6. december, 2008 | Nana O.

Nagajiva opazovanja

  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Kdo si? Vsako jutro me čakajo tvoji pogledi… Med srkanjem kave in kajenjem cigarete me čakajo tvoje oči, ki nekaj iščejo - opazujejo…

Novi pogledi, nove oči, nov ti.
 Ti? Moški, ki je stal za menoj v trgovinski vrsti in me ni ogovoril, čeprav je moj novi sosed. Moški za katerega čutim, da ni za daljši rok uporabe - pa vseeno »diši« po zanimivem. Moški, ki ima žensko in bi bil ob izlitju svoje reke v delto druge… zmaga.

»Kaj je lahko še bolj sladkega od nenačrtovane izdaje - ženski pofukati moškega? «

Tistega večera sem utrujena odprla vrata stanovanja. 
Sproščeno sezuvanje me je spomnilo na moje dvolično življenje in misel mi je izvabila grenak nasmešek na popolno našminkane ustnice, ki so sijale v temno rdečem odtenku.


Rolete so bile dvignjene, skozi priprto okno je prihajal sveži zrak in dišalo je že po poletju. Stopila sem do okna v kuhinji, dvignila roleto in z enim zamahom odprla okno. Prešinila sem sosesko in odložila torbico na najbližji stol. Levica je segla po desnem ramenu in ga nežno masirala, ko sem z zenicami začela iskati »tvoj balkon«. Mogoče bi bile moje misli bolj natančne, če bi pomislila na Majo in njen balkon… vendar ni bilo tako. Iskala sem tebe, ker Maja ima pač dober okus za izbiro kurcev, ki ji bogatijo dolgočasne večere.


Radovedno sem se zazrla na drugo stran blokovskega naselja in poiskala z očmi tvoj balkon. Iskrica nikotinske paličice je žarela v noči in te izdala. Bil si tam. Tako kot vsak večer se naslajaš. Ne morem verjeti, kadiš in opazuješ. Sramežljivo obrnem glavo, odkorakam do hladilnika in poiščem limonado. Niti nisem sramežljiva… malo igre ne škodi. Izpijem požirek iz plastenke.

Malo sem utrujena, malo sem tečna, malo sem…. radovedna. Predvsem pa me zanima »luzer«, ki polni Majino posteljo. Ne razmišljam… razvratno se odločim vzeti nekaj, kar ni moje. Jebeš principe. Nisva kolegici.

Vem kaj čakaš. Vem, da to pričakuješ in veš, da bom to storila. Pametni ljudje bi temu rekli »kemija«. Fukaško razpoložena stopim do mize, ki se skozi razgaljeno okno zelo dobro vidi s tvoje strani. Počasi elegantno splezam nanjo. 
Gledam proti tebi in vidim, da si opazil. Nepremično strmiš proti meni in zračna razdalja desetih metrov je zdaj le meter. Strmiš v moje oči in preiskuješ, kaj bom storila. Vračam ti poglede in iščem z rokami rob svoje črne oblekice. Sunkovito jo potegnem navzgor in razgalim gola bedra. Razgalim tudi nežno mednožje, ki ga zakrivajo majhne spodnjice v črni barvi. Poiščem s prsti na hrbtu zadrgo in obleko odpnem. Sprostim naramnice in pustim na »svobodo« lepo zaobljeni joški. Nesramno jih božam in s prsti ljubkujem bradavički,
ki zaradi mojih prstov in vetriča, ki prihaja skozi okno, postajata vse bolj napeti.

Rada bi jih vzela v svoja usta in grizljala, rada bi da jih grizljaš ti, rada bi da opazuješ.

»Me gledaš? Čutiš? Vidiš, kako nesramno se ti ponujam? Vidiš kurbo v meni?

Poskusi se upreti skušnjavi… če zmoreš… «

Dvignem glavo in vidim, da si še vedno tam, točno tam, kjer si bil. Nepremičen kadiš.
 Poslinim prste, razmaknem hlačke, razširim kolena in zarinem prst v svojo globino. Glavo nagnem vznak, razprem ustnice in si izvabim vzdih. Moje misli so pri tebi. Ti me božaš, ti me vnemaš z dlanmi. Segaš mi med noge in me grabiš. Hočeš me, hočeš me takoj. Tu, zdaj na tej mizi in pri odprtem oknu. Spustim se na mizo in močno razprem nogi. Pomagam si z prsti. Razprem muco in jo nežno božam. Obrnjena direktno proti tebi - nesramno proti tebi. Sunkovito slečem spodnjice. Vročina potuje skozi moje telo… Pogledam proti tebi… ni te… panična, hitro vstanem.

Ne, ni te.

Hitro spustim roleto in že začnem razmišljati o možnih scenarijih tvojega odhoda. Sram me bo,ko te naslednjič srečam, kakšne bodo tvoje misli o neki čudakinji, ki živi nasproti.

