15. april, 2011 | Vest

Gorenak o aferi bulmastifi

Poslanec SDS Vinko Gorenak ugotavlja, da družbene elite obvladujejo policijo, sodstvo in skušajo vplivati na tožilstvo. Zato vidi potrebo po prenovi ustave.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Vir: SDS / YouTube

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
83 x komentirano
  • EVA je rekel/-la:

    Afero bulmastifi razčistiti do konca!
    Kakšne elite?! Družbena elita je časten naziv za visok položaj človeka, ki je izobražen, pošten in srčen človek! So naši takšni, ki so na položaju?!
    JA, PRENOVA USTAVE, VENDAR MORAJO SODELOVATI V TEJ PRENOVI ŠIRŠI NAROD, PRIPOMBE IN PREDLOGI VSEH DRŽAVLJANOV!!!

  • dado je rekel/-la:

    Bizarna resničnost današnje slovenije,
    “elite”, s sumljivim denarjem napajane,
    narod pa trpi in le nemo zre,
    kako mu hudič vrednote žre!

  • angie je rekel/-la:

    “Ne pozna ljudstva, ni živel med ljudstvom, samo iz knjig se je naučil, kako ga lahko naščuva”.

    To je rekel M.Gorki o Leninu, velja pa tudi za Gnojnobulo Gorenaka

    /citat je z knjige, ki jo trenutno berem (Inženirji duš)/

    • konec je rekel/-la:

      čudno da naša rdeča svinja bere tako čtivo…..ha, ha, ha, ha, ha, ,,…zares čudno…..ha, ha, ha, ha

    • svarun je rekel/-la:

      No jasno se vidi,kaj je Janša bral in se učil kako ščuvati drhal.

  • cvek je rekel/-la:

    SINOČI na ” POGLEDIH” se mi je KRESNIČKA skoraj za-smilila , oči so si ji svetile kot

    ANGORA zajklji ! Nezaupnica ljudstva na referendumu ne gre baje njim in vladi, ampak kar

    celotni politiki, tako nekako po njeno in Golobičevo !

    Oseba, ki je najbolj namočena pri zadevi bullmastifi in še pri drugih aferah, //tako sorodstveno

    kot službeno //, nam je predavala o morali in etiki, pa naj gre vse skupaj k vragu !

  • klldmoll je rekel/-la:

    ta država je gnila !

  • Samvrag je rekel/-la:

    Spet ena Gnojnabula. Kako pester izbor. Na smrtni postelji bo še vedno gobezdal o bulmastifih, saj drugega v njegovo butasto glavo itak ne pride. Ubogi študentje, če poslušajo takega predavatelja. Preden on kaj utegne izmečkati in povedati- že študentje zgubijo status. Dolgočasnež , dolgovezneš, bedak.

  • Samvrag je rekel/-la:

    Ne vem ali je oddaja Pogledi Slovenije zaradi Slaka ali zaradi gostov. Slak hoče imeti vedno prvo in zadnjo besedo, če pa vmes kateri od gostov pride slučajno do besede, mu jo že Slakec pravilno obrnjeno položi na jezik. Ta pa ima smisel za vodenje govornih oddaj. Še bolj pa tisti, ki so ga vzeli na tako delovno mesto. Egjavec pa po šestih letih lebdenja in vegetiranjah pri različnih vladah, še danes ne ve kaj bi sploh rad. Mislim, da edino samopromocijo. Brigajo njega upokojenci.

    • angie je rekel/-la:

      travca pa tako dirja s tekstom, da sam sebe ne dohaja…poslušalci pa še manj….
      a ti veš, zakaj tam plačo vleče tisti potegon vasle, exdirektor z radia - na koncu po uredniku slaku se odrola en urednik - en v.v., sicer glosist pri reporterčkih….dvojna plačica, ni slabo.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Vasle hodi samo na kavo, ker jo edino tam dobi zastonj, tako pravi Hribar. O poslu nima pojma. Slaka so pa že na POP-u v rit sunili, ker ga ni za poslušat. Zmanjševal jim je gledanost.

