22. januar, 2009 | Vest

SOK 027 - Draga, gej sem

Tokratni SOK o presenečenjih drugačne vrste.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

V tokratnem SOK-u smo se pogovarjali o presenečenjih. A ne tistih raznobarvno zavitih, ki nas konec leta pričakajo pod novoletno jelko. Govorili smo o tem, kako bi reagirali, če bi vam partner pojasnil, da se je ogrel za osebo istega spola …

* Pravice tudi homoseksualcem

* Biti lezbijka v Libanonu

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
91 x komentirano
  • Don_Vito_ je rekel/-la:

    Nebuloze!

  • Lojzka je rekel/-la:

    V bistvu dokaj pomenljivo. Spraševalec bi šel lahko še dlje in se pozanimal, kako bi gospodične in gospodje reagirali na biseksualnost. Recimo, da bi gospodična izvedela, da je bila prejšnja zveza njenega dragega gejevska… Poznam primere.

  • krucefiks je rekel/-la:

    “Impresioniran” nad izjavami dveh moških predstavnikov v tem prispevku. Enmu bi se fajn zdelo, če bi njegova ženska bila lejzbijka (???), drugi bi se skušal uštulit med dve lezbijki(???). Got news for you. Une ženske v FFM niso lejzbijke.:D

  • Petrovc je rekel/-la:

    Dost nasilja nad zdravo vecino!!

    1. Na svetu zivi okoli 5 miljard raznih vrst zivih bitij. Samo v eni vrsti, opic, samec spolno obcuje z samcem, toda ZGOLJ KOT KAZEN, ker mu posiljeni hoce prevzeti primat v krdelu!

    2. Spolno netradicionalno usmerjeni ali po drugace, kot se govori naulici, pedri”, so bolniki. To je bolezen, kot je bila vcasih gobavost. Pri tem so poleg ostudnosti, tudi vir bolezni. Resitev je otok in izolacija!

    3. Tega nasilja manjsin, agresivnosti in posiljevanja zdrave vecine, je res ze preko vsake mere. Pa izbrisani, pa naslje nad zenskami, pa kvazi skupine raznih interesov,….Eno samo posiljevanje delovne in zdrave vecie.

    4. Interesantno, pa je, da to zgolj v krscanskem svetu in se to zgol;j v Rimokatoliskem in protestantskem. Ves ostali svet je s temi bolniki in nergaci ucinkovito resil problem. In dalje je interesantno, da vse te agresivne manjsine pljujejo najvecje blato prav po civilizaciji, ki jih bogato krmi.
    Ce je ze vse tako nevzdrzno, pojdite na Kitajsko ali Afganistan ali Iran,…. Tam vas cakajo s odprtimi vesali.

  • krucefiks je rekel/-la:

    Petrovc, tvoj komentar kaže na bolezensko stanje pri tebi. Enako argumentiran je ta stavek kot tvoj, ko trdiš, da je homoseksualnost bolezensko stanje.

    1.Samo eden od mnogih linkov, ki jih najde google o homoseksualnosti v živalskem svetu http://www.ljudmila.org/sgs/modules.php?name=News&file=print&sid=202

    2.Homoseksualnost ni bolezensko stanje. Tvojo spolno usmerjenost in obnašanje določajo predvsem “injekcije” hormonov, ki jih dobiš že kot zarodek. Preberi http://www.mladina.si/tednik/200331/clanek/knjige-1/, kjer je to opisano.

    3.Gre se za nasilje večine na manjšino, zato imajo homoseksualci vso mojo podporo. Gre se za nasilje, ki ga tudi ti izvajaš s svojimi ignorantskimi in žaljivimi razmišljanji. Gre se za šikaniranja, ki so jih na račun svoje spolne usmerjenosti deležni. Menda nisi med zdravo večino štel sebe?:D

    4.Zahodni svet ni več toliko determiniran z verskimi vrednotami kot ostali svet. Zato je jasno, da se največ razprav o tem področju odvija ravno v tem delu sveta in posledično ravno v Zahodnem svetu homoseksualci uživajo največ pravic, čeprav so te prevečkrat samo črka na papirju (ali pa še to ne), medtem ko družbena klima tega še ne sprejema. Dokaz si ti.

  • entip je rekel/-la:

    Heh lih ta link sm pomislu, da ga nalepm pa vidm, da se me je prehitel.

    Petrovič,
    a boš zdej reku, da je spolnost med delfini, ki občujejo takrat, ko nimajo paritvenega obdobja nenaravna? Ne takšna spolnost in homoseksualnost je prav tako naravna kot takrat, ko ti seksaš in se zaščitiš z kondomom ali kot oralni sex. Saj spolnost ne služi samo reprodukciji(ludje so se itak preveč namnožili) ampak tudi zbliževanju med dvema čutečima bitjema.

    O kakšni zdravi večini govoriš? In umenjaš samo pedre, lezbike si ti ne gnusijo mar ne? No če si pogledal prispevek pa si lahko ugotovil, da se večini žensk ne gnusijo pedri. Razmišli mal ne pa da se tko smešiš. Ker kot vidimo živiš v nekem svojem svetu in si stvari predstavlaš po svoje, ker vsak razumski človek bi preveril prvo takšne stvari, kot je bla ta o živalstvu.

  • justme je rekel/-la:

    istospolno usmerjene osebe naj bojo samo naj ne zahtevajo nekaterih pravic ki niso moralne niti za otroka niti za druzbo!vedno vec pravic bi meli!

  • Petrovc je rekel/-la:

    Tudi v Sodomi in Gomori so bili takega mnenja, krucifix in justime.
    Bog je ustvaril moskega in zensko, samca in samico, ne pa samca in samca.
    Delfini se ljubijo, toda samci z samicami, ne pa istospolno.
    Sicer je pa lazje najti tisoce izgovorov, pljunkov, kot eno samo boleco resnico priznanja in dejstva.
    Nataliteta upada tocno tukaj, na gnilem zhodu. Tam, kjer je odnos naraven in trd, je kopica lepih in zdravih otrok.
    Dvoje cutecih bitij je lahko tudi trdo prijateljstvo.
    Homoseksualnost je bolezen, je pa ze prerasla v modo, ker je zadaj tudi zasluzek in homoseksualni lobiji.
    In ta trditev ni nobeno nasilje, je zgolj fakt. Nasilje pa je, ko me nekdo zali za svoje mnenje.
    Ce bi verjel in razmisljal, kot je in kar vse je, napisano, bi bil pa res brez lastnega jaza, votel odmev.
    Se vecini zensk pedri gnusijo ali ne, ve le vecina zensk, tistih, ki bi z njimi zivele..
    Pa smo s tem koncali, nista na nivoju, ste pa zaljiva, kar sem tudi pricakoval! Dvojka.

  • Jaka Tomc je rekel/-la:

    @justme - seveda bi imeli pravice, saj so enakopravni! Prosim, da obdržite kulturni nivo komuniciranja. Vsi bodoči komentarji s sovražno vsebino bodo izbrisani.

  • entip je rekel/-la:

    Petrovič,
    seveda bo delfin sexal s samcem, če je tako usmerjen, zakaj pa nebi. Si ti morda spregledal en komentar vmes? Ko ti pojasnuje “krucefiks” da vse visoko razvite živali imajo delež homoseksualne populacije, še linke ti je dal za dokaz(klikneš jih pa z levim gumbom miške pa se ti odprejo). Homoseksualni živalski pari včasih celo poskrbijo tudi za mladiče, ki so izgubili starše. Vidiš nič nenaravnega ni tukaj.

    Praviš da nataliteta upada na zahodu, tam kjer je odnos naravn in trd pa je kopica zdravih in lepih otrok(v prejšnm postu umenjaš Kitajsko ali Afganistan ali Iran). No naj ti povem, da tam otroci niso ne zdravi ne srečni ker stradajo, tam je namreč revščina(prav tako v aziji z izjemo Japonske in v Afriki, tudi v južni ameriki niso razmere kaj prijazne). To lahko zveš v informnativnih odajah, vsak večer ob 19h imaš dnevnik lahko pa vzameš v roke kakšen časopis kot je npr. Delo, tudi interent pride v poštev. Poglej mi homoseksualci bomo ostali na zahodu, kjer so razmere najbolj normalne, ti pa se lahko preseliš tja. Samo ti tega ne priporčam.

