13. september, 2008 | Črt Butul

Zadnja gneča - Barbara

Zadnja predvolilna sobota v Kopru - Barbara Verdnik.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

V današnjem muhastem vremenu so se Koprčanom še zadnji konec tedna predstavili nekateri kandidati za poslance v DZ. Med njimi je bila tudi Barbarbara Verdnik, kandidatka stranke Zares, ki je med drugim zbirala predloge glede vprašanja: “Kako se bo Koper dobro slišal v Ljubljano.”

Črt Butul

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
19 x komentirano
  • Diesel je rekel/-la:

    Vseeno - karkoli se že dogaja - bom letos glas dala Borutu PAHORJU. Zakaj? Ker ima edini realne šanse, da premaga J. In ker vem, da ne bo pustil na cedilu zaveznikov z leve. Zato Zares apeliram tudi na Zares pametne in desusovske, ter ostale volivce !!!

    Glas za Boruta, bo glas za spremembo, sicer bo ponovno vlado volila ista oseba (ok, kakega igralca bo na novo stlačil v koalicijo, vodil pa seveda isto politiko, kot sedaj). Volk narave ne menja, pred volitvami morda le dlako, pa še to se ne trudi dosti, ker vidi da mu kar gre!)

    Dajmo zares podpreti zmago Pahorja !
    Pozdravček in SREČNO
    Petra TD

  • Mirjana je rekel/-la:

    Prav je, da podpremo levosučno koalicijo, a prav je, da je to omogočeno več strankam levega pola,poleg tega je na obali Barbara zelo “priljubljena”…in to prav zato, ker je brez dlake na jeziku opozarjala na napake in nepravilnosti, Barbara, gremo naprej,…vrag je odnesel šalo:)

  • angie je rekel/-la:

    Barbara, drži se. treba bo vpiti, odkar je Pop skočil janši v posteljo.Pravi incest.

  • doajen je rekel/-la:

    Se opravičujem izrazu: oranžna klovnesa na sivem tiskanem betonu predava: “moje vrednote in načela in željah po spremembah so iste” Želja po spremebah je ista, pravite… Torej ste kot novinarka s svojim pisanjem zasledovali cilj: željo po spremembah. No v kodeksu slovenskih novinarjev nisem nič kaj takega našel, kar bi iz te izjave naredilo korektnega novinarja. Potrdili ste le tezo, da ste bili politik brez članske izkaznice najprej direktorica regionalnega medija, nato pa ste se z isto doto in ideali podali še v brezplačniški medij. Ker je bil boj z nasprotniki neuspešen, ste prestopili v Novo politiko starih LDS šerifov. Nam lahko postrežete z nasprotnimi dejstvi?

  • Edi Vivoda je rekel/-la:

    Doajen, ti si car. Tvoj mp3 v riti, ker v glavi ti nič ne stoji neutrudno melje isto že dva meseca. Upam, da živiš sam, ker življenje v dvoje s teboj bi prava mora, enolično brezupno, odtrgano do kraja.

  • južnoštajerski pero v mariboru je rekel/-la:

    No no Edi za takšne izpade pa ti ni potrebno menjavati imena.

    Golobičnjaki pa tudi vedo da Pahor ni SD.

  • Saša je rekel/-la:

    @Diesel

    Naj se vsak zase odloči koga bo volil. To pozivanje levice, da naj masovno voli za Pahorja je že prav patetično.
    Ljudje so nad Pahorjem zelo razočarani. Na soočenjih ni pokazač NIČ! Alternativna vladna ekipa, ki jo je predstavil je milo rečeno porazna. Ob tem je na soočenjih blester Golobič, ki pa sicer ni predstavil neke alternativne vladne ekipe, je pa že iz seznama kandidatov za poslance razvidno, da ima v stranki kompetentne ljudi. Kdo pa pravi, da mora biti Pahor mandatar? Kaj pa, če bi se ljudi pozvalo, da volijo preprosto za LEVICO, pri tem pa naj sami izberejo katera stranka bo to. Če bo to Zares, naj bo Zares. Če bo LDS, pa naj bo LDS. Ne vem zakaj bi na silo favorizirali SD, ki je šel v to kampanjo vnaprej prepričan v zmago, nepripravljen, brez vsebine in zdaj so šokirani, ker jim ankete ne kažejo zmage.
    Žal mi je, ampak bodimo realni in si priznajmo, da je v tej volilni kampanji SD pokazal najmanj in je po moji lestvici šele na tretjem mestu (Zares, LDS, SD) …

  • doajen je rekel/-la:

