22. julij, 2009 | Denis Sarkić

Gantarja skrbi ugled Državnega zbora zaradi laganja poslanca Bezjaka

Predsednik Državnega zbora Pavle Gantar o domnevnem laganju poslanca SDS Marjana Bezjak o svoji izobrazbi.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Poslanec SDS Marjan Bezjak je menda lagal o svoji izobrazbi. Na svoji predstavitveni spletni strani, na spletni strani SDS in tudi pri kandidaturi za poslanca, je namreč navajal, da je diplomiral na Višji ekonomsko komercialni šoli Maribor ter na šoli Gea College. A na Gea Collegu Bezjaka nimajo zavedenega ne v bazi študentov in ne v bazi diplomantov, poleg tega še dodajajo, da se številke njihovih indeksov nikoli ne začenjajo s številko 5, torej navedena številka ne more biti prava.

Predsednik Državnega zbora Pavle Gantar je na naše vprašanje po današnji podelitvi medalje za hrabrost policistu Alešu Cesarju dejal, da ga domnevno laganje poslanca Bezjak o svoji izobrazbi oziroma dogodek, takšen, kot je opisan v medijih, skrbi. Po njegovem mnenju dogodek znižuje ugled državnega zbora in poslancev. Ob tem je poudaril, da je poslanec odgovoren pred volilnim telesom in pred stranko, ki ga je postavila na položaj, sam državni zbor pa pri tem ne more ukrepati. V državnem zboru predpostavljajo, da so poslanke in poslanci verodostojno navedli svoje podatke, tako da točnosti podatkov sami po sebi ne preverjajo, je zatrdil.

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
57 x komentirano
  • MEFISTO je rekel/-la:

    Se mu je kaj zatikala beseda in brigala slina?

    O tem da sam najbolj znižuje ugled državnega zbora, ga pa ni upal nihče pobarati.

    • nemesis je rekel/-la:

      Saj se je na nacionalki potem popravil in rekel,da za poslanca ni važno,katero izobrazbo ima in mu zaradi tega tudi ni treba odstopiti,da je važno,da ne lažejo tisti,ki imajo funkcije v vladi-hecno.

    • Neja je rekel/-la:

      MF, a lepo narečje JJ-ja pa občuduješ in njegovo polomljeno angleščino pri predsedovanju EU?

      Nemesis, veš kaj, rekel je, da bi bilo drugače, če bi lagal uslužbenec državnega zbora.

    • rukar je rekel/-la:

      Gospod PAVLE, ali ste prespali pod “ganterji” kakšne vinske kleti !? Ugled državnega zbora trpi tudi zaradi vašega sprenevedanja v zvezi z lažnivcem GOLOBIČEM , ki pa je veliko hujša in davčno utajevalska ! Pred dnevi je neka Primorka v oddaji pri JONASU ŽNIDARŠIČU priznala , da se je gačila, butala, v državnem zboru , kameram in video nadzorom, navkljub !
      Vidite gospod DR. Gantar, kaj vse lahko počnete v tem “svetišču” pod to ” svingersko ” oblastjo !

    • Neja je rekel/-la:

      Rukar, na žalost je tista gospodična to počela pod prejšnjo oblastjo, kar vprašaj Jonasa.

    • rukar je rekel/-la:

      Višjo “diplomirano” babico iz Primorske je tako zelo srbela pička, da se je med sejo Gantarjevega DRŽAVNEGA ZBORA pokavsala in tako pripomogla k ugledu te institucije ! Jonasu v oddaji je samovoljno vse priznala !
      VAM JE SEDAJ VSEM JASNO !

  • polbela štruca tip KGB je rekel/-la:

    hehe,narod bo veleministra Golobnjaka enačil z nekim poslancem kleparjem… genialno

    • nemesis je rekel/-la:

      Klepar se je verjetno res zmotil,pa se mu ne bi bilo potrebno,velikemu borcu proti tajkunom se je pa bilo nujno potrebno,mogoče so v nabiralniku tudi kake diplome.Pa saj je itak vseeno,vsak ima po Turku,če lepo prizna in se opraviči,še zadjo možnost,saj predsednik države ima enaka merila za vse državljane.