    • konec je rekel/-la:

      verjamem, da je za vaju dva 571 rdečih prostitutov zglednih novinarjev……ha, ha, ha, ha, ha, …ali zato ker vas nagonsko PORIVAJO ….ha, ha, ha, ha, ha, ha,ha,

  • angie je rekel/-la:

    Zanimalo me je, doktor česa je ta razvpiti možakar, ki tako rad predava pred kamero in v parlamentu. takole se pohvali na sdsspletki:Dr. Vinko Gorenak je rojen v Zrečah. Po končani Pedagoški gimnaziji je diplomiral, magistriral in doktoriral na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju.

    Skoraj 30 let je delal na različnih delovnih mestih v policiji od policista do državnega sekretarja v Ministrstvu za notranje zadeve. Med leti 2005-2008 je bil državni sekretar v Kabinetu predsednika vlade, zadolžen za koordinacijo dela med Vlado RS in Državnim zborom.

    Od leta 1994 se posveča tudi pedagoškemu delu. Na Univerzi v Mariboru je izredni profesor za področje upravljanja varnostnih organizacij. Član SDS je od leta 1999, ko je prenehal aktivno delati v policiji, saj mu je do takrat ustava prepovedovala članstvo v političnih strankah. Na kongresu SDS v Portorožu leta 2005 je bil izvoljen v Izvršilni odbor SDS. Na volitvah leta 2008 je bil izvoljen za poslanca v Državnem zboru RS.
    danes je pa rers lahko že kdorkoli doktor, če se vpiše na kranjkso Sorbono!

    Torej je tale naš gobčni doktor kader slavnega Florjančiča, ki je na tisoče evrčkov spravil v žep kar tako, pa ga Gorenak nikoli ni pocukal za škric in vprašal, kako je to mogoče. Tam, kjer je njegov kolega Marinič z dvojnikom skupšal položiti izpit…. lepa druščina!

    • Samvrag je rekel/-la:

      Angie- ta vrli Gorenjak je bil čisto navaden policaj, samo še Cefizelj mu je manjkal. Za gimnazijo ni bil, in je zato hodil na učiteljišče. V njegovih časih je bil sistem šolanja povsem drugačen in se z današnjim ne da primerjati.Po policajski službi so pa tile uhci, ki so bili od prvega do zadnjega v PARTIJI, imeli možnost, da so na hitro stisnili kako šolo, da so prišli do naslova, do znanja itak ne. Večina jih je šla na policajsko pravno, sam bog vedi kje so jo delali, prišli so pa do papirjev in s tem do dobrih služb in plač. Druga polovica se je pa vpisala na Kranjsko Sorbono in tudi tam je prišel ven sam cvet SDS-ove inteligence- razne Zveri, Grimsi in še pa še jih je obiskovalo to šolo. Efekt- titel ohne mittel. To so vsi Janševi prvoborci. Marinič je pa ja njihov kolega, ko revež ne ve niti tega, da je treba stanarino plačevati, če že nekje stanuješ. On je gotovo mislil da mu jo bo narod v zahvalo za mešanje megle v parlamentu. Je pa res, da se je Kranjska visoka upravna šola, ali kaj že je, z leti izboljšala, samo takrat teh klukcev ni bilo več tam, sicer bi morali direkt iz faksa v penzijo. Tako pa delajo še zgago po parlamentu.

    • angie je rekel/-la:

      berem danes v reporterju (to pravi Janez Černej, ki brska po celjski zemlji in išče grobišča po vojni pobitih), da je policaj vinko, ko je bil še celjski miličnik, domov odnesel (odtujil) zapisnike policije, ki je spremljala akcijo prevoza domnevno radioaktivnih odpadkov v cinkarno celje.

      najbrž piše knjigo spominov.

  • svarun je rekel/-la:

    Kakšne pasme so SDS-ovci ?

