14. junij, 2009 | Denis Sarkić

Janez vrnil Spomenki

Prvak SDS Janša ostro nad izjave Hribarjeve za POP TV.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Janez Janša in Spomenka Hribar

V prispevku Ime tedna na POP TV o Gregorju Golobiču in njegovih razvpitih lažeh medijem, se je sociologinja in publicistka Spomenka Hribar obregnila tudi ob prvaka SDS Janeza Janšo v zvezi z njegovimi domnevnimi rabotami pri trgovini z orožjem, ki naj jih Janša ne bi nikoli dovolj razčistil. Izjavila je naslednje besede: “Da je priznal napako, je seveda neko moralno dejanje v nasprotju recimo z Janezom Janšo, ki nikoli ni položil računa, niti moralnega niti finančnega za preprodajo orožja.”

Zdaj je v SDS spletnem zapisu podpisani Janez Janša vrnil udarec Spomenki Hribar ter posredno okrcal tudi nekdanjega predsednika Milana Kučana in morda s tem pričel novo javno polemiko oziroma t.i. politično metanje blata in gnoja.

SDS spletni zapis JJ

Janšev spletni zapis Hribarjevi:

Hribarjeva brani Golobiča z lažjo

Nedelja, 14.06.2009

Spomenka Hribar je v poskusu, zmanjšati pomen laži svojega varovanca Gregorja Golobiča, v izjavi za POP TV tudi sama izrekla naslednjo neresnično trditev: »Da je priznal napako je seveda neko moralno dejanje v nasprotju recimo z Janezom Janšo, ki nikoli ni položil računa, niti moralnega niti finančnega za preprodajo orožja.«

Kot minister za obrambo v obdobju 1990 – 1994 sem bil odgovoren za oblikovanje in oborožitev Slovenske vojske. Ta naloga je bila še toliko težja, ker je ob nastopu mandata Demosove vlade maja 1990 JLA ob izdatni pomoči stare nomenklature pod vodstvom Milana Kučana razorožila slovensko teritorialno obrambo. Številni pripadniki slovenske vojske, policije ter obeh ministrstev so tvegali precej več kot kariero, ko so v težkih pogojih jugoslovanske okupacije in mednarodnega embarga opremljali slovensko vojsko. Že leta 1993 je bilo o vseh nakupih in odprodajah orožja izdelano poročilo, ki še vedno nosi oznako državna tajnost. Doslej še nihče ni uradno preklical tega poročila niti ga nihče ni dopolnil. Za razliko od sedanje vlade smo imeli takrat v mnogo težjih razmerah bolj natančne evidence orožja in tudi ukradel ga ni lahko vsak, ki se je slučajno pripeljal mimo skladišča.

Od leta 1994 pa do leta 2004 so različne vlade pod vodstvom LDS sprožile številne preiskave zaradi domnevno nezakonite trgovine z orožjem. Vloženih je bilo več kazenskih ovadb, med drugim tudi proti meni. Odzval sem se na vsa vabila in odgovarjal na vsa vprašanja pristojnih. V nobenem primeru ni prišlo niti do začetka sodnega postopka. V tem istem obdobju sta bili ustanovljeni tudi dve parlamentarni preiskovalni komisiji. Ustanovila jih je vedno vladna koalicija in si v njih zagotovila večino glasov. V obeh primerih sem bil vabljen kot priča, odzval sem se na vsa vabila in odgovarjal na vsa vprašanja. Nobena od obeh komisij ni zbrala niti toliko dokazov proti meni, da bi me iz priče prekvalificirala v preiskovanca, kaj šele, da bi mi dokazala kako nezakonito ali nemoralno ravnanje. Od silnih obtožb so na koncu vedno ostale le pritlehne politične insinuacije. Eden znanih slovenskih politikov je že leta 1993 izrekel podobno laž, kot jo danes ponavlja Hribarjeva. Ko je bil po sedmih letih, kolikor je trajalo do pravnomočnega postopka, na sodišču povprašan po dokazih, je začel krivdo zvračati na novinarja, češ da ga je napačno povzel. Ta je postregel s posnetkom lažne obtožbe in politik je bil obsojen za žaljivo obdolžitev.

Trditev, da nikoli nisem polagal računov, je torej več kot lažna. Še več. Je skrajno cinična in žaljiva. Pred preiskovalci in preiskovalnimi komisijami smo se morali več kot desetletje zagovarjati tisti, ki smo v usodnem času postavljali na noge obrambo slovenske osamosvojitve. Obtožbe pa so vseskozi letele iz vrst tiste politike, ki je z javno peticijo nasprotovala nastanku Slovenske vojske in ki je maja 1990 sodelovala pri razorožitvi slovenske TO ter tako zagrešila največjo veleizdajo slovenskega naroda v novejšem času. Kdaj bo slovenski narod sodil tem veleizdajalcem?

Gospa Hribar sicer že več kot 15 let ne zamudi nobene priložnosti, da se ne bi obregnila ob moje ime, leta 1994 je vodila kampanjo za mojo odstavitev z mesta obrambnega ministra, nato je izdala celo neko knjigo, ki se je ukvarjala zgolj s poskusi moje diskreditacije. V zadnjih 18 letih je gospa Hribar postala eden osrednjih stebrov ideološke inteligence, ki za dosego svojih ciljev ne izbira sredstev. Eno teh sredstev, ki ga sama in ostali ideologi brezobzirno uporabljajo, je tudi trdoglavo ponavljanje laži. Seveda so za takšno ravnanje bogato nagrajeni. Ne mislim samo na državna odlikovanja, temveč predvsem na materialne koristi. Leta 1993, ko je na desettisoče ljudi v Sloveniji zaradi izgube trgov ostajalo brez dela in dohodkov, je gospa Hribar postala privilegirana poslanska upokojenka. Izkoristila je poseben zakon, ki ga je sama pomagala izglasovati ter se upokojila pri zgodnjih 51 letih. Medtem ko so morale zgarane vrstnice iz njene generacije za tekočimi trakovi ali računalniškimi ekrani delati naprej, je gospa Hribar s privilegirano poslansko pokojnino zaustavljala desnico, pisala ideološke pamflete ter celotno Slovenijo poučevala o morali. In to, žal, počne še danes. Ko se že zazdi, da ji je vnema malo upadla, ji njeni ideološki tovariši brž pripnejo novo medaljo na častihlepno obličje, uvela dama rumenega tiska pa ji organizira bleščeč naslov izbranke leta ali kako podobno titulo iz nabora sejma ničevosti. In ko je potem gospa Hribar ob tako ustvarjeni medijski priložnosti povprašana za cenjeno mnenje, tak nastop z globoko oddolžitveno potrebo običajno izkoristi, da se obregne ob tega grdega Janšo, ki ima, ve se, od nekdaj totalitarne popadke ali pa ob v tistem trenutku kako drugo aktualno tarčo ideološke inteligence in družinskega prijatelja Milana.