Moje misli prereže zvonec. 

Zvoni. Popolnoma paralizirana obstanem. Čakam, da spet zazvoni,da se prepričam. Hitro navlečem oblekico,brez spodnjic, hlačke pozabim na kuhinjskih tleh. Stečem do vrat in jih brez preverjanja odprem. Običajno nimam te navade…


Zadihan si. Ti si. Stojiš pred menoj v črni trenirki. Strmiš. Nimam besed, kot vkopana samo gledam. Vstopiš in zapreš tiho vrata.

Spet se obrneš proti meni in tiho rečeš:,, Kaj počneš? Ne smeš… Enostavno ne smeš, ker… ker…¨


Pograbiš me za obraz in poljubiš. Lačno ti vračam poljube. Dišiš po neki neznani, poceni kremi. Všeč mi je ta ceneni vonj. Pritisneš me k steni in še bolj grobo poljubiš, najina slina se meša v neki nori napitek, ki ga goltava oba. Sunkovito ti pomagam razgaljati tvoje telo. Želim si te. Želim si… ja… Vse.


Dlani potisneš pod mojo oblekico in jo ponovno dvigneš, točno tako, kot sem jo sama dvignila zate. Dvigneš jo še više in še više, medtem ko ližeš moji bradavički. Moji vzdihi globoko parajo tišino mojega stanovanja. Vlažim se ob misli na neznane roke na meni. Strgaš mi obleko in me pritisneš k sebi. Tvoje ustnice in jezik so spretni, spuščaš ju vse nižje po mojem telesu vse do trenutka, ko počepneš in dvigneš moje stopalo na svojo ramo. Tvoji prsti poiščejo mojo mokro pičko. Preiščeš jo podražiš jo, zvijam se… Opazuješ in nato zarineš jezik vanjo. Glasno stokam, izvabljaš sladko nasilje iz mene, ko te začnem grobo grabiti za ramena. 

Moje dlani so na tvoji glavi,obrazu… povsod kamor sežem. 
Tvoj jezik prodira vanjo, tako globoko kolikor ga spuščam, zato se namestim in se sama natikam na tvoj topli jezik. Nestrpno bi me rad lizal še bolj, zato se obrnem. Ponudim ti rit. Razpreš si pot do mojega užitka in ližeš moji obe odprtinici, ki se ti zdaj ponujata v potoku sokov.

Hlastam po tebi.

Rada bi te čutila na jeziku, rada bi ga imela v ustih, zato zamenjava vlogi. Porinem te k steni in počepnem. Med draženjem svoje mokre pičke, globoko v grlo vzamem tvojega trdega kurca. Slasten raste pod mojim fafanjem. Ližem ga in počasi obdelujem glavico, ki postaja vse bolj trda.

Skozi zobe zasikam: “Hočem da me z njim dobro nabrišeš”



Pograbiš me in obrneš, potisneš ponovno k steni. Grob si. Všeč mi je to. Skrbno si namestiš mojo razgreto sredino in se zarineš vame. Pomagam ti, nastavljam se, natikam se. Fukaš me in mi šepetaš, kako že cele dneve misliš name, kako komaj čakaš da pridem domov, da ugotaviš ali sem sama? Imam kakšnega »fukača«? Javkam, prosim te naj ne nehaš. Hočem, nenasitno te še hočem. Sunkovito me nabijaš in tudi nežno fukaš. Kot bi me poznal celo večnost, kot bi vedel kako rada fukam. Prihaja mi, ti to čutiš pod prsti, ki stiskajo moja ramena. Pomagaš mi, stisneš me k steni in močno nabijaš. Kričim in se zvijam še vedno spojena s teboj. Še sekundo in prišlo ti bo v mojo pofukano pičko. Vsak čas se boš razlil v meni, nabijajoč do zadnje stotinke svojega užitka v ponujeno… do konca. 


Po prvem delu me zvlečeš na varno, v posteljo. Spustiš roleto in zakriješ pogled na naju. Čakam te… spet voljna.

Umazana s teboj in z nama. 
Umazana od najinega fuka te hočem še.

Nana O.

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
17 x komentirano
  • Tolsti Grof je rekel/-la:

    Mlada dama, mislim, da ste šli čez vsako mero dobrega okusa in razsodnosti. Vaš slog pa je prav nasprotno POD vsako mejo dobrega okusa. Razburljivi ste natanko toliko kot kozarec vloženih paprik (aluzija na Marka Žitnika je seveda namerna). Voyeurstvo je v pornografiji stereotipno natanko toliko kot igranje kitare v rokovski glasbi. In pretirana raba tropičja je še zmerom to, kar je vselej bila: znamenje nemožnosti koherentnega pisanja.

