9. maj, 2009 | Denis Sarkić

Ne spuščaj volana!

Kazen zaradi spuščanja volana med vožnjo.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Ko vas kaznuje policist po vožnji, kjer ste za trenutek spustili volan oziroma krmilo vozila za nekaj sekund! Kdo bi vedel, kje so bile tiste sekunde??? In kdaj je policist v prekršku, če vozi službeno vozilo v enosmerni ulici brez signalnih luči?

Denis Sarkić

P.S.:
Komentar uredništva

P.P.S. (25. december 2009)

Bralcem se opravičujemo, ker je posnetek naš (bivši) novinar Denis Sarkić po lastni presoji umaknil. V uredništvu umika objavljenih posnetkov ne odobravamo in nam je zaradi te nevšečnosti nekoliko nerodno, a kot avtor posnetka ima Denis Sarkić do umika pravico, ki jo bomo spoštovali. Za radovedneže pa se kopija še vedno najde na YouTube.

-Jonas

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
676 x komentirano
  • Rok je rekel/-la:

    Stari pa daj ne se zajebavat…spusto bi jo policaj ker ji je dal opozorilo nadaljne provociranje uradne osebe je povzročilo to kazen…kaj še vas niso naučili da si pri policajih tiho ker najlepš tak skoz prideš ? Če piše v pravilniku da ne smeš spustit krmila iz rok potem ga nesmeš…zaradi take male malenkosti je dobila kazen…pa kaj se ji je splačalo al kaj…al kaj zdaj ker ste novinari mislite da se lahko postavljajo bedna vprašanja pa mu nazaj govoriš ??? :S Isto si kot jaz in vsi drugi udeleženci v prometu… Pa kak pri p…. m…… lahko razumeš da je to za motorje če ti lepo reče voznik osebnega vozila ???? Pa za invalide pa kaj ste normalni vi malo al kaj ? Kaj že logika sama ne kaže da bo mel za to posebej prirejeno vozilo al kaj če bo sploh lahko vozil ?

    Jaz mu dam čisto prav, da je napisal kazen kaj se repenčite nazaj… Pa nisem policaj pa nič niti pristaš policajev ampak če hočeš lepo skoz prit boš pač poslušal tistih 5 minut njegovega nakladanja pa je to to :) Jesus

  • Janez Hađimehmetomerpašić je rekel/-la:

    1. Dokler ne izumijo “avtopilota” v avtomobilih je treba met roke na krmilu in pika. Ni izgovorov.
    Nikoli se ne ve kdo ti lahko v tistem trenutku v ta isti sekundi priskoči na cesto (otrok morda, babica) - ti maš pa roke v zraku?

    2. Denis in Novinarka - neprimerno obnašanje do policista, policist je korektno izvedel postopek, še celo prebral vama je zakon, kjer je izrecno zapisano: “zlasti ne spuščaj krmila”, vidva pa pumpata po svoje.

  • Pepe je rekel/-la:

    Kera kretena od novinarjev, pa kar pikata, pa pikata. Ne vem kolkrat je unmu reku, da naj se odstrani, da nima z njim postopka, ta budala pa ne, ne, pa ne. Še njemu bi mogu kazen napisat, za motenje postopka. Kakšna enosmerna kreten, od novinarja, hahaha. Pejt si pogledat križišče, pa boš vidu, da ni nobene enosmerne.

  • nejc je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • Luka je rekel/-la:

    tudi ta zenska bi lahko bla tiho… vrjetno jo je hotel samo opozorit… potem pa je zacela dobesedno jebat policaja v glavo… ce bi men tako bi ji se kako kazen napisu…. namesto da bi se kulturno obnasala.

  • ludi.milojko je rekel/-la:

    Tako kot policisti in drugi javni uslužbenci, bi tudi novinarji in njihove karikature med katere od danes štejem tudi vaju, morali imeti malo več distance in predvsem kulture.

    Sarkič, tvoje delo sem cenil še iz časov Mladine. Ali si povlekel predolgo lajno ali pa si postal navaden hohštaplerski novinarček. V vsakem primeru ti svetujem, da stopi korak nazaj in dogajanja kot novinar opazuješ z določeno mero kredibilne distance.

    Ajda (v stilu, ki si si ga vpričo kamere za komuniciranje (!!!!!! BADASS TAJNICA !!!!!!!!) izbrala ti, pa sledeče:
    Mlada dama, zaslužiš si debelega kurca v ustih in potem v riti. Morda te spametuje in spravi nazaj na pravo pot.

    Ljudje kot je ta policist (pa ne spadam mednje), opravljajo svoj poklic s častjo in ponosom.
    Upam da nikoli ne prideta v situacijo, ko bi jim morala izkazati hvaležnost za njihove usluge in požrtvovalnost.

  • jaja je rekel/-la:

    kazen je res malo čudna, samo ženska pa se bi tudi lahko malo kontrolirala in s tem pokazala, da je bolj pametna od policaja…

  • Yaran je rekel/-la:

    Prav uzivam ob branju komentarjev in obenem me zalosti, koliko agresije imate v sebi slovenski POLICISTI. Vaš nivo komunikacije je ogledalo tega kako sta se avtorja prispevka obnasala do policista, ma ne ogledalo, v bistvu na 10.potenco je vas nivo nizji. ZALOSTNO.

    In pol bi radi na drugi strani povedal kako ste fajn ljudje in da ste v sluzbi civilne druzbe. Kar se mene tice ste v sluzbi svojega EGA.

    Da se razumemo, so pa tudi izjeme ( nobeden od vas, ki blatite uniformo s komentiranjem tega prispevka ).

  • Rok je rekel/-la:

    Če bi bil jaz policist bi vama dal še kazen za žalitev uradne osebe…. pa skos težita za pojasnitev a povedal vama je ene 10x….

  • Tomi je rekel/-la:

    Mislim da Tale Policist NI pri sebi… kako je lahko on Videl da je voznica spustila volan za nekaj sekund?
    kako?
    Policaji so itq ŽE mim in tut bojo ustal!

    Jaz bi enako odreagiral kot voznica

    Pol pa še gre u Eno smerno brez Žmiguca!
    Pol pa njej napiše kazen…
    naj sebi napiše

  • Ass je rekel/-la:

    ma če tota baba ni prtegjena..

  • Stopalko je rekel/-la:

    Sarkić je lahko vesel,da policist ni poklical patrulje,ki bi ga odstranila,ker je oviral postopek.Ima srečo da se policist ni spustil na njegov nivo(večina se tudi ne more).Ona gos bi jo pa z malo lepšim obnašanjem lahko odnesla tudi brez kazni.
    Pa kje je videl da gre v enosmerno mi tudi ni jasno.Zavil je desno na Kopitarjevo,ki nikoli ni bila enosmerna,po Poljanski pa je za policijo,reševalce,gasilce,taxi ter mestni avtobus vožnja dovoljena v obe smeri.
    Z našimi policisti imam dobre izkušnje,je pa res,da se takole nikoli ne obnašam,kriv ali ne kriv.Nekajkrat sem jo že odnesel brez kazni.Če kdo misli,da so naši nekorektni,naj gre na Hrvaško,v Srbijo,ali Bosno pa bo videl kakšne carje imamo.
    Kicert,tisti policaj lani je dobil disciplinsko in bil premeščen na manj odgovorno in slabše plačano delovno mesto.Imam kolega na PU in mi je povedal.

  • MARKO je rekel/-la:

    DOL S KRESALOVO!¨!!!!!!!!!!!

    PA TAK KADR

  • Zorz je rekel/-la:

    Mislim tole je pa pod nivojem, novinarsko delo gor ali dol.

  • gorazd je rekel/-la:

    Moje mnenje je naslednje, kdo nebi napisal kazen npr. takšni ženski, ki cev pšostopek samo provocera. Napisu bi ji še kakšno in pa tistmu modelu, ki je snemal tut saj mu je policist večkrat razložil oz. kar obema kaj je ona naredila narobe. Ampak mislim da bi jo policist za ta prekršek samo opozoril, tako pa je s svojim vedenjem dobila porcijo v evrih… zakaj pa ne!!!!

  • Aleš je rekel/-la:

    Ko sem si ogledal tale video, sem moral na zrak, da sem se umiril.

    Novinarka ter snemalec - Sta bila vidva sploh v OŠ?

    Novinarka je v bistvu naredila prekršek, ki bi v nekaterih predmetih bil nevaren in v bistvu je kazniv! Spustila je volan, in policist ji je dvakrat prebral zakon, da tega ne smeš, snemalec ter novinarka pa sta se nanašala na 2 kolesi. Ja oba sta res neinteligentna saj če pogledaš glede motorjev…vsi se vozijo po dveh kolesih, pa tudi z avtom gre. Verjemi. Ob straneh.

    Snemalec - A si ti pri zdravi pameti? Policista greš petkrat spraševat, kaj je v bistvu naredila novinarka. LOL?! Nisi ti v prekršku.

    Pa še nekaj…to na koncu ko si dejal, da je šel v enosmerno…če bi bila enosmerna, ne bi bilo semaforjev v tisto smer, se ti ne zdi?!

    Glede policista pa—> Občudujem, da ni zgubil živcev, ko pa sta onadva tako sikala proti njemu. Pa vsi drugi, ki pišete dol z policijo pa nvm kaj še vse…ko boste pa v neprijetni situaciji pa boste potrebovali pomoč policije, se spomnite vaših komentarjov tukaj…

    Džizs!!

  • Matej je rekel/-la:

    Ne me narobe razumeti…..ampak upam, da ta policist nikoli ne napreduje. OK - plača naj se mu takoj zviša ampak delovno mesto naj ostane isto. Oz. še bolje - naj te iste kvalitete, ki jih je pokazal prenese na bodoče policiste kot inštruktor oz. učitelj.

    Kar se pa tiče komentarjev…..morda bi bilo bolj konstruktivno, če bi se osredotočali na pozitivne lastnosti policista, kot pa na neprimerno obnašanje novinarke in snemalca. Tako kot ni preveč pošteno metati vseh policajev v isti koš, tudi novinarjev na podlagi teh dveh ni. Vse nas včasih malce zanese.

    Je pa zelo poučen posnetek….čeprav se mi zdi, da to ni bil prvotni namen tistih, ki so ga objavili.

  • BlueDragon je rekel/-la:

    svaka čast policistu, da je biu umirjen do konca postopka… res mau je takh… vrjetn bi punca odšla z opozorilom pa je vrjetno začela takoj sikat pa glumit majmuna… ne glede na to da je invalidna oseba, in nimam nič proti takim osebam, mora biti vožnja varna in taka kot piše v zakonu… tist denis al kva je pa itq nima izpita zgleda k ne ve kaj je enosmerna ulica in podobno… svasta uglavnem… lohk bi se mau zamisnla nad tem kaj sta nardila…

  • Matej je rekel/-la:

    še to….2x in ne samo 1x si je že nadel rokavice in bil obrnjen proti motorju z namenom da odide….celih 40 s na posnetku je bil njegov namen samo opomniti oz. opozoriti voznico o storjenem prekršku.

    + govora je bilo o gestah in ne samo o nedržanju volana

  • Ceko je rekel/-la:

    Evo toj pa en tak lep primer zakaj folk začne kadit…pa sej k tedva “novinarja” (če jima sploh lahko tko rečemo) gledaš te prime da bi kr celo šteko na enkrat skadiu…

  • Paradox je rekel/-la:

    Brez besed. Kako se lahko človek s tako primitivnimi forami (bad ass tajnica, nč mi nemorte) izdaja za nekaj več? Če bi držala gobec bi jo odnesla z opozorilom, samo ne, moraš svoje “FDV” mišice kazati na vseh področjih kajne? Prvo si preberi par strani bontona. Denis ti pa nisi N od novinarja. LP

  • Simon je rekel/-la:

    Mislm d ce bi ona mirno in normalno odreagirala brez podjebavanja, bi se dal s polcajem se kej zment, sj konc koncou smo usi samo ljudje in ce nekdo spusti volan za par sekund se ni konc sveta in mislm d se tut polcaj tega zaveda. Polcaj je se dokaj mirno odreagiral na ocitno brezvezno podjebavanje brez pravih argumentov… ce bi se jst znajdu na njegovm mestu bi njej napisu se trikrat vecjo kazen, potem bi ji zmeru profil gum…sou pogledat obvezno opremo in tko naprej….pa ce bi se mi dal bi mogoce se kamermana ovadu za oviranje uradnega postopka. Ubistvu se novinarja lahko zahvalta d sta tko pocen cez prsla!

  • Rok je rekel/-la:

    Bravo policist! Pravilno je ravnal! Jes bi jima dal še kazen za oviranje postopka!
    Novinarčka vidva sta pa totalne banane in prava “vseveda”. Lulčka sta tko da vesta….
    Aja punčka ti pa nisi sposobna knjigce napisat (saj tak vtis daješ).

    LP

  • Smea je rekel/-la:

    Samo je dober policaj, da je tako na hitrco nasel zakon. Par sekund in je imel odstavek, ki opisuje prekrsek.

    Tale dva wannabe novinarja pa bi morala dobiti odpoved, ker ne more biti novinar nekdo, ki ne zastopi treh preprostih stavkov, ki so napisani v obliki, primerni za povprecnega obcana.
    Pa da ne omenjam, da bi vsak, ki ima izpit, moral to vedt ze prej. Ne pa da je za novinarja, knjiga o cestno prometnih predpisih, samo knjiga pravljic, ki se njega ne tice.

  • PačTmEn je rekel/-la:

    Takih kretenov, kokr sta bila ta dva novinarja, pa že res dolgo nisem videl.Pa, a te FDV naredi tako budalo?

    Priznanje policistu, da je mirno prenesel podjebavanje, ker verjetno bi lahko še marsi kakšno stvar našel ter ji kazen nabil na kar veliko številko.

  • Ena... je rekel/-la:

    faaaaak!!!! mislm, da bi vsak povprečen slovenec tak folk udaru..ker svaka mu čast temu policistu, da je prenesu to! jst priznam, da bi jo že usekala!

  • MaPa je rekel/-la:

    Čestitam gospodu policaju za pokončno držo.
    Bog pa nas varuj takih novinarjev, ki ne poznajo pravil dobrega obnašanja, ki ne morejo svojega problema sprejet in kdaj reči: Mea culpa.

  • Darko je rekel/-la:

    To pa je preveč. Gospod policist lepo vas prosim, da naslednjič v takem primeru pokličete še kakšnega kolega in tega modela ki snema in to neumno baburo malo bolj zahaklate kot pa ste jo. Ker to nespoštovanje do uradne osebe je pa preveč. Smrkla še živet ni začela pa pa takele klobasa jao.

  • Darko je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • blabla je rekel/-la:

    kak je lahko to enosmerna cesta če tam preden je policaj čisto na koncu zavil je počakal na zeleno luč na semaforju če bi bila to enosmerna potem nevem zakaj bi tam stal semafor

  • Nivažn je rekel/-la:

    tole opravičilo (komentar uredništva) pa res zgleda iskreno, mislim, adijo pamet :S :S :S groza, groza tale “prispevek”, prava muka za gledat. metanje slabe luči na novinarje, čeprav si tega ne zaslužijo vsi. no tale dva, da se imata za novinarja - sta pa res optimista

  • Danijel Perša je rekel/-la:

    Denis tebe sem imel za inteligentno osebo, ne pa za osebo, ki se ne zna obnašat svojim letom. Kar se pa tiče nje pa takole: Budalo!!!!

  • Primoz je rekel/-la:

    Plicist, care! Še večjo kazen!

    Vest … kaj te mislite vi novinarji, kaj ste? malo si priberite novinarsko etiko.. novinarstvo izrabljate za svoje osebne probleme..

    SRAMOTA!

  • kolnkištica je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • zak je rekel/-la:

    Res sta vrgla žalostno podobo na novinarstvo.Še enemu norcu stvar prej razložiš kot tema dvema modeloma.Enosmerna s semaforjem na koncu. Joj joj novinarski IQ.V glavnem sta si ankopala sramoto, sramoto in še enkrat veloko sramoto. Muka je imeti v postopku take ljudi, zato policistu kapo dol.

  • urša je rekel/-la:

    brzdanje na višku…najlažji je pa izzivat. brezveezee ej…mislm…sj vem d delajo kapsi bedarije sam…najprej posluš, po potrebi na koncu diplomatsko komentiraj predvsem pa ne sebi v škodo tko da… lepo da maš plačo k je pokrila kazen.

  • skandinavc je rekel/-la:

    Katastrofa!!!!! da vas ni sram novinarji na vesti!!!

