25. julij, 2008 | Gregor Rozman

preklete pičke

  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

žrtvujem samsko udobje, prodam avto in stanovanje, da kupiva skupnega, večjega in potem, po slabem letu skupnega življenja, ko ravno drkam na nek underground madžarski pornič, ki ga večja založba ni podpisala zaradi slabe produkcije, opazim njo v glavni vlogi prizora, v katerem jo fukajo trije zamaščeni tipi. mojo pičko sando fukajo. ne, nisem sanjal. prasico sem prepoznal po faci, materinem znamenju nad desno ritnico in tatuju nad pičko. medtem, ko sta jo dva fukala, prvi spodaj v pičko, drugi zadaj v rit, ga je tretjemu vlekla in grgrala nereciklirano sluznico. prasica se je bolje žgala s tremi grdavsi kot z mano. navadno sicer rad drkam na realno posnete porniče, ker se mi na čistunske pičke z umetnimi joški in drugimi kleparskimi deli ne dvigne. sprva sem užival, saj sem bil potreben. zdrkal sem si ga in prešprical bližnjo okolico, potem pa, ko mi je upadel libido, polovico nedolgo nazaj popitega piva bruhnil po tipkovnici in pospermanem, še vedno stoječem tiču. izbljuvana tekočina je bila vroča kot cedenje iz pičke, in če bi bil še vedno potreben, bi si ga na spontano ponujeno sluz zdrkal še enkrat.

tako pa sem, besen čistun, obupoval nad najnovejšo pozicijo, v kateri sem se znašel. dopustil sem se navezati in se prilagoditi, načrtno sem kratil svobodo podivjanega samca, ker mi je tako narekovala ta pofukana slovenska konzervativna okolica. treba je imeti žensko, fukati le njo, narediti otroke, skrbeti za njih in umreti kmalu po upokojitvi. vse to ob pravi osebi. zdaj pa bi najraje razbil gobce vsem romantikom in idealistom, kot bi midva v resnici imela takšno razmerje. laži med nama naj ne bi bilo in vendar sem se situiral s kurbo. na začetku, ko sva začela hoditi, je rekla, da je pred mano fukala le s šestimi tipi, in da so bili vsi resni. saj sem vedel, da laže. ženska, ki želi moškega obdržati, na začetku razmerja razpolovi število kurcev, ki so jo praskali po pički. pa saj sem vedel, da laže. a čeprav bi lahko imela talent, pa še zdaleč ne bi mogla scene tako obvladati, da bi porivala s tako kvaliteto kilometrine, kot bi jo pofukalo vseh dvaindvajset profesionalnih nogometašev z zadnje tekme za bežigradom. tudi cime je moral trdo trenirati, da je prišel do svojega statusa in slave - se še spomnite njegovega gola proti švici? in ona je morala tudi. trenirati. prasica. ko sem čakal, da pride domov, sem postajal vse bolj ljubosumen. očitno sem jo ljubil. da, tako je, ljubil sem jo, prasico. ljubosumen moški ljubi, ženska pa sovraži.

ko je končno prišla domov, sem jo soočil z videnim.
»prasica skurbana!«
»kaj pa je?!«
»poglej ta pornič,… to je!«
»to nisem jaz!«
»to nisi ti? pizda lažniva! poglej kako te ištvan in laszlo fukata! in kako ga šele vlečeš, nisem vedel, da obvladaš z grlom!« film na okenskem predvajalcu premaknem na 0:17:54, »nisi ti,… ha! jebem ti mater, kaj pa to znamenje, a?!«
ni mogla več lagati. videl sem njeno zmedenost, sam pa sem gorel od njenih laži, ki so prikrivale njeno preteklost. najbolj je bolel občutek, ki sem ga dobil na začetku, da se je končno ena pička zaljubila v cel paket.
»to nisem jaz,… mislim,…«
»nič ne misliš!«
»takrat sem bila čisto druga oseba, nora, adolescentka. to obdobje sem lahko dala za sabo samo tako, da sem ga zbrisala,… žal mi je, ker sem ti prikrivala,…«
približala se je in iztegnila roko.
»nehaj!« sem se odmaknil kot bi bila kužna.
»daj no, rada bi se pogovorila,…«
»kaj bi se rada pogovorila, a!?« približam se ji na pol koraka, »da so te fukali trije naenkrat!? ali, recimo o tem, da so bili tvoji užitki z mano lažni!? a te moram pofukati pred kurčevo kamero, da boš tako uživala!?«
»takrat sem bila igralka, s tabo je drugače, pristno,…«
»kako drugače?«
ne čakam na odgovor. primem jo za vrat, ji strgam cunje. ona kriči, zabijem ji ga v suho pičko, oglasi se s kombinacijo bolečine in užitka, odnese naju od zmajane omare k steni, potem me še klofuta, jaz pa jo kar fukam in fukam. fukam jo, pizdo potrebno. v sodelovanju s steno sem jo ujel v sendvič. praska me do krvi, mi tlači prste v usta, da čutim okus po mojem rdečem železu. potem se spet odloči, da ji ni všeč, kar počnem z njo, in me udari, verjetno je na dan prišel njen damski ponos, potem se spet vda, v njej se prebudi kurba, vržem jo na posteljo, fukava kot zveri, še vedno ima na sebi hlačke, počasi čutim, kako me po levi strani kurca praskajo čipke, vendar ga to le še vzpodbuja, da stoji kot še nikoli. potisnem jo po postelji naprej in jo vsakič potegnem nazaj, lahka je ali pa sem jaz močan, ne vem, vda se najini fiziki, namesto, da bi se upirala, zdaj sodeluje. njena pička smešno prdi, nato se cela strese. prestrašena v užitku je prišla do najhitrejšega ograzma z mano. primem jo za lica, da našobi svoje ustnice. pride mi po njenem obrazu. prvi curek jo zadane v nosnico. kašlja in preklinja. odhiti v kopalnico. prižgem cigareto in potegnem preostalo pivo iz steklenice.

kmalu v stanovanje vdreta dve omari in njen brat z obrezanim kurcem. resda je bila hrvaška muslimanka, vendar ateistka, njena družina pa je moje antiteistične ideje krivila za odpadništvo svoje hčere, ki se je že dolgo pred mano gonila po svetu. prežali so na najina nesoglasja in glasen dialog je bil primeren povod za kršitev sodne prepovedi približevanja. musliji me zvlečejo na hodnik, me brcajo… »ne v ledvica, prosim!« se zaderem. sanda pribeži iz kopalnice in začne vpiti. pobegnejo. vstanem in ves besen stresem svoje duševne in telesne bolečine po njej:
»prasica muslimanska, takšna si kot vsa tvoja familija, kurbe hinavske ste vsi!«
»duće, oprosti,…«
»častite neko bedasto sveto knjigo in se zavijate v enodelna oblačila kot kakšni kurčevi gandisti, pacifisti, medtem pa terorizirate cel svet!«
»prosim razumi, nisem jaz kriva,…«
»nič drugega niste, kot izgovor ameriškim pizdam, da nas posiljujejo z militantnim imperializmom!«
ne vidim je, ne slišim. sam v svojem prav zaloputnem z vrati in odidem iz stanovanja. pred blokom se prepričam, da je ulica čista krvosesovih ljudi in sedem v avtomobil.

