21. avgust, 2007 | Denis Sarkić

Bitka za podpise

Cirkus za pridobivanje podpisov pred upravnimi enotami.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Pred upravnimi enotami v Ljubljani se je začel cirkus in bitka za zbiranje podpisov podpore za predsedniške kandidate. Politični živ-žav na stojnicah pred vrati enot je v nekem trenutku spominjal na semenj, kjer vsi nekaj prodajajo, kupci pa so že odločeni in jim je težko prodajati mačka v žaklju. Nekateri povsem odločeni so prišli celo iz Argentine.

Pred upravno enoto na Tobačni ulici v Ljubljani:

Pred upravno enoto na Adamič-Lundrovem nabrežju v Ljubljani:

Denis Sarkić

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
18 x komentirano
  • Palček je rekel/-la:

    Posnetek št. 2, okoli 2. minute:

    Manca: …mamo eno idejo, da bi se pogovarjali “o tej problematiki”… …septembra.
    Elena: Po volitvah!
    Manca: Po volitvah… dobro, dobro, dobro. Hvala lepa, nasvidenje, srečno, adijo.

    Ha, ha, ha, kaj jim še vedno ni jasno, da Elena misli resno od samega začetka? Lahko se je norca iz sebe delat Arturju, Sedmaku in podobnim. Gremo Elena!!!

  • pika je rekel/-la:

    Se je Vest.si odločila za Gasparija ali Turka??
    Ker za enkrat mi ni še jasno.

  • tado je rekel/-la:

    denis komu si dal podpis?
    :)

  • Donvito je rekel/-la:

    še vedno sem za Zmagota, ker edino Zmago ima cohones vsi ostali so pezdeti!

  • Farad je rekel/-la:

    Seveda mediji, kot so Dnevnik, Mladina in Vest, odkrito navijajo za Turka in Gasparija (že naslovi nekaterih prispevkov - Naš Turk, Naš Gaspari ti vse povedo), človeku se ni treba preveč miselno naprezati, da bi prišel do te ugotovitve. Enako, seveda v nasprotnem smislu, velja npr. za Demokracijo, Radio ognjišče ipd. Odločili se seveda še niso, ker delujejo preračunljivo in ne načelno, njim ni pomembno, da zmaga ˝svetovljan˝ Turk ali ˝strokovnak˝ Gaspari, oni se bodo pač postavili na stran tistega, ki lahko, če sploh, najbolj ogrozi Peterleta. V trenutku, ko bodo ugotovili, kdo pravzaprav bi to lahko bil - že nekaj časa so namreč zmedeni tako kot naša celotna levica, bodo enega zavrgli kot pripomoček za enkratno uporabo, drugega pa začeli kovati v višave. Stara taktika, ki se jim je na prejšnjih predsedniških volitvah še nekako posrečila, letos pa jim kaže bolj slabo. Se pravi v njihovem primeru lahko govorimo, da so kvečjemu načelni glede svojega nasprotovanja enemu kandidatu (Peterletu) in zelo nenačelni glede svoje podpore Turku ali Gaspariju. Sam nimam nič proti Turku, česar pa ne bi mogle trditi za njegove priložnostne podpornike.

  • Denis Sarkić je rekel/-la:

    @ pika

    jaz osebno nisem za nikogar, vi (jih) ga boste izbrali še zame, tako kot že vrsto let…

    @ tado

    nikomur, ker ne hodim na volitve in ne volim!

    @ Farad

    Vest ne prikrito, ne odkrito ne navija ne za Gasparija, ne za Türka, ne za Peterleta, ne za koga drugega. Naslovi so mišljeni za njiune podpornike, ki so jima dali podpise, za Türkove je Danilo njihov, za Gasparijeve je pa Mitja njihov. A ti ne vidiš teh dveh naslovov tako?
    Meni osebno je vseeno tudi če zmaga Peterle, Jelinčič, Andrejaš ali Elena Pečarič. Še vedno bom opravljal svoj poklic enako kot doslej, do vseh bom včasih piker, včasih prijazen.

  • pika je rekel/-la:

    “Neodvisnega novinarstva” ni! Ne obstaja - razen seveda v diktaturah ali totalitarnih sistemih, kjer so novinarji očitno “neodvisni” in za “resnico”.
    Torej Denis, da ga ne boš izbral je zelo možno- nisi edini in ne boš edini, večina prebivalcev ne zbira predsednika (oz. predsednikov - sistem to prevideva in to povsod), da pa so vsi kandidati na isti ravni pa se mi zdi zelo “zvito”ali pa hinavsko, takih “bedariji” pa res nisem mislil, da bom slišal od tebe.

