12. september, 2008 | Nejc Jemec

Desusovi podporniki

Anketa med simpatizerji Desusa na predvolilnem shodu.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Zakaj Desus in Karl Erjavec? Zakaj se predsedniku stranke upokojencev in obrambnemu ministru dogaja afera Patria? Je prejel podkupnino? Kdo je lepši, Borut Pahor ali Karl Erjavec? Kdo ima več smisla za humor, Karl Erjavec ali Sašo Hribar? Vprašanja, ki smo jih postavili simpatizerjem stranke upokojencev na enem izmed predvolilnih srečanj prejšnji teden v Ljubljani.

“Tisti, ki je pošten, dobi po gobcu.”

Nejc Jemec

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
15 x komentirano
  • Faca je rekel/-la:

    Prodali ste se za draginjski dodatek. Kdo da več???

  • matia je rekel/-la:

    Če ne drugo so vse vlade do zdaj in ta naredile nekaj dobrega. Končno sem nehal kadit, ker si cigaret ne morem več privoščiti.

  • JB je rekel/-la:

    …a ste dobili tistih 150…no a sem stisnu janšo….jao jao jutri bodo v medijih dokumenti ki dokazujejo, da je patrio zakuhal karl. Nauk: ne zajebavaj se z velikim vodjo jj-em alias aka prince of darkness

  • zarota za zaroto je rekel/-la:

    aha… kaj ni blo rečen da “J” potrebuje denar za pokojnino? kaj pa če je blo mišljen v množini pa je ednina ratala s slabim prevodom.. pa tud če je blo mišljen v ednini, ga je pa pol Kahel stisnu za vsacga po 150…

  • medek je rekel/-la:

    Kahel je nevaren demagog, tako kot Janšev plemeniti pudelj.

  • lacko je rekel/-la:

    Delovni invalidi v Sloveniji OPEHARJENI IN DISKRIMINIRANI.
    Sem eden od 54.375 delovnih invalidov v Sloveniji, ki nam je ta vlada z Dvorskim Norčkom, se opravičujem Marioneto Janeza Janše, tako imenovani Belgijski emigrant Erjavec, napravil nepopravljivo škodo nam DELOVNIM INVALIDOM.
    Moji argumenti so naslednji
    delovna invalidka Mure z 27 leti delovne dobe prejema nadomestilo invalidnine 243 eurov
    delovni invalid Taluma z 31 leti delovne dobe prejema nadomestilo invalidnine 373 eurov
    IN TAKŠNIH LJUDI JE NA TISOČE V SLOVENIJI, KAKO NAJ TI LJUDJE PREŽIVIJO SEBE IN SVOJE DRUŽINE.
    NE NASEDAJTE TEJ GOLAZNI, KER NJIM JE V PRVI VRSTI NAKUP OROŽJA, KJER DOBIVAJO POSAMEZNIKI LEPE PROVIZIJE.

    Pozdravljena Slovenija, NE NASEDAJTE TEJ GOLAZNI !

  • Mirjana je rekel/-la:

    Vprašanje gospodu Hvalici, in sicer v zvezi s soočenji z dne 12.9.
    1. Trdite, da Erjavec ni obljubil upokojencem 1000 euro,..temveč je izjavil, da bi bilo dobro če bi blablabla.
    Spoštovani g. Hvalica. Ker vemo, da preprosti človek sliši to kar želi slišati. In ko sliši 1000 euro je njegov kandidat na volitvah desus.
    2. Prav zaradi sporne izjave g. Erjavca naj se le ta javno izjasni ter razloži, da bi bilo lepo, vendar je to vsaj za enkrat nemogoče.