  • F f T je rekel/-la:

    Vsaka čast policistu za take živce! Mogu bi usakmu ene dve prpelat okol kepe.
    Eeeeee, mularija razvajena…

    Če se mate pa vi za novinarje pol pa tut …..

  • roman je rekel/-la:

    prvo kot prvo bi smrklja in smrkavec ,ki ni bil tako slab morala iti na posebno izobraževanje ,ker lekcije od domačih nista dobila…policaj je bil korekten brez ene same napake za 10 ko in čim več takih razgledanih policajev rabimo…..če bi pubertetnica pol man jezikala bi se stvar drugače končala mogoče z ustnim opominom jaz bi ji za tako jezikavost privoščil 1 mesec zapora do istreznitve misli in spremembo svojih planov za naprej u lajfu…

    punci pa tole sporočilo: varuh reda in miru (napiši si na steno svoje sobe i tolk časa glej v ta napis da
    boš ugotovila kaj pomeni)

  • reen mitja je rekel/-la:

    ma tale vest pa te dva novinarja pa mislta de bosta zjebala enga polcaja k ve napamet use prekrške

    mal nej se zamiseljo teli novinarji na vestu k misljo de lahko delajo kar čjo

  • FAK je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • Uroš je rekel/-la:

    Naši policaji mi niso ravno pri srcu,ampak tukaj pa dobijo točko.Gospodična novinarka naj si pa da raje da malo kljunček skrajšat, ker se samo smeši pred Slovenijo.Sploh ne vem kaj je hotela s tem doseči?!?!Če bi znala bit tiho, mogoče sploh ne bi bilo kazni ali pa bi bila majhna,pritožila bi se lahko pa še vedno.Če že v takem primeru izgubi živce,raje ne pomislim kako bi odreagirala v hujšem…mislim da takih novinarjev ne rabimo!

  • Connard je rekel/-la:

    “pa vi ste vsi neumni!!! deklina je brez roke… pa koji vam je qurac, ki je humanost!!!”

    Kaj je s tabo, bimbo? Saj je že policist mislil oditi, najbrž ravno zato, ker je opazil njeno deformacijo. Ampak ne, ona ga je pač morala jebati v glavo, ker je - pazi to - novinarka z Vesti, lol.
    Komentarji tu pač letijo na njeno nezaslišano obnašanje, ki nima ničesar opraviti z njeno manjkajočo roko. To stanje ne upravičuje njenega primitivnega vedenja.

    V končni fazi pa pravzaprav izpadeš ti nekoliko nestrpno, če lahko tako rečem, saj očitno misliš, da je (delni) invalid neko manjvredno bitje, ki pač ne ve, kaj dela oziroma ni odgovoren za svoja dejanja. Jaz ga pač imam za enakopravnega, tudi v tem primeru.

  • spike je rekel/-la:

    Ni bilo pametno provocirat. Dovolj je, da te policija oglobi za bedarijo, ni treba, da izgubis se osebno dostojanstvo (sploh, ce se potem poskusa s posnetkom kaj dokazat … ce ni korekten s tvoje strani, si z njim naredis samo skodo).

    Vsem, ki neprestano kritizirate FDV, pa …
    Ne vem, ce na njem studirate, ce ste sploh kdaj bili tam ali samo ponavljate kao stose iz druge roke. Z novinarji sem imela skozi leta precej predavanj in so bila vsa na visoki ravni, strokovna, korektna in eticna (ravno tako na moji smeri). Faks je primerljiv s tujimi druzboslovnimi fakultetami, ima pa to nesreco, da je z njega prislo dosti kasneje medijsko razvpitih oseb in politikov - ter da nedruzboslovci se vedno gonijo svojo, da druzboslovje ni znanost, ker ga dojemajo povrsinsko in zdravorazumsko, sami pa se niso nikoli poglobili, zato se ne zavedajo (ali nocejo priznati), da gre za enakovreden in izjemno pomemben korpus znanja z lastnimi pravili, normami in vsem, kar regulira vsakrsno akademsko delovanje. Novinarstvo pac privlaci bolj samozavestne in vcasih rahlo ekshibicionisticne ljudi. Nekateri grejo po poti najmanjsega napora (takih je nekaj na vsaki smeri, na vsakem faksu), ampak ce se studija posteno lotis in izkoristis vse moznosti, ki ti jih FDV ponuja, lahko postanes prvovrsten, siroko razgledan in objektiven druzboslovec.

    (Se pa vse to ne nanasa na posnetek, zato se opravicujem. Samo stalno ponavljanje istih komentarjev me ze precej jezi.)

  • kalbo je rekel/-la:

    O jezus, sem pri 3.34, pa mi gre na bruhanje. Takih korektnih in potrpežljivih policajev bi moglo bit več. Denis ti sebi praviš novinar? Groza. A se ti zavedaš, da bi te lahko policaj ruknil na tla in te lepo uklenil? Kje je stara juga, kjer bi po takemle izpadu preživel par noči na Prešernovi v kleti. In tale bejba zafnana si dovoli rečti ZVCP knjiga pravljic. Prekleto srečo imata oba, da sta naletela na policaja na motorju, ki veljajo za ene najkorektnejših policajev. Pri pešaku bi šlo par plač.

    Uredništvu vesti pa…zame ste ta hip postali nekredibilen medij in boste to ostali dokler Denisu in Ajdi ne pokažete vrat. Škoda je Severja za take debilne novinarje.

  • Luka je rekel/-la:

    ma dej ne seri res je da je polcist pretiravu sam je pa novinarka tok ****** da kr glava boli jes bi ji napisu še kazn za norčevanja iz policista. ”pa se bodo smejali policistu lol teb se bomo smejal ka take bedarije delaš HH

  • Luka je rekel/-la:

    pa za po dveh kolesih so mislisi da avto nesmeš voziti po dveh kolesih kakor se to čudno sliši se vedno najde kaka ****** ki to proba in mu uspe.

  • jimo je rekel/-la:

    Haha novinarka, pejt se skrit…. res… pa sej ne morem verjet kakšno obnašanje !!!

  • lukc je rekel/-la:

    Sej nemorš verjet kake ljudi sprejemajo da nam pišejo medije. Zdj k pišeš novičke misleš de pa boga za jajca držiš. Če njega nebi omejevali zakoni, bi ti že u štartu eno prtisnu okol kepe smrkla domišlava.
    Sploh pa kaj maš med vožnjo za spuščat volan….že z obemi rokami na volanu ste nekatere grožnja na cesti. Šminkaj se predn sedeš za volan!
    Sploh pa policaju se neda za vsako malenkost vsazga ustavlat pa pisat poročila za vsako malenkost, tko da prekršek najbrž ni bil tako nedolžen čene se mu nebi dalo iti skozi cel postopek.

  • lukc je rekel/-la:

    Sploh pa mate na Vest zanimiv slogan: “spoštuj vsako vest in vse ljudi”
    Don’t shit where you eat!

  • piloter je rekel/-la:

    Tejle voznici bi priporocal kot prvo naj se zacne normalno obnasati !
    – Lahko bi ji prebral se da VOZNIK-ca NE SME STOPITI IZ VOZILA DOKLER MU-ji URADNA OSEBA TO DOVOLI OZIROMA IZRECE DA NAJU STOPI IZ VOZILA .
    – Poleg tega bi pa tejle “NOVINARKI” rad povedal da snemanje uradne osebe “policista” ni dovoljeno . Tile posnetki so pa BREZPREDMETNI , in jih voznica ne more uporabiti sebi v korist ,ravno nasprotno . Sedaj ko sta tile dva pametnjakovica dala posnetek na net bo ta posnetek POLICIJA lahko uporabila proti njej . PO MOJEM MNENJU IMA TA POLICIST DOBRE ZIVCE IN JE DOBRO VEDEL KAJ DELA - saj je pocakaj da objavijo na internetu in jima ni zasegel KAMERE (kar bi tudi lahko storil)

  • Darko je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • piloter je rekel/-la:

    IZ TEGA POSNETKA JE RAZVIDNO DA JE NOVINARKA PRIZNALA DA JE IZPUSTILA VOLAN IZ ROK ter da se na to pozvizga ! Poleg tega pa je dala se izjavo da bo napisala pritozbo da je KIHNILA - kar pa sodisce NA PODLAGI TEGA POSNETKA NE BO UPOSTEVALO
    LAHKO JE SRECNA DA NI DOBILA SE ALKOTEST !!!!

    —– kopirano iz izklop . si

  • jezek_teka_teka je rekel/-la:

    lahko bi jo dal tudi na thc test !!!!!!

  • jezek_teka_teka je rekel/-la:

    matr tako me je spravil ta posnetek ob živce da resnično upam da bo policija ukrepala in zasegla kamere tem butastim novinarjem!!!!!! in ona kao zna voziti?!?!? DOKLER POLICIST NE DOVOLI NESMEŠ IT IZ VOZILA!!!!

    matr ej prekleta neandertalca nevzgojena!! tud njuni starši si zaslužijo veliko kazen ker ju niso vzgojili!!! očitno so taki bebci da ju niso znali niti tega naučiti da se policista spoštuje in pika!

  • jezek_teka_teka je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • fache je rekel/-la:

    večina policajev je bedakov, ki se izživljajo nad rajo.
    ampak tale dva novinarja sta pa tud kretena. kaj se usajata?
    tale policaj je sicer pretiraval s prekrškom, ampak tole pri nadaljevanju je pa zrelo za aretacijo teh dveh kvazi novinarjev.

  • spike je rekel/-la:

    Nobene potrebe ni za temi sovinisticnimi, vulgarnimi komentarji (357. itd.). Okej, punca je prestopila meje olike, posnetek je provokativen, ampak takoj s seksualno nasilnimi, ko je kaksna zenska glasna, je pa totalno primitivno in v sramoto avtorju. In se tisockrat bolj neprimerno od vsega, kar je ona povedala.

  • sandi je rekel/-la:

    smrklja ne zna držati jezika za zobmi, to je to. Policist je že drugič hotel nataknit rokavice, pa ga je skoraj prosila, da jih je snel, maltretirala… Še nizka kazen je 300 evrov za takšno jezikanje. Onega drugega bednika, ”novinarja” bi pa bilo treba kaznovati zaradi oviranja postopka.

  • Krištof je rekel/-la:

    Oba novinarja bi morala vedeti, da se policajev ne splača provocirat. Z malo več pameti, diplomacije in brez snemanja bi najbrž prepričala policaja, da ne bi izdal plačilnega naloga za tako neumnost in v kontroliranih razmerah nenevarno dejanje. Še posebej, če bi se punca izgovorila na svojo invalidno roko. Ne bi imel srca. Tako pred kamero pa je policaj “moral” mirno izpeljaljati postopek, do konca.
    Poljanska cesta ni enosmerna, saj je v to stran dovoljen promet za vozila javnega prometa, torej po mojem luči in sirene niso potrebne.

  • DG je rekel/-la:

    Potrpežljiv policist. sam bi tema dvema dal kazen, ki bi jima za vedno zaprla gofle.

  • matjaz je rekel/-la:

    podn od podna sta ta dva mulca in bravo za policaja. postopek je treba speljat do konca ampak ce bi bil js policaj bi se oba vklenu pa odpeljal. kaj si pa misli mularija da se takole obnasa. skoda da nista v usa bi jih stolkli kot prasca. mater jih je zafuku se kazen za motenje postopka ha ha haha a ka ste bedniki na vest.si ha ha bravo!!!

  • ASASA je rekel/-la:

    In kdaj je policist v prekršku, če vozi službeno vozilo v enosmerni ulici brez signalnih luči? hmm as ti mau slep a ka dej omg zgleda da si slep no -.- mejhn glupo sta izpadla no …

  • repetitor je rekel/-la:

    ” In kdaj je policist v prekršku, če vozi službeno vozilo v enosmerni ulici brez signalnih luči?” Kaj ste/si slep? Se lepo vidi, da za smernik in ne zapelje v enosmerno ulico (ni znaka za prepoved zavijanja desno + še avto zapelje za njim v isto ulico). Naslednič upam, da dobita oba večje kazni. Se bosta mogoče le malo naučila olike. Smrkavca.

  • zelko je rekel/-la:

    Punca si je čisto sama kriva, zato ker se sploh ne
    zna obnašati in ne spoštuje policista- torej zakona!
    Policist je po mojem ravnal čisto prav!

  • BP je rekel/-la:

    Hehe, ko je preveč negativnih komentarjev pa vse potihne.

    Kaj ste tečni lahko da je spustila volan zrok zato da je pospravila GSM aparat, ne biti tako nesramni, če ne poznate celotne zgodbe.

    Najprej je bil volan spuščen za 1 sekundo, nato za dve … resnica pa je kje?

    Glede enosmerne, ne nabijati bullshita zato, da izpadeš boljši.

    Glede nerazumevanja pisane besede ZVCPja … kako pa lahko motorno kolo voziš še drugače kot na dveh kolesih? Bolj nemogočega vprašanja človek ne more postavit, ko sprašuje, če ta člen velja za motorna kolesa (čeprav policaj prebere, da teče beseda o osebnem vozilu).

  • Rok je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • Srky je rekel/-la:

    Jst mislm d ma policaj čist prou…In vi2 pa sploh nevem kaj se mata za umešavat glumite neke frajere pred policistom, oba imata srečo da sta se lah sam tko izvlekla in tista kurba tm k neki sika misli d je pametna se izraža na use možne načine d ji kao on nč nemore….alo ZAKON JE ZAKON in nevem kaj ni razumela kdr je reku za osebna vozila….Nevem to bi še največja budala razumela…In ti Denis ti nisi nč…nula si navadna nula…..Neki se spravljaš na policaja kt da on nima prou…Kupi si to knjigo o zakonu in si jo 2-3 preber DA BOŠ SAJ ENO STVAR RAZUMEU ;)
    LP !

  • zrno je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • klemen je rekel/-la:

    Bravo policaj

  • Matej je rekel/-la:

    Policistu kapa dol in svaka mu čast da je psihično sposoben prenašati tako IDIOTSKO KRETENSKE izpade. WTF!!!!! Tole JEBENO gobcanje, sikanje in skakanje okol policista……Ajda & Sarkić……pa kaj hudiča mislita da sta? Največja frajerja v mestu…..NAPAKA! Kazen je za moje pojme smešno nizka! Res neverjetno kako so nekateri dons samovšečni…..FAK EJ!

  • BP je rekel/-la:

    Še najboljše je, ko ženska reče, da bo v njegovi knjigicami s pravljicami našel nekaj, kar je kao naredila narobe.

    ZVCP je zanjo knjiga s pravljicami? Kako lahko imajo taki ljudje sploh še izpit?

    Pa da o komentarju: “Nič mi ne morejo”. Seveda lahko, 300€ kazni, 5 točk, osmešenje pred celoslovenijo pa je bilo gratis.

  • dd je rekel/-la:

    Ok tole je pa prevč res nimam nejrajš polcajev sam novinarjev pa res ne maram misle da če ma novinarsko licenco da mu noben kurac palac nebo nič? Ha pomota dal bi ji še kazn za motenje postopka žaljenje uradne osebe pa unmu snemalcu tut isto

  • taprav je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • Matek je rekel/-la:

    Punca mu je kazala jezek in mu mahala z obema rokama. S kamero so se skril in ga provociral. Potem pa ko je stopil do avta so pričel snemat. Na začetku se prav dobro sliši kako punci v avtu govori, da je kazala neprimerne geste. Potem puca stopi z vozila. Ter reče poglejte kako bo mi kazn napisu ker sem mu jezik pokazala.
    A on to presliš in gre na pravi prekršek. Ta pa je bil, da je vozila brez rok na volnau. Vožnja brez oprijema za volan je nevarna še posebaj na naših cestah, ki so lukbjaste.
    Potem ga punca spet žali. In zraven stopi še novinar.
    Po pravilniku bi moral kaznovati oba. Ker je novinar motil postopek. Ona ga je pa žalila. Kazen je bila pravična.
    Glede enosmerne. Ni zavil v enosmerno ulico. Zavil je na trg ki je zravn enosmerne ulice. Poglejte si posnetek ponovno in bote vidl.
    Policaj je bil izivan in hoteli so ga osramotiti. A je z moralnim vedenjem pokazal kako butaste ljudi imamo v naši državi.

  • Gebieter je rekel/-la:

    “Še nizka kazen je 300 evrov za takšno jezikanje.”