vročina. žejen. brez ficka. v polički najdem tekste in se zapeljem v center. berem kurbarijo pred banko. pride varnostnik in me nažene. mimoidoči, ki so v vidni zadregi glede mojih vulgarij, se smejejo, tisti, nepofukani čistuni pa ostajajo resni in aristokratsko ogorčeni.
»kaj me gledaš, pizda frigidna nerealna? gotovo ga svojemu možu primeš s pinceto!«
pred pošto kmalu naberem za vodko, dovolj drobiža je že v klobuku. pijača je s centi hitrejša kot s tolarji. mešam jo s švepsom, ah, kako gladko teče po grlu. kmalu se na tamborinu pridružim potujočemu harmonikarju, ki preigrava francoske narodne. več se ne spomnim.

naslednji dan so prve nelucidne sanje. prebujanje. mravlje lezejo po meni, pizda! otroško igrišče, sonce ravno vzhaja. vstanem in takoj pobruham peskovnik in pokvarjen bagerček v njem. ob sebi zagledam kitaro. primem jo, začnem vadit, čeprav ne znam igrat. seveda se motim. četrt ure s fušanjem budim stanovalce. kmalu prideta mimo čefurja, ki trdita, da sem brenkalo ukradel njuni prijateljici. pretepeta me in mi odvzameta glasbilo.

ves krvav pozvonim pri sandi. hoče me nazaj. vedno sem bil njen edini. njena preteklost naj me ne zanima, ker je bila v adolescenci. sprejme me, oskrbi moje rane, zelo se me veseli. v njeno življenje sem vrnil razbijanje dolgčasa, pogovore na nivoju in dober fuk. stuširam se, pride v kopalnico in mi ga potegne v kabini, potem njeno pobrito mohamedansko pičko pofukam na pralnem stroju in jo pošpricam med joški. gleda nek pofukan resničnostni šov, jaz pa grem še enkrat kozlat in zaspim na wcju. popoldan gledava nogometno tekmo. ob polčasu prinese list papirja:
»nisem ti lagala, samo prikrivala sem ti. dovolj si bister, da bi me lahko prej odkril. in tudi liberalen si. nisem si mislila, da te bo odkritje prizadelo. moje umetniško ime je bilo creamy. tukaj je seznam porničev, v katerih sem bila.«
odhitela sva k računalniku in zagnal sem p2p program. zvečer je potegnil že njen prvi pornič, horny blondes from outer space. medtem, ko sva gledala njen nastop, sva se še enkrat pofukala, da so najini sokovi tekli v potokih. bojna sekira je bila zakopana.
za zdaj.

gregor rozman

Op.ur.: Avtor namenoma ne uporablja velikih začetnic.

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
138 x komentirano
  • cool je rekel/-la:

    dober :)

    glede vz: 25. julij 2008 ob 10:46 | Gregor Rozman |

  • Marina je rekel/-la:

    podenj

  • Faca je rekel/-la:

    Primitivno, kak psihopat… Vest.si si s tem člankom ne dela usluge. Zarad mene tudi če ga ne bi prebral.

  • sofia je rekel/-la:

    no respact! poden. z veliko zacetnico!

  • Anda je rekel/-la:

    tole je pa do konca zafrustrirano, sramota za cel portal, cankar in njegovo sovrastvo do zensk zivita naprej

  • feliksa je rekel/-la:

    Živjo sosed. Sem vedel da mora biti kaj resnega, glede na hrup.
    lp
    sosed

  • robert je rekel/-la:

    ne samo da ni velikih žačetnic za bruhat in sramota, da to pride na portal

  • Aljo je rekel/-la:

    He he - kar tako naprej, zgleda da zgornji kreteni niso nikoli brali Millerja ali Bukowskega…

  • Marjana je rekel/-la:

    cmon, ni glih za primerjat tega clanka ne z Millerjem in z Bukowskim, saj je avtor Slovencelj

  • Marjana je rekel/-la:

    z velikim S, seveda

  • nemejugat je rekel/-la:

    Razmišljam kak je cilj takih pisarij? Splono vzemirjajo NE! Lahko vzbudijo odpor do seksa z žensko? Vpletanje veroizpovedi je tudi blago rečeno neokusno. Ne najdem prave razlage. Edina normalna razlaga bi lahko bila, da kliče avtor tega “rjavega kupčka” NA POMOČ!

    Ubogi je … res …

  • nemejugat je rekel/-la:

    A so uredniki Vesti vsi na dopustu?

  • rok je rekel/-la:

    bolj zanimivo branje kot pa neverending bulšit, ki ga ponavadi spacajo hipercustvene avtorice na tej strani

  • matej je rekel/-la:

    Se strinjam z Marjano :-)

  • Mety je rekel/-la:

    tegale pa ne zmorem…še jst ne…k se mi zdi, da mam kr dober želodec…prekleti ojdipovski, prostaški, nepismeni psihopat.Hitro nazaj k mamici in se priklopit na dojko!
    tule bi še pokojni rugelj obupal…no kljub temu bi ti jaz predlagala vključitev v poglobljeno psihoterapijo…tale članek pove veliko o tebi!!!!!!

    bljaaaaak

  • Preompom je rekel/-la:

    pokvarjen bagerček v peskovniku…haha

  • sofia je rekel/-la:

    moto vest.si naj bi bil “spostuj vsako vest in vse ljudi” urednistvo si ne bi smelo dovoliti takega clanka na prvi strani.to je podpiranje sovraznega govora!!!! res sem razocarana nad vest.si.

  • DjJuvan je rekel/-la:

    Haha, celo prebral sem :D

    Odlična kratka novelica =D

  • Lena je rekel/-la:

    javno pucanje zafrustriranega moskega, vest.si pa daje temu prostor. sramota.

  • nogavička je rekel/-la:

    … in kaj ti, gregor, misliš o slovenskih klerikalcih, he-he.

  • Lena je rekel/-la:

    zal zna tale zenomrzec zaradi nasega komentiranja dobiti se vecjo pozornost v slovenskem medijskem prostoru (vkljucno s portalom vest.si: a zenske niso ljudje?)

  • zgrožena je rekel/-la:

    Zgrožena sem tako nad Gregorjem, kot nad vest.si! V razmislek nekaj žlenov KZ RS o takšnih ravnanjih!

    Kazenski zakonik!!!!!

