22. marec, 2008 | Vest

Godler šov 002

Drugi Godler šov z gostom večera Janom Plestenjakom.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS


(www.vest.si) Godler šov 002 je del Vesti na Vimeu.

QuickTime datoteka: Godler šov 002 (388 MB)

Molimo s Pečetom, Šubert skeč, zakulisje Šubert skeča, Bolečina resnice, gost večera - Jan Plestenjak.

(Gledalcem se opravičujemo, a Googlov video že ves dan štrajka. Do nadaljnjega, Vimeo!)

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
36 x komentirano
  • lojzka je rekel/-la:

    Nekaj nelagodnih trenutkov, drugače pa fajn. Jure se bo moral bolje pripraviti na intervjuje, ima tokrat srečo, da je Jan že skoraj “profesionalni” gost.

  • Dzuks je rekel/-la:

    Super stvar je tale Godler show, všeč mi je ideja da se tak šou predvaja prav na internetu v precej televizijskem formatu. Vprašanje zakaj to, ali nobena TV hiša pri nas noče podpreti te odaje in je zato na netu? (vprašanje za ustvarjalce). Če pa je namen prav to, da se predvaja izključno na spletni strani pa se mi zdi super.

    No mogoče me samo malo moti tale jay leno format. No ja, važno samo da bo vsebina OK.

  • Stric Vešč je rekel/-la:

    Ja včasih je mal na silo. Pogrešam morda kakšen skeč več, ker je v bistvu cela oddaja sam en pogovor s Plestenjakom.

  • Jan Meznarič je rekel/-la:

    Obetavna oddaja.
    Scenarij: Iris Mulej, Režija: Nina Osenar :)

  • Jernej je rekel/-la:

    Zakon oddaja!
    Veliko boljša od prve…smeha!
    Še tako naprej!

  • doajen je rekel/-la:

    V bistvu 70% je intervju, 15% glasba, 10% skeči in 5% Jonasovi medmeti…. za štart se mi zdi OK

  • jjliveandletlive! je rekel/-la:

    fino!…če se boste malček bolj potrudili in na širše zastavili, lahko prav lepo rezultirate…če bi bili pa lahko tudi na spletu v živo, bi pa zmagali
    srečno!

  • CarolineTheSmartVictim je rekel/-la:

    Zelo simpatično:)

    P.s.: Tale vimeo je pa kjut, bolj kot google video. Kjutnejši

  • Trofimov je rekel/-la:

    Veliko boljše kot prejšnjič. In ja, Godler šov naj ostane na Vimeu.

  • david je rekel/-la:

    Kul! Škoda le, da ga nisi sprašal nič o njegovih Ali Enovih dnevih in škofjejoškem latino imidžu. Človek je skoraj dobil vtis, da ga (straho)spoštuješ. A ga tvoja punca posluša? ;)

  • rocky je rekel/-la:

    Prvi skeč-nevem al ga nisn razumel al pa je bil bedn (prosn za razlago kaj ste hotl povedat?), zakulisje-dolgcajt že pr zakulisju-zakulisja.
    Drgač bolečina resnice-ta je bil cool lohka postane stalka-prav fino da nam dajate temo za filozofirat o kurjem dreku na jajcu, hm lohka bi bil podoben nekemu človeku z napako :).
    Intervju in Godljerjeve pripombe so mi tudi kul, Js bi se vključi kak trik Godljerja s kartami ki ga lahko vidimo na njegovem blogu, pa rekla da lohka grem vmes scat :).
    Aja pa gosti so tud kul in definitivno ja bolš k prva oddaja kr on skeč z orodjem v pisarni in zvin prsta pa je bil res bedn.
    So keep working ta šov lohko postane manj dolgočasen kot mario in bolj originalen od a’s ti tud not pad. Že z low budgetom, kaj bi blo šele če bi se mal vaš badget pojaču.

  • B5 je rekel/-la:

    Jolly good!

    Tudi meni se je zdelo, da je Jure mal preveč previden in tu nisem videl kakega presežka. Morda bi del z gostom skrajšali. Prva polovica oddaje mi je bila veliko bolj všeč. Zakulisje, zakulisja, zakulisja,…. HA!!! Sicer pa se že veselim 3. dela!!!
    B5

  • Thor je rekel/-la:

    pa kje je več skečev no? koga pa zanima plestenjak?

  • dahvor je rekel/-la:

    Bravo g. Godler šov … če nič druzga pa vsaj se vsi lahko naučimo, kako se elegantno odet, kravata krasno zavezana, pa še na srajco zelo paše in vse skp k obleki in vse skp naredi persono, oseba se pozna, kaj obvlada in kako mora zgledat … ne trike s kartami, raje kakšno partijo pokra iz kakšne kleti, baje se v vsaki tatretji igra.
    Bravo ekipa © №1❦ in band … bi blo fajn, če bi Vest - G. Jonas naredu, da lahko musko dol prenesmo, od ansambla, pa ne samo zaradi flaute, ki je moj najljubši instrument ampak zato, ker take muske manjka … od pevca jo je kolkor češ, kjer češ…sej bi tudi plaču.