    Zakaj imam občutek, da bo kazen itak plačal njen očka …

  • Tomaž je rekel/-la:

    Ok. Prvo kot prvo lahko ste veseli da niste dobil še ene kazni za motenje postopka o prekršku OBADVA drugo zakaj jezikate polcaju kr dobr se ve da to ni uredu in lepa beseda lepo mesto najde. In še bi lahko naštevu poleg tega da se je najprej postopek snemu brez doboljenja nato je bil odobren, žaljenje uradne osebe oziroma zaničevanje (kot češ notr mi prnes k boš končou postopek) itd… pa se mi rahlo neda naštevat več…. Pa še to če lah usak državlan ki ni nič pomemben dobi kazen jo lahko tut novinarji in če se ne motm je v zapisniku pisalo “Vožnja, ki zmanjšuje stabilnost vozila( Izpust krmila)
    in globa je bila sledeča . če kogarkoli zanima kok bo kje ostou brez keša zarad prekrška mate lepo use napisan v http://www.varnostvprometu.org/ZVCP_brosura1.pdf .

    Se pa strinjam da je mogoče nepotrebna kazezn za ispust krmilja ker čisto usakemu se zgodi da izpusti al volan ali pa krmilo na motorju.

  • Nejc je rekel/-la:

    Ja no 5 tock in 300 eurow kazni?Ste sli v kurac? Kaj bi potem mogli nalozit policaju ki je vozil po enosmirni cesti? Odvzem vozniskega!!!!!!! No na kratko povedano, policist se veckrat bunijo za majhne stvari ampak sami ne upostevajo pravi! Kdo jim to ocita????

  • Matek je rekel/-la:

    Policistni naredil napake ker ni zapeljal v enosmerno cesto. Ampak zravn na ploščat.

  • Yozo je rekel/-la:

    @Ajda sej vem, sistem ti gre na kurac ane?! nič novga, sej men tut pa še par miljardam folka na tem planetu. Če hočeš “zjebat” sistem, moraš vedet kako se to dela, način, ki si ga izbrala ti, je poskusilo že na miljone folka in so vsi po vrsti popušili. Poskusi ravno nasprotno - ALL YOU NEED IS LOVE!

    še marskej boš poštekala u lajfu, če ti bo dano žvet tok dolgo da boš imela cajt poštekat.

    By letting it go it all gets done. The world is won by those who let it go. But when you try and try, the world is beyond the winning.
    Lao Tzu

    @Sarkič know your enemy if you want to beat him ;)

  • kren je rekel/-la:

    Krmilo je praktično nemogoče spustiti =) Ja pol pa je en les od motorista!! :D

  • Boy je rekel/-la:

    Js bi dau novinaki še kazn zard takiga obnašanja kr žali uradno osebo mislim sej se vid ženske domišlave pa več vredne kao s vem da ni cool da je dau kazn zard take stvari pa je tut nebi dau kazni sam k je gobec sukala je pa dobla kazn kar je prav

  • pićkin dim je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • Moskri-meho je rekel/-la:

    Tipična vzvišenost in aroganca vase zagledanih intelektualcev do vseh, ki vzdržujejo red oz. štihajo gnoj u mestu, vsi bi radi lepo, prijazno in varno okolje a vam vseeno ni prav, ko se zavete da sami svinjate v svinjaku, za katerega se zavzemate da bi bil pravljičen kraj.

    In namesto pritožbe se lahko zahvališ policaju, da nisi še slabše odnesla … Višina kazni pa gre na račun provokacij, prekršek ima svojo fleksibilno kazensko sankcijo in policaj ti lahko izreče do 5 pik, glede na posnetek nimaš nikakršne pravne podlage da spodbijaš kazen niti višino kazni, namreč od posnetka imaš veliko več škode kot pa koristi pa še objavila si ga na internetu.

    Zame je to sporen posnetek, ker tvoji somišljeniki bodo u podobni situaciji nekateri še bolj burno drugi manj naleteli na kakšnega mačka stare šole, trde vzgoje … o mat božja živa “pidzrajia”

    U glavnem zamisli se nad sabo in vzemi to z intelektualnega zornega kota, kot šolo za v bodoče manj nestrpnosti in spoznanje, da se s takimi posnetki, ki kričijo po pozornosti ne dosega ne ugleda ne kredibilnosti ne slave niti boš dosegla, da bi te na Trenjih Slak omenil, kaj šele da bo Vlada zaradi tebe spreminjala ZCPP

  • Moskri-meho je rekel/-la:

    aja bolj primerna bi bila kazen pomoč policistom in gasilcem pri pobiranju ostankov nekoč lepe punce i njene šminke z asfalta

  • care je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • GREGOR je rekel/-la:

    legegende sta obadava tko se dela s kapsi

  • Berk je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • Bižal je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • denizz je rekel/-la:

    Jaz mislim da so se čist pravično jezili^^.poglejteee…jaz nwem kak lahk drži volan z dvema rokama če je pa modelka invalid brez leve dlani:s….mislim katastrofa policaju^^

  • gregor je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • Miha XX je rekel/-la:

    Provokacija je dosegla svoj namen! Policisti, ki tu družno in solidarno pljuvate in kažete svojo nestrpnost, držiteo ogledalo samemu sebi. Prav nič bolj kulturni niste od novinarke, nekateri še sploh.
    Katastrofalno je to, da imate policisti, ki tu kažete svojo nestrpnost pooblastila. Delate sramoto samim sebi in vsem vašim kolegom, ki so resnično profesionalni. Vaše početje pa je tudi moralno in zakonsko močno vprašljivo. Bi bilo dobro, da se kak psiholog pozabava z vami !!!

  • BVP je rekel/-la:

    Ajda, Denis, pozdravljena! Pozdrav tudi g. policistu in vsem ostalim!

    Stvar sem zasledila šele ob Jonasovemu komentarju, po 29. prebranem komentarju pod tem prispevkom - vsa po vrsti -, ko sem si že rekla, da tokrat se bo splačalo prebrati vse komentarje, sem pogledala na “ruler” in zdajle, če mi uspe bom 390. komentar, me je popadlo (obup), da je nemogoče, da osebno vse preberem in da kar zapišem tole:

    1. VEST ZARES POTREBUJE “dvostrimsko” komentiranje. Torej eno z vzdevki (kar je zdaj) in eno s polnim imenom. Dogodek je tako pomemben, da to (pred tednom sem zapizdila, da je dost in da dajte na vesti to zrihtat in sicer pod prispevkom, joj, ne najdem, verjetno pa je, da pod Denisovem intervjuju s Svetlano) prošnjo, zahtevo, moledovanjem moje že absolutno podpira, kot bi bil dokaz na sodišču. Upam, da je to sploh mogoče izpeljat, ker o interneti tehniki pojma nimam.

    2. Ajda, naj izrazim sočustvovanje, glede na tvojo situacijo v tem dogodku. Denis tebi enako. Enako tudi g. policistu.

    3. Spoštovanje je tisti del, ki je umanjkal, kar uredništvo v Jonasovi osebi IZVRSTNO (p)opravi! HVALA!

    4. Moje mnenje je, da bi Ajda in Denis lahko skupaj objavila en post festum. Se opravičujem, če sta ga že, pa ga še nisem uspela videti.

    Grem naprej brskat in molit, da se bo moja želja gled ekomentarjev uresničila :)

    LEP dan,
    Simona

  • Blaz je rekel/-la:

    Komentar na: Matek 16. maj, 2009 ob 1:19
    kar bi dodal je to da vcasih policija res najde kaksen preksek katarega bi lahko pogledala skozi prste v tem primeru se mi zdi pa smesno (totalno nezrel odnos do uradne osebe (ze po oblekah sodec se mi zdi da gre za eno pohico z metelkove in se napadalno izzove na vsakoga kdor jo hoce kaj oskodovat, sploh ce gre to za policiste)) nekdo je dejal lepa beseda lepo mesto najde jst lahko potrdim da v 80% primerov kar sem jih imel to res drzi! s tem ko sta to objavila na internetu pa jokata tukaj in isceta pravico smesno!
    drugace pa se popolnoma strinjam s tem kar je napisal Matek
    Lep dan se naprej :)

  • Saš je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • BrŽo je rekel/-la:

    mah nemorš bit tku neumn..že razumem, mam tut jest dpst povedat čez pandurje…sam kar je preveč je pa preveč..

    če bi biu jest ta policist bi vaju še u čuzo zaprl!!!! če bi me tku jebala!!!

    podn od folka!

  • BrŽo je rekel/-la:

    mah nemorš bit tku neumn..že razumem, mam tut jest dpst povedat čez pandurje…sam kar je preveč je pa preveč..

    če bi biu jest ta policist bi vaju še u čuzo zaprl!!!! če bi me tku jebala!!!

    podn od folka! ….

  • jirzi je rekel/-la:

    kje vi novinarji vidte, da je šel v enosmerno ulico?zavil je desno proti zmajskemu mostu-kjer poteka normalno dvosmerni promet.
    policaj je bil še preveč korekten do vaju..
    pa ne morš kr neki jezikat če si v postopku (kljub temu,da si neka novinarka?halo?!ne morš si kr domišljat,da imaš več pravic kot ostali, če si novinarka!!), verjamem, da ti sploh nebi napisal kazni, če ne bi delala neke scene..
    poleg tega pa–res me zanima kako lahko voziš avto brez dodatkov za invalide?sej razumem, če bi imela kakšno protezo na roki ali prirejen menjalnik..?očitno tudi ne znate poslušat, lepo vam je prebral da velja za motorna vozila-ne le za motorna kolesa…vožnja po dveh kolesih je pa mišljena ala un kaskader cvetko k na tak načn rekorde postavla:)
    novinarka je kle zelo dobro pokazala svojo neprofesionalnost in JEST SEM NOVINAR napihnjen ego.
    verjetno se vama je po tem še smejalo, u lej kako udarno novico sva posnela..novica je res kar udarna, ampak ne v smislu: “izživljanje policajev nad državljani”…ampak prodajanje bučk novinarjev.
    še enkrat svaka čast policaju!

  • WATSkEBURT je rekel/-la:

    DOL Z AJDO
    DOL Z AJDO
    DOL Z AJDO
    DOL Z AJDO
    DOL Z AJDO
    DOL Z AJDO
    DOL Z AJDO
    DOL Z AJDO
    DOL Z AJDO
    DOL Z AJDO

  • Peter je rekel/-la:

    Ok, jaz sem bil prej popolnoma na strani policaja. Zdaj pa me je kolega opozoril, da punca nima leve roke. Sem ponovno pogledal posnetek in nisem mogel verjet :O Sedaj sem malo manj odločen v absolutni ‘prav’ policaja.

  • Nejc je rekel/-la:

    Pa saj zato ker nima ene roke ne sme z drugo spuščati volana, če je hotela kihnit bi kitnla v tisto roko, ki nima dlani z drugo pa držala volan. Sama je rekla da ne rabi prirejenega vozila…

  • Levičar je rekel/-la:

    Kako so danes ženske nesramne. Že do policajev, kaj šele do običajnih poženščenih moških. In že invalidke, kaj šele ostale.

    Kdo je prvi videl, s katero roko piše policaj?

  • Nejc je rekel/-la:

    Pa še to:

    V 87. komentarju je Ajda rekla da posnetek ni bil objavljen na njeno željo… Izgleda da je Penis še večje budalo da objavi video prez ‘prijateličinega’ dovljenja. Kje je pa tukaj novinarska etika….

  • Boštjan je rekel/-la:

    Čestitam policaju za dobro opravljeno delo kljub živciranju s stranih 2 neumnih novinarjev strani vest.si.
    Škoda, ker ni snemalcu napisal kazni za motenje postopka.

  • kr_neki je rekel/-la:

    Ja gospodična, kolk zgleda res obstaja pravilo, da nesmeš izpustiti volana vozila med samo vožnjo, kar lepo piše v policijskem priročniku! Glede pritožbe, pa dvomim, da bo uspela, saj v posnetku priznavaš, da si volan izpustila, pa čeprav samo za sve sekundi :D

  • Nejc je rekel/-la:

    Najbl neumen je pa ko snemauc 3krat upraša zakaj ste jo ustavl a je munjen de ne razume da je ženska spustila volan.

    Pa njene fore: Kaj pa če sm jest ena tajnica od policiske uprave…. …Kaj pa če ti jest porinem moj kou u usta pa boš tih….

  • DEcO je rekel/-la:

    če ga nebi jebala od začetka bi blo čist vredu… ne vem kk so lahk novinarji taki bedaki? Če bi js biu na mestu policista bi jo speku za bučo pa me ne briga kaj bi blo… :D

  • oufarkhan je rekel/-la:

    V znak podpore že en teden vozim brez rok (razen v ovinkih) :))

    Mislim da stran beleži veliko večji obisk od objave tega posnetka, za kar gredo zasluge Ajdi in Sarkiču. Predlagam vodstvu, da jima dodeli nagrado k plači, vsaj v višini kazni.

    Tudi policisti so na podlagi tega pridobili veliko koristi:
    - imajo novega idola
    - 300 evrov v proračunu
    - vedo, da se novinarji izobražujejo na FDV in ne na Faksu za novinarje
    - najmanj dva tedna jim ne bo dolgčas na šihtu
    - novo stran v zaznamkih
    - prvič so gledali poročila
    itd.

  • Tonč je rekel/-la:

    ni za druga ko da bi marico poklico pa smrklo pa tega bebca ko je snemo s kantat noter, pa v čuzo za kak dan pa še batine povrh, pa da vas vidmo kak bote pol gobec sukali. Pol pa kihaj makar s tatreto roko banda čefurska

  • mihc je rekel/-la:

    hahahha… kako se meni dopade, k folk misli kako bo se nardil norca iz nekoga… potem pa sam izpade najvecje budalo…

    =))))) jao… dejmo vsak k vid kerga od teh dveh, naj se jima smeji u fris :)

  • Marko je rekel/-la:

    Srečo imata, da živita na balkanu, kjer lahko vsak smrkavec zajebava policijo u živi mozak, pol se pa čudimo zakaj so taki. Kvazi novinarji pa itak naredite največ pizdarij na tem svetu, saj kakšen konkreten problem itak nikoli ne rešite do konca.

  • Sebastjan je rekel/-la:

    BRAVO Elvis! Vsaka čast ti, da nisi popizdu in šmrklo enkart okol ušes, Sarkiču pa to kamero za 100eur nekam zarinu. Sicer pa je Sarkič že dobu enkrat lekcijo, ko je od blizu hotu slikat prikaz specialcev k so prikazovali obrambo od napada z nožem in je nož odletu v njega in ga porazal, sam škoda da se mu ni v glavo zapiču.Pol je pa grozu, da jih bo tožu !!!! BEDAK

  • TONI je rekel/-la:

    Svašta,
    gospodična misli, da je vse skupaj smešno! Novinar je objektiven in poroča objektivno, ne pa da izziva in se vede otročje, poniževalno, na trenutke agresivno, užaljeno in še kaj. Še dobro, da ni naletela na kakega policista, ki ne bi se kaj dosti zaj… z njo. Sicer pa, a to je kakšen novinarski prispevek? Pravi novinarji imajo končano fakultetno izobrazbo, so kultivirani, objektivni v poročanju, korektno argumentirajo, držijo se poklicnega kodeksa in ne provocirajo. Tale gospodična naj se malo zamisli nad seboj, če misli, da je ujela boga za j… Res ne vem, kam smo prišli. Sicer pa prekršek sploh ni tako nedolžen, kot bi kdo mislil: pa spusti krmilo…, čudim se, da se ni še kam zaletela, npr. v gručo otrok!?

    In kljub vsemu, jo je policist hotel že v začetku zgolj opozoriti na ravnanje, a ona je pač “novinarka”. Kvazi novinarka in tako meče slabo luč na tiste novinarje, ki se trudijo objektivno poročati.

    Vsa čas tudi policistu, da je ohranil mirne živce; in kot mi je poznano, imajo policisti dnevno na sporedu takšne postopke. Čudim se, da “novinarka” ni predstavila svojega “primera”, češ kako je le stala tam, uboga, in je potem prišel policist in jo je kar pretepel?

    S spoštovanjem do korektnih novinarjev in policistov z jeklenimi živci,

  • F je rekel/-la:

    Elvis ti si CAR. Novinarja sta pa itak tipična slovenska, podn od podna, še provocirati ne znata, Res, škoda izgubljati besede. V bistvu mi je zanju nerodno, ko gledam posnetek. Elvis BRAVO! Edin škoda, kr sarkiču nisi napisal še kazni za motenje postopka, ker si je to več kot zaslužil.

  • TONI je rekel/-la:

    @oufarkhan

    Torej, kaj je bilo narobe s postopkom policista v konkretnem posnetku?

