14. junij, 2007 | Vest

Vesti na Vesti 00026 14-06-07

V današnjih Vesteh na Vesti: Opozicija zahteva pojasnila, afera Role 2, SVIZ se ni usklajeval, Cavazza o zakonu o kajenju, branje Jake Racmana, Crnkovičeva nova knjiga, komentar - Tomaž Zaniuk.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

V današnjih Vesteh na Vesti: Opozicija zahteva pojasnila, afera Role 2, SVIZ se ni usklajeval, Cavazza o zakonu o kajenju, branje Jake Racmana, Crnkovičeva nova knjiga, komentar - Tomaž Zaniuk.

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
16 x komentirano
  • Mih@ je rekel/-la:

    Evo, spet med prvimi (celo prvi?), kot ponavadi…
    Zakaj ni bilo napovedi in odjave komentarja dneva?
    Crnija bi lahko odpelal nekam na bolj tiho posnet.
    Vreme LOL

    BTW: Lahko bi začeli true 640*480 ul-jat na Gvideo ne pa da 320*240 razvlečete. Kvaliteta…

    LP

  • oskar je rekel/-la:

    No, zagotovo so sproščeni policisti vsaj v Celju.Se družijo,kaj popijejo,malo postreljajo…

  • Vest je rekel/-la:

    @ Mih@
    Trenutno je to “najhitrejša” varianta (drugače bi bil dnevnik vsak dan ob 16ih ). Drugače pa imamo to v mislih - Bomo sčasoma izboljšali …

  • Mih@ je rekel/-la:

    @Vest: Super, morda bi bil čas tudi, da razmislite o lastnem gostovanju najbolj svežega (t.j. najaktualenjšega) dnevnika Vesti na Vesti?

  • solipsy je rekel/-la:

    Ne vem, kaj pravijo pri Vesti, a jaz bi pri tej, oziroma kateri koli vladi raje imel video v Googlovem strežniku varno lepo v Ameriki kot nekje v slovenski jurisdikciji.

  • Thor je rekel/-la:

    Najboljše novice ta hip…. super ste

  • Janez je rekel/-la:

    Kakšne kurčeve ministre imamo. Erjavčeve vodstvene sposobnosti so kot, da bi en 10letnik nadzoroval JEK. Da pri zadevi vredni 9 miljard ne ve niti če je rabljena in če so preklete kište prebarvane. To bi mu v minuti povedu vsak star fotr.

    Šturm je že z eno nogo v grobu. Zadnič sem ga videll na poročilih in upam, da mentalno ni tako degeneriran kot fizično.

    O Simonitiju pa sploh ne bi zgubljal besed, ker je eno navadno teslo.

    In potem se Janša čudi, da mu pada podpora.

  • mr_m je rekel/-la:

    Jaka Racman… A o Smrkcih in “A je to” pa nič ne veste? :)

  • dahvor je rekel/-la:

    Tm, po letu 1980, so nam, na vsakem sestanku, to je pa pomenilo najmanj eden na dan, ds-delovski svet, uo-upravni odbori, kolegiji, disciplinske in vse ostale komisije, odbori … tako da ni bilo malo Delavcev, ki so samo po sestankih sedeli…in vsi šefi, predsedniki in ostali, računovodje, tajnice …vsi so samo razlagali kako treba zmanjšat stroške in šparat … gospod Erjavc je bil mlad, in za vzgled vsem, zelo pošten - mimogrede opažam, da Država Ljubi najbl Ljudi, ki imajo vse življenje enako frizuro …to mi je pri predsedniku unga turističnega združenja u portorožu, padlo, še casino je hudič uzel, seveda strokovnjak, pa nima niti enga uspešnega lokala za pokazat, ki je bil, kjer se je potil, da bi ga nardil, znojnemu Človeku se taprvo frizura razpade…no, in sprejemali so se sklepi in odločitve in rešitve in bili so Ljudje, ki so si upali povedat, da tako poslovanje ni donosno in, če ni donosno je zguba-zgublja, dokler se ne zgubi, ni res, da jih ni bilo … in ko danes gledam, vidim isto taktiko … zdaj je jasno, se vidi, zakaj je elita s podporo intelektualcev takrat tako Državo vodila … da ji bo več ostalo in si bo več prilastila in bo bolj bogata…policijo bom spustil, ta je sploh ista … tudi mesec na 33 noči nardi ali pa sodnik za prekrške, sej ne vem, kdo je taglavni, kar policaji rečejo, sodnok nardi … u upravnem postopku je prijava, dovolj…ni potrebno ugotavljanje dejanskega stanja…Gospod Cavazza ima prav, 30 let se že morajo jointi za vogal kadit hodit je že blizu 40 let, bl me zanima, zakaj odlične njegove muzike na radiju ne vrtijo več…danes, po črni kroniki, samo še narkomani ropajo in pobijajo … in potem se je do sedaj še vsak predsednik, bilo česa,od športnega kluba dalje do komunale preko zdravstva in sociale seveda…čudil kako mu ne uspeva…ampak za hitro progo bo treba en velik kredit vzet…kakorkoli obrneš ves ta uspeh … kako dobr je ta nov mlad slovenski raper, zelo dober…tako je treba malo slovensko in malo angleško pet in je že temeljni kamen za svetovni hit … moram nehat, ker v Norosti sem že začel Sanjati, da sem v Normalnem mudu…vse je nalezljivo, dobro in slabo, če druzga ni…ampak vseeno videti Resnico je Umetnost…pa tudi, če se ti zmeša potem ali meša … resnico pa rezultat pove … in samo zato, ker enake taktike gledam, nič ne verjamem, zato vse naokoli pogledam, pol pa navadno še manj vem…in spet je vprašanje relativne teorije…hehehe, fantje držite se !!! brez vas bi bil dolg čas,…kaj bi se spominjal potem…

  • dahvor je rekel/-la:

    …zdej za kazen, moram pa še eno kavo kuhat, kaj bi dal, da bi kakšni lahko samo zaupil, skuhaj še eno, samo ne tako sladko kot taprvo si nardila…bom pa za če dodatno telovadbo in globoko dihanje, sproščanje ob čakanju, da voda zavre … ma ti iz radia študen jih mam na sumu, da so mi v možgane odrli…mi prov po, kot po, naročilu muziko vrtijo … kje si zdej Proleter, naše misli bojo s tabo, Proleter … ni več nekaj za bit … bilo pa je nekoč…hudič moram pazit, da mi še Duše ne shakajo, če so mi že Srce in kos glave obdelali…lahko pa si tudi mislim, da jih jaz telepatsko obdelujem, da mi po željah vrtijo … če gledam po statistiki vrtenega kaj se mi dopade in kaj ne, kaj mi na Dušo sede, kaj na Jetra, ta, ki se zdaj vrti me Plesat sili … potem vem, da oni igro vodijo -skoraj moje razpoloženje kontrolirajo dokler ne pritisnem gumba off, pa še potem, mi ene pol ure, u ušesih zveni…o možganih, kako mi pa tam brenči in koliko časa še… pa ne bi, sem raje kr tiho.

  • prgrmr je rekel/-la:

    Ena tehnična… Že par dni opažam, da se Jonas tako premika, da ima občasno malo “odrezano” glavo. A ne bi malo odzumirali kamere? (Danes je to vidno npr. že čisto na začetku.)

  • heh je rekel/-la:

    Kaj pa, če bi pri določenih intervjujih dali podnapise spodaj? Pogosto se zaradi slabe kvalitete zelo malo razume, kaj kdo bluzi..

  • matevz je rekel/-la:

    supa ste dobri…
    Pa vas danes v državi v kakršni smo ni nič strah da pride do kašnega, boh ne daj, atentata?Se nič ne bojite vsemogočne oblasti?

  • omg je rekel/-la:

    Tale komentar je pa… jesus… a je s tem tipom kaj narobe?

  • Fonzy je rekel/-la:

    Odlično !Politika je vsaki dan bolj aktualna.No saj počasi že vsem smrdi SDS

  • virtu je rekel/-la:

    Bravo Tomaž!