2. avgust, 2010 | Jani Sever

Predsednikova ljubica

  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Slovenija je končno dobila tudi tovrstno dražljivo afero. Koliko je v njej soli niti ni tako zelo pomembno. Konec koncev, tudi predsednik ima pravico do zasebnosti, vsaj v spalnici, kopalnici in na stranišču. A zanimivo je vseeno. Pa če je res ali ne. Tisto, kar naj bi aferi dalo vsebino, so namigovanja, da naj bi imela domnevna ljubezen celo mednarodno pravno politične posledice. No, prav to se kaj hitro izkaže za neumnost.

Reporter poroča, da naj bi imel predsednik republike ljubico. Dokazov sicer ni, ampak menda se o tem po Ljubljani že dolgo govori in to naj bi bilo konec koncev povsem dovolj. Najbrž res. Kakšen običajen državljan bi zaradi takšnih trditev medij lahko tožil. Predsednik republike ga gotovo ne bo. Kar zadeva resnico, je tako videti, da je nikoli ne bomo zares izvedeli. Eni bodo tako verjeli, drugi ne. Upamo lahko samo, da bo večina premogla toliko distance, ki jo radovednost tako rada poruši, da bo zasebnost vendarle vsaj na področju spolnosti ostala zasebnost. Tisto, kar afera zaenkrat realnega ponuja, naj bi bila tako teza, da predsednik republike svojo domnevno simpatijo protežira kot kandidatko za slovensko arbitrico pri določevanju meje s Hrvaško.

Tudi tu gre seveda zgolj za ugibanje. Vendar bi imelo to vsaj teoetično lahko realno politično težo. Kljub temu, da tudi, v primeru, da bi bilo vse res, takšno protežiranje na prvi pogled ne bi bilo ravno sporno. Le zakaj predsednik ne bi smel imeti svoje favoritinje? Posebej, če gre za sposobno strokovnjakinjo, kakršnih v Sloveniji ni ravno na pretek. Vendar tudi ta zgodba v resnici nima nikakršnega potenciala. Pojasnilo je enostavno. Predsednik republike svoje domnevne favoritinje ne more protežirati, ker to enostavno ni mogoče, saj ne izpolnjuje povsem formalnih zahtev za slovenskega arbitra v slovensko-hrvaškem mejnem sporu. Gospa je pač premlada, saj je eden od formalnih pogojev za slovenskega sodnika tudi ustrezna starost.

Poleg tega je teza pravzaprav smešna. Prav predsednik republike je glede mejne arbitraže naredil potezo, ki je bila izjemno pomembna, čeprav so jo napadli tako na levi kot na desni. Kljub temu, da protiargumentov praktično ni bilo. Po tem, ko je predsednik vlade za slovenskega arbitra predlagal Ernesta Petriča, je predsednik republike naredil pomembno potezo. Dejal je, da se zavzema za to, da se za slovenskega arbitra izbere tujca. Če je predsednik vlade ob predlaganju Petriča, kot kaže, mislil predvsem na notranje politične točke, saj naj bi Petrič predstavljal nekakšen most med njim in Janšo, je imel predsednik republike predvsem v mislih slovenske interese. To, da slovenski arbiter ne bi bil Slovenec, bi nenazadnje njegovim argumentom dajalo še dodatno težo neodvisne strokovnosti.

Kaj torej ostane? Ob predpostavki seveda, da bi govorice imele realno podlago, ki je zaenkrat nekako ni zaznati. Predsedniška nezvestoba in moraliziranje. Slovenska družba je glede tega dovolj verzirana. V primeru primerne spodbude s strani vojakov predsednikovih političnih nasprotnikov ali tistih, ki se jim je lahko s kakšno svojo potezo v preteklosti samo dovolj resno zameril, pa lahko tudi eksplodira. Tako nekako kot bulmastifi, o katerih danes ne vemo več skoraj nič res pomembnega, pa vsa država zaradi njih nekaj mesecev ni mogla misliti tako rekoč o ničemer drugem, kot o sprevrženih spolnih fantazijah. Spolnost se menda dobro prodaja, začinjena z znanimi imeni in prepovedna s strani moralnih zakonov družbe, toliko bolj.

Jani Sever

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
292 x komentirano
  • jezni je rekel/-la:

    poročanje na osnovi govoric - je to novinarstvo? smešno - aja, to je reporter. Šit!!!

    • obama je rekel/-la:

      al pa recimo afera Patria,tam celo “dokazi” na podlagi “vzrocev obnašanja”

    • mujo je rekel/-la:

      no, obama…

      tri policije preiskujejo govorice? in vlagajo kazenske ovadbe v zadevi Patria?

      Si ti na glavo padel, ali pa se oglašaš iz tabora SDS v Lepeni?

    • kaktus je rekel/-la:

      JUNGES GEMUESE SCHADET NICHT !
      Mlada zelenjava ne škoduje , ugotavlja tudi predsednik ! Mu pa zakaj nujnejšega, bolj državniškega, zmanjkuje časa in jih odlaga, kot drugorazredne teme !!!
      Ko ga bo Miklička POSLALA NA CESTO, MU BOMO MORALI DODELITI SOLIDARNOSTNO STANOVANJE !

    • obama je rekel/-la:

      in rezultati triletne preiskave?….Drnovškov slikar in Kurčanov adjutant sta kradla načrte….Mene zanima črka J,zaradi tega imamo tele govnače na oblasti

    • BRITEV je rekel/-la:

      ALI JE SPLOH ČUDNO, DA SE JE ODLOČIL ZA DRUGO ? NJEGOVA JE DOLGOČASNA, KOT NAMALANA MARIJA “SEDMIH ŽALOSTI ” !!!

    • angie je rekel/-la:

      To gre pri nas nekako takole: določena opozicijska stranka, ki ima preveč časa in bujno seksualnodomišljijo, t. i. breaking news ponudi požareportu, ali pa mu objavo celo plača.
      Zatem potegnejo zajlo desni ‘Reporterji’, sklicujoč se na ‘govorice’ , zadevo novinarsko razdelajo v verjetno hipotezo, v duhu gesla ‘brez dima ni ognja’. Ne glede na to, da je bil že dim pač lažen alarm.
      V četrtek zadevo pribije na križ Demokracija, ki zgodbo obnovi kot golo dejstvo.
      Počakajte do četrtka.
      Zatem začnejo po teh cajtngih listati zdolgočasenci v parlamentu in začnejo klepati poslanska vprašanja.

    • Krek je rekel/-la:

      angie… kuku.. tukaj si tudi a? joj, ti prejoj.. imas pa bujno domisljijo,… jeba, levica hira, ni vec upanja, povozil ga je tank.. blagor vam. vernemu vzames boga, so goli. levicarju vzames rdeco zvezdo, jo prefarba na oranzno.. blagor tebi..

    • pirančan je rekel/-la:

      To je “grupa” medijev:”Mi poročamo,kar drugi zamolčijo”.

      Sicer pa bravo g.predsednik,vas vsaj za kaj drugega ne bodo obdolžili - v vsakem primeru bi vas - surla dela….

    • pirančan je rekel/-la:

      “Gospod” Obama govnač mi,glede na vaše pisanje,izgledate vi.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      ANGIE in PIRANČAN sta prepričana, da je opozicija podtaknila predsedniku mlado ljubico.

      On, pa slabič, se ji ni mogel upreti,

      Ne bi bil rad v nesrečni koži teh dveh komentatorjev.

    • Janez je rekel/-la:

      Lejte, tale od Turka lubica je bila od moje svakinje bivša sošolka. Ima samo 2 leti prakse in pravi da je zelo glupa. Tako da če bi taka ženska določvala mejo, bi pomoje kar po sredini Kopra vlekla mejo, naši bi pa itak sam prikimovali jebenim Hrvatom…..

      Maršššš levičarji!

    • MEFISTO je rekel/-la:

      JANEZ me je prepričal, da PIRANČANA nisem zaman prepričeval, da bo kmalu potreboval hrvaško domovnico.

    • PASJI FRITZL je rekel/-la:

      IZŠLA JE NOVA KNJIGA Z NASLOVOM “KEŠ PIČKA” ALI ” PIČKA ZA KEŠ “, TAKO NEKAKO ! ALI JE V IZDAJI OPISAN GORNJI SLUČAJ, PROSIM ZA POJASNILO , TAKOJ, DA NE BOM ŽIVEL V PREGREŠNI ZMOTI !

  • NoMercy je rekel/-la:

    koliko “novinarjev” je pa skupaj viselo ob šanku medtem, ko so njihove bejbe natepavali njihovi viri, da so prišli do tako hudo zanimive zgodbe :)
    Javna skrivnost je, da si bejbe “novinarjev” kupujejo mir pred objavami “zgodbic” ravno s tem, da svojim tipom (takorekoč zvodnikom) med rjuhami pridobivajo ali pa producirajo žgečkljive zgodbice :)
    “Novinarji” si jih pa med sabo oralno izmenjujejo in analno dopolnjujejo :)

    • angie je rekel/-la:

      …no, khm, recimo tisto seksuljo Drnačko, medtem ko je njen partner netil požare… čisto mogoče, kakopak, ali kakor bi dejal mefist- brez dima ni ognja.
      Pa smo tam.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Žgečkljive teme čitno burijo domišljijo tudi ANGIE.

      Žal mu je le,. da ne gre za homoseksualni trikotnik.

  • obama je rekel/-la:

    heh,res,o bulmastifih res ne vemo nič pomembnega.Ni blo ne Stenice,ne Kresalke,niso se poznali,ma kaki,nkol vidli,zato so bojkotirali pogreb…psi so imeli raztrgane riti,ali pa tudi ne..

    dejstvo je,da imamo šestoklasnega predsednika,katerega po potrebi intervjuva desetoklasni bralec poročil

  • exkomunajzarji delajo samo škodo. je rekel/-la:

    Koga sploh briga Sancinova? Upam da ni kdo tok počen da bi jo res predlagal (sprejel) za arbitrico!
    Sancin je sinonim vsaj za neizkušenost, če že ne tudi za nerazgledanost in nesposobnost. Samo zato zato ker je znala prebrat nekaj knjig in ker v teoriji razume nekaj pravnih pojmov še ni primerna za arbitro. Samo spomnite se kako je nastopala v medijih v času, ko je zagovarjala arbitražni spoazum. GROZA!

    Res je pa sumljivo da jo turk vleče v ospredje! le zakaj? če more bit arbiter tujec.
    Kar se mene tiče zaupanja ni imela ne prej, zdej ga ma pa še sorazmerno manj.

    Kjer se vsiljuje turk je vse obsojeno na polom. Čim prej dol z njim!!!!

    • NoMercy je rekel/-la:

      Vsak desc, ki se ukvarja z bejbami je več vreden kot JJ, ki mu po glavi(ci) plešejo brezjajčniki in suhosmokvice :)

    • exkomunajzarji delajo samo škodo. je rekel/-la:

      :)

      Jah a ti ubogi revež bi rad provociral? Sej bo…. S časoma mogoče….

      Res da sem alergičen na reform komuniste, sam tko zlahka se pa ne dam sprovocirat.

    • NoMercy je rekel/-la:

      zate so pa tapravi desci itak v zakristiji

      al imaš posebne inštrukcije v spovednici :)

    • Duko je rekel/-la:

      A da je Sancinova? Glej, glej, meni je bila tudi takoj všeč, ko sem jo zagledal na TV. Kaže, da imava enak okus, le možnosti so različne. Bog njima požegnaj, če je že tako!

    • exkomunajzarji delajo samo škodo. je rekel/-la:

      Nisem sicer govoril o tem a je lepa a je grda in a ma velike a majhne…. Poudarek je bil nekje drugje. Upam da je dovolj razvidno kje.

      Me pa zanima glede na vajina komentarja, če bi bla zato da se, tako kot se bo dovolilo da imajo homoseksualci otroke, družinski zakonik spremeni na način da bo moški lahko imel več žensk. Tako da bigamija ne bi bila več kazniva?

    • pirančan je rekel/-la:

      Glede na pisanje,se je nekdo že rodil sprovociran in obsojen na sveto jezo.

    • francl je rekel/-la:

      Zate je groza to, da so tvoje sfrustrirane ideje zgorele tudi na referendumu. Zato ti gre tudi Sancinka na živce. In prav je, da ti gre, saj je tako ali tako ne razumeš.

  • Glodalec je rekel/-la:

    Jani, ne morem verjet, da ti gre tako slabo, da ti Pozar reklamo dela. In to zastonj. Ker so vesti itak ze na pol mrtve, se zahvali pozarju, da ti obisk senkava. Sposobnezi pa taki. Z jonasom na levem jajcu…

  • A SPET ŠIRCA NAVODILA DAJE je rekel/-la:

    Drugače verjetno ne bo novih cenikov iz državne malhe. Ejejej. Ste pa res prozorni, tale vaša dvojna merila so res en sam drek. Tko kot vi sami, da rabte državni dnar, očitno ste preslabi, da bi vas trg prebavil.. Fuj in fej.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Kjer je dim, je tudi ogenj.

    Za predsednika republike se pa že spodobi, da ima vsaj najmlajšo ljubico.

    Sever se že boji za zasebnost predsednikove spolnosti.

    • angie je rekel/-la:

      Kot rečeno: glavni dokaz za mesfiste je geslo kjer je dim je tudi ogenj.
      Pa četudi je dim indijanski.