    Občutek imam, da sproščaš svoje ne izživete težnje po pravniški moči … Se motim?

    S spoštovanjem,

  • Da je rekel/-la:

    Izjemno nekoretno obnašanje novinarjev do policaja. Policaju bi čestital za potrpežljivost.

  • lol je rekel/-la:

    joj pol pa un sarkić prbije da se voz po eno smerni če si ti kdaj delu izpit za avto nej me pes poščije

  • pika je rekel/-la:

    Policist je pač moral napisat kazen,gospodična ga pa res ni rabila takole provocirat,bila bi tiho in pač napisala pritožbo,obnašala se je skrajno neprimerno,vsa čas policistu da se ni pustil sprovocirat

  • Mm je rekel/-la:

    Sarkic in Ajda verjetno nista odrascala v urejenem okolju. Kot kaze ju je vzgojila ulica.

    Kar se pa intelegentnosti tice. Kaj cloveku, kot “novinarju”, ni jasno, ko mu petkrat poves en stavek?

    In kaj je se bolj zaslostno (smesno). K pisnemu prispevku predlozi video, ki demantira njegovo pisanje (enosmerna). Sarkic - novinar kot se sika (manjka smajli, ki se tolce po celu)

    In ta portal? Da ima tako neumne novinarje, ki sami podajo dokaz o izkrivljenjem porocanju… hm. Bi mogoce se lahko rekel, da ce je povprecni IQ 100, da pac morajo biti tudi ljudje, ki so pod povprecjem, da tega ustvarijo.
    Ampak, da so tudi uredniki pod povprecjem?

  • Rokee je rekel/-la:

    Veste kaj ne, moje mnenje je tako:

    Peli bomo, peli bomo, peli bomo vsi, da nam naša Policija kurac popuši!

    A.C.A.B.

  • Levičar je rekel/-la:

    V resnici je bila situacija nekoliko nejasna. Saj spustiti volan za 3 sekunde ne izgleda veliko, pa se ne čutiš krivega. (Ko sem ga enkrat spustil med tečajem vožnje, me je inštruktor opozoril na nevarnost in sem si zapomnil)

    Ven pa je udaril še bosanski temperament, Slovenk je dosti manj, ki bi tako nepotrebno zapletle situacijo.

    Torej temu ne bi rekel kretenski izpad, kot mnogi pišejo, je pa sitacija to povzročila. Ter, izogibati se bosank, s svojim temperamentom prej ali slej nepotrebno zapletejo situacijo.

  • Blazh je rekel/-la:

    Videlo se je, da jo je hotel policaj samo opozorit, ker si je že nataknil nazaj rokavico, ampak je mogla bit tok pametna in ga provocirat, da ji je lepo napisal kazen.

    Menim, da ima srečo, da je naletela na policista, ki je imel tako dobre živce, vsak drug bi po mojem mnenju napisal kazen še za marsikaj drugega.

    LP

  • tikoviko je rekel/-la:

    Vsaka čast policistu,da je imel mirne živce in kvazi novinarki ni prilepil ene zušnice

  • Lloyd je rekel/-la:

    V tem komentarju predlagam najboljši komentar, to je morda 266.:

    … smrkavca policaju hitita pojasnjevati z veliko pompoznostjo, da sta NOVINARJA. Uau, to je skoraj tako retardirano kot tisti “It’s ok, I’m the limo driver!” iz Dumb & Dumber.

  • oufarkhan je rekel/-la:

    @TONI 413

    js nisem nikol reku, da je bilo s postopkom kaj narobe. neizživetih teženj po pravniški pomoči nimam, me to področje niti približno ne zanima. priznam pa da sem frišn pravnik.
    zanimivo je le to, da tu izpade, kot da so vsi ZA policista in prepričan sem, da jih je od tega za 95 posto policistov (sploh če se primerja s forumom na policija.si), sploh pa glede na način komunikacije, ker so komentarji in na podlagi njih razmišljanje komentatorjev še hujši od obnašanja ajde in sarkiča.
    to je tudi povod, da sploh komentiram.

  • gape je rekel/-la:

    @Vest.si
    Zdi se mi, da ste najprej umaknili lestvico najbolj branih iz glavne strani, nato pa (ker ima vsak članek na portalu taisto lestvico zraven) še ta prispevek iz lestvice.

    Zgovorno dejstvo, ki ne potrebuje komentarja.

  • Lloyd je rekel/-la:

    @gape sklepaš narobe, potrebuješ komentar. Vest ničesar ne skriva :D to ti je že lahko jasno.

    Poglej gor, “najbolj brano v zadnjem tednu”, ta objava je že prestara za tam. Malo niže, “najbolj komentirano v zadnjem tednu”, na prvem mestu, hm, čudno, da je še gor. Po moje bo tudi od tam kmalu odšla. S seznamov. V spletno pozabo. Ne pa iz naše, skupne zavesti, to pa ne.

  • krucefiks je rekel/-la:

    Vse čestitke policaju, da je ohranil hladno kri. Sam bi že zdavnaj zgubil živce ob tako tečni babnci in vsiljivim snemalcem.

  • miha je rekel/-la:

    Naj še jaz podam svoj komentar:ta policist ki je imel v postopku Ajdo je mene pred cca 1 tednom ustavil ko sem se peljal z motorjem in ga morem pohvalit saj je bil skrajno profesionalen in vljuden do mene,čeprav bi mi lahko napisal kako kazen vendar je samo naredil svoje delo(preveril:ali je motor ukraden in moje osebne podatke).
    Tudi v postopku z Ajdo ne vidim napak saj je opravil svoje delo profesionalno in še preveč prijazno do dame.
    Če bi Ajda pokazala vsaj malo zrelosti in spoštovanja do njegovega dela(ki ni lahko) ter znala brzdati svoj prenapihnjen novinarski ego bi se verjetno zadeva končala samo z opozorilom policista.
    Kar se tiče kazni bi ji lahko mirne duše še kako kazen zraven pripisal.Brez zamere LP

  • BARBY je rekel/-la:

    # miha pravi:
    17. maj, 2009 ob 15:40

    Naj še jaz podam svoj komentar:ta policist ki je imel v postopku Ajdo je mene pred cca 1 tednom ustavil ko sem se peljal z motorjem in ga morem pohvalit saj je bil skrajno profesionalen in vljuden do mene,čeprav bi mi lahko napisal kako kazen vendar je samo naredil svoje delo(preveril:ali je motor ukraden in moje osebne podatke).
    Tudi v postopku z Ajdo ne vidim napak saj je opravil svoje delo profesionalno in še preveč prijazno do dame.
    Če bi Ajda pokazala vsaj malo zrelosti in spoštovanja do njegovega dela(ki ni lahko) ter znala brzdati svoj prenapihnjen novinarski ego bi se verjetno zadeva končala samo z opozorilom policista.
    Kar se tiče kazni bi ji lahko mirne duše še kako kazen zraven pripisal.Brez zamere LP

    miha…. tut jas kod zenska ne bi bila tiho ce bi mi hoto skif napisat kazen zarad tega kr sem ispustila volan….. sploh ce bi bila brez roke kot ta deklica…….. UPRAVICENO MU JE UGOVARJALA !!!!! pa meni ta policaj ni zgledal ravno profesionalen…… kot mi je znano bi mogo vedet clen na pamet ne pa da ga je 3 ure iskl po knjigi da ga je pokazal…. pa se predstavo se ni….. kar je dejansko OBVEZNO!!!

  • Miha je rekel/-la:

    Ma če novinarja ne bi bla tok brihtna bi jima še mogoče spregledal:S

  • Mm je rekel/-la:

    Nekomu zgoraj (verjetno se eden “novinarjev” zaposlenih na tem portalu), ki ugiba da je tu 95% policistov.

    Mislim, da se krepko motis. Verjetno vsaj za 90, ce ne 92, 93. Vsekakor je tu tudi kak policist zraven. Jaz npr. nisem. Ni tudi moj blog na katerem pisem o tem (se ze iz ostale vsebine bloga vidi, da nimam nobene veze s policijo, ker je usmerjen v cisto druge vode). Podobno lahko vidis tudi iz kar nekaj drugih blogov, kjer je mnenje enotno in to so veliki blogi, kjer sicer osebno ne poznam ljudi za njimi, vem pa da je kar nekaj tehnicnih tipov (racunalniki, fotografija).
    To tvoje ugibanje, ki ne temelji na nobeni raziskavi je brezsmiselno in ne more drzati, ce na zadevo pogleda nekdo z zdravo pametjo.

    Ce ocenim, da je na tej stran kakih 350 postov, ki so na strani policista, ki so ocenili Sarkica in Ajdo kot nevzgojena, nerazgledana mulca. Vecina je beden poskus opravicila urednistva (ki se vedno vroce razpravlja o treh stavkih zapisanih v ZVCP in si jih verjetno se vedno ne zna razloziti - kako bi si le. Saj branje teksta ni ravno za novinarje kaj ne?) ocenila kot takega kakrsen je - beden.

    In na drugi strani je mogoce 50 postov, ki ocenjujejo, da bi “novinarja” mogla policista se bol zafrkavati.

    Hmm. Iz tega bi lahko sklepal, da je od teh 50 postov prislo vsaj kakih 15 od Sarkica, Ajde in kakega od urednikov. Se 15 od preostalih “novinarjev” vesti. Ostalih 20 pa - mladina, ljudje s problemi z zakonom, provokacija,..

    Tako da se sicer lahko tolazis, da se je spravila policija na vas in jokas EU institicujam kako oblast izvaja nasilje nad vami, samo vedi, da je tu in tudi na ostalih blogih po sloveniji policija v manjsini.

  • razbojnik je rekel/-la:

    itak!!! napihnjeni novinarji, k mislijo, da jim je vse dovoljeno in da so nad vsemi!! tisti smrklji, ki se izdaja za novinarko, bi blo pa treba enih par trdih prmazat okrog ksihta, da se ji izbije žlehtnoba iz tiste smotane glave!!!! pa kakšna prepovedana smer?!?!?! sam da se serje po folku, predvsem pa po policiji!!!!! MF-i!!!!!

  • BP je rekel/-la:

    Hehe začetek je zanimiv:

    Policist: “Veste kako je, če kažete geste iz avtomobila, se lahko ustavite in poveste, kaj vas moti”.

    Ja očitno je bilo mišljeno samo kot opozorilo, sama si je izbrala pot.

    Ona tudi policistu reče, ali lahko Sarkič snema, kar pa je težko ugotovila z avtomobila. Očitno je obvestila uredništvo, da se bo nekaj zanimivega zgodilo in je bila zato kamera tako hitro na oknu.

    Patetični ste, res.

  • tadej je rekel/-la:

    ha sej ne bom reku da je neumna kazen kjer je. Sam novinakrka kot taka se pa zelo arogantno obnaša še posebi (kr neki skače tm okoli kot en otrok in ga zmerja) za novinarko kot tako mislim da je preveč ponosna nase drugače si je pa napisala sama kazen s takim obnašanjem (moje mnenje)

  • Miha je rekel/-la:

    Novinarka bi mogla nazaj v kuhinjo. Ne vem točno, na kakšne načine se lahko človek izraža, toda ne morš bit taka velika rit. Še posebej ne do policista. Tale konflikt je bil pa itak izzvan za promocijo tega neumnega spletnega portala, ki vedno bolj postaja podoben 24ur.com. 432 komentarjev? Očitno je objava dosegla svoj namen. Čestitke, upam, da ste od oglaševalcev odnesli dovolj cekinov za poravnavo prejete kazni!

  • Ivan je rekel/-la:

    Bravo punca drugič dej še kakšno sočno zravn pa boš še več za skeširat!!!!

  • Mesko je rekel/-la:

    Ajda … glede na posnetek si jo odnesla SUPER! 5 pik in 300€ kazni je premalo za to kar si storila. Nespoštovanje policista in jebanje v glavo prijaznega policista, ki te je mislil le opozoriti in kasneje še kr ignoriral tvoje jebanje njega v glavo … Po pravilih bi morala dobiti kazen za tiste tvoje rokice … pa še k sodniku za prekrške bi mogla it. Ti denis pa tudi ;) oba sta se zelo nesramno obnašala do njega … me zanima zakaj sta umaknila tale posnetek … pa sej ni važno … pa še nesramno je prekinjen kjer se ravno vidi, da ji je dodal še eno kazen.

    PS: Policist lahko vozi po enosmerni in po pasovih kjer so dovoljeni samo taksiji in avtobusi …

  • Robert je rekel/-la:

    Ma da vas ni sram! Kokoška in neki pametnjakovič od novinarja, ki ne ve kakšne gluposti bi kvasil. Če imaš opraviti s takšnimi inbecili…brez besed.

  • Boris je rekel/-la:

    oba sta jo dobro odnesla…. Denis, še dobro, da tudi tebe policaj ni kaznoval… sklicevanje na svobodo poročanja v tem primeru gor ali dol…

  • Elc je rekel/-la:

    Kokoš je premilo rečeno…..upam da ju je oba tolk sram, da lep čas ne bomo gledali njunih prispevkov, ker so za človeka s povprečnim IQ in normalno kulturo milo rečeno, ponižni. Da bi vsaj ministrica oz. direktor videl tale prispevek in primerno nagradil policista - še jaz pridem na podelitev medalje. Zlato si zasluži!
    Portal vest.si pa bi se moral krepko zamisliti nad svojo kadrovsko zasedbo…če so v večini vsi podobni tema dvema, jih nobena revolucija ne reši!

  • MOJCA je rekel/-la:

    Kakšna sramota, da imamo v Sloveniji novinarke s tako nizko kulturo obnašanja in očitno še nižjo inteligenco… saj se mi zdi skoraj nemogoče, da se lahko novinar, ki se s tem še šopiri, pred kamero tako sramoti….. dajte na portalu vest.si res premisliti o kadrovski zasedbi, punco pa poslat v malo šolo….. policistu pa le pohvala za tolikšno potrpežljivost in krektno izveden postopek, res.

  • bmw je rekel/-la:

    gospodična AJDA……izraz invalid ne opisuje samo telesno okvaro……..
    zaradi nedojebanih mladih osebkov naša policija izgublja kredibilnost….iskreno upam, da se boš kdaj vozila po balkanu (ali po evropi) in poizkusi tam izvajati tak “performans”, kot ga izvajaš…

  • Mesko je rekel/-la:

    @Elc: Baje mu je osebno čestital vodilni direktor policije ;) (pobrano iz policaj.si)

  • Jan je rekel/-la:

    Se mu ni nic smejal? :O

    Ce bi verjel novinarjem portala Vest, bi si mislil, da se mu bo smejal, mu dal kazen ker se vozi v napacno smer po enosmerni.

    Resnica pa je ravno drugacna, kot pisejo “novinarji” tega portala?

  • Mesko je rekel/-la:

    Tista ulica baje ni enosmerna, ampak po njej lahko vozijo samo taksiji, avtobusi in vozila s prednostjo :)

    Dvomim, da bi šel policaj po enosmerni v napačni smeri.

  • Nenad je rekel/-la:

    Ženska glupa si ko noč,nisi smešna,nisi zabavna,nisi pogumna!Glupa ko kurac!Denis SarkiĆ,ne pametuj ker si izpadel kreten da večjega ni,ne uvajaj nekih svojih pravil ker jih ni!Zaradi takih ljudi kot sta vidva bi policiji dodelil šokerje,pa bi vaju takrat videl!Še enkrat,glupa sta oba da ne moreš verjet!Jaz bi ti napisal še večjo kazen,budala neumna!

  • Maka je rekel/-la:

    Ženska….res si adijo….obnašanje …., nekaj, kar se boš še morala naučit…pa oni novinar, ki je snemal…??, kaj se ima za vtikat v postopek!!!!??? Oba bi trebalo kaznovat….!!! Malo preveč po svoje si eni razlagajo demokracijo!!!

  • Marko je rekel/-la:

    Hahaha…. Zaradi take kvazi novinarke pa bojo še vici o novinarjih postali aktualni… Nekoč smo imeli bolj sposobne novinarje, sedaj pa sodeč po tem prispevku je lahko novinar usak… Sramota!!!

  • Matej je rekel/-la:

    Takšnim kvazi novinarjem bi bilo treba pobrat vse licene. Ženska misli da je kao kul izpadla, dosegla pa kontraefekt. Še poceni jo je odnesla… če bi bil jst policist pa na njegovem mestu bil šel kar po vrsti po seznamu prekrškov pa nabil kar se da, da se nekaj časa še v avto nebi vsedla kaj šele da bi ji padla podobna neumnost na pamet.

