24. avgust, 2008 | Denis Sarkić

Zaresni Kek

Franci Kek o predvolilnih aktivnostih in z belim vinom.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Franci Kek o predvolilnih aktivnostih in filmu iz predsedniške kampanje in kandidatu za predsednika Arturju Šternu:


(www.vest.si) Franci Kek o predvolilnem dogajanju from Katja Lenart on Vimeo.

Denis Sarkić

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
19 x komentirano
  • miha je rekel/-la:

    GO FRANCI !!!

    JS SPREMLJAM FRANCIJA OD OLIJA NAPREJ.. PA MKC TV .. PA TILIA ITN
    A SE ŠE KDO SPOMNI.. NPR. ” JS’M OLI IN ME BOLI KDOR ZA MENE MOLI !!”

    ŠE TO;

    ČE BO KDO; POTEM BO FRANCI NAREDU NEKAJ POZITIVNEGA ZA NAS LJUDI; MAJKE MI …

  • gorenjc je rekel/-la:

    hiha………………zakaj misliš, da prav on. Te je morda zmedel njegov egoizem, ali “šlogaš” že iz obupa?

  • JB je rekel/-la:

    ma bo kurac on kaj naredi, mogoče še kakšno stranko razklal - sms, as,….

  • Romuald Weingartener III je rekel/-la:

    Ne poznam tega gospoda.
    A ni nekoc nastopal skupaj z onim pajacom Sternom.
    Takrat sta rekla, da snemata nek film o predsedniskih volitvah.
    Kje pa je koncal tisti film ?
    Najbrz je bila ena potegavscina….
    Kar nekaj teh potegavscin v tej nasi mali drzavici, a ne ?

  • janez je rekel/-la:

    Prava baraba prodal stranko da bi prišel v parlament samo za stolček mu gre

  • koruza je rekel/-la:

    včasih sm bil še mal fan-a AS-a, potem k pa je se je prodal Golobiču, je pa jasno pokazal svojo “pokončnost”

  • Igor Đukanović je rekel/-la:

    Zakaj pa ne bi smel iz “belih” krajev kakšen pošten dečko priti v parlament? Navijam, da Franci, ne samo naredi spodoben rezultat, pač pa tudi v naslednjem/ih mandatu/ih zastopa oranžno v državnem zboru.

  • JB je rekel/-la:

    @Igor Đukanović
    Ne vem a si naiven ali pa neveden. Tisti, ki smo bili blizu (sicer ne člani ali simpatizerji) SMS in potem AS natančno vemo kako in kaj. Tudi predsedniški kandidat SMS, sedaj SLSSMS je na 100% izvoljivem okraju, medtem, ko njegovi strankarski kolegi pač ne. Dogovor je 20 % - 80%, medtem ko se je kranjc pred tem dogovarjal s kresalovo (?!?!?!?) za razmerje 30 - 70 in ta ga je seveda zabrisala skozi vrata. Poglej malo druge okraje kaj se dogaja, ko npr. dolgoletni SMSovec ne bo kandidiral pod imenom SLSSMS,…. Če se zajebaša napiši, da se zajebavaš, če si naiven se raje zdrži komentarjev dokler ne boš imel vsaj dveh let polike za seboj in 10 let podlage v spremljanju razvoja dogodkov.

  • Igor Đukanović je rekel/-la:

    JB, praktično odkar pomnim, se zanimam za politiko. Dobro ne ravno za vse kadrovske podrobnosti, a za politiko in programe zagotovo.

    Res sem manj kot dve leti član stranke (odličen spomin imaš, bravo) in sem šele v tem času spoznal Keka, a vsi ostali Zaresovci, ki so prišli iz Asa ali kdaj volili As, imajo o njem dobro mnenje. Vključno s tistimi, za katere ti praviš, da so v neizvoljivih okrajih, zato da bi bil Kek izvoljen. No glede neizvoljivosti se jaz s teboj ne strinjam. Izreden kandidat lahko zmaga v kateremkoli okraju. Se bova pogovarjala še enkrat po 21-tem.

  • Igor Đukanović je rekel/-la:

    P.S. Govorim seveda o ljudeh, ki sem jih spoznal v zadnjem letu, da mi ne boš očital prepotentnosti.

