31. maj, 2008 | Nana O.

Okenska polica

  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Spustila je kozarec vina na mizo in se zagledala v njegove oči. Vročina je bila neznosna, pozno poletje, ko sta v »dvoboju« sedela za mizo njenega stanovanja. Pogoltnila je slino in alkohol je razvnemal njen silen temperament.

Hotela je govoriti, njene polne ustnice so poskušale izoblikovati besede,
ki pa jih ni mogla izustiti. To je igra, kjer bom odnesla slabši konec, si je mislila in obrnila pogled v stran. Brezizrazno je gledal v njene dolge lase, ki so padali vse tja, do napetih prsi, pod tanko majčko…

Bil je tiho, vedno je bil tako prekleto tiho. Nikoli ni ničesar dorekel, čeprav je bil tako prekleto pameten. Tako prekleto inteligenten! Kaj, hudiča je inteligenca? Sadizem? Kaj se dogaja v njegovi glavi? Vse, nič?

Misli so potovale v njen, kot hitri vlak, ko je nenadoma vstala in stopila do okna. Tiho je rekla:,, Pojdi, nočem te več videti. Trpim in tega nočem več. »Nerviraš« me.¨

Stanovanje je zajela najtišja tišina. Slišala je njegovo dihanja in slišala je svoje dihanje. Utrip srca je čutila v grlu, pogled usmerila v čistilko, ki je pometala pred sosednjim blokom. Mislila je na zavese v stanovanju sosednjega bloka in o tem kako sovraži te »gate« na oknih. Mislila je na to, kako hudičevo ljudje vse skrivajo.

Sebe, svoja življenja, svoje strasti….ljubezni. Mislila je na to, kako dolgo je on že njena skrivnost in kako prekleto si želi njegovega odhoda, tako kot si želi, da ostane.

Položil je svoj obraz na njeno ramo. Poiskal je njeno roko, hotel jo je vzeti v svoje dlani. Izmaknila se je, umaknila glavo in on ni odnehal. Poljubil je njen vrat in njegov poljub je puščal toplo sled na njen. Umaknila se je. Prostor je postajal neko zatočišče njega, nje, vsega. Obrnila se je in zastrmela v njegove oči. Nasmehnil se je, medtem ko je ona grobo potisnila z dlanjo njegov obraz stran. Vsa jeza je izbruhnila iz nje in hotela je zakričati v njegov obraz….pa ni.

Zgrabil jo je za obraz in jo posilil s poljubom, branila se je in bil je še bolj grob. Njegove dlani so segle med njene lase in od tam je potisnil njeno glavo proti sebi.

Začutila je njegov vonj in bes v njen je naraščal. Z rokami je začela mlatiti njegovo telo in vleči-trgati, skrbno zapeto srajco, gumbi so treskali na tla, mizo in on je »besnel«.

Zgrabil je njeno črno poletno majčko in jo grobo strgal. Zvok paranja je pretrgal tišino in zarinil je svoj poljub vanjo. Grobo ga je odrivala in se branila poljubov.

Ni nehal, potisnil jo je tesno k oknu in zagrizel njeno nabreklo bradavičko pri tem pa zasikal:,, Če se boš upirala jo bom odgriznil, prisežem!¨

Globoko je dihala in prezirljivo gledala izpod razmršenih las. Spustil je zdaj že vzburjeno bradavičko in poljubil drugo, jo sesal in grizljal. Roke je spustil po njenem, zdaj že mirnem, telesu in s prsti poiskal njeno sredino, oblečeno v majhne kratke hlače. Previdno je zarinil dlan, vse do vroče sredine. Ni čakal, porinil je prst vanjo in ona je spustila glavo na njegovo ramo. Sovražno je podrsala z nosom po njegovem vratu in vzela v ustnice njegov rob ušesa. Njegovi poljubi so bili vedno bolj divji in začel je grabiti njeno telo. Grobo je natrgal kratke- hlačke na njej in dvignil njeno zaobljeno rit na široko okensko polico. Njegov trdi tič je silil iz poletnih hlač, čutila ga je in hipoma mu je pomagala, osvoboditi ga iz te »utesnjenosti«. Lačno sta hlastala drug po drugem in vsi dotiki so bili grobi, hotela sta si »drobiti« dele telesa.

Strgal je preostanek njenih hlačk in jo vlekel bližje k svojem telesu. Močno jo je privil na svoje telo, medtem ko je ona razmaknila svoji nogi in ga spustila še bližje, do svoje sredine. Dihala je njegovo polt in iskala njegove poljube. Umikala je ustnice, ko je hotel poljub, izzivala ga je….porinila stran, ko jo je hotel priviti k sebi in vlekla k sebi, ko je sama hotela.