    Kar pa se tiče vaše trditve kaj je vaša stranka naredila v DZ za upokojence in ker sem sledila sejam,lahko mirno trdim, da jaz tega občutka nisem dobila. Vselej ste se zagovarjali na koalicijsko pogodbo, zakaj za vraga ste potem šli v koalicijo? In, ko mi minister o nakupu oklepnikov v višini skoraj 300 mio euro, lahkotno izjavi, da je posl dobro sklenjen in mu je zgodba katero so začeli raziskovati Finci, (mi še čakamo)…limonada…me zaskrbi. V tej “limonadi” se kaže tudi odnos do davkoplačevalcev, pa posredno tudi upokojencev.
    Vas osebno kot sindikalista pa bi vprašala le eno.
    V redu, borili ste se za višje plače, zagnan je bil veliki pomp, za izboljšanje plač za par deset euro.
    Vprašanje pa je: Kaj ste naredili na področju zakonodaje ZGO ZJU?,..a vam še ni znano da je ZJU v nekih svojih členih neustaven?,..a se zavedate, da je čisto zastonj, če delavec dobi nekolikanj povišano plačo, če je njegova zaposlitev pod večnim vprašajem in konstantno visi na nitki?. Kje je sploh javni delavec zuaščiten v ZJU?
    Hvala za odgovor.

  • Mirjana je rekel/-la:

    Pa še to, kako ste protestirali zaradi afere Patria, a vam je moteče?. prav vi bi morali biti iniciator, da se razčisti ta “limonada.
    Pa še na kraju. Daleč najbolj kristalen je bil prav Peče,..pa če komu prav ali ne.
    Virant pa naj neha žaliti druge, da govorijo neumnosti, ne vem, če je briljanten, da si lahko privošči, najmanj kar je, bi se lahko obnašal funkciji primerno.
    Na prejšnjih soočenjih ste okrcnili nekulturno publiko ki naj bi pripadala Lipi, …morda si v miru pregledate vašo publiko na zadnjih soočenjih,..toplo priporočam:)

  • Mirjana je rekel/-la:

    anketa, ki jo izvedla Mirjanamedija sama s sabo, za soočenja http://www.rtvslo.si/play/volitve-2008-soocenje-predstavnikov-strank/ava2.19595918/, je dala naslednji rezultat

    1. Peče - Lipa
    2. Horvat - SD
    3 Gantar - Zares
    4. Kranjc - SLS SMS
    5 Cerar - LDS
    .
    .
    .
    .
    .

  • Filip Z. Podlipnik je rekel/-la:

    Kake kure! Kakšne jajce!

  • Filip Z. Podlipnik je rekel/-la:

    Kahl Ehjavec=vladni norček

    Ivan Janez Janša pa nas nima rad - berite DEsUS-ovci!

  • Diesel je rekel/-la:

    Ok Desus ima svoje volivce.

    Vseeno bom letos glas dala Borutu PAHORJU. Zakaj? Ker ima edini realne šanse, da premaga J. In ker vem, da ne bo pustil na cedilu zaveznikov z leve. Zato Zares apeliram tudi na Zares pametne in desusovske, ter ostale volivce !!!

    Glas za Boruta, bo glas za spremembo, sicer bo ponovno vlado volila ista oseba (ok, kakega igralca bo na novo stlačil v koalicijo, vodil pa seveda isto politiko, kot sedaj). Volk narave ne menja, pred volitvami morda le dlako, pa še to se ne trudi dosti, ker vidi da mu kar gre!)

    Dajmo zares podpreti zmago Pahorja !
    Pozdravček in SREČNO
    Petra TD

  • uničevalec rdečuhov je rekel/-la:

    >Mrha bnoljševistična , zaPRI RDEČI PLJUVALNIK .

  • lacko je rekel/-la:

    Ko sem bil mlad, sem verjel, da mora biti politik inteligenten. Pri Golobiču sem spoznal, da inteligenca vsaj škodi ne.
    Da je kampanja še vsaj mesec dni spoštovana gospoda Janša, Pahor, bi bil zmagovalec Golobič.

  • simpatikus komunalis je rekel/-la:

    Hej zopet brAte domobranček-zdaj pa vem,da ste beli pljuvalnik iznAšli vi belčki.Čuj kak je pa tvoj pljunek v njemi ti pedofilček črni.Črn al bel.Naj mi upokojenci ne zamerijo ampak ti kurci niso v 4 letih naredili za zdajšnje in nas bodoče penzioniste čisto nič.In če ne pridejo v parlament ne bo nobene škode.Saj so samo kimali ljubljenemu vodji iz koščakovega hriba.E pa to mi povej uničevalec-pri kosilu piješ vino ali žegnano vodo.