20. februar, 2009 | Urh Maček

SDS in referendum

SDS o morebitnem referendumu o vstopu Hrvaške v Nato.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Poslanec SDS Andrej Vizjak je odgovoril na nekaj vprašanj povezanih z zbiranjem podpisov za referendum o vstopu Hrvaške v Nato. Po njegovih besedah SDS ne bo sodelovala pri zbiranju podpisov in tudi ne podpira morebitnega referenduma.

Urh Maček

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
14 x komentirano
  • ED je rekel/-la:

    $D$ na referendum? Nak, oni so ga imeli že v Bukarešti lani, ko so povabili RH v Nato.

  • Nace je rekel/-la:

    pšššt SDS, k da bi vi kej bolš zrihtal

  • armada je rekel/-la:

    argumenti:
    1-lansko povabilo Hrvatov v NATO
    2-Janšev dogovor s Sanaderjem na Bledu o možnosti reševanja v Hagu
    …pamet pa taka, na štiri leta podlage…

  • Bount je rekel/-la:

    Sever nam je v članku Kam gremo- kolumna, prikazal zadevo iz drugega zornega kota.
    J.J. je dovolj inteligenten, da ve kdaj je potrebno in koliko je potrebno blefirati in se sprenevedati!
    B.P. je dovolj samovšečen, da je popolnoma zgubil kompas sicer je res, da je že podedoval “blazno “politiko, njegov velik problem pa je ta, da revež misli da je Mesija- rešitelj , ki bo ISTOČASNO rešil vse, tako blažneže kot blažene kot navadne smrtnike!
    Hrvati so kot hrti, so dovolj agresivni in “superioni, no tako oni mislijo, da sklepajo, da so Slovenci
    slavi-schiavi in vsa njihova politična elita za njih samo mačji kašelj!
    Slovenci so dovolj “bebavi” , da se še dalje med seboj samo kregajo kaj je rdeče in kaj je črno!
    Bistvo problema pa ne vidijo!
    Smo pa res Wonderland bedakov, kajne?

  • Bount je rekel/-la:

    Pa še tole, kako so izbrisanci zadnjič na nacionalki “lukavo” prepričevali politiko, da za vsakim izbrisancem stojijo najmanj deset, dvajset ali več neizbrisancev ( ožji ali neožji člani izbrisancev- prebrisancev), torej se je morebitno EVENTUALNO politično telo najmanj podvajseterilo, kako prebrisano izbbrisani ŠE VEDNO ŠPEKULIRAJO!!! Torej 27.000 x 20 je cca 60.000 članov eventualnega
    političnega telesa!!!
    Upam, da se BO KDO NAŠEL, KI BO DAL POBUDO ZA REFERENDOM:
    Zahtevamo, da nam vsi izbrisini, ki so danes postali neizbrisani in prebrisani izplačajo odškodnino za vsa leta, ki so tukaj živeli brez dela, za ves denar, ki so ga - brez plačevanja davkov- zaslužili na črno, za vse njihove špekulacije in za vso škodo, ki so povzročili Sloveniji, ker so bili ob času osamosvojitve na strani okupatorja!!!!

  • Bount je rekel/-la:

    pardon 27.000 x 30 je bolje , kar znaša cca 81.000 eventualnega novega volilnega telesa.
    Politika pa res ne more iz svoje kože, še vedno samo kalkulira in špekulira kako do novih volilce, pa čeprav gred vse k vragu!

  • krucefiks je rekel/-la:

    27.000 x 20 = 540.000
    27.000 x 30 = 810.000

  • Bount je rekel/-la:

    Krucefiks HVALA, moja napaka, malo preveč na hitro napisano, beh, vsi se včasih pri nulah in številkah zmotimo, ha ha.. še posebno, če preveč hitimo itd….

  • blackadder je rekel/-la:

    He, he, he, čisto majčkena napaka, ena nula gor al dol. A si že razmišljal, da bi odprl kakšno trgovino, obljubim, da bom stalna stranka. Samo škoda, ker bo šla hitro v stečaj…

  • Bount je rekel/-la:

    Blackadder, don’t worry for me, be happy! I will survive!

  • Tona je rekel/-la:

    PA kaj tanko in grims sta se iztrošila,da je ta Brežiški pajac kar naprej na govornici.

  • Pravi človek je rekel/-la:

    Absolutno je treba okupatorjem Hrvatom preprečiti vstop v NATO in EU, vse dokler nam ne vrjeno ukradenega ozemlja- Istre vse do Pulja.

  • Pravi človek je rekel/-la:

    Še ena slaba, protislovenska poteza SDS. Škoda. SDS bi lahko bila prava desna stranka, če bi naredila lustracijo v svojih vrstah in komuniste nagnala ven. Pa naj gredo v SD,Zares,DeSUS in LDS. Sporen je že sam predsednik SDS. Vemo, da je Janša v resnici Kučanov človek, ki je bil poslan, da uniči slovensko desnico. Ni skrivnost, da sta Kučan in Janša v veliko boljših odnosih, kot kažeta navzven (zaradi kamuflaže). Zavedajmo se, da je bil Janša član komunistične maldine-ZSMS, FDV-jevec, oficir JNA - skratka komunist od glave do peta. Pravi človek nikoli ne more biti član tako pokvarjene organizacije, kot je partija. Komunisti so infiltrirali še drugega komunista - udbovca padalca Jelinčiča, prav tako Kučanovega človeka, ki je bil poslan, da prevara narodnozavedne Slovence.
    Podobna zgodba je kemčka zveza LDS-a - SLS, ki ji je uspelo s Kučanovimi možmi potopiti SKD. Zdaj je izpadla tudi NSi. Edini desnosredinski slovenski stranki, ki pa ju več ni.

    Slovenija je edina država , ki ima v parlamentu samo komuniste. To je velika sramota.

    Kučan, Pahor, Golobič, Janša, Rop, Potrč, Kresalova in ostali (nekoliko manj pomembni igralci) iz te osi so slovenskemu narodu nevarni elementi. Seveda je glavni boss Kučan, ki v ozadju vleče vse niti.

    Vsem, ki so gdaj koli v življenju bili člani in simpatizeji nagnusne,internacionalistične,narodnosovražne komunistične partije, bi bilo potrebno prepovedati bivanje v Sloveniji.

    Kominizem je največje zlo v zadnjih milijon letih! Če je nekdo mentalno zdrav in pošten, ne more nikoli biti član tako pokvarjene združbe, ko je komunistična. Komunisti so narodni, rasni in vsevrstni izdajalci.

  • Ars Ignis je rekel/-la:

    Karkoli, samo da dobiš negativno reakcijo? Človek (ha!), to je na nivoju male šole trolanja.