    • svarun je rekel/-la:

      Moram se dopolniti,mislil sem ,kkšne pasme PSI so tisti ,ki lajajo iz SDS-ovskih vrst. Mislim,da je to pasma JANŠEVIKI.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Svarun - ne žali psov! Ta pasma ni pasja pasma ampak je leglo kameleonov. Če jih malo podrgneš po koži, pride na dan mavrica- kot bi bili vsi v Colorju delani. Reveži so obšli že vse stranke, kjer je bolje kazalo.

    • konec je rekel/-la:

      naše rdeče svinje se delajo, kot , da so ljudje…..ha, ha, ha ha, , ne razmišljajte kkot ČLOVEK…ni vam dano….razmišljajte kakšne pasme so eni ali drugi, pa krulita v miru naprej…..ha, ha, ha, …navadne balkanske nestrpne rdeče svinje pač….ha, ha,

    • Forestina je rekel/-la:

      Če bi prevedli včerajšnjo obsodbo dveh hrvaških generalov v nekatera druga podobna dogajanja v sedanjosti in ne tako oddaljeni preteklosti, bi se na vsakem koraku zaletavali v zločinske načrte za dosego določenih državnih ciljev. Koalicija voljnih, ki je okupirala Irak, je bila kot takšna kriminalna združba že na široko prepoznana, morda pa bo v prihodnje tudi tista, ki preureja zadeve v Libiji in Slonokoščeni obali.

      http://www.dnevnik.si/debate/komentarji/1042438714

    • Bralka je rekel/-la:

      Mislim, da se tega ne da kategorizirati kot pasmo.
      Mislim, da gre za skup ljudi z motnjami v kognitivnem procesu. In da znanost teh motenj še nekaj časa ne bo znala docela pojasniti.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      BRALKA, končno si izbrala svojim referencam primerno drzužbo.

  • Samvrag je rekel/-la:

    Pomislite, Mefu so se le želje uresničile, njemu, ki mu tu ni prav nič všeč. Avstrija je odprla meje za tujo delovno silo in sedaj bo mirno lahko šel gor za gastarbeiterja, ne bo mu treba emigrirati.

    • svarun je rekel/-la:

      Samvrag : To pa ne bo šlo. Mefić , je celo življenje gobezdal , naredil ni nič pametnega ( pa tudi zna ne ) in takih v Avstriji ne potrebujejo.Ostane mu samo SDS , prej pa je bila za njega partija tata in mama,da je lahko gobezdal.

    • konec je rekel/-la:

      ha, ha, tipično hinavsko pisanje uvoženih nestrpnih ljubljankovičevih balkanskih rdečih svinj

    • Samvrag je rekel/-la:

      Svarun , oprosti! Vedno gobezda o neki strašni inteligenci, pa sem mislil, da je res kaj od tega, sicer po njegovem pisanju sodeč, imaš kar prav. Zame je tisti, ki vedno hrepeni po ranki Austriji, nevreden svoje domovine. Ta prdec od Konca pa mi gre počasi že na živce. Prava podrepna muha je, Treba ga bo malo poflitat.

    • svarun je rekel/-la:

      Samvrag : Verjetno je mefiĆ v globoki žalosti,ker ga je zapustil njegov istospolni partner 5rOVCA,brez njega pa tako in tako ne more funkcionirati,ker je vedno nekaj potrjeval in prikimaval njegovim neumnostim , pameti pa nima. Kako smo že včeraj rekli ,da so se tam okoli zbrali tisti brez prave izobrazbe in z IQ 15.