    KAZNIVA DEJANJA ZOPER ČAST IN DOBRO IME

    Razžalitev

    158. člen

    (1) Kdor koga razžali, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do treh mesecev.
    (2) Če je dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na javnem shodu, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev.
    (3) Ne kaznuje se, kdor se o kom žaljivo izrazi v znanstvenem, književnem ali umetniškem delu, v resni kritiki, pri izpolnjevanju uradne dolžnosti, časnikarskega poklica, politične ali druge družbene dejavnosti, obrambi kakšne pravice ali varstvu upravičenih koristi, če se iz načina izražanja ali iz drugih okoliščin vidi, da tega ni storil z namenom zaničevanja.
    (4) Če je razžaljenec razžalitev vrnil, sme sodišče obe stranki ali eno od njiju kaznovati ali kazen odpustiti.

    Obrekovanje

    159. člen

    (1) Kdor o kom trdi ali raznaša kaj neresničnega, kar lahko škoduje njegovi časti ali dobremu imenu, čeprav ve, da je to, kar trdi ali raznaša, neresnično, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev.
    (2) Če je dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na javnem shodu, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.
    (3) Če je tisto, kar se neresnično trdi ali raznaša, take narave, da ima hude posledice za oškodovanca, se storilec kaznuje z zaporom do dveh let.

    Žaljiva obdolžitev

    160. člen

    (1) Kdor o kom trdi ali raznaša kaj, kar lahko škoduje njegovi časti ali dobremu imenu, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do treh mesecev.
    (2) Če je dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na javnem shodu, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev.
    (3) Če je tisto, kar se trdi ali raznaša, take narave, da ima hude posledice za oškodovanca, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.
    (4) Če dokaže resničnost svoje trditve ali če dokaže, da je imel utemeljen razlog verjeti v resničnost tistega, kar je trdil ali raznašal, se storilec ne kaznuje za žaljivo obdolžitev, lahko pa se kaznuje za razžalitev (158. člen) ali očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja (162. člen).
    (5) Če kdo za koga trdi ali raznaša, da je storil kaznivo dejanje, za katero se storilec preganja po uradni dolžnosti, se sme resničnost, da je oškodovanec storil kaznivo dejanje, dokazovati le s pravnomočno sodbo, z drugimi dokazi pa le, če pregon ali sojenje ni mogoče ali ni dovoljeno.
    (6) Če je bila žaljiva obdolžitev, da je oškodovanec storil kaznivo dejanje, za katero se storilec preganja po uradni dolžnosti, storjena v okoliščinah iz tretjega odstavka 158. člena tega zakonika, se storilec ne kaznuje za žaljivo obdolžitev, čeprav ni pravnomočne sodbe, če dokaže, da je imel utemeljen razlog verjeti v resničnost tistega, kar je trdil ali raznašal.

    Opravljanje

    161. člen

    (1) Kdor trdi ali raznaša kaj iz osebnega ali družinskega življenja kakšne osebe, kar lahko škoduje njenemu dobremu imenu, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do treh mesecev.
    (2) Če je dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na javnem shodu, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev.
    (3) Če je tisto, kar kdo trdi ali raznaša, take narave, da ima hude posledice za oškodovanca, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.
    (4) Resničnosti ali neresničnosti tistega, kar se trdi ali raznaša iz osebnega ali družinskega življenja koga drugega, ni mogoče dokazovati, razen v primerih iz petega odstavka tega člena.
    (5) Kdor trdi ali raznaša kaj iz osebnega ali družinskega življenja drugega pri opravljanju uradne dolžnosti, politične ali druge družbene dejavnosti, pri obrambi kakšne pravice ali varstvu upravičenih koristi, se ne kaznuje, če dokaže resničnost svoje trditve ali če dokaže, da je imel utemeljen razlog verjeti v resničnost tistega, kar je trdil ali raznašal.

    Predvsem tale člen velja tako za vest.si!

    Javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti

    297. člen

    (1) Kdor javno spodbuja ali razpihuje narodnostno, rasno, versko ali drugo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, ali spodbuja k drugi neenakopravnosti zaradi telesnih ali duševnih pomanjkljivosti ali spolne usmerjenosti, se kaznuje z zaporom do dveh let.
    (2) Enako se kaznuje, kdor javno širi ideje o večvrednosti ene rase nad drugo ali daje kakršnokoli pomoč pri rasistični dejavnosti ali zanika, zmanjšuje pomen, odobrava, omalovažuje, smeši ali zagovarja genocid, holokavst, hudodelstvo zoper človečnost, vojno hudodelstvo, agresijo ali druga kazniva dejanja zoper človečnost.
    (3) Če je dejanje iz prejšnjih odstavkov storjeno z objavo v sredstvih javnega obveščanja se kaznuje tudi urednik oziroma tisti, ki ga je nadomeščal, s kaznijo iz prvega ali drugega odstavka tega člena, razen če je šlo za prenos oddaje v živo in dejanj iz prejšnjih odstavkov ni mogel preprečiti.
    (4) Če je dejanje iz prvega ali drugega odstavka tega člena storjeno s prisilo, grdim ravnanjem, ogrožanjem varnosti, sramotitvijo narodnostnih, narodnih ali verskih simbolov, poškodovanjem tujih stvari, skrunitvijo spomenikov, spominskih znamenj ali grobov, se storilec kaznuje z zaporom do treh let.
    (5) Če stori dejanja iz prvega ali drugega odstavka tega člena uradna oseba z zlorabo uradnega položaja ali pravic, se kaznuje z zaporom do petih let.
    (6) Sredstva in predmeti s sporočili iz prvega odstavka tega člena, pa tudi pripomočki, namenjeni za njihovo izdelovanje, razmnoževanje in razpečevanje, se vzamejo ali njihova uporaba ustrezno onemogoči.

    Samo toliko obema-vest.si in Gregorju!

  • fister je rekel/-la:

    sramota VEST! Malo občutka za vsebino bi pa vseeno lahko imeli… Grozljivo.

  • foo je rekel/-la:

    jep, se tudi meni zdi tista z muslimani ojstra, prekleto ojstra, no, ne vem, cemu se zmrdujete, menda niste puristi, ki lahko berejo bukowskega, ne pa nekega wannabeja, ki fuka muslimanko in ji to hladnokrvno navrze… kaj je razlika, oboje je pac nekorektno, jebeno politicno nekorektno in ce kaj, potem je prav, da si vest.si privosci tocno to in vsake toliko prevrze svojo Pozicijo, na katero se nekateri komentarji sklicujejo oz. jo vesti pripisujejo.

  • cool je rekel/-la:

    @zgrožena, v katerem clenu pade tale strokovna basen?

    Hehe, 158. člen, 3)

  • Aljo je rekel/-la:

    Ha ha kakšni konzervativni kojoti…pot do legalizacij je še dolga, če še malce mejne literature ne prebavite. Ja ja kar v zapr z njim ali na prevzgojo, cepci zaplankani slovenski…

  • zgrožena je rekel/-la:

    Zanimivo cool kako eni takoj iščejo luknje v zakonu in podpirajo takšno izražanje…drugi vidimo drugače….en kup členov KZ kamor se lahko tale članek uvrsti. In če ti to smatraš za strokovno basen….je škoda mojih besed.