    Veš vse to so dejstva, poudarjam PREVERLJIVA dejstva. Nikar nam ne očitaj, da smo žaljivi, ker ti si v svojem prvem postu toliko bolj. Zdaj sem se potrudil, da ti zadevo pojasnim na kar najenostavnejši način. Res pa nočem biti žaljiv, najvrjetneje si po pisanju sodeč kakšen osnovnošolski otrok, skratka povprašaj o vseh stvareh, ki jih ne razumeš očka in mamico, če pa ti jih ne znata pojasniti pa se malo potrudi in se pozanimaj na internetu, saj ni težko.

    Napisal si, da smo končali ker nisva na nivoju in ker sva žaljiva. Zakaj nisva na nivoju, zato ker piševa o DEJSTVIH in ne o izmišljotinah kot ti? Ne gre se zato, da si opazil, da ne moreš kljubovati DEJSTVOM in DOKAZANIM stvarem(kot so te o živalih) in zato lepo “rep pod noge” in se skriješ. Naslednič se raje pozanimaj o stvareh predn na široko razglabljaš o njih.

    ————————————————————————————————————–
    JakaTomc, zaenkrat je bilo le nekaj arogance tako da se mi zdi vse še na meji normale, saj nihče še ni koga zmerjal ali pozival k nasilju, kot to počnejo na mnogih forumih kjer je vse dovoljeno.

  • Petrovc je rekel/-la:

    Entip:I
    mava pac razlicno mnenj. Pri tem bova ostala, oba, ocitno. Jaz spostujem tvojega, ti razum mjega, ce se da. Vsak pa globoko v sebi ve, kaj je resnica osebnega vesolja. Narava pa je koncni sodnik.
    Ce pa bi, nekriticno, verjel porocilom ob 19-ih na TV, ne glede na lokacijo TV postaje, bi bil res ubog po dusi in umu. Kam bom sel, kje sem bil, to pa e stvar usode mojega zivljenja inpovem ti, povsod kjer omenjas sem ze zivel in ni cisto tako, kot trdijo na TV.
    Skrivam pa se ne, ker ne lazem, kradem in ne ubijam.

  • entip je rekel/-la:

    Ok, če tko pravš. Sam je pa mal hudo vse to tvoje razmišlanje. Učitn posod zaroto vidš.
    To že vem, da ne gre vsemu vrjet kar pravjo po informativnih oddajah na tv, še manj pa kašnim dokumentarcem.
    Sam o enih osnovnih stvareh, kot so neurejene razmere v tretjem svetu in lakota(npr.v Afriki) ni šans, da bi se to zmislil.
    Tko kot ne more bit to o homoseksualnosti pr živalih izmišljotina. Na link še enkrat če si ga spregledu:
    http://www.ljudmila.org/sgs/modules.php?name=News&file=print&sid=202

    Kar se mene tiče midva nimava različnih mnenj, ker eno je osebno mnenje, neki druzga so pa DEJSTVA, torej preverljiva dokazana dejstva, in nevem kaj bi moj mnenje tuki delu če so to znanstveniki dokazal. Sm pa že neki čist prištevnih ljudi slišu rečt, da je njihov pes al mačk peDer. Moj mnenje tuki ni pomembn al kako bi men blo všeč, da je. Je pa treba ostat realn.

    Ker poglej js vem, da je naš planet okrogu, sam če boš ti trdil da je ravna plošča nebom mogu tvojga mnenja spoštovat ampak te bom mel za zmešanga. Oprost sam tko je, pa brez zamere.

    Kaj si ti kšno Matrico preveč gledu?

  • leva eva je rekel/-la:

    hehehe.. lušno

  • Petrovc je rekel/-la:

    Moje mnenje ostaja, da je homoseksualnost pac bolezen. Ali vsaj nenaravna.
    Ali je ta bolezen, nenaravnost, nalezljiva, dedna ali usojena, je pa stvar debate.
    Istospolno obcevanje pac ni naravno, Bog je ustvaril samca in samico za dolocene namene, da se dopolnjujeta.
    Lahko pa se strinjam, da je prijateljstvo in tovaristvo lepa stvar, celo bistvo zivljenja samega, toda ne tudi spolno obcevanje samca z samcem.
    O zarotah pa bi raje s bolj kvalificiranim razpravljal. Odvisno s kakega stalisca gledas, kako visoko in kako globoko in kako siroko.
    O lakoti v tretjem svetu pa tole:
    1. tretji svet je najvecji kupec najdrazjega in istocasno odpadnega, vojaskega materiala. Njihovi vladarji, tudi Hamas-ovi, imajo mlijarde na racunih. Narod pa je kruh in vodo Toda najprej bodo morali vreci svoje krvnike, po tem pa jokati. Zahod jih krmi, kot bi obratno ne bilo nikoli.
    2. Ni nujno sreca povezana z bogastvom. Videl, zivel, sem v tem svetu, med temi ljudmi in povem ti, jedo le caj in kruh in kake makarone na mleku. Toda srecni so! Mnogo srecnejsi, kot bogatasi v zlatih kletkah in manj ujedljivi. Ne prenasajte meril gnilega zahoda na z naravo vezan vzhod.

    Internet vse prenese. Mimogrede. Mnenje znanega, starejsega, svetovno priznanega, ocenografa:
    delfini se ljubijo po razkosni pojedini, toda samo samci z samicami!

    Ce si mnenja, da je zemlja okrogla, me ne moti. Morda ni povsem okrogla. Tudi prostor je baje malo ukrivljen, v vesolju. Jaz nisem nikoli trdil, da je ploscata. Vse pa je relativno. Samo eno je absolutno, da je na internetu se vedno, Darwinova teorija in starost piramid kakih 2000 let. Baje ni res.

  • Rukar je rekel/-la:

    Toplovodarji naj se kar natepavajo,če se jim ne gabi. Le nam naj prizanašajo s svojimi nenaravnimi ngnjenji.Hvala!

  • esid je rekel/-la:

    pf…
    pičke so za pedre… :)

    je pa tko… ko si bosta prva dva pedra prfukala otroka (s tem da ga bo eden tud rodil) jim jest priznam vse pravice….

    tolk cajta so pa…

  • M je rekel/-la:

    Meni se sicer ne ljubi vklapljati v to debato, nekaj pa moram reci. Kakrsnokoli sklicevanje na “naravo” je res naporno. Odkod vam prepricanje, da obstaja nek naravni red? Kje ste ga ze kdaj videli? Med izumrlimi dinozavri? Med praljudmi, ki so si s kamni razbijali glave? Med Grki, ki so redneje imeli homoseksualna razmerja kot heteroseksualna, hkrati pa sploh zaceli z zahodno mislijo in vam dali moznost, da razmisljate onkraj okvirov cascenja sonca? Mogoce v holokavstu ali v cerkvi z mladimi decki - ne mislim, zaliti cerkve, hocem reci le da tudi tam ni te popolne “naravne hamonije”.

    Vse lepo in prav, vsak ima svoje mnenje in razumem, da komu ni prijetno videvati homoseksualcev, vernikov, nekoga ne zanimajo Kitajci, netolerantnezi ali kaksna druga skupina, ampak vsak mora biti delezen enakih pravic.

    P.S.: 1. Homoseksualnost ni izbira, ki bi jo lahko nekdo spostoval ali ne.
    2. Ce bi sledili besedam boga iz stare zaveze, bi bili razen najbolj uspesnih v svoji agresiji ze vsi mrtvi. Ce bi sledili Kristusu, pa homoseksualnost kot problem cerkve sploh ne bi obstajala. Niti enkrat je namrec ni omenil. Veliko je pa govoril o ljubezni do bliznjega, ki jo zelo pogosto njegovi najzvestejsi pozabljajo.

  • Petrovc je rekel/-la:

    M pravi:
    res bolje, da bi se ne vklapljali v debato s takimi bolanimi resnicami, ki so izmisljotine vase glave.
    Ce dvomite o obstoju naravnega (vesoljnega )reda, je to pac vasa pravica. Ni pomenbna. Vidi ga le tisti, ki ga hoce videti. Dinozavri, Grki, praljudje, so del sistema naravnega reda pojave, obstoja in propada in nekoc bo tudi ta civilizacija. To njen obstoj samo potrjuje.Malo bosa je tudi o tem, kaj so Grki imeli raje. Se ena potegnjena iz, kot je rekla sosedova Zofka, kravje riti. Temelj zahodne civilizacije pa niso postavili Grki, temvec temelji na Judizmu in protestantstvu.
    Ne vpletaj cerkve, ce nimas pametnejsih in tehtnejsih argumentov, kot izmisljotine in klevete.
    Vsakemu pravice samo po zaslugah. Kdor ne dela naj ne je.
    Biblije pa tudi ne tolmaci, ker je ne razumes. Kar razumes pa je sovrastvo.