Veliko ljudi, ki osebno poznajo gospo Hribar bolje od mene, mi je dejalo, da se z njo ne splača prepirati, saj gre za osebo, ki se s prepiri in sovraštvom hrani. Osebno mislim, da je pravzaprav vseeno, zaleglo zagotovo ne bo nič, mogoče pa bo kak novinar le kdaj zbral pogum in jo povprašal, kdaj bo pometla pred svojim pragom?

Janez Janša

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
134 x komentirano
  • luka je rekel/-la:

    spomenka pokaži dokaze!

    nič druzga….možno je vse….

  • medek je rekel/-la:

    V zadnjih 18 letih je gospa Hribar postala eden osrednjih stebrov ideološke inteligence, ki za dosego svojih ciljev ne izbira sredstev. Eno teh sredstev, ki ga sama in ostali ideologi brezobzirno uporabljajo, je tudi trdoglavo ponavljanje laži. Seveda so za takšno ravnanje bogato nagrajeni.

    Janša je psihopat. Uradno.

  • miha je rekel/-la:

    mah vsi so isti..

  • polnoleten je rekel/-la:

    medex pravi:

    če je kdo psihopat potem si ti. moram ti povedati da je Janez Janša naš junak ki ga ne bomo nikoli pustili na cedilu.Če se njemu kaj zgodi potem vsem levičarjem bomo sodili.

  • justme je rekel/-la:

    jaz ne razumem kak vsi lahko nekaj govorijo ,razlagajo in pametujejo kak je janša vsega kriv, če pa ni človeka ki bi mu kaj dokazal in ga spravil dobesedno v zapor!(sploh na izrečene obtožbe ki bi ga bremenile konkretno)zdaj je na potezi nova vlada in če bi imeli kakršne koli dokaze zoper njega bi (pomoje) dali dokaze na plano in razčistili enkrat za vekomaj kdo je kaj kriv!!zakon pa pravi dokler se nečesa ne dokaže ni krivca!!!!!!!!!(tak da janša _zaenkrat_ni nič kriv vsaj dokler se ne dokaže)glede na obtožbe iz vseh strani in da je trn v peti marsikomu bi se že enkrat lahko nekdo najdo z konkretnimi dokazi….čeprav jaz verjamem v njegovo nedolžnost bi pričakoval na vse izrečene besede proti njemu, da se le nekdo najde, ki bi imel dokaze zoper njega…vse je odvisno od trenutne vlade kaj bo storila in mislim da če bi imeli dokaze bi jih tudi pokazali….če pa jih ni(dokazov) pa glede na resne obtožbe in na zneske ki so se obračali v tem biznisu bi lahko dokazali in prikazali kje pa kdaj je prišlo do zlorabe položaja in okoriščanja

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Spomenka je očitno Ivanu stopila na rep, zdaj pa ta v polliterarni maniri lažiintelektualca cvili kot polulan cucek.
    “Polnoleten”, ne zveniš imenu primerno. Kako nam boste pa sodili? A tudi v primeru, če Ivana med opravljanjem koruzniških dolžnosti zadane infarkt?

  • justme je rekel/-la:

    vlada ma tudi dovolj poblastil da bi se lahko dokopali do vseh dokumentov ki bremenijo janšo……..

  • kvikl cvikl je rekel/-la:

    genialno jo je zatolkel in ji nastavil špeglo,KOSovko Diklićko…

    Đej Đej ,majstore!

  • herman je rekel/-la:

    Me prav zanima, ali bo tudi Janša pripravljen javno razkriti svoje premoženje in kje je dobil toliko denarja, da kupuje luksuzno stanovanje v Mesarski ulici.

  • GOLOBJA KUGA IN TURŠKA MRZLICA je rekel/-la:

    Že leta 1993 je bilo o vseh nakupih in odprodajah orožja izdelano poročilo, ki še vedno nosi oznako državna tajnost. Doslej še nihče ni uradno preklical tega poročila niti ga nihče ni dopolnil.

    Saj res zakaj že??? Morda zato, ker bi se izkazalo, da je Golobescu proti Kučanescuju le mala lažovčina.

    Ulica vabi!!

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Ja, ja, kokolo, pouličarke tudi. Samo da ne boš med njimi zagledal kakega znanega obraza, hihihi.

  • ervinator je rekel/-la:

    Nedeljski in Jana - poleg RTV dolgo časa orkestrirana medija v službi “politične avantgarde” v Sloveniji.

  • silvom je rekel/-la:

    # herman pravi:
    14. junij, 2009 ob 23:34

    Me prav zanima, ali bo tudi Janša pripravljen javno razkriti svoje premoženje in kje je dobil toliko denarja, da kupuje luksuzno stanovanje v Mesarski ulici.

    herman - saj je verjetno tudi Janša moral podati poročilo Kosu o svojem materialnem stanju preden je postal premier . Povprašaj Kosa in potem izračunaj razliko . Sicer pa , če bi bilo kaj spornega bi to lahko že zdanaj prebral kar na prvih straneh tvojih priljubljenih medijev…

  • Marko je rekel/-la:

    Ne dražite Janeza, pusiji. Izvolili so vas za vodenje države, ne za opravičevanje vnebopijoče nekompetentnosti z grdo opozicijo. Bedniki.

  • Prometej je rekel/-la:

    polnoleten pravi:
    14. junij, 2009 ob 22:44
    medex pravi:

    če je kdo psihopat potem si ti. moram ti povedati da je Janez Janša naš junak ki ga ne bomo nikoli pustili na cedilu.Če se njemu kaj zgodi potem vsem levičarjem bomo sodili.

    Haha, kakšen kreten. Dva metra pred sabo ne vidiš, dude! IQ

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Bil sem eden od ustanovnih članov nekdanje Slovenske demo kratičme zveze (SDZ), ki si lahko pripisuje največ iniciative in zaslug, da je prišlo do do likvidacije totalitarnega režima in do osamosvojitve.

    Iniciatorja in ustanovna člana te stranke sta bila tudi dr. France Bučar in Spomenka Hribar.Čeprav sem se vedno prišteval med antikomuniste in desničarje v današnjem zgešenem pojmovanju slovenskega političnega prostora in pri tem pokazal tudi precejšnjo mero poguma, m je bilo v primerjavi s tem, kaj sta si upala Bučar in Hribarjeva, velikokrat nerodno.

    In kje sta spoštovana gospod in gospa danes!