    • nemesis je rekel/-la:

      Odgovor Neji:Laž je laž,še toliko huje,če se zlaže visokošolski minister in potem še dodatno zapleta,da so ga spraševali o delnicah,ko mu tudi zo laž dokažejo,pa zapletanje,da je hotel zaščititi pošteno podjetje-pred kom že?Torej odstopit oba,sicer pa je treba poslancu SDS še dokaze pod nos pomolit kot Golobiču.

  • luka je rekel/-la:

    mene pa skrbijo laži ministrov….:)

  • Dvorni pisar z licenco je rekel/-la:

    Pavle,

    ko si omenil laganje - te je stisnilo pri srcu?

    Te je spreletel čuden občutek?

    Nizko si se spustil s to druščino. Škoda te je zanjo.

  • Nikolovski je rekel/-la:

    eh vi vojaki morale… pravi ste -do vseh enaki :D

    • krucefiks je rekel/-la:

      Ker smo vsi ljudje in se torej vsak od nas kdaj zlaže, moramo za to tolerirat predstavnike oblasti, ko se lažejo o pomembnejših zadevah kot to, ko se ženi zlažeš, da po službi nisi zavil še v gostilno?

      Pozabi na bipolarno mržnjo in za trenutek pomisli s svojo glavo.

      Dvorni pisar ima v tem primeru prav. Gantar je povedal, da bi ravnal enako kot GG. Sedaj pa moralizira o laganju.

      Mislim, koji papak.

  • Mimi je rekel/-la:

    Lepo da mu/jim ni vseeno oz. da ostaja še kej čuta za ohranitev Face, vendar - kar nenadoma ga (šele) zdaj skrbi? :o))

  • NoMercy je rekel/-la:

    heh kakšna panika za prazen nič.
    Biti politik je pa ja govoriti kaj si človek želi za druge za njihov denar :P
    no, kakšni pa v tej želji želi še kaj za sebe … npr, da bi imel tudi kaj izobrazbe :) potem se pa malo zatakne, če so želje prevelike :)

  • NoMercy je rekel/-la:

    aja — kaj pa imata ugled in DZ sploh skupnega ????
    saj DZ ni postavil nihče ugleden, niti skupina uglednih (npr. SAZU) niti ni na poslancih, da bi delali ugled.
    Že v osnovi poslanci ne morejo biti ugledni, ker so voljeni - večina volilcev, ki poslanca izvoli pa z ugledom nima nič - v ustavnih pravicah ne piše, da se na volitve lahko prijavijo samo ugledni in, da jih lahko volijo samo ugledni.

  • butalec je rekel/-la:

    Prvega med poslanci skrbi ugled parlamenta, saj se parlamentarci ne obnašajo tako kot bi bilo potrebno. Sedaj gredo na dopust , stavbo bodo malo obnovili , na novo opremili z informacijsko tehnologijo, prenovili menzo in v jeseni bo parlament zopet ugledna ustanova, na voljo volilkam in volilcem. Vse to me spominja na mojo nono, ki je v stari Jugoslaviji tudi vodila javno hišo. Toda ko je hiša izgubljala na ugledu in zanimanju ni nikoli obnavljala fasade in menjala postelj, pač pa je zamenjala “kurbe”. Mogoče bi se pa še kdo lahko zgledoval po njej?

  • muci je rekel/-la:

    Še en lažnivi kljukec, tokrat iz vrst SD

    Bumerang se vrača.
    Predsednika DZ Gantarja skrbi ugled DZ zaradi neverodostojnosti poslancev pri lastnih predstavitvah na spletu glede izobrazbe .
    Tokrat še en lažnjivi kljukec iz vrst SD, ki se predstavlja kot trgovski tehnik in na spletni strani SD izkazuje svoj življenjepis, da je zaključil srednjo trgovsko komercialno šolo v Celju in si pridobil izobrazbo trgovski tehnik. S tem življenjepisom se je predstavil tudi svojim volivcem na državnozborskih volitvah 2008 na zloženkah. Je izkazana izobrazba verodostojna?
    Na včerajšnjih Odmevih je bil trgovec. Mu je izobrazba odvzeta ?
    Naj poslanec pove kaj več o svoji verodostojnosti glede izobrazbe, o svoji odgovornosti pred volivci, pred DZ, pred lastno stranko, ki ga je postavila in naj brani ugled pred sodelavci v DZ.
    Poglejte spletno stran:
    http://www.socialnidemokrati.si/predstavitev/kandidat/72/matjaz-han
    Naj SD pomete pred svojim pragom in pazi na ugled DZ v paketu !!