  • Đurović je rekel/-la:

    Če si 16 let u “šoubizu”… si že tok “profa”
    lolol

  • ......... ......... je rekel/-la:

    Najprej!Super ,da ste Godlerja sfural.Mam pa nekaj pripomb.Glede na dejstvo,da je glasbenik-komponist itd..poleg vseh ostalih zanimacij bi pričakoval nekaj več občutka za ritem,kajti tudi takale zadevščina mora met nek beat.Morda bi na to lahko Jonas bolj pazil-vplival z več cinikus pozitivus komentarji iz ozadja,se mi zdi ,da mu un zafrkantski kliker (metronom) malo hitreje bije kot Godlerju.Skratka več interakcije.Vem ,da je na tistem majhnem prostoru težko neko blazno televizično hitrost dosežt,a vseeno mislim ,da se z hitrejšim podajanjem in bliskovitimi ter za odtenek bolj spoštljivo-provokativnimi vprašanji mnenji,da zadevo zdinamizirati.Razmislite tudi o več prekinitvah vmes,ker sploh ,če ostanete pri tem ritmu postane malo duhamorno-komorno(slovenceljsko).

    Le tako naprej!!!!!!!!!

    P.S. Vem ,da bo na to ,kar bom sedaj napisal odgovor:Ja mi nimamo tolk dobre tehnike itd..
    Poštimat bo treba malo področje ,ki bo omogočilo boljšo razumljivost in blagodejnost za naše fonoreceptorje.

  • Rokec je rekel/-la:

    Zakulisje Šubert skeča je re-make tistega “gledam televizijo, na televiziji gledaljo televizijo in tudi v tistem enkranu je videti, da gledajo televizijo” s tem, da je tista boljša.
    Bolečina resnice so neki kvazi Mith busters-i, ki tudi niso smešni, je pa uvodna špica zelo slušljiva. Ne morem si kaj, da ne bi primerjal Plestenjakovega nastopa v Godler šov-u in oddaji As ti tud not padu in tudi slednje je bilo boljše. Pa tudi Godlerovo razkrivanje Plestenjakovih plagiatov na TLP je bilo zabavnejše.
    Jeremy Clarkson je v Top gear tudi rekel, da ne mara avtomobilov, ki niso izdelani z dušo,… da neka država v razvoju podere džunglo, zgradi tovarno in dela zanič avtomobile v želji dviga BDP. Samo on je šel kupit neki jajc avto in ga spotrl z macolo. Manjkal je element destruktivnosti, ki bi podprl odpor. Sicer je to spet neko podobnost od drugod, a resnici na ljubo: danes je težko biti izviren.

    Upam, da bo naslednja oddaja z miss Osenar veliko boljša in da se bo Godler izkazal. Po moje bi bilo mega, če bi ženska na polovici odšla domov:) Niste vezani na to, da mora oddaja trajati določen čas kot komercialne televizije in gledalci bi bili navdušeni. Pač več ne bo prišla nikoli v Godler šov (kdo bi pa želel istega gosta 2x?), toda občinstvo bo zadovoljeno in to bi moralo biti pred zadovoljstvom samega gosta po moje.

    Ostajam obiskovalec Vesti, a Godler šov iskreno povedano ni hvale vreden. Rade volje bi dal kapo dol pa je žal “nimam na glavi”.

  • Rokec je rekel/-la:

    Sem pa zdaj, po kronološkem nesosledju pogledal Godler šov št.1. Veliko boljše od drugega dela. Jonasov uvod je tisto pravo, ki pričara iskren nasmeh na obraz brez zaigranosti. Ksihtblock je primer sofisticiranega humorja, katerega v Sloveniji preprimanjkuje. Štefka je bolj kul kot moja babica:) Malo več dobrih Jonasovih idej, izkušenj, Godlerjevega glasbenega znanja in pikrosti ter iskrivnosti, ki si je drugi ne smejo privoščiti pa bo to to.
    Šel sem kapo iskat, da sem jo lahko dal dol:)

  • (*) je rekel/-la:

    Z naskokom najboljši je Mejking of Šubertskeč. Klanjam se.

  • dahvor je rekel/-la:

    hehehe … sporočilo celega šova je, kao, karizmatični pevec slovenski, prepozna karizmatičnos župana ljubljanskega …
    A ni fino, niti ene velike začetnice ni potrebno uporabit, po reglcih slovenskih seveda…se po večini žurk ljudje zelo močni in karizmatični počutijo in v toliko akcij so že krenil, po zabavi - vedno uspeli, ker neuspelih zbav ni.

