13. april, 2011 | Vest

Černač o vladnem titaniku

V SDS pravijo, da žal ne morejo spremeniti napačne smeri, po kateri plujejo Socialni demokrati in vlada z njimi. Za pravo smer pa so pripravljeni prevzeti odgovornost.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Vir: SDS / YouTube

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
43 x komentirano
  • Samvrag je rekel/-la:

    Ta grinta torbarska naj gre raje v ilegalo, da ga ne bodo enkrat someščani prav dobro prebunkali.Kar vprašajte v Postojni za Černača. Nihče noče še slišati ne zanj in sram jih je, da ga imajo v mestu.

    • klldmoll je rekel/-la:

      a Postojnčani se imate za meščane ?? HAHAHAHAHAHAHAHA

      t.im. sodnik Žnidaršič pa častni meščan ? …

      HAHAHAHA,

      bedniki !

    • Samvrag je rekel/-la:

      killdmol- ti si skregan z zemljepisom. Kar nekaj sereš in sploh ne veš kaj. Postojna JE mesto, če pa tebi še vedno čevlji smrdijo po hlevskem gnoju, si jih pa očisti ali pa kupi nove. Ni pa Postojna primorsko mesto, ampak notranjsko. Da so torbarji, je pa tudi dejstvo.

    • klldmoll je rekel/-la:

      mesto oz. lokus “BREZ” meščanov, BREZ kulture & BREZ civiliziranosti ; si sedaj lahko razumel malo bolje, tov. idiot, ali pa ti navednice še vedno delajo nepremostljive težave, ha ?

  • svarun je rekel/-la:

    Ne vem,kje je ta MONA dobila , toliko glasov,da je prišla v parlament.Bo Kidrič poskrbel za njega…

  • Vizionar je rekel/-la:

    Ladja je plula v napačno smer že tudi v 2004-2008, pa se ne spomnim, da bi prevzeli kako posebno odgovornost.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Prebrali ste tri bisere med komentarji.

    Vsebinsko so sicer revni, vendar so nekaj posebnega zaradi unikatno zablodelih avtorjev.

    Manjka še ANGIE, ki po jutrišnji komi prispeval svoj bedasti delež.

    • Bric je rekel/-la:

      No ti bom jaz enega “vsebinskega”.
      -Zaradi prodaje Mercatorja za časa JJa se danes: bojimo hrvaškega prevzema, rešujemo Pivovarno Laško.
      -Totalno zafurali InterEvropo.
      -Šenkali Splošno Plovbo nemcu. Mogoče je imel v mislih ta Titanic.
      -Sesuli Istrabenz. Ostalo je samo še “ISTRA”.
      -Neplačevanje podizvajalcem na pomurski AC se je dogajalo za časa JJa.
      -Sloveniji so preplavili z časopisi enodnevnice, ki ti ni jasno kdo jih izdaja. Jasno pa je, da je nekdo moral plačat tisk, ditribucijo…
      -Največ tajkunskih kreditov, je podeljeno za časa JJa.
      -Vegrad+Hilda+Pogorevc+Hypo=Peterle&CO
      -Patrija. Samo še desni smrad govori, da je to čist biznis. Wolf pa razlaga, da je bilo pomotoma na njegov račun nakazan denar. To lahko sam Mefisto verjame.
      -Šenkali Blejski otok cerkvi.
      -Obsojeni kler pedofelije se sprehaja po Prulah.
      -……..
      -……..
      -Mefisto še gazi našo ljubo zemljo.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Ja Bric, to je čista resnica in še kaj bi se našlo. Ampak zanimivo. še dobro, da opzicija, Mef, Nememezit § com .ne rečejo da je ta vlada kriva za začetek prve svetovne vojne. Zanje je to normalno, ker je pač ta vlada zadnja v vrsti in za njihove puhle glave je to dovolj, da so krivi.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Tudi svoj komentar si vsebinsko prikrojil svojemu okusu.

      Mar po tvojem ne bi smel več živeti.

      Je to, da vam ne dam prav, ker nimate prav, dovolj, da me likvidirate.