    • Krek je rekel/-la:

      angie…kuku.. ja tebe je pa res povsod dovolj.. :) .. si ze prefarbal zvezdo? tip: glej zgoraj. :P

  • Glodalec je rekel/-la:

    Mogoce vas pa ta afera potegne iz govna v katerem ste. Pa moj denar zapravljate za nemnosti, kot je nadaljevanka Preprisani. Ste pa res prebrisani. Kdaj boste imeli placljive clanke? Bi kar za 10 let vplacal, ce se da.

    Ceprav, mora bit pa posrecen Danilo v postelji s tem krofkom. Samo pomislim na “kdor ne skace ni slovenc”, pa mi je vse jasno. Fant od fare ni kaj. Ima nek eroticen naboj Danilc, se vam ne zdi?

    • exkomunajzarji delajo samo škodo. je rekel/-la:

      To je Golobič lansiral skupaj s Kresalovo! Nekako morajo popravt vtis ki so ga naredil zarad tistih nesrečnih psov!

  • konec je rekel/-la:

    Govorice gor ali dol, pisal je Reporter, torej mora zares dobro plačana vest takoj stopiti v bran turški rdeči svinji……..tole pisanje št. 118 od 571 je le politično naročen in od davkoplačevalcev plačan bedast KOMENTAR in KONEC.

  • konec je rekel/-la:

    si predstavljate,da bi JJ ali bajuka našli in slikali naši “neodvisni” novinarji v amsterdamu s kakšno lepo črnko?.ha, ha, ha, ha, ha, ………kaj mislite, kaj bi počeli razni udbodnevniki, socialistična dela, zares rdeče vesti itd. itd. itd….koliko naslovnic bi posvetili temu…………..mislite, da bi št. 118 od 571 takoj stopila v bran….ha, ha, ha, ha, ha, ….kakšna naivnost, ni GA NEODVISNEGA NOVINARJA

  • MEFISTO je rekel/-la:

    PIRANČANA, BUTALCA in STEPPENWOLFA bo kap, ko bodo izvedeli, da se njhov ljubljeni predsednik zaljublja kot kak plebejec.

    Spet bodo krivi vrli desničarji, ker o tem niso molčali.

    • konec je rekel/-la:

      vsaj ta nit tako “liberalen po balkansko”, da so mu všeč psi…..

    • steppenwolf je rekel/-la:

      Mefisto, sicer lahko pišeš kar hočeš, ampak, da bi jaz kje napisal “vrli desničarji” je pa nemogoče..

    • steppenwolf je rekel/-la:

      Mi je pa bilo všeč, ko sem na vratih nekega, sigurno desnega frizerskega salona, nekje v Sloveniji, prečital “SEN NADO POSTO” , nekdo pa je z roko pripisal “NA LEPENI”. In sem se v tistem trenutku vprašal , kaj se nam spet obeta jeseni. In ni bilo treba čakatio jeseni.
      Pa še malo v razmislek. Talevi znajo s svojimi fintami aktivirati še Fince, pa Avstrice, pa pol Evrope, tadesni pa še lastnega naroda ne.
      Ampak napis na vratih je pa dober.

    • konec je rekel/-la:

      stepski pes, fince..katere fince, avstrice katere avstrice…pa pol evrope…katere evrope ..beri , beri udbodnevnik te bodo prerpičali, da se sonce vrti okoli sveta, pa jim boš verjel……

    • steppenwolf je rekel/-la:

      Konec, sinko, dej še mal okol sebe poglej no. Pa potrpežljivost je božja mast. In sledi se ne da nikoli čisto zabrisat.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      STEPPENWOLF se sprašuje, kaj nas čaka jeseni?

      On, ki je blizu aktualni oblasti, bi že lahko vedel, da nič dobrega.

    • pirančan je rekel/-la:

      Mefisto zdravo.
      Sem kar kontent,ker si me omenil.
      Kar se predsednika tiče oz.zadje surlove zgodbe pa naslednje:
      Sem kar vesel,da imamo normalnega predsednika,ki ga lahko “spustimo” v svet in tam ne bo delal reklame za slovenske dialekte.
      Glede deklet,če je res,pa smo normalni svet ali ne Mefisto.Če smo še lahko ali ne!?

      Sicer pa predlagam,da g.Tanko takoj predlaga parlamentarno preiskovalno komisijo in najame tistega famoznega pravnika iz ZDA,ki je vodil preiskavo proti Clintonu.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      PIRANČAN, površno me bereš!

      Nikjer namreč nisem zapisal, da imamo normalnega predsednika.

    • angie je rekel/-la:

      Od kdaj pa je biti zaljubljen greh, Mefist? Ali pak sovražno in ,oh, celo plebejsko dejanje, kot ga skušaš predstaviti ti? tebi se kaj podobnega ne more primeriti, seveda.

      Sancinova je predvsem pametna punca, ki govori tisto, o čemer kaj ve, poleg tega pa še prejkemansko dobro videti.
      In zaradi tega bi jo radi imeli peklenščki pri vas v peklu?!

    • pirančan je rekel/-la:

      Bravo,to je dobro.
      Problem je ker se nekaterim to ne more zgoditi.
      Ne sedaj in verjetno ne že prej…. p b tkorad a ne….kenede….

      In zopet je kriv ta sakramenski komunizem.

  • Glodalec je rekel/-la:

    Je pa treba priznati. Ima ljubico, kar je v danasnjem svetu “levicarjev” redkost. Ponavadi jih vidis s kuzki, decki… Fejst decva, ni kaj.

  • kaktus je rekel/-la:

    JUNGES GEMUESE SCHADET NICHT !
    Mlada zelenjava ne škoduje , ugotavlja tudi predsednik ! Mu pa zakaj nujnejšega, bolj državniškega, zmanjkuje časa in jih odlaga, kot drugorazredne teme !

  • dado je rekel/-la:

    Mi še nikdar se ni zgodilo,
    da se brez ognja bi kje zakadilo,
    zaman se Jani trudiš,
    Slovence nas je še enkrat od sramu oblilo,
    in glej - spet je krivo spolovilo!

  • konec je rekel/-la:

    Ampak zanimivo, na DAN ko je ljubljanski pastir ZORANGUTANGOVIĆ dobil EDINI 9 mil , ki mu jih je podaril rdeči komunist LUKSIĆ (Edini, vsi ostali so seveda pogoreli…………) …št. 118 od 571 gre v bran turški rdeči svinji…………..

    • NoMercy je rekel/-la:

      bolje denar za šport, kot pa za hrano, ki jo razvajena mularija v šoli meče v koš :)

    • obama je rekel/-la:

      al pa za Prevent,ki ga je razjebala Kurčanova tovaršija

    • NoMercy je rekel/-la:

      v Preventu se je folk sam za=bal - kaj pa niso vložili certifikatov, se malo zapufali, pa bi bila to delavska firma :)
      aja - plače so bile lepe in posle so jim drugi rihtali :)

      Sedaj bojo pa “bosanci” vračali milo za drago za našo krščansko (NSi) Hildo, pa naj slovenci ostanejo brez plač.

    • obama je rekel/-la:

      bejž no,a folk sam se je zajebal..na podlagi česa…mogoče mu je kakšen menciger prišepnil,da so najboljš lastniki Kurčanovi menađerji…nacionalni interes …isto kot lesnini

      Petek,ki je razkrival to koroško kurčanovsko falango,pa je kmalu končal kot Kramberger

    • Steppenwolf je rekel/-la:

      Zakršnik je Kurčanova tovarišija. Od kdaj?

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Hilad ni krščanska.

      Pri kameleonskem Peterletu je nekoč ašla le politično tržno nišo.

  • BRITEV je rekel/-la:

    ALI JE SPLOH ČUDNO, DA SE JE ODLOČIL ZA DRUGO ? NJEGOVA JE DOLGOČASNA, KOT NAMALANA MARIJA “SEDMIH ŽALOSTI ” !

  • NoMercy je rekel/-la:

    a tistega audija, ki so ga sunili med naskoki Podobnika ml. so našli :)

  • Bojan Požar je rekel/-la:

    Minuli petek zjutraj smo prvi objavili zgodbo o (domnevni) ljubezenski aferi med predsednikom republike Danilom Türkom in mlado doktorico mednarodnega prava Vasilko Sancin, 31-letno asistentko na katedri za mednarodno pravo na ljubljanski pravni fakulteti (glej rubriko Sorodni članki). Predsednik Türk, njegov urad in žena Barbara Miklič Türk zadeve niso komentirali, češ, predsednik republike “govoric in namigovanj ne komenitira,” prav tako je obmolknila Vasilka Sancin. Molk je predsednikova pravica, čeprav bi se o tem dalo diskutirati; po drugi strani pa je Türkov “No comment” značilna in pomenljiva diplomatska govorica, ki jo predsednik Türk, kot nekdanji namestnik generalnega sekretarja Združenih narodov nedvomno odlično razume. No, predsednikov molk nas tudi ni presenetil. Še več, zelo dobro smo vedeli, da bo predsednik molčal in ničesar demantiral. Zakaj to vemo, naj zaenkrat ostane skrivnost, saj afera po vsej verjetnosti še ni končana.
    Naš petkov članek o Türku in Sancinovi je po nekaj urah povzel eden izmed slovenskih portalov (ki se žal ukvarjajo samo s prepisovanjem), danes zjutraj pa je razširjeno novinarsko zgodbo objavil še tednik Reporter; nekoliko bolj podrobno, kot se za tedensko revijo tudi spodobi.
    Če nas molk predsednika Türka ni presenetil, nas lahko ponovno preseneča - kaj preseneča, celo šokira – dejstvo, da o tem spet strogo cenzurirano molčijo drugi, predvsem etablirani mediji, tudi Slovenska tiskovna agencija. Ta je na isti dan, 30. julija, med kopico informacijske solate raje objavila vest z naslovom “V newyorški restavraciji tudi hotdog ni več, kar je bil …” . Skratka informacijo, za katero bi skrajno težko rekli, da je pomembna za javnost.
    Si predstavljate da bi, denimo v Nemčiji, Italiji ali Franciji, da ne omenjamo Združenih držav Amerike, dva medija (eden od vodilnih spletnih portalov in eden vodilnih političnih tednikov) objavila zgodbo o famozni romanci predsednika države, preostali mediji pa bi zgodbo nonšalantno prezrli?! To je v primeru predsednika Türka še toliko bolj zaskrbljujoče, ker Vasilka Sancin očitno ni “navadna Monika Levinsky,” ampak jo predsednik Türk forsira celo za slovensko arbitražno sodnico v bodoči mednarodni arbitraži, ki bo določila slovensko-hrvaško mejo. Ambicij, da bi določala državne meje, pa asistentka nekdanjega ameriškega predsednika Billa Clintona zagotovo ni imela. Ta kobajagi intimna zgodba ima tako tudi nesporni politični pridih, torej je pomembna za slovensko javnost - vsekakor bolj kot newyorški hotdogi! Nenazadnje se je predsednik Türk v nedavnem intervjuju za Mladino pohvalil, da je on predsednik 24 ur na dan.
    Slovenski novinarji pa (spet) nič. Raje se večinsko zmrdujejo nad tabloidi (kar sicer sploh ni vredno več omenjati, ker je že vsem bolj ali manj jasno, da se pod krinko kritike rumenih tabloidov skriva profesionalna nesposobnost tistih novinarjev, ki celo življenje niso uspeli izbrskati ali si upali objaviti niti malce bolj ene “škakljive” informacije, sedenje in rutinsko poročanje s tiskovnih konferenc pa imenujejo resni žurnalizem) in hodijo kalimerovsko jokati k politikom (tokrat predsedniku vlade Borutu Pahorju in ministrici za kulturo Majdi Širca), naj popravijo medijsko zakonodajo. Kot da bi zakonska regulativa omogočala raziskovalno novinarstvo. Taisti slovenski novinarji medtem “profesionalno pogumno” in do zadnjih pikantnih podrobnosti poročajo o francoski prvi dami Carli Bruni, ljubicah Silvia Berlusconija in fantih pokojnega koroškega deželnega glavarja Jörga Haiderja. Poročajo?! Hm, morda res pretežka beseda, saj samo plonkajo iz tujih medijev, ne da bi sami karkoli preverili.
    Smešno in bizarno hkrati!
    Tipičen primer je Pop TV. Med petkovo objavo našega članka in današnjo objavo v Repoterju so včeraj zvečer – kot po naključju - naredili intervju s predsednikom republike Danilom Türkom. O predsednikovi najnovejši aferi in Vasilki Sancin niti besedice, čeprav je to absolutno medijska top tema. Jani Muhič, bralec večernih poročil, imenovanih 24ur zvečer (saj, kje na svetu pa špikerji večernih poročil intervjuvajo predsednike držav?), je Danila Türka raje spraševal o Novi ljubljanski banki in podobno, torej zadevah, kjer predsednik države nima prav nobenih pristojnosti. Mimogrede, predsednik Türk je v tem intervjuju večkrat komentiral “govorice in namigovanja,” čeprav tega, kot trdijo v njegovem uradu, predsednik ne počne. Kot da bi se Jani Muhič, Pop TV (direktor informativnega programa Tomaž Perovič je s tem intervjujem dokazal, da je Pop TV politično gledano zelo zelo kontrolirana televizija) in Danilo Türk delali norca iz novinarjev in javnosti.
    Kakorkoli, zgodba o Danilu Türku in asistentki Vasilki Sancin je nekaj mesecev po razvpiti aferi Baričevič še enkrat dokazala, da so etablirani slovenski mediji - meni nič tebi nič - sposobni pred državljani zamolčati vse, kar jim (ne) paše, če to ustreza določeni politiki ali politiku. Najbolj tragično pa je, da politikom in njihovim lobistom včasih niti ni potrebno posebej cenzorsko ukazovati, saj uredniki in novinarji že vnaprej samocenzurirano vedo, kaj jim je storiti.
    Ja, še dobro, da imamo zadnje čase internet in kakšno revijo povrhu …

    • NoMercy je rekel/-la:

      spodoben desc bejbo kresne in se s tem ne hvali naokoli :)
      novinarski “pićkeži” si jih pa manejo že, ko vidijo, da si ga desc med scanjem otrese

    • konec je rekel/-la:

      rdeča svinja pač mora braniti “naše neodvisne medije”….ha, ha, ha, ha, ha,…..