  • entip je rekel/-la:

    Petrovič,
    Ja vem kakšna je razlika med vzhodnim in zahodnim čloivekom. Vem kaj hočeš povedat. In vem da internet vse prenese, in zakaj ne moraš vrjeti vsemu videnemu v informativnif odajah in dokumentarcih. In vrjet predvsem nemorš stvarem, za katere ne obstajojo tudi drugi viri in tega nemoreš preveriti. Samo kar se tiče delfinov je dokazano, da med njimi obstaja homoseksualnost tako kot obstaja tudi med drugimi živalskimi vrstami. Na tuki imaš en video od NatonalGeografica o delfinih:

    http://www.godhateshomophobes.com/video-homosexual-dolphins.php

    Kaj češ to je narava…
    Mogoče ti mal poznavanje biologije in ogled kašnega dokumentarca o živalih nebi škodil.

    Poglej jaz ne bom verjel nečemu samo zato ker bi si jas želel, da to tako je. Ti pa imaš sam s seboj probleme in si vse predstavljaš da je tako kot bi si ti želel, da je, skratka živiš v sanjah. Zdaj smo ti pojasnil, da homoseksualnost med žvalmi je in kako razširjena je in to lahko preveriš tudi sam kakorkoli želiš. No in preden smo ti to pojasnili si ti napisal, da homoseksualnosti med žvalmi ni. Zate je to bilo samoumevno. Zato ker imaš v glavo zakoreninjene predsotke, zato ker te privlačijo ženske in ker se ti pogled na dva moška gnusi. Gre se torej le za tvoje nižje nagone, zdrava pamet ali tvoje mnenje nima nič pri temu. Zamegli se ti um, slep si. Če bi stal pred rdečo steno in bi ti tisoč ljudi okoli reklo da je rdeče barve bi ti še vedno trdil da je bela, ker bi si pač želel, da bi bila bela.

    Toda človek naj bi bil razumno bitje in človek tudi kdaj podvomi v svoja prepričanja in pogleda tudi ostale možnosti in se šele nato odloči. Ker človek, ki tega ni sposoben se tudi ne more razvijati naprej.
    KER RAZLIKA MED NAMA JE TA DA SE BOŠ TI ZGLEDOVAL PO BESEDAH NEKEGA STARJŠEGA OCENOGRAFA. JAZ PA SE BOM ZGLEDOVAL PO ZNANOSTI IN PO TEM KAR SO DOKAZALI. JA JAZ BOM DAL PREDNOST RAZUMU.

    Mi smo ti tukaj dali linke, ti nisi dal nobenga, da bi to ovrgel. In to zato ker tega tudi ne moreš storiti, ker kot sem ti napisu to so dokazana dejstva. Imaš posneto, opravljenih je bilo veliko raziskav.

  • Jure je rekel/-la:

    Adijo pamet.

    Naravno ali nenaravno. Ježeš, še kar smo tu? Glej, če imaš kam za potisnit penis in ob tem uživaš, kot ob tem uživa tudi oseba v katero tiščiš penis, se meni zdi to čisto naravno. Isto z lulikami. Ne? Toliko o seksu. Potem še o ljubezni. Kje je problem, ko se dve odrasli osebi vzajemno odločita, da se bosta imeli radi? Ne glede na spol.

    justme: “istospolno usmerjene osebe naj bojo samo naj ne zahtevajo nekaterih pravic ki niso moralne niti za otroka niti za druzbo!vedno vec pravic bi meli!”

    justme, hvala da dovoljuješ moj obstoj. Ne bi imeli vedno več pravic. Samo iste bi imeli kot vsi ostali. In ne razmetavaj preveč z besedami ‘moralno’ in ‘družba’, da ne bomo začeli definirati stvari.

    Za tega Petrovca pa se mi zdi, da razmišlja o homoseksualnem seksu še več kot jaz. Edino, jaz sem homoseksualec. Hm…

    Bu!

  • Petrovc je rekel/-la:

    Tiscite in pomakajte svoje penise ali lulike, kot pravite svojim zamazanim pritiklinam, kamor hocete, v katerikoli obcestni drek, seveda, ce vam in dreku pase, pa naj bo se topel ali ze zamrznjen. Toda, ne zdravite se po tem na stroske ZZZS, kjer se zbira moj davkoplacevalski denar! Prav tako ne trosite svojih bacilov okoli.
    Nisi homoseksualec, ti si peder, kot pravi moj znanec, Zavbi.

  • Jure je rekel/-la:

    Zmenjeno!

  • entip je rekel/-la:

    Petrovič,
    kaj pa je zdaj to? Ja sm prčakovau od tebe kašn link, ki bi ovrgel vse te stvari, ki bi pojasnil da so to bli zdrogirani delfini al kj podobnega, kaj a ga nisi našel? hahaha No verjetno si jih našel kvečjem cel kup člankov in posnetkov, ki potrjujejo te raziskave.

    Seveda zdj več ne moreš trdit, da homoseksualnost med delfini ne obstaja in za druge žvali tud ne. Kaj si le dojeu kaj sm ti hotu povedat, ko se povdarjal besede RAZUM, ZNANOST, DOKAZI, PREVERLJIVA DEJSTVA itd.?

    Torej si le dojel svoje zmote, sm se že bal da si brezupn primer. Si le opazil da nimaš več pametnih argumentov in da niti ne veš veliko o spolnosti pri živalih in o homoseksualnosti. To da bi pa priznal svojo zmoto si preponosn pa se raje odzoveš na najslaboumnjši možni način torej z žaljenjem. No pa si le dokazal iz kašnega testa si in da ti nisi na nivoju.

    Raje ne piši več sem in se ne smeši.

  • Petrovc je rekel/-la:

    tale stran je podobna kaki zasmrajeni vaski beznici, kjer ducat zapitih hribovcev resuje, slinastih in poscanih, svetovno politiko in vesoljni red in so specialisti za spolnost. Doma pa stala. pa prides in reces, da je prisel cas, k se stacuna zapira, vina ne bo vec. In prileti z vseh koncev flas in psovk in dokazov, da nimas pojma o uri in da jim kratis pravice.
    Res, najpametneje je zapreti za sabo vrata z zunanje strani in oditi in jih pustiti v lastnem …..
    Saj jih slej ko prej cakata spoznanje in valjar, pa kaka bolezen .

  • Jure je rekel/-la:

    Lolek.

  • krucefiks je rekel/-la:

    Homofobíja (iz grščine homós: enak; phobos: strah, fobija) označuje sovražnost do homoseksualcev. Beseda ne pomeni dejansko fobije kot bolezenski strah, marveč neutemeljeno averzijo do istospolnosti. Gre za eno pogostih oblik diskriminacije v družbi.
    http://sl.wikipedia.org/wiki/Homofobija

    Na kaj naletimo pri Petrovcu?

    Averzija….check
    Neutemeljena….check

    Be proud and be loud. You’re a homo…….phobe.:D

  • Petrovc je rekel/-la:

    KRUCEFIKS,
    je stara slovenska kletvica. Beseda dejansko pomeni SOSEDOV PES!
    Gre za eno pogosto obliko kletvice hribovcev, ko so lifrali stoke pa vakih.

    In na kaj naletimo, ce jo analiziramo?

    V casu njenega nastanka so bili psi privezani na verige, vecinoma sestradani do kosti.
    V glavnem so bili popadljivi in odvezani nepredvidljivi in zivljensko nevarni.
    Njihova znacilnost je bila otozno zavijanje v luno in bolestno lajanje v sonce.
    Pomirjeni, nenevarni, so bili le ob casu kolin, ko so dobili izdatnejse obroke kosti in ostankov crevesja.
    Zivljenje pa je teklo dalje.

  • entip je rekel/-la:

    Petrovič,
    lepo si povedu, torej ZNANOST je zate zasmrajena beznica. In znanstveniki so zate zapiti slinasti poscani hribovci???????

    Poglej mi vsaj nismo tok nagjeni k nakladaštvu kot ti, mi smo vsaj priložili linke o teh znanstvenih raziskav in posnetke iz dokumentarnih oddaj. Ti tega nisi sposoben narditi, ker poglej če ceu svet tako sovraži homoseksualce, ta zdrava večina kot praviš potem so verjetno poskušali dokazati da so te posnetki prevara, verjetno so hoteli uvršti te znanstvene raziskave, saj more biti njihov interes toliko večji kot interes homoseksualcev, saj je njih več. No če hočeš nas prikazati kot bedake, nam to dokaži, daj linke raziskav, ki so to uspele uvršti(ni jih, ker jim ni uspelo mimgrede), ker to da pišeš o beznicah ni način.