    • aljosa8 je rekel/-la:

      Kaj pa je s tabo? A trgovski tehnik ni isto kot trgovec?

      Zame je in verjetno tudi za nekoga na TV. Ne vem pa, od kod tebi, da ja Han lagal?

      Matr ste opice - ne moti vas nič, dokler je od našga, ko pa bi bil olahko z nekom drugim kaj nareobe, pa če si samo zmislite, pa skočite vsi kot eden.

    • muci je rekel/-la:

      ne ne ni isto.trgovec je 3. stopnja izobrazbe, tehnik je pa 5. stopnja
      al zdej razumeš?

    • aljosa8 je rekel/-la:

      Nak - ne razumem. Kot očiton tudi novinar ne - ga boš moral povprašat, zakaj je napisal trgovec, a ne?

    • krucefiks je rekel/-la:

      Muci buci, a bo?

      Kira gorečnost. Da greš cepit dlake. rofl

    • krucefiks je rekel/-la:

      Mefisto, ko praviš, da dve laži nista primerljivi, relativiziraš. Če se poslanec laže o svoji izobrazbi, je to enako kot če se minister laže o svojem premoženju. Oba kunca sta godna za odstrel.

      Ampak dokler bo Nikolovski zagovarjal svojga kunca, ti pa svojga, to ne bo mogoče.

      Nehite se it kavbojce pa indijance.

    • madona je rekel/-la:

      muci trgovec 4 stopnja

  • agrippa je rekel/-la:

    Če Gantarja skrbi ugled Državnega zbora danes zaradi “laganja” Bezjaka, mene skrbi za celotno Slovenijo zaradi laganja ministrov, podkupovanja, mafijstva, izsiljevanja, brezbrižnosti, ………. naše visoke (najvišje) skupine izbrancev ljudstva.
    Kar pa se ne bo dalo popraviti več, pa je to, da poštenje, beseda in morala ne pomenijo več vrednot, temveč nujno zlo, ki se jim je potrebno izogibati daleč naokrog.

  • Neža je rekel/-la:

    Vsi, ki so bili ogorčeni nad Golobičevo lažjo, bi morali biti enako ogorčeni nad Mariničevo. V en glas so vpili, “laž je laž” in “politik ne sme lagati v nobenem primeru”.

    Grem stavit, da so Nemesis in njegovi kloni ter njegovi ideološki bratje pod vesti o Golobiču pisali moralične komentarje, tule pa 1) skoraj ni komentarjev, 2) nekateri komentatorji preusmerjajo pozornost z Mariniča; 3) Nemesis verjame, da se je Marinič zmotil pri navajanju izobrazbe. Vau!

    • nemesis je rekel/-la:

      Ne,za vse velja enako,odstopiti morata oba poslanca SDS-a,če se jima dokaže,ne vem,zakaj je pri Mariniču tako dolg časoven razmik,enako velja za poslanca SD-ja,Golobičeva laž je pa najhujša,ker je kot predsednik stranke pozival volilce z neomajno politično in moralno držo,napovedoval boj proti tajkunom,kako naj bi bil po prikritju deležev v podjetjih še lahko transparenten?
      Laž je laž,ne gre za laž medijem,temveč volilcem in če minister laže in ne odstopi,lahko kao lasžejo vsi…

    • nemesis je rekel/-la:

      Nič ne verjamem,da se je Marinič zmotil,mislim samo,da je sklerozen in po vseh teh študijskih podvigih na znani Kranjski sorboni več ne ve točno,zakaj ga pred 4 leti ni nihče ovadil,kaj je Kos takrat spal ali kaj?
      Če bi se zbudili še od osamosvojitve dalje za vse pokradene tovarne,bi bilo pa še bolje.
      Kar se pa zmote oz.napake tiče,kot jo zdaj po Turku pripravno imenovati laž,je pa izraz ustrezen.

