2. februar, 2008 | Denis Sarkić

Recepti mojstra JB-ja

Predstavitev kuharske knjige Janeza Bratovža ob odpiranju penine.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Kuharski mojster Janez Bratovž, lastnik priznane restavracije JB v Ljubljani je izdal knjigo svojih izbranih receptov, katere je zbiral, pripravljal in seveda kuhal v zadnjih petnajstih letih. Knjigo z naklado 1.500 slovenskih in 500 angleških izvodov je fotografsko opremil Janez Pukšič, dizajniral jo je Žare Kerin, kupite pa jo lahko zaenkrat le v JB-jevi restavraciji na Miklošičevi ulici. V svoji bogati kuharski karieri je pripravljal jedi za različne okuse, od petičnežev do navadnih smrtnikov. Na predstavitvi knjige je bilo veselo in polno znanih obrazov, Janez pa je ob vseh priznanih buteljčnih vinih odprl tudi dve posebni penini, kljub rahlemu zbadanju gostov.

Predstavitev knjige:

In komu je namenjena: “… 1/3 za vsakogar, 1/3 za malo večje poznavalce, 1/3 pa za nobenega …”

Šov s penino:

Denis Sarkić

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
6 x komentirano