  • FK je rekel/-la:

    Sram nas je lahko, da mamo tako neumne, nekulturne in arogantne “novinarje”. Niti svojega slogana nista upoštevala: Vest - spoštuj vsako vest in vse ljudi. Sramota.
    Spoštovani “novinar” Denis, priporočam ti, da obnoviš svoje znanje iz cestno prometnih predpisov, ker si za soudeležence v prometu precej nevaren, glede na to da nisi opazil, da tam ko je policist odpeljal ni bila enosmerna, zraven tega pa še pregled pri okulistu, ker je ta isti policist pravilno pred zavijanjem nakazal smer s smernikom (kaj pa bi še naj? “rotacijsko vklopil”?). Mislim, da ti noben policaj, ki te bo ustavil in je tvoj prispevek videl ne bo več izrekel opozorila, ampak ti bo kar napisal plačilni nalog. Kar se pa tiče tvoje kolegice; totalno pod nivojem vsakršne olike, kot so že predhodniki povedali: PODN OD PODNA!
    “Damjan Murko hoče biti zvezda, vidva pa pač hočeta biti novinarja. Poanta: nobenemu od vas ne uspeva najboljše.” :)

  • Janez je rekel/-la:

    Novinarja? Prej dva slabo vzgojena mulca nekaj težita policaju. Sram vaju naj bo. Pa btw, punca nima niti za poštene hlače.

  • AIAIAI je rekel/-la:

    Skrajno otročje in nesramno obnašanje gospodične in novinarja.

    Jebiga, nihče ni popoln… upam da se bosta kaj naučila.

  • ojoj je rekel/-la:

    kako lahko policaj dokaze da je nekdo spustu volan… ?? Sej jo ni posneu ?’

  • Mmm je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • Nejc je rekel/-la:

    Mladina brezobrazna. KATASTROFA, kakšn kader mate na Vest al karkol je sploh ta kvazi novinarska banda. Če se ga že spravte provocirat, probite to drugič narest vsaj na nekem nivoju. Kar pa tale afna govori, je pa na stopnji 16letne prepotentne smrklje. In pol so vaši članki prispevki, pa koga hecate

  • Boštjan je rekel/-la:

    Kot prvo, čestitke gospodu policistu za korektno in profesionalno izpeljan postopek. Kaj reči glede Ajde in Denisa? S tem prispevkom je na portal vest.si nedvomno padel velik črn madež. Po vseh formuh širom naše kokoške so si uporabniki nekako enotni: velik plus za policista in velik minus za vaju. Ne vem, kako boste tole sprali, berem vas pa žal ne več.

  • Boštjan je rekel/-la:

    hehe, se vidi da mora novinar biti predvsem gobezdalo, samokontrola, objektivnost, samokritičnost, to pač ne
    adijo pamet vest.si

  • Boštjan je rekel/-la:

    u hudo, kr 2 Boštjana :=)

  • miš je rekel/-la:

    A ste zato, da nabijemo komentarjev na 500, potem pa ob jubileju spečemo eno torto in jo slovesno pojemo? Ajda in Denis jo bosta skupaj zarezala, prvi kos pa dobi gospod policaj…

    :)

  • Johnny Bravo je rekel/-la:

    Pohvala policistu za ustrezno opravljen postopek, kljub provociranju.

    @ojoj

    od kdaj mora policist dokazati vsako napacno sranje (prekrsek), ki ga ti naredis na cesti? pa naj tisto malo gobezdalo z novinarjem dokaze, da jo je policist oglobil po krivici :p

  • haha je rekel/-la:

    Novinarji vesta ste me zdaj prepričali da ste pod vsakim nivojem. Tako korektnega policista ne srečaš na vsakem vogalu. Ej sarkič daj se postavi v njegov nivo kjer ti dva bebca (v tem primeru čisto upravičen izraz) težita in težita. Očitno nimata niti najosnovnejšega spoštovanja do sočloveka (da ne rečem policista). Podn od podna.

  • Klemen je rekel/-la:

    Fascinira me kako lahko slaba storitev oz. produkt naredi toliko dobrega.

    Vprašanje za vse: Koliko nas je takšnih, ki do tega trenutka oz. prispevka nismo poznali spletne strani vest.si? Sam je nisem poznal, zdaj pa vem, da ima celo Jonas prste vmes.

    Kam ciljam?

    Želim povedati, da je lahko še tako neumen človek, članek, posnetek, storitev, proizvod, itd. za nekaj dober.

    V našem primeru sta novinarja (če jima lahko tako rečemo) s tem prispevkom izvala v ljudeh jezo in željo, da spregovorijo o dogodku. Kje in kdaj se to najlažje naredi? Ja, tam kjer je posnetek objavljen, na spletni strani vest.si in takrat, ko si njabolj razgret.
    Tudi sam sem podal svoje mnenje, ker sem bil ogorčen nad tako imenovanima novinarjema. Ko sem končal s podajanjem menenja, pa sem se še malo sprehodil po internetni starni in se spoznal z njeno vsebino. Tako je prispevek iz mene v enem ‘kosu’ izval jezo, z možnostojo oddaje mojega mnenja so me pomiril, me pritegnili k branju ostalih mnenj in v meni aktivirali zanimanje po splenti strani (posledično pa tudi po njihovih produktih).

    Čeprav sta novinarja s svojo nesposobnostjo in neznajnem naredila slab prispevek sta nehote s svojim delom pripomogla k prepoznavnosti spletne strani in novinarske hiše.

    Kaj menite vi?

    LP K

  • TARIK je rekel/-la:

    Res s takimi posnetki takih idiotskih novinarjev (IQ enak številki noge) resnično diskreditirate sami sebe. Očino je da bi morala snemalec in gospodična bolj poslušati v osnovni šoli, saj sta dokazala, da jima črke in pomeni besed ne gredo ravno od rok. Navkljub zadostni razlagi prekrška gospodična kar vztraja pri svojih nerazumljivo neumnih vprašanjih in komentarjih ter se tako inači z opico iz afriške divjine.

    Go home and study, U stupid women

  • miš je rekel/-la:

    Menim, da si odkril toplo vodo.

    Vest.si bi pa lahko prosila policaja iz posnetka naj pripravi komentar o varnosti v cestnem prometu. 1. Zakopali bi bojno sekiro Vest vs. represija, 2. Svojega ljubljenca bi si imeli priložnost nagledati in naposlušati, 3. Predavanj o varnosti v prometu, vožnji pod vplivom alkohola, prehitri vožnji, itn. ni nikoli preveč.

    Še drznejša poteza pa bi bila, če bi Komentar dneva napovedal Denis.

    Hehe

  • sramota je rekel/-la:

    Čestitke policistu za potrpežljivost. Oba novinarja pa si ne zaslužita tega naziva, sramota od sramote, in to naj bi bila dva visoko izobražena intelektualca? Ta prispevek je žaljiv za novinarsko stroko, za Vest in za vse nas, ki smo ga videli. Katastrofa.

  • Bečki je rekel/-la:

    Ej bebčki - policaja je snemala kamera. Če ga ne bi, bi se zgodba morda odvila kako drugače?!

    kolk je le kao toleranten in te finte - bebčki, snemala ga je kamera!!!

  • Mmm je rekel/-la:

    Hej bebček!:)

    Snemala ne snemala kamera, kvazi novinarji so se osramotili do dna!!! DO DNA!!! Sramota novinarjem!!! Use besede so zamanj! SRAMOTA!!!

  • Miha je rekel/-la:

    To je sramota za novinarstvo. Tale punca je očitno ena navadna razvajena srolja …Policist jo je hotu samo opozorit ona se je pa hotla neki kvazi novinarstvo it. Takim bi blo treba prepovedat upravljat ta poklic. Edino za Svet na kanalu A lahko dela.

    Take pa naš FDV proizvaja…žalostno

  • hefic je rekel/-la:

    Kira primitivca tale snemalec in punca. Gotovo bi se dalo zment, če ne bi bla tko pametna in kretenska. Policaju morš kimat, pa se kej zmislt, ne pa bednih argumentov iskat in iskat njegovih napak..

    Policist je ravnal super pravilno in strokovno. Bejba pa je dokazal kaka koza je ker misli da bo s svojim gobcem zmagala, čeprav sploh ni vedela kaj blebeta.

  • Bečki je rekel/-la:

    Hey Mmm!

    komentiral sem samo izjave glede obnašanja policaja - prepričan sem, da bi blo drugače, če bi blo off the record.

    kar pa se tiče Ajde in Sarkiča…

    Ajda, jebiga v takem sistemu žvimo, eni se dajo drugi pa ne, in tako je prav. Samo, če se želiš porit proti sistemu, delaj to na inteligenten način… to kar sta naredila ti in Denis, je topoumno. Sicer te pa razumem, si še mlada in srborita, naduvana mladenka, ki je lajf še ni ničesar nauču… brez skrbi, imaš še dost cajta ;)

    Sarkič, grow up.

  • Matej je rekel/-la:

    In kaj bi bilo drugače? Smrkla bi (upravičeno) fasala še večjo kazen, poleg tega bi še kamerman ujel kakšno (spet popolnoma upravičeno). Po eni strani sta si s snemanjem naredila uslugo (manjša kazen, promocija za vest.si) po drugi strani pa sta se tako zblamirala, da bi me osebno bilo sram it vn za en mesec.

    Tole zna na koncu pridet še do kanala A (svet) ob dobrih vezah še na trenja. Pa kje še dobiš boljšo reklamo.

  • krucefiks je rekel/-la:

    @hah: Dober kolaž:D

    Denis: “A vi kdaj spustite krmilo motorja med vožnjo?”
    Policist: “Ne”
    Ajda: Kaj pa če kihnete?

    Pozdravil bi svoje starše, predvsem očeta in mamo.

    ROFL

  • Jure je rekel/-la:

    nism policaj, vendar v temle primeru dajem glas policistu…vsaka čast, da ni zgubu živcu…ened redkih policistov, ki mi je deloval zelo fer
    ajda…sej ni treba bit tih polcaju, sam če nardiš pizdarijo bot fer pa priznej, ne pa neki glumit…kazen je še premejhna za tvoijo bedarijo….če si brez roke, spadaš med kategorijo invalidov, za kar moraš imeti vpisano v vozniškem dovoljenju…če bi mela vse to urejeno, nebi dobila kazni…kazni že zako nebi dobila, če se nebi začela spravlat na polcaja
    kamerman….a si razmišlu, de bi šou h cestarjm? bi blo bolš zate, k tud razlage policista ne kapiraš kaj je blo narobe..
    na koncu….kaka enosmerna cesta? na koncu je semafor, ki velja ravno za to ulco…zaviju je desno, za kar je tud dau žmiguc!!!, če pa nebi smeu zavijat desno, bi bla pa tabla, vendar je ni

  • kurte je rekel/-la:

    Policaj dal neuno kazen a drugega argumenta nimam prot njemu.
    Drugi ljudje okol pa no coment..mene bi sram blo.

  • Denis je rekel/-la:

    Arogantnost novinarjev, nespoštovanje uradne osebe.. Oviranje uradnega postopka, čez noč v čuzo, in 2 čez hrbet, tako kot taki zaslužjo..

  • Evgen je rekel/-la:

    Vsaka reklama je dobra reklama..Ajda bi se lahko slekla, kot mnoge pred njo..pa morda nima kaj pokazat..lahko bi razturala na intelektualni ravni..pa morda nima kaj pokazat..se je pač blamirala..tu je blestela..vsak pač pokaže tisto, kar mu je naravno dano.. Denis se ni mogel blamirati, ker že cela vesoljna Slovenija ve, da je ljubkovalno povedano “pacient”.. To je pač Denis “pokora”..morda je krivo težko otroštvo, zlorabe, kdo bi vedel, zato ga ne obsojati..on ni omejen, on je le drugačen..Lepo sta jih odnesla..Verjamem, da vama bi večina ljudi na policistovem mestu rekla, da sta idiota. A ta policist je očitno človek z integriteto, ki ne žali nikogar..niti idiotov..

  • Jlopata je rekel/-la:

    pa vidva sta invalida…kaj ko bi pa kako kazen za jezikanje pisal bi pa utihnla pol?
    drugic raje samo kimej pa bo slo z opozorilom..ampak vi “novinarji” znate ane;)

  • Brina je rekel/-la:

    Novinar je sramota svojemu cehu, frklja pa invalidom. Upam, da bo ostala enkrat tudi brez jezika. Vsa čast policistu, da je ohranil mirno kri.

  • max je rekel/-la:

    Kako je šel v enosmerno brez signalnih luči če ima pa na koncu semafor in trikotnik če semafor ne dela?

    Tukaj, ni kej še dodat.. Policaj res bedna kazen, nefer kazen… (kadilci kadijo skoraj nonstop v avtu, njih naj lovi, saj je bolj nevarno kot pa če kihneš)

    Policaji vedno delajo prekrške in vedno jih bojo, kaznovani ne bodo (boleča resnica)..

    Ne glede na to, kaj je policaj napisal in kakšen je bil prekršek je pa vedenje novinarja in novinarke skrajno neprimerno in se prav nič nebi čudil če bi dobila še 300 drugih kazni, ki bi jih lahko našel… Z bolj prijaznim pristopom bi verjetno dobila manjšo kazen ( ni prav da bi bil prijazen do policista in da bi jih podpiral, ampak se splača )

  • SABC je rekel/-la:

    Moram rečt da sem imel prvi moment res policaja za kretena zaradi take stvari kot je spuščanje volana (seveda je tukaj še vprašanje kako je vozila da je bil na to potem policaj sploh pozoren pa to ni posneto), pa mi je takoj ratal jasno kam pes taco moli hehe… Pomoje bi blo treba napisat kak vic takih novinarjih… jaz bi se težko takole kontoleral kot se je tale policaj (bi zmlatu oba)… Kapo dol policaju… O obeh novinarjih pa res škoda sploh pisat…ker nista vredna tud tega ne…

    Policaj pa je drugače šel po čist pravi cesti (kako pa je drugač lahko imel rdečo luč hehe… potem pa je zavil desno in ne levo v enosmerno… Še temu denisu kamermanu bi jaz vzel izpit pri takih komentarjih…

    Kar se kazni tiče… Res je velika za izpuščeni volan (prevelika po mojem mnenju) kako se je pa pi*ka obnašala bi ji pa najraj nabil še kakšno…

    IZKUŠNJE: Je pa res da sem tud jaz že dobil kazen na lastnem dvorišču (ki res da je povezan s cesto) ko sem se vsedel v avto in ga prižgal (avto je še stal, jaz pa se res vedno privežem preden sploh speljem) pa mi je že policist na lastnem dvorišču na okno potrkal in mi dal kazen zaradi pasu (pa še speljal nisem nikamor) faaaak! V takih primerih se je res težko nadzorovati in tudi policaji takih stvari ne bi smeli izivati… Še enkrat pa je tudi najbolj neumna kazen lahko posledica kretenskega obnašanja voznikov na cestah…

    Prosil bi le vse policaje da svoje moči ne izrabljajo v neumne primere (slab dan, norma, ego,…) in jo brezpogojno uporabijo v res opravičljivih primerih… Saj so oni tisti ki jim naj bi vsi zaupali da bodo ravnali etično in častno… Če ima policist slučajno slab dan naj se vzdrži in potrpi dan…pa bo tudi sam kasneje skupaj s kolegi žel spoštovanje.

    Lep pozdrav vsem!

  • Janez je rekel/-la:

    Komentar 422.oufarkhan pravi:

    17. maj, 2009 ob 14:49
    @TONI 413

    js nisem nikol reku, da je bilo s postopkom kaj narobe. neizživetih teženj po pravniški pomoči nimam, me to področje niti približno ne zanima. priznam pa da sem frišn pravnik.

    Se opravičujem, ampak ti nisi pravnik, ker pravi pravnik se ne hvali s tem, da je pravnik, in hoče ustvartit vtis, poslušajte mene, jaz sem pravnik, jaz vem. Kje pa si delal fakulteto v Novi Gorici. TO ne šteje veš! Morda v Sarajevu, ko si šel na burek? Če bi bil ti pravi pravnik, potem teh neumnosti ne bi pisal in bi dejansko vedel, kot to ve vsak pravnik,kaj je zakon in kaj so derogacijske klauzule. Grem stavit da boš slednje dal v google. Sploh pa bi vedel, da če oseba ne upošteva zakonitega ukaza policista, kar je smrkavcu Sarkiću, ki resnično ni vreden, da naj sonce sveti, večkrat ukazal naj se odstrani, bi vedel, da bi policist lahko za tako neupoštevanje uporabil fizično silo (strokovni prijemi, udarci, meti) plinski razpršilec, sredsvanej in vklepanje in celo palico. Očitno je bil policist več kot preveč toleranten, če bi samo ravnal v skladu z zakonom ti namišljeni pravnik, potem bi Sarkić dobil, kar bi mu moral naložiti že njegov oče, ki ga ni naučil manir.