    • steppenwolf je rekel/-la:

      “eden od vodilnih spletnih portalov in eden vodilnih političnih tednikov” Hahahaha, da crkneš od smeha. Vsak cigo svojo malho hvali. A ne? (Naj mi Romi oprostijo izrazu.)

    • Krek je rekel/-la:

      stef, a se ti je solzica zarosila, ze drugic kaj.. prvic, ko si zvedel da ni boga.. drugic, ko si zvedel, da ma drugo.. jeba.. levaki so enkrat na lulcku, drugic na luliki, na psicki,.. in tko v zacaranem svetu..zakaj? ker ni boga stef.. ni ga…

    • Neja je rekel/-la:

      Take novinarjeve napihnjenosti, kvazistrokovnosti res ne srečaš pogosto. Moraš pač imeti značaj mrhovinarja, tračarja, senzacionalista, privoščljivca, lažnivca, bolnega rivala…da ustvariš take vrste “vodilni portal”.

    • Tom je rekel/-la:

      Požar , reality check:

      če ustvarjaš medij (pardon “vodilni portal”), ki prodaja napihnjene balone, enostavno ne moreš pričakovat, da si verodostojen vir na katerega bi se lahko sklicevali ostali… razen tistih, ki jim zaradi politične opcije (ali po tvoje “vodilni politični tednik”) to ustreza.

      Res pa je - da se takšne nebulozen (pa magari resnične) med rajo najbolje prodajajo.

      Koliko boljšega bi mediji lahko doprinesli k družbi, pa enostavno preveč plavate v isti mlaki, kot tisti o katerih pišete!

    • konec je rekel/-la:

      joj, te naše navadne rdeče svinje se bojijo neodvisnega novinarstva - navajene in verjamejo samo v enoumje - kulturni retardiranci ste pač…….ni pomoči, rdeče svinje lahko le vsakodnevno potrdijo, da jim je edino svinjak všeč, vsega ostalega pa se bojijo….ha, ha, ha, ha, ha,

    • konec je rekel/-la:

      ampak kar je najbolj hecno je to, da vi rdeče svinje vsakodnevno TRPITE in NE SPREJEMATE tega sveta, sanjate še vedno nekaj kar ne bo…….NIKOLI…ha, ha, ha, ha, …..res je največje prekletstvo je to, da se razviješ v rdečo svinjo ….ha, ha, ha, ha, …. živiš v EU-ju, pa ga kulturno sovražiš, si v NATU pa ga preziraš, si del razitega sveta, pa bi rad bil v severni koreji……….jezen si , ker pravih zverinskih maščevalnih komunajzarjev ni več , SZ ni več, tudi fantastična Juga je crknila kot stekla podgana……res je težko vam rdečim svinjam….sožalje.

    • angie je rekel/-la:

      a zdaj pa vam še požar zaseda strani! ima pri sebi doma premalo obiska? sponzorji nočejo plačati ali kaj?

      vest, ni pri vas nikogar v službi, da bi preprečeval uzurpacijo/kanalizacijo vaših strani?

    • pirančan je rekel/-la:

      No in g.Požar?
      Kaj bi želeli,sa Vas predlagamo za Pulitzer-ja?
      No,bi že morali vedeti za razlike med novinarji in “novinarji”.

      LP

  • britev je rekel/-la:

    ČE MIKLIČKA NAŽENE TUERKA IZ NJENEGA STANOVANJA , BOMO MORALI REVEŽU DATI SOLIDARNO , MORDA CELO NEPROFITNO STANOVANJE ! DOVOLJ, DA POKLIČE JANKOVIĆA !

    • steppenwolf je rekel/-la:

      Britev in kamerati, to so vse leve finte, da bi predsednik končno prišel do rezidence. A ne kapirate? Brezdomec pa ja ne bo!

  • obsedenci z Janšo je rekel/-la:

    Ni članka od nekaterih pisunov na tem portalu, da ne bi omenili Janše… Pa naj gre za to ali Turk poriva Vasilko ali Pahor flirta z Kosorjevo… To pa je obsedenost.

    • konec je rekel/-la:

      vsi vemo, da se je leta nazaj barbika podila za brazilskimi fantki……pa mediji tudi to ne smejo objaviti

    • Vanti Vaatti je rekel/-la:

      Ja, Konec, to tudi pojasnjuje, zakaj je Barbika Janezkov pudelj.

    • angie je rekel/-la:

      konec, kako vsi?
      odkod ti to, če nisi nikjer prebral?
      ti je brazilski fantek povedal?

    • pirančan je rekel/-la:

      Ma ne… še normalen f..k je obremenjen z komunajzastvom - ne z JJ.

  • luka je rekel/-la:

    Poglejte si naslovnico 24ur.com, najbolj poneumljajočega portala v Sloveniji in se vprašajte zakaj nič ne piše o našem jebačkem predsedniku…

  • konec je rekel/-la:

    Rad fukam sosedovo psico… pa nihče noče o tem pisati.
    Kurbe !

    • mujo je rekel/-la:

      tebe @konec bi bilo treba prijaviti društvu proti mučenju živali!

    • konec je rekel/-la:

      spet ta podivjana rdeča svinja brez argumentov…………………

      PRAVI konec

    • konec je rekel/-la:

      mujo, a vas rdeče svinje je res tako enostavno jebati v glavo? a res vsemu verjamete?

  • Aljo je rekel/-la:

    Heh upam da se imata dobro, punca je fejst, samo meni deluje kot kakšna hladna Gertruda…

    • pirančan je rekel/-la:

      Ima kar precej simpatičen in vroč nasmeh.
      Posebno je bilo opaziti to,ko se je nasmihala nekaterim veleumom in njihovim komentarjem na pogovornih oddajah.

  • angie je rekel/-la:

    Bilo je samo vprašanje časa, kdaj se bo opozicija z vso silo lotila dr. Sancinove, bila je pač preveč dobra v arbitražnih debatah na TV in odlično parirala n jihovim ’strokovnjakom’ tipa Virnat and co.. Pravzaprav zamujajo, zaradi dopusta predsednika stranke, ali aktualnega strankarskega kampiranja ob Soči so se šele zdajle spomnili, kako jo uničiti. (Ali pa so se tega izmislili prav tam ob tabornem ognju).

    Vsekakor menim, da ima dr. Sancinova dovolj trdo kožo, pa tudi okus, da bo tale drek zlahka prenesla.
    predsednik pa tudi.

    • konec je rekel/-la:

      angie, si si jo nardil tudi ti? a je tako enostavno? dovolj je pokatati partijsko knjižico?

  • Krek je rekel/-la:

    Angie… Priznaj, ti majcken srce zaigra, ko ga vidis Danilca..a? Je tak, vroc, eroticen.. Bi ga ugriznila a? angie, angie.. ti kar sanjaj..mokro sanjaj.. konec je komunizma, ni vec enopartijskega sistema, tako da lahko tudi kako o Danilcu slismo a?

  • exkomunajzarji delajo samo škodo. je rekel/-la:

    Celotna ta stvar je zlo komična. Stvar sploh ne bi bla problematična, če ne bi en del medijev te zadeve hotu pomest pod preprogo. In to za vsako ceno. Vsakdo namreč ve da nihče ni pretirano navdušen nad zdajšnjo reform komunistično oblastjo. V primerjavi s psi je tole en navaden p….. dim. Zadeva s psi je veliko veliko bolj problematična. V normalnih razmerah, bi to šlo mimo javnosti al pa bi mogoče kdo napisal kakšno obrobno novico. Tko je pa Reporter s to številko spet mastno zaslužil. Pri nas v kioskih, jih že zdavnaj ni več.

    Da nadaljujem!
    In ker te zadeve hočejo na vsak način (samo)cenzurirat, se pol oglasijo mediji, ki iz tega znajo potegnt in zaslužit neki denarja. No ko pa enkrat o stvari bereš v reporterju, je pa zadeva praktično obsojena na to da postane zelo odmevna. Če ne drug se oglasi vsaj Sever.

    • steppenwolf je rekel/-la:

      Ja res grozljivo. En del medijev pa piše in riše samo o Preventu, pa Vegradu, pa takšnih bedarijah. Zahijenci lepenski.

    • exkomunajzarji delajo samo škodo. je rekel/-la:

      neverjetno! Podizvajalci v Vegradu recimo in nasploh delavci v marsikaterem podjetju ne dobijo plač, okrog 100 000 jih je brezposelnih, ti pa ko zadnji bebec v tem bananstanu, (PAZI! ) ko je na oblasti vlada, ki bi ravno take probleme morala reševat rečeš, da del medijev skoz piše o takšnih bedarijah!

      A je vloga social demokracije samo v tem da pobere dnar iz proračuna ga raztala pol pa gleda v luft?
      Le o čem bi pol po tvoje del medijev mogu pisat?
      Za moj pojem so razni prihvatizerji resen problem. Če so pa zate to bedarije po pa res ne vem …

      Zbud se če spiš ! Če pa take govoriš pri polni zavesti, ti pa svetujem, da obiščeš kakšne begne al pa pole.

    • Steppenwolf je rekel/-la:

      Exkom, a si že slišal za izraz “sarkazem”. Spet nekaj novega zate.

  • Hedda je rekel/-la:

    So what.

    Razen tega, da se bodo rumenjakarji zravsali zaradi primata, nič pretresljivega. Zeh.

  • konec je rekel/-la:

    Mojo ženo vsivprek porivajo poročeni SDS-ovci …
    Aids bodo fasali… ha ha ha …pa kaj ?

    • konec je rekel/-la:

      a te res tako motim rdeča svinja, da ne spiš ponoči?

      PRAVI konec, tvoja nočna mora………………….le navadna rdeča svinja si in to ostaneš do KONCA, sožalje

    • steppenwolf je rekel/-la:

      Pravi Konec. Klin se s klinom zbija. Hahahahaha

    • steppenwolf je rekel/-la:

      Jaz sem si klin zabil v glavo, da bi dokazal, kako sem zvest partijec, pa še rdeč klin je, vsi so bili veseli in tudi jaz sem vesel, da imam zabit klin v glavi………to je to.

    • Steppenwolf je rekel/-la:

      Vidim da razni Konci in ostali zahojenci res ne razumete štosov. Tudi to nekaj pove.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Pišeš pa res kot bi imel klin v glavi, ki ti je blokiral male sive celice.

  • butalec je rekel/-la:

    Mefista zopet skrbi , da me nebi kap. Mefisto, nč bat, na televiziji sem slišal da poslanec Andrej Vizjak je majhne otroke, pa me to ni presenetilo niti vrglo iz tira. Zato tudi ob novici da ima predsednik ljubico ne rečem nič drugega kot to, da imamo končno še enega normalnega predsednika, saj sem take novice bral za skoraj vse pomembne predsednike tudi največjih držav. So what?

  • nemesis je rekel/-la:

    Če novica ne drži,bi jo predsednik lahko demantiral.Če drži,je bolje,da molči.

    • Hedda je rekel/-la:

      Hja, pri nas se demantiranja sčasoma izkažejo kot laži. No comment je res najboljši odgovor.

      Vse novinarje, ki vreščijo o cenzuri in se sklicujejo na tujo prakso, bi vprašala, ali so njihovi francoski kolegi predsednika Mitteranda upali povprašati kaj o njegovi ljubici in njunem otroku. Vse skupaj je prišlo na dan kot veliko presenečenje, pa čeprav so ljubice (in ljubčki) v Franciji nekaj povsem vsakdanjega.

      Tudi primerjava dr. Sancinove z Lewinskijevo je čisto mimo.

      In kaj, če je res? So what! Saj ni papež in vsi drugi v politiki tudi niso svetniki. Zaljubljeni predsednik nam lahko kar dobro dene. ☺

  • pametnjakovič je rekel/-la:

    jaz mu dam prav, naj uživa s tisto, ki mu odgovarja

    • konec je rekel/-la:

      seveda daješ prav samo če je komunajzer, drugače pa bi bilo problematično mar ne?

    • Hedda je rekel/-la:

      Ajej, še v sladkosti mešate politiko! Nobena ljubica ni problematična, tudi Peteretova ne.

  • R.A.C. je rekel/-la:

    No pri vsem skupaj si lahko oddahnemo, saj ne gre za mlade fantke ali bulmastife. Me prav zanima, če se bo oglasil Mitja Blažič in obtožil Turka homofobije, ker so mu bolj všeč mlade pravnice, kot kosmate moške riti.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      No, to je bilo pa res diskriminatorno do vrlih fantov, ki prisegajo le na tisti del telesa, kjer pri degeneriranih heteroseksualcih hrbet izgubi svoje dobro ime.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Presenečen sem.