    Ti kar vrjami pravljicam, mi bomo raje znanosti. Zato te še enkrat pozivam k zdravemu razumu in logičnemu razmišlanju, koliko ti ga je sploh še ostalo(kaj pomeni beseda “logika” lahko pogledaš v slovar tujk).

    In res ti priporočam ne piši več sem ker se vedno bolj sramotiš.

  • ivan je rekel/-la:

    otroci

  • krucefiks je rekel/-la:

    @Petrovc:
    Refleksija….check
    Samorefleksija….uncheck

    Debate je konec z moje strani. Ali si provokator ali pa je tvoje mnenje res diametralno nasprotno mojemu, zaradi česar nikdar ne bi prišla do konca.

  • Petrovc je rekel/-la:

    sosedovemu psu:
    (na kratk ketn nahamolt)

    Mein kopf denke in Deutsch.
    в моем сердце поет русский язык.

    Tega, babajevskega, haribskega, jezika, slaboumne kopije Nemscine, ki se imenuje anglescina, ne maram. To je tisti govedarski, kravopastirski, krvoseski jezik. Ti kar napis v slovenscin, nic naj te ne bo sram. Poznas tisto igro, vroce-hladno, ti si zdej ze na toplem.

    Zavbijevo pismo enmotipu:
    krucifiks, sm pregledov tvojo kurecpondenzo s Petrovcm. Ejga, t kr recem, vsec s m, s tabo drzim, evo mojga stila, zgrab ga.
    Da se predstavm, oprost, sm na strbunku, vcerj sm pozru staro svinino, pa me zene.
    Tko, sm kosmat, debu, krivh nog, smrdi m iz ust, brez zob, ampak ziv k hudic. Stl mam pa tak, da skiro nasadim nanj in polena cepm.
    Nujn se oglas, bova po aleluj zavila v gostilno na vampe, pa znanstveno razpravo o delfinih.
    Zvecer pa t povem pravlco o snegulcku in sedm skratov. Poj bova pa mav znastveno raziskvala, v globine.

  • entip je rekel/-la:

    Petrovič, se ti je zdj dokončno zmešalo?
    Ker to kar ti pišeš zgleda kot blodnje zmešnga človeka(ker to ni niti slab humor).

    Se tko pokaže tvoj odpor ko te kdo poziva k razmišlanju al zdravmu razumu, ti popustijo živci in se ti strga?
    Najbolš, da še naprej bereš svoje pravljice in snegulcka, ker ostalo je očitno prezahtevno zate. In živi v svojem svetu, kjer so le zahodnjaki tok ogabni, da se grejo istospolni sex, pri živalih pa to ne obstaja. In sanjaj o indiji koromandiji kjer se cedita med in mleko. Medtem bo pa sosedov cucek za tvojim hrbtom natepaval psa. Sam ti tega neboš pogruntal, ker nekaj v kar nočeš vrjeti tudi ne obstaja.

    revež ubogi zaostal

  • Petrovc je rekel/-la:

    Enmutipu:
    sm vedu, da s taprav! K stara devica se mav upiras, poj pa zacvils, pa oci na pecle, pa kriv prst na (palc) nog, k fase stl.
    Zej pa k najnmu intimissimo randevuz, kot prav gospod znanstvenik, k pride na letovisce k men:
    jz v stal sicer nimam delfina, ampak dve debeli svinji, t povem, obe sta pedra, sam gonla b se z merjascem. Mam tud merjasca, k pa je lezbijka, sam za svino ruka. Tko, da bova vhka tvoje prosultate podkrepila in utrdila. Pa smole se ni konc. Tud moja skira je pedr, sam stila pros, ji ga skoz nabijamm mam prasko.
    Tko je na kmeth.
    Drgac smo pa gostolubn, za vorsponcek dobis dva tepkovca, poj pa debelo salamo v kosu in poj bos mal pocil pod cesplo na vrtu.
    Ti rabs pocitka, zivc te matrajo, to je najbrz od mestnega lufta, k reze mim uses, k te palcek lufta.
    Unga lejga, cistoca je pr ns na nivoju, mamo gasilsk ror pa vodo pod drukom 10 artmosfer al stratosfer, sj ne vem, k je pa to tolk ucen. Vtaknes pobrizgas ocistis.

  • Petrovc je rekel/-la:

    AJA, ENTIP, pozabu sm se podpisat: tvoj vedno ljubec Zavbi.
    Pa se to, vodo pod drukom mamo za ciscenje crev, k klobasarmo. Sj poznas, k zarines klobasarco in napolns s maso. Brez cesa na kmeth ne gre.
    Pa se tole, ce mas alergijo na cesplo, bos vhka pocivov tud pod tepko.

  • Don_Vito_ je rekel/-la:

    Vidim, da je tle gor pravi klub ljubiteljev ritopikov!

  • Petrovc je rekel/-la:

    Pa si oglejmo tisti KRONSKI dokaz o homo delfinih:
    1. V podnaslovu je pomenljiv napis: “Bog sovrazi homofobe”
    Takoj je jasno, kdo in s kaksnim znanstvenim pristopom je ta clanek objavil v NG.
    2. Sam film ne dokazuje NICESAR! Delfini se radostno igrajo in dotikajo s kljuni. Je to del radosti,
    srece, prijateljstva, preprosto radozivosti zivljenja? NI pa nobenega seksa, se posebej ne homo.

    Stvar je taka, kot z Darwinom, ki je na zelvi dokazoval izvor cloveka iz opice.
    Stvar je taka, kot bi Marsovci posneli film o dobitnikih zlatih medalj na olimpijadi, ki jih poljubljajo
    ob podelitvi in bi na Marsu napisali, da ljudje natepavamo metal (zlato).

    3. Sam clanek, novinarka, pac na veliko pise o homoseksualnosti med zivalmi, brez dokazov. Delfini
    na filmu ne seksajo. Ali je novinarka lezbijka, placana za tak clanek ali pa zagnana in bi rada prisla
    do afirmacije za vsako ceno.
    O vsesplosni normalni homoseksualnosti med zivalmi je tu toliko govora, da se ze vprasas, ce
    nismo normalni ljudje nenormalni. Clanek je prava sramota za vsak resen bilten.
    Dokazi pa nikjer prikazani, razen glave opice, ki to pocne v boju za prevlado v krdelu. Zanimivo, o
    tem pa nic.

    4. Pa se malo neresna trditev, da psi natepavajo pse na vsakem vogalu. Tak pes je bolan in po rditvah
    kinologa za pregled in inekcijo.

  • Revolucija je rekel/-la:

    @petrovc

    Tvoja trditev, da so ljudje v deželah kjer je revščina popolnoma napačna.

    http://libertarec.blogspot.com/2008/04/denar-ne-kupi-sree.html

    Danska, Finska, Norveška, Kanada, Nova Zelandija, Britanija, Nizozemska, Izrael Nemčija v teh deželah so ljudje najbolj srečni in imajo največji finančni prihodek *ups v vseh deželah imajo urejen tudi položaj istospolnih partnerjev :D

    Afganistan, Tanzanija, Etiopija, Nikaragva, Gruzija, Angola, Haiti nizek prihodek, ljudje so nezadovljni s svojim življenjem

  • Petrovc je rekel/-la:

    Aha, sedaj mi je pa vse jasno. Za sreco sta dva pogoja:
    1. GBP>8.000$ (+ Chavez)
    2. Vtikanje lulike v vsako luknjo. (sindrom muhe, ki seda na vsak drek)

    Homoseksualnost je nenaravna, nemoralna in je bolezen glave duse in krvi.

    Resno pa iz predlaganega argumenta:
    1. Se en ANTI argument, po delfinih.
    2. Po napovedih dveh silnih politologov in sociologov in filozofov, bi morale USA bankrotirati ze sredi
    septembra 2008, oziroma se konec decembra 2008 “utopiti v lastnem dreku”. Pa je danes cena $
    natanko 90% vecja kot ob teh dveh apokalipticnih napovedih, tudi vzeto iz tega argumenta.
    3. Afganistan, Tanzanija&Etiopija&Angola, Haiti&Nikaragva, Gruzija. To so tako razlicne kulture po
    sklopih, da jih ni moc mesati.
    4. Vasi argumenti so kot strasila v polju koruze. Od dalec zgledajo, napihnjena in raztegnjena
    prepricljivo grozljiva. Ko pa jih sleces vidis, da je le slama in nekaj skrpucalaste navlake.

