12. marec, 2011 | Vest

Trojna katastrofa na Japonskem

Dan po uničujočem potresu in cunamiju, ki sta v petek prizadela Japonsko, je ljudi zajel še strah še pred radioaktivnim sevanjem zaradi eksplozije v nuklearki Fukušima. Število smrtnih žrtev »katastrofe brez primere«, kot jo je označil premier Naoto Kan, medtem narašča in bi lahko doseglo več tisoč.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
95 x komentirano
  • Rogerg je rekel/-la:

    Vse sočustvovanje z ljudmi na Japonskem. Vendar še en dokaz kako je človek nemočen proti naravi. In v zadnjem času se kar vrstijo vseobsegajoča opozorila narave, da smo samo trenutni “najemniki” na tej zemlji. Avstralski aborigini v vsej 50.000 letni zgodovini za gotovo niso bili tako prizadeti ob naravnih nesrečah, kot smo današnji ljudje in kdo ve kako so si predstavljali Inki dogajanja v letu 2012.

    • jebiveter je rekel/-la:

      …….tudi marsovcem je čisto vseeno…..

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Jebiveter, ja Marsovcem je gotovo vseeno, če tebe pobere tsunami ali hudič. Kmalu bo vseeno tudi bližnjim sosedom,če se ti bo podirala streha nad glavo.
      Ker smo se v zadnjem obdobju obnašali vsi v stilu - kdo nam kaj more, mi smo najpametnejši in absolutno obvladujemo vse . In smo hiteli z dolgimi koraki -katastrofi naproti.

    • jebiveter je rekel/-la:

      “ja, če bi se meni podrla streha na glavi, bi računal na prijatelja, ROGERG, če bi me prizadel potres na Tebe, ROGERG in morda na MEFISTA. če bi pa me prizadel potres, podrla še hiša, pa še cunami, pa nate, ROGERG, MEFISTA in PETROVCA…….

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Jebiveter, hvala, da si me uvrstil v vse tri kategorije pri pomoči. Samo prosim, da me pri kateri pomoči, ki upam, da ti je ne bo treba nuditi, ne kličeš skupaj s Svarunom.

  • petrovc je rekel/-la:

    Rogerg: Ja! Toda kaze se tudi!
    Kako prav je imel Hegel!
    Japonci ne kradejo po trgovinh, ne kricijo in ne vijejo roke v nebo, pri tem pa sede na tleh in nic ne store! Ne derejo se vsevprek, da hocejo mednarodne pomoci!
    Japonci mirno in z zalostnimi ocmi spreemajo to trpljenje! Kot prav moja mala, pravijo nam “posevnooki”. VENDAR so to NAJLEPSE OCI, kar jih je naredil Bog, ko te vdano pogledajo!

    Japonska industrija stoji! To ni potres na Haitiju ali kje na balk-anu, ali v afriki, kjer se podre nekaj slamnatih koc in je vik in krik in raja namesto da bi resevala, raje ropa in se dere, da naj ji vsi pomagajo in spet ropa pomoc! Poznam razmere na Haitiju. BANDA!

    Tu greza izjemno nacionalno tragedijo! Ze tako ponizanega, kot Nemcev po II svetovni vojni in oplenjenega ljudstva s strani Angleskega imperializma!
    Iz te tragedije se boo resili sami!!!! To mi verjami!
    Oni niso klavrni in pritlehni in lopovski in zagamani in leni Zlovenci!

    Ja, Rogerg, Aborghini! Moj sin je eden tistih, ki je odsel iz Zlovenije, ker ni vec videl prihodnosti v tej dezeli levega ZLA! Najprej v USA za programerja, po tem v Avstralijo, kjer trenutno dela nacrte za naseja Aborghinov! Avstralska vlada vlaga ogromna sredstva za te prvoselce.
    In Belci imajo vsi po vrsti, normalni, v Avstraliji slabo vest!
    In VELIKO EVROPEJCEV NE VE, KAKSNA ZVERSTVA SO SI ANGLESKI IMPERIALISTI
    DOVOLII NAD DOMACINI, PRVOSELCI, V AVSTRALIJI!
    Sploh je Angleska zgodovina, kot zgodovina Rimljanov, ena sama laz, zlocin in krvoprolitje nedolznih!
    In tu se strinjam s udarnim geslom YU komunistov:
    “Smrt Angleskemu imperializmu!!!”

    Rogerg, prijatelj, pusti pa Inke, NIC se ne bo zgodilo v letu 2012! Verjami Petrovcu!

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Petrovc, “poševnooki” so pred nami “gnilimi” belci”, svetlobna leta kar zadeva modrost , zate “in persona” pa še v pogledu vdanosti .
      Kar pa zadeva Inke, pa le ne bodi tako gotov, ker redka sporočila, ki so se ohranila po španski “čistilni akciji” kažejo na to, da so obvladovali poleg tehničnih, tudi mnoge teme, ki jih mi danes imenujemo “mejne znanosti”. In z doktorskimi nazivi stojimo pred njimi kot tele pred novimi vrati.
      Kar pa zadeva pomoči, pa tudi otroci, ko naletijo na problem, pričakujejo pomoč staršev. Pred tem pa Bog ne daj, d bi jim “solili “pamet. Azijske kulture vedo, da je le rek “uzdaj se u se i svoje kluse” najjačje vodilo.

  • petrovc je rekel/-la:

    Rogerg: ne razumem v celoti tvojih hotenj v zapisu!
    Prvi odstavek?
    Drugi odstavek, se v celoti strinjam. Poslusal sem na to temo dveurno razlago ruskih vrhunskih strokovnjakov in jim verjamem, da ne bo nic.
    Tretji odstavek moras pa malo bolje razcleniti. Prihaja do kontradikta.
    Je pa res,da so po zverstvu druge svetovne vojne Japonci in Nemci sami sebe resili.
    In res je, da so Nmci in Japonci na samem vrhu svetovne lestvice IQ. Ceprav ne mislim, da je to najbolj pomenbno, je pa indikativno.

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Petrovc, hotel sem povedati, da so Aziati po modrosti daleč pred nami, kar se verjetno strinjaš in ti je razumljivo. Ti posebej pa, ki, kot si že nekajkrat zapisal, uživaš pijetno razmerje z Japonko, pa posebej ceniš aziatsko žensko vdanost, ki je zahodne ženske skorajda ne poznajo več.
      Kar se tiče napovedi, tudi jaz nisem za “prvo lopto” verjeti vsakemu. Ampak živi bili, pa videli. Kar se pa “strokovnjakov” tiče, ali ruskih, ali katerih drugih, je pa tako kot z opevanjem špinače in njene stokratne dobrostorilnosti do naslednjega strokovnjaka, ki je z novim doktorskim naslovom podal tudi popolnoma novo tolmačenje. Pa še strah psihološkega momenta je treba upoštevati.
      Tretji odstavek in pomoč otrokom pa se nanaša na mlade narode, ki se še niso prekalili , oziroma so po naravi nagnjeni k prošnjam za pomoč.

  • binebone je rekel/-la:

    Prah si bil in v prah se povrneš. Vse je del narave. Torej tudi katastrofe, take ali drugačne. Tudi povzročene s strani človeka. Človek je del narave torej so tudi katastrofe kot del narave ki jih človek povzroča. Prepričan sem, da je ta zadnja katastrofa del svetovne zarote tako kot leta 2004. nemenoma povzročen potres in potem morilski cunami. Takrat so na veliko palamudili, kakšno moč naj bi imel potres, 6,4 stopenj, potem 9,0 stopenj in 9,2 stopenj po Richteru. Washingtonov gusarji so takrat najprej palamudili, da je bil takrat potres na globini 10km potem se je ta globina povečala na 30km, kot petkov? Evropski sezmiologi pa so ostali pri trditvah, da se je zgodil potres na globini 10km?
    Prav tako so manipulatorji ves čas premeščali mesto potresa samo, da bi se izognili vprašanjem kako so vsa ta ogromna prostranstva lahko postala poplavljena, ker se med njimi in epicentrom nahaja ogromna naravna ovira Sumatra. Takrat se je zgodila vrsta močnih potresov se je najprej zgodilo severno od epicentra in ti niso bili tako močni,da bi sprožili cunamije? Izgleda, da so takrat nekaj prikrili in so zato tudi popravljali podatke o njegovi moči in bi to prilagodili razmeram katastrofe, ki je šele sledila. Potem so palamudiči govorili o področju potresa dolgem 1000 do 1200km, ki se je rastezala od severa proti jugu. Poznejše nove meritve širjenja potresnih valov so pokazale, da potres ni imel samo enega epicentra, ampak več. Zato je bilo tak potres nemogoče naprej napovedat. Še nekaj se je takrat dogajal čudnga. Ljudje, ki so v kritičnem trenutku bivali v hotelih in so jih 25. decembra opozarjali, da naj ne zapuščajo hotelov, ker se bo zgodil neobjašnejeni plimni val? In 26. decembra se je res. Čudn tole, da so uprave hotelov plašile svoje goste en dan pred neobičajnim plimnim valom. Rusi pa močno sumijo, da stojijo za katastrofo Američan. Rusi so poročal, da se je od 10. decembra naprej desetkrat povečala radiokomunikacija Američanov na tem področju in so Rusi takrat predpostavljali, da se bo tam nekje začel državni udar ali pa bo prišlo do vojne. Folk je vam znano, da Washingtonovc razvijajo plimne bombe in, da je povzročanje cunamijev ostalo glavno vprašanje njihove strategije raazvoja novega orožja. Poizkuse so že delali na obalah Nove Zelandije. Te plimne bombe imajo tako moč kot atomska bomba.”Načrt Seal” - “bomba cunami”! Torej take cunamije lahko povzroči bomba moči 9megaton. Sugurno je tudi petkova katastrofa umetno sprožena vse v cilju, da bi Azija postala totalno poslušna. To pa ni nič novega, ker so Washingtonovc skupaj z Rusi imeli take načrte pred več kot 30 leti kako bi zbrisali z lica Zemlje nekatera obalna mesta, prav s tako tehnologijo. Val povzročen z podvodno eksplozijo je ‘relativno’ čist, kar napadalcu omogoča prevzem kontrole nad kopnim in njihovim bogastvom.