  • Tamara je rekel/-la:

    Za tisti “cirkus” poskrbiš predvsem ti, Denis. In to je super, da smo si na jasnem. :)

  • medek je rekel/-la:

    Jaz pa hodim na vol i litve. Do sedaj vedno za Drnija, Pahorja v ev.parlament, Lahovnik je kao moj poslanec, čeprav se v mojem mestu ne pojavlja, kar me ne moti, ker se jaz tudi bolj malo :) Kaj še? A ja NATO, jebem vam Nato prej in zdej, ja tukej so me ovce zafukale, EU sem za, no in za - dolgo nazaj -samostojno Slovenijo- šit, mogoče pa ne, ne spomnim se - mogoče pa nismo bili dosti stari, hecam se, …… Volit je dobro, to vem ker trumoma derejo iz cerkva na volišče. In “navidezna” levica je neorganizirana. Da pa nebi ovce prišle na oblast, pa se očitno boji tudi Cvitkovič, ker bo šel na parlamentarne volitve. Ma Medek voli in to zato, ker medvedi ne morejo in jih potem banda Podobnikarska kolje po mili volji, fej in fuj. Ja , zato grem na volitve, Na mesto medvedov.

  • Denis Sarkić je rekel/-la:

    @ pika

    Ali ne smem biti odkrit? Ali res moram na volitve in glasovati za neko stranko ali človeka z ene opcije, ki na koncu po volitvah itak pozabi(jo) na polovico predvolilnih obljub narodu, ki jih je volil. Jaz sem za sebe dovolj levičar in ravno prav desničar, ker z njo pač pišem, prav tako pa spoštujem drugačnost in religije. Sredina? Ja, kadar me nekdo toliko razjezi mu jo pokažem s sredincem! A moram to svoje prepričanje dokazovati na volitvah? Mislim, da mi ni potrebno!!! Če vas moti moj način dela in pristop do politike, potem prešaltajte na nacionalko ali TV Papriko… Moj podpis ali glas na volitvah bi dal za humanitarne namene, pa ne gre!

    @ Tamara

    Ni cirkusa brez klovna! Klovni s(m)o vedno nasmejani…

    @ medek

    Začni kampanijo za medvedjega kandidata … ali ustanovi stranko rjavega medveda za naslednje leto. Mislim, da bi imela kar nekaj članov in simpatizerjev, lahko bi ji celo uspelo, če bi bila ekološko-levičarska stranka - glavni sponzorji pa bi polnili ustekleničeno vodo iz kočevske.

  • pika je rekel/-la:

    Ok Denis, tudi ti nisi prenesel padca KOMUNIZMA in sedaj “zvito” in intelektualno napdaš od znotraj.
    Ok, ves čas sem upal, da ni tako, da si “pošten” in poznaš vse hibe demokratičnega sistema in da nisi še en “sterilen” idealist, ki hoče nebesa na zemlji (jih nikoli ne bo).
    Potem ko sem prebral kaj si napisal sem ostal razočaran in torej nimam več kaj povedat.
    Imej se lepo v življenju in ADIJOS.

  • Angel je rekel/-la:

    pika, a to, da ne bo nebes na zemlji so tvoje insajderske informacije, al boš ti aktivno delala na tem?

  • Denis Sarkić je rekel/-la:

    Joj mene joj! Kakšne bedarije ti včasih napišeš. Zakaj bi pa jaz rojen 1974 sploh vedel kaj je komunizem in ne prenesel njegovega padca, če sem se rodil v socializmu, odraščal v svobodi in začel z novinarstvom leta 1993 v samostojni Sloveniji?

  • 007 je rekel/-la:

    Pika, drži gobec, ker si zafrustriran klerik. Denis, samo dalje, daj jih, vsakega pomalo, ker so vsi itak isti, razlika je samo v niansah barv. Tudi jaz nisem bil še nikoli na volitvah, čeprav mi je bližja seveda leva opcija, ki je pa ni v SLO. Domnevna levica v SLO je vedno bolj razdvojena med sabo, kar dokazuje, da se samo grebejo. V dokaz le-temu, smo dobili na zadnjih parlamentarnih volitvah, kjer jih je JJ zjebal vse po vrsti(itak se mu ni bilo treba veliko truditi). Tako bo tudi letos na prezidentskih volitvah. Priznali ali pa ne, je Lojz že prezident. Tu ni kaj dodati. Pahor pa se je letos zajebal, ko je poslušal idiote okoli sebe.Edino on bi lahko bil protikandidat Lojzu, drug ne. Sedaj ne bo prezident niti drugo leto v vladi, ker bo v 1 letu vse fis pike popušil zaradi svoje popustljivosti tačrnim.

  • Drago je rekel/-la:

    Všeč so mi različni komentarji in rad jih berem! Ko pa se oglasi gospod Pika, bi ga kar zbrcal. Tako zafrustriranega starca, ki je živel v tujini, razlaga demokracijo in verjetno veliko pije, pa ni. Kar naprej imam z njemu neke “dvoboje”. Enkrat sem celo menjal ime zaradi njega, ker se nisem hotel več prepirati.
    Denis, samo tako naprej, lepo si mu napisal!

  • [...] prispevki: - Demokracija (v medijih) - po slovensko - Bitka za podpise [...]

  • [...] prispevki: - Demokracija (v medijih) - po slovensko - Bitka za podpise - Osebna izpoved zbiralca podpisov - Podpisi dr. [...]

  • [...] prispevki: - Demokracija (v medijih) - po slovensko - Bitka za podpise - Osebna izpoved zbiralca podpisov - Podpisi dr. [...]