  • deja vu je rekel/-la:

    a temu se zdej rece strokovna basen? hahahahaaha. bolniki

  • cool je rekel/-la:

    Verjamem, da si Zgrozena vcasih zgrozena celo nad seboj, zavrti si svoj film curuk, ko najdes the feler zivota, ti bo lazje v naprej :)

  • 2Girls1Cup je rekel/-la:

    Zastonj si zgrožena, zgrožena. Za točke 158-161 potrebuješ oškodovanca.

  • puhar82 je rekel/-la:

    zgrožena/zgrožene/zgroženi, marš na portal 24ur. Svoje pičke/kurce vzemite zraven.

  • pipi je rekel/-la:

    jst pa mislim, da je tale clanek za na 24ur.com

  • Dagi je rekel/-la:

    Hudo… Še takih zgodb!

  • flek je rekel/-la:

    Dagi pa je prvic v zivljenju prebral kej tazga, mu dogaja

  • flek je rekel/-la:

    gospod rozman pa vest.si pa get a life

  • Nana.O je rekel/-la:

    Gregor, dobrodošel :)

  • cool je rekel/-la:

    @deja vu, avtor temu pravi bolje http://gregor.rozman.si/cyber-satira.asp

  • flek je rekel/-la:

    a literarno osveceni cool je Gregor Rozman?

  • Lilli je rekel/-la:

    @Nana.O, se popolnoma strinjam :)

  • dejaa je rekel/-la:

    V najslabsem primeru neoriginalno. Se pa strinjam, da gre vest.si kontra svojemu motu spostovanja v imenu neke podenj cyber literature al kr neki

  • lib je rekel/-la:

    zelo zanimivo,..tudi jaz sem prebral do polovice, pa se mi je zdelo, da je debata že globoko,…na replyih…lej tko,..ne pozabite na pravice do svobode izražanja…mnenja,..pač človk je povedal kar misli,…sej nobenga ne silimo brati…a vojne, grozote, morije,..itd, je pa kul ko gledamo na tvju…a sex v mestu mora bit pa ob 1 do 1.30 zjutrej,..dej dej dej…bravo vest za članek,..upam da je resničen…haha

  • izola je rekel/-la:

    pravice, pravice, samo se to je pomembno. kaj pa nivo? slovenski mediji, pa tudi ce gre za vest.si, ga ocitno se nekaj casa ne bodo imel. razocaran

  • EgonAlter je rekel/-la:

    Ljudje pomirite se malo

    kaj je slučajno kdo tako slaboviden da je to črtico zamenjal za novinarski članek???

    Če nič drugega, potem vsaj to: umeščen je k komentarjem, kolumnam in drugim, pol-literarnim-pol-novinarskim žanrom, tako ni bojazni, da bi to kdo zamenjal za “vest”.

    Ne me hecat, drhal bi rada cenzurirala fikcijo - kam smo prišli…še malo pa bodo zahtevali o katerih temah pisatelji pišejo in kako naj jih ubesedujejo…

  • dare je rekel/-la:

    za taksno pisarjenje se pa lahko odloci samo zafrustriran tip, iskreno upam da v redakciji vest.si ni veliko taksnih, ker potem pa res ne vem, kaj naj si mislim

  • lib je rekel/-la:

    men je va všeč ta nivo,..sej so tud čez moške bli razni članki,..isto da smo prasci,..tko da jebi ga…..je bilo pa na lepšem nivoju…to je pa res…ampak…spoštuj vsako vest in vse ljudi je njihov moto,..se prav jst relativno sočustvujem z njim…vi pa kuker čte…

  • JanezBond je rekel/-la:

    A dejte dejte… zgoraj je odlično napisana izkušnja… :)

    Vsem deklinam ki ostro nasprotujejejo zgodbici; ve tudi skrivate kakšne skrivne izkušnje v pornografskih vsebinah, da ste se tako hitro začele krizirat =) Vas peče vest, da se bo enako zgodilo z vami :)

    Oh, t3h world full of secrets….

  • dare je rekel/-la:

    tu ne gre za vsebino, ampak za sovrazni govor, tako da ne preusmerjajte pozornosti

  • Mojca je rekel/-la:

    Sama verjamem v svobodo govora, sem pa mislila, da ima vest.si spostovanje do manjsin, zensk, pripadnikov drugih nacionalnosti in veroizpovedi…

  • tiib je rekel/-la:

    A mate na Vesti kašne težave glede gedanosti?? Očitno!

  • Mojca je rekel/-la:

    mislim, da je avtor vecji sovraznik zensk kot kler

  • lib je rekel/-la:

    mah fi sam iščete a klanje k ga gledamo po tvjih je pa kul..a pička, kurba,..fukat to pa ni kul…to je pa tema ne….ja itak…važn da so čreva,kri,puška,tanki, granate ne pa v rito, potegne itn…hehe,…to vas jebe zafrustrirani ste tko al pa drgač vsi po vrst….

  • Rock je rekel/-la:

    Cool! Intimne misli povprečnega moškega, tik preden mu pride. Seveda takrat, ko ga zrajca ženska potreba, po oštrem grobem fuku.

  • Mojca je rekel/-la:

    lib, tako govoris, kot da bi kdo od komentatorjev/komentatork odobraval/a klanje. vejretoo, ce bi, ne bi brala vest.si, a se ti ne zdi. tudi zafrustrirana nisem, ker nimam biti zaradi cesa. vseeno, smatram, da avtorju v njegove pornografske blodnje ni treba ponizevati drugih ljudi

  • Primož K. je rekel/-la:

    @zgrožena
    Dej si rajš pizdo podrsi malo namesto, da neki težiš tipu, ki nam je podal dobro zgodbico, da mi kurac še zdej, ko ti to pišem stoji. Zaradi zafrustriranih pičk kot si ti bi mogl narest neko terapijo, da bi te ene 30 tipov pofukalo v parih urah v rit, pa bi blo.

  • Mojca je rekel/-la:

    podenj bralci, ni kaj, tudi argument je odvisen od tega, ali mu stoji ali ne

  • lib je rekel/-la:

    LOL @ še zdej stoji….men se ni vstal…haha

  • Mojca je rekel/-la:

    eto, to je nivo, upam, da ste zadovoljni na vest.si. lp

  • lib je rekel/-la:

    jst tud upam…life goes on…

  • pero je rekel/-la:

    Primoz K . sem zacuden nad zaljivimi komentarji na vest.si in nad tem, da ima portal tako primitivne bralce.

  • Peter je rekel/-la:

    Ko sem prebral komentarje na tole lepo spisano crtico, si nisem mogel pomagati, da ne bi se jaz malce popljuval - ne avtorja, temvec zgornje komentarje.

    Pa kaj je z vami?? Ce vam nekaj ni vsec, ne berite. Pritisnite alt + F4 ali pa kliknite na google.si. Imate izbiro. Ne pa da tukaj stresate svojo zivcnost in ste fous avtorju, ker je parkrat dobro pofukal svojo punco. Za namecek je nekdo se copy pastal KZ. Madonca kaj pa je narobe naredil?!?

