11. februar, 2011 | Nana O.

Napačna luknja

  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Kot otrok sem se veliko družila s fanti. Nisem imela izbire. V bloku, kjer smo živeli, so bili v bistvu sami fantje. Gradili smo skrivališča, kolesarili, kuhali jedi iz blata pri bližnjem potoku in veliko nagajali starejšim stanovalcem. Danes, ko sem odrasla, fante vidim priložnostno, ko obiščem starše v domačem kraju. Ko se zazrem v oči kakšnega izmed fantov, se mi porajajo vprašanja iz preteklosti. Vsi fantje s katerimi sem delila otroštvo, so imeli stik s pederastom. Nekateri z več pederasti. Večkrat. To vem sama, fantje in tudi starši. Zase lahko rečem, da imam srečo. Verjetno prav zaradi tega, ker sem ženskega spola in zaradi dobesedno v glavo zabite prepovedi staršev vstopanja v tuja stanovanja brez njihove prisotnosti. Vsi ti fantje živijo normalna življenja, kljub temu, da jih je med nogami božal nagnusni starec iz sosednjega bloka. Bil je vdovec. Smrdel je. Fante je vabil z bomboni in čokoladami. In jaz sem čakala zunaj. Niti nimam rada čokolade.

Ravno zaradi aktualnosti tematik, kot sta pederastija in pedofolija, zadnje čase o teh fantih še bolj razmišljam. Namreč konec leta 2009 je izšel roman Vitana Mala z naslovom Napačna odločitev. Nanj me je konec lanskega leta opozoril partner, da je razjezila starše. In logično, ker imam rada provokacijo, sem šla v knjižnico. Sploh dobro, takšno z ozadjem in smislom. In da, sploh takšno, ki beli glave najbolj plemenitim državljanom, staršem. Po mojem cankarjancem. Da je roman postal problematičen ravno konec preteklega leta, je verjetno naključje. Mladina malo bere, odrasli pa verjetno redko posegajo po romanih Vitana Mala.

Obiskala sem bližnjo knjižnico.

Knjigo sem našla med ostalimi Malovimi knjigami, torej tam, kjer so knjige za mladino. Trenutna pozicija knjige je po knjižnicah različna, kar dokazuje, koliko in kako knjižničarji berejo, čeprav mene osebno ne moti, da je knjiga na oddelku za mladino. Prebrala sem jo. Hitro. Vzela mi je dva popoldneva. Ko sem knjigo odložila, sem si oddahnila. Končno se je nekdo opogumil in nastavil družbi ogledalo, ki nima optičnih izboljšav v smislu prikrivanja in laganja, ampak ogledalo vsega, kar je družba postala. Končno si je nekdo drznil poseči tudi v to smer in napisati nekaj resničnega, aktualnega. Nekdo se je lotil vsega, kar ta sprevržena družba je. Družba, kjer ženske postajajo otroci, da bi bile všeč moškim. Družba, kjer vrednote meri denarnica. Družba, kjer je vedno več prijav spolnih zlorab otrok. Je sploh kaj drugega pričakovati? Pederasti in pedofili niso samo zmešane pošasti, ki si ogledujejo otroke pri igri v vrtcih, ampak so zdaj kar na enkrat postali resnični. Tako zelo resnični, da je tudi sam pisec Mal postal pedofil na podlagi nikakršnih dokazov. To, da ima pisatelj za seboj pogojno kazen, vemo, ne vemo pa točno, zakaj, zato se ne bi spuščala v analiziranje in različna povezovanja. Dokler se ne dokaže, si nedolžen. In jaz nisem sodnik.
Pa vendar. Cankarjanci, katerih večina knjige sploh ni prebrala, se niso nikoli toliko bali za svoje zaklade na dveh nogah. Bati se za otroka je zame fenomen. Zato se je začela in verjetno še traja gonja zoper knjigo in njenega avtorja. Slovensko starševstvo je razočarano, kajti Mal, ki je pisal tako lepe knjige, zdaj piše takšne gnusne umotvore. In kar je še huje, brani svojo knjigo javno in celo poskuša razlagati slepim, gluhim, jeznim, nepoučenim, čustvenim Slovencljem. Kdorkoli je že poskušal, je izgubil, zmaga je praktično nemogoča, kajti Slovenci so si že davno omislili nov nacionalni šport. Imenuje se spreobračanje besed. Nihče ne zmore tega tako dobro, kot obiskovalci forumov, ki so spreobrnili dobesedno vsako izjavo pisatelja in ga razčlovečili. Nič čudnega, da je to zadnja knjiga pisatelja. Le kdo bi pisal za takšne bralce. Še sam Cankar se je zapil in verjetno bi se Prešeren še bolj, ko bi videl, da se njegovo ime največkrat povezuje z alkoholom.

Ampak odrasli … Starši.

Ne morem se načuditi, kako globoko bodo zarinili glave!? Do kam in zaradi česa? Verjetno do same nafte. Zgolj zato, da napitajo svoj razboleli ego ali zaščitijo svojo nesposobnost vzgajati. Pedofili so krivi, Mal je kriv, vi in jaz smo krivi, ker nekdo nima časa ali ne zna vzgajati. Knjigo bi bilo treba odstraniti, pisatelja sodno preganjati in potem bodo otroci varni. Ker pederast ne more biti dedek in sosed tudi ne. To je samo v filmu in pri nas so samo dobri starši. Pederastov ni, kolikor statistika in pisatelj trdita, da jih je. Pedofile je treba pobiti ali pa zakleniti za vedno. V svoji družbi potrebujemo samo še enega močnega govorca ali pa manipulanta in ne bomo več potrebovali zakona. Predlagam vsem, ki sovražite takšne in drugačne zemljane, da se združite in to golazen enostavno pobijete. V množic je moč.

V sovraštvu pa slabost.

To vse obstaja. Obstaja homoseksualnost in pedofilija, zoofilija itd, toliko dolgo kolikor dolgo obstaja civilizirana družba. Medtem, ko so incestna dejanja, hočeš-nočeš, normala (evolucija človeštva) in se izničijo, če se nadaljujejo, pederast in še huje pedofil, predstavljata nekaj najbolj groznega, kar si lahko zamislimo. Logično, zaradi otrok. Otrok bi moral ostati nedotaknjen. Pa je to res mogoče? Je otrok žrtev in koliko dejansko sodeluje pri raznih razvratih? Kdaj natanko postane žrtev? Ko se mu stori sila? Ko sam nekaj hoče? Ni vse črno belo, ampak je barvnih odtenkov veliko več. In s tem se je enostavno treba sprijazniti.

Poznam primer, ko je deklica (stara 10 let) zapeljevala vdovca, se mu nastavljala in ta jo je zlorabil. Odsedel je svojo kazen, deklica pa nadaljuje s še bolj razvratnim življenjem. Nesprejemljivo, kaj? Poznam primer, ko se je moški poročil zaradi krinke. Žena je trpela njegovo nagnjenje do mladih fantovskih teles celotno življenje (tudi po njegovi smrti), medtem ko je on na svoj vikend redno vodil, kamor žena ni smela, razne mlade fante. Celotno mesto je to vedelo, in ko je umrl, so bili veseli, da »pedra« ni več. Vendar, otrok že ne more dajati pobude. Iz čistega užitka že ne more hoditi starejšemu moškemu na vikend. Otrok že ne more imeti želje, da bi bil nategnjen. Pa je res tako? Ker glede tega nisem zasledila debate.

Namreč želja po spolnosti se pojavi prej kot v puberteti in vaši otroci, ki jih poljubite na čelo zvečer, zagotovo že kaj drkajo. In paše jim. In ravno ta »paše« je v naši mali državici problematičen. Paše je nekakšen greh in če je greh, obstaja slaba vest, in če obstaja to, potem obstaja začaran krog odvisnikov, ki sami postanejo tudi največji nasprotniki vsega tega. Občutek krivde je past in ta narod je čuden in »zaplankan«. Pika. »Zaplankan« zato, ker se ni oglasil še noben psiholog, seksolog, sociolog in preostali, ki bi lahko imeli veliko dela z romanom, ampak so se oglasili anonimni starši, neuspešni pisatelji (ko bi »foušija« gorela …), cerkev, desničarski »cajtngi« in posledično tudi levičarski. Vsega skupaj je bilo o romanu napisanega bore malo pametnega. Čakam tudi kakšnega književnega kritika, kajti sama sem mnenja, da ima roman veliko literarno vrednost, in da je zgodba primerno jezikovno napisana. Verjetno gre zdaj vsem tistim, ki pišejo o travnikih in rožicah, na bruhanje. Kar naj vam gre, nikoli nisem marala čistunske literature. Prav tako ne maram znanstvene fantastike. Imam pa rada golo resnico. Oglasili so se sami takšni, ki jim ni niti erotika med odraslima blizu. Homoseksualci jim niso blizu. Pedofili in pederasti pa tako in tako povzročajo gnus vsem po vrsti. Največji strah družbe. Poraja se vprašanje, mar nimamo zadosti knjig izpod ženskih prstov, ki ne znajo drugega kot pisati skrajno čustvene izpovedi zlorab. Izpovedi o žrtvah alkoholikov, pedofilov, nasilnežev itd. Kaj pa sami storilci? Redko najdeš knjigo, ki dobro piše o tem. Ena takšnih je Dane Debič s knjigo Balada o modri svetlobi (alkoholizem). In če imamo eno, zakaj ne bi imeli še drugega? Če poznamo žrtve, zakaj ne bi tudi storilce? In končno, zakaj tega ne bi smeli prebirati mladoletniki? Zakaj hudiča naj bi knjiga, kot je Napačna odločitev, škodovala otroku, če jo prebere? Dejansko res ne vidim enega stavka v knjigi, ki bi lahko škodoval otroku.

Kdo se koga boji? Knjiga otroka ali otrok knjige? Ali pa starš težko sprejema, da bi lahko otrok prebral kaj takšnega? Kaj navijanje popkovine okrog vratu pa sprejema, kot nekaj normalnega? Dobrega? Koristnega? Vse drugo, kar privzgoji otroku in so popolne neumnosti, je pa sprejemljivo?

Otroku ne moreš prikriti ničesar in nikoli ga ne moreš povsem zaščititi. Mene so učili starši, da se moram bati samo ljudi in ničesar drugega.

In kdo smo mi, ki nam roman ne gre v nos? Kdo smo mi, ki smo ga normalno prebavili? Kdo sem jaz, ki sem ga povezala z veliko izpovedmi ljudi, ki jih poznam in njihovem stiku s pederastijo. Tudi takšno, ki se je odvila v bližnji družini. Nedolgo tega sem se udeležila performansa znanke, ki je poklicna umetnica. V kratkem performansu je javno priznala spolno zlorabo s strani svojega strica. Obiskovalci smo se toliko zbližali, da smo tisti večer drug drugemu zaupali zgodbe o tem, koliko stikov imamo z zlorabami. To je bil namen projekta. Preveč je oseb, ki imajo izkušnje (takšne in drugačne).