  • JB je rekel/-la:

    @Igor Đukanović
    1. glede svojega cinizma si izbral napačno stranko (SDS ti je po meri, njen predsednik pa vzornik)
    2. keka vsi podpirajo iz asa - ja halo, saj so asovci nekdanji smsovci, torej če so šli iz sms v as potem ga podpirajo ?!?!?
    3. ne verazumeš kako in zakaj je nastal sms (poudarek je na mladi - to je bil ambiciozno zastavljen projekt in je bil mišljen zgolj kot en steber; za ostale stebre se pozanimaj), ki je “mama” as
    4. izreden kandidat lahko zmaga v kateremkoli okraju, vendar to ne pomeni, da je bil izvoljen v parlament, saj imamo proporcionalni sistem
    5. ne trdim, da je kek neizvoljiv

  • Igor Đukanović je rekel/-la:

    JB, ne zanimajo me razmerja med SMS in SLS. Ne bom volil za njih. Saj veš, da sem član Zaresa. Tako da ne razumem, kaj dela zgoraj oznaka @Igor. Pa lep pozdrav.

  • Yaran je rekel/-la:

    A res ni možno, da zvok vaših posnetkov nardite z mal več truda ?. Lahko vam nardim eno brezplačno svetovanje, kar se tega tiče, ker imate ogromno neposlušljivih prispevkov.

  • Štrigon je rekel/-la:

    Ja spoštovana gospoda, oglejte si tale lanski prispevek.
    To je res tisti “dream-team”, ki bo rešil našo deželo kranjsko.
    Keku bi predlagal, da postavi Šterna za “kinistra za multuro” ali pa “munanjega zinistra”
    Kek pa mora vsekakor postati premier.

    http://www.vest.si/2007/09/13/sternov-konec/

    YES WE CAN !

  • točaj je rekel/-la:

    Kek je porabil veliko ojrov za snemanje filma. Od kod fantiču denar za take nedolžne “šale”? Koga pa je Kek in z njim AS podpiral v resnici? Turka!

    http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=4735

  • 43tt je rekel/-la:

    Artur Štern nikoli pred tem performansom ni slišal za politiko: http://www.pozareport.si/?Id=afere&View=novica&novicaID=1854

  • Saša je rekel/-la:

    @JB

    Stresaš nepreverjene informacije. SMS je resda bil mladinski projekt, ki pa se je zaradi prevelikih apetitov takratnega predsednika sfižil. Iz njega je šel velik del članstva in ustanovil AS. Ker pa so v AS-u gledali na stvari realistično, je bilo jasno, da samostojno ne bi mogli prit v parlament, poleg tega pa je vmes nastala nova stranka Zares, ki je bila programsko zelo sorodna AS-u. V slogi je moč in zelo dobra poteza je bila pripojitev AS-a k Zaresu, saj je s tem Zares pridobil na članstvu in izkušnjah.
    Da je Kek prodal stranko za stolček? Ne bi rekel. Na pripojitvenem kongresu ni bil nihče od delegatov proti pripojitvi. Prepričan sem, da je bila pripojitev odlična poteza. Najhujše bi bilo, če bi stranka še naprej samostojno kandidirala in se zgubila v poplavi raznih malih strank in na koncu postala sama sebi namen. Taka odločitev je pragmatična in dobra za stranko, seveda bi bilo slabo, če bi se stranka pripojila neki programski popolnoma drugačni stranki, kot je na primer ta koalicija SLS+SMS. Kmetje in mladi po mojem prepričanju preprosto ne sodijo skupaj, pa četudi je zdaj predsdnik SLS veliko bolj urbane sorte, kot so bili njegovi predhodniki.
    Kek kandidira v okraju, od koder prihaja, tam pa je tudi zelo priljubljen, saj je zaradi svojega političnega in ostalega družbenega angažmaja ena najbolj vidnih javnih osebnosti. Upam, da bo izvoljen v parlament, saj parlament mora biti stičišče najrazličnejših tipov ljudi in Kek bi s svojo prisotnostjo parlament zelo popestril.
    Trdiš, da je Krajnc iz SMS v 100% izvoljivem okraju, kar sploh ne drži. V isti volilni enoti namreč kandidira župan občine Lenart, ki bo zagotovo dobil največ v tej volilni enoti in bo tudi vnovič izvoljen za poslanca. Poglej malo rezultate volitev 2004, ko je Kramberger dobil 19% in s tem močno odstopal od povprečja SLS v svoji volilni enoti, kaj bo šele letos, ko nastopa kot poslanec in župan hkrati.

  • kekova fenica je rekel/-la:

    Saša je edini normalen, vsi ostali nimate pojma o Keku, tak da….

  • eta je rekel/-la:

    Spoštovani gospod Kek!
    Pred časom sem vas videla v azilantskem domu na Viču, pa me zanima kaj se sedaj tam dogaja, predvsem z g.Savikom in Natanom. Upam, da se bo zadeva ugodno rešila njima v prid z tudi z vašo pomočjo, saj si fanta ZARES zaslužita vse dobro.
    Lep pozdrav in srečno!