      Ubvoga kvazilevičarska pamet.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Prejšnji komentar se je nanašal na BRICA.

      SAMVRAG, o tvojih političnih analizah pa je bilo na teh straneh izrečenih že toliko negativnih kritik, da jih ne gre ponavljati, MEFISTU se pa tudi ne bi spodobilo, da bi se predogo ustavil pri tej posamični napaki narave.

    • WHMH je rekel/-la:

      Ja, Bric, ti si res eno veliko zafrustrirano tele, ki ne vidi dlje od svojega mozoljastega nosa.
      Tvojo rit bi resnično lahko uporabil za parkiranje svojega kolesa …

    • Toni je rekel/-la:

      WHMH Ti tele velejsko,a ti bosna še nate…je tvojo in sosedo?
      Tebe boh varuj,da pokopljejo sam do pasu;Bi gotovo vse rože na sosedovim grobu pokradel-janševik.

    • WHMH je rekel/-la:

      Bravo Toni, ti si pravi biser med biseri …

    • Toni je rekel/-la:

      WHMMMVZJ Ja res sem biser še prasci bi jih jedli.Upam,da ne boš zraven.

  • nemesis je rekel/-la:

    Meni se ne zdi nič smešno in nič ne pomaga,da se kritizira opozicija.Za vsakokratno stanje v državi je kriva vsakokratna aktualna vlada,zapitek pa bomo plačali vsi,sanjska vlada je imela vse možnosti,da državo vodi bolje,na svoji strani je imela vse medije,sindikate,predsednika države,bivšega in sedanjega,pa je tako močno zavozila,ker ji je bilo važno vse drugo,samo pravočasno in pravilno odzivanje na krizo ne.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Nemesis- mislim, da ga pa malo preveč sekljaš. Pozabila si, da je bila država že l.2008 total zafurana, s pufom, s krdelom tajkunov, ki so se množili pod Jajčkotom kot podgane. Na vse to pa je prišla še svetovna recesija in še leta 2009 je Jajčko še vedno kvakal, da pri nas recesije ni. Pri njemu je še danes ni ko pa ima keša kot dreka in to vsega pokradenega in pospravljenega po tujih bankah. Tebi je pa treba res vsako stvar desetkrat povedati, da razumeš. Zamisli se raje kaj napišeš.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Si, SAMVRAG, sposoben izračunati, koliko je današnja splošna gospodarska in družbena kriza posledica začasne svetovne gospodarske krize, koliko pa je za fijasko države kriva popolnoma nesposobna in skorupirana vlada, ki je zmožna le še deliti voililni plen.

      Glede na to, da so vodilne države že izplavale iz krize in da je naprimer kriza obšla take državae kot so Slovaška, Poljska in Češka, so lahko razlogi, da se naše krize še rapidno ter drastično poglabljajo, le v popolnoma nekompetentni vladi in oblastni koaliciji.

      Vse bolj kaže, da je za to, da smo doslej ostali v enem kosu, zaslužna dobra zapuščina Janševe vlade, ki pa jo je ta vlada že pokurila.

      Ne boš verjel, resni strokovnjaki računajo, da je ta vlad kriva za najmnajn 60 - 7o % obsega dosedanje gospodarske krize in da nosi 100 & odgovornost za vse nadaljne posledice gospodarske, družbene in moralne krize, ki usodno spodjedajo Slovenijo.

      Ker popolnoma nekritično podpiraš vsako sranje te vlade, si lahko sam izračunaš, koliko si tudi ti soodgovoren za stanje, v kakršnega ste nas spravili in iz katerega nas vaša pamet ne more izvleči.