In vendar je mnenje cenjenih cankarjancev na forumih, anonimnežev seveda, da je potrebno ljudi, ki o takšnih tematikah razmišljajo malo drugače, označiti za pedofile in jih kaznovati.

Če je to tako, dragi starši, potem sem lahko čiste vesti zagovornica pedofilov. Preobjedla sem se iskanja grešnega kozla in javnega razčetverjanja s strani anonimnežev na raznih forumih in na splošno prepotentnih staršev, ki si domišljajo, da je deset nalepk »otrok v avtu« vzgoja. Takšni so se in vedno se, pojavijo tam, kjer kali seme »zla«, ki lahko škoduje njihovim slabo vzgajanim otrokom. Vzgoja je ključ do preprečevanja božanja vaših angelov po mednožju. Ne morem se načuditi, da ti isti ljudje lahko vcepijo v glave otrokom, da je božja mati brezmadežno spočela, da lahko smeti mečejo na tla, ne morejo pa otroka ozavestiti, da kakršnokoli božanje ali spolno igranje z odraslimi ljudmi ni sprejemljivo. Upam si trditi, da boste ve krive, če bo vaš otrok zlorabljen, drage mamice, ki deklice oblačite kot odrasle (vemo na kaj to leti), in jih imate samo rade. Ljubezen ni vzgoja in nagrada ni vzgoja. Še psa ne vzgajajmo na takšen način.

Ampak?

Le kdo bi lahko razumel vse to? Agonijo ljubezni in zaščite, ki nikakor ni naravna v takšni obliki? Sama je, ne morem. Sam Vitan Mal, ki bo še nekaj časa največja nočna mora cankarjancev, verjetno tudi ne. Najbolje je vse skupaj potlačiti v tisto luknjo!

Nana.O

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
141 x komentirano
  • Aljo je rekel/-la:

    Mladina zmeraj manj bere in zmeraj več gleda porniče. Porniči so jim okno v svet seksualnosti, porniči in droge. Starši enostavno ne dohajajo internet genereacije, nimajo časa, veliko jih je računalniško nepismenih. Današnja mladina večino stvari izve iz interneta ali dobi “prave” informacije je pa drugo vprašanje. Knjigo od Mala bom pa prebral, da vidim kaj piše, saj se spomnim, da so ga obtoževali pedofilije. Človeka sem osebno spoznal, ko sem bil še pionir, nadebuden mladi novinar… Eden izmed nerešenih problemov v Sloveniji je tudi prostitucija, mislim da je že čas da se jo legalizira. Kje smo še od praktičnih terapij v zvezi s seksualnostjo? Moja generacija - tisti, ki smo radi brali smo odraščali ob Bukowskem in Millerju, Startu, anteninih zaupnih besedah, Katelicu. Tako smo raziskovali “teoretično” spolnost. Imeli smo tudi plese, matineje, mladinske klube in koncerte. Kaj ima mladina danes - narodnjake, facebrok, povampirjene medije, drogo in vso ostalo internetno sranje. Pedofilija in ostale deviacije so pa okoli nas, zlati cegli so eden izmed krivcev, bah stvar je zelo kompleksna. Slovenska družba je katastrofa, samo zrcalna slika zahodne anti-civilizacije, posledica anti-ekonomskega sistema.

  • sovrag je rekel/-la:

    Nana, občasno berem tvoje bloge in ponavadi ti dam zelo prav.
    Tokrat pa ne. Imam pač pravico do svojega mnenja, če ne drugega.
    Motiš se že v prvem odstavku, kjer trdiš, da si odrasla. Verjamem, da si na mnogih področjih, pri poznavanje te problematike pa ti manjka še nekaj širine.
    Bom začel kar pri Vitanu Malu. Bil je obsojen na pogojno kazen, torej mu je bila krivda dokazana in se ni niti pritožil. ne sicer direktno za pedofilijo, pač pa za posedovanje slikovnega gradiva, nekako tako je bilo. Fotkal je otroka v precej ‘kočljivi’ pozi. Avtor trdi, da je šlo za neko umetniško delo. Zame je to čisto navadna zloraba naivnega otroka.
    Knjige sicer nisem prebral, sem pa nekaj najbolj zgovornih odstavkov. Glej, zame je Vitan Mal umetnik. In umetniki, kot sama veš, pišejo iz sebe, iz svojih čustev. Njegova kontraverzna knjiga je za moje pojme odraz njegovega čustvovanja, saj bi težko pisal tako doživeto le z blefiranjem.
    O pedofiliji pa žal ne veš kaj dosti. Malokdo ve, strinjam se, da pljuvanje vsevprek meji na čisti populizem. Jaz pa vem, kaj je to žrtev pedovila, dobro in predobro vem. Z leti sem tudi analiziral osebnost enega od teh ‘prijaznih stricev’, ki je imel rad otroke, resnično in iskreno jih je imel rad. Preko vsake meje dobrega okusa. In otroci niso krivi, če so hodili k njemu. Saj še za veliko bolj ekzaktne zadeve niti po zakonu niso odgovorni v rosnih letih, kaj šele za to, da so nasedli nagnusnim sprevržencem. Verjamem, da jih žene sla. In da jo je težko potešiti. Tudi sam bi včasih najraje koga ubil, ker me pač žene sla. Pa ga ne, ker bi za svoje dejanje odgovarjal tako pred zakonom kot pred svojo vestjo. Pedofili pa ponavadi ne odgovarjajo pred nobeno od teh ‘instanc’. Toliko bolj sprevrženo…
    Odkrito priznam, da na Mala gledam z neprikritim gnusom, že zgolj na podlago obsodbe (ne le zgolj nedokazane obtožbe!) za ‘izdelavo in posedovanje’ pedofilskega materiala, pa čemurkoli naj bi fotke že služile. Tudi če je najbolj prijazen, razgledan in nadarjen pisec, zame je glede na prebrano in javno objavljeno ena velika nagravžna gnida, ki bi ga bilo treba osamiti. Četudi je fotkal enega samega fantka v tisti porno pozi.
    Poskusi se postaviti v kožo matere, ki bi ji tak neuravnovešenec zvabil otroka v svoj brlog. dvomim, da bi imela še vedno enako mnenje o njem.
    Pa še to, razlika med geji in pedofili je ogromna! Zveza med gejema je odrasla, zrela in premišljane, pedofil pa izkorišča otroško naivnost za svoja bolna nagnjenja.
    Praviš, da so otroci sami krivi. Razširi malo to razmišljanje. Tudi odpuščeni delavci, brezposelni, pa tisti, ki so jim šle delnice v franže in ostali oropani in okradeni, brezpravni in brez denarja so po tej logiki sami krivi za svoje tegobe. Kaj pa so tako naivni, da nasedajo politikom, gospodarstvenikom, religijam, borznim indeksom in ostalim centorm moči. Hja, še bolj so krivi sami, saj so odrasli in lahko razmišljajo malce drugače kot otroci. Ja, prav jim je, naj crknejo, če ne morejo živeti. Bo tako v redu?
    Sori, nič osebnega nisem mislil s tem, morda sem sam preveč osebno prizadet zaradi svojih izkušenj, ki mi zdaj v res zrelih letih še vedno krojijo življenje in iz mene izvabljajo krike, ko ponoči po gmajnah iščem uteho in odgovore na zapletena vprašanja…

  • petrovc je rekel/-la:

    FAKTI: dragi moji, pedrarija je nenaravnost in je bolanost uma!

    Pred kakim mesecem so imeli v Moskvi posvet svetovne glave zdravstva in psihologije!
    In nakljucen pogovor na TV je prisel tudi na pedrarijo in lezbijstvo!
    In vsi so se strinjali in podali definicijo da je pedrarija in lezbijanstvo posledica bolezni mozgan!
    Bolezni mozgan, ki pa se ni cisto raziskana!
    Kar se mene tice, jaz bi GOLAZEN tipa Vitana Mala preprosto POSTRELIL!!!!

    Take, kot si ti, tebi podobne, razvajene, presite, duhomorne babe, kot si ti, NANA O. pa v kontingentu poslal v Afganisan TALIBANOM!
    Bi se hitro kultivirala in ponaravila!

  • angie je rekel/-la:

    nana o., kdorkoli si že:
    1. malova knjiga, ki hoče otrokom podtakniti seksulanost (željo!) zato, da lahko opravičuje svojo ogabno pederastijo, je vredna svojega avtorja
    2. iz vsega, kar si izlila na to stran pod finto intelektualne distance do predmeta lahko sklepamo le eno: da si bila sama kot otrok udeležena v čudne spolne prakse, morda celo iz lastne radovednosti (si ti tista desetletnica, ki je zapeljala vdovca za to, da je dobivala sladkararije) in tega ne boš prebolela do smrti.
    3. ne verjamem ti, da si knjigo našla v knjižnici med malovo otroško literaturo- never. toliko so pa naše knjižničarke že pametne!

    • MEFISTO je rekel/-la:

      PETROVC,, ANGIE očitno le ni tako neumen, kot bi ga lahko ocenjevali po njegovih premnogih prispevkih, za katere bi preprosti kmečki ljudje rekli, “da niso ne za na vile, ne za na grablje”.

    • angie je rekel/-la:

      azate je avtor citata Peterle preprost kmetavz?
      pazi, da te tvoj eu poslanec ne dobi za vogalom, te bo pošteno prebunkal

  • petrovc je rekel/-la:

    ANGIE: posteno! POSTENO Z VELKO!

  • Khmer Rouge je rekel/-la:

    Pubertetniško infantilen zapis, žal mi je, da sem ga prebral. Kje so že časi, ko sem se sam sebi zdel inteligenten, če sem napadal “malomeščansko” družbo, pa če tudi sem moral pri tem zagovarjati očitno nemoralnost in stupidnost.

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: za ljubezen imam jaz dekle pri tridesetih! Za prijteljstvo imam pamete kolege!

    Tebe za ljubezen ne morem imeti, ker si nasprotnega spola! Jaz pa sem naraven!
    Tebe za prijatelja ne morem imeti, ker si cepec, jaz se pa s cepci ne druzim! Ja sem pameten!

    Ni ti treba torej biti ljubosumen na MEFIST, ker v ljubezni nimas sans, ker sem moski z veliko zacetnico, ni ti treba biti ljubosumen na MEFISTA,ker ti tudi, ce bi bila midva edina cloveka v vesolju, nimas sans, da bi se s tabo druzil! Dunajski pucflekovski prosjak!

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : po tvojih komentarjih si…, po tem smo te spoznali , daleč od tega ,da bi karkoli hotel s takimi tipi ,kot sta ti in mefić ,torej ga ne boš …, in potem še sebe pospravil.

    • observer je rekel/-la:

      Samo citiram tebe, o najsvetlejši:

      “Tebe za ljubezen ne morem imeti, ker si nasprotnega spola!”

      Preberi si še enkrat, dragi homoseksualec, ki ne moreš ljubiti nasprotnega spola.