    • jebiveter je rekel/-la:

      ….sedaj vem zakaj si binebone, ker imaš v glavi neprekinjeni potres najvišjemožne stopnje…..

    • jožek je rekel/-la:

      Binebone , morda pa je v ozadju nadnaravno sposoben supermane Janez Janša, uničevalwec človeštva (po Slavku Ziherlu)?

  • petrovc je rekel/-la:

    BINEBONE: pises:”……Rusi pa močno sumijo, da stojijo za katastrofo Američani. Rusi so poročali, da se je od 10. decembra naprej desetkrat povečala radiokomunikacija Američanov na tem področju in so Rusi takrat predpostavljali, da se bo tam nekje začel državni udar ali pa bo prišlo do vojne……”

    NE VEM, KAJ TI PISES NEUMNOSTI!

    Tu premljam vse Ruske oddaje!

    RUSI TEGA NIKJER NISO POROCALI!!!! IZMISLJAS SE!!!

    Rusi pa imajo konference znanstvenikov, ki se ne morejo opredeliti:
    1. Je prislo do tega, da je ena tektonsa plosca mocno trcila ob drugo in jo zajahala!
    2. Je morda, kar ne izkljucujejo, to vpliv lunine teznosti in spremenbe v gravitaciji, elektromagnetne!

    TOLIKO, RESNICA!

    Te pa vse blj sumim, BINEBONE=FORESTINA!!!!!!!!!!

    Take NEUMNOSTI nikomer ne koristijo!

    Japonska in bratska J. Koreja se bosta z Bozjo pomocjo izvili skupaj iz katastrofe! Tako mi Bog!

  • franko je rekel/-la:

    pri nas humanitarne organizacije trudijo za pompč prizadeti v različnih naravnih katastrofah.
    Občutek imam,da pomoči ne dobijo tisti ki jo najbolj potrebujejo.Zopet so vmes privilegiji,
    poznanstva,iskoriščanje samih organizatorjev društev prve pomoči-rdeči križ in ostale
    humane org.ki si same odrežejo velik kos sredstev,ki so namenjena solidarnosti.

  • franko je rekel/-la:

    Kar se pa tiče Japoncev pa vsa čast; ne tarnajo za vsako malenkost in si pomagajo med
    sabo-se vidi na kakšni kulturni ravni so.Pri nas ti pa privoščijo da ti gre slabo kot izrek
    (če meni krava crkne naj še sosedu).

  • binebone je rekel/-la:

    Miškolini: Rusi so za cunami leta 2004 v Indoneziji nekaj sumili Washingtonovce. Ne za sedajno katastrofo. Za petkovo, bomo moral še malo počakati. Mogoče par let. Potem pa bomo spet nekje prebrali kakšen skrivnosten članek za petkovo katastrofo. Rusi so tudi za potres, ki je prizadel Haiti nekam čudn gledal, ko so Washingtonov psi vojne takrat tem na okol imeli nekake zabušantske vaje mornarice, in naj bi takrat preizkušal tam neko novo orožje. Jebiga potem pa se je zgodila katstrofa in washingtonov zabušant marinc v številu 20.000 se je takoj po koncu potresa na hitrco izkrcal na obalo in okupiral Haiti. Potem pa so hitr tja prišle še lopovske okupacijske čete ZN. Torej so Hiti dvakrat okupiral. Kot pomoč so jim prinesli kolero. Tist, da Rusi niso ničesar poročal moraš kje drugje prebrat, če ni na Pop tv ali A kanalu to še ne pomeni potem, da Rusi ne poročajo o tem. Rusi skrbno pazijo na washingtonove pse vojne, nič jim ne uide. Torej si skrbno spremljal kaj Rusi govorijo za cunami leta 2004? V indijskem časopisu ‘Indian Daily Editorial’ 26. decembra 2004.je bila objavljena ocena karakteristike rušilnega cunamija v obliki vprašanja: “Če je to odločilna bitka ene države, kako bi ta država pokazala eli regiji kaj jih čaka, če bi slučajno katera od regij postala neposlušna. Indijska vlada pa je od Washingtonovih psov vojne 29. decembra 2004. zahtevala, da svojo gusarsko vojsko držijo izven teritirija Indije. Morate še kaj drugega braz ne samo Delo ali Dnevnik.

  • binebone je rekel/-la:

    Aja: Mal prepiha pa mi je sem in tja kako črko pomedlo. Okn sem zaprl.
    Ameriška vojaška baza nepoškodovana? Seveda sem še pri cunamiju leta 2004, 26. decembra.
    Da so Washingtonov psi vojne takrat namenoma sprožili morilski potres po katerem je sledil cunami govori podatek, ko so takrat ameriški mediji poročali kako ni Washingtonova vojna baza Diego Garcia sredi katastrofe doživela nobene škode. Takrat so se spraševali kako je lahko tako raven otok ostal nepoškodovan pred ogromno silo cunamija? V Delu in Dnevniku ali na POp tv ali A kanalu ni bili nobene debate na to temo? Čudn?

  • Rogerg je rekel/-la:

    @Bine Bone, maš rad bonbone?? Ni dodbro, da bi bil naivec kot je v povprečju slovenski folk. Ampak, da pa tako buriš svojo fantazijo in časopisne članke bereš s tako ihto, pa tudi ni dobro.
    A misliš, da je bil tudi potres Pompejev leta 74 po našem štetju ali oni silni 1775 v atlantskem oceanu povzročen po Američanih? Malo racionalnosti ti ne bo škodilo.

    • jebiveter je rekel/-la:

      @Rogerg, binebome ima podatke, da ami-vojska poseduje časovni stroj, po zadnjih podatkih so tudi izumrtje dinozavrov njihovo delo, o navezi s skrivnostno osebo, baje iz grosupjega, se še preverja, …. o tem bo podrobneje pisal tednik Mladina…..

  • petrovc je rekel/-la:

    MOCAN NAROD: ni dovolj, da so se v II svetovni vojni ZVERINE Angleske imperialisticne, kot na Nemcijo, spravile tudi na Japonsko!
    Sedaj se ta nesreca!
    Toda Japonci bodo v letu dni to preboleli. Organizirano, delovno, tiho!
    Ene same kraje ni bilo v tem kaosu. En sam koscek papirja ni bil ukraden. En sam policaj ne varuje razvalin.
    Okoli 11.000 ljudi je izginilo.

    Najvecji problem sedaj, ob sami nesreci, so ZAHODNI NOVINARJI! Samo vlacijo se po razvalinah in snemajo, da pa bi kamen premaknili so preleni! Skupina ljudi je resevala deklico pod temelji betona in lesa, kako bi potrebovali pomoc se nekaj rok, stirje Angleski novinarji pa so snemali in ne da bi POMAGALI!!!!! Posneli in odsli.
    Ljudje dobe v trgovinah, lahko kupijo, na osebo:
    1 vode na dan ( za umivanje, kuhanje, pitje), dve pomaranci, malo cokolado, eno malo konzervo tune, 25 dkg kruha, pest riza!
    Pa pri tem ni nobenih izkaznic ali zetonov! Nihce ne laze!!!! Nihce ne goljufa!!!

    Zahodni novinarji pa se nazirajo v hotelih, popivajo, tusirajo s 100 l vode/dan.
    SMRT ANGLESKEMU IMPERIALIZMU!

    Ocena skode znasa do 30 milijard Euro!
    Iz drzavnega budgeta je privatnim bankam dano150 mijijard Euro, za kratkorocna izjemno ugodna posojila narodu! Brez administrativnih kolabocij!!

    USA so ustanovile zracni most!
    Rusija je energense prekanalizirala v Japonsko!
    Kazahstan bo gro zita letos poslal tja!

    Zemeljska os se je premaknila za 17 stopinj! Dan je krajsi za 15 mili sekund.

    • jebiveter je rekel/-la:

      …..realno je še mnogo hujše……spoštovani petrovc, dogodila se ti je napakana katero bodo levi prijatelji skočili pokonci : zemelska os seje premaknila za 0.0017 stopinje…….pri stopinjah, kise ti je zapisalo, bi mi vsi skupaj plavali po prostranem vesolju…..

  • petrovc je rekel/-la:

    BINEBONE=FORESTINA!!!!!!