    S pisateljskimi pozdravi,
    Drago Jančar

  • kricert je rekel/-la:

    Stvar je res obupna in klišejska, ampak Drago Jančar je nekako isti kurac, vsaj če pomislim na njegove zapise v brezplačnikih, verskih časopisih itd.

  • 1tastar je rekel/-la:

    Fuj! Če kadiš, se z mojimi očmi ne bi srečala!

  • matej je rekel/-la:

    jaz pa bi nano zrukal… ornk… da ji ne bo treba pisat sanj ampak jih bo živela.
    kaj je bilo že s tropičjem drago? si misilil, če ne znaš pisat… rajši fukaj?

  • Don_Vito_ je rekel/-la:

    Pisanje na nivoju najstnice, ki so ji ravnokar pričeli rasti joški! In brez vsakega okusa! Morda si res pofukljiva ženska, vendar tvoje pisanje je kič in sila neprimerno za neko zrelo osebo!

  • janezek je rekel/-la:

    … in vendar so čistunski komentatorji najprej prebrali in šele nato kometirali :) … meni se zdi čisto normalen opis erotične fantazije, ki se brez težav zgodi tudi v realnosti. Prav prijetno lahkotno branje.

  • Pehtran je rekel/-la:

    Ojoj, kakšen podpovprečen poskus pisanja.

  • kristina je rekel/-la:

    še enkrat.

    Spoštuj VSAKO vest in Vse ljudi!!!

    Nanina fantazijska pripoved je čist okusna,
    pa tudi tropičje popolnoma sodi noter.

    Grr. Sexisti.

  • n je rekel/-la:

    fantje, no…

    če pa punca nahitro napiše kar jo je spreletelo (pa ni ta zapis pilila v leposlovje) je pa pod nivojem - HALOOO???

    falus bonus pax in domus (ne mi zameriti če sem približno napisal)

    ljubili bi se z gdč.Nanico pa ITAK vsi, kajneda…

  • Alen je rekel/-la:

    No, tropičje lahko samo ponazarja predah, da preveč vzburjena oseba pride do sape. Se pa ponavadi ne nadaljuje po zadnji črki besede, ampak bi moral biti vmes presledek.
    Preden človek napiše komentar, čistunski ali ne, je seveda potrebno prej zadevo prebrati.
    Če kdo kritizira, se ga lahko kaj hitro ožigosa za čistuna, zavrteža, zadrteža. V resnici pa je tako pisanje res lahko plehko, samo poigravanje z besedami in vznemirjanje najstnikov. Brez vrednosti. Za avtoričin egotrip. Ne razumem pa tega, da bi se itak vsi ljubili z gdč Nanico. Mene, po sliki sodeč, prav nič ne privlači, ponavadi pa je tudi pisanje o seksualnih temah nadomestilo za zavrtost v resničnem življenju.

  • matej je rekel/-la:

    željno pričakujem nanino naslednjo fantazijo izlito na splet :P

  • Nihal je rekel/-la:

    @kristina

    Seveda, tudi ti spoštuj drugačno mnenje. Zmerljivke je lahko “talati.

    @n

    “ljubili bi se z gdč.Nanico pa ITAK vsi, kajneda…”

    Ne. Pa veš zakaj? Ker je pisanja prav lahko razbrati nivo čustvene inteligence in (ne)zrelosti pisca. ;)

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Mogoče za Anteno.

  • Felacij Kunilingež je rekel/-la:

    Res zanič in ni vredno objave.

    Predpubertetniške fantazije 30+ letnice, ki je intelektualno podhranjena, čustveno labilna oseba brez morale, skoraj da nagonska kot žival, v malomeščanskem okolju blokarjev, ki cel dan visijo na balkonih in kadijo ter s praznimi glavami v trnirkah zrejo v nebo. Realizem, ki pa je fragmentalna slika nekega kratkega dogodka, ne zvemo predzgodbe, niti epiloga. Izvemo, da obstaja neka Maja, njena vloga je nepojasnjena. V glavnem: Monologi vulve. Prosim, čim manj takšnih spak na net, bodimo ‘zeleni’ tudi tukaj.

    (opomba: Ne enačim osebe v zgodbi z avtorico te zgodbe, gre za literarno kritiko)

  • x je rekel/-la:

    meni je najboljši del, ko dviguje dvignjene rolete.

  • Aschmodei je rekel/-la:

    Fuj, seks. Blek.
    Sicer me pa tale zgodba spominja na neko drugo objavo, ki se je tudi znašla tule že pred časom - le da je tokrat iz ženske strani.

  • gregor rozman je rekel/-la:

    gre za individuacijsko odzivanje:
    http://gregor.rozman.si/cyber-satira.asp#opazovanja

    o nana
    kar tako naprej
    prilepi še kakšen svoj kurbizem

    mene moti le format teksta
    (tisti kvadratki)