    Dobesedno sta se zlizala s politiko, ki jo iz ozadja v najčistejši udbovski maniri vodi največji slovenski politični negativec Milan Kučan.Celo dr Bučar, ki je nekoč izjavil, da se z njimi ne bi niti slikal, se je dal vpreči prav tej politiki. Enkrat oznovec, vse življenje oznovec. S Hribarjevo pa še celo ne kaže izgubljati besed. Deluje mi kot vrinjenka v takratno pomladno vrenje, ki se je s političnim kapitalom, ki si ga je takrat nabrala z obilno medijsko podporo, odzvala klicu svojih nekadnjih političnih gospodarjev in pod plaščem nekakega razumništva zaigrala svojo žalostjno vlogo.Sovraži vse, kar je katoliško, kar je desno od tako imenovane današnje levice in Janeza Janšo, ki je od vidnejših desnih politikov pravzapravše edino in najmočnejše upanje zatiranih in razžaljenih.

  • Prometej je rekel/-la:

    You are an Oxy, but for the most a moron!

  • Prometej je rekel/-la:

    Sovraži vse, kar je katoliško, kar je desno od tako imenovane današnje levice in Janeza Janšo, ki je od vidnejših desnih politikov pravzapravše edino in najmočnejše upanje zatiranih in razžaljenih. Kdo so zatirani in razžaljeni?

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Oči ti je dal Bog, da vidiš, ušesa, da slišiš in možgane, da z njimi misliš!

  • 007 je rekel/-la:

    @mefisto

    ,,pomladno vrenje,, Budalo. za nikakršno pomladno vrenje ne gre ampak za zbor užaloščene bele in črne golazni, ki je začutila svojo priložnost. Si eden izmed največjih zaslepljencev tle na forumu. Ali misliš, da komunajzarji pa niso bili za osamosvojitev Slovenije Vsaj večina. Vprašaj Mesijo al pa ministra Trupla, ki sta bla člana te stranke vrsto let in bi vse naredila, da bi splezala po hierarhični lestvici. Dosegla nista nič, razen tega, da sta se znašla na plačilni listi CIE in BND.Pomladno vrenje. hahahahahaha. Vre vam v glavi domobrančki še sedaj 60 let po koncu WWII, ko ste ugotovil, da vas je RKC nategnila.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    007 ostaja zvest svoji, drugim nedosegljivi, topoumnost!

  • Mimi je rekel/-la:

    Kok so ogabni vsi, pravzaprav. :\\
    Drug druzga vlačjo po zobeh pa ta nizke mečejo, oboji z enim samim ciljem (kot pač jaz to vidim); nafutrat se (rit al pa ego).
    Kje so vse te silne ideje, nova vremena? Saj skoz isto lapajo, iste besede uporabljajo, iste stavke tvorijo, ista imena se valjajo povsod. Sam mal se premeša pač ta smrdljiva postana in tisočkrat prevreta in ohlajena čorba. :||
    Slišat/vidt ne morem nobenga več, fizično se mi je uprl.
    Čist so vsi izgubil obraz! Kakšne pišejo/govorijo! Najnesramneje se žalijo, si podtikajo itd., se borijo z najnižjimi udarci. :(
    Človek z lepimi manirami in z naravnim spoštovanjem in vsem, za kar se vsi kao tolk zavzemajo, si ne bi smel nikdar dovoliti takih izjav, tolikšnih nesramnosti, cinizma in sarkazma.
    Včasih ko kaj preberem ali slišim, bodisi od politikov, bodisi drugih uglednežev v naši družbi, ne morem verjet, da slišim to kar slišim, da vidim to kar vidim.
    V glavnem - cesar ni sam en, cesarjev je več, in vsi so goli (in skor noben tega ne vid).

  • JBTPTKŠNKZDRVJ je rekel/-la:

    pun kurac imam že - vseh teh Levosučnih in pa Desnosučnih !! _ _ _ _ _ _ :-(

  • vida je rekel/-la:

    Zakaj se Slovenci tako radi grizemo med seboj. Poglejte zgornje tekste. Kakšen gnev. Sovraštvo.
    Zakaj? Zaradi tega, kaj je eden rekel o drugemu… in ali je to res ali ni…in kaj bi bilo , če bi bilo res…in naši dedje so bili partizani al pa niso bili partizani….in eni so levi drugi pa desni…

    Ljudje, stopite pred ogledalo in se globoko (ampak res) - zamislite.

    In potem naj vas bo vse po vrsti sram.

  • kaktus je rekel/-la:

    Hribarca je vseskozi na svoji “pravi” poti ! Demos se je sesul tisti trenutek, ko je KUČAN odpoklical svoje podtaknjence iz njega! SPOMINKA ima daljši partijski staž od delovne dobe. Prav čudi pa me, da so to lažnjivo bitje vzgajale kaluđerice ali po naše redovnice, nič se je ni prijelo !
    Naj kompetentnejši je Janšev odgovor ob (@16) MEFISTU, seveda !
    DRUGO JE ČVEK IN BLEBET !

  • Prometej je rekel/-la:

    MEFISTO: Mi lahko prosim odgovoriš na vprašanje? Res me zanima koga smatraš kot zatiranega in razžaljenega v današnjem času. In glede slednjega stavka: Oči ti je dal Bog, da vidiš, ušesa, da slišiš in možgane, da z njimi misliš! Res? Sam sem mislil, da imam oči, ušesa in tudi možgane, kot posledico evolucije in mi niso bile dane kar od nekje. In to, da človek sovraži ustanove, ki zavajajo ljudi in jih poneumljajo vidim kot nekaj zelo pozitivnega.

  • agrippa je rekel/-la:

    @MEFISTO:
    Niste edini, ki tako gledate na to stvar. Veliko nas je in še več nas bo. Prišel bo pravi trenutek, ko bo potrebno za kruh kaj narediti.

  • JBTPTKŠNKZDRVJ je rekel/-la:

    P.S.: in kar je še moje dodatno prepričanje - filozofi in sociologi so (v) tej državi naredili več škode kot pa koristi ! _ _ _ _ _ _

    W Država od kurca !

  • JBTPTKŠNKZDRVJ je rekel/-la:

    usi glih !

  • Prometej je rekel/-la:

    agrippa: Vsi se strinjamo s tabo, da prihodnost v tako tekmovalnemu sistemu, kot je kapitalizem, ni lahka. Kaj si hotel s tem povedat? Da levica ta problem ignorira? Prav zato se zavzema za socialno varnost države. Mi lahko nekdo obrazloži ta vaš strah do levice?

  • luka je rekel/-la:

    amapk resno…naj vsi ti kvazi komunajzarji, ki trdijo, da je janša neznansko obogatel z orožjem pokažejo dokaze….

    ga ne zagovarjam…mislim, da je vse možno….ampak ne pa vedno eno in isto lapat, ko nimaš drugih argumentov proti njemu……

    če se je razkrinkal golobić se lahko tud janša….z dokazi na plano…!

  • luka je rekel/-la:

    al je to še ena stavr; za katero vsi mislijo, da je res, nima pa noben dokazov za to…
    jest tud mislim, da je pahor poženšečen feget, nimam pa dokazov za to….nastavu se mu pa tud ne bom:)

  • nejc je rekel/-la:

    MEFISTO je provokator, komunist, udbomafijec in kučanov agent. Izdaja se za desničarja, hkrati pa za dnar piše brezglave komentarčke, s katerimi utrjuje prepričanje o intelektualni inferiornost desnice.