  • petrovc je rekel/-la:

    JEBIVETER: ja, imas prav, usle so mi mili st.
    Nikoli ne pogledam kaj napise, pisem pa hitro in iz sebe. Tako, da je v mojih, nekoregiranih, tekstih mnogo napak, to vem>

  • Mimi je rekel/-la:

    Petrovc, tu se pa skoraj v celoti strinjam s tabo.
    Tudi sama zelo spoštujem Japonce prav zaradi naštetih lastnosti.
    Tudi jaz mislim da bodo kmalu popedenali zadeve in sami, kot praviš, potiho in z vdanimi obrazi. :)

    Japoncem pa moje sočutje (čeprav jim nou ne vem kolk pomagalo).

  • Atena je rekel/-la:

    Dejstvo je, da je japonski narod utrpel opustošenje in potrebuje pomoč in to organizirano pomoč. V svetu je dovolj ljudi, ki so se pripravljeni odzvati klicu na pomoč. Beli, črni, rjavi, modri…vsi prav vsi smo človeška bitja tesno povezana med seboj v dobrem in zlu. Zlo pa ni nič drugega kot, to da smo pozabili kdo smo. Dvakrat boste brcnili žogo in že vas ne bo več in čemu je potreben tak hrup.

  • binebone je rekel/-la:

    Fouks: Japonerjem so elektarne zgradili Washingtonovc. Potem ni čudn, da se jim dogaja kar se jim.
    Če verjamete, da so katastrofalne poplave, hudi viharji, izbruhi vulkanov in potresi sedaj nekaj naravnega, jaz mislim da ne. Jebiga, kako bi me prepričali v nasprotno? Washingtonov psi vojne že lahko vplivajo na vreme, lahko delajo luknje v atmosferi, spreminajajo klimo, povzročajo suše, obilno deževje in s tem velike poplave in tudi potrese. Samo zakaj so prav sedaj izrabili Japonerje za sovražnike? Najbrž je to samo del planetarnega kaosa, ki ga bodo povzročili. Izgleda, da so naštudirali zapise in skrivne načrte Nikole Tesla. Foks tile blesavc lahko povzročajo z izkoriščanjem visokih frekvenčnih valov moči 1,7 gigawata (1, 7 miljarde watow) v področju od 1,8 do 10 megaherca v vrhnjeme delu sloja atmosfere. Z izkoriščanjem tako velike moči energije se lahko povzroči nepopravljivo škodo za kratek čas. Lopovi se gredo globalni vandalizem. Podobn primer je nastal tudi pri izkoriščanju eksperienta “PINE GAP” prkaterem so uporabili skalarne valove v središču avstralskega kontinenta. S tem preizkusom so povzročili povečano število močnih potresov, ki jih beležimo preko celega sveta. Fouks: Kar sprijaznite se in čakite na nove katastrofe.

  • dado je rekel/-la:

    Narava rada maščuje se,
    za vse zlo, ki storjeno ji je,
    pogoltnost kapitala prevelika je,
    da na naravo oziral bi se,
    zato večinoma nastradajo le mali ljudje,
    vedno tisti, ki do narave jim je,
    a kapital ob tem le še bolj napihne se!

  • petrovc je rekel/-la:

    BINEBONE: a, Nikola Tesla da je imel, je izdelal, nacrte za unicenje zemlje!? S poplavami in potresi in cunjamiji?!
    Imam se zlicko, vilice in nozek Lufthanse! Ce te zanima, primerni, za brskanje po kakem grobiscu ali smetiscu ali kamniscu!

  • binebone je rekel/-la:

    Kaj vse je ta človek imel v glavi in je tudi spravil na papir. Niso mu zaman dali naziv izumitelj za “Tretje tisočletje”. Ko se je ukvarjal s prevodnostjo zraka je pogruntal, da praznenje lastne napetosti več miljonov voltov povzroča spremembe v strukturi atmosfereskega dušika, ki se spaja s kisikom in drugimi elementi. Spremembe so bile tako hitre, da se je človk ustrašil, da se ozračje vžge. No, nekdo sedaj to lahko uporabi, za orožje pri vsiljevanju svoje volje. Potem je s svojim oscilatorjem lahko povzročil take vibracije, da bi rušil objekte in mostove. No, sedaj bi to lahko nekdo uporabil kot orožje, da prevlada nad planetom. Govoril pa je, da bi s tem oscilatorjem lahko prepolovil planet? Povzročil bi lahko, da bi se gore in hribi premikali kakih deset metrov gor in dol, reke bi se razlivale iz strug, zgradbe bi se rušile-civilizacija bi izginila. No, vidiš spet strašno orožje, ki ga bo nekdo uporabil, da bi s tem dosegel Novi svetovni red. Njihova formula je PROBLEM-REAKCIJA-REŠITEV. Folk sprijaznite se, vsak dan bo slabše. Alternativa je SUŽENJSTVO ali LAKOTA. Že vidim za kaj se bodo ljudje odločili. Zasužnji me, samo me nahrani.

  • petrovc je rekel/-la:

    BINEBONE: ce bova se komunicirala, se bo izpolnila zelja bedaka SVARUNA in se mu bom pridruzil!

  • binebone je rekel/-la:

    Tukaj si preberite in poglejte moje sume. Dobil sem potrditev.

    Is there a possibility that Earthquakes like the ones that erupted in Japan and Haiti were caused by the H.A.A.R.P technology. Evidence shows that H.A.A.R.P was turned on March 9th one day before the earthquake occurred in Japan.

    http://www.atlanteanconspiracy.com/2011/03/japan-tsunami-caused-by-haarp.html

  • Forestina je rekel/-la:

    intermezzo:

    In his first media appearance, Brian Manning, Private Manning’s father, speaks out for the first time.

    It’s a PBS FRONTLINE exclusive interview with correspondent Martin Smith.

    http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/2011/03/private-manning.html

  • petrovc je rekel/-la:

    MOJI LUBI KRANCI: stanje v Japonski uhaja izpod kontrole! Pricakuje se eksplozija Jedrske. Nivo zarcenja presega vse norme!
    Apokalipsa.
    Zvecer vec!

  • binebone je rekel/-la:

    Fouks: Tiste škart atomske elektrarne je gradil General Electric. Potem ni čudn, kaj se jim dogaja. Še bolj čudn pa je, da na otoku gradijo teke škart zadeve, čeprav Japonerji letno registrirajo 1500 potresov.
    Ja, južni veter piha proti Tokiju kjer je največja koncentracija ljudi na tako majhnem območju, 36 miljonov. Na Havajih pa naj bi že padal radioaktivni dež.
    To je del načrta “ORDER AB CHAO” - RED IZ KAOSA. Letos in naslednje leto se bodo zadeve stopnjevale. Kreatorji NWO nimajo več dosti časa. Smo v vojnem stanju. Naj bodo prekleti Gospodarji senc novega mračnjaštva - v tej vojni moramo zmagati!

  • petrovc je rekel/-la:

    MOJI LUBI KRANCI: Japonci so poklicali vojsko USA na pomoc! Se do danes pa niso prosili pomoci v hrani. Ceprav mesta nimajo vec kaj jesti!. Ni elektike, ni vode, ni plina, ni vec hrane. Za minimum cakajo v vrsti po 6 ur. Mirno, vdano, potrpezljivo! Brez prerivanj.
    Ne vem, zakaj zahodni novinarji porocajo o razseznostih s 30 urno zamudo! VEM!

  • binebone je rekel/-la:

    Roger: Na tvojem tudi ni nič pošlihtan. Malo se izobražuj ne. Pa še tale članek preberi.

    Alert: Fukushima Coverup, 40 Years of Spent Nuclear Rods Blown Sky High

    Wednesday, 16 March 2011 10:51

    ‘In addition to under reporting the fires at Fukushima, the Japanese government has not told the people about the ominous fact that the nuclear plant site is a hellish repository where a staggering number of spent fuel rods have accumulated for 40 years.

    The Fukushima Daiichi plant has seven pools dedicated to spent fuel rods. These are located at the top of six reactor buildings – or were until explosions and fires ravaged the plant. On the ground level there is a common pool in a separate building that was critical damaged by the tsunami. Each reactor building pool holds 3,450 fuel rod assemblies and the common pool holds 6,291 fuel rod assemblies. Each assembly holds sixty-three fuel rods. In short, the Fukushima Daiichi plant contains over 600,000 spent fuel rods – a massive amount of radiation that will soon be released into the atmosphere.’

    Read more: Alert: Fukushima Coverup, 40 Years of Spent Nuclear Rods Blown Sky High

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Binebone, ne trdim, da je moje podstrešje v celoti urejeno.Saj je bilo skupaj znešeno za filozofijo (modrost) in sovraži tehniko, v kolikor le-ta ni nujna za preživetje.Torej, tudi angleških tekstov ne, in se ne trudim razumeti do detajlov. Ker se lahko sporazumevam, ka je potrebno, v kar nekaj jezikih.Predvsem pa mislim in podajam svoja videnja in razumevanja v materinem jeziku.
      Ampak dejstvo je, da ti koristiš pri tvojem izvajanju razne izvore, za katere bi lahko trdili, da so namen ustvarjati “information extensiveness”.Kajti, da ne zahajam v detajle, moj rek je VEČ INFORMACIJ-SLABŠA INFORMIRANOST.
      In ko naštevaš ameriške “zasluge” za sranje na tem svetu, se ti pridružujem, vendar vse z dobršno mero logične kritičnosti.

  • petrovc je rekel/-la:

    USA: prvic, absolutno prvic, v zgodovini, ta vojska tako na domacih, kot na tujih tleh dela nekaj dobrega!