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: ne skaci od togote, ker ne boklobase! Te bova s MEFISTOM s potico po licku!
    Samo ne jej muh prej, bos dobil rozine!

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : moram ,ti ponoviti ,da tiste klobase in potice , ki jih ustvarjajo vajini notranji organi , kar sama pojejta, sicer pa za mefića ne vem ( kako se sploh prehranjuje ta živalska vrsta ) , ker prične srati že ob 0,00 ,vmes pa samo tebe obdeluje in zaključi ob 24,00,potem pa to začnr ponavljati…

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: moram ti poloziti na srce, da MEFISTO tui dela doktorat na FDV!! Sem ga nasel na seznamu! Jaz imam zagovor 19.0. on pa 23.02.
    On ima temo Vloga naprednih gibanj v sodobni druzbi!

    Da ti bo jasneje, kako sem razkril, sicer prijatelja: 2,3,5,6 crka sta del imena, 1, 4, 7 pa del priimka!
    Nahaja se na seznamu oglasna deska, kot jaz, pod finansirane z ministrstv za kulturo!

    Ko pridem, ti posljem stevilko, da te povabim na Kransko klobaso in smetanovo kupo!
    Pri letosnjih dodeljnih sredstvih ministrstva za kulturo, ki so skromni, samo 168.400, 45 Euro za polletje januar-junij 2011, za mojo zahtevno doktorsko delo, ti vec ne upam castiti!

    Lani je bilo 30% vec za polletje junij-december 2010.

  • svarun je rekel/-la:

    petrovc . a nista že doktorirala iz drekologije ?

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: ti ne kapne, zal mi je zate! Midva se saliva, te preizkusaa! Midva ziviva odlicno!
    Ti pa se mucis, jim nekam lezes, pa se nic od tega!
    Ves, SVARUN, smo dedci, ki fukamo in ste babe, ki ste pofuklni!

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : kdo je baba ti ali mefić , kako se ” fukata , dopolnjujeta , zamenjujeta , izmenjujeta, preizkušata …, se pa vidi , sta velikokrat napisala in kot vidim sta se preizkusila v vseh mogočih variantah.

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: vidim, da se tudi v tvojh hlacah cudezno dogajajo cudezi! Cudez vnebovhoda, sicer mlahavega vnebovhoda, toda nekaj se pa le premika v tvojih panslovansko rjuhasth hlacah, ko ti MEFISTOM pripovedujeva pravljico za lahko noc in te stiskava na sredini med nama, pa ti cutis veliko kaco oboo, kaj kaco, slonji rilec, na sebi, spredaj in zadaj, razkosje fantazije !
    Ven ti padejo oci, siri se ti sedalo, pod preklaniu gatami, sopes, hropes, slinis se in hoces se in se!
    n vzdihujes: “ga,ga,ga,ga,ga,ga,!
    Mal poglej po drugih blogih, kako sta z ZBIKOM lovila ribe! In kam scala!

    Midb

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : jaz ničesar takega ,kot je zraslo v tvoji ” blesavi ” glavi nisem in ne bom počel , imam pa občutek , kot ,da se sedaj hočeš mefića , ki je,da ne bo pomote ( žival ) , hočeš znebiti ,sedaj ,ko sta dokončno razkrinkana , in ali nisi malo prej napisal,da bi vse take… (kaj bi z njimi , kam bi jih postavil ? ).
      p.s.: zlorabljaš živali , mefić je žival.

  • petrovc je rekel/-la:

    ZAVBI NANDEJEVO PISMO Dedku Mrazu:

    dedek Mraz, 2009 si mi vzel mojega ljubega pevca Mischaela Jacksona, vzel si mi najljubsega igralca Patricka Swayzeja, pa vzel si mi ljubo igralko Farrah Fawcet!
    Prosim te samo, da te spomnim, za leto 2011, da so moji najljubsi prijatelji SVARUN in ZBIK in POSEVNICA!

    IZ KANZ LAGERJA:
    SVARUN razbija po vratih plinske celice od znotraj in hoce ven! In se dere, po panslovansko:
    “Pustaj, pustaj, pustaj!!!”‘
    Poljak na zunaji strani odpre ventil do konca in se dre nazaj:
    “Pustam, pusta, pustam!….Samo jos grijanje vklopim”

  • svarun je rekel/-la:

    petrovc . A tako si se na mefića spravil ? Pa puštaj sine onda (veš iz katerega filma je to ? ) , prej si pa , rekel,da ga boš postavil pred ? In potem še sebe , torej tako se bosta pospravila.Me nič ne moti , če si se za tak vajin odhod odločil.

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUNOVE TOPLICE: slisi SVARUN panslovan, da obstoji voda, toplice, ko se potopis, prides ven z novim organom!
    Je bila zenska brez roke, se potopila, ven pride z novo roko! Je bil moski brez noge, se potopil, ven pride z novo nogo!
    Gre SVARUN v vodo, brez organa, ven pride z novo luknjo!

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : ti si pa kot vidim že brez mefića , si ga že, pred … ? , kdaj boš pa še sebe , tako kot si napovedal ?

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: ne vem, kaj dela MEFISTO? Naj se brani sam! Jebes, nisem njegov advokat!

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : si ga …? ,ne se zdaj …, bodo že odkrili organi kaj si z njim napravil , zakaj pa nisi še sebe in še vedno tu smradiš ?

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: kaj nam povej, kako je sedaj, ko imas definitivno luknji med nogami dvojno in v glavi!
    Kako je, ko si kot Bohinski sir!
    Te kaj posiljajo v miselovko!
    Koncno bi to bilo lahko “malo delo”
    Kam bodo sle pa sedaj tvoje sive celice, jajc ni vec, adijo jajca, bodo v debelem crevu!

  • svarun je rekel/-la:

    petrovc : Predvajaš dialog med tabo in mefićem , verjetno si kakšno tipko napačno pritisnil. To je verjetno bilo še preden si ga… Sedaj te pa revež čaka,ker si mu obljubil,da boš tudi sebe,razmisli kaj si mu obljubil !!!

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: ne bodi ljubosumen, kot se rece, SE DANES BOS V RAJU!
    T bova spet z MEFISTO dala v postelci na sredo, ti pogrela rjuhce, lepo napudrala ritko, v roke dala PETROVCEVO klobaso, da jo bos lil, predno jo das v usta, s kozo ne gre, to ves, v usta pa ti bo MEFISTO DAL cucelj, a ga bos pocuzal, cucelj smetanast, da bo slajse!
    Po tem pa bova povedala eno swingersko pravljico o snegulki in sedmih korenjakih!
    Po tem pa te raztegnila na postelji, ti dvignila noge, jih razsirila, mal poudarckala po ritki, pa zamejala pamperse!

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : spet čvekaš , kaj si obljubil,da boš s p…..i , tudi s sabo po tem takem napravil ? , bodi no že enkrat mož beseda , mefića vidim ,da si , sedaj pa še drugo polovico …(sebe) .

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: urgenca!
    Pravkar me je MFISTO obvesti, da imas hemeroide! Torej ti le nekaj mrhovine visi med nogami dol!
    Bravo, bravo, SVARUN, zej pa si dedec! Ko ti takole debel, dolg hemeroid visi med nogami, do kolen! Si pravi zamurc! Se posebej ker si panslovansko zasmojen!
    Ti bova dala z MEFISTOM svecko, tko so rekli na urgenci!
    Sva pa ugotovila da je lekarna na Mikolsicevi zelo draga!
    Pa sej imava doma eno sveco, sva jo hotela prizgati na dan mrtvih, na grobu POSEVNCE, pa jo bova dala, zrtvovala, za tebe, skratka, postopek bo podoben, kot pri menjavi pamersov, samo svecko bos fasal, pa ne krici : “GA-GA-GA-GA-GA!” Da ne zbudis sosede! Stene so tanke!
    Bodo sosedje, ki so doslej verjeli, da si osel, mislili, da si se preobrazil v gosko!
    Po tem pa ti bova za gretje, na urgenci so rekli, da je treba greti, prizgal to svecko!
    Pa ne krici spet: ” Pece, pece, pece,..”
    odo sosedje mislili, da te s plugom cajtava, brez kreme!

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : Res si en drekač .mefića si…, sedaj se ti oglaša , ne vem od kje , ti pa se nikakor nočeš posloviti…,Ponovno te moram opomniti kaj si napisal : take bi jaz postavil …,torej moraš tudi sebe , bodi mož beseda ali pa v tujem jeziku ( čvek od reći ) , skratka ,tako ali drugače ” spel se”.

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: sedaj ti bom pa povedal po vase, panslovansko!

    Bogami, uporan si! I ti znas sta je to upornost?
    TI jebes mrtveca, dok ne zavrsi!

  • MEFISTO je rekel/-la:

    SVARUN, izrekam ti zadnji opomin!

    Ne razumem te, kako si upaš nastopati v javnem mediju, ki ga bere mnogo pametnih ljudi z desnice in levice, s tako otroško bednimi antiintelektualnimi mislimi na ravni otroškega vrtca ali največ nižje stopnje kake zanikrne osnovne šole.

    Očitno res nisi veliko napredoval od takrat, ko si med vaškimi fantiči najdlje pljuni čez sosedovo ograjo.

    Moram te spomniti na tvoj skromen besedni zaklad, omejeno izrazno sposobnost in na bedno ali nikakršno poznavanje pravopisa, sintakse ter slovnice.

    SVARUN, utihni in ne delaj sramote svoji mami, ki je toliko premolila, da bi postal predsednik, če že ne škof, zdaj pa si navaden intelektualni klošar med uglednimi in pametnimi gospodi, ki se oglašajo na tem forumu.

    Če ne boš dal miru, bova še ropotala, kot sva že v bližnji preteklosti.

    • svarun je rekel/-la:

      mefić : zelo lepo napisan tvoj življenjepis , za žival seveda kakršna si bila (kam te je petrovc poslal ? ).

    • MEFISTO je rekel/-la:

      SVARUN, bo menda res držalo, kar je rekel spoštovani PETROVC.

      Ti bi še mrliča natepaval tako dolgo, da bi mu prišlo, če ne celo obema.

    • svarun je rekel/-la:

      mefić : se vidi,da je vama kar naprej….,ko si bil še na tem svetu , sedaj pa ne vem od kot se oglašaš , ker je petrovc napovedal ,da te bo… , res škoda,da ni še sebe in ker je seveda obljubil.

  • Neja je rekel/-la:

    Nisem brala knjige, ne morem komentirati.
    NANA, gotovo imajo otroci različne želje, potrebe, tudi takšne, da bi bila njihova uresničitev zanje slaba ali celo katastrofalna. Zato pa smo odrasli odgovorni, da jih vzgajamo, da jih tudi omejimo v njihovem ravnanju, in da imamo pod kontrolo svoje nagibe in vedenje. Tukaj ni nobenih dilem, nobenih opravičil.
    Mimogrede, se ti ne zdi, da je tukaj precej komentarjev, posebno od kakšnega čistuna, ki nakazujejo probleme v spolnosti?