  • Prometej je rekel/-la:

    JBTPTKŠNKZDRVJ: zelo rad bi slišal tvojo razlago zakaj so filozofi in sociologi škodili sloveniji? Bi bilo bolje prepovedati vse humanistične vede? Luka: te zadeve je zelo težko dokazovati (še posebej po tolikih letih). Se pa strinjam s tabo, da v kolikor ni dokazov ni vredno omembe v medijih. In tovrstni nastopi desnice, kjer obtožujejo janšo preprodaje orožja in podobnih mutnih poslov so samo voda na mlin janši.

  • flak je rekel/-la:

    Pričujoče pismo so mu napisali v štabu, kjer hranijo in razvijajo dosjeje za diskreditacijo političnih nasprotnikov in lahko v relativno kratkem času sestavijo razne spise. Določenih besed in formulacij, ki so uporabljene, Janša preprosto nima v besednem zakladu. Po pisanju sodeč je avtorica ženska (rahlo histerična) on pa je zadevo malce oklestil, zasolil, popopral in se ob tem prav lepo zabaval. Tako utečenega kolesja se ne bi sramoval niti Stasi.

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Flak, mogoče je pa naš Ivan le prepisal pismo, ki ga je bil nekoč Tony Blair poslal Margaret Thatcher.?

  • MEFISTO je rekel/-la:

    PROMETEJ, to ni klasična levica, ki jo poznajo države z dolgo demokratično tradicijo, to je tako imenovana postkomunistična ali tranzicijslka levica. Ker je izgubila politični monopol, si je prigrabila ekonomski in finančni monopol ter prevlado nad mediji.Kdor ekonomsko obvladuje državo, ta tudi dejansko vlada. Nič hudega, če ljudje slabo živijo, mediji jim bodo vselej dopovedali, dabi bilo pod kako drugo opcijo še slabše. Krilatica, ki jo rad goni JBTPTKŠNKZDRVJ, da so levi in desni isti (enaki), je že star preizkušen perfiden recept za dodatno poneumljanje ljudi.

    Kako lahko govorimo o levici, če so njeni člani , simpatizerji in kolaboranti vsi najbogatejši Slovenci in mnogo takih, ki to še želijo postati.Prava levica ne gradi svijega vpliva na laži in ropanju. Kakšen socialni demokrat je na primer Potrč, ki je mož za vse čase in vse poltične sisteme ali Pahor, katerega ničemrnosti mora služiti vsa država, ali Boško Šrot, ki je lahko obogatel s pravo člansko izkaznico.

    Unikum je tudi to, da se naši tako imenovani liberalci prištevaji k levici. Tako naprimer Gregor Golobič ni nikakršen liberalec ali levičar, temveč pokvarjen tranzicijski povzpetnež, ki so mu interesi države in državljanov deveta skrb in ki skrbi le za osebne interese ter interese svoje nomenklature. Kdo je že videl, da levica podpira liberalce, ki gredo povsod skupaj kot ogenj in voda.

    Poneumljen narod pa naseda takemu političnemu razvrščanju, kot edinemu zveličavnemu.

    Seveda, saj so poglavitni mediji v lasti dveh največjih tranzicijskih tajkunov.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    NEJC, desnica je intektualno močnejša stran našega političnega življenja.

    To pa ne zaleže, ker je pri nas potrebna za uspeh še izdatna mera pokvarjenosti, brezobzirnosti, sprenevedanja, lažnivosti, intrigantstva, aferaštva in vsega, kar zaničuje kulturni svet, kar pa brez konkurence do obisti obvlada naša tako imeniovana kevica.

  • JBTPTKŠNKZDRVJ je rekel/-la:

    Prometej - še najbolj so škodljivi kriminalni sociopati/diplomirani sociologi, ki svoje usluge prodajajo Levosučnim, pa Desnosučnim, pa spet Levosučnim, itd., ipd. ! _ _ _ _ _ _

    W Država od kurca !

  • ProPolis je rekel/-la:

    Družba je res polna psihopatov. Ni dvoma. Ampak Spomenka Hribar naj pa vendarle pove oziroma na splošni praksi ustrezen način dokaže, kar govori oziroma piše o Janši. Da naj bi Janša bil eden velikih vojnih dobičkarjev govori ulica že vse od onih vojnih let. A rabimo dokaze, ne pa poulično kvantanje in neosnovano blatenje. Za Golobiča so bili dokazi črno na belem, za Janšo jih še nismo videli. Naj bodo dokazi ali v povezavi s trgovanjem z orožjem ali pa v povezavi z aktualnim Janševim premoženjem, kateremu ne bi znal dokazati izvora …, kar koli že bo, dokazano mora biti. Naj ga prijavi davkariji, če ne gre drugače. V nasprotnem se mi zdi njeno besedovanje le navadno kvantanje, ki si ne zasluži drugega, kot točno tak odgovor Janše, kakršnega je dobila - z vsemi v pismu pričujočimi pritlehnostmi vred.

  • nejc je rekel/-la:

    @ MEFISTO”desnica je intektualno močnejša stran našega političnega življenja.”
    To je seveda jasno, vendar ti to deklariraš kot svoje stališče, hkrati pa s svojimi komentarji rafinirano žališ desnico. Tud v postu zgoraj, je med tekst skritih nekaj pejorativnih:
    “Prava levica ne gradi svijega vpliva na laži in ropanju”
    aluzija : Desnica to seveda lahko počne, to je za desnico nekaj povsem legitimnega.
    Ali pa:
    “to ni klasična levica, ki jo poznajo države z dolgo demokratično tradicijo, to je tako imenovana postkomunistična ali tranzicijslka levica.”
    aluzija: torej tudi desnica ni klasična, temveč je to tako imenovana postkomunistična ali tranzicijska desnica, ki bo šele postala prava desnica. (ko bodo pocrkali vsi bivši komunajzerji, ki so jih desne stranke polne?)
    Pa spet:
    “ker je pri nas potrebna za uspeh še izdatna mera pokvarjenosti, brezobzirnosti, sprenevedanja, lažnivosti, intrigantstva, aferaštva in vsega, kar zaničuje kulturni svet”
    Kaj pa bleščeč uspeh stranke SDS na zadnjih volitvah!!!!!! Boš trdil da je ZMAGA SDS Z VELIKO RAZLIKO na EU volitvah posledica zgoraj nevedenega?

    Si plačan kučanov agent, udbomafijec in komunajzer, prebrisan si, mene pa že ne boš prevaral.

  • Mimi je rekel/-la:

    ProPolis (@ 40): “za Janšo jih še nismo videli”
    no pravzaprav smo jih: blairov govor/bob leta, prodaja mercatorja, ki ni nič vedel, pogovor s sanaderjem, ki se ni zgodil…

    Sicer pa se podpišem pod vse ostalo v tvojem komentarju.