    Sploh ne vidim kje je problem!

    Lahko recem samo to, da je zadeva super napisana. Me je nasmejala.

    lp

    PS: Upam, da ni tole resnicna dogodivscina. Si ne upam predstavljati, da bi videl svojo punco v akciji s tremi tipi v enem pornicu. No go!

  • xrayspex je rekel/-la:

    jaz vas mam vse tkooo rad :)

  • Tina je rekel/-la:

    slovenski bukowski wannabe, z malce tarantinovskega zapleta…

  • Tina je rekel/-la:

    a erazem pintar v srcu

  • Tina je rekel/-la:

    uredniku pa se zdi tole tak presezek, da da gor

  • Tina je rekel/-la:

    jooooj

  • ziggy je rekel/-la:

    zal mora povprecen slovenski moski svoje frustracije se vedno ventilirat na zenskah, zivela Slovenija

  • Estet je rekel/-la:

    Odlično Gregor in Vest. Črtica za moj okus z literarnega vidika ni neki presežek, a neprecenljivo je brati reakcije slovenceljske purgerske zaplankanosti, ki postaja že nevarno radikalna. Najbolj fanatični klero-primitivcni celo copy-pastajo nekakšne zakone oziroma nakladajo o sovražnem govoru!?? Vedno znova me preseneti nivo zabitosti, ki ga nekateri izkazujejo v komentarjih. Razumem, da ne berejo svetovne književnosti, a gotovo so vsaj videli kakšen film, recimo o drugi svetovni vojni, kjer kakšen Nemec zmerja kakšnega Juda z umazanim, odurnim psom. Je to sovražni govor? Kateri bedak povezuje osebo v črtici z avtorjem zgodbe in govori o njegovi zafrustriranosti? Res, neumnost je huda zadeva.

  • vinetu je rekel/-la:

    odlično. aplavz.

    zanimivo je brati izpade zgroženih, ki jim ga njihov zamaščeni rotarijanski privatnik zvečer zarine v rito…;)

  • borghesia je rekel/-la:

    super! naj avtor napise se kaksno homo zgodbo pliz

  • Aschmodei je rekel/-la:

    Hihi. Zabavne reakcije.

  • Zeleni Jurij je rekel/-la:

    Estet, ti si pa vse pomesal. Slovencelj fiction rabi za pucanje - kot kaze, se najraje nad zenskami, ker je inferioren. To, da igralci Nemcev igralcem Judov v filmih govorijo, da so umazani, je prikaz sovrastva (razclovecenja) ene skupine ljudi nad drugimi, kar se dogaja v vojnah…

  • Močita je rekel/-la:

    Zakon, bolš ko kak spedenan, zretuširan pornič….Pač jo je tip parkrat pofukal, uživala sta oba, v čem je že pol problem? Aja, ‘grde besede’, jejtana jejtana…heheeh…svašta …Mal se je treba skulirat ljudje, kdaj namest bestsellerskega, popederisanega ‘crapa’ tut kako Omamo al pa Vroči Kaj v roke prjet…ljudje pač fukajo, tko to je, najbolj primarna in osnova potreba, zej ko se pa stvar prenese v črke se bomo pa vsi križal pa zgražal…ne me jebat kok je še ene pofukane zaplankanosti v Dolini Šentflorjanski…hitr vsi k spovedi:)

    Živeli Trdokurčneži:)

  • žmauc je rekel/-la:

    mislim da vse pove naslov avtorjevega portala: “gnevnik zdolgočasenega čudaka”

    Z vsem spoštovanjem do njegovih literarnih eksperimentov ne vidim nekega pointa zakaj bi njegovi poskusi morali dolgočasiti vesoljno vest.si občestvo :) Tip ma svoj blog za svoje fane.

    Kake hude literarne vrednosti v eseju ne vidim, zrajca pa tole po moje samo koga, ki je še bistveno bolj zdolgočasen kot avtor. Kolikor toliko normalni ženski populaciji pa je to totalno miiiiimmoooo v kontekstu turn me on vsebin.

    Tako da če gre za poskus erotičnega ali porno prispevka potem TILT. Bi pa res rad da me kdo razsvetli kakšna je dodana vrednost zadeve?????? Mogoče da doseže TILT pri bralcih?

  • corazon je rekel/-la:

    jezen, a nemocen slovencel pac, se porno slut ga nima rada… mati, kave, pa se ta ga stezka uslisi

  • corazon je rekel/-la:

    ker ga ma poln kufr. a vseeno, hvala vest.si, ce si zares prizadeva, da nas od-zaplanka s poceni fictionom

  • tonček je rekel/-la:

    test

  • eneida je rekel/-la:

    Bruh! Slovenci pa 24ur… povsod sam seks in sovraštvo. Fuj. Fuj. Fuj. Vest. Če nimate kaj za objavljat, raje ne objavljajte kot pa tak poden od zafrustriranosti. :(

  • sdfpo je rekel/-la:

    Po mojem mnenju opisovanje dogotkov in citiranje ne more biti sovražni govor
    Sovražni govor bi bil takrat in tam, kjer in ČE se je to res dogajalo.
    Vmes pa je bilo tudi nekaj se hujših stvari npr: pretepi, ………. ki pa jiz zanimivo nobeden ni opazil

  • Tolsti grof. je rekel/-la:

    Odlično napisano.
    Mislim, da je Gregor eden izmed pomembnejših novih literatov.
    Vsaj če ga obravnavamo znotraj njegove generacije - v njej je zagotovo prepoznavnejši.
    V tej generaciji, da.
    V tej generaciji hrčkov.

  • Estet je rekel/-la:

    Ne morem in ne morem verjet, še vedno komentatorji nadaljujejo s tupaštvom, tudi če jim razložiš. Težave imate, ker je junak zgodbe zafrustriran, primitiven človeček, ki ni sposoben normalnega čustvenega razmerja z žensko, ki je sovražen do drugih etničnih in religioznih skupin????? Po vašem cenjenem mnenju, spoštpovani komentatorji, se torej zgodbe, romana, filma, česarkoli že, o zafrustriranem, primitivnem človečku, ki ni sposoben normalnega čustvenega razmerja z žensko, ki je sovražen do drugih etničnih in religioznih skupin itd, NE SME NAPISATI????? Zato ste torej cenzurirali našega pisatelja Vitomila Zupana kot maturitetno čtivo? Ker je notri seks?

    Z dolžnim spoštovanjem Zeleni Juri, brez skrbi, jaz nisem zamešal popolnoma ničesar. Morda ne bereš dosti, ampak nedvomno si lahko predstavljaš, da obstajajo v svetovni zakladnici tudi romani, v katerih je glavni junak, psihopatski množični morilec žensk, ki jih pred umorom brutalno posiljuje, poniža, fizično imaliči in se drugače izživlja, izbira pa si samo ženske iz določene socialne skupine, ki jo patološko sovraži… si lahko predstavljaš tak roman? Tudi kakšnega svetovno priznanega pisatelja? Ki ga morda potem internetni zafrustriranci zmerjajo, mu citirirajo neke zakone in napadajo urednika, ki je roman objavil? Češ, literatura lahko govori o ljubezni in rožicah, takih sprevržnih reči pa se literarnp ne sme obravnavati in pika! Klero-fašizem morda? Po komentarjih sodeč, prihajajo čudni časi.