    Pričakoval sem, da se bodo ob novici, da ima predsednik ljubico, PIRANČAN, BUTALEC in STEPPENWOLF požrli od togote, da je pršla nad levico taka sramota, pa bo proti pričakovanju zaradi skrunitve dobrega imena slovenske postkomunistične levice konec ANGIE in NOMERCY.

    • steppenwolf je rekel/-la:

      Mefisto, de nisi ti avtor tega članka ….kje že?

    • steppenwolf je rekel/-la:

      Pa še to Mefisto, edini predvidljivi na tem blogu ste ti in tvoji zahojeni enoumniki. Kateri, pa sam ugani.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Naša postkomunistično zmedena levica sploh ne potrebuje sovražnikov, ker jo podpira STEPPENWOLF in njemu sorodni ideološki križanci.

    • pirančan je rekel/-la:

      Mefisto,ni mi jasno kaj Te je tako razjezilo?
      Ali to,da imamo normalnega predsednika,sli to,da si mu prav po moško nevoščljiv.
      In kaj ima pri tem komunajzarstvo in komunizem in rdeče svinje in………….

      LP

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Tudi ti, PIRANČAN, delaš tako škodo zmedeni avantgardni levici, da se jo bom moral celo jaz usmiliti.

    • angie je rekel/-la:

      Pirančan, šef pekla Mefist se pač le po farško dvolično zgraža.
      In zraven še malce ozmerja kar tako, iz športnih razlogov.
      Ali ša je za slednje morda celo plačan, kdo ve.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Predsednik je preveč dobesedno razumel novi Družinski zakonik.

    Naj se kdo prepriča, če se po novem tudi ljubezenski trikotnik šteje za družino.

  • anton je rekel/-la:

    Ko sem bral, sem bil navdušen nad dokaznim gradivom, ki so ga s svojimi surlami narili raziskovalni veleumi Reporterja. In nad nanizanimi podobnimi aferami, ki so našega prezidenta postavili svetovnim f… ob bok.
    Očiten dokaz pa so spregledali?! Le zakaj je mlada dama, domnevna grešnica, odeta v belo? In ne morda v modro, kot je bila Monica, ko je…? Vam je prišlo, Raziskovalci?
    Pajade, flekci! Kar je neizpodbiten dokaz, da je kriva in še skriva pred javnostjo… dejstva. To je pa greh, ki je vreden vsaj državnozborske preiskovalne komisije. Prezident, odstopite!

    • exkomunajzarji delajo samo škodo. je rekel/-la:

      A pa si prepričan da si glih ti dobr in najbolje razumel kaj je blo bistvo teme? Kakor sem jaz dojel ni bil bistvo fuk kot praviš. Zgodba tedna ima vendarle okrog 5 strani teksta.

      Sicer so pa tud lepo zapisali, da ima javnost pravico vedet kaj dela tvoj prezidente. Se je namreč osebno pohvalil da je zelo priden in da delo prezidenta opravlja 24h na dan. Torej je 24h/ dan javna oseba in torej… Zakaj ne bi smel vedet koliko ljubic oz. deklet na poziv ima oseba, ki se tako in tako ima za prezidenta vseh Slovencev. Torej bi mogu dat nekaj malega tud na vrednoote desnih.

      Pa še 1x. Če nič ni res, zakaj je potem vse to tak problem zanikat???? Zakaj molk? Zakaj neodgovarjanje na klice?
      Zato ker se lahko pol najde nek novinar, ki se bo podrobneje obesu na izjavo in malo bolj raziskal zadevo. Kaj je res in kaj ni. Tko gre pa pač mimo… Sicer bomo pa vidl. Požar je zapisal da se bo afera najbrž še nadaljevala. Lahko da je to samo marketinški trik. Lahko pa da tud ni….

    • anton je rekel/-la:

      Hehe, “a pa si prepričan da si glih ti dobr in najbolje razumel” kaj sem sploh zapisal?
      Očitno satire, ali vsaj vica, ne prepoznate. Takih “okrog pet strani teksta” lahko nakraca vsak vsaj približno pismen človek. Pa kaj?
      Denimo, napišem, da sem vas videl ko vstopate v neki blok, še huje, v neko trenutno prazno stanovanje, za katerega pa imate ključ. Malo prej pa ste v bifeju buljili v mične obline mladenke, ki vam je natakala cvičk! Naložim še petnajst fotk različnih hišic in balkonov, za dobro mero pa še fotografiji oprsja in ritke lepotičke iz bifeja. Ergo, dokazal sem! Vi ste… nemoralen pacon.
      Vi potem kar zanikajte, ali pa… molčite. Kot kaže (tudi vaše) pisanje na teh straneh, ste v vsakem primeru globoko v dreku. Kamor vas bo, kak raziskovalni pisun, z naslednjimi “okrog petimi stranmi teksta” z veseljem potunkal še malce globje! Razumete?

    • exkomunajzarji delajo samo škodo. je rekel/-la:

      Glede na to kar si napisal, dvomim da si sploh prebral celoten članek. To o čemer govoriš zajema uvod celotne teme, tekst pod prvim podnaslovom (Prazno stanovanje…) in pa nekaj slik.. To je pa to. Fokus se potem prestavi na povsem druge zadeve. Če si prebral vse, pa tega nisi opazil potem ti bog pomagaj…..

      Predvsem na to sem hotu opozorit s tistimi “okrog 5 strani teksta.” Ne pa na to na koliko straneh se da razglablat o sicer neki domnevno izmišljeni zadevi. :)

      Vprašanje (retorično) je samo zakaj je Sever pisal kolumno kot da Reporter celih 5 (oz. 7) strani namenja izključno aferi Turk - Sancin in kot da je ta afera že v polnem teku, ko pa ta zadeva v resnici zajema 1/3 celotne zgodbe oz še manj. V isti sklop vprašanj pa spada tudi vpr. zakaj je mislil da je to treba povedati cenjenim obiskovalcem vest.si. (Nepomebnih, rumenih in izmišljenih novic resen portal kot je vest.si ne objavlja mar ne ??? Za novico, ki je po mnenjui marsikaterega levičarja brez osnove si je vzel nenavadno veliko časa.)

    • MEFISTO je rekel/-la:

      ANTON, moral se boš naučiti lepše slovenščine, pa bo jasno, ali pišeš satire, tragedije ali komedije.

    • anton je rekel/-la:

      Hvala, gospod Mefisto! Bom kar vas poprosil za poduk, ko boste imeli kaj več časa, seveda. Videti je, da se vaše trenutno življenje suče le na straneh tega in podobnih forumov. Vsaj zaslužite kak cent?

  • konec je rekel/-la:

    Sem se že navadil,da mi pravite rdeča svinja !
    Drkam rit in uživam.

    • steppenwolf je rekel/-la:

      To ni še nič, jaz pa sem si včeraj organiziral pasjo orgijo, povabil sem tudi tovariša pirančana in angie…….neznansko smo uživali s temi psi, ki nam jih je posodila zares liberalna ljubljanska sekcija….
      res je mi tovariši drkamo in uživamo

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Narobe svet.

    Vsa zmedena postkomunistična levica glorificira homoseksualnost, njihov predsednik pa se ji v posmeh zaljubi v žensko.

    • Glodalec je rekel/-la:

      Hehe.. Tako bi Jani lahko strnil svoje besede..

    • WHMH je rekel/-la:

      Ja, tile naši nikoli ne bodo ugotovili, kdo jim zariva …

    • pirančan je rekel/-la:

      Mefisto kaj ne vidiš,da si v slabi družbi.Največ škode vam delajo res primitivni komentatorji,ki so izven vsakega nivoja ne glede na pol.opcije.
      To me sicer ne moti,nasprotno.Mi je pa žal nekaterih,ki si takega pol/prim”druženja” ne zaslužijo.

      LP

  • Tomaž Štih je rekel/-la:

    Meni pa je sijajno vedeti, da ima predsednik ljubico. Nikoli ga nisem spoštoval, ker sem mislil, da je brez karakterja. Da je le arogantni, kaviar- socialistični, lažnivi, brainless, un-ovski, brezvsebinski oportunist. Zdaj vem, da je zaokrožena in celovita osebnost, ker tudi vara ženo.

    Ne vem, kaj bi bilo na tem, da časopisi objavijo, da najbolj javna osebnost v celi državi vara svojo ženo - v neskladju z dosedanjo medijsko prakso; zaprite oči in si zamislite kaj bi vi, Šircini subvencioniranci počeli, če bi izvedeli da Janez Janša vara Urško Baškovnik J.? Napadali tiste, ki o tem pišejo in se ob gossipu zabavajo? Dajte no, Jani? Ali mislite, da so ljudje tako neumni, da jih lahko na takšen način dresirate kot pse?

    • Neja je rekel/-la:

      Štih, Štih, Janša je varal svojo prvo ženo, oprosti, partnerko, pa ne samo z Urško… No, vsaj z Urško je dokazano. Pa ste iz tega delali solzavo, žajfnato “love story”. Kar milo se vam je storilo, ko ste ju videli skupaj.
      Kako je z dvojnimi merili??? Pri vsem tem pa se mi obrača ob mrhovinarju Požarju, njegovi strokovnosti in etiki. Posebno njegova argumentacija je odlična.

    • Tomaž Štih je rekel/-la:

      1. Vi odgovarjate meni, želite pa odgovoriti Požarju. To ne gre tako. Jaz nikoli v življenju nisem iz kakšne Janševe domnevne ljubezenske afere delal solzave, žajfaste “love story”.

      2. Pokvarjenost karakterja Danila Turka ni odvisna od tega ali je to počel tudi Janez Janša, preprosto zato, ker on kljub temu ostaja enako pokvarjen. :)

    • Neja je rekel/-la:

      Še to: Vi se obračate na Janija in sijajno vam je vedeti, da ima predsednik ljubico /kar trditev/. Meni pa se zdi v redu, da Jani trezno in argumentirano razgradi Požarjeve za lase privlečene /beri: senzacionalistične/ podpihujoče trditve. Ljudje res nismo neumni, vendar je pri nekaterih vseeno potrebno / vsaj poskusiti / odstraniti meglo čustvenega pogleda z oči.

    • steppenwolf je rekel/-la:

      Tomaž, ne bodo naiven, imaš opravka s podkategorijo dresiranih psov, ti so le navadne rdeče svinje, zvrst svinje, ki se rodi brez možganov……………..

  • Neja je rekel/-la:

    Res je, bolj na hitro sem prebrala, kar ste napisali. Glede Janševih /domnevnih/ afer prekvalificiranih v ljubezensko zgodbo pa nisem imela v mislih konkretno vas, nisem vas vikala, ampak vse dvoličneže.

    Tudi z drugo trditvijo se strinjam, vendar, ne bi nekoga označila za pokvarjenega kar tako. Potrebno je imeti dokaze. In čisto nič se ne naslajam ob takih “novicah”. Pa to velja za predsednika ali za kogarkoli drugega. Način, “Kriv si pa dokaži, da nisi”, je zame nesprejemljiv.

  • ČUDO VELIKO je rekel/-la:

    Grozljiv par, sprijen, sprevrženo, tako, kot je cela vodilna struktura.
    Se zgodijo aferice, ampak !!! PREDSEDNIK, KI BI MORAL BITI MORALNA INTEGRITETA, TO PA JE POMENLJIVO. NAJ ODSTOPI TAKOJ !

    • Tomaž Štih je rekel/-la:

      Predsednik je navaden javni uslužbenec, ki ga plačujemo iz davkov da dela tista dela, ki mu jih nalagajo ustava in zakoni. Vsaj po moje ni nobene potrebe, da je moralna integriteta (nasprotno, celo škodljivo je, če to delamo iz njega - pripelje do tega, da naj bi mu v parlamentu vstajali in podobne neumnosti)

    • ČUDO VELIKO je rekel/-la:

      Tomaž saj se razumeva v JEDRU, ni potrebe po spoštovanju predsednikove integritete-vsaj našega ne….
      AMPAK……..v vsaki državi, kjer naj bi bila demokracija, je to stvar prakse………..

    • Neja je rekel/-la:

      Tomaž, a ločiš med malikovanjem in spoštovanjem? Če že ne spoštuješ osebe, pa lahko vlogo, funkcijo, ki jo ima. Še Mali princ pravi, da so ceremonije potrebne.

    • Tomaž Štih je rekel/-la:

      Jaz spoštujem vlogo in funkcijo smetarja enako, kot vlogo in funkcijo predsednika države. Oba morata predvsem dobro opraviti svoje delo.

    • Neja je rekel/-la:

      V redu. Kako pa svoje spoštovanje pokažeš?

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Če oseba slabo opravlja funkvijo, na katero je bila izvoljena, ne moreš spoštovati ne funkcije in ne funkcionarja.

      Vse drugo bi bilo malikovalstvo osebe in funkcije.

    • Tomaž Štih je rekel/-la:

      > V redu. Kako pa svoje spoštovanje pokažeš?

      S plačilom za opravljeno delo.

    • Neja je rekel/-la:

      S plačilom za opravljeno delo.

      Se mi je zdelo, da bo tak odgovor. Ne vem sicer, kaj vse je zate plačilo…ampak zame se spoštovanje ne meri v denarju. Plačilo za opravljeno delo vsakomur pripada.

  • steppenwolf je rekel/-la:

    joj, včerajšnja pasja orgija pa je bila res super ..ha, ha, ha, ha, ha,

    • Steppenwolf je rekel/-la:

      Vidim, da mi v tej diskusiji ni več potrebno sodelovati. Vse namesto mene opravi KONEC. KONEC, je to nemoč ali kaj drugega?
      Imam pa dve vprašanji, da bom razumel, kaj sem napisal. Kaj je to drkanje in kaj je to orgija? Se že vnaprej zahvaljujem za odgovor.