  • konec je rekel/-la:

    Kdorkoli podpira undbomafijo podpira tudi krvavo nestrpno ideologinjo…..
    Glede patologije komunističnih “mislecev ” kot sta miheljakec ali hibarčkova je le vpašanje kdo je bolj kriv za to patologijo ali kućanov obvezni tečaj ali dokazana psihopatska težnja, da sploh si vpisan na kućanov tečaj.

  • konec je rekel/-la:

    Lustracija komunistov je manjkala…to je to.

  • konec je rekel/-la:

    In kot je napisal nekdo, ki je lepo sintetiziral realnost in velja tudi za Hibarćkovo:

    Ogromno gnojnice poliva na kapitalizem, kjer pa delavci živijo precej bolje kot pri nas. Socialisti socialističnega -fevdalnega sistema ne boste spremenili na bolje, kvečjemu na slabše, kar se vidi zadnjih 20 let.
    Potrebno je kopirati zakone zahodnih demokracij in prekopirati tržno gospodarstvo, vsem, ki so bili kadarkoli člani komunistov, socialistov - pa doživljenjsko prepovedati opravljanje javnih, državnih služb. V Slovenijo je potrebno prenesti kapitalizem, ne pa ta roparski fevdalizem rdečih fašistov.
    Socialisti - ne imenujte tega družbenega reda v Sloveniji kapitalizem, ker to ni. To je roparsko-mafijska-fevdalna družba komunajzerjev, ki z lepimi socialističnimi besedami še vedno doseže, da jih voli 80% Slovencev, ki so politično in umsko zapeeni rdečkarji. Beda pa je zato iz dneva v dan večja.

  • konec je rekel/-la:

    Ali veste zakaj časopisi dajo toliko “pozornosti” tej nestrpno rdeči bedakinji?

    Saj je toliko mladih, ki je bolj odprtih, naprednih, sodobnih, tudi levih, ki pa jim rdeči časopisi ne dajo možnosti…ali veste zakaj?

  • nejc je rekel/-la:

    @konec ” vsem, ki so bili kadarkoli člani komunistov, socialistov - pa doživljenjsko prepovedati opravljanje javnih, državnih služb. .”
    Se globoko strinjam, nerodno je le, da je bil Janez Janša član zveze komunistov, tako da bi mogoče potrebno ob lustracijskem zakonu sprejeli amandma, da to pa za Janšo ne velja. Oziroma za več takih. Rupla recimo. Oziroma vse, ki so se iskreno spokorili, in so zdaj člani SDS.

  • obama je rekel/-la:

    očitno je “prepisan” Blairov govor Janši prinesel cca 5mio eur davkoplačevalskega denarja v žep.Prav gotovo sta ti dve laži med seboj enakovredni,knede Mimi?
    Kaj je s Patrijo,Mimi? Smo kej lagali,Mimi?
    Kaj je s prisluškovanjem Rancu? Smo kej lagali,Mimi?
    Kaj je s prisluškovanju Sanaderju? Smo kej lagali,Mimi? Direkt iz banje v mikrofon,Mimi?

    Podobno tudi una Palčkova zgodovinska misel, ki jo je v resnici izrekel že nekoč župan Hribar.A za to laž veš,Mimi?

  • whatever je rekel/-la:

    Ga. Hribar hvala za mnenja skozi ta leta, sem mlad in rad gledam naprej, zato vas vljudno prosim: STFU!

    In vsi zaripli, zatohli tovariši in tovarišice se jim lahko pridružite. No problem.

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Koliko nemočnega gneva je v našem malem fukfehtarju! In to vse zgolj zaradi rjovečega očka in dominantne mamice! Vzgoja pač, dragi moji.

  • Gregor Surla je rekel/-la:

    Jest bi tud drug let u penzijo mahnu!? Nasveti za realizacijo dobrodošli. Mogoče pa sam par napak(laži) človk proda pa je??

  • obama je rekel/-la:

    Carlos Contreras pravi:

    15. junij, 2009 ob 11:09
    Koliko nemočnega gneva je v našem malem fukfehtarju! In to vse zgolj zaradi rjovečega očka in dominantne mamice! Vzgoja pač, dragi moji.

    ..ti zmanjkuje,vidim….

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Kvikl, nisem govoril tebi ali o tebi.
    Lahko pa pripomnim, da gre pri obračunavanju s Hribarjema v najboljšem primeru za tragikomično pomoto ojdipskih razsežnosti: tako kot je Ojdip ubil očeta in spal z materjo, ne vedoč, za koga gre, tako ultradesnica napada Spomenko in Tineta, svoja intelektualna očeta, ne vedoč, da sta prav to.

  • konec je rekel/-la:

    Carlos Contreras, glej glej kdo se ponovno javi…. ali je bilo naporno reševanje oranžnega lažnivca?

  • konec je rekel/-la:

    Kaj je zahteval, da je ostal v politiki od služinčadi? Slišal sem,da je zahteval totalitarno pokoro najzvestejšim pa je dal možnost VELIKEGA ZADOŠČENJA……ha. ha. ha. ha….

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Mission accomplished.

  • konec je rekel/-la:

    Carlos Contreras, well done.
    ker sem vedel, da ga udbomafija hoče rešiti (pomemben člen), sem stavil večerjo, da ne bo odstopil….hvala.

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Včasih mora človek napraviti tudi kako dobro delo. Perché non possiamo non dirci …

  • obama je rekel/-la:

    Carlos Contreras pravi:

    15. junij, 2009 ob 11:33 tako ultradesnica napada Spomenko in Tineta, svoja intelektualna očeta, ne vedoč, da sta prav to.

    ..če si prebral tekst, ti je bilo,tako kot širni javnosti raztolmačeno prav to…to sta kučanovska podtaknjena “intelektualna očeta” v desnico.
    Tako kot France Bučar-mejaš istrski,ki je nekoč izjavil,da se s Kučanom ne bi niti slikal..Pa ga zdej poglej.Enkar Oznovc,vedno Oznovc…

  • konec je rekel/-la:

    Spomenka Diklić ali Diklič?

  • WHMH je rekel/-la:

    Enkrat lopov, vedno lopov; enkrat lažnivec, vedno lažnivec; simply as that; ni važna barva;

  • tiib je rekel/-la:

    Deklič po imenu Spomenka je prav.

    Bemti sem se nasmejal, ko sem bral tale JJ-jev zapis. Fuuul fajn je tole spisou… ;-)

  • obama je rekel/-la:

    konec pravi:

    15. junij, 2009 ob 12:10
    Spomenka Diklić ali Diklič?

    Spomenka Hribar, rojena Diklić
    Zdenka Kidrič, rojena Armić

  • MEFISTO je rekel/-la:

    NEJC, oglašaš se v maniri preverjenega udbaša.