  • lotus je rekel/-la:

    kdo je cenzuriral Zupana? o shit, cist bed. ceprov ne vem, zakaj bi bil tale rozman literat, a pol je tud erazem pintar literat, zato ker ima svojo kolumno in web page

  • lorenzo je rekel/-la:

    Freedom of speech ima tudi neprijetne plati. Tokrat v primeru nekaterih/večine komentarjev

  • lorenzo je rekel/-la:

    Literat je lahko vsak, ki piše. Če ti ni všeč, pa ne beri.
    Enim pač bolj dogaja, v glavi ali pa v življenju. Hvala bogu…

  • lotus je rekel/-la:

    pol smo v sloveniji vsi pismeni literati (in ne samo erazem)

  • lotus je rekel/-la:

    dobra definicija, lorenz

  • lotus je rekel/-la:

    hocem, da me zdej naprej vsi klicejo literat

  • lotus je rekel/-la:

    hocem da me od udej naprej vsi klicejo literat

  • 1tastar je rekel/-la:

    Lahko bi svoj članek ilustriral s posnetkom svojega kurca, ki šprica in svojega gobca, ko kozla po spermi. Super hard porno!

  • nemejugat je rekel/-la:

    Estet,
    komot lahko pišeš karkoli si zaželiš, ampak to dovoli tudi drugim!
    A ti bi preprečil komemtatorjem, da izrazijo svoje mnenje?

    Še enkrat … ta zmazek, ki ga nisem niti v celoti prebral, je v meni samo sprožil nekatera vprašanja in to sem napisal. V bistvu je opravil svojo “pozitivno” vlogo ravno s pomočjo komentarjev!

  • Gregor Rozman je rekel/-la:

    drage bralke in bralci!

    cenim vsa vaša mnenja; tako mnenja tistih, ki niste razumeli (reakcija je prav dobrodošla, saj tudi sam obsojam početje literarnih oseb v tekstu), kot tistih, ki ste bili bolj konstruktivni (z detabuiziranim načinom pisanja opozarjam na nestrpnost in nasilje do drugačnih).

    moja literatura nima povezave z resničnimi dogodki. če jo kjerkoli ima, gre za naključje. je vulgarna, neposredna, včasih negativno nastrojena do okolice, v kateri funkcionira sebični protagonist. še posebej pa je (kot kritična do odnosov) produkt mojega opozarjanja na probleme v družbi.

    prav detabuizacija (prenehanje zatiskanja oči pred problemi v družbi) je tudi namen mojega ustvarjanja, saj se ljudje velikokrat slepimo, da kaj podobnega v naši družbi ne obstaja, potem pa, ko je že prepozno, zgroženo prebiramo kroniko. to pa ni kronika, ampak literatura.

    zanimivo je tudi to, da na literarnih večerih in branjih na radiu (med poslušalci) nisem naletel niti na eno negativno kritiko, zato pa sem se tudi odločil za pisanje na bolj obiskanem mediju (kjer je omogočena tudi anonimna udeležba, če bi morda identiteta bila razlog za nesodelovanje tistih, ki prenašajo literarno delo) in svoje tekste poslal uredništvu tega spletnega mesta.

    lep pozdrav!

    gregor rozman

  • duko je rekel/-la:

    Hej, zanimivo branje! Prav čisto nič ga ne obsojam. Se vsaj lahko nad čem zamislimo.

  • Klementina je rekel/-la:

    Z vsem spostovanjem, gospod Rozman, na vase literarne vecere verjetno hodijo ljudje, ki jim je vsec vase pisanje, jaz, denimo, ne. Portal vest.si zaradi svoje druzbeno-kriticne naravnanosti in informativnosti z veseljem berem in tudi sama se sprasujem nad ponudbo/izborom urednistva.

  • Irena je rekel/-la:

    Gregor, dobrodošel na Vesti! :)

  • Ime (obvezen) je rekel/-la:

    Uf, kakšna beda. Nekaj stalnic je na Vesti, kar se tiče kvalitete in zanimivosti, večina novitet pa je slaba. Taki Gregorji in Nanice preprosto znižujejo kvaliteto strani.

    To je zmazek. Smešno je, kako se podobni Gregorji in Nane skrivajo za nekakšno “detabuizacijo”… Kot da je nekaj posebnega uporabljati vulgarne besede. Kot da zmazek postane umetnost, če ne uporabljaš velikih začetnic.

    Sranje. Od Naninega sranja sem prebral samo eno kracanje… in se niti ne spomnim, kaj točno je bilo. Zdaj to lahko pomeni, da sem pozabljiv. Ali pa bo držalo tisto o sranju. Gregor Rozman bo očitno sodil v isto rubriko - nikoli ne klikni, saj bo vsaka sekunda izgubljena. Oba verjetno sama vesta, da tisti, ki vama bodo ob vsaki objavi težili, kako sta zanič, so še bolj zafrustrirani kot vidva. Jaz pač enkrat povem…

    (aja, pa nad samo temo se nič ne pritožujem… samo zgleda kot osnovnošolski spis, jebiga)

  • gil je rekel/-la:

    tole res ni nobena detabuizacija, prej nasprotno, sploh pa kdo se rabi detabuizaciju v casu, ko je vse dovoljeno. mislim, da je pisec zamudil nekaj destletij, ne schokira, ampak se bolj zaskrbi tisto pescico, ki imajo neke vrednote

  • gil je rekel/-la:

    pa se nekaj, mislim da je rezultat taksnih pisarij kvecjemu to, da si ga par tipov vrze na roko (upam, da tud kaksne zenska), in to je to. No, morda je pa tudi to dovolj za spreminjanje druzbe, kaj pa vem…

  • matevz je rekel/-la:

    Kul domišljijski spis…
    Ne se tako zelo sekirat ljudje…pač je grd/vulgaren/svinjski/življenjski…preveč ste v idealnem-reklamnem svetu ujeti…

    Končno nek malce daljši spis, ki pritegne po prvih vrsticah in drži do konca…ne uporablja pravopisja, ker za razumevanje pač ni potrebno.. pa še bol v stilu zgodbice je…
    GUTE ŠAJSE I SAY

  • marko je rekel/-la:

    napeta zgodbica, ki te zelo pritegne k branju. Tistim ki je pa to prevec, pa naj grejo na 24ur brat rumeni tisk.