  • dahvor je rekel/-la:

    … upam, da so kašen posnetek narili, te pozabave -karizmatika lublanskega, da ga bom na rocketeboom vidu, prispevek iz Ljubljane, da ne bo samo uni iz vrtca ali kua je že blo.

  • Luka je rekel/-la:

    Super skeči in tudi gost je super samo predolg intervju in napamet postavljena vprašanja, ki so nezanimiva. Več skečov, več glasbe in krajši pogovor z gostov pa bo super!

  • igim je rekel/-la:

    ql, le tako naprej, končno se tudi Slovenija prebuja iz teme.
    Kot študentu se mi je dopadlo nekaj informacij o študiju v tujini,…

  • dahvor je rekel/-la:

    …sem glih iz financ prbežal, od tam zbežal, ker se mi je na ekranu pojavlo opozorilo, da je na forumu, finance skripta, ki mi safari onemogoči, če predolgo pišem-hehehe … Slovenija se prebuja, ko je še zunaj mrak-tema-slovenski Delavci, ni nad tem statusom pa po tradiciji okrog 9 dopoldne, če pa morajo prej ustat-se zbuditi, so zeo slabe volje in sploh so nekomunitivni.
    Vsaj eden naj na slovenskem začne razlagat, da je splet samo zato narjen, da ljudje med seboj komunicirajo, ne pa za pranje možganov in dresuro na nov način .

  • dahvor je rekel/-la:

    …na radiju študent pa okrog poldne, tako smo časovno kr usklajeni…če pa malo dlje spim, pa glih na poročila, z kavo u roki padem.

  • spicychickenwings je rekel/-la:

    Oddaja je sicer super, kaj ko godler med zasliševanjem plestenjaka včasih ostane kar brez besed. Drugače je vse super tudi sceno so lepo spravili v tak majhen prostor. intervju se mi pa zdi daleč predolg in daleč od zanimivega. 2. del ja pa boljši kot 1..

    keep up the good work!

  • timl je rekel/-la:

    Več glasbenih prekinitev med intervjujem pa bo :) všečna oddaja za zvečer ob enmu ;)

  • tine je rekel/-la:

    In rodil se je novi Jaka Šraufciger.

  • Janez Ivan Janša je rekel/-la:

    Godler godler tole je pa katatrofa .
    Jana bi lahko malo bolj provokativno in pametno spraseval tako je pa on vodil tvoj show
    skec je pa super

  • Jure Godler je rekel/-la:

    Uf, hvala! Sicer je pa res dobro!

  • Komentar je rekel/-la:

    Ma tako kritiziranje šova in poveličevanje vsestranskih razsežnosti svojega uma mi gre na živce (glej vsaj 5 komentarjev) Verjamem, da je s sredstvi in prostorom težko narediti vtis na gosta in v njem vzbuditi strahospoštovanje in nemoč biti užaljen v primeru pregrobih vprašanj. Po moje je bila ravno prava mera pikrosti, sarkazma in poniževanja, da je gost ostal odprt in da so gledalci dobili svoje. Le tako naprej! Se pa res ne morem strinjat, da je Plestenjak vodil šov.

  • Simona je rekel/-la:

    Ma hvala in hvala, še , bis

  • matevz je rekel/-la:

    tole je katastrofa od katastrofe…gospod Godler…v vsh oddajah kjer si bil gost si bil cinicen in si se delal norca iz voditleja ali iz oddaje…vedno igras pametnega in nerazumljivega..tvoji stosi so na ravni predjamskega cloveka…tvoje kolumne pa so se toliko bolj bedne..se ne cudim da nobena tv. hisa ne podpre tvoje oddaje..se mariota so podprli…malo se zamisli mad tem…priporocam ti da zacnes ceniti slovensko publiko,ter se do nje ne obnasas cinicno in nesramno , ker si se svetlobna leta stran od dobre doddaje…

  • Artur je rekel/-la:

    Precej bolje, kot sem pričakoval. Kul!

  • igorvidmar je rekel/-la:

    Zelo se strinjam z Matevžem: v neverjetno fanovskem, pr-ovskem, popolnoma sikofantskem intervjuju s Plastenjakom genij izniči vse,kar je malo dobrega doslej naredil na tem polju ; s tem, da grdo podcenjuje gledalce, bi se tudi strinjal, ko ne bi bral večine odzivov: tole se lahko zdi duhovito le nekomu, ki ni nikoli slišal vsaj za Butskalo ali Radio Gaga- da česa angleškega ne omenjam po nepotrebnem.Edina dobra stran tega razvlečenega egotrip-šova je, da dokumentira Godler-Jonasovo praznoglavost in domišljavost.Je pa nekaj res: dokler bo A s’ tudi ti not padu vrhunec duhovitosti, je tudi za takole prostor.

  • Simona je rekel/-la:

    Bog nam daj svet, v katerem bodo kritiki namesto pisanja kritik, ustvarjali sami …