  • Prometej je rekel/-la:

    Vi ljudje ste cudni!! To velja za veliko vecino ljudi tukaj! Posplosujeste, obtozujeste itak na vse strani s popolnoma nerelevantnimi obtozbami, verjamete v neke teorije zarote. V glavnem sploh ne dojemaste dejstev in realnosti. Vsaj marljivi ste, to pa vam gre priznati. Me prav zanima s kaksnim znanjem razpolagaste. Koliko veste o nastanku sveta, abiogenezi, evoluciji, kvantni mehaniki, makro ekonomiji, mikro ekonomiji, psihologiji, manipulaciji mnozic? So vam jasne znanstvene metode raziskovanja fenomenov? Namrec od sodobnega in razumnega cloveka bi pricakoval, da si je zgornje pojme razjasnil do podtankosti.

  • obama je rekel/-la:

    Prometej pravi:

    15. junij, 2009 ob 12:58
    Vi ljudje ste cudni!! To velja za veliko vecino ljudi tukaj!

    a ti si tisti,ki je ukradu ogenj z Olimpa? Povej,kako si to naredu.

  • medek je rekel/-la:

    Celo životinjsko carstvo :)

  • Kragulj je rekel/-la:

    Janez je resnično lažnivec. Na laži je bil ujet stokrat. Vsakič, ko je govoril o prekupčevanju z orožjem, o Dwepali vasi, o vlogi Brezigarjeve… Človek se vsega še spomniti ne more.

  • obama je rekel/-la:

    Kragulj pravi:

    15. junij, 2009 ob 13:15
    Janez je resnično lažnivec. Na laži je bil ujet stokrat. Vsakič, ko je govoril o prekupčevanju z orožjem, o Dwepali vasi, o vlogi Brezigarjeve… Človek se vsega še spomniti ne more.

    prosi na centralo SDja,da ti dajo večji USB ključ

  • MEFISTO je rekel/-la:

    KRAGULJ, da se človek vsega še spomniti ne more.

    Za njegove umske sposobnosti je bilo že to veliko.

    Glede na to, kolikokrat je to že slišal, bi moral znati ponoviti na izust.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Daj MEDEK, zaupaj nam, če še res nisi spal pri punci, kot se diskretno namiguje.

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Obamko, tile grdi komunisti so pa res vedno korak pred vami. Tragika. Sicer se mi je pa utrnila zla misel: da ni tudi tale Ivan Janez mogoče Kučanov podtaknjenec? Znaki so sumljivi: nekoč nosil štafeto v Titovo Jajce, z odobravanjem citiral Borisa Kidriča, rušil in zrušil Demosovo vlado z Lojzkom na čelu … Bog si ga vedi. Trust no one - the truth is out there.

  • obama je rekel/-la:

    Carlos Contreras pravi:

    15. junij, 2009 ob 13:39
    Obamko, tile grdi komunisti so pa res vedno korak pred vami. Tragika. Sicer se mi je pa utrnila zla misel: da ni tudi tale Ivan Janez mogoče Kučanov podtaknjenec? Znaki so sumljivi: nekoč nosil štafeto v Titovo Jajce,

    kolikor vem,je zdej Kučan prestopu med Luterane

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Hja, saj to so predvojni klerofašisti že predvideli, redosled namreč: bogokletna shizma, antikristovska reformacija, satanska revolucija. Zdaj se pa očitno stvari zlagoma vrtijo nazaj. Tale satan ima polne roke dela.

  • obama je rekel/-la:

    Carlos Contreras pravi:

    15. junij, 2009 ob 13:39

    ..tankat pejdi,Carlos..Spet gre gor bencin opolnoči…

  • Turek je rekel/-la:

    Komi čakam, da tole uporabjo v radiu ga-ga :D

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Obama, nimam avta. Tako da tankam samo vino, šnopček inu slične substance.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    KAKTUS, UNIČEVALE RDEČUHOV se vse manj in manj oglaša.

    So ga morda prestrašili, je bolan ali odsoten, je ostal brez umetniškega navdiha?

  • uničevalec rdečuhov je rekel/-la:

    gospod JANEZ JANŠA; SLOVENSKIM DRŽAVLJANOM STE ANALITIČNO in zelo konkretno prikazali in opisali duševni in ideološki lik sprevržene , hujskaške ,konvertitske inskrajno sovražne ksantime, ki še vedno sliši na ime Diklić, pardon hribar.Kamen je vržen; pa naj slovencem in slovenkam pojasni svojo umazano izdajalsko vlogo do današnjih dni.Čakamo!

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Da nam ga niso ugrabili mali sivi ejlijeni?

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Ohohoho, jebemti, mi o volku! Pozdravljen, Uničevalko!

  • obama je rekel/-la:

    Carlos Contreras pravi:

    15. junij, 2009 ob 14:43
    Obama, nimam avta. Tako da tankam samo vino, šnopček inu slične substance.

    je čutit…občasno verjetno več..

    raja vendarle ma avte…

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Obama, never before sundown.

  • angie je rekel/-la:

    Ojej, Kalimero je spet zacvilil “krivica, krivica…!

    Škoda, ker gospod prof. Rudolf Moge (komisija DZ, ki jo je SDS onemogočila) ne bere sds portala. Bi imel Janši kaj povedati!

  • angie je rekel/-la:

    Pa še tole vsem: mefistu, Koncu, unirdečuhu…
    Gospo Spomenko Hribar so vrgli iz partije (zveze komunistov), ko je omladinac Janša še veselo korakal po poteh spominov in tovarištva (Avnoja) v bosansko Jajce in pel Druže Tito, mi ti se kunemo…”

  • konec je rekel/-la:

    angie , nič čudnega.
    vse, ki so hoteli v določenem trenutku spremeniti partijo, da bi jo rešili, da bi ta ostala še naprej na oblasti so spodili……kultura smrti ima še znotraj mehanizme samomora…treba je samo čakati…..

  • konec je rekel/-la:

    angie, JJ bo en dan - upajmo - končal s politiko, odšel iz politike (kot pravi demokrati, kar od komunajzerjev ni mogoče pričakovati) ampak samo takrat kot bo kućanova udbomafija precej bolj šibka in ko bo narod -upajmo čim prej - spoznal nestrpnost, nazadnjaštvo, anti-evropeizem komunajzerjev……..do takrat pa je edini (vsaj tako zgleda) , ki je lahko kor balkanskim udbašem…..

  • konec je rekel/-la:

    in spomnite spomenko, da bi se lahko podpisovala deklić bi bila bolj verodostojna….