  • spelcaa je rekel/-la:

    hej..dobro jutro??!! folk, get a real life.. življenje je pač kurba, a če se ne pogovarjamo o tem,pa tega ni? haha,dajte no.. tipson je povedal kar je mel za povedat - zakaj pa nebi? pa ne berite, če vem ni do tega.. ha, vsak naj najprej pred svojim pragom počisti, a lahko kdo reče, da kdaj v resničnem življenju ne krši katerega od členov? kdo kdaj koga ne užali, namenoma ali ne, hote ali ne??
    so že vse povedali.. vojne, lakota, pomori in vsi krvavi poboji..
    vsi smo ljudje, sesalci, mamo svoje nagone in potrebe.. in jih tudi zadovoljujemo. če si ne upate sami svojih vulgarno izprijenih dogodivščin povedat, al pa si jih pač ne morte izmislit, pač vaša stvar… nobeden pa ni angelčen, vsi mamo pregrešne misli in včasih dejanja..
    dejte no, kje je odprtost?? sej nismo v 18.st..
    povedal je kar je mel za povedat.. sam za primer, preberite si Prešernove Erotične poezije (al kaj so že, sej ne vem točno, nekaj takega pač) pa komentirajte še tisto..
    življenje je pač tako =)

  • BORAC je rekel/-la:

    Vsako delo je častno, tudi igranje v porno filmih. Tudi to delo je treba spoštovati, saj je po teh filmih veliko povpraševanje.

  • Misko je rekel/-la:

    Dobrodošli v življenju !

    Sprva sem tudi jaz bil “šokiran”. Potem pa sem se zamislil. Imamo en kup komemtatorjev, katerih reakcija je v stilu razmišljanja “ne to se meni ne more zgoditi!” . Hja gospodična, kje to piše, da se vam ne more zgoditi !. Potem je kup protestov zoper objavo na portalu, češ “kaj tako packarijo pod nivojem objavljajo!”. Mislim, da je Vest ravno s tem upravičila objavo te zgodbe ! Trapaste reakcije so to - otročje ala; kar ni objavljeno, tega ni oz. “izgini s portala” (in potem se te stvari ne zgodijo). No za take naivneže ponavljam, dobrodošli v življenju, ljudje so različni in krvavi pod kožo. Pa ja da ravno vsi ti komemntatorji v teoriji ne zaprisegajo k “sprejemanju različnosti med ljudmi” ! .Evo komentarji zgoraj kažejo na njihovo licemerje pri resničnem primeru !…

  • miran je rekel/-la:

    Vrhunsko!

  • blanka je rekel/-la:

    packarija brez primere

  • orto je rekel/-la:

    sem tip človeka, ki ga dolgi teksti večinoma takoj odbijejo. ampak ne tale. carsko. not padu, kot že dolgo ne.

    p.s.: sam že nekaj časa opažam, da bi najraje videl, da se velika začetnica ukine. tudi tu si mi zadel v srce.

  • esid je rekel/-la:

    a lohk en un seznam objav….
    da vidmo kera se ponavlja :)

    lp

    PS: men je blo všeč…

  • endivja je rekel/-la:

    A dejte no mir. Ma gregec malce razigrano domišljijo pač. Pa je povedu kar se mu mota po podzavesti in sem prepričana, da se tukaj še komu kej tacga mota po glavi, čeprav je navidez najbolj čist, nerasističen, neskurban, antidrkač na tem božjem svetu. Kaj, a od vas vseh tako čistih ljudi v srcu, mislih in dejanjih, prisežete, da nimate nobene tujcomrzne misli, prebliska ali predsodka? a smo vsi superkul tuki k mamo vse ljudi na svetu radi in nikol za nobenga nč slabga ne mislimo ali rečemo ali ga obsodimo zaradi nekih predhodnih mnenj, predsodkov ali pa dejstva da je pač tak zato ker je čapec, muslič, cipa, kronks a pa medvoščan če čte.
    Ma dejte no slovenčki, kaj smo bolj papeški od papeža al kaj? gregec je sam odkril kaj se nekemu stanovalcu tega planeta mota po glavi. men se zdi vse zelo….človeško in realno. Od znotraj smo vsi mal grdi, sam eni tega nikol ne postavijo na ogled. drugi pa. Pa kva pol?

  • Peter K je rekel/-la:

    Gregorju Rozmanu vsaka čast.

    Bravo, čestitam, zadel si (jih).

  • sblaskoo je rekel/-la:

    fajn .. lahkotno branje .. upam d bo se ..

  • BInchy je rekel/-la:

    kaj to je blo res al si si pol zravn zmislo?? če ja, pol ti moram rečt, da je zakon!

  • nina je rekel/-la:

    Kakšna packarija! :) Pa še dobro je napisano. Všeč!

  • Misko je rekel/-la:

    HA HA HA HA …Ravnokar sem odjadral na en portal, kje se ena bejba pritožuje, da tipi danes niso več moški, ampak pomehkuženi Popiji…

    Gregor, daj ji telefonsko !

  • maslo je rekel/-la:

    gregor ti pacek ti

  • duc je rekel/-la:

    Lahko bi bili vsi malo bolj strpni eden do drugega.

  • Justinijan je rekel/-la:

    Gregorja za predsednika SD!

  • muki je rekel/-la:

    dva palca gor!

  • kai je rekel/-la:

    super gregor, širiš meje pisane besede!

  • Mace je rekel/-la:

    Zelo, dobro napisano. Po dovgem času prebral dalši članek. Čist sm notr padu. Za ostale, ki ste ogorčeni kaj pol sploh berete.

  • fon_ligenštul je rekel/-la:

    a je to pisal kak neofašist?

  • katja je rekel/-la:

    grega zasluži pokal najbolj komentiranega članka!!! :D

    Grega, povabi jih engrat k poslušanju, bodo usi dol popadal tisti, ki majo kakršne koli predsodke in tisti , ki jih nimajo tudi, seveda!!Seee

    Rozi rozi :)

  • t-h-o-r je rekel/-la:

    Bravo vest

    verjetno članek z največ ogledi in komentarji dosedaj

    kar tako naprej

  • t-h-o-r je rekel/-la:

    p.s.

    podpis pod Estetovo razmišljanje

  • Schpn je rekel/-la:

    Hehe… komentarji so še boljši kot zgodba. Svaka čast zaplankanosti slovenskega naroda.

    Kot pravi pregovor: če sosedu noge smrdijo jih pač ne vohaj™

    Lp!

  • t-h-o-r je rekel/-la:

    pa še nekaj: kaj je tako groznega tu? pač zgodba o wild angry sexu lolz

  • moler je rekel/-la:

    Čarli Bukovski,zmeraj me je spodnesel,dobr napisano

  • moler je rekel/-la:

    o pa sva se prvikrat v nočni izmeni znašla sama, se ni mogel upirati mojim čarom. Saj ne, da bi se mu nastavljala, toda v glavi mi je že nekaj časa rojilo, kako je spati z zdravnikom in to še v službi. Soba za počitek je bila samo najina, pacienti, ki so na našem oddelku sila ne težavni pa so mirno spali. Doktor je sprva preizkusil svojo srečo in me z dlanjo ošvrknil po riti, nakar nisem pokazala nobene zamere. Postal je še pogumnejši in mi ponudil, da mu sedem na kolena. Nagajiva kot sem, sem mu takoj sedla v naročje in z roko ovila okoli njegovega vratu. Pravil mi je, kako lepa se mu zdim in da bi me najraje poljubil. Rekla sem mu, da ne vem, kaj še čaka. Bil je presenečen nad mojo dobro voljo, a se ni dal zmesti. Sprva me je poljubil samo na lica, nato sem našobila še ustnice, kmalu sem prišla do jezika, njegova roka pa globoko pod moje krilo. Pohotno me je grabil za porjavela stegna in pričel vse glasneje zadovoljno momljati. Ker je bila zunaj še moja sodelavka, sem se zbala, da naju bo zalotila, zato sem k vratom pristavila voziček s čajem.