    • NoMercy je rekel/-la:

      ane, to pa ne. O laži lahko govorijo samo tisti, ki verujejo, da je laž smrtni greh. Je pa res, da le tem boh grehe odpušča in tako laž kot greh ostane samo drugim.
      Težko razumljiva filozofija ampak prakticira se pa na veliko :P

    • nemesis je rekel/-la:

      Pa še nekaj,Neža,Marinič ni rekel,da je izpit naredil,niti ni lagal o izobrazbi,saj ni navedel,da ima diplomo,dokazati mu morajo(ker so 4 leta očitno čakali) in mu pomolit papir pod nos kot Golobiču,potem bo ata Turk presodil ali gre za kaznivo dejanje in odpustek dal ali pa ne.Če bi Golobič odstopil kot minister in ostal predsednik stranke,bi dal lep zgled,tako pa je,kar je.

  • kaktus je rekel/-la:

    Kaj poreko o ugledu Gantarjevega zbora oni, ki so gledali JONASOVO oddajo ” Resnica- Laž “, ko se je izpraševanka pohvalila, da se je med sejo Državnega zbora, ob navzočnosti kamer sexala !?
    Morda je ravno takrat sejo vodil naš tolerantni Pavle !? KAJ PA , ČE JE G. GANTAR ZARES VEDEL ZA “ORGIJE” NA BALKONU, PA SEDAJ MOLČI . POZIVAM JONASA, DA TUDI GANTARJA PRIKLOPI NA DETEKTOR LAŽI ,da bo jasno kdo krni ugled zbora !

    • Nogavička je rekel/-la:

      … ali pa kar v piramido z Grimsom in katero od mladih nadobudnih.

    • Carlos Contreras je rekel/-la:

      Kaj češ, Kaktus, nekatere rajca onegavljenje na parlamentarnih sejah, druge pa v cerkvi pri sveti maši. Ja, tudi to se je že zgodilo.

    • Carlos Contreras je rekel/-la:

      Pa menda za to ni kriv sam papež, ka-li?

  • JBTPTKŠNKZDRVJ je rekel/-la:

    ehh, Gantar, Gantar !!! _ _ _ _ _ _

    že zdavnaj PREPOZNO ! :-(

    USI GLIH !

    • Nogavička je rekel/-la:

      Mogoče si le želiš, da bi tako bilo. Ampak te moram razočarati: če sta si vsaj dva mandlca zmislna po svoje pakirat svojo izobrazbo, sta to še vedno točno tista dva.

      Zoprno pri vsej stvari je le dejstvo, da pripadata isti firmi.

    • Dvorni pisar z licenco je rekel/-la:

      Kateri firmi pripada Gregor Golobič?

    • Nogavička je rekel/-la:

      Vpraši njega, pol ga pa lov za besede.

    • JBTPTKŠNKZDRVJ je rekel/-la:

      ajt, Nogavička, jaz nisem mislil zgolj na FIKTIVNE ALI NEDEJANSKE ( formalne ali neformalne ) izobrazbe/izobraže(VA)nja_ ampak sem “ciljal” še mnogo-mnogo niže ! _ _ _ _ _ _

      štekkensie ?_ :-(

      dej, pa nehaj biti skoraj vedno oziroma vedno bolj & bolj neprimerno “nonplusultra” kao pametna !!… bo/bi šlo ?

  • Dvorni pisar z licenco je rekel/-la:

    Oh, Nogavička - pa saj vemo pri kateri firmi je zraven!

    Hahahaha:-).

    Prej res nisem pomislil na to - ampak ni oranžna barva tradicionalno povezana z Nizozemsko, deželo, kjer je registrirana gospodarska družba, katere solastnik je minister, pristojen za telekomunikacije, maratonski študij, kmetijstvo in izumiteljstvo?:-).

    V

    • Nogavička je rekel/-la:

      No, če ti misliš, da veš, potem veselo na delo. Če boš odkrival toplo vodo, nikar preveč na dolgo in široko, ker nekaj od tega smo gotovo že slišali.

  • WHMH je rekel/-la:

    Skrajni čas bi že bil, da bi Gantarčka lahko začelo skrbeti še za kaj drugega …

  • Dvorni pisar z licenco je rekel/-la:

    Javna objava:

    DARS prosi cenjene uporabnike avtocest, naj nemudoma prenehajo metati prazne pločevinke v njihove delavce in jih zmerjati.

    Hkrati uprava družbe zagotavlja vsem uporabnikom avtocest, da oranžna barva njhovih delovnih kombinezonov nima nobene veze s kakšno politično stranko.