  • petrovc je rekel/-la:

    MOJI LUBI KRANCI: se spomnite, kakosem zacetkom februarja pisal, da je LAZ novinarjev zahoda, da so zamrznili 170 milijard Euro premozenja Gadafiju!
    Iz Svicarskih bank je bilo dvignjenih okoli 15 milijard. Za vojno!
    Glavni podporni steber Gadafija je KITAJSKA! Izrinila je zahod iz Libije!
    Napaka konjskozobega Carterja v Iranu se je ponovila!
    Kako prav in kako ODLICNA diplomatka je bila Condoliza Reis, se kaze ze sedaj!
    1994 je namrec izjavila v Kairu in v Saudijski Arabiji, da ne bodo vec podpirali sunitske prevlade v Arabiji!
    Kajti to rojeva le terorizem siitov!
    In sedaj so prepustili Arabijo klanju! Na milost in nemilost cepljenim Judom!

    Francija, Miterand je dobil mlijardo od Turkmenskega diktatorja, da je bil izvoljen!
    Sarkozi milijone in milione od Gadafija!

    Gnojnica EU politike!

    Danes je na RU TV1 bilo decidirano izjavljeno, po dokumentih:
    “Da je bil Winston Churchil NOREC! Bolnik na umu!”
    Pri prvem obisku pri Stalinu je izjavil Stalinu:
    “Rusi so orangutani!”
    In ko prevajalec ni hotel tako prevesti mi je zabrusil:
    “Prevedi tocno!”

    Stalin je bil prepricanja, da je Hitlerju se mogoce verjeti! Anglezem in Amerikancem pa nikakor!

    Pri vztrajanju, da se fronta odpr ne v Franciji, temvec v Grciji in Jugoslaviji, cemur sta nasprotovala tako Stalin, kot USA predsednik, je na trmoglavljenje in vprasanje USA predsednika odgovoril:
    “Tistih tam je najmanj skoda!
    Kajti jasno je bilo, da bo to za sabo potegnilo silovito bombardiranje!

    Chuchila bi morali posmrtno proglasiti za krvosesa clovestva!

  • petrovc je rekel/-la:

    JAPONSKA: stanje je doseglo kriticno tocko!
    17.000 Ljudi je izginilo.
    okoli 3.000 je uradno mtrvi.

    Radacija je prekrila komplet Japonsko.
    Ljudje odhajajo z letali, v USA, Kanado,…. kjer imajo svoje!

    Francoski novinar na RU TV pa je zjavil:
    “Mi ne hodimo iz hotela, ni benzina, je radiacija, spremljamo TV in porocamo!”

  • petrovc je rekel/-la:

    JAPONSKA:
    Apokalipsa se bliza.
    Gori vseh sest reaktorjev.
    Topijo se stotine ton izrabljenega goriva na temperaturi 4000 st.C.
    Vse to topi zelezo in beton!
    Situacija je usla izpod kontrole.
    Ljudje, ki so resevali do sedaj so prejeli doze, da se govori, bili so zrtvovani!

    Po mednarodni lestvici gre za katastofe od enega (1) do sedem(7) balov!
    Sedem balv je dosegel Cernobil.
    Japonskih sest reaktorjev in kar je najhuje skladisce izrabljenega goriva je doseglo balov!

    Samo se Bog lahko pomaga Japonski!

  • petrovc je rekel/-la:

    OPOMBA”…doseglo 6 balov”

  • binebone je rekel/-la:

    Pravi krvosesi so financ elite. Churchil je bil samo njihovo orodje tako kot Hitler, Stalin… Finac elite so futrale obe vojskujoči se strani. Ena taka najbolj močna financ familija na planetu, ki deluje iz Londona je dala leta 1923 ustanoviti Interpol, da bi ta varoval finančnike, ki so denarno futral tako ene kot druge vojskujoče se strani. Ta famila & Sons tudi sedaj stoji za zdraho na Srednjem vzhodu in želi ustanoviti veliki Izrael. In s tem ta familija računa, da bi to sprožilo totalno vojno v Arabiji. Seveda pri tem ta familija, ki obenem opravlja najboj umazana dela za RKC želi, da bi se tako med sabo istrebili muslimani in Judi. Revčki Judje ne vedo, da so samo žrtveno jagne. Ko jim bo kapnilo bo za njih in večino že prepozn. To pa tudi že veste, da je ta familja & Sons lastnica 80% ozemlja, ki so ga takrat enkrat kupil od Palestincev. Judje sploh nimajo svoje zemlje.

  • petrovc je rekel/-la:

    LJUBLJENI JAPONCI: vse okrog Fukusima-1 gre na slabse! Vse se odvija po hujsem scenariju!
    Japonsko caka samo se VELIKA katastrofa ali APOKALIPSA!
    In zivljenje na otoku ne bo vec MOGOCE!!!!!!

    Prvic v zgodovini je vceraj imperator Japonske spregovoril naciji po TV!

    Za ljubljeni narod bo potrebno najti nov dom!

    • Rogerg je rekel/-la:

      Apokalipsa je na Japonskem tukaj in zdaj, naša pa le še čaka pred vrati.

  • binebone je rekel/-la:

    jebačsape: Na Metelkovi sem bil nazadnje leta 1997 ko so tam imeli svoj prvenski nastop Noctiferija. Potem pa nič več. Na Metelkovi tudi nimajo tega znanja o tem kdo resnično vodi in vlada svetu. V Ameriki familija Rockefelerjev vse ostalo pa vodi familija Rothschild & Sons. To sta najmočnejši familiji v našem, Sončnem sistemu. Tile torej odločajo o obrestnih merah in koliko dolarjev lahko kroži po planet. Uničijo te lahko v hipu. Ves sraje, ki se dogaj po planet pride iz njihovih glav. če pa ni tako kot treba doda svoje svetovalec za zunajno politiki nekaj zadnjih predsednikov Zbigniew Brzezinski, ki v svoji viziji Novega svetovnega reda več ne vidi srednejga razreda, kjer bodo samo še gospodarji in sluge. Tega pa ne učijo v nobeni osnovni šoli, tudi v večerni ne.
    Ste imeli v tvoj osnovni šoli kaj učbenikov od Dr. Johna Colemana, Conspirator’s Hierarchy: The Story of the Commitee of 300, America West Publishers?

    • jebiveter je rekel/-la:

      binebone, glede na tvoje prispevke na zgoraj naslovljeno temo si naložil toliko neumnosti, da za”tvoje” umotvore ne gre izgubljati časa, če si v odsotnem stanju duha prebiral senzacionistična “dognanja” imaš vso pravico tudi v to verjeti……tvoje zeitgeist prepričanje je pa v poplavi astroloških znanostih za vsakodnevno “potrebo” samo komercionalna poteza gospodarjev kapitala, kateremu ne vedoč sam najbolj nasedaš….., to jaz preprosto imenujem POP-TV “znanost”, imej se……

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Binebone in Jebiveter, ne bodita no tako slovensko prepirljiva,kdo bo bolj pomemben.Saj jih imamo dovolj že v vrhu ( mislim oblastnike), zato nikamor ne gremo, kje , da bi sploh kam prišli.
      Dejstvo je, da se je na tem svetu sranje zbiralo po odstavkih zadnjih par desetleij. In ko v plazu sprožiš le en kamen, se cel plaz začne premikati.Ne glede na Rotschilde, Rockfellerje, Mursije, ali Cigane. Brž pojdita v Cerkev in molita, da se kaj takega ne prične dogajati v Evropi. Kar ni izključeno.

  • binebone je rekel/-la:

    Potres na Haitiju. Francoski satelit DEMETER je mesec pred potresom na Haitiju zabeležil dramatično naraščanje radiovalov ultra nizke frekvence (UNF) nad Haitijem mesec pred potresom moči 7, 0 v januarju 2010. satelit je vtirjen v orbiti 700km nad planetom. V začetku decembra 2010 so raziskovalci Tehniškega inštituta Seeres iz Grčije objavil podatke iz raziskave podatkov satelita DEMETER, ki je zabeležil drastične spremembe radiovalov v ionosferi nad Haitijem en mesec pred potresom. Energiaj UNF valov je narastla za 360% v času enega meseca.

    (Vir: technology Review, 9. december 2010., http://tinyurl.com/4aaquhv)

  • petrovc je rekel/-la:

    NEPRAVILNO: DELO.SI poroca, da hladijo reaktor z morsko vodo!
    Reaktor hladijo s mesanic morske vode in borove kisline!

  • binebone je rekel/-la:

    Tam imajo totalko! Černobil. Evakuacija že v radiusu 50 milj. Japonerji ne vedo kaj bi? Radiacija premočna in helihopter so lahko samo na hitr preleteli področje.

    Top US Officials: Japan Nuclear Reactor #4 Completely Breached, In Full Meltdown, Releasing Lethal Radiation – US Expands Evacuation Area To 50 Miles

    Thursday, 17 March 2011 10:02

    ‘Top US officials have testified before Congress today that situation in Japan has a reached a catastrophe of proportions on par with Chernobyl. Both the Secretary of Energy Steven Chu and Gregory B. Jaczko, the chairman of the Nuclear Regulatory Commission gave dire testimony before the The House Energy and Commerce committee.

    At this point both the primary and secondary containment vessels at the Fukushima nuclear reactor #4 are breached. To make matters worse radiation readings taken by the US indicate that the cooling pond is empty indicating which means the fuel rods are in a state of complete meltdown with no cooling to counteract the meltdown in progress.’