    • konec je rekel/-la:

      ha, ha, ha, ha, ha vedno mi je všeč ko naše nestrpne balkanske rdeče svinje popizdijo….tako enostavne, tako neumne, tako predvidvidljive…….kako je angie trpiš še za gadafija?…ha, ha, ha, h..kako je kaj s prenašanejm demokracije?…..ha, ha, ha, …. si že prebolel, da si v evropi? ha, ha, ha, ha, …in da ne govorim o NATU….ha, ha, ha, ha, ….in tvoje juge ni več na zemljevidu….ha, ha, ha, ha, …pa tudi titeka ni več….ha, ha, ha, le še spomini, sovraštvo in NOSTALGIJA…..ha, ha, ha, ha in seveda sanjska vlada……ha, ha, ha, ki tako lepo in ponižno liže zahod…..ha, ha, ha, ha, hga, ….res je uvoženi balkanistanci ste prava nezrela in necivilizirana golazen….ha, ha, ha, pa se tega sploh ne zavedate in se tega ne morete zavedati……..ha, ha, ha

    • svarun je rekel/-la:

      konec : kaj popizdevaš ?

    • MEFISTO je rekel/-la:

      SVARUN, tvoje priljubljeno število IQ je 15, kolikor znaša zunanja temperatura.

      Ne veseli se !

      S poletnimi temperaturami se tvoj IQ ne bo zvišal.

  • svarun je rekel/-la:

    konec : res si popizdil.

  • konec je rekel/-la:

    Res sem popizdil . Bolujem za sifilisom. Sem v fazi progresivne paralize,možgani mi gnijejo . Tako imam zdaj drek v glavi, možgane pa v riti. Sicer pa sem bil črna domobranska svinja, pozneje kumrofški komunist , zdaj pa sem gnoj v DESUSU in sindikalni komunist ,ki opravljam umazano delo za SDS . Bog mi pomagaj !

    • konec je rekel/-la:

      svarun je popizdil…ha, ha…pravi konec

    • Samvrag je rekel/-la:

      No, Konec, kako si odkrit . Se mi je zdelo da si že pri koncu. Sedaj pridejo samo še GUME in potem čivkneš. No, pa še malo k spovedi pojdi, da ne boš tako grešen umrl. Upam, da je res, kar si priznal.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Konec , k spovedi pa pojdi kar k Cukiatiju, on je bil včasih jezuit, verjetno še ni vsega pozabil.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Skoraj ne morem verjeti, da lahko slovenske matere rodile tako ekstremne idiote, kot so ANGIE, SAMVRAG in SVARUN, ki je še posebej ponosen na svoj ugledni status.

  • rukar je rekel/-la:

    Konec @, imenovani osebki so verjetno trosi, ali pa so se prijeli , iz , v galopu

    zgubljenih iztrebkov !

  • Samvrag je rekel/-la:

    Ha, ha ,ha- preberite si v Nedeljskem denvniku o izobrazbi, ki jo imajo naši politiki. Pa saj ni skoraj drugega kot FDV-jevci. Potem pa res ni čudno, da je stanje tako, kot je. Vsi so se šolali za nič delanje, pač pa gobcanje. Tisti dve vešči .Jerajka in Irglca sta celo gimnazijski maturantki, učita pa vse pameti, kot bi najmanj končale študij jedrske fizike. Razen Jerovška, ki je kemik in Vizjaka, ki je štromar, nima nobeden nobenega konkretnega poklica. Čenčač je obstal sredi prava, za Jelinkota pa vem, da je študiral farmacijo, vendar nima končane, ker mu manjka PA-FI.Je pa bil baletnik. Bolje, da bi tam ostal. Obramboslovje- to ima kaplar, večina pa je politologov. Pozabili so napisati, da imajo vsi po dve levi roki in še v življenju niso nič delali.

    • jebiveter je rekel/-la:

      ….o večnem poslancu šlosarju, ki niti ne ve kaj je schwassaparat pa ne govorimo,….. enrat z brki, drugič brez ….

    • Samvrag je rekel/-la:

      Ha, ha. Poklic? Poslanec vendar- to je odgovor večine naših posrancev.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      JEBIVETER, sdaj veš, da ima SAMVRAG razmetano pošpodstrešju.

      Pa še Nedeljski dnevnik bere.

      Morda pa gleda le slikice, kar je zanj tudi napredek.