    Dejansko je sramotno, da se lahko kdorkoli v postopku do uradne osebe tako obanša ali misli, da se lahko, samo zato, ker mu je včeraj mamica nehala bristai njegovo zadnjo plat, danes pa je že pameten kot knjiga. Kot je bilo že povedano, draga smrkavca, si preberita bonton, ker drugače vaju bo to še kako drago stalo. Poceni je bila tvoja šola smrklja in nauči se kaj iz tega, ne pa da groziš uradni osebi med postopkom, da bo o njegovem ukrepanju obveščen njegov direktor. Domišljavka arogantna. Vaju ne bi smel zaposliti sleherni delodajalec, ker nista vredna, da delata. NAjprej se naučita spoštovati delo, potem odos do dela in potem delavca. Kaj pa če bi ti smrklja predrzna smetar na ulici rekle, da poberi papirček, ki si ga pred njegovimi očmi vrgla na tla? Bi ga tudi posnela? Bu mu lagala v obraz, da nisi ti vrgla in da si smetar domišlja?

    Sram me je, da živim v taki družbi in če greste taki neotesanci za nami, smo krivi mi, ker vas nismo vzgojili. Odpovedali smo kot družba, ta prispevek nam je dokaz, da nismo sposobni vzgojiti občana ali državljana, ki se bo ravnal po predpisih. Pa še nekaj ti namišljeni pravnik, predpisi niso zato to da bi se jih kršilo ampak zato, da se v družbi vsi ravnamo po njih, če se jaz, od vas pričakujem, da se boste vi tudi.

  • batzajla je rekel/-la:

    ti novinarka, ti si ena koza kozasta :) no, obadva sta precej tumpasta izpadla, žal…

  • srulj je rekel/-la:

    Pa sej ne vem kaj bi rekel na to…:))…Pa ta policaj je res malo bolan…!!! Toliko norcev, ko je na cesti on pa eno ubogo punco tu neki zajebava, ker je pač spustila volan!! Pa js bi ga poslal v PM, pa bi sej vedel zakaj sm kaznovan!!!

  • MRKO je rekel/-la:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev in/ali ekstremnega idiotizma.

  • MRKO je rekel/-la:

    novinarji umazan,sam pizdarijo delate,zarad vas se use tu dugaja,kozli eni.MARŠŠŠ

  • Miran je rekel/-la:

    Zakon je zakon pa vendar ga ni vedno potrebno tolmačiti po vsaki črki.Po drugi strani pa živimo kao v demokraciji in naj ljudje vidimo do kod seže črka zakona in po drugi strani kaj vse so pripravljeni narediti povzpetneži za dosego svojega cilja.
    Nežen glasek za kamero ….. v mojih časih bi jo že 3x pojedel,ampak to je bilo včasih.

  • ghibli666 je rekel/-la:

    Kapo dol policistu! Če bi vsaj vsi naši policisti bili tako korektni in tolerantni kot ta iz prispevka.

    Ostali iz prispevka… amaterja! V ZDA bi končala v zaporu, v večini ostalih demokracij iz EU bi zaradi motenja postopka bila dodana še ena kazen. Skratka nezrelost, nespoštovanje, aroganca, debilnost…

  • Miha je rekel/-la:

    Novinarski poklic naj bi bil tisti, ki ljudem podaja neizkrivljene informacije o raznoraznem dogajanju po svetu in doma. Poudarek naj bi bil na neizkrivljenem podajanju informacij. Tole tukaj z novinarstvom nima popolnoma nič skupnega pač pa na novinarstvo meče pridih primitivizma. Nisem policist, sam pa sem doživel zelo podoben pripetljaj v Nemčiji. Policistu sem, v prepričanju, da me provocira, pokazal sredinca. No, v naslednjih nekaj minutah me je to stalo 50 EUR in seveda kar nekaj pripomb o “Balkancih” s strani policista demokratične države, ki naj ne bi bila policijska država. Ob tem, da sem bil zaradi ugovarjanja povsem mirno obveščen, da me bo vsaka nadaljnja izjava stala še 50 EUR. Da ne bo pomote, zavedam se svoje napake in nepravilnosti svojega ravnanja, zato sem to kazen, sicer s cmokom v grlu, pač požrl in od takrat naprej mi več ne pade na pamet kakorkoli gestikulirati z rokami ali čim drugim, ko sem v postopku s policisti. Če ste, gospa (kvazi) novinarka, policistu slučajno pokazali iztegnjeni sredinec, potem ste si sami krivi, kajti, če sem prav razumel, ste v začetku prispevka omenjali geste. Pa še to, za konec, gospod snemalec, od kdaj ima enosmerna ulica, če se peljete v nasprotni smeri, na koncu znak za križišče s prednostno cesto in semafor? Po mojem ste v ihti po senzacionalizmu tudi to dejstvo malce priredili in iz dvosmerne ulice, kar tako, naredili enosmerno. Smešno in primitivno. Žal.

  • potica je rekel/-la:

    Ne vem zakaj se ves čas govori da sta to novinarja, če pa nista… Ima slučajno kdo od njiju narejeno vsaj kakšno šolo blizu novinarski? gre za dva “nadobudneža” s kamero v roki, ki pa z novinarstvom nimata nič, razen tega da mečeta slabo luč nanj.

  • potica je rekel/-la:

    pomota… zgornje velja zgolj za ajdo in ne snemalca….

  • Mesko je rekel/-la:

    @srulj
    Policaj ni bolan … policaj ni hotel dati kazni, pa ga je “punčara” prisilila v to, da ji je dal kazen. Če pogledaš posnetek ji je prvo hotel samo razložiti da rok iz volana ne sme spustiti … Ko je omenila “Knjigo pravlic …” mu je dosadlo in je nato se odločil, da jo bo kaznoval. Na koncu ko je šla na finto, da se ji ni predstavil ji je dal še eno kazen. Torej je dobila minimalno 2 kazni pa za prvo kazen je morda dobila 20-50 EUR, za drugo kazen bi pa lahko dobila veliko več. In Denis bi lahko tudi odnesel kazen zaradi motenja postopka …

  • Jernej je rekel/-la:

    Haha, prava primitivneža sta izpadla, res :). Očitno bodo počasi začeli nastajati vici o novinarjih, ker v svojem življenju sem videl več neumnih novinarjev, kot policistov.
    Čeprav najbolj smešen mi je pa zaključek, ker čeprav kraja ne poznam, vem da policist ni peljal v enosmerno ulico. To sklepam po semaforju na koncu ulice, ki navadno ni postavljen tako, da bi ga videli tisti ki se vozijo po enosmerni v napačno smer :):). Popravite me, če je moje sklepanje napačno.

  • potica je rekel/-la:

    ulica ni enosmerna in prav bi bilo da se popravi komentar pod posnetkom… kar se kazni tiče pa je bila premila defenitivno…

  • Uroš je rekel/-la:

    Ta novinarka je res neumna, kamerman pa še bolj.

  • CaveMan je rekel/-la:

    Premila kazen.
    @sarkić
    Če te že pusti da snemaš snemaj, ( dobro da te ni kaznoval zaradi oviranja postopka)
    @ Jonas
    Menjaj ekipo. ( NezamenljivI? :)) )

    :>

  • EnKr je rekel/-la:

    lahk je zdej tle pametvovat, da se pa vam pripeti to, bi pa tut mau drgac gledal na to.
    js jo podpiram v njenem dejanju. mrs banda sakramenska policajska!!!!

  • Miha je rekel/-la:

    @EnKr

    Mene samo zanima, kako bi ti reagiral, če bi ti ta punčara kr tko pokazala iztegnjeni sredinec. Glede na tvoje pisanje proti policajem domnevam, da bi jo kr na gobec. No, policaj, pa čeprav lahko debatiramo o tem ali jih mamo radi ali ne, je odreagiral za moje pojme nenormalno hladno. Zato, čeprav jih ne maram kaj dosti, lahko policaja zgolj pohvalim in si zaželim, da bi bila večina policajev v postopkih do mene enako korektna. Iz posnetka je jasno razvidno, da si je policaj po tem, ko ji je povedal, da se lahko ustavi in pove, če ji kaj ni prav in da geste niso potrebne, že nadel rokavice in se verjetno že želel odpeljati, pa je gospodična zaradi užaljenega oz. prizadetega egota seveda morala še dodatno komentirati in situacijo speljati v konflikt. Tudi takrat, ko je še imela možnost konfliktno situacijo umiriti in se častno umakniti, je s svojim primitivnim nastopaštvom, češ, da je ona novinarka in da bo kot vsemogočna novinarka posnetek poslala generalnemu direktorju, nadaljevala in si seveda na koncu prislužila zasluženo položnico in zgražanje javnostri, ki je v tej državi vsaj kolikor tolikor normalna. Jaz osebno bi jo najverjetneje poslal v PM, v najmilejši obliki pa bi ji povedal, da je primitivka, jo vprašal za naslov in ji poslal eno knjigo ki ma naslov BONTON!
    Mislim, v tej banana republiki smo pa res vsi največji frajerji, če kršimo zakone. Potem se pa čudimo, zakaj mamo največ mrtvih na cestah po številu prebivalcev v Evropi. Tisti, ki še vedno po balkansko menite, da so zakoni napisani zato, da se jih krši, zapeljite se malo čez mejo, tja na zahod, pa probajte tam kršiti predpise. Jaz sem si to sprobal, zato vam vsem lahko z vso zavestjo in povsem mirno povem, raje si tam tega ne privoščite, ker je tam spoznanje, da se predpisov ne sme kršiti, zelo draga zadeva in čim hitreje se navadite, da so tudi pri nas zakoni napisani zato, da se jih spoštuje in ne obratno. Sramotno pa je, da novinarji, namesto, da bi to spoštovanje zakonov spodbujali, spodbujajo nasprotno ravnanje. Zato moj poziv novinarjema iz prispevka, odločita se že enkrat kam spadata, v vrste anarhistov ali v vrste novinarjev. Ostali novinarji vama bodo hvaležni, če se s svojim načinom obnašanja spakirata med anarhiste, novinarski poklic pa prepustita profesionalcem.

  • urša je rekel/-la:

    ta pička je prfuknena u nulo. sploh nism vedla da je človk res lah tok zabit. sicer nism pristašica slovenskih policajev sam temu policaju gre pa res pohvala k če bi bla jst na njegovem mestu bi pičko in tega modela sarkića tok zašamarila pa bi mi prov dol visel če me vržejo vn iz polcije, ker da maš s takimi bedaki opravka je res žalostno…pa še eno o novinarstvu…v sloveniji že tko vlada eno splošno negativno javno mnenje o novinarstvu (no zdj je mogoče vsaj mal bolš k janša in rupel nimata več oblasti s katero sta napravila kar nekaj križarskih vojn proti novinarjem ki niso po njihovem okusu kot sta bila npr. pred dvema letoma takratna dopisnika za delo matija grah in rok kajzer) in taki “totalno neumni neprofesionalni samooklicani novinarji” situacijo v očeh javnosti sam poslabšujejo.

  • potica je rekel/-la:

    še en razlog več zakaj je treba policajem povišati plačo…

  • očike je rekel/-la:

    pa ta dva novinarja sta res ena a prava butca, še posebej ta novinarka, ja pa ni čudno da pišejo v časopisih samo neke čudne stvari, če pa sploh ne razume ne ona, pa ne snemalec kaj jima policist razlaga. pa ta snemalec tudi ne pozna prometnih znakov, pa kakšna enosmerna no

    pa vsaka čast policistu da je ostal tako profesionalen, kazen pa ji je itak napisal premalo - kaj pa nedostojno vedenje do pooblaščene uradne osebe in še kazen snemalcu za vmešavanje v postopek in neupoštevanje ukaza!!

    joj ti novinarji pa mislijo da so bogovi

  • poldi je rekel/-la:

    Kolikor je vidno iz posnetka:
    - je šlo za kršitev predpisov (jebatga … če piše da je to kršitev je pač kršitev …)
    - se mi je zdelo ravnanje policista več kot korektno … če bi bil jaz policist bi verjetno že pisal kazen zaradi motenja postopka, saj je vljudno večkrat opozoril da motite postopek
    - če je to res enosmerna ulica, si tudi policist zasluži kazen oz. prijavo da je kršil prometne predpise
    - se mi je zdelo obnašanje novinarke ter novinarja malce preveč prevzetno/arogantno in menim da si policist zasluži opravičilo s strani novinarke in novinarja

    jaz priznam - rad vozim hitro, in ko me dobijo in mi napišejo kazen to tudi sprejmem - če sem kršil predpis sem ga pač kršil - nepoznavanje predpisov še ne pomeni da ti jih ni treba spoštovati …

    … če pa ne s strani novinarke ne bi bilo takega arogantnega obnašanja pa bi se pa verjetno itak uspela izmazat, da bi dobila samo “opozorilo” … ali pa je bil povod za tako obnašanje novinarke ravno to, da da se ji z “sweet talk-om” ni uspelo rešit kazni…

  • poldi je rekel/-la:

    pa kolikor vidim to ni enosmerna ulica … kar se jasno vidi glede na to da je semafor bil obrnjen v njegovo stran (ko ustavi ob rdeči luči na semaforju) …

  • xy je rekel/-la:

    jes dam glas policaju, vse drugo je brezveze komentirat…

  • Kaps je rekel/-la:

    Hahaha.. zakaj policaji nikol ne uporabljajo: “tokrat vas bom opozoril, naslednjič napišem kazen” policaji nikol ne uporabljajo opozoril.. tuki so sam da kasirajo pare na glupih prekrških… nej se raj postavljajo na nevarne cestne odseke, ne pa da nevem merijo hitrost v coni 30!?! sej so nekateri ql policaji in korektni.. sam večina so pa sami zafrustrirani kreteni, k misljo kaj da fuck so u teh uniformah.. štrumfi

  • CrossMAX je rekel/-la:

    Hehe,… I like her,… She’s silly =] Pa ne uspe ji bit tiho pred em, uradno osebo, or whatever =]

    MIslim, da je drugač enosmerna razen za trole… al nekej podobnega.

  • CrossMAX je rekel/-la:

    Hehe,… I like her,… She’s silly =] Pa ne uspe ji bit tiho pred em, uradno osebo, or whatever, go girl! =]

    MIslim, da je drugač enosmerna razen za trole… al nekej podobnega.

  • dr. filomena je rekel/-la:

    Če bom komu morala razložiti izraz “objestnost”, imam zdaj odlično povezavo na zalogi.

  • Girl1111 je rekel/-la:

    Novinarka in novinar, mislim da za vaju ne obstaja opozorila s strani policistov!!!

    Policisti pa, naslednjič še večjo kazen, pa obema, ker se z vas butle delata, dčeprav se prej v ogledalo ne pogledata!!!

  • jah je rekel/-la:

    Kazen, ki jo je napisal policist je bila res neupravičena ampak tale PRA*ICA, ki je policistu jezikala kot 5 letna smrklja si zasluži prenočitev v polpenzionu Prešernova!!!!!

  • jah je rekel/-la:

    Še enkrat pogledu: Tale “Knjiga pravljic” se pa strokovno imenuje URADNI LIST REPUBLIKE SLOVENIJE!!!!!! in je bog i batina!!!

  • Miran je rekel/-la:

    Zdaj, ko sem ponovno pogledal posnetek mi je vse skupaj kristalno jasno.Deklica ima možgane tam doli kjer se nahaja njena zadnjica oz. hlače,ki naj bi to zadnjico pokrivale.
    Ne bi je kaznoval zaradi tega,ker je na trenutek ali dva spustila volan pač pa bi obema nadebudnežema,ki ne premoreta niti malo osnovne kulture napisal najvišjo možno kazen za več prekrškov od primitivnih žaljivk naprej.

  • Lloyd je rekel/-la:

    U, tole si zasluži ponoven komentar, kakšen odziv!

    http://www.vimeo.com/4656950

  • boštjan je rekel/-la:

    vsaka čast policaju, bolj butastih novinarjev še nisem videl.

  • Marek je rekel/-la:

    Bumbarja…Škoda da ni dal še kakšne večje kazni!!!

  • Tone je rekel/-la:

    Novinarka kr neki, po moje sploh ne novinarka.
    Policaj v zadregi.

    Vest - slab prispevek.