    Read more: Top US Officials: Japan Nuclear Reactor #4 Completely Breached, In Full Meltdown, Releasing Lethal Radiation – US Expands Evacuation Area To 50 Miles

  • binebone je rekel/-la:

    Dragi moji. Če ne verjameš v Darwina nisi izdelal šole. Ima še kdo težave z Darwinovo teorijo? Več ali manj vsi, vendar se naši otroci še vedno učijo to pravljico v šolah. In če ne “verjamejo” v to pravljico… ne naredijo razreda…

  • petrovc je rekel/-la:

    BINEBONE: tu pa nimam kaj pripomniti! Tudi sam mislim, da je ta teorija bedarija!

  • Rogerg je rekel/-la:

    Binebone in Petrovc, malo prej Binebone sem te pozval v Cerkev, vendar absolutno verjamem v Darwinovo teorijo.
    O sozvočju teh dvem skrajnosti ne bi načel diskusijo tukaj, le namig; ob funkcionalnosti Darwinove teorije je potebno spoštovati Boga ( torej slabega njenega mosilca Cerkev), da ne bi prehitro kot socius zaplavali na oblake, od koder nas potem Apokalipsa klati kot zrele hruške.

  • petrovc je rekel/-la:

    ROGERG: ni mogoce verovati v Darvinovo teorijo in Boga. Se ti ne zdi?

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Petrovc, to dvoje ni združljivo, če si skrajni zagovornik ene teorije. Vendar , da je Darwinov pristop popolnoma sprejemljiv, vsaj zame ni nobene dileme. In, da moraš spoštovati (se bati) Boga, ki ga tukaj predstavlja Cerkev, je pa tudi nesporno. Bati se Boga je osnova in vzdrževanje etike.
      Živi dokaz , da je Boga dobro spoštovati, so Indijci s svojim hinduizmom.Že tisočletja živijo v kastnem sistemu, pa nikomur niti na misel še ni prišlo, da bi uveljavljal socialne pravice. Seveda ne drži me za besedo, ker sem jaz najprej tudi komunist in za dodatek še Slovan.
      In, da je le Darwinova teorija sploh možna razlaga za razvoj vseh živih bitij , pa vsaj doslej nisem imel vzroka podvomiti ob nikakršni razlagi o sedemdnevnem ustvarjanju sveta.
      Seveda sprejemam kritiko, vendar na kratko ,artikulirano podaj razlog za tvoje dvome. Pozdrav

  • petrovc je rekel/-la:

    ZANIMIVO: Ismail Gadafi je v intervjuju nanizal zanimive fakte:
    1. Revolucije v Arabskem svetu je imenoval prevare!
    2. Za Libijo je krivdo naprtil Palestincem, pa korporacijam v Egiptu in Libiji, pa bradatim siitom, pa mslimanskim ekstremistom, pa brezvernikom-ateistom, pa Alkaidi.
    3. Tocno, kot bi posusal kakega Izraelskega ministra.
    Ostalo niti ne bi pisal!

    Jasno, zakaj bo ostal predsednik Libije ISMAIL GADAFI!

    MI, Slovenci, pa tega nismo izkoristili, s samostojno politiko! Kje je Tito, ki je znal! Samo se Petrovc ga doema!

  • petrovc je rekel/-la:

    ROGERG: ti si clovek, ki imassvoj svet in v tem se ne da nic spremeniti! Jaz pa nisem pridigar, da bi te krstil!
    Ko bos spoznal vso globino Michelangelovega ustvarjana Adama, VSO! Morda lahko na to temo!
    Za mene je Darvinova teorija o cloveku, idiotizem! Bi se ze prej strinjal s ZF teorijo o zunajplanetanih!
    To, da si slovan mi nic ne olajsa ali poslabsa. Kajti jazljubim Bogabojece in ponizne in blage.
    Meni je najblizji JEBVETER!!!

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Petrovc, na kratko mi pojasni kako je tebi najbližje razumevanje razvoja človeka; ali potom stopenjskega razvoja (Darwin), ali s “pomočjo” Adamovega rebra (Cerkev).
      Kar se pa tiče preferencialov, pa seveda ima vsak nekoga, ki mu je miselno najbližji. Vendar to ne sme vplivati na razumevanje o nastanku in razvoju sveta. Ker, ko se razidemo pri teh dilemah, kako se naj najdemo pri dilemah, ki se nanašajo na imenovanje barabe za vrhovnega ali ustavnega sodnika.

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Petrovc, in ni pridigar tisti, ki te krsti. Pridigar je tisti, ki prenaša to, kar so drugi naumili. Krstnik pa je le formalni potrditelj , da se je nekdo dal ukalupiti. In hvala Bogu, niti jaz nisem ne pridigar, niti krstnik.
      In ker je tako”trmastih” ljudi malo se stvari odvijajo po vnparej predvidenem scenariju za poslušne. In načrtovalci izgubijo orientir -posledice so pa že nekod, drugod pa še bodo vidne.

  • petrovc je rekel/-la:

    ROGERG: resnica je preprosta! Bog je velik! To govore pastirji v stepi in to je govoril Einstein!
    In moje srecanje z Bogom, v trenutkih smrti na Avtocesti pri Spitalu, mi to vero zadostuje. Ceprav sem bil do tedaj nejeverni Tomaz! Vse imam zapisano, vendar to ni za to publiko, ki tu pise in bere!
    Jaz verujem in jaz ne odstopam od komunizma, postenega, v odnosih med ljudmi!

    Janez Krstnik je bil prvo pridigar. Pa to sploh ni vazno!
    NIKOGAR nikoi nisem hotel ukalupiti, sicer bi sprejel tisto ponudbo in bil danes na vrhu SLO drzave!
    Jaz sem svoboden!
    Nisi ne pridigar, ne krstnik, ce ciklas v svojih verzijah resnice in isces smet v oceh rugih.
    Nic ni tako, kot se vidi!
    Kdor izgubi, dobi!
    Jaz sem sel do dna, da vidim, sem izbran in izvoljen, da se spet zmorem povzpneti na vrh!
    Deli hleb z brati, ki te imajo radi!

  • petrovc je rekel/-la:

    ROGERG: da bos vedel, CENIM TE!

  • Rogerg je rekel/-la:

    Petrovc, jaz bom tebi izjavil, da te cenim, v prvi vrsti. Sicer ne bi s teboj diskutiral.
    V Boga verujejo preprosti, ker jim je to vodilo in tudi miselni vodje ga ne zavračajo, ker bi to pomenilo skretati iz poti etike.
    Etiko ali pravila obnašanja imajo tudi ljudstva, ki religije nimajo definirane. In tudi norme desetih božjih zapovedi, ne sicer s čisto istimi “postavkami” imajo tudi vse religije sveta. Tako, da lahko razumemo, da je spoštovati Boga, ali biti pobožen, biti tudi etičen. Mera etičnosti pri pobožnosti je seveda lahko na različnih nivojih.
    In ko je v začetku 20 stol. lažni “komunizem” zavračal religijo, je zavračal tudi etiko. Posledice so vidne na vsakem koraku v vsaki državi “namišljenega” komunizma.
    Drugi del problema, ki sva si ga postavila, pa se nanaša na razvoj vrst, oziroma Darwinov pristop. Svet, ki sem ga obšel pokriž in poševno, razpolaga s toliko vrstami živih bitij, rastlin in končno ljudi, da drugo razumevanje kot, da se je skozi milijone let, počasi od amebe preko homosapiensa, razvil tudi človek.( Z vsemi svojimi stranpotmi). Konkreten dokaz za to, da so določene vrste na raznih koncih sveta na različni stopnji razvoja, potrjuje to hipotezo. In če rečem, da imajo črni prebivalci Afrike mlajšo dobo razvoja za seboj kot belci ali aziati, nisem s tem rasist.Je gotovo dejstvo, ki ga moramo spoštovati.
    V celoti belci, predvsem Španci (zaradi religije in požrešnosti) in Angleži (zaradi hipokrizije in požrešnosti) niso tako pristopali ob kolonizaciji.In to vse do par let nazaj. Zato nam Bog pošilja opozorilo, da smo prekoračili mejo. Ne mislim na Boga v osebi , ampak Boga kot etično izravnalo.
    Indijska filozofija izravnave pravi, da se na svetu vse izravna. In če nisem dovolj močen, da bi si to izboril sam, bo za to poskrbel Bog, ki bo na dolgo stezo priskrbel zadoščenje. In te filozofije, ki jo absolutno upoštevam, se tudi poslužujem. Zato moj svet je res moj svet.Ga ne maram deliti z drugimi in tudi ne vstopa drugim vanj.
    Na moje vprašanje kako si razlagaš nastanek in razvoj vrst nisi odgovoril. A verjameš, da je Bog pozval Adama naj mu daruje rebro, da bo naredil Evo. Lahko smo najbolj romatični zanesenjaki, ki imamo preferencialno najraje največjo barabo kot fizično pojavo, ne smemo odstopati od pravil objektivnega razmišljanja v filozofiji (modrosti). Kajti kakor hitro smo pripravljeni pogledati skozi prste svojemu otroku, ki je zagrešil napako in ga ne kaznujemo, nimamo več pravice soditi drugim.