    • Bric je rekel/-la:

      Kakšni resni strokovnjaki?? Lepo te prosim. Adrijana Starina Kosm, Žiga Turk, Rado Pezdir, Boštjan M.Turk?
      Kaj ma vlada s tem, da so šele SCT, CPM, Vegrad….po vodo. KAJ JE JJ NAREDU DA NEBI ŠLE, DA PRPREČI TEORIJO DOMIN??? To te prosim, da mi odgovoriš. Samo te firme so dale cca 5000 dodatnim brezposelnih. IN PRAV JE TAKO. Naj gre narod v Vevče, kjer stanuje Zidar in ga naj -povabijo na razgovor-.
      Ti stokovnjaki me spominjajo na mulca, ki zna vst tehnične podatke od avtomobilov, ko se pa prvič vsede v avto ga pa razbije.
      Rado Pezdir fabrike od znotraj še vidu ni, zato naj drži svoj račji kljun. Niso v stanju vodit gasilskega društva v Desterniku ne pa države.
      Veš kaj pa 80% državljanov meni???
      To, de se JE švercalo z orožjem. JJ je lahko hvaležen, da je Pahor tako naiven in ne sposoben!!!

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Kakršen avtor, takšen komentar.

      Naiven, beden, indoktriniran in neresen!

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Kakršen avtor, tak komentar.

      Indoktriniran, popadljiv, nerazgledan, eksistenčno odvisen od svojih političnih gospodarjev, ki ga je čas povozil še preden e je rodil.

    • Bric je rekel/-la:

      Ma daj od…bi. Jaz indoktriniran. Jaz mirno rečem, da je Pahor ni dorastu svoji funkcij. VI bivši komunisti (konvertit), ki se skrivate po SDSu, nimate jajc reč da ma JJ dosti (nikoli nisem reku, da je vse kriv on) dreka na glavi, in da je sokriv za infarktno stanje v SLO.
      Zakaj? Ker mate oprane možgane.
      Če nebi imel nosa, bi pasu travo.
      LP

    • Toni je rekel/-la:

      Janša je večen.
      Bric ne verjameš Mefistu?!
      Veš,da on ne loči med tistimi,ki so večni po dobrih delih,kar pa mesija gotovo ni in ne bo nikoli.Se pravi bo na strani dolfa in musolinkota in druščino tja do ivana hroznega.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Mef- strašno si pameten, pa tudi matematika ti gre dobro od rok. Ja kar Pezdirja poslušaj, ko si skupaj s tistim malim policajčkom- sedaj uglednim pravnikom( 15 let je bil lovilec kurjih tatov, potem pa horuk na pravo ala Gnojnabula, da je Popovičev tesni prijatelj pa itak pove vse-povej s kom se družiš in povem ti kdi si-to še vedno velja) nabirata točke popularnosti. Pa daj , ne ga lomit, saj nismo od včeraj in tudi nismo priplavali po kisli župci, kot ti misliš. Danes dopoldan je bila spet ena konstruktivna debata v komisiji za kadrovanje ali tako nekako se imenuje, ko so izbirali naslednika vrle Jajčkove pestunje- Brezigarce. Da dol padeš. Škoda da ni Kumer povedal kdo je napisal tisto pismo namenjeno osnovni partijski celici, sedel pa je med opozicijsko skupino poslancev, in si je pred leti na smrt želel, da bi ga ponovno prišteli med svoje verne člane. Veš, jaz se iz tega lahko delam norca, ker še v življenju nisem pripadal prav nobeni stranki, gledam pa te nemogoče kameleone, ki so iz koristi bili pripravljeni zatajiti vero in svojo pripadnost, da so se udinjali novim oblastem, in če bi se danes resnično obrnil režim,in padla demokracija, bi bili spet prvi, ki bi postavljali oltarčke aktualnemu bogu. Zato te sodrge ne prenesem, ker obrača plašč po vetru. In prav taki so razni Černači, Tanki, Janše,Gorenjaki,Grimsi in Grili in še pa še teh dvoličnežev.

    • svarun je rekel/-la:

      Samvrag : In to kar si napisal drži 100%. Zato se bomo takim kameleonom vedno lahko smejali.Rad bi videl kaj je mefiĆ napisal in opisal svoja dobra dela ,da so ga sprejeli v partijo.

  • Toni je rekel/-la:

    V Liv Postojna so hoteli izdelovati samokolnice z imenom Černač! pa so sklenili,da bi potem vozili z njimi samo gnoj in ne bi šle dobro v promet.
    Pa kaj oni mu jih je še kaj na hobec ko ga je dobu na svoji??