  • Kragulj je rekel/-la:

    Več kot dve leti smo prekladali Janševo orožje za Hrvate in Bosance, jih usposabljali v Kočevski Reki in Svetlem potoku - državna blagajna pa je ostala prazna. Je pa Zidar zgradil Krkoviću cesto in gostilno.Pod Krkovićevim poveljstvom je imel tudi paravojaško formacijo MORiS… Draužbaherju je financiral projekte, v Grosuplju postavil tovarnico za strelivo, posredno kupil z denarjem od orožja medvoške Laminate, nakakal Depalo vas, organiziral prisluhe soposlancem, Bosancem zaplenil helikopter… Ni da ni.
    Ko bi dečko priznal vsaj to, da je za gotovino kupoval sfredstva in naprave za VOMO ali MORiS. Kje pa, on ni nikoli ničesar… REFREN: nikoli ničesar… nikoli ničesar… nikoli ničesar… nikoli ničesar…

  • konec je rekel/-la:

    Kraguljevac ajde, ne bodi tako jezen.

  • Iax je rekel/-la:

    Kako tipično Janševsko - ko zmanjka argumentov, se branimo z domovinskimi zaslugami in razglašamo veleizdajalce.

  • medek je rekel/-la:

    Mefisto sumim, da je Rupar, strokovnjak za mednožja.

  • Tovariš Primorc je rekel/-la:

    Boooooring!

  • Edi je rekel/-la:

    In Hribarjeva naj bi se hranila s sovraštvom in prepiri? Ta človek druge obtožuje nečesa kar on sam počne… druge obtožuje laži, a sam laže, druge obtožuje sovraštva pa sam tako sovraži da se mu kar bliska iz oči. Zdaj vidim, da imamo v naši politiki v glavnem ljudi s psihološkimi problemi, in to v vseh strankah na vseh možnih položajih.

  • asd je rekel/-la:

    dobro jo je zatolkel, prasico staro!!! :D

  • MEFISTO je rekel/-la:

    MEDEK; Rupar je definitivno strokovnjak za ženska mednožja, kot se takemu možakarju spodobi.

    Še nekaj ti bom zaupal, ženske ga imajo zelo obožujejo.

    MEDEK, na čigava mednožja se pa ti spoznaš?

  • Ars Ignis je rekel/-la:

    Ha, če mu kazen iz pogojne spremenijo v pravo, se lahko iz zapora vrne kot strokovnjak za vse vrste mednožij.

  • krucefiks je rekel/-la:

    Glede orožja na kratko. Ker doslej še nič ni bilo dokazano, lahko sklepam samo dvoje.

    Ali se nič ni dogajalo (malo verjetno) ali so bile vpletene strani, ki so danes na nasprotnih straneh in je v interesu vseh strani, da zadevam ne pridemo do dna. Ker tole natolcevanje mi gre počasi že na k….

    Podpiram pobudo Pečeta, ki je lani v parlamentu izjavil, da lahko vsem ugibanjem javnosti glede dogajanja v 90ih enostavno naredimo konec, če odpremo arhive, nad katerimi bdi državni zbor.

    Se zavedate, kako bolano situacijo imamo? Politične elite se zadnjih 15 let tolčejo in obtožujejo, dokumentacija, ki dokazuje ali eno ali drugo, pa je shranjena v arhivih, nad katerimi imajo nadzor te iste politične elite. Odprejo naj za javnost, pa si bomo volilci sami ustvarili mnenje.

  • konec je rekel/-la:

    # asd pravi:
    16. junij, 2009 ob 0:16

    dobro jo je zatolkel, prasico staro!!! :D

    Podpišem

  • Mimi je rekel/-la:

    Itak Krucefiks; vrana vrani ne izkljuje oči.
    Res absurdno. :o(

  • medek je rekel/-la:

    @konec, mefisto

    Dva Fritzla.

  • WHMH je rekel/-la:

    Še je čas za lustracijo …

  • MEFISTO je rekel/-la:

    MEDEK, če veš za Fritzla, še ne pomeni, da se spoznaš na blagodejni seks.

  • medek je rekel/-la:

    @ Mefisto, kot bogoslovec ne seksam :)
    http://www.vest.si/2009/06/15/celibat/

    Intermezzo:

    Za malo zdrave pameti :)
    Levi in desni pogled na koloradskega hrošča

    http://www.dnevnik.si/debate/kolumne/1042274567
    Ta navidezna demokratizacija je povzročila, da ni bilo mogoče razpravljati o ničemer več, tudi o letini krompirja ne, ne da bi pri tem imeli dve mnenji, levi in desni pogled na koloradskega hrošča. Ker levo in desno usmerjenih komentatorjev za vse vrste škodljivcev primanjkuje, so se novinarji zatekli tudi k domnevno odrinjenemu zdravorazumarskemu sleherniku, ki seveda tudi ima svoje mnenje o vsem, a ga doslej ni imel priložnosti javno izraziti.

  • Jack je rekel/-la:

    nejc: Ja - to pa zato, kar je komentarje o intelektualni superiornosti desnice težko napisati…

  • nejc je rekel/-la:

    no, taprave butlje najdeš na obeh straneh, kot si pravkar demonstriral.

  • nik je rekel/-la:

    >@medek:
    >Za malo zdrave pameti :)
    >Levi in desni pogled na koloradskega hrošča

    Da. Sedaj pa naj uveljavijo še večinski volilni sistem, pa se lahko začnemo pripravljati na naslednjo vojno.

  • joze je rekel/-la:

    to je tako zalostno gledat vsak dan po 60 letih te razprtije levo desno ipd.
    groza kako se da zmanipulirati ljudi
    vsakic ko preberem kaj v slovenskih medijih in vidim vse te razprtije me mine da bi se vrnil v slovenijo
    ce bi vam kdo puske podaril bi se se enkrat klali med sabo kot med vojno
    ovce!!!!!!!

  • titofido je rekel/-la:

    Janša, bravo, pretehtano argumentirano in na kulturnem in moralnem nivoju, o katerem lahko gospa lažnivka le sanja.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Škoda, da imamo v Sloveni le enega Janeza Janšo!

    Pri vseh teh idiotih bi jih potrbovalie več, pa še ne bi spravili državo v red!

  • petrovc je rekel/-la:

    Zavbi padlim angelom:
    nekaterim od vas (Korl kontra &) lahko pomaga le Bog. Pa ne, da bi to hotel ali zavestno ravnal, slucajno. Eno in isto, ko sem po dolgem casu spet odprl te strani. Obsedel, zamahnil z roko in se lotil drugega dela. Pa se spet vrnil, vase blato, komentarjev, sovrastva smrdi do nebes.
    Ni ga naroda, ki bi imel take netilce lazi in sovrastva s takim kratkim spominom in tako placanimi (Euro ali kariera) komentarji.
    Daj Bog, da Hrvasko cim prej sprejmejo v NATO in EU. Da se ta kotel primitivizma zapre in locira.
    Slovenija bo gospodarsko izumrla. Ljudje, povsod, brez cloveskega dostojanstva.
    Krizi ni videti konca, vsaj se nekaj let in najhuje nas sele caka, jeseni!
    Pobrskajte, kaj sem ze pisal.
    UBILI so nam medveda, Roznika. Ni treba dalec iskati. Strokovno ustreljen, strokovno nataknjen, strokovno odrt, strokovno odrezana glava in sape. Krivolovec? Dajte no, bil bi cudez, da bi vse to znal. Krivolovec in mesar? Bil bi cudez, da bi tako dobro streljal. Ni treba dalec iskati! Bil je LOVEC!