    Prodiral je s svojimi nadležnimi prsti, vse dokler ni trčil ob vlažne hlačke, za katere je menil, da morajo z moje riti. Vstala sem, si segla z rokama pod krilo, ne da bi ga dvignila, in si elegantno slekla spodnjice ter jih skrila v omarico. Bil je tako vzburjen, da mu je korenjak želel raztrgati zapete hlače. Da bi se čim manj slačila, sem mu samo odpela zadrgo, potegnila ven čvrstega tiča, ter sedla preko njega. Mirne doktorske roke so se pričele tresti in v tistem trenutku zagotovo ne bi bila rada na operacijski mizi pod njim. Še dobro, da je bil on pod menoj in sem lahko počela, kar se mi je zdelo v redu. Nalašč sem sedla mimo korenjaka in se pričela pohotno drgniti obenj s svojim tenkim kožuščkom, ki je bil že popolnoma vlažen.

    Postajal je vse bolj nestrpen, njegove roke so grabile za moji ritnici in vse bolj me je pričel potiskati navzgor. Počutila sem se vzvišeno, saj sem izkušenega zdravnika ovijala okoli mezinca, ali bolje rečeno svojo vlažno češpljico okoli njegovega korenjaka. Ko mi je omenil, da mu bo prišlo, še preden ga bo vtaknil vanjo, sem končno popustila in se zavihtela nanj. To sem storila tako na hitro, da je v trenutku ostal brez sape, njegov prijem na moji riti pa je za hip popolnoma popustil. Že naslednji trenutek pa me je zgrabil še krepkeje kot prej in mi na uho šepnil, da sem prava cipa.

    © iStockphoto

    Pojma nimam, zakaj, toda to mi je godilo kot najlepša pohvala v življenju. In je tudi bila. Nenadoma sem postala njegova najljubša cipica in v tistem trenutku je njegova žena izgubila vse pristojnosti pred menoj. To se je pokazalo že naslednji dan, ko me je povabil v Avstrijo po nakupih. Domov sem prinesla toliko robe, da bi lahko oblekla še obe moji sestri in še koga.

    Nisem kešarica, toda, če mi je ponujeno bom vzela, pa tudi navadila bi se kaj hitro na kaj takšnega. Zato pa sem imela še isti teden pregled kar na domu. Živela sem v najeti sobi, a bila sem sama, tako, da naju ni nihče motil. Sproščenost se je še kako poznala, saj sva si lahko privoščila marsikaj. Kljub njegovim srednjim letom pa je prekašal marsikaterega mladca, s katerim sem imela kdaj opravka. Bil je vzdržljiv in me vedno potešil do konca, jaz pa sem mu uslugo vračala na več načinov.

    Po izčrpnem seksu sva se skupaj odpravila pod tuš. On je poskrbel za pravo temperaturo vode, medtem ko sem mu ga jaz na vse pretege vlekla pod curki, vse dokler me ni zalil po obrazu še s svojim curkom, ki je tako pri priči spolzel z mene. Na ta način me ni nikoli motilo v obraz „ pokasirati“ porcijo vrele sperme.
    V spomin se mu je zlasti zapisala moja vsemogočna rit. Kadar koli je mogel, se je je lotil kakor je vedel in znal. Včasih jo je samo božal, drugič mi je vanjo potiskal prst, v najidealnejšem primeru zanj, pa tudi neutrudnega tiča, ki je vedno že po nekaj prebitih sekundah v njej pričel silovito brizgati vrelo belino in utripati globoko v tesni luknjici.

    Zdaj se ne srečujeva več, a priznati moram, da ga večkrat še kako pogrešam.

  • sentiš-navadni je rekel/-la:

    odlično!
    sex, droge in rokenrol!

  • pcx je rekel/-la:

    slovencem ocitno se vedno dela bolj domisljija kot real life…

  • sentiš-navadni je rekel/-la:

    kaj je pa real life? in kaj bi brez domišljije?

  • pcx je rekel/-la:

    ja, ce mas real lajf, ze ves kaj je, zate sentis, upam, da je cimbolj domisljijski

  • papa je rekel/-la:

    precej bedno, tako ali drugace

  • pcx je rekel/-la:

    tu gre za posilstvo

  • nejas je rekel/-la:

    Meni je super! Zafrustriranci, kaj vas pa je zabolelo, to da jo je pretepal med seksom, al to, da ji je blo všeč? Al to, da je izrazil svoje ksenofobične misli (s katerimi se sicer ne strinjam, ampak so vseen bolš, kukr tist kao liberalni, svtohlinski politično groteskni “sej mene nč ne motjo, me je pa strah za otroke”).
    Kaj se vam zdi spornega? Njegov stil? Mene je z neposrednostjo spomnil na Bukowskega in na Möderndorferja. A vas boli, da je ostal s kurbo, al da opisuje seks. Sej veste, tist kar si ne upate početi pri prižgani luči. Nekaj, kar vam ni všeč, še ne pomeni, da je slabo, žaljivo ali neprimerno. Šund? Ja, in?

  • BrojH je rekel/-la:

    Gregor = CAR!!!
    svaka čast :)

  • escapenoize je rekel/-la:

    wahwahwah hah he hoh hah heh hah hoh huh in še podobni medmeti me prevevajo ob vseh teh kritikah/komentih. operacija uspela, provokacija tudi.

  • suzana je rekel/-la:

    kmetavzarija

  • maja je rekel/-la:

    eeeej … nisem pokvarjena, moralno uprašljiva oseba, itd., kar bi ogrožalo bit in ponos drugih v okolici. Pa me besedilo od Gregorja ni niti malo užalilo … ;) kje pa … ne čutim se čustveno pretreseno ali šokirano, preprosto zato ker vem, kdo sem.
    V danem besedilu pa vidim zgol sočno, kompaktno besedilo, izjavo moškega in njegovo videnje. In si mislim, da je v svojem žanru zadel polno sredino. Močno besedilo, pohvala.

  • BrojH je rekel/-la:

    maja strong komentar! =) LP

  • gregor rozman je rekel/-la:

    če koga zanima, sem izdal knjigo. dobite jo lahko tudi po pošti. pokličite kud medvode:
    http://gregor.rozman.si/crux.ansata.jpg