    • angie je rekel/-la:

      Se strinjam!
      Včeraj je bil inkriminirani pisatelj gost oddaje Preverjeno.
      Oglej si sprenevedanja tega starega pedofila na direktna vprašanja novinarke.

      Čebaškova pa je povedala nekaj podobnegas kot ti, Neja.

  • petrovc je rekel/-la:

    NEJA: Nisem prebrala knjige, ne morem komentirati, to so tvoje besede.
    Takoj za tem pa KOMENTIRAS!
    Na temo nasilja pedofilije, zla Sodome in Gomore, najdes ti temo, povezavo, o vzgoji otrok!
    Komentiras vzgojo otrok!

    In v sklopu vzgoje otrok najdes se poduk, da so tudi cistuni, ki imajo probleme v spolnosti!

    Ne spuscam se v tvoje cistunstvo ili umazanost, prej umazanost, toda TI pa imas DEFINITIVNO probleme s spolnostjo! Pa ne, da bi ne hotela ti! Moski nocejo s tabo!

    Ponavljam:VITANA MALA bi morali preprosto USTRELITI in vreci na komunalno smetisce podganam!
    Tako bi naredili zdravi narodi! Rusi, Azijci!

    Da pa se njegova knjiga najde med otrosko in mladinsko literaturo v knjiznici je zelo verjetno!
    Kajti tam dvajset let nazaj, sem poznal bedaka, ki je v samozalozbi izdal neko knjigo. Nihce kupil nihce bral! Hodil jepo knjiznicah in jo podtikal na police, da bi ga ja kdo bral!
    Tako pedofili delajo! Ti jamcim! Poznamo! Njih metode so zverske!

    • Neja je rekel/-la:

      Nisem prebrala knjige, prebrala sem pa kolumno, kjer avtorica med drugim pravi: “Poznam primer, ko je deklica (stara 10 let) zapeljevala vdovca, se mu nastavljala in ta jo je zlorabil. Odsedel je svojo kazen, deklica pa nadaljuje s še bolj razvratnim življenjem……. Vendar, otrok že ne more dajati pobude. Iz čistega užitka že ne more hoditi starejšemu moškemu na vikend. Otrok že ne more imeti želje, da bi bil nategnjen. Pa je res tako? Ker glede tega nisem zasledila debate….” Temu je bilo namenjeno: “NANA, gotovo imajo otroci različne želje, potrebe, tudi takšne, da bi bila njihova uresničitev zanje slaba ali celo katastrofalna. Zato pa smo odrasli odgovorni, da jih vzgajamo, da jih tudi omejimo v njihovem ravnanju, in da imamo pod kontrolo svoje nagibe in vedenje. Tukaj ni nobenih dilem, nobenih opravičil.” Kar pomeni, če nisi razumel: Otroci lahko še tako “zapeljujejo” ali zapeljujejo odrasle, vendar so izključno odrasli odgovorni za to, kaj bodo naredili z otroškim zapeljevanjem in sami s seboj. Za zlorabo ni nobenih opravičil!!!
      Mimogrede, moških, ki bi bili radi z mano v družbi ali v postelji je kar veliko, tvoja predstava ni prava, resnično.
      Omenila sem probleme s spolnostjo nekaterih tukaj, ker pri nobeni temi ne morete nehati smetiti s takimi nakladanji.

    • Neja je rekel/-la:

      Še to: Če bi imel oblast v rokah ti, bi, sodeč po napisanem, ostalo v Sloveniji malo ljudi, ker bi marsikoga kar pobil ali izgnal. Petrovc, če si res veren, si daleč od življenja po božjih zapovedih.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Na vsak način bi bilo tzreba narediti red.

      Slovenke bi morale več roditi, tisti , k ikar tako tavajo po Sloveniji, pa bi morali domov in tudi vsi tisti, ki se huje ali večkrat pregrešijo zoper slovenske postave in kršijo ljubi mir Slovencem.

      Smo ali nismo na svoji zemlji mi gospodar?

  • petrovc je rekel/-la:

    MOJI KRANCI: tole pa samo za to, da se ve, kaj pisemo, kaj cutimo desnjakarji proti iztirjenim levakom!

    KEPA

    V ranem jutru gozd se drami,
    strah umira, up rojeva.
    Ze se Kepa s soncem ljubi,
    z nje v nebo zare svetloe.
    Se prebuja mlado jutro,
    se prameni zlatih niti,
    up, premaga temo nica!

    Ko ujete reke besi,
    ko besnece reke pesem,
    ko plazec korak zveri,
    ptice pesem preglasi,
    radost noc prekriva nezno.

    Kepa bela Petro vabi,
    te ljubezni ne pozabi,
    Kepa bela Petri klice,
    pridi, dam ti kelih sonca,
    kelih vina brez pelina,
    kelih radosti zivljenja.
    Sezi tvoja dlan v trave,
    mokrih ros se nauzij,
    moje solze, tvoja radost.

    Ris se skriva, reka poje,
    reka besno si utira
    pot svobodi, pot spoznanja.
    Sepata ti in krici,
    tu postoj in tu se uci!
    Me poslusaj in me ljubi
    jaz ti vecnost razodenem!
    Tu izlij vse svoje solze,
    tu mi pusti vse te dvome,
    pesem moja te osreci.

    Tu so tvoje korenine,
    on odsel bo, ti ostajas,
    ti odides, Nejc ostane.
    Ti izlivaj, tvojim strahom
    jaz te polnim s svojim upom.
    Podrsim ob tvoji dusi,
    kakor tvoja dlan ob travah!
    Ti ogrejem mrzlo jutro,
    v dusi temo ti premagam.
    Te pomirim v vrocem soncu,
    celo vroce ti dotikam,
    kakor pis ob sivi skali.

    ITd

    Petrovc!

    Tako, de se ve, kdo sme in kdo lahko!

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Nekaj za moje dolgojezične rdeče brate!

    Danes zjutraj naj bi policija in kriminalisti začeli hišno preiskavo v stanovanju Mitje Kunstlja, bivšega vojaškega specialca, pripadnika nekdanje vojaške enote Moris, znanega tudi iz afere Depala vas. Kunstelj se je zadnje čase znova pojavil v medijih, potem ko smo na našem portalu razkrili famozni blog Mikstone, ki naj bi ga pisal prav Mitja Kunstelj. Da je danes zjutraj pri njemu doma, na sobotno jutro, potrkala policija, je Kunstelj sam začel dramatično obveščati na Facebooku, kjer je med drugim zapisal: “Samo mir hočem v tem lajfu., jebe si mi kdo kje sedi in kdo koga nateguje, ni to moja stvar. hišna, pizdarija res.” (glej faksimile)
    Uradni komentar vodstva policije še čakamo.

  • KAKTUS je rekel/-la:

    PETROVC, bil sem na gori KEPA in sicer iz senčne strani in sestopil na sončno , tvojo stran !
    NE UKVARJAJ SE S SVARUNOM, ON JE KOT SRBSKI PASULJ, KI ŠE V RITI //po

    zaužitju // NE MIRUJE !

    • svarun je rekel/-la:

      KAKTUS : kar nadleguj mefića in petrovca ,ne miruj, kot vidim ste se združili za vedno. (ostani tam ,kjer si v njihovih ritih ).

  • petrovc je rekel/-la:

    MEFISTO: pa ja da ni ta gospodic mislil, da taka lumparija ostane skrita!? Da bo nekaj zlega storil, pokasiral za to mastne denarje in po tem v tej umazaniji mirno zivel do smrti in se cez!

    NIKOLI! Nikoli! In ni to prvi in se zdalec ne zadnji, ki bo vpil: “SAMO MIR HOCEM,………”
    Za gresnike ni miru!
    Z leti pride zelja po miru, placlo za grh pa je nemir!
    Toda grehi padajo in rozljajo in se sprehajajo po domu, kot okostnajki!

    Okostnjki: Depale vasi
    Okostnjaki pogoljufanih volitev in posledicno smrti nasega najboljsega KARANTANSKEGA sina, JOZEF PUCNIKA! Gospod BOG, vrni nam ga!
    Okostnjki Patrij!

    Ti se cakajo v vrsti!
    In se se bo razlegalo doma pri banditih:
    “SAMO MIR BI RAD!”

    BOG je za dva najvecja greha imenoval LAZ in SAMOMOR!
    In Judezev denar, Judezeva laz je povezana z Judezevo smrtjo!

    Ni zastonj pisec Biblije namenil Judezu smrt v koncni obliki samomora! DVAKRAT IZOBCEN!!!

    LEVICA se mora zavedati, ODHAJA! Odhaja za vecno! Kajti unicila je sanje tisocletja in milijonov!
    Izobcena bo dvakrat!

  • petrovc je rekel/-la:

    RUKAR: SVARUN ni mja travma, niti slucajno! SVARUN ni moj up preobrazbe, niti v sanjah.
    Svarun je le moja raziskovalna zilica, kako dalec lahko seze neumnost!
    In SVARUN je dokaz, da niso zastonj Srbi in Bosanci samo nekaj stopenj od opic po svojem IQ!

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Kadar Svarun buta z glavo ob betonski zid, bo res držalo. da vedno popusti pametnejši zid.

    • svarun je rekel/-la:

      mefić : ti očitno ne popuščaš , potem ,ko te nabijajo : petrovc , rogerg , ruker , konec….
      kako je včeraj napisal petrovc : svršio ti je u …

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: smo se mi, desni, se s tabo igramo, ukvarjamo! Tist, za katere tako zagrizeno navijasko pises, so se te ze davno odpovedali!
    Citaj malo med vrsticami!
    Tu ne gre le za neumnost, gre za slepoto in ogluselost.
    Bos res, kljub nasim zeljam, vztrajal do dna pekla?

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : seveda te v peklu ne bodo sprejeli , saj veš zakaj . (pekel bi šel v stečaj).

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: bil je moj zadnji poizkus!!
    Odraz moje moci v odpuscanju!
    Ti pa pijano rogovilis dalje!
    Prepuscam te statistiki
    in prepuscam te resnici!
    In caka te spoznanje.

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc :Spoznanje za tebe že zdaj,da ne boš čakal : spoznan si za prfuknjenega , to je spoznanje zate , pa kar rogovili naprej z mefićem tam v njegovem svetu ( v njegovi riti) .

    • Anunnaki je rekel/-la:

      Svarun, pojdi še na kak drug forum.
      Ne da te naganjam, le besedni zaklad bi si lahko bolj izpopolnil.

  • svarun je rekel/-la:

    Anunnaki : Samo odgovarjam na vprašanja ,ki so v tem stilu zastavljena in tudi po mefić-petrovsko komentirana , ti pa če ne vidiš , ne razumeš… , pa se res preseli na drug forum , razen seveda ,če si še eden od tistih povabljenih plačancev ala mefić-petrovc in sta te onadva povabila.