    • konec je rekel/-la:

      tukaj pa se strinjam , še kitajski kapital-komunisti (ki so že veliko let v wto, kar rusija ni) nočejo bla, bla, bla, bla-menov na najvišjih položajih ampak samo inž. , razne poklicne strokovnjake, zadnja leta kvečjemu odvetnike…….ampak balkan ne bi bil balkan, če ne bi verjel bla, bla, bla-menom…..poglejte zgodovino in naštejte mi kakšnega uspežnega podjetnika na najvišjih mestih (pa ne mislim razne nastavljene udbomafijske direktorje kot je janković….)…pa se smejemo bushu, merklovi, cameron, berlusconiju, sarkozyju..itd.itd…..še zajebani in nesposobni zapatero je vsaj odvetnik…..

    • konec je rekel/-la:

      boscarola za predsdnika vlade pa bo………jj pa minister..in bo volk sit in koza cela….

    • svarun je rekel/-la:

      Boscarol naj najprej vrne subvencije…

    • angie je rekel/-la:

      jelinko je lani končno ‘diplomiral’ iz farmaciji na neki zasebni makedonski univerzi.

      koliko je plačal, ni povedal (oz. mi, davkoplačevalci, ki ga redimo že 20 let)

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Tako, kot tebe, ANGIE!

  • petrovc je rekel/-la:

    PRJATLI: tole vam pa moram povedati!!!!
    Danes zjutraj, po nasem okoli 08:00, po vasem okoli 04:00, sem pobrskal po eni od internet strani ene najvecjih medijskih his v ZLOveniji! In kaj najdem!!!

    Clanek s naslednjo vsebino:

    Da se je na VLADNIH straneh Boruta, izpovedala neka Valerija M. vodja oddelka za promocijo Urada Vlade za komuniciranje, in te strani uporabila za osebno izpoved, da je noseca z ljubimcem Kosir Damjanom! In da je mozu vse povedala, da se moz strinja in da bosta otroka imela kot za svojega!!!!
    Na vprasnja na to temo je nas vrli Damjan, baje, odgovoril, da so to osebne zadeve! In da skrivnosti ne bo z nikomer delil!
    Ko so ga vprasali, ce je imel razmerje s Valerij, je odgovoril, da nic ne ve o tem, se ne spomni.

    In kar je bilo interesantno ob glavi Damjana je bila slika Urske Jansa!

    Ko sem uro in pol za tem, okoli 09:30, po nasem casu, hotel ta clanek shraniti, je bil umaknjen!!!!!

    NE BI MOGEL VERJETI!
    Toliko skandalov, kot nam jih je preskrbela ta vlada, jih KRANSKI narod ni dozivel v zadnjih tisoc let in v nadaljnih tisoc!
    Vse vemo, katera ima zjutra strgane nogavice, katera ni poseksana in komu zjutraj stoji!

    • Samvrag je rekel/-la:

      Ovca pa ti si slabši kot kakšna baba iz ta zadnje vasi, kajti tako tipičnega opravljanja ne spravi skupaj noben možki in jaz sedaj močno dvomim, da imaš sploh jajca. Urška pa ni Janša, ampak je še kar Bačovnik, ker je končala študij preden se je poročila in v takem primeru obdržiš svoj priimek, moževega lahko samo dodaš, ni pa nujno. Kajti licenca je pisana na priimek, ki si ga imel, ko ti je bila izdana. Seveda , tebi butcu je to tuje.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Prav jim je dekletom in ženam levičarjev.

      Mi desničarji pa imamo zvečer, zjutraj in opoldne vedno dovolj volje do življenja.

      Na pomoč prihajamo tudi na dom.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      SAMVRAGOVA me je že klicala:

    • Samvrag je rekel/-la:

      Tako slabo ji pa ne gre, da bi se toliko ponižala!

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Tudi to mi je povedala, da se boš skušal prav neumno sprenevedati.