    Spoštovani Edi Vivoda, očitate mi ponavljanje enega in istega. V določeni meri imate prav, kar je plod doslednosti. Tako kot čebuli vedno rečem čebula, tako tudi nečastnemu življenjepisu ga. Verdnik, pravim nečastni življenjepis. No s to razliko da ne ostanem pri tej besedni zvezi ampak grem nekoliko dlje v samo zgodbo. Sicer pa verjamem, da ga. Verdnik nič kaj lepo ne odzvanjajo navedbe ki so med drugim tudi preverljive. Tudi ga. Verdnik želim veliko sreče na volitvah. Morda ji celo uspe…

  • ervinator je rekel/-la:

    Katera stranka je bolj levičarska: LDS ali DeSUS?
    :)

    Katera pa je bolj skrajna: Lipa ali Zares?

  • Yoorrey je rekel/-la:

    Če vam je bolj všeč Zares, zakaj boste potem volili SD? Zadnje čase slišim preveč tega! Volil bom Zares!

  • BORAC je rekel/-la:

    @Mirjana
    zakaj je prav, da podpremo levosučno opcijo? Vsak na se odloči sam, brez tvojih direktnih nasvetov.

  • Filip Z. Podlipnik je rekel/-la:

    @Yoorey:

    Če zmaga SDS, nam ZARES dosti manj ne koristi.

    Če sem proti temu (seveda sem!), da dobimo še nadaljne 4 leta sranja na 4 leta podlage (na prejšnih 12 in 50), potem moram voliti PROTI janšistom.

    Imamo pač tak volilni sistem. Grozno? Seveda.

  • Filip Z. Podlipnik je rekel/-la:

    VSEM!

    Ne pozabite - kogarkoli že boste volili, po kakšnem letu boste preklinjali. SLO v tem času nima nobenega pravega politika (državnika), ampak same politikante in vaške nakladače.

    Jaz delam to že sedaj. Zaradi 24/7 trgovine z orožjem, stalnih spletk, iskanjem zarotnikov, laganjem, zavajanjem, nestrokovnim delom, uničevanjem medijev, zastraševanju javnosti, tajkunizaciji, dvo ali troličnosti … Verjetno bom čez leto dni kozlal!

  • Filip Z. Podlipnik je rekel/-la:

    @Yoorey: (popravek - kava še ni potegnila :)

    Če zmaga SDS, nam ZARES dosti manj koristi.

  • svetattrojica je rekel/-la:

    Obala pokaži kako si rdeča, dokaži še enkrat vsem, ki ne verjamejo!

  • BORAC je rekel/-la:

    @Filip Z.
    Nič ni narobe, če ne boš volil Janše. Da pa je slovenski Putin boš moral malo bolj utemeljiti. izrazi, kot so PRINC TEME in podobno, pa kažejo na nestrpnost določenih ekstremistov, ki niso sposobni razumeti sodobnih dosežkov civilizacije in demokracije. Tudi floskule o 150 mio € pri trgovini z orožjem nimajo nobene podlage in nimajo več pravega učinka pri napadih na Janšo.
    Izmisliti si bo potrebno kaj novega.
    Do takrat pa še vedno velja misel Dolenjskega blondinca, ki je pred kratkim celo diplomiral na fakulteti: volilke in volilci imajo vedno prav!
    Lep pozdrav.

  • BORAC je rekel/-la:

    @Filip Z. Podlipnik
    tudi pri uporabi besede “janšisti” se priporoča razmislek pri uporabi.
    Nimaš pravice vsakogar in vsepovsod žaliti in primerjati z zločinci!

  • miro je rekel/-la:

    Princ teme se mi zdi kar primerna oznaka glede na podporo RKC (to pomeni mračnega srednjega veka), stalno oziranje v preteklost na račun prihodnosti, favoriziranje velikih (tajkunov ala Bavčar, razprodaja najboljšega državnega imetja in s tem ustvarjanje tajkunov) in teptanje majhnih (popolno ignoriranje stiske revnih- kruh v smetnjakih, ignoriranje delavcev v industriji- splošna stavka).

    Janšisti, sicer ne vem kaj to pomeni, domnevam pa, da so to tisti, ki dopuščajo diktatorstvo premieja in slepo ubogajo njegove ukaze, oziroma ne mislijo s svojo glavo.

  • konec je rekel/-la:

    miro pravi:

    16. september, 2008 ob 4:01

    “domnevam pa, da so to tisti, ki dopuščajo diktatorstvo premieja in slepo ubogajo njegove ukaze, oziroma ne mislijo s svojo glavo” - je rekel komunajzer, ha, ha, ha,ha, ….