  • dd je rekel/-la:

    Osebno sm tudi sam novinar (krajevni amaterski ampak ok), Lepo pridem imate čas za par vprašanj? hvala bla bla bla bla… ne pa tko ko govno od vesta poptvja tv3 rtvja ko pride pa teži folku ko majo 1 minuto cajta da pridejo iz sodišča do avta :S

  • Boris je rekel/-la:

    …ja brihtni Yaran…ti bi lahko brez zadržkov napisal, da si JARAN, saj je po tvojmu vedenju to vsem jasno…zbudi se revše…ali pa bodi realen…..

  • Ars Ignis je rekel/-la:

    # dd pravi:
    19. maj, 2009 ob 22:28

    Osebno sm tudi sam novinar (krajevni amaterski ampak ok), Lepo pridem imate čas za par vprašanj? hvala bla bla bla bla… ne pa tko ko govno od vesta poptvja tv3 rtvja ko pride pa teži folku ko majo 1 minuto cajta da pridejo iz sodišča do avta :S

    Športna redakcija?

  • diablo je rekel/-la:

    bolj neumnih in otročjih novinarjev še nisem videl.. vse skupaj je izpadlo zelo sramotno za vest, pa če bi novinarka malo manj otresala s svojimi neumnimi izjavami bi že zdavnaj lahko končala postopek in se odpravila na t.i. “sestanek”
    snemalcu pa še jaz povem: kazen je dobila ker ni držala krmila.

  • strupenko je rekel/-la:

    vsa čast policistu, po mojem bi moral vžgat na gobec najprej kamermana potem pa še tisto babo neumno! Upam, da se ja čim več policisto zapomnilo to babo pa da bo zdaj redno dobivala kazni.

  • Uroš je rekel/-la:

    Hotel sem še enkrat pogledat posnetek, pa mi je šlo na bruhanje….ne morem!

  • razsodnik je rekel/-la:

    sramota brez primere. Policaj si zasluži vse čestitke. Dokler bosta ta dva lubadarja na vest.si vam ne podelim niti enega klika.

  • matej je rekel/-la:

    Madona… ne vem če ni prvič, da bi se postvail na stran policista. Kretensko obnašanje novinarke in novinarja. (če jima sploh lahko tako rečemo) Mulc s kamero bi še mogel kakššno kazen fasat za oviranje. Pa punci bi še šel mal prvo pomoč previrit… žarnice….. profil na gumah.. pa ji zasolil, da bi mogla kredit uzet

  • Andrej je rekel/-la:

    Če se ta dva imenujeta novinarja, se je treba zamisliti, kaj je iz tega poklica nastalo. Predvsem pa obnašanje obeh “novinarjev” je pod vsakim nivojem. Žalostno…

  • dd je rekel/-la:

    Ars Ignis tudi med drugimi ubv sem za vse skoraj xD

  • luka -l je rekel/-la:

    saj ta ženska je polna same sebe, pa kaj če si neka mala novinarka :) Dej imej saj malo osnovne kulture in bi sigurn šla mim samo z opozorilom!!!!! Svoje obnašanje naj raje sama analizira in potem bo ugotovila komu se bodo tle gor smejal! Car si POLICIST!!!!!!!!

  • Franc je rekel/-la:

    Vsa čast policaju!! Še eni novinari pametni tako kot vedno. Oba je motal okrog prsta. Še enkrat vsa pohvala policistu in to si naj pogledajo šefi, ko pravijo da se policisti ne obnašajo korektno.. Hvala za dobro ime policistov!!

  • melisa je rekel/-la:

    Take policiste rabimo !!! da take tečnobe lepo opravijo… kako lahko sploh tak plitev posnetek žalostnega obnašanja t.i. novinarjev sploh objavite, mene bi bilo sram! Ni čudno da je slovenski narod vse bolj nemoralen, ko imamo pa že novinarje take. A vulgarnost je po novem pot za uspeh??? Škoda da vama ni dal še dodatnih kazni, le to napako je naredil!
    Kljub temu pa čestitke policistu!

  • jst je rekel/-la:

    ta punca in denis sta res malo provocirala, ma tudi budala od policaja, ne da bi samo opozoril…

  • matic je rekel/-la:

    bravo policaj

    preamlo kazni

  • matic je rekel/-la:

    mislm, punca, če bi se malo lepše obnašala priznala napako se pokesala, bi se dalo čist lepo brez kazni pridt mem, če si pa začela jezikat, pa sikat, pa je policaj opravil čisto korektno delo

    to je bilo na teološki fakulteti in po poljanski se lahko plejejo v nasprotno smer taxiji in lpp, če se lahko oni, pa mislim da se lahko tudi policaj

  • Jaka je rekel/-la:

    kako enosmerno, ti idiot, če je semafor na koncu?

  • matic je rekel/-la:

    sem ti povedal jaka

    dovoljeno za lpp in taxije

  • Milch je rekel/-la:

    Ta pič** je pa tud butasta matr mi gre na živce jo ne morm gledat. Jaz bi ji kakšno kazen še za zravenj napisal.

  • Denisov in od brunete fan je rekel/-la:

    zato ker je lahko novinar vsak tepec potem ratajo takile posnetki. Za Denzla vem, da ni pomoči, ampak gospa bi bla lahko pa vsaj lušna, če ne bi bla tok pametna, da ji škoduje.

  • luka -l je rekel/-la:

    Denis, kreten si. Bodi srečen da ni več Milice in hvali demokracijo, ki ti je omogočila da se takole neumno obnašaš do policista in ostaneš zdrav in cel. V zlatih časih naše “milicije” bi te veselo popokal pa celo noč mal plesal po teb….
    ampak ne…nekaterim ni dovolj da se lahk dobesedno podelajo na človeka, ki samo opravlja svoje delo, temveč bi radi da se jim spregledajo tudi prekrški, ki jih storijo.
    Prav bedni ste. Tiste koklje pa sploh ne bom komentiral. Ni vredno

  • Miha je rekel/-la:

    -Policist je videl da si vozila brez rok, ustavil ti je in ti hotel razložit oz. povedat da se tega ne počne, hotel ti je svetovati za tvoje dobro.
    -Ker si ga že na začetku tako grdo ogovorila ni čidno kaj je sledilo, če bi sprejela kritiko in priznala napkako, ravnala po navodilih policista ti ne bi nič napisal !!!!!! “uradno, samo opozorilo”
    -Policist se tebi nima kaj predstavljati po imenu in priimku razen če ti to zahtevaš !!
    -Policist je bil zelo potrpežljiv in prijazen, medtem ko si motila postopek s svojimi izpadi !! to je dodatna kazen
    -Postopek je bil moten z strani kamermana, policist ima pravico da se med postopkom, ki ga izvaja odstranijo vsi udeleženci iz kraja kateri niso v postopku
    -policist ni vozil po enosmerni saj je na koncu ulice semafor in znak za neprednostno cesto.
    -pa tudi v primeru če bi bil to samo pas za abvtobusna vozila, ima policist(prav tako gasilec in rešilec) po njemu pravico zapeljati, saj ima za to lahko več razlogov… (nujna vožnja s signalnimi lučmi ni obvezna)
    -policist je ravnal v skladu z zakonom, vidva novinarja pa sta le osramotila delo novinarjev ki se norčujejo iz ljudi…
    -takšen kot je ta prispevek samo “znižuje” ogled policije, katera skrbi za vaše riti, da boste pred pijanimi ljudmi v prometu varni, da vam in ostalim na grob ne bo treba nositi sveč, varujejo vaše domove, vaše življenje s svojim, so predani delu, itd itd (sami veste ko imate probleme z nasiljem ali kaj podobnega, koga pokličite? vedeževalko? najbrš ja….)
    -Sem prepričan če gospodična ne bi tako otresala jezikam, da bi mirno odšla na sestanek brez položnice !!!!
    -Če bi bil jaz komandir policijske postaje bi dal policistu dodatno nagrado!
    -Mnenja so seveda razlilčna, ampak je to živa resnica.
    -Gospodu policistu pa: čestitke za potrpežljiv postopek, svetujem pa vam, da drugič uporabite vsa pooblastila v takem primeru, odstranite neudeležence v postopku itd.
    -Kazen morda res ni na mestu, vendar si jo je gospodična s svojim jezikanjem zaslužila.
    -Kaj bi šele bilo če g. policist kazni ne bi napisal, potem pa bi bila katastrofa ja !!!
    POLICIJA SVETUJE: VOZITE VARNO IN V SKLADU S CPP IN SE V POSTOPKIH OBNAŠAJTE KOT NORMALEN ČLOVEK !!!

  • Kemoflaz je rekel/-la:

    Res premajhna kazen !!!

  • dejan je rekel/-la:

    Tukaj sta novinarja želela izpsti največja frajerja, ki bosta osmešila policaja. Največja fora pa je, da sta pri tem iz sebe naredila največjo budalo. Policaj pa - vsa čast. Meni bi že žici popuščali pri takem očitnem jebanju v glavo. Lahko bi ji še več kazni dal. In še njemu - za oviranje postopka. Tako da se tile vrli novinarji pri nas začnejo malo lepše obnašati

  • damneks je rekel/-la:

    Tako sploh ženska, kaj je že Ajda, kot tudi snemalec se mi smilita, ker tako omejenih ljudi še pa nisem dolgo videl. Pa da data za svojih 5 min slave na internet posnetek, ki vaju prikazuje kot skrajno necivilizirana in brez osnovnega bontona, pa je že žalost!!!

    Podn od podna!

    Pohvale policistu!!! Ker takšna dva idiota, pa s težavo preneseš. Zdaj vidim, zakaj so policisti želeli višje plače, če pa imajo s takimi izmečki opravka!

  • Monk_777 je rekel/-la:

    Vsaka čast Miha! Čeprav pa moram priznati, da smo policijska država, radarji stojijo tam kjer se točno ve, da bodo točke, zakaj ne stojijo pred šolami, pred vrci, tam kjer je res nevarno, ne pa na ravni cesti, kjer ni ne hiš ničesar, vendar je na našo žalost znak za naselje postavljen skoraj 500 m pred naseljem, … no ampak to je za drugič, V glavnem če imata novinarja kaksno vest bi se policistu opravičila

  • Backpack je rekel/-la:

    A novinarja da sta? Ne vem no … Novinar ne postaneš na avdiciji. Pa četudi si se ceeel vikend pripravljal … Če mata pa ta dva FDV za sabo, pol pa bog pomagaj tej fakulteti in njeni perspektivi.

  • ferdo je rekel/-la:

    Jebem vama mater novinarsko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Rok je rekel/-la:

    To je pa najbolj primitivna “novinarka” (oseba), kar sem jih kdaj slisal, videl. Lahko jo je resnicno sram, ker je sama sebe pokazal v najbolj butasti luci.

  • Miha je rekel/-la:

    Naj povdarim da imajo slovenski policisti v evropi zelo zelo visoko stopnjo integritete in etike. To so vse dodatne stvari za katere policist ni plačan in mu jih ni potrebno opravljati, a jih zaradi pripadnosti, zaradi predanosti do službe in soljudi počne…
    npr. človek pade v ledeno vodo in se utaplja.. policist skoči za njim in ga reši… to ni njegova naloga, pa vendarle jo je storil !!

    Monk_777

    Kje so radarji postavljeni je pa druga zgodba seveda… pred šolami in vrtci se tako ali tako pričakuje, da se vozi počasi, voznike je treba z vožnjo umiriti tudi na drugih delih ceste, pa čeprav je omejitev smešna, ki je konec koncev niso postavili policisti.
    Seveda se pa strinjam tudi, da je dostikrat radar postavljen na točkah, da se samo pobira denar… ampak jebi ga… sami odločamo kaj delamo z desno nogo na pedalki za gas, in vsak se zaveda, da ko prekorači omejitev, da je v prekršku in da zanj ni izgovora… tudi sam sem že plačal kazen, vendar nisem protestiral, ampak sem se policistu zahvalil za korekten in pošten postopek !!!!!

  • tootoo je rekel/-la:

    Kako naj tašni novinarji delajo korektne prispevke, če nimajo niti osnovne etike še manj pa kulture. Zame čisti podn od njiju in kako ju sploh ni sram objaviti tale prispevek? Res sramota za novinarje.

  • Dejan S. je rekel/-la:

    Niti ne najdem besed kaj napisati tako sem šokiran ob ogledu tega “prispevka” … spuščati se v debate in z vulgarnim/nesramnim tonom nad uradno osebo in to po tem ko storiš prekršek! “Sem novinar” sory model ti nisi N od novinarja če pa si že slučajno kdaj obiskoval kako fakulteto in imaš celo diplomo iz nje je pa to čista potrditev reka da se na FDV in ostalih (družoslovnih) faksih pade samo po stopnicah (se zavedam da pretiravam)
    jooj jooj zarati takega obnašanja in nespoštovanja tako policistov kot zakonov smo taki vozniki kot smo in imamo 913264 krt preveč smrtnih žrtev (tisti ki bo tukej pametn s komentarjem “ceste so krive” je debil)
    In tisti komentar “kaj pa če si invalid in kihneš” če bi bili v ameriki oz. v PRAVNI državi kar NISMO bi mev zdele tožbo na vratu s strani kake organizacije ki pomaga invalidom in se iz njih ne norčuje.
    Škoda ker policist ni uporabil vseh pristojnosti ker bi zelo rad videl kako bi vaju oba aretiral zaradi številnih kršitev, ki sta jih storila. Še več tisto mahanje pred policistom je bilo zelo zelo pogumno dejanje, še dobro da imate v LJ tako prijazne in mirne policiste. Pri nas bi imela lice na asfaltu in roke vklenjene (in ja policist bi ravnal po pravilih)
    In še vprašanje za vaju “novinarja” … ko so vaju v šoli v drugem razredu vprašali poštevanko sta učiteljici začela razlagati abecedo? Naj pojasnim saj sem prepričan da ne razumeta. Storila si prekršek ker si spustila volan med vožnjo prerekala sta se pa zaradi vožnje po dveh kolesih!? Čudno da nista iskala tiskarskih napak oz. naredila analizo barve platnice in ugotovila da obstaja barvno naskladje in na podlagi tega podala pritožbo na storjen prometnik prekršek (ja vem to nima nobene veze tut to o dveh kolesih nima)
    Naj živijo slovenski novinarji v vsej svoji veličini

  • Tinka je rekel/-la:

    Ja, res se smejim draga novinarka! Na tvoj račun, ker misliš, da si kul! Pod kritiko!

  • Žiga je rekel/-la:

    SRAMOTA!!!!

    Iz tega posnetka se lepo vidi zakaj je slovenska novinarska srenja totalno v ku*cu! Arogantna, razvajena smrklja, ki misli da drži sistem za jajca samo če je novinarka in nesposoben snemalec katerega IQ ne presega številke čevljev (ko mu je policist 4x razlagal kaj in zakaj je bila v prekršku). Za takšne so izumili pendrek…

    Nasploh pa policaj na začetku očitno ni imel namena izvest postopka, saj je pustil motor prižgan, rokavic in čelade ni odložil in jasno je da je imel Ajdo namen samo opozoriti in it dalje. Novinarka se je z gobcanjem v bistvu sama zajebala.

    Aja, pa svaka čast policaju (eden redkih normalnih), postopek je izpeljal korektno in profesionalno v skladu z zakonom in pravili.

  • jaja je rekel/-la:

    vidva novinara sta pa prave nule v glavi…

  • MADMAX je rekel/-la:

    Tele mamino, tiho bi bila pa bi jo opozoro, samo ne, ona mora nazaj lapat……….brezveze.

  • xl je rekel/-la:

    manjka še kazen za nedostojno vedenje po ZJRM

    PS: mislim da tej novinarki manjka še kaj drugega ne samo roka

  • Maja je rekel/-la:

    In novinarja se čudita, zakaj je napisal tako kazen… Res sta odbitka. Prava žalost…

  • Robert je rekel/-la:

    Pa ne moreš tako no, verjetno je novinarki očka vsak dan moral prinesti kako igračko, ker drugače je bila tečna kot na posnetku. Razvajena kokoška.

    Verjetno pa tudi ni slišala za pregovor: Kdor molči, petim odgovori. Drugič se drži tega.

    Jaz bi ti napisal še ene dodatnih pet prekrškov.

  • Kristjan je rekel/-la:

    Čist navadna provokatorja, brez filinga.
    Tud jaz nisem ljubitelj ‘plavih angelov’, ampak možak ima železno voljo in se je obnašal tako kot bi se vsak policist moral. Z užitkom bi gledal nadaljevanje kako ta dva trapca vklene in odpelje na postajo zaradi motenja postopka.