    • Glodalec je rekel/-la:

      @Steppenowolf: pa lep pozdrav. Odgovora pa, jebiga, ne dobis.. Kdaj drugic.

  • Iax je rekel/-la:

    Ajde govedarji dajte se mal vnest, ker ste prozorni. Če vas berem, se mi zdi da je cela Slovenija en Spodnji duplek. Vsi so prepričani da si bodo oprali vest če bodo s prstom kazali na druge. Da bo njihova pritajena homseksualnost in sodomija na varnem, če bodo odrihal po pedrih ter lezbijkah in fantazirali o “garažah”. In če bi toliko domišlije kolikor jo imate za fantaziranje in moraliziranje o aferah tistih, ki so vam jih zapovedali za negativce, uporabili kje drugje, bi bilo življenje precej bolj pestro, zdravo in obče veselo.

    • Glodalec je rekel/-la:

      Lax, zivljenje je, ne bos verjel, kljub vsem aferam in moraliziranju nasih veleumnih politikov, zdravo, pesto in veselo. Samo ti mi delujes malo pesimisticno, negativno. Sprosti se..

    • WHMH je rekel/-la:

      Men je super …

  • mujo je rekel/-la:

    Za razliko od številnih jašističnih in cerkvenih drkađij, ki serjete po tem forumu, naš predsednik vsaj uživa človeka vredno spolno življenje. :-)

    Večina od najbolj vnetih smetilcev forumev pa se igra z “Desanko Šakić” in tipka svoje smetilne poste z eno roko… haha

    • steppenwolf je rekel/-la:

      tako, je tovariš, vsa je komunistična drhal, ne ve kaj si zgubi ko tako izpodbija pasje orgije in “naše” edinstvene drkalije…….

    • steppenwolf je rekel/-la:

      opss, včeraj sem pretiraval in nisem še pri sebi, oprosti tovariš.
      torej tovariš, vsa TA NE- komunistična drhal, ne ve kaj si zgubi ko tako izpodbija pasje orgije in “naše” edinstvene drkalije……

    • Steppenwolf je rekel/-la:

      Vidim, da so nekaterim moji komentarji tako všeč, da se hočejo vsaj imensko poistovetit z mano.

  • reporterUrla je rekel/-la:

    Če je verodostojnost revije Reporter povezana z Janševističnimi brezplačniki je to embrionalna novica, ki zadane. Tako vemo, da je nivo novinarjev Reporterja na točki informacije ali si jo Brittni brije ali ne!

    • steppenwolf je rekel/-la:

      se strinjam, mi slepo verjamemo le udbodnevniku in socialistični mladini..

    • obama je rekel/-la:

      edini prav vir informacij je Nedeljski udbovnik z agentoma Lucujem in Tofom

    • pirančan je rekel/-la:

      JA, SAJ KO SAMO VIDIŠ SURLO IN KRŠINARJA JE VSE JASNO.(BRATI IN POSLUŠATI NITI NI POTREBNO)

  • ena je rekel/-la:

    po vsej verjetnosti mora biti nekaj na tem, ler verjetno si medij to kar ne bi namislil, saj gre za prvega moža države!!!!! mislim, da se tako nizko ne bi spustili, četudi gre za političnega nasprotnika. priznajte si, res da požar piše senzacionalistično, a do sedaj se je večina stvari o katerih je pisal izkazala za resnične oz. vsaj v celoti neizmišljene (domnevna spolna loraba, npr. prestop travna/slaka na rtv, dogajanje na rtvju, zasebnost kresalove). brcnil je mimo hudo (ali je izgubil na sodišču ne vem) zgolj v primeru dore plestenjak, kar zadeva odmevnejših zadev.

    v zadevi patria pa nič novega, praprotnik je izginil, karba piše o kongresih in spravi … j pa še vedno visi v zraku. dobro bi bilo reči bobu bob: je kriv ni kriv, samo da zadeva ne bo obvesela v zraku in potem bo domiščljija nekaterih na podlagi tv oddaje delovala še desetletja. v eno ali drugo smer.

    • obama je rekel/-la:

      v zadevi Patrija se pripravlja nekaj novega,udarnega…Baje temne sile pripravljajo ugrabitev Zgage,zaprli ga bojo v zemljanko,kjer ga bosta s frišnimi koprivami po nagi riti obdelovali A.Jeraj in Eva Irgl..O tem bo vsak dan v dnebniku pisal nekdaj podobno ugrabljeni major Troha

    • ČUDO VELIKO je rekel/-la:

      poglej ENA, tudi Cvikel je dobil svojo čokolado za pomoč pri patriji, Rop tudi, mislim, da sta to dva, ki sta proizvedla največjo afero,

    • Bojan Požar je rekel/-la:

      Pojansnilo: v primeru Dore Plestenjak niti slučajno nisem brcnil mimo, saj sem članek napisal izključno na podlagi uradne dokumentacije, ki sem jo pridobil na Centru za socialno delo, policiji in sodišču. Tožilstvo je vodilo predkazenski postopek zoper Plestenjakovo zaradi suma pedofilije (spolne zlorabe vnuka), ki je trajal eno leto in pol, potem pa je bila zadeva ustavljena - preiskavo je ustavilo višje sodišče. Jaz sem samo poročal o tej zadevi, obsojen pa sem bil zato, ker sem o tem poročal, po mnenju sodišča pa ne bi smel. O tem, ali je bilo moje pisanje resnično ali ne, sodišče v postopku sploh ni presojalo.

    • ena je rekel/-la:

      ok hvala bojan za pojasnilo … vedela sem, da o plestenjakovih po sodni odredbi niste smeli več pisati … kako se je pa razpeltlo, pa nisem vedela.

    • Mimi je rekel/-la:

      Opa bato! Celo Požar-himself komentira, to pa JE! ;))
      (če si res ti [oprosti ker tikam], ker teoretično lahko pride vsak in komentira z nikom Danilo Tuerk, Bojan Požar itd.).

      Respect za nove razsežnosti raziskovalnega novinarstva (pa čeprav tračarskega, ampak ok) v primeru afere bulmastifi (čeprav imam lohk tud kakšne pripombe), prevdsem, ker par dni NOBEN DRUG medij o tem ni pisal!
      Čeprav se nisem strinjala z objavo fotke in še česa, se hkrati strinjam in priznam, da bi brez nje ne bilo tako kot je bilo.

      Imam pa predsodek zaradi tudi tu omenjenega primera D. P., kjer se mi je zdelo svinjsko, da ste v bistvu umazali ime dobre slovenske slikarke, kot tudi s tem vplivali na družino (in vnuka, katerega naj bi se kao ravno ščitilo).
      Takega madeža ne opereš.

      Imam tudi pripombo na to, da v vsej raziskovalni vnemi niste našli najmanjšega madeža na *desni*. Dvomim, da zato, ker so povsem brezmadežni.
      Ko bom torej brala sočno raziskovalno zgodbo, ki bo vključevala koga z *desne*, bodo pa tudi ostale vaše novice imele drugačno težo.
      Tako so pa samo novice z desnega brega.

    • Neja je rekel/-la:

      “…saj sem članek napisal izključno na podlagi uradne dokumentacije…” zanimivo, kako nekaterim kar delijo uradno dokumentacijo.
      “O tem, ali je bilo moje pisanje resnično ali ne, sodišče v postopku sploh ni presojalo.”
      Sum je sum, postopek še ni sodba in obsodba… da bi se to obešalo na velik zvon.
      Se kdaj, takole ko si sam s seboj, vprašaš, koliko škode, morebitnih krivic in različnih posledic posameznikom prinaša tvoje pisanje? Tudi družbi v širšem smislu, ko /z načinom pisanja in z naštevanjem senzacionalističnih razlogov, povodov, ozadij, načrtov../, razvnemaš strasti in širiš nestrpnost? Te kdaj zaboli v prsih?

    • Neja je rekel/-la:

      Mimi, v glavnem soglašam s tvojim mnenjem. Rada bi dodala samo to, da imajo tudi drugi svoje družine, svoje delovno okolje, svoje dobro ime….

    • Bojan Požar je rekel/-la:

      Mim.
      Prvič, v aferi bulmastifi jaz nisem objavil nobene fotografije, sem samo opisal to, kar so kriminalisti, torej državni organi, našli na kraju dogodka. Vem pa za novinarje, ki so slovenski javnosti to zamolčali, čeprav so vedeli enako kot jaz.
      Drugič. Kar zadeva pedofilijo, je najpomembneje, da se zaščitijo interesi žrtev, to je otrok. To se najbolje stori tako, da se odkrije in kaznuje storilec, ne pa, da se zadeve pometejo pod preprogo (kar se je v tem primeru po moje žal tudi zgodilo) in preganjajo novinarji, ki o tem poročajo. Praksa kaže, da je pedofilijo najtežje odkrivati v cerkvi in visoki družbi, ker gre za ljudi, ki imajo denar, vpliv in zveze. Praksa tudi kaže, da otroci, žrtve pedofilov, v 96-odstotkih govorijo resnico. Postopek zoper Doro Plestenjak se je začel na podlagi pričevanja njenega vnuka, ki naj bi ga Dora Plestenjak večkrat spolno zlorabila, na Centru za socialno delo in policiji pa so otroku verjeli. Vse to je natančno dokumentirano in to je bila podlaga mojega članka.
      Naj prisluhne še komentatorka Neja: senat treh sodnikov na prvostopenjskem sodišču v Kranju je prav tako verjel v krivdo Dore Plestenjak.
      In tretjič, ta desni. Mimi pozablja, da sem z afero Rupar novembra 2006, ko je bil tedanji premier Janša na višku moči, iz parlamenta nagnal njegovega poslanca Pavleta Ruparja. Jaz tudi nima nobene posebne raziskovalne vneme, sem samo novinar in svoj posel jemljem zelo resno. Zato sem pa tudi tako bran …

    • MEFISTO je rekel/-la:

      MIMI, ti deluješ tako nežno, zasanjano in romantično.

      Ne dvomim, da si se raznežila ob najnovejši romanci ljubezenskega trikotnika na levici.

    • Neja je rekel/-la:

      –”sem samo novinar in svoj posel jemljem zelo resno. Zato sem pa tudi tako bran …”

      Kako bi lahko imenovali to “samooceno” ? Kaj pravite? Hvalisanje? Samovšečnost? Prepotentnost? Napačna presoja? Če si bran, si iz drugih razlogov in sam veš, kateri so pravi.

    • Mimi je rekel/-la:

      Haha, Mefisto, kako je zdaj? Ali nisem ostarela možačasta lezbaška plačanka, ne vem kakšna zagrenjena sekretarka in vse živo? :D :D
      Nekak ne gre skupaj….

      Bojan, hvala za odgovor. V zvezi s fotko, sori, se ne spomnim točno, jaz sem nanjo prvič kliknila od tu in ker ni bilo napisano, kaj bo na linku, me je šokiralo… tega nisem hotla videti.
      A je pač zakrožilo…
      V zvezi z D.P. nimam besed nazaj; pravzaprav imaš teoretično prav, čeprav mi ni všeč da to napišem. :)
      … ker je pač res, da se delikatnih zločinov potem ne razkrije, ker so akterji ščiteni, tako da za ta del ti moram dat prav… ampak vseeno… kaj pa tisti procenti možnosti, da ni res? to se res dokončno oblati človeka… ampak to je pač ta novinarska dilema oz. ena od… vedno na meji med Resnico in ‘mrhovinarstvom’, na nek način (sori, nič osebnega, narava dela pač).
      No Mimi je bila prvič na Požareport letos februarja, pa tudi prej ni kaj dosti spremljala, tako da Ruparja iz leta 2006 ;) ni opazila oz. v tistem času ni bila tako na tekočem.

    • Neja je rekel/-la:

      Bojan Požar, komentatorke Neje ni bilo, da bi ti prej povedala, da se hudo sprenevedaš. Ruparju, ki naj bi bil predstavnik tvoje politične opcije in s katerim se hvališ, da si ga kljub temu potunkal, je stala nasproti? Saj veš, kdo. Tvoja nekdanja sodelavka. In zanjo si se pač potrudil. Toliko o tvoji uravnoteženosti in iskrenosti.

  • bb je rekel/-la:

    Gde je vatra ima i dima.

    • Bojan Požar je rekel/-la:

      Res ne vem, komentatorka Neja, o kakšni moji sodelavki, ki naj bi stala nasproti Ruparju, govoriš. Kar se tiče politične opcije, od kdaj pa sva Rupar in jaz v isti stranki?! Ruper je v SDS, če prav vem, jaz pa v nobeni. Vljudno prosim za malo več natančnosti, kljub temu, da debata teče na diletantskem portalu.Ok?

    • Neja je rekel/-la:

      Bojan Požar, če želiš več natančnosti, izvoli!

      SI BIL UREDNIK DIREKTA ALI NE? Je bila Ksenija Slak, sicer fotografinja tabloida Direkt, TVOJA SODELAVKA ALI NE? KAJ PA BOŽIČ? JE BIL TVOJ SODELAVEC?

      S SVOJIMI SODELAVCI JE ČLOVEK VSEENO SOLIDAREN, čeprav je sicer zelo selektiven, BERI: PRISTRANSKI, in kleveta samo ljudi določene politične usmerjenosti, do drugih pa globoko miži.