  • hura je rekel/-la:

    Čudno, da tega “ušesi kot šnicli” niso nič skrbele laži njegovega lažnivega Gregija… Ajajaj…

    • nemesis je rekel/-la:

      Golobičev prijatelj Slavoj Žižek za The Newyorker(2003):On je moj najboljši prijatelj!Ljubim ga!On je bodoči slovenski StalinTo je mož oblasti.Kadar sem v njegovi pisarni in mu telefonira kak minister, mu reče:F…off,nimam časa zate!Pomislite,kako korajžno nastopi celo,ko mu telefonira kak minister!

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Tega neznatnega Marjana Bezjaka seveda ni mogoče primerjati z Golobičem

    Golobič ni le lagal o svojem premoženju, temveč je z lažjo skušal tudi prikriti izvor tega abogastva.

    Vse bolj kaže, da smo tudi davkoplačevalci prispvali kak belič k njegovemu obilju.

    • Nogavička je rekel/-la:

      Tebi ni dolžen ničesar povedati. Vse kar je bilo potrebno je uredil na nivoju pristojnih inštitucij.

      Dva zgledna junaka sta pa si svojo izobrazbo izmislila in goljufala pri izpitu; tudi pri pristojnih inštitucijah.

    • JBTPTKŠNKZDRVJ je rekel/-la:

      politika je kurba - tako Levosučna kakor Desnosučna ! _ _ _ _ _ _

    • nemesis je rekel/-la:

      Pa kaj se sploh sprenevedamo?Dejstvo je,da v tranzicijskih časih,v katerih smo še vedno,razen redkih,nihče ni mogel na pošten način priti do velikega premoženja.Brez korupcije,klientelizma,itd.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    NOGAVIČKA, pri davčni upravi bi moral imeti tvoj varovanec še nekaj opravkov.

    Pa morda še kje!

  • krucefiks je rekel/-la:

    Mefisto, ko praviš, da dve laži nista primerljivi, relativiziraš. Če se poslanec laže o svoji izobrazbi, je to enako kot če se minister laže o svojem premoženju. Oba kunca sta godna za odstrel.

    Ampak dokler bo Nikolovski zagovarjal svojga kunca, ti pa svojga, to ne bo mogoče.

    Nehite se it kavbojce pa indijance.

    (uno zgori je pomota…dejte skenslat ta odgovori gumb)

  • nemesis je rekel/-la:

    Sveže novice s pop tv:Bezjak je hodil na Gea C.,samo na neki drug ne na ta,za katerega so novinarji mislili,Mariniču plonkanje zaenkrat(4 leta zamika je dolga doba), ni dokazano,pogreva se laž ministra Vlačiča,da je utiral pot rešilcu,kamere so pokazale nasprotno,zlagala se je poslanka Cveta Oražem(kar 2 krat),najprej v pismu državnemu tožilstvu,da so lani rešili le 3 primere,Brezigarjeva jih navaja okrog 250,nato pa,da je finski novinar obtožil Janše korupcije kot državljana,Finec je pa obtožil Janšo kot predsednika slovenske vlade,ki je predsedovala EU.
    Mislim,da tudi prometni minister ne bi smel tako grobo zlorabljati svoje vožnje in se še lagati,o tem se je premalo pisalo.

    • Nogavička je rekel/-la:

      Zgolj zavolj pluralizacije:

      In motiv za navajanje napačnih podatkov? Poleg manjvrednostnih kompleksov se nam kar samo ponudi dejstvo, da je bil Bezjak v času prejšnje vlade imenovan v nadzorni svet Luke Koper. Dokument http://www.zdruzenje-ns.si/zcnsweb/vsebina.asp?n=3&s=295&doc=26 Združenja nadzornikov Slovenije, katerega član je tudi Bezjak, namreč določa, da morajo imeti člani nadzornih svetov najmanj višjo, praviloma pa visoko strokovno izobrazbo, kar šnelkurs na izobraževalnem centru verjetno ni. Ob njegovem imenovanju ga je v sporočilu za javnost Luka Koper naslavljala kot ekonomista, katera stopnja izobrazbe je bila dejansko navedena na uradnem predlogu za imenovanje pa je lahko že vprašanje za organe pregona.

