6. februar, 2009 | Igor Bizjan

Naj si izmenjajo sokove

  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Povem vam, da so se za ozemlja v zgodovini borili nedojebani osebki, ki bi radi zanetili vojno, da bi se lahko s čvarki na vojaški uniformi lahko postavljali pred vaškimi lepoticami, ki so v mirnodobnem času zaradi notranje nesigurnosti in šibkosti za njih nedosegljive…

Politiki  se že leta in leta, mesece in mesece, dneve in dneve pogajajo o meji, pa smo še vedno na mrtvi točki. Predlagam, da jih ljudstvo zapre v »dvorano za pogajanje« in jim izroči nekaj strojnic, nožev in minometalcev. Preprosti ljudje s slabimi živci, izgubljajo potrpljenje, najraje bi prijeli za orožje in izdihnili v boju za košček domače zemlje…

Ti samoizvoljeni izbranci naroda, skrajneži na obeh straneh meje, naj se med seboj pobijejo do konca… Vse vojne in prepiri so nastali zaradi prikrite moške homoerotike…, naj si robustni moški med seboj izmenjajo nežnosti in sokove, naj si izmerijo penise med sabo in tista stran, ki ima večji dolžinski seštevek, naj zariše mejo enkrat za vselej, da bo mir in da oblast na eni in drugi strani ne bo več Piranskega zaliva uporabljala kot območje za preusmeritev pozornosti z problematične, slabe ekonomske situacije in nizke  kakovosti vsakadanjega življenja malih ljudi.

Obstajajo ljudje, mejni, psihopatski, borderline primeri, ki vseskozi v sebi čutijo praznino, pomanjkanje notranjega dogajanja, venomer se dolgočasijo, ničesar jih ne napolni…. Da na videz lahko preživijo kolikor toliko kvalitetno življenje venomer sprožajo v  v  okolici konflikt s katerim se lahko nahranijo! Ti t. i. Verski gorečneži so temeljni kamen vsake totalitarne združbe, so praizvor vseh napetosti in vojn.

Narcisistični karakter teh posameznikov, je za dosego pozornosti, nežnosti,ljubezni, pred seboj sposoben porušiti vse živo in mrtvo, (kot ribiška koča, ki je z planeta zradirala četrtino vseh morskih virov) samo zato, da bi začutil samega sebe. V sebi nosijo imperativ zgodovinskega poslanstva, njihov manko izvira iz otroštva, ko jim manjkajoči ali odsotni oče, ni bil sposoben postaviti vzgojno nujno potrebnih mej in so se napihnili preko vsake možne meje….! Ti moški so v bistvu erotofobi, nesposobni so prepoznati žensko v njeni drugačnosti, ponavadi so najbolj srečni s prostitutkami , ki od njih čustveno ničesar ne zahtevajo. Žensko ne morejo polnočutno zadovoljiti, zato vzrok za svojo čutno impotenco venomer iščejo v zunanjem sovražniku, Židu, črncu, pedru, sosedu, čifurju… pa brez zamere, vsaka podobnost z liki iz vaše okolice je samo naključna…
 
Igor Bizjan, mejaš
 
 
 
 

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
9 x komentirano
  • NoMercy je rekel/-la:

    hja … po volitvah ostanejo pač samo še voli

  • nesesekirat je rekel/-la:

    Igor, kar je res, je res. Zadetek v sredo tarče.

  • domen je rekel/-la:

    Igor, iz tega da se postavljas nad te ‘nedojebane osebke’ bi clovek lahko sklepal da tudi ti ne mores zadovoljiti svoje zenske in da te to dnevno frustrira. Zatocisce isces v zanikanju in samovsecnem postavljanju nad te ljudi, ampak ravno to obremenjevanje nam pove da spadas mednje.

    Je pa malo brezveze na ta nacin sploh razmisljati, ker potem lahko za vsako stvar ki jo clovek naredi reces, da jo naredis kot posledico nagonov. Brezveze je zato, ker nihce tocno ne ve kaj so nagoni in zato, ker je to zaprt sistem razmisljanja (vzpostavi se tako da sprejmes zunanjo refleksijo da smo ljudje podvrzeni nagonom, potem pa vse sledi izkljucno v tem okviru, ki ni dokazan ampak samo sprejet).

  • doajen je rekel/-la:

    “z planeta” ..malo te j*ebejo predlogi

  • tiib je rekel/-la:

    Tegale gospoda marsikaj j..e.
    Spoštovani g. Sever, takšni komentatorji kot je tale g. Bizjan, nisem prepričan, da vam dvigujejo branost. Sam bi se mu ognil v velikem loku.

  • tiib je rekel/-la:

    Saj se mi gnusi komentirati njegove zavržne zapise, pa vseeno…
    Neuravnovešeni gospod Bizjan veste, precejšnje število naših rojakov, ki jih imenujete “nedojebani osebki” je izgubilo življenje zato, da se lahko vi naslavljate z “mejaš”, sicer bi morali uporabiti kakšno bolj romansko zvenečo besedo.

    Upam, da njegove zapise prebira kakšen psihiater in, da mu bo priskočil na pomoč.

  • posličar je rekel/-la:

    zamenjam 2 litra fructala za gajbo laškega.

  • čefur je rekel/-la:

    Kaj pa je to čifur? A dela čif, čif?