  • angie je rekel/-la:

    @konec, št. 86 in 87

    Hmm - kaj misliš s tisto povezavo… kultura smrti (to sintagno je lansiral tvoj ljubljeni vodja JJ) in samomor? Se bo Janša fental? Pa ja ne!!!
    Ali pak bo zapustil to gravžno politiko (od česa bo pa živel, saj plačo dobiva že od l. 1991 kot politik), kot upaš v naslednjem ttenutku, vzel svojo Uršiko zalo po roko (pravkar sta si na Mesarski ulici kupila 130 kvadtarov) in se šel srečnega očka malih janšekov?

  • angie je rekel/-la:

    Aja , konec, še tale malenkost: Spomenka je bila nekoč res deklič, nikoli pa deklić…malce si šlampast. Njena mama je Slovenka, oče pa je bil rs Diklić, ampak je bila še otrok, ko ga je že zgubila…

    Otroci si staršev ne moremo izbirati. Si si jih ti morda lahko?

  • konec je rekel/-la:

    angie, torej je bila deklić..ja ali ne…vse ostalo je tipično sprenevedanje……., in da ne bo dvomov, ne bi bilo čisto nič čudnega ali grdega, če bi imela mehki ć na koncu..(srbi in hrvati so kul, kot sem že rekel), ampak ……, to skrivanje in sprenevedanje je tipično za “balkansko” mentaliteto (ne slovensko, srbsko ali hrvaško…).

  • konec je rekel/-la:

    je pa zanimivo koliko oboževalcev rdeče tečne starke ne ve, da se v resnici imenuje DEKLIĆ

  • petrovc je rekel/-la:

    V situaciji, kakrsna je in kakrsna bo se leta, nem je Slovencem nujen mocan in nekoliko brezkompromisni predsednik vlade. In to je samo Janez Jansa in financnik Bajuk.
    Zmedeno vodenje in vsesplosni kompromisi in soglasja nas bosta privedla v nepopravljivo narodnostno in posamezno clovesko katastrofo. Govorjenje oktobra 08, da ima nekdo pripravljen program, da Slovenija krie ne bo cutila, pa nato februarja 09, da je kriza za Slovenijo mimo in nato maja 09, da smo dosegli dno in da bo samo bolje, je ali laganje ali pa popolno nepoznavanje mednarodne in drzavno Slovenske realnosti.
    Ko bomo zreli za ta korak, so upanja na prihodnost!

  • hoblič je rekel/-la:

    Pa tudi če je švercal, s čim bi pa drugače pregnali to bando iz Slovenije?
    Mogoče bi pa Spomenka Rdeče Paprike metala na njiih lepo gojene na Kumrovških vrtovih.

    Sicer pa se ve, SPOMENKA,KUČAN, ŠKOLČ, POTRČ, IN še in še jih je, ki se jim še vedno toži po Jugoslaviji, nikoli niso bili za SAMOSTOJNO SLOVENIJO!!!!

    In še sedaj niso, zato drži gobec; SPOMENKALI se ne bomo nate ko boš dobila zadnjo borčevsko penzijo.

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Hihihi, Hoblič. Tale stara teta je vsaj javna osebnost (kolikor že pač gospodinjska), ti si pa … nič? Hihihi :)))))

  • en_tipson je rekel/-la:

    “Sicer pa se ve, SPOMENKA,KUČAN, ŠKOLČ, POTRČ, IN še in še jih je, ki se jim še vedno toži po Jugoslaviji, nikoli niso bili za SAMOSTOJNO SLOVENIJO!!!!”

    Ti nisi bil nikoli za samostojno slovenijo in si komunistični agent provokator, ki poskuša pretrgati vezi z evropskim dialogom in nas vrniti nazaj v Jugoslavijo.

    To se ve.

  • petrovc je rekel/-la:

    En tipson, hoblic,.. : dvakrat trda lupina navzven in nic vsebine notri. Zal.
    Medek: tuje pravljice so boljse, kot tvojerodni umotvori.

  • florian je rekel/-la:

    Spomenka je kup dreka……..

  • petrovc je rekel/-la:

    Florjan: pri tovrstnih popadkih vcasih pomaga, ce te zavijejo v deko namoceno v mrzli vodi in pol litra
    travarice.

  • Jaka je rekel/-la:

    Janša je psihopat. Uradno.
    MEDEK SE JE SKREGAL S SVOJO PAMETJO.

  • Mimi je rekel/-la:

    En tipson (@ 121): “Sicer pa se ve, SPOMENKA,KUČAN, ŠKOLČ, POTRČ…”
    Ojejjej! :D
    Hude face te vznemirjajo! :D

    Florijan (@ 123): “Spomenka je kup dreka……..”
    Kakšen luciden komentar.

  • medek je rekel/-la:

    A sem pameten :)

  • HHH je rekel/-la:

    Spomenka ni vredna , da bi jo s kolom potolkli.

  • ekka je rekel/-la:

    Dobro bi bilo, da se Janez umakne s političnega odra. Zakaj pa ne.

  • petrovc je rekel/-la:

    MEDEK pravi: “A sem pameten

    Ce je na koncu te trditve, kar stavku manjka, pika ali klicaj, kar si najbrz, hotel povedati, nima smisla ugovarjati. Kvecjemu potrditi, da si na tisti strani Gausove krivulje, kak milimeter cez, ki prehaja v drugo podrocje.
    Ce je pa vprasaj na koncu stavka, ti pa odgovarjam s mislijo, da je pot v neumnosti tlakovana s takimi, ki mislijo, da so pametni.

  • Bobek leta je rekel/-la:

    Gauss, Petrovč. Pa med “najbrž” in “hotel” tista vejica nima kaj početi.

  • Matjaž Germ je rekel/-la:

    A to je res, glede penzije?? A se da komu raziskat?? :)

  • muci je rekel/-la:

    TALE SPOMENKA IMA FETIŠ NA JANEZA, SO BILI ČASI , KO JE BILA NJEGOVA ZAGOVORNICA, ZANIMIVO; SEDAJ PA BRUHA OGENJ PO NJEM, MORDA JI JE PA JANEZ POBEGNIL, KER KE IMELA KAKŠNE “DRUGAČNE NAMERE Z NJIM” ?
    JANEZ TI KAR PLUVAJ PO NJIH, SAJ DRUGEGA NISO VREDNE TE STARE ZAFUSTRIRANE BABE, KOT SO HRIBARCA IN JEKLINKA…….

  • medek je rekel/-la:

    Ojoj, še en vreščavi janšev fundamentalist.