  • petrovc je rekel/-la:

    ROGERG: biblija je polna prispodob! Biblija najprej ni resnica o Bogu, temvec resnica o cloveku in njegovih nagibih, strasteh in razlaganje njegovih nagonov. Bolj je kodeks pravil moznega sozitja skupnosti, kot zgodovina in razlaga Boga!
    Pusti risto rebro. Morda je s tem hoteno med vrsticami povedati, da obstajajo razlike med zensko in moskim. Razlike v nacnu dojemanja in odzivanja na dogodke in stanja.
    Seveda se svet spreminja, toda v osnovi se prilagaja, nikoli pa ne skace iz ene vrste v visjo, drugo vrsto.
    Iz bakterije NIKOI ne bo nastal razmisljajoc induvidum.
    Komunizem je v mnogo manj nevarni obliki ogozal etiko vere, kot o pocne banditski liberalizem!
    Tudi v komunizmu je bil kodeks vedenja! V banditskem liberalizmu ga ni!
    Geslo SVOBODA, ENAKOST, BRATSTVO, je norma, kjer vsak dela kar hoce!
    Samo navidezno, v resnici je tisti, ki ima denar, bolj enak. Tisti s pocestno mentaliteto bolj svoboden in tisti ki ubije brez sramu vecji brat!
    Ni vernik tisti, ki ubija v imenu kriza! Spanci.
    Ni civiliziranejsi tisti, ki zganja pedofilijo v imenu visje civilizacije. Anglezi.

    Vesolje je organizem. Zemlja je del tega organizma. In ker smo se kt bacili, razvili preko vsake meje, se organizem odziva s antibacili.

    Tudi jaz nikjer nisem navajal, da je Bog oseba! Bog je vesoljni razum! Bog je lahko tudi sef laboratorija, mi pa bele miske. Bog si ga vedi.
    Ce bi vedel, bi ne iskal! Sam bi bil Bog.

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Petrovc, dobro razmišljanje. Pa, da ne bova preveč okupirala teh strani, le še replika na temo:
      Komunizem je v mnogo manj nevarni obliki ogrožal etiko vere, kot to pocne banditski liberalizem!
      Tudi v komunizmu je bil kodeks vedenja! V banditskem liberalizmu ga ni!
      Da , komunizem po vojni je bil še voden od ljudi, katere so starši vzgajali v Božjem strahu. Par generacij pozneje pa, ki niso poznale ne božjega stahu niti čiste etične vzgoje, pa so se pojavili bandiski liberalci.
      Zato tudi, če so kvazi komunisti po vojni še imeli kaj etičnega, današnji tako imenovani levičarji, nimajo niti trohe socialnega čuta, niti moralnega držanja.
      Da gredo stvari v dokončen razpad vseh norm (etike) pripomore še denar. In za izravnavo so že vidne bariere, ki jih ima Zahod v obliki brezposelnosti in temu sledečih posledic.

  • binebone je rekel/-la:

    Jaz verjamem do so naciji zavzeli Belo hišo in celotne Združene države Amerike. In verjamem, da je Obama podtaknjenec in je v resnici tujec. Vse tist o njegovem rojstvu na Havajih je velik ponaredek.
    Znanstveniki so zelo nesigurni o življenju na Zemlji; mislijo, da življenej na pripada Zemlji. Če se je življenje začelo kot serija, spontanih kemičnih reakcij, zakaj ima potem življenje na Zemlji samo en izvor, a ne množice slučajnih izvorov? Zakaj vsa živa bitja na Zemlji vsebujejo premal kemičnih elementov, ki jih je tako veliko v sami Zemlji in preveč tistih elementov, ki so na našem planetu zelo redki. Položaj človeka v verigi evolucije je velika uganka. Najprej so našli nekaj zlomnjenih lobanj in preko njih ugotovil, da se je človek prvič pojavilč pred 500.000 leti v Aziji. Najdejo pa se zmerom starejš fosili in so ugotovil, da se mlin evolucije vrti mnogo boj počas. Torej pojava prednika-opice se danes datira v čas 20.000.000 let. Odkritja v Vzhodni Afriki pa odkrivajo prehod v človeku podobne opice (hominidi) pred 14.000.000 let. Približn 11.000.000 let pozneje se pojav prvo bitje opica-človek, ki se ga lahko uvrsti pod imenom Homo.
    Prvi pa ki ga lahko imenujemo človek-napredni australopitek-je živel v istih predelih Afrike pred približno 2.000.000 leti. In moralo je preteči še miljon let, da se pojavi Homo erectus. In končno 900.000 let pozneje se pojavi prvi primitivni človek: imenvan Neandertalec imenovan po mestu kjer so prvič našli nejgove ostanke. Toda kljub časovnemu razmiku od 2.000.000 let ki deli naprednega avstralopitka in neandertalca se njihova kamnita orodja nerazlikujejo skoraj v ničem in tudi njihov pripadniki se praktično niso razlikovali med sabo.
    In glej čudo, nepričakovano, se približno pred 35.000leti pojavi praktično od nikoder, nova ljudska rasa-Homo sapiens (modri človek), in izbriše neandertala s površine Zemlje. Ti moderni ljudje, imenovani kromanjonci, so bili do te mere tako podobni nam, če bi jih oblekli v moderno obleko jih v množici sploh ne bi opazili. Da se pojavi tako bitej v tako kratkem časovnem razmaku je popolnoma nemogoče in neverjetno. In ta strašen napredek se naj bi zgodil celo v času Ledene dobe, kar je najbolj težak čas za nekaj takega kot je evolucija. Dobr kaj se spolh matramo kako in kaj v Stari zavezi piše in v drugih starih zapisih , da so nas ustvarili bogovi.

  • petrovc je rekel/-la:

    JAPONSKA: pet (5) od petdesetih “kamikaz’ herojev, zrtvovanih, je danes zjutraj umrlo! Zrtvovanih 50 za usposobitev delovanja hlajenja v Jedrski.
    Vseh petdeset je podpisalo lastno smrtn obsodbo, da to pocno po svoji volji, za Japonsko in da se zavedajo, da bodo zaradi tega umrli!
    To so podpisali tudi vsi gasiilci, ki iz daljave gasijo reaktor.

    Kak bi ravnali Slovenci? Bi se jih naslo par sto?

    JE Krsko prenese samo 6 balov potresa.

  • petrovc je rekel/-la:

    DARVIN: na planetu zemlja se je v milijardah let nekajkrat, veckrat, zivljenje popolnoma zamenjalo.
    Govorim posebno o zivljenju razumnih bitij, ki so temu tudi najbolj podvrzena.. Torej tudi clovek.
    Mi, “razumna” bitja obstajamo milisekundo vesolja.
    Drugace je z nerazumnimi bitji, zivljenji, kot so bakteriije, ki prezive iz ene kozmicne epohe v drugo.

    Imamo dva dokazana vida takega zivljenja in obstoja. Bakterije v kometu, najdenem v Sibiriji. In bakterije v jezeru zvepla in vrenja, Mono v nacionalnem parku v Kaliforniji. Za nas pojem zivljenja popolnoma nemogoci, strupeni, pogoji.
    Sok za znanstvenike, ne pa za filozofe!
    Baterije so zakonzervirana forma zivljenja. Ne unici jih ogenj, led, zveplo,…
    Pogojih, ki so prisotni tudi na drugih planetih, kjer danes ni raumnih bitij.
    No, pri ugodnih pogojih se zmorejo razviti v kompleksnejsa bitja!
    To je pravzaprav tema astrobiologov.
    Zakonzervirane bakterije bi lahko bile zacetek zivljenja na zemlji.
    Tukaj Darvinova teorija sedi, pije vodo!
    Iz tega logicno zakljucimo, da je na vecini planetov v vesolju zivljenje, vzklitje zivljenja, mozno!
    Da so nekateri, vecina, ki jih poznamo, planetov, v zakonzerviranem stanju!
    Fakt je, da je okoli 25% sistemov v vesolju podobnem soncnem, nasemu, sistemu. Ima planete podobne zemlji, torej so v coni “obetanja zivljenja”
    Danes vemo, da odkrit planet strani NASA, ki je kopija zemlje ob rdeci zvezdi Gliese 581 v ozvezdju TEHTNICA! (Moje znamenje) Od nasega soncnega sistema oddaljeno 20 svetlobnih let.

    BOG-VESOLJNI RAZUM: kdo in kako je prislo do teh “zakonzerviranih” oblik primatov zivljenja?
    Kdo in kako naredi preskok, kot ga je clovestvo dozivelo kakih 40.000 let.
    Kdo so izginul civilizacije (Faraoni)?
    Od kje na stenah piramid slik letal, podmornic, helikopterjev?
    Cemu v korenih verstvih slika boga s krozcem nad glavo?

    Samo ena je razlaga, Bog!
    In ironicno, Laboratorij!

  • binebone je rekel/-la:

    Stanje ki se dogaja in bo vsak dan bolj krvavo. tukaj nam ne bo Bog pomagal. Človek si bo moral sam pomagati.
    Končni spin Nove svetovne ureditve. So aktualni, naizgled spontani protesti ljudi in revolucije širom sveta, v resnici vodene in manipulirana dogajanja za katerimi stojijo javnosti nevidne sile Nove svetovne ureditve.