    • Samvrag je rekel/-la:

      Toni- ha,ha,ha., na hobec, na hobec mu jih je naložil. Pa še premalo.

    • svarun je rekel/-la:

      Seveda jih je dobil premalo,ker še kar naprej smradi.Ne vem pa ,če še smradi po Kidričevi postelji,tega si pa verjetno ne drzne več.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Osel gre samo enkrat na led, Černač pa je ful zabit, zato pa bo probal zlesti še kdaj v tisto inkriminirano posteljo. Dobro za nas, ker jih bo dobil še kdaj po hopcu in se bomo lahko smejali.

    • svarun je rekel/-la:

      Samvrag : Pa tudi,če bi ga ( Črnača) , tako mimogrede preventivno vsak dan “prefukali” ne bi bilo nič narobe

  • Forestina je rekel/-la:

    Kurac tih bod, vi ste isto medvedo morilci, fuj in fej krvavi politiki, pahorjanci in janšisti s govejimi četami za sabo.

    Prasci pofukani so zasledovali medveda, zdaj je pa kriv da mu je stopil na gobec.

    Končno bodo smrduhi spet srečni ko bodo klali.

    Ta država naj gre u kurac, dokonca, smrduhi kmetuhi satanovi.

    A ste ljudje a kwa ste?

    • klldmoll je rekel/-la:

      evo, še Forestina se z mano strinja, da so usi glih, Xe Xe

    • Samvrag je rekel/-la:

      Ja Forešta, sedaj sem na 24UR.com prebral, da so res napisali za tega medveda smrtno obsodbo. Tisti cepec, ki je šel v aprilu gobarit, je pa tudi največji idiot, oz dolenjc. Lahko bi vedel da je to čas, ko se medvedi zbujajo iz zimskega spanja in so hudo prestradani. Kreten, lahko bi si vsaj žvižgal ali pa igral na orglice. Da gre pa spečemu medvedu skoraj stopiti na glavo, si pa lahko mislim, kako se je uboga žival ustrašila. Gozd je vendar njen ambient, ampak človeški izrodek mora zavzeti prav vse kotičke planeta. Zato se mi pa prav dobro zdi, če kakšna divja žival napade lovca in mu malo spremeni sliko za osebno izkatnico. Na tisoč lovcev je mogoče eden, ki bi mu lahko rekel, da skrbi za živali. Ostali so pa zafrustrirani, zakompleksani kreteni, ki se jim blazno dobro zdi nositi flinto na rami, v gozd odkorakajo vedno maligansko podprti in veselo strelajo vse kar mimo pride. Danes je bolj nevarno iti po gozdu kot pa po cesti, ker nikdar ne veš, kdaj boš dobil kak šrot v kateri koli konec telesa.

  • Samvrag je rekel/-la:

    Pa še to. Tisti butec, ki je haral po gozdu, lahko pa res reče, da je bil to prav ta medved. Ali mu je prebral na registerski tablici?

    • lucenera je rekel/-la:

      daj, da uganem : tebi na registrski tablici avtomobila piše KP, od čolna pa IZ ?…

    • Samvrag je rekel/-la:

      Ti lucerna-,dvakrat si prdnil in dvakrat je zasmrdelo, zadetka pa ni bilo!!!!

    • lucenera je rekel/-la:

      a ti zadetke tako delaš, da prdiš ? hahahahaha, mizerija !…

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Če SAMVRAG prdne ali ne, za njim vedno neznosno smrdi.

      Ekstremni idiot pač!

    • Samvrag je rekel/-la:

      Daj Mef utihni in vodo potegni.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Vidiš Mef, tale Lucerna je prav pravšen par zate.

    • svarun je rekel/-la:

      Samvrag: A mefiĆev istospolni partner je pa že v peklu ? Mislim ,da bo kmalu 5rOVCA spet na tem forumu,ker bodo peklenščki morali pekel predati stečajnemu upravitelju.