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: ti si kot tisti bukov bog panslovanov Samove, 25 letne drzave ob Donavi!
    Bolj, ko so ga Panslovani lomili, bolj je bil grcav!
    Dokler ga niso Turki pozgali!
    In SVARUN davno in nikoli vec!
    Moj naivni prizenjen sorodnik, Finzgar je naredil samo napako iz preproscine, naivnosti in nepoznavanja zgodovine!

  • petrovc je rekel/-la:

    NEJA: tebi odgovarjati, tvojim bedarijam in tojim samokonstruktom in izpeljankam, je mnogo bolj neumno, kot odgovarjati SVARUNU!
    SVARNOVIM bedarijam, to so bedarije, se vsaj lahkotno nasejemo, vsi, tu! Tvojim podtikanjem in idiotizmom, pa nima niti smisla, ker niso smesni, so ajbolj debilni!

    S kolikimi si bila v postelji, me ne briga! Mislim pa, da ko so vstali in zapeli snice, da so bili zadnjic! Prvic in zadnjic! Ce bi bila baba, kot se gre, bi ne smetila svojih kompleksov zavrnjenoti ali celo nezazeljenosti ali celo frigidnosti na teh straneh tako klavrno!
    Zazri se vase, kar pa ne mores, trapast nasvet!
    Nekaj ne beres,takoj za tem pa trdis, kdor se s tem, kar sicer nisi brala ne strinja, ima seksualne probleme! HALOOOO!
    Vsekakor, bi se maksmalno potrudil, da taki, kot si ti poberejo kovcke in se skidajo iz dezele KARANTANIJE!
    Mi bomo postavljali odgovrno drzavo odgovornh ljudi, ne pa panslovanskih kravalmoherjev in bleferjev in kriminalcev in trgovcev z mamili!

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : svarun se smeje , ko vaju vidi , kako se z mefićem obdelujeta , seveda se (svarun) , zaveda , da prfuknjencema , kot sta ti in mefić , ni lepo smejati.toda …

    • Neja je rekel/-la:

      Saj si vsak, ki se mu slučajno ljubi brati vse skupaj, lahko ustvaril svoje mnenje, a ne? O tebi, o meni…..
      Misliš, da se prava moč skriva v agresiji? Spet moje neumno vprašanje. Tebe, Mefista, Svaruna prav nič ne povezujem s kakšno pedofilijo in zlorabo otrok. Menim pa, da morate imeti seksualne ali /še/ kakšne druge težave, da do onemoglosti ponavljate svoje klamfe. Bom počasi začela verjeti, da ste vsi trije iz istega gnezda, /da je Svarun v resnici vajin pajdaš/, in na ta način laže svinjate po Vesti.

    • svarun je rekel/-la:

      Neja : Si pa glede mene zmotila.Ko mefić in petr-OVCA začneta žaliti …, ,ji je pač v stilu treba odgovoriti. Ne vem,če si opazila,da se ta dva BEDNIKA pri vsakem komentarju oddaljujeta od teme . Začneta klamfati …

    • MEFISTO je rekel/-la:

      SVARUN; , v vaši političniopciji imate dve vrsti levičarjev.

      Eni mislijo, da so pametni.

      Drugi pa vejo, da niso pametni.

      Obe vrsti levičarjev sta neuporabni.

      NEJA JE V prvi vrsti, ti si pa v drugi vrsti vseh nam dragij levičarjev, ki nas zabavate med vsestransko krizo, ki ste jo povzročili.

      Svaru

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: smeh je pol telesnega zdravja!
    In midva z MEISTOM ti zeliva, od srca, da si vsaj telesno zdrav, ce ze imas tako kalosalne probleme s procesorjem!
    Poglej pa na stran: “DOKUMENT, PO KATEREM NAJ BI BIL TURK OBVESCEN O VELIKOVCU”
    Tam bos nasel sebe in svoje telesn zdravje ali nezdravje!

    Upam, da SVARUNA smeh ne bo minil, ko bo cital, ne verjamem, ker ne bo dojel, norci imajo vgrajeno varovalko proti prenapetosti in zemljostoicno!!

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : Raje si rit obriši , res je neprijeten smrad,ki ga oddajata , ti in mefić , očitno pa sta res dobro plačana,da smradita , tako kot je že nekdo zapisal.Ali vaju plačuje SDS ali pa JJ kar z gotovino , tako ,kot jo je sam v preteklosti prejemal.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    PETROVC, temiu SVARUNU bo pa res treba izmeriti iq.

    Kaj misliš m presega zunanjo zimsko temperaturo?

    Kot vsi norčki, se tudi preveč ukvarja z ritjo, najdragocenejšim delom svojega telesa.

    • svarun je rekel/-la:

      mefić : Spet ,te moram demantirati. Ne razmišljam tako kot vidva , ki vama je ta del ,vajinih teles najdragocenejši , še bolj pa vsebina , ki od tam prihaja in si jo veselo izmenjujeta.
      Pa še ena podrobnost : na dreku sta doktorirala.

  • petrovc je rekel/-la:

    MEFISTO: prijatelj, SVARUN se je o mednarodni erski enoti meril v Parizu najbolj priblizal OVCI!
    Oglej si lestvico! Naju da sem posebno strogo ocenjeval! Kajti do sebe in priatelja sem strog! Tebi sem vzel 16,47 tock!

    Svarunu sem dal toje tocke, sicet bi bil na absolutni NULI po KELVINU!

    Tudi ce ga se tako drsava in drgneva pod rjuhco, ga ne ogrejeva!
    SVARUN je brezupno na nuli!

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : kar dajta se še naprej ti in mefić , pa malo tiše , ko vama prihaja …,drek v usta

    • WHMH je rekel/-la:

      svarun, ti si pa resnično na nivoju enoceličarja …
      upam, da se te tudi tvoji rdečelični prijatelji zelo sramujejo …

    • svarun je rekel/-la:

      VHMH : Oblizuj zadnjici , mefiću in petrovcu , vidiš ,da v tem zelo uživata.Pridruži se kaktusu , Rogergu , ,koncu…, z njihovimi uslugami sta mefić in po novem imenovani petrOVCA , NADVSE ZADOVOLJNA.

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: si si ogledal svoj SQCPe Na strani : “DOKUMENT PO KATEREM NAJ BI BIL TURK OBVESCEN O VELIKOVCU”

    Tam se bos nasel, pa objokan prisel ka nama z MEFISTOM pod rjuhco, da te ogrejeva in nabozava!
    Ti bo pasala klobasa, jaz sem sedaj prinesel iz Azije tao, KONJSKO!

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : Tisto tvojo klobaso ( drek ) , kar pojejta ti in mefić. Tako je , če te kaj vprašajo ali pa na nekaj namigujejo , jim moraš odgovoriti , ( povedati ,da so ubrisani ) , in tako sem ti tudi odgovoril.
      f….a se.

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: posvetilo mojeu doktoratu bom posvetil TEBI:
    Napisano bo:

    “Najinemu dragi prijateljici SVARUNU, za vse rocne spretnosti in za vse umske prebliske, tako pod rjuhco, kot na tipkovnici, podarjem to remek delo, kot vecni spomin, kako sem ga imel rad, s konjsko klobaso!”

    Dobis s mojim velecenjenim podpisom!

    Pa se neaj, s ZAVBI NANDEJEM sta na lestvici skoro izenacena! ZAVBI nande ima samo 100 tock vec kot ti, SVARUN!
    Tudi njegov gost bos! Mi umetniki smo wingerji!

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : Res ni lepo od tebe , da si pozabil na vse svoje ritoliznike , na čelu z mefićem.Kar se pa mene tiče si stem doktoratom in posvetilom , spet ti bom ponovil , kaj napraviti z njim : v rit si ju vtakni.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    PETROVC je zadnjič potožil, da si ne upa prižgati cigarete blizu tebe.

    Boji se, da bi se ti v glavi vžgala slama.

  • Osamosvojitelj je rekel/-la:

    Svaka ti čast Nana, kje se da kaj več prebrati izpod tvoje tipkovnice.
    Ne boš verjela, do tvojega pisanja sem prišel iz kar resnega foruma http://med.over.net/forum5/read.php?33,6063266,page=2 , kjer so te proglasili za zagovornico pedofilije: “No pa smo dobili, zagovarjanje pedofilije na Vest.si.” :)

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: kot sem te opozarjal!!!!
    Vidna in visoka predstavnoca LEVIH je vceraj zvecer potrkala na vrata staba DESNIH, ergo: MEfISTU, WHMH in PETROVCU in butnila v pisarno kot buttaro drv za v pec, kot kup gnoja n lajtrbogn, samega panslovana SVARUNA!!!

    Z besadami: “TU IMATE NORCA ZASVINJANEGA, IMPOTENTEGA, TA NI NAS, IMEJTE GA!!”

    In to v kriticnem trenutku samega vrha zasedanja desnih, ko smo zaskrbljeni nad usodo levih ocenjevali njih porazne rezultate ankete SQCPe (Socialni Quotient Celote po Petrovcu), ki niso dosegli niti ravni Neandrtalca in v strahu za nase leve brate, mi smo kulturni, prezivljali tezke trenutke!
    Ko pade trunkel in treklo je: “tru”, potem pa se”nkel”, ko se je SVARUN zavalil po pisarni.
    NEJI nismo uspeli nic reci, kajti, kot sama pravi: “V moji poselji je bilo MNOGO, nepotesenih, moskih!”, je odvihrala v postelje moskih!
    Ko bi ti moski vedeli, da bodo odsli opeceni!
    Kajti ce drgnes dva kosa suhega lesa, nastane vrocina in opeka!
    SVARUN, dali, vrgli, zavrgli so te tvoji, kot sem ti napovedal!
    Sedaj je tvoja cena zelo nizka, celo brezplacen si! In bozanja s poticko je konec. In bozanje s konjsko klobaso je konec!
    Sedaj te bozamo samo se s “SUHARIKI” (op.: rajci presusenega kruha) in s kolom za merjenje nivoja v greznici!

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : kar bodita v greznici , upam,da je ne bodo praznili in s to vsebino,ki je zdaj tam ( meić-petrovc ) , onesnaževali slovenske zemljice.

  • petrovc je rekel/-la:

    NEJA: NOBENA zenska, polnokrvna zenska, NIKOLI ne bo javno priznala, da je bil v postelji z MNOGO moskimi, kar si storila ti!
    Taka hvala je last samo moskim!

    Torej ali si moski!?
    Ali pa si babse, ki sanja, da bi jo moski zeleli, pa lega osamljena in hladna, zvecer v prav tako hladno posteljo.
    Ali pa nisi ne zenska, ker nimas miline, ne moski, ker nimas trdine!

    • Neja je rekel/-la:

      Ti res ne znaš dobro brati ali razumeti. Preberi še enkrat: “Mimogrede, moških, ki bi bili radi z mano v družbi ali v postelji je kar veliko, tvoja predstava ni prava, resnično.” Kje sem rekla, da sem bila z mnogimi moškimi v postelji? Rekla sem samo, da je mnogo moških, ki bi to radi, ki si tega želijo. Nauči se poslušati in ne samo iskati, kako bi človeka prizadel.
      Potem lahko tudi druge zadeve po svoje razumeš.