      Pa se ti zdi, da si s svojim pisanjem res zaščitil Dorinega vnuka? Niso drugi za to poklicani? Ali si mu priskrbel dodaten pečat??? Se ti zdi, da so ljudje samo marionete v tvojih rokah? Le kaj boš s tako močjo? Raje se nauči več človekoljubja in sočutja. Bi ti dobro delo.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Škoda, da sta BRALKA in MIMI očitno odsotni.

    Ti dve dami bi v luči Družinskega zakonika najbolj znali na dolgo ter široko in na nikomur razumljiv način pojasniti fenomen kjubezenskega trikortnika in drugih erotičnih mnogokotnikov na levici.

    NEJA se sicer trudi, vendar nalogi še ni v celoti kos.

    • Neja je rekel/-la:

      A misliš, Mefisto, da so morda bili vsi ljudje z ulice, ki so jih spraševali o tej temi, usmerjeni levo? Ali so samo ohranili zdravo presojo?

    • pirančan je rekel/-la:

      Mefisto ali lahko nekaj povprašam?

      Glede na razna Tvoja pisanja,si bil/si še pogosto v RKC svetiščih.

      Ali si morda imel v zgodnji mladosti kakšno bližnje srečanje s prebivalci teh svetišč?

      Taki dogodki,naj bi puščali trajkne posledice v odnosih do normalnega spolnega življenja.

      LP

  • butalec je rekel/-la:

    Nč bat Mefisto, saj si ti kot ponos in veleum politične desnice stalno prisoten na braniku razumevanja politične levice. Res morajo biti ponosni nate. Še malo pa bom predlagal da te v Butalah razglasimo za blaženega ali pa kar svetnika. Samo to mi še pojasni, kako je v smislu družinskega zakonika definiran BUTELJ, potem pa obljubim da te ne bom več vznemirjal.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    NEJA soglašam s teboj, da je družinski zakonik, čeprav še ni sprejet, že staromoden in zastarel.

    Ustvaril je novo spolno diskriminacijo na levici, ker ljubezenskim trikotnikom in drugim erotičnim mnogokotnikom na levici ni priznal statusa družine,.

    Čuječna notranja ministrica, pravosodni minister ter minister za delo, družino itd. ter vedno budna varuhinja človekovih pravic bodo predlagali, da se osnutek družinskega zakonika v tem smislu dopolni, predsednik državnega zbora pa z vso državnozborsko mašinerijo že išče poslovniško možnost za odpravo takega diskriminatornega stanja.

    Iz urada predsednika vlade pa sporočajo, da bodo za kaj takega odpadle vse ovire, čim bo ustavno sodišče ugotovilo, da ni v neskladju z ustavo, če ima otrok, rojen v erotični trikotniški ali drugi mnogokotniški družini na levici, več kot dva razno ali istospolna starša.

    Vidiš torej, kako hitro se urejajo stvari, če gre za visoko politiko.

    • Glodalec je rekel/-la:

      Haha.. morte priznat, da je pa tole smesen za pop.. Smeh je tale vest.si, smeh..

  • MEFISTO je rekel/-la:

    BUTALEC, tebe imam rad, ker si naš.

    Še misliš si ne , koliko prispevaš s svojimi hecnimi komentarji k temu, da smo vrli fantje na desnici videti še bolj pametni.

    Za naš ugled pa na podoben način skrbijo tudi drugi na videz levičarski komentatorji, kot so STEPPENWOLF, PIRANČAN; ANGIE, NoMERCY in naši drugi infiltriranci na levici.

    Vseh zaradi kočljivosti njihove naloge in zaupnosti akcije vdora v levico niti ne smem omeniti.

    Tako, vidiš, vas razjedamo od znotraj.

  • exkomunajzarji delajo samo škodo. je rekel/-la:

    predsednikove ljubice seveda ne rabimo! Rabimo pa novico, če ima ljubico. Še posebej zato ker ga v javnosti predstavljajo kot nekakšnega svetovljana! Oh in sploh diplomata. Seveda ga to še posebej žuli, ker mu ugled s tem potem plahni. Časi Kučanstana, ko je blo vse levo brez ene samega cajtnga, ki bi si kej tazga upu objavt in ko so vse kar je objavljalo tisto kar ne bi smeli objavlat preprosto ukinl so upam minili. Zdej raj menjavajo odgovorne urednike inj novinarje.

    • Steppenwolf je rekel/-la:

      Patrija je čista laž. Turkova ljubica pa sveta resnica. Hahahahahahah. Če vam človek reče butlji, vas že hvali.

    • Glodalec je rekel/-la:

      Stef, stef… ce mene vprasas, je Danilc impotenten, sploh mi je pa vseen, s kom se on zaga. Ni mi pa vseeno, da smo zaradi Patrije dobili te vole na oblast..

    • Hedda je rekel/-la:

      exkomunajzarjuki delasamo škodo

      A svetovljani in diplomati nimajo ljubic??

    • exkomunajzarji delajo samo škodo. je rekel/-la:

      @ Hedda
      Poglej zakaj, če res nima ljubice, kot želijo prepričati nekateri ne zanika pa mirna bosna. Avtoritete, svetovljani in tisti, ki se za to imajo preprosto ne morejo dopustiti da se jim na grbo nalaga nekaj kar ni res.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Ker NEJI ni uspelo, je poprijela naivna HEDDA.

  • butalec je rekel/-la:

    Ne veš kako sem vesel Mefisto, da me imaš rad. Upam da ne tako kot TURK svojo ljubico. Ker si kot vrli dvakrat žgan desničar tako pameten in edini veš kaj je levo in kaj desno, mi boš sigurno znal pojasniti zakaj imajo vrli desničarji levo hlačnico širšo od desne? Sam si tega ne znam razložiti, ker nisem ne levičar, ne desničar, čeprav pišem z desno roko, orodje pa držim z levo. Že vnaprej najlepša hvala za odgovor.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Dragi BUTALEC, ki te imam rad in ki bolj delaš za nas, kot si misliš, postavil si mi preprosto vprašanje.

      Levičarji seveda ne potrebujete širše leve hlačnice, ker vas ni nič v hlačah.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    BUTALEC, ki te imam z vsakim tvojim komentarjem ali vprašanjem bolj rad in ki delaš za nas bolj kot si misliš, s tvojo izdatno pomočjo bova zmedeno levico kmalu ugnala v kozji rog.

  • Mimi je rekel/-la:

    Heh!
    (henloua!)
    Vidim da sem bila pogrešana, pih! ;))

    … nekako so mi otročje take teme, pa neprivlačni (v večih smislih) akterji (z izjemo Sancinke, ki je fejst baba, kot sem jo uspela spercepirat) …
    Janša s Sancinovo, to bi pa blo! ;;))
    Taprav, sočen trač. ;)

    Pravi pa Mefisto, da “brez ognja ni dima”, hehe, res so Patrie ene par dimnih zavesc spustile. :D
    Torej dobr da vemo, da se lohk sklicujemo tud na dimčke in da po njih lohk lociramo tud ogenjčke.

    … drugače sem pa še tu okoli (letos nič morjeca očitno), samo mi je dol padl komentirat v teh pritlehnih vzdušjih, saj je na vsako novico plaz steklih komentarjev in… kdo to rabi? :|||
    Tako da sem se dala malo na off.

    Moj komentar na temo pa je kot Hedin (vsebuje tri črke): zeh.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      MIMI, prepozno si prišla na pomoč zmedeni levici.

      Tvoji ideološki bratje in sestre so že vse opravili v našo korist.

    • pirančan je rekel/-la:

      Tapravi podoben Mefistu pa s Sancinko - to pa ne bi šlo.
      Sancinova je fejst punca - izgleda,kar greha vredna. Bravo predsednik,če je res. Sicer pa imate prav,kaj nas pa briga!

    • Mimi je rekel/-la:

      A res, jaz sem pa upala, da bom total v pomoč! ;(
      Ti šment! :o))

      Pirančan, res je taka sočna in taka, sexy, me pa preseneča, če je res, ker si nikakor ne morem zamisliti tega para (pa imam ne samo bujno domišljijo, pač pa tud sem že videla res svašta kombinacij ;))…
      Potem se mi pa že zato ne more zdeti tolk spajsi. :)
      Me preseneča njen okus za moške, hkrati pa pohvalim predsednikov okus za ženske. :)

      Kot je rekla pa mensezdi Hedda, je boljše, da se imajo ljudje radi; boljše ljubice kot tanki.

      Ni pa lepo do žene, če je res, najbrž ni prijetno imeti javno ‘rogove na glavi’.
      Ampak menda je bilo par balkonov, garaž, avtov in tega (fotke), tako da tako se da uvalit folku, da kupijo, kar češ.
      Nisem pa vidla tega pa 0 hudega, če s kakšno podrobnostjo ne bom dovolj hitro seznanjena. ;))

  • butalec je rekel/-la:

    Na žalost Mefisto je tvoj odgovor napačen. Levo hlačnico imate širšo zato, ker so v cerkvi klopi za ženske na levi strani in vam tista glava, ki je edino uporabna pri desničarjih malo sili na to stran. Ta glava je pa tudi vse kar je uporabnega in je orodje, ki ga levičarji držijo z desno roko pri uporabi. MEFISTO MA VAS RAD.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      BUTALEC, ki te imam že neznosno rad in ki ,čeprav ne verjameš, pišeš še samo za nas, hvala ti za tvoj prispek k našemu skupnemu pravičnemu boju.

      Diverzantsko podtaknjena psihološka vojna levici je že dala prve rezultate.

      BUTALEC, eminenten predstavnik zmedene postkomunistične levice, že ne ve, kdaj je pametno odnehati.

      Pravi psihološki masaker na levici pa bo sledil, ko bomo nastopili z najmočnejšo diverzantsko skupino, ki smo jo uspeli infiltrirati v našo postkomunistično delavsko avantgardo.

      Njihovih imen zaradi tajnosti osebnih podatkov in zaupnosti diverzije še ne motremo objavirti, slišijo pa na psevdonime STEPPENWOLF, PIRANČAN, ANGIE;, NoMERCY, MUJO in celo na ime blaženegaga Antona.

      Zaradi uteženosti med spoloma je med njimi tudi nekaj tovarišic, ki pa so se ob tej temi že same predstavile.

      Tudi njim veljajo čestitke in zahvala za dosedanje učinkovito izvajanje diverzantskih nalog v osrčju z delitvijo volilnega plena zaposlene tako imenovane levice.

    • steppenwolf je rekel/-la:

      Mefisto še enkrat, zanimiva taktika Sploh tisto s “psihološkim masakrom”. Hahahahahah. A nimate več druge municije? Ai se to naučil pri skavtih na Lepeni. Ampak za diverzante je potreben pogum in pamet, pa še vsaj kanček domičljije. Tega pa vam primankuje. Ali kot bi zate in tebi slične verujoče na desni rekel Fromm:”Ker je Bog oče, ste vi njegovi otroci. Niste se še osvobodili želje po vsevednosti in vsemogočnosti. Niste si še pridobili objektivnosti in spoznali svoje nevednosti in svoje nemoči. Še vedno, kot otroci, pričakujete očeta, ki vam bo pomagal. ki vas opazuje in kaznuje, ki vas ima rad kadar ga ubogate, ki mu godi vaše občudovanje in je jezen kadar ga ne ubogate. Večina verujočih v svojem osebnem razvoju ni prišla čez otroško stopnjo. Verovati v boga pomeni zaupanje v očeta, ki pomaga, pomeni otroško iluzijo”.
      In tej oceni primerni so tudi vaši poskusi komentiranja in otroške igrice, ki jih izvajate.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      MEFISTO ima rad tudi tebe.

      Mi sploh ne potrebujemo svoje municije.

      S svojimi oglatimi komentarji opravite vse vi namesto nas.

      Te ni nič izučila BUTALČEVA izkušnja, ki ne ve več niti tega, kdaj je pametno odnehati.

      Ne boš verjel, tudi oblastna koalicija se trudi za nas.

      S svijim vladnim kabinetom vleče tako neumne poteze, da bo desnica brez boja zanesljivo zmagala na prihodnjih državno zborskih volitvah.

      Tako si sami pripravljate psihološki in politični masaker..

    • Steppenwolf je rekel/-la:

      Mefisto, ja pajade.

    • pirančan je rekel/-la:

      Mefisto,Ti dobro veš,da ne spadaš oz.predstavljaš v desnico oz.desničarje.Seveda še manj levice oz levičarje.
      Kam spadaš veš sam najbolj.Tja ne.

    • angie je rekel/-la:

      a štekate?
      Mefisto nas ma vse rad.

      kot papež.

  • Nogavička je rekel/-la:

    No, mene pa zanima le kakšno stališče zastopa glede Teš 6 in mogoče še nekaterih veleumnih energetskih projektov s plinskimi terminali to- in onstran italijanske meje. Zakaj bi sicer nekdo trošil šarf municijo (Naša krajevna skupnost rules, ne de :) za polnjenje poletnega medijskega prostora.

    • steppenwolf je rekel/-la:

      Glede TEŠ 6 pa takole. Grozljivo bi bilo, da v borbi za tako pomemben energetski projekt, proti tistemu, ki javno oznani, da je vrednost projekta presežena za cca 500 miljonov in tudi proti nam, ki bomo zadevo plačali in samo butasto gledamo, na koncu zmaga nek lobi brez kakršnekoli vizije, brez razvojnega potenciala in v svoji obrtniški ozkoglednosti in pohlepu onemogoči razvoj doline za naslednjih 25 let.
      In s 500 miljoni bi lahko pokrili večino Preventov in Vegradov in Mur.
      Ampak bolj pomembno je, ali ima predsednik ljubico.

