29. september, 2007 | Vest

Jelkin Dormeo

Jelka Strojan svetuje.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Jelka Strojan svetuje.

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
22 x komentirano
  • kr' en t'm je rekel/-la:

    Denis, misliš, da bi mi Jelka prodala svoj Dormeo? Zgleda zelo udoben…

  • gost je rekel/-la:

    dečja vas 25, zanimivo kako so pa dobili hišno številko, glede na to da moraš za to imeti urejeno dokumentacijo o objektu kjer prebivaš, da ti dajo hišno številko.

  • janez je rekel/-la:

    hahahaha ja pac zenska sanja da ima stevilko 25! zopet s cigaretom v roki! otroci pa se vedno lacni…

  • fred je rekel/-la:

    @gost:
    Elka ie imela št. 25 preden so ji jo civili podrli, zažgali in ruševine ter ostanke odpeljali (na stroške davkoplačevalcev).

    @janez
    Kako veš da so otroci lačni? Kaj si pa ti naredil zato da nebi bili (če sploh so)?
    Poleg tega pa to da živijo na prostem ne pomeni da je družina Strojan revna (da npr nebi imela za hrano ali cigarete) ampak živijo tam zato, ker je naša država na čelu z Ivanom Janšo in negovimi nesposobnimi ministri (za notranje zadeve in okolje) naredila veliko neumnost, ko je družino nezakonito odstranila z njihove zemlje.
    Sicer pa niso njeni otroci ampak njeni vnuki ;)

  • 1tastar je rekel/-la:

    Saj bo spet odklonila parcelo, ki jo je Podobnik skupaj s Čeferinom zrihtal. Je že nekaj rekla, da Barje pa ni zanjo.

    Ona bi bila najbolj srečna, če bi kampirala kar pred vhodom v TV, da bi jo kamera celo noč kazala.

  • janez je rekel/-la:

    @fred

    vem, da so otroci lacni ker tako pravi ga.jelka nasi varuhinji…poglej si prispevek pa bos se ti zvedel…
    http://www.vest.si/2007/09/27/zdenka-pri-jelki/
    niti slucajno pa jim nimam namena pomagat saj gre ze tako prevec davkoplacevalskega denarja za njih…posredno tudi mojega! katastrofa! kolikor so zapravili za njih bi moji otroci in otroci marsikoga lahko brezplacno hodili v vrtec!

    menim, da je druzina strojan revna ce pa prejemajo socijalno pomoc!mar ni tako!? no ja imas prav…ni revna ker jim toliko pomaga drzava da z denarjem od sivih poslov lahko zapravljajo za razno razne droge (cigarete)…s tem da je drzava naredila napako ko jih je odpeljala v postojno se pa popolnoma strinjam! morala bi odpeljati samo otroke ! saj so otrokom krsene clovekove pravice ker morajo ziveti v takih razmerah…starejse bi pa morali pustiti tam pa naj se znajdejo kakor zelijo…kot vem so jelkini vnuki vendar kot cloveska bitja so se vedno otroci!? ali si zopet tako pameten, da bos temu uporekal…potem opozori se varuhinjo in pa ga.jelko naj se ne izraza z besedo otroci ampak besedo vnuki! ma si cepc ej ;-) pa brez zamere…

  • Farad je rekel/-la:

    Prav res me zanima, kako se bo njeno visočanstvo odločilo glede ponujene parcele. No, sicer pa že opažam, da jih imajo že vsi, z na srečo redkimi izjemami, za navadne manipulante in zajebante, ki si delajo norca iz Slovencev in države, se pravi je za kvaziliberalce priložnost, da bi to zadevo čimbolj spolitizirali v svojo korist, splavala po vodi. Storjani so za slovensko javnost že prežvečena in izpljuvana zgodba, prav tako si ne delati nekih utvar, da se EU institucije kaj posebej sekirajo glede ciganske družine, ki zavrača zastonj stanovanje, hrano, šolanje.

  • janez je rekel/-la:

    @farad

    imas cisto prav - se podobnik se ne sekira vec za njih in pravi da je drzava obljubo izpolnila…sem prav zadovoljeni da so jim ponudili zamenjavo nezazidljivega zemljisca za nezazidljivo! pocasi bom spremenil mnenje o politikih samo ce bo vstrajal pri tem! :-)
    edino vest si krepi popularnost se z njimi…

  • Rob je rekel/-la:

    No,zdej je samo še vprašanje časa,kdaj bo njen sin Mirko delal reklamo za Aluminij Kidričevo…

  • minicliper je rekel/-la:

    A ste ji to kaj plačali? =D

  • bojc1 je rekel/-la:

    vest,a lahko počasi nehate obremenjevati ljudi z paraziti davkoplačevalcev R Slovenije in konstruktivno pomagate rešiti problem - dosledno spoštovanje zakonodaje (kar pomeni,da se kaznuje nezakonito bivanje na nezazidljivi parceli) - sankcije in zapor za vse polnoletne, ki ravnajo in živijo v neskladju z zakonodajo moje države R Slovenije, natančen pregled vozil in vožnje v prometu ter dosledno sankcioniranje prometnih prekrškov ter absolutno izvedbo vseh pravnih postopkov za že izvršene in vložene ovadbe,prekrške. To bi bilo za pravno državo dovolj, da se problemi hitro in učinkovito umaknejo iz medijev tja, kamor sodijo - v zapor,prevzgojo,kazenjsko pobolševalne zavode,rejo in centrom za socialno delo. Sam predlagam tudi, da jih zvesti podporniki, ki se jim horda tako smili in so vas polna usta predlogov pomoči in obsojanj nas, ki nas ta banda oborožena moti, vzamejo k sebi domov in jim pomagajo najti delo, da bodo končno nam enaki - hodili na delo, plačevali davke,dohodnino,kataster,prispevke,bili ustvarjalni,hodili v šolo (otroci),bili zvečer od dela in garanja za lastno preživetje prijetno utrujeni in sanjali sladke sanje, pri tem pa še bili svetel zgled evropskim ciganom, kako je v državi R Sloveniji res lepo poskrbljeno zanje - imajo delo in ne kradejo za lastno preživetje!
    PS revni pa zanesljivo niso, saj se po medijih kar naprej piše o njihovih negativnih podvigih z orožjem,drogo, pa še enega najdražjih odvetnikov (daleč od tega,da bi razen tega slovesa bil tudi eden najboljših - če imaš prav,tudi na sodišču ne more dobiti proti tebi!) si lahko privoščijo (nenavadno, kje je njegova vest in morala, da nastopa in se promovira na tak način proti državi, ki mu daje vse potrebno za kvalitetno življenje in jih želi zastopati - denarja ima ,domnevam dovolj).

  • siruche™ je rekel/-la:

    Reklama je cool! Kot bi zapeli Monty Python: Always Look On the Bright Side of Life. Srečno!

  • hihgkick je rekel/-la:

    Fino bi blo da bi Denis vzel Jelko za ženo:)

  • minicliper je rekel/-la:

    @bojc1: sej se ni treba tko razburjat :) reklama je dobra to je bistvo ;)

    me zanima kakšen je Petrletov Dormeo, pomoje ti zaigra na orglce predn zaspiš =D

    lep dan

  • jaz je rekel/-la:

    @bojc1:
    Če boš prenehal brati vest.si, bo tvoja obremenjenost čudežno izginila.

  • dahvor je rekel/-la:

    …Gospa Jelka…pamet v roke advokatom in čim več se da iztrži … vzemi si za vzgled direktorje, poslovneže, onega direktorja rdečega križa, bitke za dediščine, politike, ki 15 let brez problemov bogatijo,…ne bodi butasta kot so Delavci, ki že celo Življenje životarijo…vse preštudiraj in kasiraj, kasiraj, kasitraj…pol se pa na Caribe ali pa v Monte Carlo odseli…vsak ma enkrat v Življenju šanso pokasirat, vsak, če jo ne, če jo ne vidi, če ne zna …ostane celo življenje Revež…seveda so izjeme ampak te so zelo redke.

  • gost je rekel/-la:

    @fred

    ja jo je imela na hiši, samo vprašanje je za nazaj, kako jo je dobila, ne mogoče, po uradni poti ne, ker je ne moreš pridobiti če nimaš urejene dokumentacije za objekt. Glede na to da je bila to črna gradnja, dokumentacije ni bilo, tudi hišne številke nisi mogel dobiti.

  • 007 je rekel/-la:

    Bojc se strinjam s tabo, vendar naj žandarji najprej ovadijo tvojega Mesijo in Plemenitega zaradi hujskanja horde pred Vlado z megafonom in Muhiča iz Armbrusta (joj kako mi je ta beseda všeč). Če to ni razlog za nasilno izselitev Mesije iz stanovanja na Ilirski, kjer stanuje neprijavljen!!!!!!!!!!!

  • Mustang je rekel/-la:

    Hišno številko dobiš zlo izi, brez gradbenega… in ti ne garantira nič

  • Jaka je rekel/-la:

    Res je, hišno ni teško dobit.

  • Mirjana je rekel/-la:

    Elka in Strojani so bili še kako zadovoljni z marsikatero parcelo, a pozabljamo na grožnje domačinov,ki so sledili vzoru ambružanov..imamo kratek spomin kot kaže.

  • [...] stati resi protagonisti i rom noti per essere stati cacciati da un paese vicino a Postumia… (vedi uno di questi video: brillante!). Tutti i video di Vest sono girati dai giornalisti e sono montati da loro stessi su degli Apple. [...]