    Veliko število ljudi preko celega sveta bo sovražilo Novo svetovo ureditev in bo umrlo , ker se bodo temu uprli.
    H.G. Wells, Nova svetovna ureditev (1939.)
    Torej fouks, sile Nove svetovne ureditve želijo, da se sedajna svetovna ureditev uniči, da bodo potem lahko organizirali svoj predvideni sistem (svojo hakslijevsko in /ali orvelowsko svetovno vlado)
    Sile Nove svetovne ureditve želijo, da bo sedajna svetovna ureditev uničena v velikem trpljenju preko celega planeta s pomočjo ultra-nasilne družbene preobrazbe. Sile nove svetovne ureditve imajov načrtu uničiti celi svet (uničil bodo kmetijstvo, uničit okolje, uničenje ne-monopolno pridelavo hrane, uničenje suverenosti držav preko celega planeta, uničenje svetovnih religij, uničenje naše zavesti skratka uničit nameravajo koplet civilizacijo. Vse to se že dogaja. To delajo s pomočjo terorističnih napodov potem pa za to obtožijo nekega drugega ( false flag), z ispiranjem pameti posebno (preko masovnih časopisov in sistemov javne šole), s pomočjo vojn, s pomočjo zastrupljanja s pomočjo chemtrailov, s pomočjo zastrupljanja pitne vode in hrane ali s pomočjo nekih kombinacij teh ali drugih kombinacij. Torej sile Nove svetovne ureditve bodo napadle same sebe. To je še v začetni fazi. In iz tega napada na NWO bodo poizkušal izpeljati načrt njihove ureditve. Enkrat v kratkem bodo začeli propagando proti bankam (državnim in narodnim preko celega sveta) da sotobanke NWO in ne dasov resnici te banke marionete NWO, kazali bodo s prstom na teka banke, potem pa bo folk take banke napadel,ki bodo potem uničene, in sile Nove svetove ureditve bodo lahko naredile kar bodo hotele: družbo brez denarja, svetovno bančništvo delnih rezerv ind. Koraki v to smer že potekajo. Samo ljudem se niti ne sanja, da resnični sovražnik ni ta na katerega bodo s prstom pokazali. Resniči sovražniki človeštva so nevidljive sile, ki jih ni v nobenih korporacijskih časopisih.Da skratim.
    Problem: ’sile’ Nove svetovne ureditve (ki so v resnici fsNWO)
    Reakcija: svetovni upor proti fsNWO
    Rešitev: na sceno stopijo prave sile Nove svetovne ureditve (psNWO)
    Torej čakajo nas načrtovna ekonomska svetovna kriza in množice lačnih bodo sprožile neskonnčno nasilje. No, vse to je načrtovano…

  • petrovc je rekel/-la:

    LIBIJA: popolnoma NESPOSOBNA SLO diplomacija!
    Namesto, da bi se prikljucila Nemciji in Rusiji in bojkotirala (vsako) Anglesko lumparijo v svetu, podpre zaprtje zracnega prostora v Libiji!
    IDIOTI! HLAPCI Angleskega pedofilskega imperializma!

    Mimogrede od 180 pedofilov na najvecji svetovni pedofilski mrezi jih je 120 ANGLEZEV!
    V Avstraliji so posiljevali in se izzivljali nad petletnimi Aborginkami in fantki, podobno v Indiji!
    Mnozicno, prakticno 90%!
    Ni jih zastonj Hitler imenoval izprijena demokracija v prpoadu!

    Kaksen idiotizem! poseci v vojno v Libiji! Naj se sami pokoljeo!
    To je drzavljanska vojna!
    Sedaj bo takole, naprimer: Francoski avion sestrelijo! Jasno pride ekspedicijski oddelek na kopno, da resi posadko in kopensko vmesavanje se zacne!

    Namesto, da bi z zviti Titovo diplomacijo podprli kar obe strani in dobili za tem levji delez pri obnovi porusene dezele. Vec ko se grejo, vec bo poruseno, vec bo za delati, vec bomo zasluzili!
    Nimajo pojma o diplomaciji!
    Morali bi od ideje, do zasnove delati na paktu: Nemcija-Slovenija-Rusija!

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Petrovc:
      Morali bi od ideje, do zasnove delati na paktu: Nemcija-Slovenija-Rusija!
      Jaz bi te dopolnil: Nemčija-Slovenija-Spodnji Kašelj-Rusija.

  • petrovc je rekel/-la:

    Rogerg: oprosti, ni mi potegnilo, kdo je: “Spodnji Kaselj?”
    ce mislis Avstrijo, za Avstrijo in Poljsko imam plan!
    Avstrijo na polovico!
    Pol Dezeli Kranski, pol Nemciji!
    Tako in tako je to salama drzava!
    Polsko na polovico.
    Pol Rusiji, pol Nemciji!
    Tako in tako so s Poljaki sami problemi!Vsi kanclagerji na Polskem so Polsko delo!

  • petrovc je rekel/-la:

    PRJATLI: edina stran, ki je niso popacali SVARUN, TONI, SAMVRAG, … s svojimi fekalijami!
    Uzitek citati.

  • petrovc je rekel/-la:

    DELO.SI: ne vem, kje ta casopis, poden postenega in realnega obvescanja pobira novinarje! Na komunali Ljubljana?!
    1. Elektricni kabel se ni prikljucen na NE Fokusima na Japonskem! Bil naj bi jutri zjutraj in zaceli bi testi!
    2. Francozi vstopili v zracni prostor Libije! Ze sestrel;ili letalo in sodelovali v bojih okrog Bengazija, unicevali Gadafijeve tanke!!

    Tako je, ko se Angleski imperij ustrasi za svoje imperialne delitve!

  • petrovc je rekel/-la:

    PARALELE: ta vlada je Krancem naredila veliko vecjo skodo, kot potres na Japonskem!

    1. Potres na Japonskem je terjal okoli 20.000 zivljenj! Pri 60 milijonih Japoncev.
    TA VLADA pa je v dveh letih izselila okoli 5.000 mladih Krancev, izobrazenih, tehnicnih specialistov! Pri 2.000.000 Slovencev. Torej kar 150.000 ZIVLJENJ!

    Ta vlada je Slovencem ubila 150.000 zivljenj.
    In jih zamenjala za kriminalce iz balk-ana!

    2. Japonska je s kontaminacijo unicila okoli 1,2% teritorija!

    Ta vlada pa je s unicenjem gospodarstva unicila 40% teritorija Slovenije!

    3. Japonski narod se je v tej nesreci povezal, poenotil, postal moralno mocan!

    Ta vlada pa nas je moralno in nacionalno UNICILA!

    Zakljucek: ta vlada je za Slovence vecja kazen Bozja, kot za Japonce Cunjami, potres in jedrska katastrofa skupaj!!!!!

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Še parmesecev mora miniti, pa bodo tudi naši posldnji rdeči bratje ugotovili, da so vse japonske nesreče mačji kašelj v primerjavo s katastrofo, v katero so nas spravili.

    In Slovenija ni Japonska, ki bo takrat že okrevala.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Čeprav vem, da bomo jedli travo, privoščim rdečim bratom še en mandat.

    Le tako se jih bomo enkrat za vselej znebili.

  • petrovc je rekel/-la:

    JAPONSKA: V Ruskem casopisju se pojavljajo znimive teorije, priprava nacije!

    Tako se je prvic pojavil predlog da RUSI PUSTIJO JAPONCEM POSELITI DALJNI VZHOD!
    Predlog odobravan, s simpatijami sprejet, s strani naroda, kajti tako bi dokoncno resili mejo na reki Amur! Tam letno preide mejo na sto tisoce Kitajjcv. Japonci bi bili pregrada!
    In Rusi Japonce in Korejcein Nemce visoko cenijo!
    Ne marajo pa Kitajcev!
    Ob tem je ponujena celotna regija Japoncem v upravljanje, kot njih nova domovina in ponudba vsebuje tudi naziv in status: “Avtonomna pokrajina Japonija!”

    Narod pritrjuje, odzivi so navdusenje, ces, Japonci so delovni, cisti, umni, za nas bo to SAMO NAPREDEK!
    Sedaj VIDITE, zakaj LJUBIM RUSE!
    Ker so prakticni in kot nacija mocni!

    Si predstavljate, da bi Slovenci sprejeli SVOJE iz Nemcije tako z ljubeznijo!

    Rusi imajo s tem ze izkusnje, pred sto leti in malo vec, so tako pustili priselitev kakih dva milijona KOREJCEV!
    Ti Korejci so kultivirali Rusko AZIJO! Kazahstan, Uzbekiston, Kirgizistan…, so kultivirali Korejci in Nemci!

    In bila je okrogla miza okoli Japonske!
    In Bilo je vprasanje, brez odgovora:
    “Kdo je dolzan bdeti nad usodo clovestva?”
    “Je korektno tiho sedeti ob strani in molcati ali izpolniti vlogo, ki je vsakemu dana, kot razumnemu bitju!”

    In ne slepite se, s Jedrskimi reaktorji Fuksima-1 ni se vse reseno!
    Zalivanje z morsko vodo in borovo kislino ni dalo rezultatov!
    Na TV Japonske je jokal nacelnik tistih 300 gasilcev, ki gasijo Jedrsko, vsi so jutri mrtvi!
    Umrli so za vse clovestvo!

    In ti ljudje se niso zrtvovali samo za Japonsko!
    TI LJUDJE SO SE ZRTVOVALI ZA NAS VSE!!!!

    In zanimivost, sodelovali so predstavniki raznih partij in verstev.
    Izvajanje vsakega se je nanasalo na temo: Japonska in trojna katastrofa
    Marsikaj bi se lahko naucili iz teh izvajanj! V glavnem pa socutja in zelje Japonski, da ji pomaga tudi Bog!

