29. marec, 2011 | Jan Šiško

SLS proti zakonu o malem delu

V SLS pravijo, da zakon o malem delu ne ponuja pravih rešitev na področju trga dela. Prepričani so, da je potrebno v ospredje postaviti študente in spodbujati zaposlovanje mladih.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
17 x komentirano
  • MEFISTO je rekel/-la:

    V SLS so pa očitno obupali, da bodo še v tem mandatu prišli v vladjočo in uničujočo koalicijo.

    • angie je rekel/-la:

      take politikantske traparije se lahko znebi samo skrajno zaslepljen fanatik-mefić!

  • Forestina je rekel/-la:

    Kmetijstvo je uničeno, kaj ste počeli do sedaj?

    A zdj bomo žrl uvožene klonirane ovce in krave oz jih že.

    Da niste vi ljudski na svojih tolstih ritih sedeli in se za krasnimi uhlji praskali.

    A mislite da fensi barbika ima kmečko imaginacijo. A je kdo vidu manšetni gumb na njivi?

  • Forestina je rekel/-la:

    Bomo ostali brez kmetijskih zemljišč in brez hrane?

    Da živi Slovenija v “lažni prehranski varnosti”, se je strinjal tudi agronom Miran Klinc. Slovenija je v obdobju 1991-2009 izgubila skoraj 93.000 hektarjev kmetijskih zemljišč in skoraj 20.000 hektarjev obdelovalnih zemljišč. Neugodna je tudi primerjava z EU, ki ima glede na celotno ozemlje 25,9 odstotka obdelovalnih površin, Slovenija pa 8,8 odstotka, je navedel.

    http://www.siol.net/gospodarstvo/2011/03/prehranska_varnost_v_sloveniji.aspx

    • Samvrag je rekel/-la:

      Veš Forešta, takrat ni bil Pahor predsednik. Bili so orgličarji in podobni čebelčkarji iz dolenjskega konca. Gozdove so pošenkali cerkvi, zemljo pa pozidali, zanje bo pa itak bog skrbel.Tako so bili sposobni, da so še Boga spravili na kant, sedaj pa ni denarja da bi plačali pufe. Kaj misliš da si je Rode iz svojega denarja obnavljal graščino Goričane? Pa ja , on je ubogi dušni pastir. Nisem pa še videl, da bi kozel ovce pasel. In ta kozel si sedaj ne upa več na rodno grudo, ker preveč smrdi po pedofilčkih. Tudi prav , vsaj ne bomo potrebovali zračnih filtrov, ki bi jih za gotovo rabili, če bi se vrnil. Tudi belčkarji so skorumpirani in še kako, ker njim se pri spovedi prav vse odpusti, potem ga pa lahko serjejo naprej.

  • Forestina je rekel/-la:

    Kmetijska zemljišča naj dobijo status svetega

    Geograf in ekolog dr. Dušan Plut je opozoril, da je Slovenija od osamosvojitve svojo prehransko varnost s 70 oklestila na okoli 50 odstotkov, čeprav je v tem času sama usmerjala kmetijsko politiko in Beograda ni več imela nad seboj.

    http://eko.dnevnik.si/sl/Eko+dileme/1436/Kmetijska+zemlji%C5%A1%C4%8Da+naj+dobijo+status+svetega

  • angie je rekel/-la:

    Upam, da je dovolj pametnih študentov, ki bodo spregledali, da jih študentski servisi grdo izkoriščajo.
    Je pa težko, ker so agitatorji teh servisov zelo agresivni in jim marsikdo podleže tudi med odraslimi.
    Še večji problem je, ker opozicija ni sposobna spregledati.
    No spregleda že, vendar je njej bolj pomembno, da vladi ne bi nič uspelo, pa če je zakon še bolj pameten in upravičen.

  • Samvrag je rekel/-la:

    No ja , če pa o malem delu debatirajo Francl, Franca in še mali Frenk, potem je stvar verjetno resna. Lejga- Francl ima pod ritjo poušter, da sploh vidi čez mizo, Franca je malo bolj, sicer je pa ona že kar solidno nategnjena in to večkrat,- Frenk bo pa še zrasel.- v enakega bizgeca. Kaj pa kmetje vedo kaj je malo delo. Saj se vedno širokoustijo, da je njihovo delo celodnevno. To jim čisto verjamem, da morajo delati ves dan, sicer ne bi mogli pokazati vseh traktorjev, ki so jih kupili za subvencije, katere so pa bile namenjene izboljšavam v kmetijstvu, ne pa plehu. Kar naj jambrajo, kdor jamra, mu je treba vzeti.

  • Samvrag je rekel/-la:

    In ti super Francl-kmetje naj si raje pogledajo malo v Prlekijo, kjer bi lahko bila pokrajina en sam vrt in od kjer bi lahko pridelali zelenjavo za vso Slovenijo- pri tem bi krepko zmanjšali brezposelnost in še zaslužili bi lahko. Ampak oni ne . Samo čakajo na državo, da jim vse k riti prinese. Ko je hotel Japec tam delati veternice za vetrne elektrarne, so dejali da jim to zastrupla zrak. Njihovo geslo je- nega vode, nega slatine, bom pa malo žganice požr. Za vse drugo pa je poklicana država, saj smo njeni. Kar mati naj skrbi za otroke, tudi ko imajo že trideset let.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Zapomnite si, na čigar sttrani sta ANGIE in njegov enojajčni, dvojček SMVRAG, tega že jemlje hudič.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Mef- ali si pogledal pod noge?. V dreku si in veš na čigavi glavi stojiš? Seveda ne veš, ker ga ne vidiš. To je Petrovceva glava, samo on je že pod nivojem. Za časa se umakni, da ti ne bo še Konc na glavo stopil, potem boš pa popolnoma v - saj veš kje. Reši se kdor se more- vaših jajčnih zablod.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Spravil si me v zdravilni smeh.

      Ti si upaš govoriti o nivojih, ti, s katerim komuniciram le še iz gole filantropije, ker so na sučili, da ne smemo nikopli obupati še nad tako duhovno izgubljenim človekom.

  • Hektor je rekel/-la:

    PROTI Zakonu o malem delu so vsi, razen vladne stranke in seveda koalicijskih stranki, ki si pač ne upajo delovati v nasprotju z vodilno koalicijsko stranko. Da koalicija in opozicija ne bi obstajali in bi bila vsaka stranka sama zase, bi se število PROTI iz strani politikov precej povečalo!!!