    Zakljucek: da se razumemo, nihce vam ne brani, odreka, pravico ziveti po svoje. Toda ne kricite venomer znova, kalimerovsko, da hocete vec pravic kot vam izhaja iz rezultatov svojega dela. To velja tudi za vse ostale “netradicionalne” manjsine. In zaboga, spostujte kulturno sredino v kateri zivite in lahko v toplem dreku civkate. Drugje prehitro prileti macek.

    Sreca je clovekova intimna stvar in je vezana na vsakega zase. Njegove upe in njegove strahove.
    Ne pa dvodimenzionalno tabelo GBP v $!

  • Jure je rekel/-la:

    Adijo pamet.

  • lojzka je rekel/-la:

    Sprva navdušenje nad mirnimi odzivi, potem pa takile komentarji. Noro! Bomo pač prijavili na Spletno oko.

    LP.

  • Revolucija je rekel/-la:

    Upam, da boš Petrovc dobil kakšna sredstva na Zdravstveni zavarovalnici al pa WHO. Sicer pa lahko greš k šarlatanom v Afriko.

  • entip je rekel/-la:

    Petrovič
    no vidiš saj se da razpravljati tudi brez žaljenja,
    ok pač delfini niso homoseksualni, povj mi kaj pa je pol z levi, opicami, ovni k se grejo analni sex???
    Ti bom dal leve za primer, ker majo grivo da nauš trdu da to delajo s samicami.

    levi:
    http://www.youtube.com/watch?v=4YtP98EvGJ4

    (takih posnetkov je na tisoče, znanstveniki preučvali zadeve in dokazali homoseksualnost med žvalmi tak da ni to več vprašanje)

    No kaj je stemi levi npr.? Reku si, da homoseksualnost med žvalmi ne obstaja tak, da mi prosim razlož kaj je to??????????

  • Petrovc je rekel/-la:

    V Afriki so VRACI. V plemenih zelo cenjeni zdravilci in svetovalci.

    Sarlatan je zanicljivka za sleparja ali mazaca. Zahodnega tipa.

  • entip je rekel/-la:

    Petrovič
    vidiš saj se da pogovarjati tudi na kulturen način brez žaljenja, saj ti nobeden noče nič slabega,
    ok pač delfini niso homoseksualni, pač nism najdu bolših posnetkov.

    Sam povj mi kaj pa je pol z levi, opicami, ovni(in še mnogimi drugimi vrstami) k se grejo analni sex???
    Ti bom dal leve za primer, ker majo grivo da nauš trdu da to delajo s samicami.
    levi:
    http://www.youtube.com/watch?v=4YtP98EvGJ4
    (takih posnetkov je na tisoče, znanstveniki so to proučevali in dokazali, da homoseksualnost med žvalmi obstaja tako, da to ni več vprašanje)

    No kaj je stemi levi npr.? Reku si, da homoseksualnost med žvalmi ne obstaja tak, da mi prosim razlož kaj je to?????????

  • entip je rekel/-la:

    Petrovič,
    povj mi kaj pa je pol z levi, opicami, ovni(in še mnogimi drugimi vrstami) k se grejo analni sex???
    Ti bom dal leve za primer, ker majo grivo da nauš trdu da to delajo s samicami.
    levi:
    http://www.youtube.com/watch?v=4YtP98EvGJ4

    (takih posnetkov je na tisoče, znanstveniki so to proučevali in dokazali, da homoseksualnost med žvalmi obstaja tako, da to ni več vprašanje)

    No kaj je stemi levi npr.? Reku si, da homoseksualnost med žvalmi ne obstaja tak, da mi prosim razlož kaj je to???

  • Don_Vito_ je rekel/-la:

    Zakaj za vraga bi ga prijavili na spletno Oko??!! Ravno toliko pravice uima govoriti proti homoseksualcem, kakor imate homoseksualci in njihovi privrženci govoriti v njihovo prid in jih podrpirati. Tudi jaz sem istega mnenja kot Petrovc, da je istospolna usmerjenost bolezen; je sicer naravno vse skupaj z tem se strinjam, ampak saj ej tudi rak naravnega izvora, še vedno, četudi so škodljive rakave celice so del človeka in njegovega telesa inso žive. Tako je tudi istospolna usmerjenost bolezen in kdorkolik trdi drugače se samo slepi pred resnico. Je bolezen, ki jo je treba pozdraviti, je ša žal tudi zadnje čase modna muha saj je pedrov vsepovsod polno in kamor pogledaš vidiš samo še poženščene tipe in to se mi gnusi, saj se ustvarja nek nedotakljiv lobi, ki hoče na vsak način doseči vse več in več pravic,in nazadnje človek sploh ne ve kaj še hočejo?!

  • Over&Out je rekel/-la:

    Hmm, zelo zanimiva debata! Na eni strani latentni pedri na drugi pa tisti pravi. Pa upam da mi kdo ne bo zameril da, kar vse povprek razmetavam z oznakami. Me zanima kolikokrat se Petrovcu zgodi da gleda tisto klobasarco in si postavlja podobna vprašanja kot danes. Kdo mu bo ponudil odgovor?
    Mene zanima, kdaj bodo na psihiatriji začeli zdraviti latentne pedre? Jaz takoj podpišem, obremenite zdravstveno blagajno. Samo da se rešimo te nadloge. Namesto funkcionalnih državljanov moramo prenašati te invalide, ki se sramujejo svojega lastnega obstoja. To nam je vsem v nadlogo!
    @Don_Vito. Homoseksualnost se ne smatra za bolezen že vsaj 30 let, je pa res nekdaj veljalo to prepričanje tudi v zdravstvenih krogih. Ideja se pač ni prijela….meni se tudi vse skupaj zdi naravno. Sicer pa, na svetu je ogromno otrok ki nimajo staršev istočasno pa je populacija planeta že zelo narasla. BTW, poznam kar nekaj gay parov, ki bi bili zelo primerni starši, čeprav svoje klobase radi podrgnejo ob nekaj drugega kot ti.
    Ej! Ti Petrovc si pa klinični primer latentnega pedra, simptomi so očitni. Baje da, dalj ko čakaš težje postane, sprejeti resnico pač.
    Pa brez zamere prosim, samo malo posredujem.

  • Petrovc je rekel/-la:

    Bob ob steno!

  • Revolucija je rekel/-la:

    http://www.geocities.com/zakonske/ >>>>>homoseksualnost med poročenimi moški v sloveniji (lol)

    “zlog, zakaj moški nočejo več imeti spolnih odnosov z ženskami ali jih imajo zelo redko nikakor ne tiči (samo) v njihovi preobremenjenosti s službo ali s tem, da ženske niso zanje več tako privlačne, kot takrat ko so bile mlade. Razlog je, nenavadno kot se morda sliši, v veliki meri ravno v medsebojnih spolnih odnosih med samimi moškimi. V Sloveniji je nasprotno z večinskim mnenjem, ogromno število poročenih moških, ki išče spolne odnose z drugimi moškimi. Med njimi je ogromno takšnih, ki se sicer nimajo za homoseksualce, ampak jim je zadovoljitev spolnih potreb z moškimi dosti bolj prijetna kot s svojimi ženami in to po njihovih lastnih besedah”. Morate prebrat celi članek

    http://www.geocities.com/biseksis/ >>>biseksualnost kot prikrita homoseksualnost (LOL :))))):)

  • Petrovc je rekel/-la:

    Revolucija:
    zanimivo izhodisce, ki v neki meri drzi.
    No, moja ocena je, da takih moskih NIKAKOR ni ogromno! So pa tudi posamezniki.
    Je pa dejstvo, da so moski na zhodu vse bolj mehkuzni, negotovi in vse manj lovci a vse bolj nabiralci.
    Tako se stevilni, tudi mladi, raje ob vecerih druzijo med sabo, moskimi, ob pivu, kot bi sli na “lov” za zenskami.
    Vzrok je preprost, EMANCIPACIJA, proglasanje normalnih norm za nenormalne in obratno, sodstvo,….
    Odnos med moskim in zensko je na zahodu POPOLNOMA nenormalen, nenaraven.
    V nekem bistvu so si zenske s tem naredile medvedjo uslugo. Tudi same niso vec zenske.
    Toda sredstva obvescanja poneumljajo naprej.
    Se kdaj vprasate, zakaj neka kultura tako odlocno zavraca zahodno? Ker ve, da je to stala brez prihodnosti.
    Vzor je lahko odnos v Aziji. Vzor in odgovor na vsa vprasanja gnilega odnosa med zenskami in moskimi na zahodu. Prava milina je pogledati odnose v muslimanski Aziji.
    Moske, ki so moski in zenske, ki so zenske.
    Zahodna civilizacija je padla prav na tem odnosu.
    Ni pa res, da ogromno moskih, porocenih, seksa z moskimi.
    Res pa je, da beze od zensk, ker je to pac posledica agresivnega matriarhata.
    Vsa odgovornost je na ramah moskih. Denat, kuhanje, pranje, pomivanje, poprodniska, nakupi,…..
    Vse pravice pa na strani zensk.
    V druzini pa demokracija s pravico veta vsakega smrkavca.