  • petrovc je rekel/-la:

    SAMVRAG: mozganski bajtar! Poslusaj! Pomlad je in po poljih pada sneg pomesan z dezjem, v alpskih dolinah!
    Kot so rekli zdravi in umni gruntarji:
    To je cas gnojenja! Za to, SAMVRAG, hodi po poljih in livadah, gnoji v prvi osebi ednine!
    In ko pada pomladanski dez pomesan s snegom, je tudi cas BAJTARSKEGA gnoja, za to si snami kapo in pusti, da ti kapa na glavo, na tvojo bajtarsko malo posest, da ti po butalsko poveca to maloposest mozgan!

    POROKA: seveda, SAMVRAG, ti nikoli nisi bil na obcini, maticnem uradu! Kajti tam prides v dvojici! Moski in zenska (ali pa moski in moski ali pa zenska in zenska, po novem).Ti para sebi seveda nisi asel in tako nisi bil nikoli na teh ustanovah, da te poducim!
    Kot nimas pojma o elektroenergetiki, pa pridigas!
    Kot nimas pojma o softwareu in pridigas!
    Kot nimas pojma o Cunjamijih in pridigas!
    Kot nimas pojma o zgodovini in pridias!
    Kot nimas pojma o zemljepisu in pridigas!
    Kot nimas pojma o kultur, gospodarstvu,……………in pridigas in pridigas in treses idiotizme!
    in ko treses skrajne idiotizme in ti jih brisejo, se tebi primerno in HLAPCEVSKO za to zahvaljuje!
    “Hvala lepa, da ste mikoregirali, brisali mojo neumnost….”

    Takole je: vsaka zenska se na maticnem uradu sama odloci, kaksen priiek bo imela po poroki!
    In to ni v nicemer povezano s izobrazbo, kot ti trdis, bedak!
    Za to pa ostaja kategorija: “dekliski priimek!”
    Tudi ti imas po moje kar se dekiski priimek!

    Zena mojega prijatelja ima: diplomo, magisterij in doktorat, pa se je porocila po teh pridobljenih nazivih, pa ima priimek moza!

    Urska ima priimek moza in svoj priimek! Tako, da nisem naredil nobene napake!

    In tvoji zeni gre mnogo slabse, kot si mislis, njeni klici so ne samo po telefonu, s v nebo vpijoci klici po odresitvi!

  • konec je rekel/-la:

    Osel je pofukal podgano in tako sem se jaz skotil…

  • petrovc je rekel/-la:

    SAMVRAG: a ti si tiusti, ki se imas tako za Kleopatro kot za KONCA! Ti krades vzdevke! In se poogovarjas sam s sabo!

    • Samvrag je rekel/-la:

      Petrovc-a, nisem jaz taka mona kot si ti. Kar poglej in preštej prispevke, več jih imaš, kot vsi ostali skupaj. Samo da vsi prispevki niso niti približno tako debilni, kot so tvoji. S tem kretenastim koncem mi pa daj že mir, ker tudi ne poznam normalnega človeka, ki bi se hotel podpisovati pod njegove idiotizme. Če se pa kdo sam s seboj pogovarja,si to ti, saj itak pozabiš, kaj napišeš, sploh ne prebereš in v naslednjem prispevku trapaš spet iste oslarije. Pojdi k vragu s celo svojo žlahto.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      PETROVC, praviš, da SAMVRAG občasno fantazira, da je Kleopatra?

      Zanimivo!

  • petrovc je rekel/-la:

    SAMO VRAG: in halucinacije pri Donavi:

    Pred referendumom:

    ………vprašaj študente kaj si mislijo o malem delu. Še kako so, vsi so ZA! Seveda ne sprašuj tistih kvazi študentov, ki bogatijo na Študentskih servisih.Tisti že grozijo študentom, da jim ne bodo več izplačevali denarja, če bo zakon sprejet. Kaj si pa misliš o takem SDS izsiljevanju?
    Tudi vsi posteni Slovenci so ZA, se kako so ZA!!