  • Passolini je rekel/-la:

    Jani, tudi tebi se je strgalo… Ali pa misliš, da je malo šuma dovolj za vaše bralce.

  • konec je rekel/-la:

    ampak kar je najbolj hecno je to, da vi rdeče svinje vsakodnevno TRPITE in NE SPREJEMATE tega sveta, sanjate še vedno nekaj kar ne bo…….NIKOLI…ha, ha, ha, ha, …..res je največje prekletstvo je to, da se razviješ v rdečo svinjo ….ha, ha, ha, ha, …. živiš v EU-ju, pa ga kulturno sovražiš, si v NATU pa ga preziraš, si del razitega sveta, pa bi rad bil v severni koreji……….jezen si , ker pravih zverinskih maščevalnih komunajzarjev ni več , SZ ni več, tudi fantastična Juga je crknila kot stekla podgana……res je težko vam rdečim svinjam….sožalje

    • steppenwolf je rekel/-la:

      A bolje ne znaš, zahojenc lepenski.

    • Dvorni pisar z licenco je rekel/-la:

      Kaj je to zdaj, stepska čivava?

      Čutim jezo v tvojem komentarju? Človek bi sodil, da te je cenjeni Konec zadel v živo:-).

    • Steppenwolf je rekel/-la:

      Kar ti čutiš je popolnoma tvoj problem. Jaz se odlično zabavam, ko berem in pišem komentarje.

    • pirančan je rekel/-la:

      Tudi ta misli,da predstavlja razviti svet.Piše kot,da je na dopustu iz varivanih oodelkov.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Hrvatska zna biti hvaležna.

    Pahor je že na nagradnem dopustu na Brionih.

    Vest pa nič.

  • Hedda je rekel/-la:

    Helou, Mimi,

    lepo te je spet brati, biseri se kar predolgo izgubljate v kopici klenega slovenskega sena.
    Res, na teh straneh se oglaša Bojan Požar himself in ko sem zjutraj pofirbcala na njegovo spletno stran (kar nisem storila vse od Baričeviča), sem opazila, da sem citirana (Zaljubljeni predsednik Danilo Tuerk nam lahko kar dobro dene). Naj se človek še tako otepa rumene barve, enkrat le pristane prav tam. ☺

    Ob tem se ponuja (plačljivi!) članek s fotkami golega oprsja zale dr. Sancinove. Me prav zanima, koliko ljudi bo vrglo svoje težko prislužene evre za vohljaške ekspedicije paparazzov. Močno dvomim, da bo tale umetna ribja kost lahko preusmerila pozornost ljudi.

    Ob vsem tem me še najbolj zabava pridigarski diskurz novinarjev o ‘cenzuri’.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Glede na rekordno razliko v letih, človek najprej pomisli na pedofilijo.

      Da zajubljeni ali asketski predsednik repubike užćiva le še pri malokom simpatije, pa seveda ni pomembno.

    • pirančan je rekel/-la:

      Mefisto,Ti si zares nevoščjiv!

    • Mimi je rekel/-la:

      O Hedda, tebe vedno tolk rada berem! :) ;)) (hehe, ne samo zarad bisernih komplimentov… :) - ko smo pa pri biserih: si gledala Makavejev Montenegro ali biseri in svinje? ;)) - ful močen film, pa sem se spomnila ko sem tole prebrala.
      Prvi kader kamera od spodaj, neki hudi špičaki :P pa potem počasi navzgor, potem džazen kasetofon… itd. :D Ful dobra scena…
      No pogrešam tak humor (na svoj račun) pri Slovencih.
      Prec vsi čist na nož, čist besni, ker je nekdo zaslužil en cent več, ker ima nekdo mlajšo ljubico, ker se je nekdo boljše znašel (pa zato morda 10x bolj gagal prej), kot so se sami… itd.
      *slovenceljski sindrom*. :||
      Humor bi nas vsaj mal reševal v teh težkih časih, tu pa vsi smrtno resni in smrtno skregani. :o|

      eh ja…
      pol se ti pa ne da…
      v lajanju se ne da nič zmenit niti nihče nima nič od tega.
      Samo nategovanje enih pizdarij in zoprnij.

      Sej bo boljš! ;)
      (jaz se te tud razveselim, pa tud nisi glih inventar :))

  • butalec je rekel/-la:

    Mefisto spet te bom podprl v tvojih prizadevanjih in ti dokazal da znam odnehati in bo to moj zadnji prispevek k zmagovitemu pohodu desnice . Moja pomoč bo tokrat neprecenljiva ker bom povedal, kaj si mislim o Slovenski desnici. Slovenska desnica je poosebljena v stranki SDS, ki je skupek političnih pokvek zbranih iz odpadnikov bivše zveze komunistov. Če bo ta Jelinčičeva “golazen ” res še kdaj zmagala na volitvah bo pač imela v Sloveniji oblast. Ljudstvo ima vedno prav in če boste zbrali dovolj glasov boste pač vladali. Sam na volitve ne hodim in ne dajem glasu ne levi ne desni opciji, glede na tvoje prepričanje v zmago in mojo pomoč pri tem pa ti želim veliko razočaranje pri pohodu od poraza do poraza do končne zmage!

    • Steppenwolf je rekel/-la:

      Butalec, odlično napisano. Edino kar se tiče napovedi, se na strinjam povsem, saj sem preoričan, da se bo ljudstvo spet odločilo za manjše zlo. Bistvene razlike pa tako ni.
      Mi je pa na misel prišel, če si lahko malo izposodim tvoj komentar, predlog slogana za naslednje volitve:
      “SDS - iz poraza v poraz do končne zmage”. Ta bi pa bil zmagovalen.

    • konec je rekel/-la:

      Tudi zame je mefisto preveč naiven, kajti politično uvoženi rdeči balkanci 85% podpirajo rdeče svinje, kajti samo tako lahko pridejo do korita prej kot domačini , da pa zmerni demokrati lahko zmagajo v sloveniji (kulturno najbolj komunjazerski in nepluralni evropski dražvi) bi morali konservativci in avtohtoni prebivalci biti politično prav tako aktivni na volitvah kot komunajzerji - ve se da rdeče svinje govorijo , da ne hodijo na volitve so pa v % vedno precej bolj zveste in prav tako udeležba rdečih okrajev je veno precej višja od ostalih delov………….. zato edino upanje je, da enkrat za vedno % avtohtonih volivcev obstane na istih številkah kot uvoženi balkanski partijci. Ko se bo to zgodilo, bo res KONEC nekaterih starih rdečih svinj in Slovenija bo naredila velik kulturni in civilizacijski korak naprej.

    • Glodalec je rekel/-la:

      Stef, jebiga, tezko se je sprijaznit, da ste izvolili aktualne retardirance, kateri nimajo pojma kako se vodi cevapcinico sredi Sarajeva, kaj sele vodit drzavo. Zdaj pa imas kar na enkrat polno “levicarjev”, kateri ne verjamejo vec nikomur, ker so jih lastni zajebali. Ce si pozabil, je bila slika 6 let nazaj precej drugacna. Tudi stanje, duh v drzavi je bil precej bolj obetajoc, kot pa je danes. Dokler bojo Jani in podobni kvazi novinarji branili z vsemi petimi svoje delodajalce, bomo imeli opankarje, perjad, katera skrbi samo za svojo lastno rit in se ti za tebe, mene kratko malo jebe. Kakor je nekdo rekel. Stadion bo, pa ce drzava crkne zaradi tega. Zivim v ljubljani, vendar me stadion ne bo videl od blizu. Zakaj? Ker bi raje videl, da bi za ta denar kolezijo popravili, renovirali plecnikov stadijon in se bi lahko nasteval…

    • Steppenwolf je rekel/-la:

      Konec, Lepo je, da se imaš za zmernega demokrata. Zmerna demokracija veje tudi iz vseh tvojih komentarjev.
      Da bi pa ti in tebi slični naredili še kakšen, vsaj majhen, kulturni in civilizacijski korak naprej, bi bilo pa vseeno zelo dobro. Vprašanje, če se ne bi temu v pomoč izplačalo zanalašč zgubiti na naslednjih volitvah. Problem je le, da nekomu, ki v svojem osebnem razvoju ni prišel čez otroško stopnjo, ne smeš preveč zaupati. Lahko bi si pa vzel za vzor Glodalca, ki je očitno ta kulturni in civilizacijski korak naprej že storil, pa čeprav se prišteva na tvojo stran.

    • konec je rekel/-la:

      stepski pes, meni je prav tako kot je………tudi če ste vi rdeče svinje na oblasti - ker itak tistega kar obljubljate na srečo ne morete izvesti, izkažete pa se za strahotno nesposobne in nazadnjaške ter sovražne in nestrpne do drugačnih…kar je vaša temeljna značilnost. tako, da meni za JJ , Bajuka boli kurac….ne gre za politiko , gre za KULTURO…….kajti jaz bom tudi “trd” ampak nič manj od tvojih rdečih plačanih pisunov, ki se imajo za pseudo-inteletualce ali kvazi-novinarje. Tu gre za KULTURO, strpno, evropsko, demokratično, PLURALNO, ……navadna balkanska rdeča svinja teh pojmom ne more po defaultu RAZUMETI…zato še 1X —sožalje.

  • x je rekel/-la:

    ole

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Oba vaju imam rad.

    Nočeta, a vendar delata za desnico.

    To bo trajalo tako dolgo, dokler ne bosta kultivirala svojega političnega jezika in dokler bosta, ne da bi izbirala sredstva, podpirala zmedeno in nekredibilno slovensko postkpitalistično levico, pri kateri nočeta videtii, da se vsem na očeh še vedno ukvarja le s seboj in z delitvijo volilnega plena.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Se opravičujem, gornji prispevek je namenjen mojima sodelavcema pri razjedanju levice BUTALCU in STEPPENWOLFU.

    • Steppenwolf je rekel/-la:

      Če je tole po tvoje kultiviran politični jezik:
      “ampak kar je najbolj hecno je to, da vi rdeče svinje vsakodnevno TRPITE in NE SPREJEMATE tega sveta, sanjate še vedno nekaj kar ne bo…….NIKOLI…ha, ha, ha, ha, …..res je največje prekletstvo je to, da se razviješ v rdečo svinjo ….ha, ha, ha, ha, …. živiš v EU-ju, pa ga kulturno sovražiš, si v NATU pa ga preziraš, si del razitega sveta, pa bi rad bil v severni koreji……….jezen si , ker pravih zverinskih maščevalnih komunajzarjev ni več , SZ ni več, tudi fantastična Juga je crknila kot stekla podgana……res je težko vam rdečim svinjam….sožalje”,
      se lahko takšni kultivaciji mirno odpovem. Ne poznam nobenega tako kultiviranega blogerja z leve strani. T o je pač primat desnice. Kar se pa plena tiče, obema bo bolje, ko boš tudi ti ugotovil, da denar nima političnega predznaka.
      Če se je pa Turk naveličal žene, pa le naj ima ljubico. Sploh če je ženi tako prav.

    • konec je rekel/-la:

      Naštejem ti jih nešteto več…in veliko bolj zverinske….ampak zate je tole sprejemljivo, ker KULTURNO si komunajzer……..čist normalno, razumljivo……

    • jebiveter je rekel/-la:

      @stepsky
      očitno se vidiš v ogledalu , ki ti ga je postavil ” konec ” , bolj slikovito bi vas levake težko predstavil, to uspe edino njemu, verjamem, da zelo boli……ha…. ….. hahaha…..

    • steppenwolf je rekel/-la:

      Izbral si si pravi nick.

    • jebiveter je rekel/-la:

      @pes
      ti tudy

  • konec je rekel/-la:

    stepski pes, na tvojo žalost sem preveč prepotoval po tujini in videl kako delujejo različni ekstremisti….desni in levi, poznam VAS…..nekje je več pravih tu pri nas drugih…..ampak , da vi ekstremisti mirno živite potrebujejo KRVAVO preteklost, SOVRAŽNO vizijo, NESTRPNI odpor do drugačnih…….ja, najbrž je tale moja težava, ne vidim razlik med prikritimi fašisti in prikritimi komunisti……KDORKOLI zagovarja kateregakoli DIKTATORJA je navadna SVINJA…črna ali rdeča……..KATEREGAKOLI ..stalina, hitlerja, musolinija, tita, pol pota, itd. itd. itd…….NE bova se strinjala…in ve tem je naša razlika , ogromna, neozdravljiva……..ampak dokler bo svet okoli nas tak kot je (MOJ) boš ti in tvoji nestrpni komunajzerji lahko počeli kar si zaželite, tudi oblast, ampak v KULTURNIH in CIVILIZACIJSKIH okvirih, ki meni ustrezajo…………ko bo ponovno prevladala vaša vizija pa bo JOK IN STOK in PRELIVANJE KRVI.

    peace and love……..