    .

  • RAZSODNIK je rekel/-la:

    Homoseksualci kot osebki ste eanokopravni z drugimi individumi

    S svojimi nenaravnimi nagnjenji pa boste enakopravni s heteroseksualci, ko se bo iz vaše zveze spočel prvi otrok.

  • Jure je rekel/-la:

    OK, to je pa zdaj več kot očitno.

    Petrovc je v bistvu Jonas pod krinko, ki mu je dolgčas in se malo heca.

    Pa smo te dobili! Ha.

  • Don_Vito_ je rekel/-la:

    Žalostno je,da se homoseksualci neprestano primerjajo z opicami, levi, delfini, varani…opice pijejo tudi svoj urin, se pravi je to med pedri potem tudi pogosto prakticirano? Če se venomer primerjate z opicami potem pa bodite kot opice inživite kakor opice in dajte mir ostalemu človeštvu!

  • Over&Out je rekel/-la:

    Hmm, tale hipoteza o emancipaciji zgodovinsko nekako šepa. Če bi se propad zahodne civilazicje začel z pojavom feminizma bi lahko sklepal, da je do druge svetovne vojne na zahodu bilo vse v redu. Se mi zdi da se je razkroj moralnih in etičnih vrednot začel že bistveno prej.
    @Razsodnik A heteroseksualni par ki ne more imeti otrok, po tvoje, tudi ni enakopraven?
    Kaj pa samske ženske ki spočnejo otroka pa nimajo partnerja ali pa homoseksualen par ki otroka posvoji? Tvoje post-kolonialistično stališče verjetno tudi ne odobrava seksa s kontracepcijo in abortusa.
    A se motim?

  • entip je rekel/-la:

    Petrovič,
    kaj a zdej pa ne morš zanikat, da homoseksualnost med žvalmi ne obstaja, ko vidiš posnetke pravega sexa. Zdj pa se lepo zatečeš k ignoriranju, kaj se je tko težko sprijaznit z resnico? Mar bi me že na začetku poslušu, ko sm ti reku, da se raje ne smeši več in nehaj pisati.

    Tvoja trditev:1. Na svetu zivi okoli 5 miljard raznih vrst zivih bitij. Samo v eni vrsti, opic, samec spolno obcuje z samcem, toda ZGOLJ KOT KAZEN, ker mu posiljeni hoce prevzeti primat v krdelu.
    No naj ti povem, da na področja konga živijo bonobo šimpanzi in vsi predstavniki vrste so biseksualni, sex jim je zabava samec s samico, samec s samcem, samice s samicami. Poišči vire malo pa boš videl da drži, tudi v dokumentarnih oddajah lahko to vidiš, tudi predmete uporablajo kot spolne pripomočke. Samec občuje s samcem le da ga kaznuje, pri bonobo šimpanzih gotovo ne, saj imajo pri njih glavno vlogo samice.
    Zdaj mi pa razloži a je narava ustvarila nenaravno vrsto???

    http://www.youtube.com/watch?v=4YtP98EvGJ4
    Ja pa povj mi kaj je stemi levi npr., ki se grejo sex kot vidiš na posnetku?

  • Kaktus je rekel/-la:

    Vsi toplovodarji in lezbače, bi bili radi “normalni”, poročali bi se (in mnogi tudi se ), imeli bi otroke,
    med tem pa plazili eden po drugim za hrbti žen, mater. Res je, da jih narava “kaznuje ” le okoli dva odstotka, vse drugo pa je priučeno. Skoraj vsi našteti so tudi veliki segregatorji, če se znajdeš med njimi. Poznal sem nekdanjo uslužbenko na RTV-eju, ki je trdila, da je tam osemdeset % takšnih zmešancev, ki nam potem v odajah vsiljujejo Slovencem ksenofobijo, homofobijoitd…Ljublana je bulana ! KOT PASTIR PA IMAM ISKUŠNJO, DA KRAVA NI NIKDAR SKOČILA PO KRAVI, ČE JE BIL NA PAŠI VSAJ BIKEC, KAKO NARAVNO !!!

  • Petrovc je rekel/-la:

    Jurcek:
    v vsakem hecu je tudi malo resnice. A ne?

  • entip je rekel/-la:

    Petrovič,
    kaj a zdaj pa ne morš zanikat, da homoseksualnost med žvalmi ne obstaja, ko vidiš posnetke pravega sexa. Zdj pa se lepo zatečeš k ignoriranju, kaj se je tko težko sprijaznit z resnico? Mar bi me že na začetku poslušu, ko sm ti reku, da se raje ne smeši več in nehaj pisati.

    Tvoja trditev: 1. Na svetu zivi okoli 5 miljard raznih vrst zivih bitij. Samo v eni vrsti, opic, samec spolno obcuje z samcem, toda ZGOLJ KOT KAZEN, ker mu posiljeni hoce prevzeti primat v krdelu.
    No naj ti povem, da na področja konga živijo bonobo šimpanzi in vsi predstavniki vrste so biseksualni, sex jim je zabava samec s samico, samec s samcem, samice s samicami. Poišči vire malo pa boš videl da drži, tudi v dokumentarnih oddajah lahko to vidiš, tudi predmete uporablajo kot spolne pripomočke. Samec občuje s samcem le da ga kaznuje, pri bonobo šimpanzih gotovo ne, saj imajo pri njih glavno vlogo samice.
    Zdaj mi pa razloži a je narava ustvarila nenaravno vrsto???

    http://www.youtube.com/watch?v=4YtP98EvGJ4
    Ja pa povj mi kaj je stemi levi npr., ki se grejo sex kot vidiš na posnetku?

  • Over&Out je rekel/-la:

    Še en latenten, pastir ki je svoj prav sebi dokazal tako da je preučeval spolne navade svojih krav. Človeški razum bo vedno iskal resnico, od vztrajnosti karakterja pa je odvisno ali jo bo tudi našel. Sem prepričan da tale naš Kaktus še vedno ni povsem sprijaznjen s svojo spolno orientacijo. Ponavadi taki osebki v javnosti izpostavljajo kako trdno in neomajno je njihovo prepričanje, na vsak način namreč, želijo pripadati večinskemu delu populacije. Ponavadi je zgodba diametralno različna, ko so sami s seboj. Takrat iz omar začnejo padati okostnjaki.
    Biti drugačen ni enostavno in kulturno okolje v katerem živimo to še malo bolj zakomplicira s pravili, ki spadajo tja nekam pred srednji vek:
    http://www.youtube.com/watch?v=uprjmoSMJ-o&feature=related
    “nobody expects the spanish inquisition”

  • entip je rekel/-la:

    Petrovič,
    kaj a zdej ne morš nič napisat? REKU SI, DA SAMO V ENI VRSTI POLEG LJUDI SAMEC SPOLNO OBČUJE S SAMCEM. Zdj pa raj ignoriraš, no stem kažeš le kakšen nesposobneš si. Kaj boš zapru oči in si reku, da to ni res, levi že ne delajo tega. A tko počneš v živlenju, raj zamižiš in si stvari predstavljaš kot je tebi všeč, ker nezmorš živet v realnosti. Revež.
    In predvsem nakladač. Praviš, da je tvoja ocena, da poročenih moških ki spijo z moškimi v sloveniji nikakor ni ogromno. Kaj a zdej si pa postal že specjalist za homoseksualnost? Tako kot si specjalist za spolnost živali. No učitno tvoje trditve ne držijo, ker levji samci veselo sexajo na unmu posnetku. Nakladač, da ni večjega, zdaj si se izkazu kakšen si.

    In kako nj potem sprejmemo tudi ostale trditve tega primitivnega nezanesljivega človeka za pravilne. Človeka ki je tako prepotenten, da vrjame lastnim ležem in nakladštvu.

    Jure,
    ne zaferkava se, on je res zaostal. Se vid to po podrobnostih(npr. k napiše: Takoj je jasno, kdo in s kaksnim znanstvenim pristopom je ta clanek objavil v NG). Osnovni pojmi mu niso jasni, učitno z revežem ne štima vse.
    Pa nj mi gdo očita da sem žaljiv po tem kaj je on pisu.