    Ravnokar sem govoril s študentko prava in pravi, da so vsi študentje v glavnem ZA malo delo, razen par, peščice napumpanih, ki so pa vsi starejši od 45 let. Seveda takim kar gode sedanji sistem, ker se lahko v nedogled študirajo, prekupčujejo z napotnicami, hodijo iz žura na žur in se fajn imajo. Takim je bolj malo mar za kakršnokoli delo. Iz servisov pa že grozijo študentom, da jim pač ne bodo mogli izplačevati denarja, če bo nov zakon sprejet. Seveda ga ne bodo mogli več izplačevati, ker bodo v tistem hipu morali spokat iz svojih dobro plačanih pozicij. Sami Jajčkovci, lopov nam je kradel orožje, sedaj pa še državni blagajni davke!

    PO REFERENDUMU!

    Le kaj rabimo referendume? Če mamo referendume ne rabimo prav nobene vlade, še najmanj pa ministrstev in strank! Koliko denarja bi prihranili!
    Pri nas se pa vsak na vse spozna in se v vsako stvar vtika za to pa vlada ne more vladati in je anarhija! Ta vlada bi odlicnovladala, ce bi ji Jajcko ne metal polena pod noge! Same afere proizvaja, da se mora vlada s aferami ukvarjati!
    In ti eno usrane idiotsko od Čuša soli pamet na TV, pa še mleka si ni obrisal okrog gobca.
    Tudi kirurgi si ne dovolijo, da neko usrane idiotsko vtika glavo v njihovo delo.
    Tako je tudi v politiki, kot pri kirurgih!
    Narod je soglasno izvolil ljudi, ki se spoznajo na svoj posel, pa ne glede na katere ljudi!
    Dobili so svoj mandate in na njih je, da vladajo in vodjo našo barko do konca!
    Če se bodo slabo izkazali, drugega mandata ne bodo dobili!
    Je pa ta vlada pod takim pogromom, ki ga v tem mandate zganja opozicija, da enostavno ni mogoče vec normalno delati, pa pika!
    Upam, da bo šel JJ čim prej v severno steno Triglava s preperelo vrvjo in ga bomo strgali v dolini s tal s špohtlni ! Se bomo smejali!

    • Samvrag je rekel/-la:

      Ovca, iz katerekoli strani te človek pogleda, spominjaš na kup dreka.

  • petrovc je rekel/-la:

    SAMVRAG: tvojih veleumov imam takle okoli 218! Ti si glavna oseba pucflkov v moji knjigi! Samo, zal ne bo tako kot predvideva MEFISTO, s SVRUNOM bosta na koncu bolj MRZLA!

  • petrovc je rekel/-la:

    MEFISTO: ko je Krjavel presekal hudica na pol, sta nastala iz vsake polovice: SVARUN in SAMVRAG!
    Kolateralna skoda pa je bila, da so mozgani padli v morje in jih je pojedel morski pes!
    Tako sta oba ostala brez mozgan, neka vrste ZOMBIJA.
    Tako jima kri nima kam teci, ker nimata mozganov, v zadnji ndel mozgan, torej jima posledicno, kar je najmanjsa skoda, pac moskost ne stoji!
    In SAMVRAG trdi, da je JUDEJA na Kurilskih otokih!
    In SVARUN trdi, da je Tsunjami Japonski Kamikaze!
    Se vecja kolateralna skoda pa je bila, tako pravijo naravovarstveniki, da je morski pes takoj za tem crknil!

  • petrovc je rekel/-la:

    KAJ CES: imata pa svojo vlado! Ostali Slovenci pa smo brez vlade!

  • Otorepc je rekel/-la:

    petrovc ima idejo da je ButnSkala?

  • petrovc je rekel/-la:

    OSTOREPEC se precenjuje, da je duhovit!!
    Se eden “duhovit genjj” z spletne strani “dnevnik.si” v pomoc bratoma SVARUN in SAMVRAG!