  • Nogavička je rekel/-la:

    New Photovoltaics Products Enables Widespread Use Of Solar Power
    by Staff Writers
    Mountain View CA (SPX) Aug 04, 2010

    “Propelled by aggressive R and D activities, third generation photovoltaics (PVs) are poised to take a huge leap forward.”

    http://www.solardaily.com/reports/New_Photovoltaics_Products_Enables_Widespread_Use_Of_Solar_Power_999.html

  • Nogavička je rekel/-la:

    moji so vedno zmagali, bili so vedno za demokracijo in proti zverinskim radikalcem nacistom, fašistom in komunistom…so jih trpeli in pretrpeli ampak na KONCU ste vedno izginili in crknili VI…svinje rdeče ali črne.

    http://www.vest.si/2010/07/27/mea-culpa-mea-maxima-culpa/comment-page-1/#comment-525369

  • Hedda je rekel/-la:

    Ojej. Taka luštna tema, o erotiki in ljubicah. Tu gor pa spet virtualna državljanska vojna….

    rataratataaaa…..

    http://www.youtube.com/watch?v=ARfARi-gpWc

    Nogavička, wink wink ☺

  • Hedda je rekel/-la:

    Jp, vsakemu eno fračo v roke pa gremo… frrrrr

    Sploh mi ni jasno, da je folk v Sloveniji sredi poletja totalno tanatično nastrojen. In da iz ene (domnevne) erotike - še pri Požarjevih so previdni - postavijo novo fronto. Mimi, greva rajši v tople kraje, k Juriju v las Hurdes…

    ejla, janševiki in vseh sort drugi boljševiki; kaj pa, če nas čaka nova prekrasna bela poroka? Od Džejdžejeve je že eno leto naokoli. Ni že čas, da spet malo pomočimo robčke, če je že vsepovsod drugod suša??

  • Vasiljka je rekel/-la:

    Lahko kupite tudi majico
    http://libertarec.blogspot.com/2010/08/25.html

  • Hedda je rekel/-la:

    Vau! Rezijanski ritmi me čisto nakurijo!

  • Hedda je rekel/-la:

    Odkar sem zjutraj videla svoj citat na Požareport, se mi že ves dan pleše. Če pa še malo našpičimo domišljijo, bo car paparazzov spet prišel po kak navdih.

    Vest rules! :-))

  • MEFISTO je rekel/-la:

    HEDDA upravičeno prekipeva od veselja.

    Državo jemlje hudič, predsednik pa pocvita!

  • Hedda je rekel/-la:

    … po jutru se dan pozna, pravijo. Zato še en krasen ljubavni šlager, ki bo zizmzelen ratal tako kot Poletna noč. V to sploh ne dvomim!

    http://www.youtube.com/watch?v=LCxIGIgvJf0

    Imejmo se še naprej radi, pa čeprav kot stari gadi. Še pogled na Požareport, če so kakšni frišni joški gratis, potem pa delat!

  • Hedda je rekel/-la:

    Mefisto,

    ljubezen je gonilna sila vesolja. Ampak ti tega v svojem peklu (ki je bolj kot turška savna), najbrž ne veš. ☺

    • MEFISTO je rekel/-la:

      HEDDA; ti si v pomanjkanju ljubezni očitno toliko presedela pred televizorjem, ko so bile na sporedu milnice, da si izgubila vsakršni mero pri pesojanju skoraj pedofilskega predsednikovega pocvitanja.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Pripis

      Če ti je ta ljubezenski trikotnik res pomagal do prvega orgazma, te ne bom več jezil.

  • Nogavička je rekel/-la:

    Naj tvegam in si nemara prislužim od šefa unih tam dol pridigo o pohujšanju in večnem pogubljenju :)))

    http://www.youtube.com/watch?v=yGywo81G6lk&feature=related

  • Hedda je rekel/-la:

    Eh, Mefisto… ko človek zasluti zametek humorja pri čemernemu zavistnežu desne provenience in se tega iskreno razveseli, že prifrči v odgovor zguljeni stereotip o nepotešenih virgin prunes.

    Četudi bi bila tvoja oznaka moje malenkosti pravilna, bi zaman iskal predalček zame, saj ne delujem po slovenuharski paradigmi in se veselim tistega, kar imajo drugi, pa na gre za Janeza in Urško, precednika in doktorico, ali pa za Franclna katere koli politične opcije in njegovega ljubčka v Bruslju…

    Lep pozdrav iz finske savne!
    http://www.youtube.com/watch?v=yMMHf2mJV1g

    Go, Nogavička, GO! ☺

    btw: Požar je že umaknil štof o (domnevnem) trikotniku…

    • Mimi je rekel/-la:

      aja! Jaz pa sem iskala tvoj razvpiti komentar ;D, pa nič našla.
      Sem ti hotela navreči, da očitno maš zakupljene vsebine na PR, ker si jih ti pa lahko videla. ;))

    • Mimi je rekel/-la:

      ps - se strinjam s tvojim prvim stavkom… :|
      Tud jaz se včasih enako *razveselim*, ko zaslutim mal duha in humorja, pol pa pof! - kakšna neumnost/vulgaren “humor” al pa žalitev. :\\

  • Hedda je rekel/-la:

    Mimi, da ne boš izgubljala cajta z brskanjem, evo ‘avtentifikacijo’. Požar očito ni umaknil, ampak samo skril.

    Hedda je rekel/-la:
    2. avgust, 2010 ob 21:34
    Hja, pri nas se demantiranja sčasoma izkažejo kot laži. No comment je res najboljši odgovor.

    Vse novinarje, ki vreščijo o cenzuri in se sklicujejo na tujo prakso, bi vprašala, ali so njihovi francoski kolegi predsednika Mitteranda upali povprašati kaj o njegovi ljubici in njunem otroku. Vse skupaj je prišlo na dan kot veliko presenečenje, pa čeprav so ljubice (in ljubčki) v Franciji nekaj povsem vsakdanjega.

    Tudi primerjava dr. Sancinove z Lewinskijevo je čisto mimo.

    In kaj, če je res? So what! Saj ni papež in vsi drugi v politiki tudi niso svetniki. Zaljubljeni predsednik nam lahko kar dobro dene. ☺

    http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=16131&type=tags&test

    • pirančan je rekel/-la:

      Bravo Hedda.Se strinjam.

    • Od heddinega jebaca ta tretja lubica je rekel/-la:

      pirancani limone, pirancan vsak utooone, pirancan sploh ni ziv, se gnojnice bi pil..kje? v pristaniscu.. v pristaniscu? ja kje si pa mislu…

  • Od heddinega jebaca ta tretja lubica je rekel/-la:

    Jani, dej kaj novega nakracaj, da bomo lahko se tamo malo svinjali. Tukaj se je zgubila nit pogovora.. Nimam vec casa 45 min, da precesam vse, kar je bilo napisanega. Narisi kako rizbico..

  • uničevalec rdečih je rekel/-la:

    mEDNARODNA žrebica in prvi mednarodni žrebec-boljševik,sta menda spletla erotićno gnezdece v Zeleni jami!Potrudite se ob zbiranju relevantnih informacij??

  • Aleš je rekel/-la:

    Lepo….bravo naš predsednik…vsaj vemo da je pravi dec in kaj drugega…sicer bi pa tudi jaz na njegovem mestu zamenjal slovenskega Michaela Jacksona za njo! Z veseljem…..

  • 007 je rekel/-la:

    ja valjda ne bo šel kdo kavsat koga iz NSI-ja. ti so vseskozi zasedeni v ordinariatu.

  • Gaber je rekel/-la:

    Vidim, da imate nekateri vse prevec casa ukvarjati se z zivljenji drugih ljudi, namesto da bi pometali pred svojim pragom. Predsednik in ljubica, seksualni trikotniki, swingerstvo ipd, in kaj potem. Seksualno gledano je nasa in splosno zahodna druzba precej zavrta, mnogo tega je posledica cerkvenega vpliva. Iz te zavrtosti izhajajo vsa bolezenska seksualna razmerja kot je pedofilija, posiljevanje,…. Prav je, da se druzba seksualno na nek nacin odpre in da ljudje psihicno “ozdravijo” in se seksualno sprostijo. Vzhodne druzbe recimo ze precej zgodaj ze otroku razlozijo da je prav, da se seksualno razvija, da raziskuje in ta tema na splosno ni tabu, kot je primer pri nas.

    Zelo me zalosti, da poslusam nonstop ene in iste nebuloze levi, desni, rdeci, beli, crni, … Pa saj vsi vemo, da je vsaka opcija isto sranje, isti ljudje z istimi idejami. Vsakdo v parlamentu ima isti namen, ki je pod pretvezo vodenja drzave in urejanja stvari, ki se morajo urediti, le poskrbeti za lasni dolgotrajni obstoj in preskrbljenost. Kot vidim, vas je vsaj vecina precej zmanipulirana v glavo s strani ene ali druge politicne opcije in vprasanje kdo je sploh se sposoben s svojo glavo razmisljati. Saj vendar veste, da je namen tega sistema drzati cloveka v nevednosti, da je priden in poslusen, cim vecji potrosnik, in da ne rezmislja prevec, saj bi utegnil dojeti kaksno pametno stvar. Politika je ze zelo dolgo le se sredstvo za deljenje ljudstva in to da je slovenski narod tako razdeljen je le posledica premalo sposobnih in pohlepnih politikov. Ali res ne vidite?

    LP

  • uničevalec rdečih je rekel/-la:

    Gaberčekiz bližini Murgelj:naj poriva,fajfa,pritiska in onegavi,vendar doma pri svoji LEPOTICI:Zelo sem presenečen tovariš gaberček, da nisi v svoj traktat umestil gospoda Janšo in njegove,saj najverjetneje po metodologiji rdeče drhala le ta in njegovi želijo na vse načine oblatiti in umazati brezmadežen videz in ime nam vsiljenega , postlomunističnega in udbovskega zlikovca v funkciji ,ki jo opravlja. Bla,bla, gaberček.

    • Gaber je rekel/-la:

      Uf gospod unicevalcek rdecih, karkoli naj bi ze to pomenilo, zakaj sem iz Murgelj? Se strinjam v tem, da naj se onegavlja doma, vendar ali ni odlocitev, da imas ljubico ali da si swinger ali da seksas kjerkoli na razlicne nacine bolj osebna odlocitev in nikakor ne predmet za debato tudi ce gre za javno osebo ali celo predsednika. Zakaj bi sploh izgubljali cas s tem. Ne razumem. Naj dela kar zeli, saj si s svojim pocetjem le krati svoj dusevni mir. Kar se tice Janse bom rekel samo eno stvar in sicer je po mojem mnenju Jansa eden izmed najbolj sposobnih ljudi v nasi politiki, zal pa ima zelo veliko nesposobnezev okrog sebe, ki ne le da ne zmorejo vodit drzave, ampak vsaj v vecini skoraj ne zmorejo povedati niti enega pametnega stavka. Kar se tice Turka je pa po mojem mnenju precej medla osebnost, ki je naredila hudo napako, da je odlikovala Ertla za karkoli ze. Predsednik bi moral narod poenotiti ne pa se bolj deliti.

  • angie je rekel/-la:

    No, Crni je v Sobotni prilogi dokončno dosegel svoj poden. Dno od dna. Mefistovsko.
    je zlezel Požarju v rit.

    Moje sožalje Aliju Žerdinu.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    O pocvitajočem predsedniku nič, razen dobro!

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Jani Sever, ki kot odgovorni urednik pogrošne Mladine, ni imel nikakršnih moralnih presodkov, ko je objavljal in pogreval izmišljeno afero Marka Pogorelca o poskusu posilstva, se zgraža nad razkritjem resnične pedsednikove ljubezenske romance.

    Dvojna morala, pač!

    • angie je rekel/-la:

      Mefisto, spet si bral pogrošno reportersko smetje.
      So morda odkrili kaj novega? Niso.
      T.i. Vir ni prispeval drugega kot ” v Lj so govorice…” razen Požarja in Surlove Biserke jih nihče ni slišal.
      Niti najstarejši Ljubljančani, niti tisti ki visijo vsak dan na Trstenjakovi

      V novem članku ni NOBENIH novih (niti starih) dejstev, srček, s katerim se je slikal predsedniški par takoj po izvolitvi, je predsednikovi soprogi poklonila navdušena volilka, tisti zvonev v bloku Plave lagune, kjer živi predsednikova hčerka, naj bi bil torej edini kronski dokaz?
      Reporterji in ti z njimi onanirate na lastnih jajcih in napadate Miheljaka, ki je edini reagiral na slaboumnosti, ki jih proizvajate.

      Sicer pa: Sancinova je vsakega greha vredna, kajne Mefist?Bo jo?

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Če bi jo, sprašuješ?

      Bi, pa se bojim njega, ki je bil hitrejši.

  • uničevalec rdečih je rekel/-la:

    Raziskovalci iz bližine Murgelj in foruma 21: menda je tovariša nadsandarnega kravjega predsednika videti tudi v hiši na Zeleni jami? kaj pravite na to:

  • povsem običajna je rekel/-la:

    na Vest pridem vsake sto let enkrat. Da vidim, če so se hrbti že kaj bolj uklonili in da se na lastne oči znova prepričam, kakšen novinar nikoli ne bi smel biti….
    Kaj vse nekateri naredijo- in to zgolj zato, da jih nekdo treplja po ramenu….na to, da istočasno postane žep tudi polnejši, si raje ne mislim….

    žal…
    :-(

  • PASJI FRITZL je rekel/-la:

    IZŠLA JE NOVA KNJIGA Z NASLOVOM “KEŠ PIČKA” ALI ” PIČKA ZA KEŠ “, TAKO NEKAKO ! ALI JE V IZDAJI OPISAN GORNJI SLUČAJ, PROSIM ZA POJASNILO ?!

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Sluzast predsednik, sluzast ljubimec.

    Boljšega si ni zaslužila.