  • petrovc je rekel/-la:

    NEJA:: res je, kot si zapisala! Nisi se hvalila, da si bila, napisala s, da so si mnogi zeleli! TOCNO!
    In se ti OPROSCAM!!!!
    Veliko vecje veselje pa bi mi bilo, da bi se ti v celoti lahko OPROSTIL!
    In ti si ZADNJA, ki bi jo brez vzroka zelel prizadeti!

    Kjiga tega Mala, pa je mimogrede opis posilstva mladega fantka! Posilstva z strani dveh IZTIRJENCEV! Ta opis bi sodil kvecjemu v Biblijo pod do gajanja v Sodomi in Gomori!

    Vsako zagovarjanje tega, vsako tolmacenje kozi krivine, je eno samo sprenevedanje nad zlocinom in zlocinskim pisateljem!

    Homoseksualnost izraza in je BOLEZEN mozgan!

    To ve vsa svetovne vrhunska medicinska in psiholoska znanost! To ve Biblija! To vemo, mi, ki ljubimo ljubeze z zensko in zenske, ki hrepenijo po ljubezni z moskim!

    Drugace pa je moj pesnik BALANTIC!!!!!
    Clovek z veliko!
    Vedl, cutil je, da njegova odlocitev za bodoce porazence, pomeni tudi njegovo smrt!
    In o tej je pisal, o trpljenju duse, ki noce, ki ne more, ki ne zeli, prikloniti se zverinam bodocih zmagovalcev in njih pomorom!

    Zverstvu rdece armade!
    Zverstvu Churchila, pijanega, zverinskega, iztirjenega laznivca in morilca brez primere v zgodovini clovestva!
    On je bil tisti, ki je 1936 izjavil:
    “Nemska svinja se je spet dodobra zredila, treba jo bo zaklati!”
    Pa:
    ” Ubij Nemca!”
    Pa:
    ” Dober Nemec je le mrtev Nemec!”
    Pa:
    “Doseci moramo, da bodo vsi narodi Evrope smrtno sovrazili Nemski narod!”

    To so besede fizicno in moralno iztirjenega zlocinca!
    In Nurenberski procesi!
    Tri naglavne obsodbe Nmcev!
    1. Da so zaceli drugo svetovno ojno!
    2. Da so iz ljudi delali zajfo!
    3. Da so pobili Poljake v Katinskem gozdu!

    Goering jim je sesul vse tri obtoznice!

    Ruski arivi, ruska TV se norcuje iz Nurenberskega rocesa in trdi, da je bil falsifikat!
    Kajti:
    1. Drugo svetovno vojno je zacel Zidovski cionisticni kongres v NY 1933, z napovedjo vojne Nemciji
    2. Drugo svetovno vojno so zaceli Poljaki 1936 s nagovarjanjem Nizozemcev in Francozev, da skupaj napadejo Nemcijo
    3. Za drugo svetovno vojno se je aktivno pripravljal Stalin od 1939, ko je videl, da se bo zahod poklal in je racunal na lahek plen Evrope!
    4. Poljaki, 100 banditov, je dejansko napadlo Nemsko obmejno patruljo in jo pobilo!
    5.DRUGA setovna vojna bi se zacela v VSAKEM primeru! RABILA jo je Angija, ker je bila gospodarsko in politicno na TLEH! Rabil jo jeStalin, ker je bil z lakoto na tleh!
    Rabili so jo Poljaki, ker so se otepali Judov! Kanclagerji so bili delo Poljakov!
    6. Nobene tovarne zajfe ni bilo nikjer v Evropi iz ljudi!
    7. Kdo je pobil 10.000 Poljakov v Katinskem gozdu pa vemo!

    Treba bi bil nov proces v Hagu, proti zmagovalcem II svetovne vojne, zardi NECLOVESKIH zlocinov med in po vojni!

    Na RU TV so kazali zemljevid ZASEDENE Nemcije danes!
    40% Poljskega ozemlja je Nemskega
    20% Ceskega ozemlja je Nemskega
    Komplet Prialtik Konigsberg je Nemski!

    IN TO NA RUSKI TV!

  • petrovc je rekel/-la:

    NEJA: se danes bos uslisana! Kajti t si moja srcna rana!

  • petrovc je rekel/-la:

    Ko NEJA ukaze, zazeli, sem ji na voljo!
    Pa ceprav je s temle ne bom uspel zadovoljiti!
    Napisano v dusku!
    Toda trudim se zanjo!
    Delam za moje KRANCE!

    KARANTANIJA

    Ko te cutim, domovina,
    ko kipi mi srcna kri,
    kot mi pesem dusa poje,
    kot mi pamet zate vpije,
    dedov mojih Karantanskih.

    Moja pamet kot Germanska,
    moja dusa je kot stepa,
    mi srce vrocicno bije,
    kakor skala moje sanje,
    dedov mojih Karantanije.

    Tu stojim in tu gorim,
    tebi na oltar zelim,
    poloziti svoje sanje.
    Veter z gore me hladi,
    preko cela mi mlzi,
    nosi upanje kot orla,
    nosi nad mogocno goro,
    orla Gotov, mojih bratov,
    zgodovino Karantansko.

    Pod menoj lezis v lepoti,
    kot bi deklica bila,
    razodeta v zlatih poljih,
    zlatih poljih klasov zita.
    snopi tvojih las kot reka,
    reka temna, lesi polni,
    tu domuje, tu kraljuje,
    moj ponos in moja kri,
    crni Panter Karantaski.

    Mila moja domovina,
    mati moja domovina,
    domovina Karantanska.

    Kakor potne srage s cela,
    mi drsi pogled na te,
    Roz, Podjuna, moja Zila
    moje solze, moje sanje,
    domovine Karantanje.

    Ni je sile, ki bi zmogla,
    ni lazi, ki bi prekrila,
    moske roke, v moski roki,
    nase bratstvo z brati Goti.
    Nasa vera je kot skala,
    nasa volja je kot reka,
    nasa je beseda sveta,
    mi smo vec, kot le sosedje,
    bratje Goti in Veneti!

    Skupaj smo na mec prisegli,
    skupaj smo se tu znojili,
    skupaj zmag se veselili.
    smo prijateljstvo kalili,
    smo ob delu veselili,
    nic ne more nas lociti,
    Goti skupaj in Veneti!
    Domovina, Karantanija!

  • petrovc je rekel/-la:

    NEJA: ti si moja Julija! Jebemo, kaj me je preblisnilo!

  • petrovc je rekel/-la:

    JEBIVETER: ti ves, ti me poznas, ti si ODLICIK po oceni SQCPe, jaz sem dober in znam odpuscati!
    Vsec pa mi je, da si, da ti je POTEGNILO! Mislim, da si razumel poanto!

  • petrovc je rekel/-la:

    JEBIVETER: ardon, napaka, pravilno je: ti si ODLICNIK!

  • petrovc je rekel/-la:

    NEJA: ne morem verjeti!
    Citaj Turgenjeva! Pa Wolfa! Pa “sto let samote”! Pa Sidarto!
    Pa ZF Planet Dune in ostalih 6 knjig.
    Pa JASNO, Biblijo!
    Ne posiljujem, samo predlagam!

  • MEFISTO je rekel/-la:

    PETROVC,se zanašaš, da NEJA še ni pozabila tvojih telesnih mer?

    • MEFISTO je rekel/-la:

      PETROVC; SVARUNU sem obljubil, da ga bova jutri obiskala.

      Da ne bova prišla prazna, dobi SVARUN potico, njegova izvoljenka pa salamo.

  • petrovc je rekel/-la:

    ZAVBI NANDE-jev razglas

    ………………………………..RAZGLAS 002/1……………………..

    Obvescamo vse drzvljane in clane SKOJ (Skupnost Kumrovskih Onanistov namesto Jebacev)
    na LEVI strani Kolpe, pod vodstvom nase ZELEZNE DAME, tovarisice (NOB) NEJE Brez Orga(niz)ma, da smo izklucili iz stranke tovarisa:

    1. SARUN Panslovan
    2. ANGIE Prsutar

    Oba sta izkljucena zaradi neprimernega vedenja, pomanjkanje zdrave kritike in samokritike, v odnosih do nasega razrednega sovraznika in vraga naroda, PETROVCA-crnuharja in MEFISTE-belcek-uharja!

    Tudi sta bila opazena, da sta v mesnici pri Krvavem Puklastem (KP) Mihu , KRADLA!
    Kradla sta iz zalog naroda!

    ANGIE je ukradel PRSUT,……………………………………… stiri kose!
    ANGIE je zapadel v nepoboljsljivo kontrabando s reakcijo! Izjavljal je:
    “samo enotnost in sprava pot je prava!”
    Na teh straneh “vest.si”
    Kljub samokritiki se strinja in prosi za kazen brez prave prepiska!
    NI sprave s vragoma naroda MEFISTOM in PETROVCEM!

    SVARUN je ukradel KONJSKO KLOBASO,………………..en (1) rucksak
    SVARUN je dokazano na pokopaliscu spalno obceval vsaj trikrat s nasim cenjenim marsalom, na Avali! Se je slisalo, kako je to pocel tako vztrajno, da je marsalu zacelo prihajeti in je krical:
    “Drugovi i drugarice, mi moramo, mi moramo, mi moramo…”
    SVARUN je dalje ukradel nasemu sinu Partije Enotne Stranke (PES) BRIC-u, idejo in si prilastil revolucionarno geslo: “petrOVCA” Sedaj ga in ga bo n to brez konca, kot natepava mrlice, uporabljal do vdora v pekel!

    Oba smo pod kaznijo po Trotskem, (BREZ PRAVA PREPISKE) vrgli na cesto!

    KLJUB krcevoitem joku in stoku in prosnjam in molitvam in samokritiki SVARUNA, glej zapisnik ob: 12:54 tega bloga! Ju je zelezna Lady vrgla na trebuh iz loja!

    In tam sta uprizorila KRIZEV pot! Skrajno reakcionarno in narodu sovrazno pocetje!

    In na cesti, pred NAMO, na poti trpljenja, do gondole na Grad, sta tretjic padla v prah! ANGIE tretjic pod stegnom prsuta, SVARUN tretjic s klobaso na in v sebi!
    Oba sta se oklepala svojih kosov tujega mesa! In nista hotela slisati za pomoc mimoidocih!
    ANGIE je imell v zepu se flaso sampanca. SVARUN pa se arhivsko flaso slivovice izpod Donave!

    Predvidevamo, da prispeta, spet pijana, na Grad okoli 12. ure, cez teden dni! Tam bo slavnostno izvedena “kazen bez prava prepiske”.

    SVARUN je tudi nasemu sekretarju partije v Trnovem, BRIC-u ukradel patent petrOVCA!
    Sedaj bo to natepaval v nedogled! Dokler mrtvemu Titu ne pride orgazmino vsaj trikrat!