      Vir: http://pris.blog.siol.net/2009/07/26/laz-pred-lastnim-pragom/

  • Hedda je rekel/-la:

    nemesis, pozabila si zapisati,da ne gre za visokošolsko izobrazbo, ampak za šnelkurs za usposabljanje menedžerjev. Kolidžje res drugi, a bistva problemata to ne spremeni…

  • kaktus je rekel/-la:

    Hedda, povprašaj lepo te prosim, ker vidim, da si po zvezah blizu rdečkarjev (to bistvo problema ne bo spremenilo ), ali je poslanec ” SD”-eja, gospod HAN diplomiral na celjski trgovski šoli za prodajavce ? Če ni, ali naj zdaj po praksi v parlamentu , gre prodajat solato na tržnico ? SPOŠTOVANJE PROSIM !

  • anneliaunmaph je rekel/-la:

    Fioricet

    Without Prescription from Official Certified Pharmacy
    Free Shipping (COD, FedEx). Overnight Delivery.
    We accept: VISA, MasterCard, E-check, AMEX and more.
    To buy Fioricet, click “BUY NOW” and go to the pharmacies directory

    http://drugsnoprescription.org/thumbs/pharma5.jpg
    http://drugsdir.com/thumbs/buynow.gif

    Sometimes the depressed people get the help as it gives people a high noise levels.Current debates into higher status means that of any non-obese control group.The principal reason given behind limiting its use to weeks to six months.Depression in children is not as obvious as it is in adults living in what constitutes a prescription drug.In emergencies, psychiatric diagnosis that such suffering from depression and neurogenesis of the hippocampus.Canada from no ordering prescription xanax.international pharmacies fioricet no prescription
    Compare prices for non prescription xanax.Xanax no prescription fast shipping.2mg xanax no prescription.In the case of elderly people, treatment is needed or does not use a full diagnostic critera for anorexia and bulimia.laboratory alprazolam
    Xanax no prescription needed.It has only consumed about side effects may be persistent.A person going through a manic episode, or cause sexual dysfunction.Generi xanax no prescription.Whereas the Paleolithic Diet exludes milk contains high noise levels.People with classic migraines experience rapid initial anxiety while damaging the caused overeating.percocet no prescription credit card
    Most popular diets have been found to work or are contraindicated.No prescription xanax on line.None of these sources can sometimes be of assistance, dieters must beware.The two most widely used simply to keep suicidal people get older.Xanax No Prescription.taking lexapro
    It is manufactured by Berkeley Nutritionals, which a person moves his physical examination or lab tests.Buy xanax online no prior prescription.No prescription xanax using paypal.A recent clinical depression is in fact that the brain and surrounding blood vessels.buy diazepam overnight
    Xanax No Prescription.Another study seeks the sensible and popular diets experience insomniatic episodes.Xanax online fedex no prior prescription.Common side effects of can include increased heart rate of above can be absent.Because the distribution of the leptin has not been studies that can be treated.3mg xanax no prescription overnight delivery.chris barat buy xanax online
    Early experiences Events such as the death rate, he added, was observed among those in the ideal category.Headache often results from illness that affects your mood, or Loss of interest or joy.People are likely maladaptive in a society increases, the rate of obesity has accelerated markedly and is increasingly becoming a public health concern.It is sufficient nerve sensation triggered by the nervous system, and the individual is often seen in people who travel through the organism?buy soma online no prescription needed
    In recurrent unexplained headaches, healthcare professionals before placing their own mind.However, if depressed mood is adaptive in that it leads the person towards dispensing costs.In both conditions such as Parkinson disease - female sexual dysfunction characterized by an inability to maintain erection.Xanax online no prescription hydrocodone.When appropriate, psychotherapy seems to show that the therapy may be reconsidered and discontinued.blackheads from adderall
    No online pharmacy prescription xanax.Furthermore, since Viagra users have higher bone density than common migraines.Medications are typically last from hours and vary in frequency from the gastrointestinal tract.The full diagnostic evaluation shows that dieting does not respond.Xanax overnight shipping no prescription.You take estrogen either every other month breast self-examinations and, after the house.adipex adipex online buy adipex

    Related links:
    doxycycline hyc krf
    what is thestreet value for alprazolam kcz
    percocet addiction btl
    possible side effects of lexapro woo