  • Žabo je rekel/-la:

    Ajda…. res, prav debilno si izpadla… V sramoto novinarstvu, ki je v Sloveniji že tako ali tako na “študentski” ravni. Žalostno in bedno. Jaz si bom tvoje izpade zapomnil za vedno, tudi takrat ko te bom (morda) nekoč gledal kot voditeljico Dnevnika na RTV SLO, se bom spomnil, kaka afna si bila… Pod kritiko, res.

  • Novinarska žaba je rekel/-la:

    če bi jst bil na njegovem mestu bi pisal in pisal… prej bi vama zmanjkalo idej za pod***vanje kot meni papirja. Sam si res bedna… če si novinarka misliš, da si nedotakljiva. Vsi smo enaki pred zakonom. In vidva nista izjema. Pod vsako kritiko.

    P.s. že dobila čestitko iz policije?? hahaha :))))

  • lola je rekel/-la:

    sam tole pa je kar neki…sem dobila po meilu kao ful dobro…..policaj je imel preveč časa, kao novinarka pa vsa pametna pa kao duhovita…..svaka čast policaju, da ji ni še česa drugega napisal……

  • VolilecSI je rekel/-la:

    Moj bog, kdo nam kroji javno mnenje.

  • Anitica je rekel/-la:

    najbolj se strinjam s tem mnenjem.

    super si to napisal Evgen. In debila debilna kretenska, zakaj še imat službo?

    # Evgen pravi:
    18. maj, 2009 ob 18:52

    Vsaka reklama je dobra reklama..Ajda bi se lahko slekla, kot mnoge pred njo..pa morda nima kaj pokazat..lahko bi razturala na intelektualni ravni..pa morda nima kaj pokazat..se je pač blamirala..tu je blestela..vsak pač pokaže tisto, kar mu je naravno dano.. Denis se ni mogel blamirati, ker že cela vesoljna Slovenija ve, da je ljubkovalno povedano “pacient”.. To je pač Denis “pokora”..morda je krivo težko otroštvo, zlorabe, kdo bi vedel, zato ga ne obsojati..on ni omejen, on je le drugačen..Lepo sta jih odnesla..Verjamem, da vama bi večina ljudi na policistovem mestu rekla, da sta idiota. A ta policist je očitno človek z integriteto, ki ne žali nikogar..niti idiotov..

  • Si. R. je rekel/-la:

    Novinarke sicer ne poznam, a če je res brez roke/dlani, je vprašanje, zakaj se je policaj zapičil vanjo? Predvidevam, da ima ona avto, ki je primeren za enoročno upravljanje (avtomatski menjalnik?)? Če ima res samo eno roko, jeverjetno res treba včasih z roko spustiti volan, če druga ne, da se po nosu počohaš … in bogve, kaj je policista pičilo?

    Skratka - če je res invalidna, je verjetno to normalno razumljiva panična reakcije … in ker je mlada, morda ni znala prav reagirati ..

    kakorkoli - nihče od nas ne more vedeti … kaj je v resnici bilo …

  • Mesko je rekel/-la:

    @Si. R
    Mislim, da marsikateri slovenec ne zna pravilno pogeldati videa, kjer je razvidno da novinarka NI invalidka.

  • agnestoro je rekel/-la:

    bejba naj skulira svoje pubertetniške fore v pogovoru.Ne vem sicer, v čem je štos prekrška , ker me ni bilo zraven. Je pa tale čvek, da so kao novinarji ,čist mem.Bistvo je v pogovoru in razlagi, ne pa v napadanju in obnemogli grožnji, “bomo to objavili”. Ne ga srat! Dajmo se obnašat bolj konstruktivno.Policajev sicer ne maram, ker je malo intelektualcev med njimi in preveč napumpanega ega, s katereimi bi se sploh dalo kaj pomeniti. Ampak tale pogovor kao dveh novinarjev , je pa totalno neumen in egotripaški.Pa še zlorabljanje svojega položaja, če so to sploh kakšni novinarji.

  • Si. R. je rekel/-la:

    @Mesko - poglej na sekundah okoli 0:50 in na 1:20 … njeno levo roko …

  • ally je rekel/-la:

    Denis in Ajda… tole je skrajno otročje… not like it!

  • branko je rekel/-la:

    pa naj še kdo reče da smo policaji neumni???vsaka mu čast da je tako odregiral kot je!jaz na njegovem mestu bi jo tak zategno da nebi mogla več govorit!mislim neka novinarja, ko bi naj bla neka razgledana,pa totalna idijota!pa kr nekaj gorzita?upam da je ta naš človek dobo kako pohvalo od malo višljih, ker to pa je totalno primitivno od dveh izobraženih novinarjev! polek tega pa če že znaš snemat nimaš pojma kaj je enosmerna!!!!g.novinar, pametnjakovič, a si že kdaj videl na konc enosmerne v kontra smer obrjen semafor?a ni na koncu ulice semafor obrjen v smer vožnje policista in znak za odvzem prednosti?če bi bla enosmerna nebi bil semafor in znak obrjen v to smer !!mislim ne??ej še enkrat bedaka od bedakov,pa sramota za novinarje!svaka čast policistu!
    tu smo z lahkoto zmagali!

  • Mesko je rekel/-la:

    @Si. R.
    Ups tega pa nisem videl :( se oproščam

  • jazy je rekel/-la:

    Ženska se obnaša k da nebi bila polnoletna? To je zame najstniško obnašanje, pa še marsikater najstnik se zna bolje obnašat. Ta posnetek bolj prikazuje kako se ženska neki izpostavlja in se dela frajerko. Če se že kdo tukaj iz kerga dela norca, se dela ženska sama iz sebe, pol pa še objavi ta posnetek. LOL

  • Frančesko je rekel/-la:

    O madona, vidva novinarja pa res norca delata, ampak ne iz policaja ampak iz sebe. Totalna idiota sta. Mislim, da si mal preveč dovolta, sploh pa da še potem pokažeta celi Sloveniji. Da vaju ni sram.

  • Nevem je rekel/-la:

    Ma teli novinarji so tud ornk čez les…
    kr nekj buzerirajo…

  • Grega je rekel/-la:

    Kuzla si zasluži kazen. Provociranje policistov… pa če so še nevem kako slabi. KRETENIZEM.

  • Igor je rekel/-la:

    Vsa čast policistu! Pička pa je prava Ljubljanska prasica, pametna kot sto mater, mora bit lezbika saj ne vem če bi kateri tip to fukal! Oni čafurski novinar pa je tak prizadet in verjetno preko kakega zavoda opravlja to službo, saj mu je policist 100 krat razložil prekršek pa ni razumel! Morali bi imeti tak zakon da bi take butle streljali brez opozorila!!!!!!!!11

  • Noit je rekel/-la:

    Kura zmešana! Obnašanje pod vsakršnim nivojem! Mene osebno bi bilo zelo sram.

  • Matej je rekel/-la:

    BRAVO POLICIJA!! Profesionalno speljan postopek.

    Babo in tega k snema bi bilo treba po gobcu!! Njej se smeje cela Slovenija ker ima IQ sobna temperatura.

    Onaj Sarkić pa upam da nije novinar ker je teslo, upam da bo vsaj jarke kopal.

    Njej vzeti izpit za 5 let pa nej na trolah otresa nesramni gobec!

    Lp,

  • rafko je rekel/-la:

    PRAVO KURA BLESAVA, PA SMEJI SE TEBI CELA SLOVENIJA

  • Fred je rekel/-la:

    To je pa ponos za novinarje. Še par takšnih, pa bodo konkurenca CNN, BBC, … ha ha. Bravo, kifeljcu pohvala.

  • VP je rekel/-la:

    Smilijo se mi njeni straši da so nardil tako telico nevzgojeno. Sramota za slovenijo taki novinarji!!!!!
    Sploh pa ta za kamero brihtn tak da se kr sam seb dopade (anti)
    Plus pa policaju za tak postopek ker pr men bi še marsikej druga dobla!!!!!

    Kr tako naprej!!!!!

  • urban je rekel/-la:

    Še jaz sem ratal nervozen, ko gledam tole kokodajsko. Kaj šele policist!
    Dobro da je učen, kako ravnati v takih primerih. Jaz bi ji dodal še prekršek za žaljenje uradnih oseb (nekaj podobnega) in ji eno prisolil. Samo potem bi še bolj kričala. Raje ne…

  • medjed je rekel/-la:

    sam ajda je vseeno kar luškana :D

  • človek je rekel/-la:

    hahahaha ne morš vrjet

    odlično novinarsko delo

    lepo sta odkrila janovsti kašni debili so

    novinarji

    BUJA

  • Lola je rekel/-la:

    Moje mnenje je sledeče:
    - ni ravno smiselno, da je dobila kazen, koliko ljudi splusti volan že samo takrat, ko menja roki
    - kazen si je zaslužila, če ne že zaradi 1s spusta volana (oz. kasneje je že prišla na 2 s) pa zaradi primitivnega obnašanja, ki se za nekega intelektualca definitivno ne spodobi
    - tudi “kamerman” je bil nesposoben. Če ti nekdo reče 3x, da bo dobila kazen zaradi spusta volana, ali je potrebno še vprašati 4?
    - zelo žalostno je to, da se možje v plavem ukvarjajo raje s takimi stvarmi, kot pa namprimer, ko te okradejo, vzamejo iz avta več kot za 200€ stvari, pustijo prstne odtise, kri… a oni ne nardijo ničesar
    - res je, da niso sposobni pravilno preceniti situacije, kot tudi niso usposobljeni dovolj. Kot v primeru kraje, če se vidi kri od tistega ki je kradel, se lahko vzame vzorec, kot tudi prstni odtisi.. vse to pa se da primerjati s človekom, ki si ga opisal in na policiji vedo keri je, saj je bil že večkrat pri njih (imajo že vse podake od dnk, odtisov in podobno)- a se ne stori ničesar!!!

  • Joha je rekel/-la:

    Prvič sem pogledal vašo stran in se sprašujem: ali je gospodična res novinarka? Hudo je, da ji je dvojina tuja! Naj ne mrcvari slovenščine, prosim.
    Sicer pa je bilo njeno in kamermanovo komuniciranje s policistom pod vsakim nivojem. Ampak za policista mi je vseeno bolj razumljivo, da so mu sklanjatve tuje. Reagiral pa je profesionalno, jaz sem že na veliko slabše naletel.
    Torej: če se greste novinarje, bodite novinarji!

  • Luka je rekel/-la:

    Fak, če bi biu jst polcaj bi jo aretiru….aja sej res ne morš uklent folka k nima roke

  • lady je rekel/-la:

    Kokr že petsto ostalih Lahko rečem samo to, da tok otročjega obnašanja še nisem videla!

    Predraga Ajda!
    Če se izgovarjaš na invalidnost, poskrbi, da bo tvoj avto prilagojen invalidu :)
    U posnetku praviš, da ga ne rabiš, zato ker lahko voziš brez problema tudi s tako roko.
    POL SE PA NE ZGOVARJI DA SI INVALID IN DA SPUŠČAŠ VOLAN!
    Če pravš da te ne ovira, pol tud sprejmi kazen tok kokr bi ji jo ne-invalidi!

    Tvoja kazen je pa miljonkrat premajhna, če bi bila jaz na policajevem mestu, bi ti dala kazen še za žaljenje policista itd .

    Pa pejd prosim še enkrat u srednjo šolo. ups, u osnovno, ker zgleda ne veš kaj ej motorno vozilo..

    Da o ostalih primitivnih izjavah ne govorim!!!!

    Denis, ti si pa tak idiot da glava peče!!!!

    Če ti policist pove kako kazen ima, ti pokaže u katerem členu je …
    A JE TAKO TEŽKO R

  • lady je rekel/-la:

    Kokr že petsto ostalih Lahko rečem samo to, da tok otročjega obnašanja še nisem videla!

    Predraga Ajda!
    Če se izgovarjaš na invalidnost, poskrbi, da bo tvoj avto prilagojen invalidu :)
    U posnetku praviš, da ga ne rabiš, zato ker lahko voziš brez problema tudi s tako roko.
    POL SE PA NE ZGOVARJI DA SI INVALID IN DA SPUŠČAŠ VOLAN!
    Če pravš da te ne ovira, pol tud sprejmi kazen tok kokr bi ji jo ne-invalidi!

    Tvoja kazen je pa miljonkrat premajhna, če bi bila jaz na policajevem mestu, bi ti dala kazen še za žaljenje policista itd .

    Pa pejd prosim še enkrat u srednjo šolo. ups, u osnovno, ker zgleda ne veš kaj ej motorno vozilo..

    Da o ostalih primitivnih izjavah ne govorim!!!!

    Denis, ti si pa tak idiot da glava peče!!!!

    Če ti policist pove kako kazen ima, ti pokaže u katerem členu je …
    A JE TAKO TEŽKO RAZUMET DA JE ZAJ****????!!!!!

    Oh neandertalci…

  • megan je rekel/-la:

    Vsa čast policistu za korektno izpeljan postopek. NOVINARJA PA UPAM, DA BOSTA MORALA ZAPUSTITI NOVINARSKE VRSTE - ker to je pa višek od viška. Predvsem dekle NIMA POJMA…..

  • Bani je rekel/-la:

    Ej, prav odvratna sta bila. In mislita, da imata prav?!

    Policist je pa imel IZREDNE živce. Vsa čast! Se mi prav smilijo, ker ne smejo v takšnih primerih nič konkretnega narediti. Če bi bil policist nesramen, bi vama (OBEMA) lahko pripisal kazen.

    Res sta neverjetna, prav gabita se mi!!! In vidva sta neka novinarja?! Joj, neverjetno, kaj vse ljudje mislijo da so.

  • realna je rekel/-la:

    Skrajno nesramna novinarja in potrpežjiv policist

    http://med.over.net/forum5/read.php?151,5493644

    BTW za “pametna novinarja”: motorist vedno vozi po dveh kolesih

  • Rimljancek je rekel/-la:

    to je tipično za novinarje, ker so vsi novinarji podn od podna

  • Ik je rekel/-la:

    Čestitke za novinarjema - za primitivnost.

  • jako je rekel/-la:

    mislim svaka čast policaju

  • Bojč je rekel/-la:

    Se strinjam s predhodnikom. Čestitke policistu za korektnost. Novinarja pa se naj za domačo nalogo naučita osnove bontona. 1:0 za policista.

  • Igor je rekel/-la:

    Samo tolk bom pripomnu, sram te naj bo,.. kaj si že novinarka!??? mislim, da če ne bi bila tako arogantna bi dobila samo opozorilo. Še premalo si dobila kazni, če bi bil jaz policaj bi te kaznoval še kako drugače. (žalitve uradne osebe).
    Pa brez zamere. Vem, da naredijo tudi policaji kakšno neumnost, vendar se nijh veliko prej opazi kot nas, a ne!?

  • jani je rekel/-la:

    mislim,če so pa to novinarji se nas pa boh usmil…

    jonas ka maš to ene čudake?

    je že res da je poljanska enosmerna,ni službena vozila…denis,imaš sploh izpit?

  • ALeš je rekel/-la:

    zakaj je cesta enosmerna, če je na križišču stal znak- narobe obrnjen trikotnik??

  • Petra je rekel/-la:

    Tukaj je šlo pri novinarju in novinarki preko vseh meja! Nista ravnala strokovno, če je kdo bil strokoven je bil to policaj, ki je imel “jeklene živce”. Sploh pa folk ne ve kaj vse je novinarka vse počela v svojem vozilu.! Policaj je ni ustavil samo, zato ker je spustila volan!!!
    Naj bo zdaj fer in pove kaj vse je počela v avtomobilu in kaj vse je kazala z rokami policistu?! No novinarka Vestnika ali si tako pogumna in celi Sloveniji poveš zakaj te je sploh ustavil policist???!!! Bom pa jaz povedala, če si ti ne upaš!
    Kazala je razne geste, “kot je jebi se”…!!
    Me prav zanima če bi se našel v celi državi en človek, ki bi lahko šel preko tega?
    In to se spodobi za eno novinarko!? Potem pa še opravičilo v smehu po televiziji!
    SRAM TE JE LAHKO, DA TE CELA SLOVENIJA VIDI KAKO SI SE OSMEŠILA IN DA NIMAŠ POJMA O NIČEMUR!! SMRKLJA RAZVAJENA!

  • Si. R. je rekel/-la:

    In tako bo minilo poletje, pa zima … in bo pomlad 2010 … in še vedno bo vsak dan kak posameznik napisal nekaj, kar jih je napisalo že več kot 500 pred njim …