    P.S.: Se opravičujm za večkratne komentarje prej, računalnik neki nagaja.

  • Petrovc je rekel/-la:

    Entip;
    ne, sedaj sem se zatekel k analizi posnetka na Youtube. Moram te razocarati, kar je tudi stalna praksa Youtube, posnetek je zmontiran, ponaredek, eden tistega tipa relklam za pralni prasek in cistila, pasje hrane,…..
    Tako, da ne bi vec s tem.
    Bog je ustvarill Adama in Evo, ne pa Adama1, Adama2, Evo1 in Evo2, da bi lahko vsevprek.
    Narava pa se poigra. Tudi ospice je ustvarila narava.
    Ampak nehajva s tem. Vsak imava svoja nagnenja. Jaz spostujem in sprejemam tvoja in te ne posiljujem s svojimi mene. Ti naredi enako.
    Videl pa sem bol matere, katere sin je bil netradicionalno seksualno usmerjen.
    Videl sem bes zene, ko je odkrila, da je moz netradicionalno seksualno usmerjen.
    Moj znanec je bil netradicionalno seksualno usmerjen, zelo intiligenten, umetnik, odlicen clovek, razlozil mi je svoje travme, pa je vedel, da sva razlicna, pa sem vedel, da sva razlicna. Toda nisva se posiljevala s svojimi dogmami, preprosto sva se pogovarjala, kot cloveka sem ga cenil.
    Koncni razsodnik nisi ne ti, ne jaz.
    Ce sem bil grob, se ti opravicujem, nisem tak v bistvu.

  • Miha je rekel/-la:

    Hehe, neke znanstvene debate, pa dodajate boga, po znanstveni plati ni bog ustvaril človeka, po tej plati boga sploh ni!

  • Petrovc je rekel/-la:

    Miha:
    Bog je cista filozofija!
    Srecanje z njim pa je popolna svoboda in sreca.
    Miha

  • CVEK je rekel/-la:

    Da ni ta Miha morda MUHA predavatelj iz veleja, ta je šele pokvarjen !

  • rukar je rekel/-la:

    JOK bejb,i gej sem, je izrek nekega plesača, ki je ugotovil svojo drugačnost šele pri 25. letih. Madonca dolgo je rabil !

  • RAZUZDANEC je rekel/-la:

    Toplovodarji se mi gabijo.

    Kake dobre lezbače bi se pa usmilil.

  • klemen je rekel/-la:

    Jst mam rad pedre. VEČ jih je VEČ žensk zame :)

  • Petrovc je rekel/-la:

    Se en len krap, ki bi bil rad, ki sanja da bo, scuka, v zasmrajenem ribniku.

  • KAKTUS je rekel/-la:

    Lezbačam, hladnovaljanim, toplovodarjem, sladkim, osladnim, pedrom pa tole ! POMNI !
    VELIČINA OČETOV IN MATER OSTAJA VEČNA !!! NE HLASTAJTE PO TISTEMU , KAR VAM PO ZAKONIH NARAVE NE PRIPADA . VELIČINA MATER IN OČETOV OSTAJA IN JE VEČNA !!

  • M je rekel/-la:

    @KAKTUS. Ko bos naslednjic zelel uporabiti zobno scetko jo odlozi in pusti da ti po “zakonih narave” zgnijejo zobje. Ubij vsaj tretjino svojih kolegov, ker bi ti po zakonih narave ze davno morali umreti. Ko bos nameraval k zdravniku, pozabi, ker ti ne pripada zdravje, ki ga zagotavlja znanje pridobljeno proti “zakonom narave”. Umri pri stiridesetih, ce si zelo mocan in inteligenten, ker v divjini bi te nekdo ali nekaj v nasprotnem primeru ze prej ubilo.

    Velicina mater in ocetov pa traja dokler traja spomin nanje. Nihce ni vecen. Nekatere matere in ocetje so izjemni, drugi pa izjemno slabi. Tako slabi, da si nekateri prizadevajo dolga leta zbrisati sledi, ki so jih na njih pustili.

    Clovek se je uspel iztrgati iz narave in bogastvo znanja in kulture, ki smo ga pridobili v tisocletjih, nam vcasih omogoca boljse razumevanje. Nekateri znajo otroke vzgojiti v samostojne, zrele in razmisljujoce osebe.

  • Petrovc je rekel/-la:

    KAKTUS: zanima me le, ali zagovarjas abortus ali ne?

  • Alan Tinruder je rekel/-la:

    Nekaj za homofobe, namesto delfinov: http://www.sciam.com/article.cfm?id=single-angry-straight-male

  • kaktus je rekel/-la:

    Če ti je rod izpod Mrzlice bi moral biti usklajen z naravo, samo narava tudi po-zdravi !
    Ali zagovarjam abortus ? ODTRGAJ NEZRELO JABOLKO Z DREVESA .ODTRGAL BOŠ ZRAVEN VEJICO, ZRELA BO ODPADLA SAMA.

  • RAZSODNIK je rekel/-la:

    @ Over&Out

    Če boš še enkrat prebral, boš videl, da sem govoril o tem, da bodo homoseksualci enakopravni s heteroseksualci takrat, ko se bo iz njihove spolne zveze spočel prvi otrok. Poudarek je torej na heteroseksualnosti in ne na pravni obliki zveze dveh heteroseksualcev ter na sposobnosti, zaploditi otroke.Zato ne provociraj s pari, ki ne morejo imeti otrok in s samskimi ženskami, ki imajo otroka, pa nimajo partnerja. Ko so ga spočele, so ga imele in sicer heteroseksualnega junaka.

    O homoseksualnem paru, ki posvoji otroka, pa ne kaže igubljati besed. To se enostavno ne bi smelo zgoditi. Naravna pravica otroka je, da odrašča in se normalno socialno razvija ob heterosekualnih starših /enem ali dveh/.

  • Over&Out je rekel/-la:

    Uporabil si izraz enakopravni (ponovno), imeti enake pravice. Pravica otroka da se razvija ob heteroseksualnih starših pa je izmišljotina, taka pravica namreč ne obstaja.
    Pravica homoseksualnih parov da posvojijo otroka pa stoji na načelu da otrok predvsem potrebuje ljubezen in vzgojo, spolna orientacija pri tem ne igra nobene vloge. Nobenih teorij ni da bo ta otrok odrasel v homoseksualno osebo. Homoseksualno nagnjenje je prirojeno in ne priučeno, to je znanstveno dokazano in velja kot dejstvo že vsaj 30 let.
    V tvojih očeh istospolno orientirane osebe niso enakopravne niti enakovredne, to je diskriminacija. Upam da se vsaj tega zavedaš in da si ponosen na to da razširjaš nestrpnost.
    Statistično so otroci, ki so odrasli ob homoseksualnih starših zelo uspešni srečni in zadovoljni.
    Ne želim te provocirati, vendar imam občutek da iščeš resnico:)

  • nina je rekel/-la:

    Jap geji so hudi tipi, neki jih poznam, in pač ne bo nobeden od njih nikol moj :(

  • RAZSODNIK je rekel/-la:

    @ Over&Out

    Seveda iščem resnico, vendar pa ne tvoje.

  • Over&Out je rekel/-la:

    @RAZSODNIK
    Prosim povej en argument zakaj bi homoseksualni starši bili manj primerni kot pa heteroseksualni.
    Tole je na to temo objavila Ameriška Psihološka Zveza:
    http://www.apa.org/pi/parent.html
    V Ameriki od 2004 velja zakon ki homoseksualnemu paru dovoljuje posvojiti otroka, prav tako je to možno v Španiji in na Švedskem, mogoče tudi drugje. Od leta 1973 je homoseksualnost v razvitem svetu plod matere narave, takrat je APA namreč razglasila homoseksualnost za prirojeno. Zakaj bi narava po tvoje ustvarila manjvredno bitje?

  • RAZSODNIK je rekel/-la:

    @ OVER$OUT

    Zakaj se na cesti raje obrnemo za lepo kot za grdo punco?

  • Over&Out je rekel/-la:

    Zakaj pa ti menjaš temo, a si ostal brez argumentov?

  • RAZSODNIK je rekel/-la:

    @ Over&Out

    Še enkrat ti povem! Zveza dveh homoseksualcev bo enakopravna, enakovredna ali karkoli že hočeš z zvezo dveh heteroseksualcev takrat, ko bo v homoseksualni zvezi spočet prvi otrok.

    Ko bo zmanjkalo heteroseksualcev, bodo izumrli tudi homoseksualci. Obratno pa se ne more zgoditi.

    Ponovno! Otrok potrebuje eno mamo in enega očeta. Ne pa dveh mam ali dveh očetov.