    OPOMIN PRED IZKLJUCITVIJO IZ ZIVLJENJA:

    Opomin se izreka ZBIK-u!
    Zaradi klevetanja organe, priljubljenega slosarskega vrtalnega stroja tovarisice zelezne dame, NEJE!

    S orodjem: 25 cm in HB 10 v cune ali na Nemsko naprej!

    Opomba: “kazen brez prave prepiska=uvedel Trotski in pomeni ustrelitev TAKOJ (v roku 10 minut)”

  • MEFISTO je rekel/-la:

    SVARUN je baje tudi pesnik.

    Le nobene pesmi še ni napisal.

  • petrovc je rekel/-la:

    MEFISTO: SVARUN lezi pod klobaso, na krizevem potu, v kanalizaciji pri Ljubljanici ob javnem sekretu in pije iz skoljke! Konjska klobasa je bila namrec zelo slana!
    Saj poznas Panslovane, SVARUNA, ko oni vidijo WC si v njem kuhajo kavo in umivajo obraz!
    Ko pa vidijo Be-De, se tam tusirajo! Pa po stanovanju z njim spricajo cvetje!

  • petrovc je rekel/-la:

    MOJI KRANCI: no, kaj sem vam rekel, SVARUN je dobil, ukradel, novo igracko! In sedaj bo lajnal v neskoncnost! Kot natepava mrlice na pokopaliscu!

  • MEFISTO je rekel/-la:

    SVARUN, zahtevam, priznaj, da ga še nisi imel nikoli na toplem, razen takrat, ko si se vsral v hlače.

  • petrovc je rekel/-la:

    MEFISTO: SVAUN ga ima na toplem, ko doma mami, medtem ko mama zunaj krmi kokosi, poriva v makarone na stedilniku!
    Ne bos verjel, skozi varnostni ventil Ekonom lonca ga tisci v makarone!
    Drugce pa, MEFISTO, ima SVARUN kolo, tako kolo, za gorsko kolesarjenje cez drn in strm!
    Samo on je sedalo snel in seda na stango!

  • svarun je rekel/-la:

    petrOVCA : mefić ,ga ovci tišči v… , tako nekako , je videti iz tvojega zapisa.

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: tisto, kar vidis v ogledalu, svojo podobo, si ti, ti si to, SVARUN!
    Res je, malo si skustran, pa oci rdece izbuljene, pa pena na ustih, pa vse stiri v zraku, pa nepostrizeni, panslovansko crni nohti, pa velika usesa, kot propelerji na JAKU 12, sva ti jih navila in sedaj bos vzletel, pa meketanje, to si ti, SVARUN, ko te bozava s potico in kobaso!

    Poslusaj, SVARUN, pri mesalcu so pa roblemi, pokradel si notranje podporne stange!
    Ali si jih pojedel ali jih imas doma v postelji za igrat!

  • svarun je rekel/-la:

    nisem do sedaj vedel odkod meketanje , meketa seveda petrOVCA,mefić mu je pa ogledalo nastavil , in se sadaj čudi samemu sebi kako pameten je , petrOVCA.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    SVARUN, ti si božji otrok!

    Upam, da veš, kaj to pomeni.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    SVARUN, če se še želiš igrati z nama s PETROVCEM, trikrat napiši: hočemo Janšo!

  • petrovc je rekel/-la:

    MEFISTO: se ti ne zdi, da zahtevas od najinega SVARUNA prevec ko pricakujes, da bo TRIKRAT napisal “hocemo Janso”?
    SVARUN tega odlocno ne zmore! On je sedaj sele pri “ga-ga-ga, buuuu, uuuu, iaiaiaiai, meee…”
    Od imen papozna proizvode prebavil!
    Od glagolov pa poriniti!

    Poleg tega, cisto resno, MEFISTO, SVARUNA ze dalj casa sumim, ga imamo inspektorji UDBE, na sumu, da je prikrit sodelovec Janeza Janse! Da ga ima za vzor, samo pretvarja se!

  • petrovc je rekel/-la:

    MOJI, “VEST.SI-ovci: predlagam, da SVARUNU dodelimo brezkonkurencno naziv:
    “straniscna scetka” leta!
    SVARUN je nas najljubsi fantek iz stevilnih posteljc! Sumimo, da se ne zorta samo pri MEFISTU in PETROVCU! Tudi pod druge rjuhce rad skoci!

  • petrovc je rekel/-la:

    SKANDAL: Na LPP so obvestili javnost, da seje vceraj na progi Trnovo-Center, torej progi 06, zgodil incident!

    V avtobusu st.13 sta se peljala SVARUN in BRIC!
    BRIC gleda in vidi, da dami lezejo hlace v del, kjer se kaka!
    Namigne SVARUNU: “Ti, brat, to pa ni prijetno?”
    SVARUN: ” Je, je pa kar uzitek, ce kaj leze tam noter, samoda je klobasa od konja!”
    In BRIC z dvema prstoma, od zadaj, potegne dami hlace, po mosko, iz dela, kjer se kaka!
    Dama se obrne in mu priflodra eno okoli uses! Z levo, pa se eno z desno! Je reklo: “pok” in po tem se “pof”!

    In tiho se guncajo v avtobusu dalje!

    In dami hlace normalno pokrivajo del kjer se kaka, nic ne lezejo v raporek!

    Kar naenkrat se dama obrne in priflodra SVARUNA!
    Dvakrat! Je reklo: “pof” in takoj za tem “pok”!

    Pa se ZBIK nagne k SVARUNU in sepne, pa se polize uho: “Kaj pa je to sedaj, si ti tudi ven vlekel?”

    SVARUN: “Ne, brat, sem mislil, da ji ne pase, ce hlace niso v riti, pa sem jih s prstom previdno porinil nazaj v rit!”
    BRIC: “A sem sedaj spet jaz na vrsti, pa sem ze obljubil, da se ne grem vec!”
    In spet je reklo” Pok” in takoj za tem “Pof!”

    Dokler ni sofer oba norca vrgel skozi vrata v Gruberjev Graben (GG)

  • MEFISTO je rekel/-la:

    SVARUN, odkrito povej, si hodil v normalno šolo ali v šolo s prilagojenim programom, v tako imenovano posebno šolo!

    Ko boš odgovoril, nam bo marsikaj bolj jasno in bomo imeli več razumevanja za tvoje neumnosti.

  • petrovc je rekel/-la:

    MEFISTO: poglej stran “DELO.SI”, tam sedaj na veliko rovari SVARUN, se nama je izneveril! Tam se ni lovcev na voluharje, ki se imenuje MEFISTO-PETROVC! Tam pise iste traparije, na veliko serje po JJ in SDS!

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : vtikaš ga v napačno luknjo !

    • MEFISTO je rekel/-la:

      PETROVC, ne čudi se, če se SVARUN oglaša v Delu.

      Vzemi v roke Spiegel, TheNew York Times, International Herald Tribune, Frankfurter algemeine Zeitung, Le Mond in druge znane časopise, povsod boš našel smetiti SVARUNA.

      SVARUN torej ni samo naš, on je mednarodni tepček.

  • petrovc je rekel/-la:

    MOJI KRANCI: opozarjam vas, da se PRITLEHNI BRIC skriva tudi za imenom TONI!

    Na to kazejo dejstva:
    -besedni zaklad in zagovnnost uporabe,
    -stavcne zveze in ubogost stavcnik konstruktov,
    -uporaba crk, po narecju ali pofedlanem ubogem umu.
    -nekulturnost vpadanja v besedo,
    -nagoni in njih izrazi,
    -bizarnost besedil,
    -primitivnost cloveskega odnosa.

  • petrovc je rekel/-la:

    TONI/BRIC: ze narava vas je rodbinsko kaznovala! Majhni, pritlehni, slaboumni! Toda grebatorji, ki znate na letalisih samo kovcke prestevati in sline cediti, ko pride vas desetar!

  • petrovc je rekel/-la:

    MOJI KRANCI: moja zgornja trditev je napak! Narejena iz sladostrastja mascevalnosti! BRIC mi je kulturno pojasnil in ne morem drugace, v glavi, da mu verjamem, sicer bi bil clovek “svinja”.
    BRIC, iskreno mi je zal, tega ne zelim nositi kot krivdo in se ti oroscam!

  • petrovc je rekel/-la:

    MEFISTO: TOREJ BO POTREBNO!
    Potrebno bo v casopisih: Delo, Frankfurter Algemein Zeitung, LeMond, Inter national Herald Tribune The New Yourk Times,….
    OBJAVITI:
    1. Kratko oceno SVARUNOVEGA : IQ in EQ
    2. Izbor njegovih najbolj udarnih (20) komentarjev o fekalijah na “vest.si”
    3. Opozorilo, da ge za NEADEKVATNEGA norca, ki je pobegnil iz doma ekstremno motenih!
    In distanciranje Krancev od njegovih izjav! Kot od njegove nacionalne pripadnosti.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      NI vredno truda.

      Razen pri Delu, bodo takoj sami ugotovili. s kom imajo opravka.

  • petrovc je rekel/-la:

    MOJI KRANCI:

    Caka vas velika, brezplacna, ekskurzija, na MADAGASKAR!!!!!

    1. Glede na to, da so nas Panslovani, nas, Venete, ze mnogokrat metali, brcali, izganjali, selili iz Zlovenije, njihove 5.000 letne domovine, nas, cigane, vagabunde, VENETE, se bomo morali izseliti!
    S cim bomo placali vozne karte!
    Za vas misli, za vas dela, do groba zvest, in vas, PETROVC!

    2. Podali smo ponudbo USA! Oni tiskajo $, kot vcasih na Topciderju, samo bolj organizirano in delovno!
    Ergo, ponudba je naslednja:

    MI, PETROVC, se prijavljamo na delovno mesto predednika USA!
    Delovno mesto za nedolocen cas! Toda z minimalno dobo 8 let!
    Moniko Levinski pripeljem s sabo! Ni stroskov. Cigaro imam sami, vedno v hlacah, ni stroskov.

    Analogiji, da je bivanje nasega Boruta Pahorja pri vas, 3 (tri) minute, v Belem domu, stalo 2 (dva) terorista, kriminalca, prenesena v Zlovenijo,

    ……………………………PONUJAMO, ponudba st.01/032:…………………………………

    Da prosto mesto predsednika USA za dobo 8 let zasede nas kandidat PETROVC!
    Lep ko Obama, pol bel, pol crn, pol Jud, pol neznano poreklo! Tocno za vas!

    Da z letalonosilkami preskrbite prevoz 1,5 milijono KRANCAV na Madagaskar! CCa.:1 km od obale jih samo stresete v morje, ni problema! Stroskov pripetja ladij torej ni!

    Matematicno gledano bivanje v belem domu: 3 minute…..2 kriminalca! Borut Pahor
    Matematicno gledano, ponudba, bivanje v belem domu: 8 let …….X .kriminalcev!
    X=2×20x24×365x8=2.803.200,00 Kriminalcev!
    Pricakujemo popust, po principu SCT, pri ponudbah privatnikov, v visini 40%, minimalno

    ERGO: 2.803.200×0,6=1.681.920 Kriminalcev!