    Pa pride na vrsto ruski Rabin, vrhovni predstavnik Judov!
    In zacne o holokavstvu in zahtevah, kako je potrebno preganjati tiste, ki oporekajo holokavstu!
    Nic o Japonski!
    P te so prfuknjeni, te cepljenci !

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Japonci bi lahko uporabili naše levičarje.

      Ti so še bolj samomorilni in so se vedno pripravljeni žrtvovati v dobro človeštva, če jim tako narekujejo interesi njihovih žepov.

  • petrovc je rekel/-la:

    MEFISTO: v Zloveniji nebi nasel ENEGA SAMEGA, ki bi v podobni nesreci v NE Krsko storil to, kar so storili ti Japonci!
    Vsa imena in priimki so tajnost!
    Vsi so ze proglaseni, zaziva, za nacionalne heroje!
    350 ljudi je podpisalo lastno smrt, pri polni zavesti, za NACIJO!
    ZA VES SVET, clovestvo!
    Slovenci pa bi razgrajali in se drli, naj gre vse zuground, saj bo sla Avstrija tudi!

    Nemci so se odpovedali okoli 50.000 ton tekocega plina/uro! Danes gre, stece, na Japonsko, po dogovoru Putin-Merklova! V pomoc energetski luknji na Japonskem.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    PETROVC, Japonci so v primerjavi s Slovenci pravi amaterji.

    Naše naivno ljudstvo je izvolilo vlado, ki po katastrofičnih posledicah odtehta vse tri japonske nesreče.

  • petrovc je rekel/-la:

    MEFISTO: razlika med Japonci in Zlovenci:
    1, Japonci so izgubili kakih 22.000 ljudi.
    2. Japonci so se problema lotili strpno, delovno in resno.
    3. Japonci so so dolgorocneje izgubili kaki 1% ozemlja!
    4. Japonski imperator je pred TV spustil solze za SVOJ narod. Da gre za najhujso preizkusnjo v zgodovini Japonske.
    5. Da so ljudje, ki so zrtvovali zivljenja za Japonsko NACIONALNI, kamikaze, HEROJI!
    6. In ni bilo ene same kraje!

    Iz tega izhaja, da se bodo resili!

    ZLOvenci: (vse gledano absolutno, (Japoncev je 30x vec!)
    1. Ta vlada nam je UMORILA 75.000 mladih strokovnjakov
    2. Problem obravnavamo azgrajasko in naduto! Nic ne delamo.
    3. Pod porusenimi tovarnami smo izgubili kakih 2% ozemlja
    4. Nas predsednik vlade nas prepricuje, da smo srecen narod! Da smo upraviceno optimisti. Da smo na varni strani radar-izacije. Da jo sibamo 100 na uro! Da nismo njegov narod.
    5. Da so ljudje, ki so tvegali sebe in druzine 1991, kriminalci!
    6. In krade se na vsakem vogalu!

    Iz tega tudi izhaja, kam lahko pridemo, ce se ne zamenja komplet vodstvo Zlovenije in obnovi Slovenija!

    Nam pa levicarji pripravljajo demonstracije, da bodo pripeljali levicarja, Potocnika in ostali!
    In da bo narod spet, neumen, ploskal!

  • G. Donald Jeff MD. je rekel/-la:

    V vednost:

    S tem vas obvešcamo, da je Donald Jeff POSOJILA FUNDACIJA trenutno navajate posojil za posameznike, podjetja in sodelovanje organov, po ugodni obrestni meri.

    Ali si vznemirjen ali financno dolocijo? Ali vam je obrnjen navzdol banke ali žrtve s teh spletnih hoodlums ali želi rešiti svoje dolgove enkrat za vselej, tukaj prihaja veliko priložnost, lahko zgradite svoje sanje, samostojnost zaposlenih in lastnih osebnih poslovnih postal podjetnik.

    Za vec informacij obišcite nas na Donald FUNDACIJA POSOJILA prek e-pošte donald_microfinanceloaninvestment2@hotmail.com ali nas poklicite s številkami zgoraj. Zagotavljamo vam, so pregledne in ucinkovite storitve.

    Posojilojemalci Podatki spodaj.
    Ime ……..
    Priimek ……….
    Poklic ……….
    Sex ……..
    Država ………
    Država ………
    Mesecni dohodek ………
    Zneska, potrebnega ……….
    Trajanje ……….
    Telefonska številka ……….

    Hvala
    G. Donald Jeff MD.

  • petrovc je rekel/-la:

    ZBIK: ja, prav imas! Podtka nisem preveril. Nekako ostal mi je v spominu, ocitno napacno, se iz srednje sole.
    Japoncev je po zanjem stetju 2004 okoli 127 milijonov! In ne 60 milijonov, kot sem napacno zapisal.
    To pa sam pomeni, da je ZLOCIN te vladajove klike samo se DVAKRAT vecji, nad Kranskim narodom!

  • Mr Richard Moore je rekel/-la:

    Attn:

    Jaz sem (g.). Richard Moore. Trenutno Ponudba Private,
    Komercialne in osebna posojila z zelo minimalen letne obrestne mere
    tako nizko, kot 3,7% v roku 1 leta do 20 let odplačevanja obdobje trajanja
    na katerem koli delu sveta. Dajemo iz posojil v okviru najmanjše območje
    od $ 2.000 do največ $ 500.000.000 USD. Naša posojila so dobro
    zavarovani za maksimalno varnost je naša prednostna naloga. kontaktirajte nas preko podjetja
    email: uniquefirmservices@gmail.com

    {Kreditojemalca PODATKOV INFORMACIJ}:

    Vaše polno ime:
    Vaš e-naslov:
    Mobilna številka:
    Cell številka:
    Fax številka:
    Vaš Full Address
    Your Country:

    Ali imate račun:
    Account Balance:
    Datum rojstva:
    Mesečni dohodek:
    Zakonski status:
    spol:
    Vir poplačila:

    Have You Applied Pred:
    Znesek posojila Potrebno:
    Loan Trajanje:
    Namen Loan:
    Kako ste izvedeli za nas:
    Hvala za vaše razumevanje in čas za posojilo posla:

    naše stranke sreča je naš ponos

    G. Richard Moore

  • Praise Jones je rekel/-la:

    Hello.

    Ali potrebujete nujno posojilo, da bi dobili vaše finančne težave, ste bili zavrnjeni s strani bank v svoji državi in ki jih potrebujete nujno posojilo, nas pokličite še danes na družbe neposrednega POSOJILA ACCESS, mi pomaga, ko drugi ne morejo!

    * Izbirate lahko med 1 do 10 let za odplačilo.
    * Izbirate lahko med mesečni in letni načrt odplačil.

    Izpolnite spodaj, če ste zainteresirani za našo ponudbo.

    Znesek posojila:
    Kreditojemalca Polno ime:
    Kreditojemalca Kontaktni naslov:
    Država in država:
    Kraj:
    državljanstvo:
    Loan Finance:
    Loan Trajanje:
    Zakonski status:
    Sex:
    Mesečni dohodek:
    Kontaktni telefon:
    Poštna številka:

    Hvala za vaš čas,

    Pojdi nazaj k meni takoj, ko dobiš to sporočilo.

    Veselim se slišati od vas prej.
    Vrste Regards,
    Praise Jones
    C.E.O
    Kontakt Email: (directloancompanies@live.com) ALI (directloancompanies@01gmail.com)
    Neposredna posojila DOSTOP FINANČNE LTD.

  • Mr Jack Warmer je rekel/-la:

    Dear Sir / Madam,
    Jaz sem registriran zasebni denar posojilodajalcu. Dajemo iz posojil za pomoč ljudem, podjetjem, ki morajo posodobiti svoje finančno stanje po vsem svetu, z zelo Minimal Letne obrestne mere, kot
    Nizka kot 3% v 1year do 10 let, odplačilna doba trajanja na kateri koli del sveta. Dajemo iz posojil v razponu od 5.000 do 100.000.000 USD. Naša posojila so dobro zavarovani za maksimalno varnost, je morala naša priority.Interested oseba na nas preko E-mail: jackwarmer1loanlender@gmail.com

    Prosimo, spodaj je informacije, ki jih bo treba nadaljevati v tem poslu, tako da bomo lahko odobri vašo zahtevo kot upravičenca in po tem, se bomo, da vam z našimi posojila

    pogoje za vaše dejal znesek posojila, kot to zahteva vam hvala

    Izpolnite kratko vlogo v nadaljevanju.
    ***************************************
    Predlagatelj je polno ime:
    Vlagatelj polni stik Naslov:
    Telefon:
    Country:
    Vaš Mesto:
    Spol:
    Starost:
    Loan zahtevani znesek:
    Loan Trajanje:
    Loan Namen:
    Mesečni dohodek:
    Poklic:
    Zakonski status:
    Religija:
    ***************************************
    Ko bomo dobili to informacijo, vas bomo opremljene z našimi posojilne roke in bomo nadaljevati, da se vaša sredstva na čas.

    Best Regards,

    Jack Warmer

  • Mr excel je rekel/-la:

    V vednost: Ali potrebujete posojilo, da vplačajo svojega dept vse zainteresirane Clint
    naj podajo svoje vloge za naše podjetje email preko
    excelservices.managementonline@gmail.com