    Vse ostalo je dekadenca.

    Enakost, enakopravnost ali enakovrednost je ali pa je ni. Ni je mogoče zapovedati in ne prepovedati. Izhaja pač iz vrednostnega sitema, ki ga narekuje življenje.

    Primer dveh deklet/ene lepe in ene neprivlačne/ sem ti ponudil, da bi na preprostem in vsakdanjem vzorcu spoznal, kako je s tvojo enakopravnostjo in enakovrednostjo v življenju.Na papirju sta mogoče celo res enakopravni in enakovredni, ozirali pa se bomo še naprej za tisto, ki je privlačnejša.

    Tako je vse relativno, tudi enakopravnost in enakovrednost.

    Ti pa še naprej napletaj o pravicah homosekcualcev, če te bo kdo še hotel poslušati ali brati.Če si med njimi, te mi je žal. V tem primeru se pač skušaj uveljaviti na na kak drug koristen način. Možnosti je na pretek! V tvojo intimo pa ne bomo posegali.

  • Over&Out je rekel/-la:

    @RAZSODNIK

    Tvoja utemeljitev zakonske zveze med dvema odraslima sloni izključno na tem da sta oba sposobna zaploditi otroka. Poroka dveh je bistveno več kot le to, saj ljudje tako pridobijo določene pravice in socialni status. Materialne pravice ki izhajajo iz zakonske zveze lahko danes celo prevladajo pri odločitvi. Gre namreč za dogovor o skupnem premoženju, dedovanju in nenazadnje pravicah da svojega partnerja lahko obiščeš v bolnici ali zaporu. Poroka med dvema osebama je pravni dokument in ko se greš poročit, te nihče ne vpraša če si ploden. Preprosto, poročita se lahko tudi dve osebi ki sta neplodni ali pa istega spola. Sodobna medicina ta problem lahko reši in obstajajo pa zveze kjer se nikoli ne rodi otrok pa čeprav za to ni nobene ovire. Pred zakonom in družbo so vse naštete situacije “normalne” in še posebaj enakopravne. Pomagamo heteroseksualnim parom, ki ne morejo imeti otrok, na zahodu pa so tega deležne tudi samske ženske.

    Danes v Sloveniji otrok, ki bi imel istospolne starše nebi imel lahko pot, verejteno bi srečal veliko tebi podobnih. Poglej, vse kar si v vseh svojih komentarjih napisal je, da se tebi osebno homoseksualci zdijo neenaki zato ker ne morejo imeti otrok. Vendar to drži samo za dva moška, dve ženski bi lahko zaplodili otroka. Sicer ne po “misijonarsko”, pa bi vseeno lahko normalo odrasel. Normalo bi odrasel tudi otrok ki ima samo enega starša, najhuje pa je tistim ki odrastejo brez njih. Sem prepričan da bi te sirote bile vesele tudi dveh očkov ali mamic. Spolne navade staršev nimajo nobenega vpliva na otrokovo odraščanje, prakticirajo se za zaprtimi vrati in so del intime.

    Če se sprašuješ zakaj ti odgovarjam pa ti ponujam naslednjo teorijo, spoštujem tvoje mnenje in se mi zdi pravično, da ti podam svoje argumentacije. Sicer pa o svoji spolni orientaciji nebi razpravljal kot praviš sam, to je del moje intime. Če pa si že odprl to temo pa si poglej kako ti ustreza tale profil :)
    http://en.wikipedia.org/wiki/Latent_homosexuality

  • Rosa je rekel/-la:

    Več kot bo govora o različnih nestrpnostih in diskriminacijah, večja je verjetnost, da se bo na svetu kaj premaknilo še za časa naših življenj. Če se nam zdi nepredstavljivo, da so še pred slabimi 55. leti črnci bili segregirani - in so morali v javnih prevoznih sredstvih sedeti zadaj, ali stati ob praznem, za belca rezerviranem sedežu, sicer so ga aretirali-, se je v zadnjih desetletjih vendarle marsikaj spremenilo na bolje. Tako sem prepričana, da se bodo tudi nestrpnosti, ki zadevajo homoseksualnost, z izobraževanjem, konvertirale v bolj zdrave oblike porabe energije. Nekaj velikih korakov je že bilo narejenih, kar zadeva homoseksualne pare in posvojitev otrok, počasi bo morala tudi Slovenija zavihati rokave.

    Samo ne smemo biti tiho in potrebno se je angažirati, s taktiko Luthra Kinga - predvideti ukrepe nasprotnikov, brez nasilja in orožja. Prebirala sem vse te komentarje in se spraševala zakaj zdravorazumski človek kot je Over&Out porabi toliko truda za prepričevanje že prepričanih, a so se mi misli zbistrile, jasno, treba je nekje začeti. Tako kot je težko verjeti, da 150 let po izdaji znamenitega Darwinovega O nastanku vrst z naravnim izborom, še vedno obstajajo ljudje, ki se s to teorijo nikakor ne morejo sprijazniti, je tudi težko verjeti, da so še vedno taki, ki verjamejo, da je homoseksualnost bolezen. O ti sveta preproščina. Torej, pogovarjajmo se o tej temi s prijatelji in znanci, člani družine, ki imajo o homoseksualnosti še vedno pomisleke.

    Over&Out - zelo zanimiva raziskava http://en.wikipedia.org/wiki/Latent_homosexuality, pred očmi se mi je pojavil homofobni lik iz American beauty, ki je, kot se nakoncu izkaže latentni homoseksualec.

  • RUKAR je rekel/-la:

    CVEK,SI KAJ SLIŠAL ZA UNIČEVALCA RDEČUHOV.DA NI MORDA BOLAN?

  • RAZSODNIK je rekel/-la:

    @ OVER&OUT

    Pustil sem te vopanju, da si me prepričal.

    Pa me nisi, še bolj sem prepričan, da nimaš prav.

    Pederskih razprav imam enostavno dovolj.

    Bom pač počakal, da bo zaradi toplovodarjev konec človeške vrste.

  • Over&Out je rekel/-la:

    Hey RAZSODNIK, moje “vopanje” je kot vedno prepuščeno moji zdravi presoji. Ta mi še vedno pravi da si latenten homoseksualec. Dokazano je homo-fobija pogosto povezana z prikrito željo. Verjetno si ne upaš pomisliti da si tudi sam lahko ravno tak peder. Strokovno se temu pojavu reče projekcija. Poišči si pomoč ;)

    Konec človeške rase pa pospešujejo taki pacienti kot si ti.
    Poglej si kaj sem ti napisal pod #78 in podrobno poglej kaj Ameriška zveza psihologov pravi na temo homoseksualnega starševstva:
    http://www.apa.org/pi/parent.html

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Vso srečo ti želim pri tvojem dekadentnem razmišljanju.

    Če si je nekoč v medijih zelo privilegiran politik lahko privoščil, da se s pedri celo rokovati ni hotel, potem si tudi jaz z lahko privoščim, da se ne bom več prepiral o homoseksualnih blodnjah.

    Vse dobro ti želim!

  • Over&Out je rekel/-la:

    Mefisto, Dekadentno je to da misliš da imaš pravico sodit o ljubezenskih navadah posameznika. Primitivno pa je da za svoje obtožbe nimaš nobenega argumenta, razen svojega osebnega stališča. Podton tvojega razmišljanja je da bi vsi morali biti taki kot si ti zamišljaš. V realnosti se boriš z mlini na veter, namišljenimi sovražniki, kot Don Kihot.
    Raje si poglej kaj je izjavil Sean Penn, ko je dobil Oscarja za vlogo Harveya Milka, gaya ki je bil prav tako uspešen v politiki.
    http://www.firstshowing.net/2009/02/22/sean-penns-wonderful-oscars-acceptance-speech/
    Pomisli kako boš svojim vnukom pogledal v oči in jim razodel svoja srednjeveška stališča. Lahko se namreč zgodi da bo tudi kakšen tvoj potomec homoseksualec, v naprej mu želim veliko potrpežljivosti, drugače mu v življenju ne bo lahko.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Saj mu res ne bi bilo lepo, vnuku namreč, toliko lepih in pohotnih deklet, on bi se pa smolil okoli mozoljastih riti.

  • Over&Out je rekel/-la:

    Srečen ni tisti, ki ima, kar želi, temveč oni, ki si ne želi
    tistega, česar nima.

  • andrej je rekel/-la:

    Petrovc, smisliš se mi. Kljub (če je res) življenju po svetu je tvoja miselnost še daleč daleč v srednjem veku. Tistem najmračnejšem.