    ERGO,ERGO= vi lahko v Zlovenijo pripeljete vse kriminalce iz USA, Afganistana, Iraka, Pakistana, Egipta, Sudana… v skupnem stevilu : 1.681.920!!!
    PETROVC biva v belem domu 8 let!

    Iz Zlovenije pa odpeljete, damo vam 10% popusta, 1.500.000 VENETOV, KRANCEV!

    V ZLOVENIJI ergo ostane 500.000 Kriminalcev, razgrajacev, PANSLOVANOV!
    Skupaj s vasimi kriminlci bodo tvorili HOMOGENO DRZAVO TRETJEGA SAMA PANSLOVANA!

    Ker se bo v Zloveniji–>tretji rajh Panslavije, zbrala komplet vasa in nasa kriminaliteta, razgrajastvo, bomo mrali Zlovenijo malo razsiriti! Siritev bo sla na podrocje Hrvatarjev! Do Cresa!

    Kar se tice varovanja, ne skrbite!

    Sosedja ze sedaj, pospeseno, samo pred 500.000 Razgrajaci,zidajo zid okoli Zlovenije!

    Upamo, da je nas predlog sprejemljiv!

  • petrovc je rekel/-la:

    MEFISTO: tako, kot sem obljubil in izpolnil doslej vse, tako bom to storil tudi z SVARUNOM!
    In to opozorilo se bo pojavljalo ciklicno, na vsakih pet SVARUNOVIH komentarjev!
    Opozorilo, da bi bralci vedeli, da gre za cloveka z IQ na nivoju endema bebavega (IQ20)

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: pa ja ne, to ni mogoce, prekla gre vedno v luknjo okoli katere je pognojeno!
    In pri tebi to vse stima!

    • svarun je rekel/-la:

      petrovc : kar se mene tiče je v redu ,me nič ne moti,če ti ga je mefić zasadil , samo ne kažita se v javnosti , sta OGABNA.

  • alias je rekel/-la:

    HEJ PETROVC

    6. februarja si tole napisal:

    ALLIAS: odlocno zanikam, da sem Borat Pahor, torej stecajni upravitelj Zlovenije! Napaka!
    Tudi odlocno zanikam, da so mi podarili kako podjetje in ga sedaj stecajniram!

    Komur “delo vrze” po Gotsko in kdor ima pamet po Judovsko, pa roke zlate po Venetsko, naredi v eni uri, kar panslovan ne spravi skupaj v treh generacijah!

    Me ni bilo nekaj časa za netom, pa ti nisem mogel takoj odgovoriti.

    NISEM MISLIL STEČAJNI UPRAVITELJ ZLOVENIJE AMPAK MESNE INDUSTRIJE PRIMORSKE( MIP)!?

  • petrovc je rekel/-la:

    ALLIAS po 27 ur voznje, po stirih letaliscih, po stevilnih nakljucnih, zanimivih znancih, na letaliscih, avionih, spet doma! Malo utrujen, malo me tu caka jutri pekel, imam tu delegacijo tujih gospodarstvenikov, na moje povabilo, kup dela!
    Samo na kratko, vec v petek, soboto!
    Ja, to sem napisal!
    Toda, ALLIAS; bodi za Boga, toliko posten, pa prilepi se svoj tedaj predhodni NICK, kaj si ti pisal in na kaj in zakaj, sem jaz POSLEDICNO tako odgovoril!

    Ti si mi ocital, da smo mi, seve kateri, mi, komunisti, zfurali Slovenijo!
    Ti si mi ocital, da sem neki Benedejčič ali podobni in pršute!
    In se kaj, pa se mi ne da, sem zbit!

    To kar sem napisal, je sala na tvoje neumno podtikanje in napacno ocenjevanje!
    Drugace pa, ko gledam, moram reci, da me je sram, kot pravi prijatelj BRIC, da sem padel tako nizko in BORUTA grdo preimenoval, mati in oce sta mu dala ime in to je sveto! To si ne stejem v dobro in ne bom NIKOLI vec ponovil!

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: dva dni me ni, ergo, nisem s tabo, pa si že lljubosumen! Nič ne nori, mi vemo, smo imeli nekaj znancev, netradicionalnih, da so netradicionalni 10x bolj ljubosumni kot ženske!
    Konska klobasa je samo zate! Prekla, fižolovka pa za TONIJA! Vsakemu po svoje, vsakemu po zaslugah!
    Mal ti pa dam prav potica, s katero te boža MEFISTO, pa tiste, kot rozine, niso rozine, so mesarske muhe z mrhovine na kafeleriji! Ti, ti si jih pa s takim apetitom papcal! Ah, kaj češ, beljakovine so pa le beljakovine, saj si tudi mojo smetano vso pocuzal!

  • petrovc je rekel/-la:

    ………………………………..ŽAVBI NANDEJEV RAZGAS

    Mi, Tači, Republika Kosovo, razglasamo, da se je pri transportu ukradenih organov iz Kosova, zgodila manjša pomote!
    Dvoje jajc bika Kosovskega, smo pomotoma zapakirali s napisom: MOŽGANI!

    In ta dva paketa sta bila odposlana v Slovenijo, namesto v mesnico v Klinični Center!
    In v Sloveniji ta bikova jajca, presajena v prazno glavo, naslednjima pacientoma:
    TONI!
    SVARUN!

    Pacienta se isceta pod nagrado 100.000 Euro!

    Posebno opozorilo: Bika, lastnika teh jajc, sedaj delujocih v glavi TONI in SVARUN, sta bila spolno okužena s driskostatisom.

    Poisčite pacienta, vrnite jajca!

  • MEFISTO je rekel/-la:

    PETROBC; sta ze TONI in SVARUN, počakala na letališču, da bi ti ponižno pomagala s prtljago?

    Pa BRICU sem naročil, naj vodi in nadzoruje akcijo.

  • Lol je rekel/-la:

    Vsi se motite! Torej sem jaz najpametnejši!

  • petrovc je rekel/-la:

    MEFISTO: TONI-potrconi in SVARUN -Panslovanski, sta po vzoru nekega Adlošiča, kot na MOW letališču Scheremetjevo, izza vogala z listkom iin svinčnikom, špegala, kako sem prišel po stopnicah iz letala, zapisala in ušla!
    Barabe, s kufri sem se moral sam matrati!
    Še sreča, da je prišel moj prijatelj, dober prijatelj, z leve strani naše politične scene, ter me odpeljal domov!
    Sva se prijetno naklepetala, jaz se rad družim s takimi, ki ne mislijo kot jaz, toda so kulturni in razumni in Vito tak je! Vito je razumen in je prijetelj.
    Učiš in napreduješ se zgolj, če ti kdo postavlja pametne proti argumente!
    Ko to razmislim, nekaj zavržem, nekaj pa se ne da zavreči, ker bode v oči, da je res! In ko sprejmeš je slika ostrejša in popolnejša v barvah!
    In kar se z njim strinjam, pa noš verjetno razočaran:
    1. Janša dela svinjske napake, ko stopi v vsak kravjek na cesti! Morda, ne vem, je to njegova osebnostna napaka, maščevalnost KOMU je v tem stanju še potrebno lajdrati tele UDBOVCE?
    Tole okrog našega predsednika Turka je POPOLN strel v prazno!!!!!! To mi pa gre na živce, da bi ga prflodral, da se strezni! Pa jebe se meni, kaj so imeli pred dvajsetimi leti v Velikovcu, ko je pa narod lačen! JAZ sem tudi maščevalen! Sem pač Jud po kančku krvi! TODA, ko mi BRIC kulturno odgovori, vem, da sem ustrelil KOZLA! In ni mi težko opravičiti se! Brez tega bi bil Janša!
    2. Vladal je štiri leta in tudi delal napake! VEM! Popuščanje birokratom in sindikatom, danes krvavo plačuje Pahorjeva vlada!
    Ni uredil časopisa DELO!
    SW silom ili milom, tudi za ceno svojega položaja, odstopa!
    Mnogo nastavkov Pahorjevi vladi z njegove strani ni bilo dobrih!
    In tudi če bi on ostal, bi bili najverjetneje problemi.
    ITD
    Ne morem, prijatelj, da bi se z Vitom ne strinjal! Argumenti in fakti so na mizi!

    Kajti tudi VIto se strinja, da je dober VODJA! Vsaj po mizi zna USEKATI!!!!

    MI PA DANES rabimo avtotaritivnega in pametnega vodjo!
    Bojim pa se, DA POJMA NIMA o gospodarstvu! O Rusiji, o Aziji! Tam pa je naš kruh in naša potica!
    V Nemčiji je samo naš vzgled in kultura! Kot pravi PUTIN!

    Oba se pa strinjava, da nama ni jasno kako!

    In jaz osebno Drnovšku zamerim samo ENO, da takrat ni povedal resnice:
    -resnice o Depali vasi,
    -resnice o orožju!
    ALI
    Pa Depalo vas zaprl, kot je orožje!
    Uravnovešenost! Verjamem pa, da mu med takimi NORCI, kakršni so v našem parlamentu ni bilo lahko krmariti! Sami PRTRČNJENI!

  • angie je rekel/-la:

    . Janša dela svinjske napake, ko stopi v vsak kravjek na cesti! Morda, ne vem, je to njegova osebnostna napaka, maščevalnost KOMU je v tem stanju še potrebno lajdrati tele UDBOVCE?
    Tole okrog našega predsednika Turka je POPOLN strel v prazno!!!!!! To mi pa gre na živce, da bi ga prflodral, da se strezni! Pa jebe se meni, kaj so imeli pred dvajsetimi leti v Velikovcu, ko je pa narod lačen! JAZ sem tudi maščevalen! Sem pač Jud po kančku krvi! TODA, ko mi BRIC kulturno odgovori, vem, da sem ustrelil KOZLA! In ni mi težko opravičiti se! Brez tega bi bil Janša!
    2. Vladal je štiri leta in tudi delal napake! VEM! Popuščanje birokratom in sindikatom, danes krvavo plačuje Pahorjeva vlada!
    Ni uredil časopisa DELO!
    SW silom ili milom, tudi za ceno svojega položaja, odstopa!
    Mnogo nastavkov Pahorjevi vladi z njegove strani ni bilo dobrih!
    In tudi če bi on ostal, bi bili najverjetneje problemi.

    Petrovc, po dolgem času nekaj razsodnih misli.
    Čestitke!

    • MEFISTO je rekel/-la:

      PETROVC, zdaj ko te je začel hvaliti ANGIE, bom moral revidirati svoje mnenje o tebi.

  • petrovc je rekel/-la:

    MEFISTO: prijateljstvo se kuje v preizkusnjah! Mnogo izvoljenih, malo izbranih!

    ANGIE: tvoje strinjanje bi mi bilo drago, če bi bil tudi ti v stanju odrezati gnilo tvorbo na svojem telesu.