Nastavila je svojo boke in mu dovolila, da je namočil trdo glavo svojega kurca v njen izliti sok strasti. Lizala je svoje ustnice in jih grizljala, ter se nataknila do polovice in zdrsela nazaj. Odpirala se je počasi, kljub vsej mokroti, medtem ko je on blaznel, od želje po fuku in poskusu, vzeti njene ustnice v poljub.

Nenadoma je »prikoval« njene dlani s svojimi, na trdo okensko polico in jo napičil. Vrgla je glavo vznak in obrnila oči v nebo. Sprostila je svoje dihe in zaprla oči. Grabila je njegova ramena in ga vlekla k sebi. Sunkovito je prodiral vanjo in sledil njenemu telesu, ki se je zvijalo v užitku. Hotela je še, dvignila se je, še vedno oprta na roke in se natikala sama. Besna in potrebna je tega, fukat hoče…njega hoče fukat, pofukat hoče njegovo »bistvo«.

On se sprosti in trdno drži njena stegna, ki napeta potiskajo razmočeno toploto na njegovega kurca. Njegovega obraza ne vidi več…sliši samo vroč fuk med njima.

Natika se, meša in čuti valovanje v svojem vročem telesu. Tisto valovanj, ki ga čuti tudi on. Tisto valovanje in šumenje nekje v zadnjem delu glave. Tisto valovanje, ki prinese izbruh semena vanjo….tisto valovanje, zaradi katerega ona ne neha, ampak valovi do konca…do zadnjega dela užitka.

Do konca ja, do trenutka, ko se izmučena uleže na okensko polico in se zazre v bele oblake na nebu, medtem ko on s prsti boža njeno razvneto in pofukano pičko.

Tisti trenutek, ko ji med poljubi reče:,, Samo to si rabila…nisi rabila besede.¨

Nana O.

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
13 x komentirano
  • vizionar je rekel/-la:

    hmmmmmmmm krasno Nana! :)

  • Marko Crnkovič je rekel/-la:

    WTF? Na Vesti se jim je zmešalo!

  • Janez je rekel/-la:

    Ni to, to, Vest. Raje se vrnite na ustaljena/stara pota preverjene strokovnosti, ne pa tole…

  • jurij je rekel/-la:

    Torej; zafrustrirana tecna babnica in zabit molcec govedar fukata ob oknu…

    Prejsnja je bla boljsa.

  • jurij je rekel/-la:

    …njega hoče fukat, pofukat hoče njegovo »bistvo«.

    Zakaj hocejo ljudje pofukati bistvo, zakaj ne morejo samo kvalitetno fukati in uzivati?
    Ok, napacen forum, bom sel k svojemu psihologu…

  • Nana.O je rekel/-la:

    jurij @ zakaj pa ljudje ne bi “kvalitetno” fukali in pofukali tudi bistvo… (?) Podvprašanje, po čem se razlikujemo od živali?

  • jurij je rekel/-la:

    ne verjamem v pofukljivost samega bistva. ne le, da je ocem skrito (mali princ), ampak do njega pridemo ali pa ne (bukowski).

    da ne bom prevec pametoval, ocitno jaz se nisem dojel bistva, niti ga ne pofukal :o)

  • jurij je rekel/-la:

    aja, pa se drugo vprasanje. po marsicem, smo ena od nakljucnih poti, po kateri so se zivali razvijale. smo malo bolj razviti, saj so se mutacije nasih prednikov izkazale za ucinkovitejse in so se nasi geni ohranili. razvili smo tudi sodelovanje, prisli so sinergijski ucinki civilizacije in s strukturo druzbe smo omogocili specializacijo svojih prizadevanj in si z znanostjo zaceli razlagati svoj razvoj…

  • Neja je rekel/-la:

    Kaj pa sploh pomeni - “pofukati njegovo bistvo”? Se dvoboj nadaljuje tudi na seksualnem področju- do bistva? Ga premagati, raniti, ga zasvojiti, si ga podrediti….? Hvala za tak fuk in tak odnos. kar sama, Nana O, ga imej!

  • bejb je rekel/-la:

    ja, sta se pač pure pofukala, a to ni dost?

  • delfina je rekel/-la:

    Nana O., brez besed… Bistvo sem dojela, a saj ni potrebe, da ga vsak in takoj… In vendar je na koncu le spregovoril… Bravo ;-) … tudi za podiranje tabujev . . . tudi na Vesti, le zakaj ne ? That’s life!

  • Miro je rekel/-la:

    Sej ne gre za to, da bi Vest podirala tabuje, gre za to, da so takšni prispveki od neke Nane bolj primerni za strani ala 24ur in sexation oz ostale nebuloze, ne pa za nek portal, ki se ponaša s kvalitetno vsebino. Take zgodbice, kot je ta tu, smo lahko svoje čase brali v Omami in podobnem.

  • 65 je rekel/-la:

    Že prebrano. Nekje drugje ;)
    Ti zmankuje idej???