2. maj, 2011 | Vest

Obama: Osama bin Laden je mrtev

Ameriški predsednik Barack Obama je v včeraj zvečer obvestil Američane in svet, da je bil skoraj deset let po terorističnih napadih na ZDA, v Pakistanu ubit vodja teroristične mreže Al Kaida Osama bin Laden.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

P.S.: fotografijo smo umaknili, ker ni pristna

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
103 x komentirano
  • Zbik je rekel/-la:

    Tako je pricurljalo

    h–p://mediadecoder.blogs.nytimes.com/2011/05/01/how-the-osama-announcement-leaked-out/

    • RUKAR je rekel/-la:

      Pred dnevi je voščil za uspeh AMERIKANCEM tudi Pahor in to veleposlaniku ! Marš lump,

      naj rajši kaj o vzdušju pri nas pove bivši veleposlanik, ko je moral na studiu CITY gledati

      veseljačenje levice in simpatijah do OSAME BIN LADNA, ob podrtju svetovnega

      trgovinskega centra !

    • Forestina je rekel/-la:

      mobilizacija sovpada z likvidacijo

      http://www.dnevnik.si/debate/kolumne/1042442855

      Dopustiti, da se ustvari vtis, da je bin Ladnova likvidacija (ali objava novice o likvidaciji) koordinirana z mobiliziranjem volilne kampanje, je namreč taka kompromitacija.

    • Forestina je rekel/-la:

      Banksterji.

      http://www.martinarmstrong.org/files/End%20of%20Times%20for%20Hedge%20Funds%2005-15-2011.pdf

      The other person who is probably on the hit list of Goldman Sachs is none other than Matt Taibbi of the Rolling Stone. His latest article on May 11th is again spot on. It further illustrates that there is no equal justice for all, because it is all about who you are, that justifies action. Taibbi wrote:
      “Thanks to an extraordinary investigative effort by a Senate subcommittee that unilaterally decided to take up the burden the criminal justice system has repeatedly refused to shoulder, we now know exactly what Goldman Sachs executives like Lloyd Blankfein and Daniel Sparks lied about. We know exactly how they and other top Goldman executives, including David Viniar and Thomas Montag, defrauded their clients. America has been waiting for a case to bring against Wall Street. Here it is, and the evidence has been gift-wrapped and left at the doorstep of federal prosecutors, evidence that doesn’t leave much doubt: Goldman Sachs should stand trial.”

    • Forestina je rekel/-la:

      do it

      :)

      http://www.youtube.com/watch?v=Fx9U4_X5Fwg

      A view of the media and democracy.

  • Vest+ je rekel/-la:

    Slika je fejk

  • blabla je rekel/-la:

    Končno so se amerikanci odločili, da bodo morali začeti reševati še kaj konkretnega, pa so se odločili, a je treba Bineta pokopat

  • Boris_j je rekel/-la:

    Nekateri pravijo, da je to za Američane možnost za “katarzo”, kar je smešno. Rajajo po ulicah natanko tako kot so pred leti rajali številni Arabci in drugi, ko se je zgodil “911″. Je pa prekleto naivno misliti, da so se s smrtjo Bin Ladna “rešili” česarkoli. Za to bi morali spremeniti sebe in svojo politiko, a njihovi obrambni mehanizmi, neumnost in zaslepljenost, so daleč preveliki za kaj takega.

    Seveda jim pa tudi ne more biti jasno, da je v zadnjih 10 letih v Iraku, Afganistanu in Pakistanu zaradi njih in njihove famozne “war on terror” umrlo najmanj 100krat več ljudi kot pa v dvojčkih. Ampak za globalne medije so to pač brezimni arabski “čefurji”, katerih smrt ne pomeni tako rekoč nič.

  • konec je rekel/-la:

    ves svet je sprejel z odobravanjem tole novico, tudi muslimanski in arabski svet, razen in ekstremistov in marginalcev …….prepričan sem, da so je % amerikanofobov na balkanu precej višji od ostalega sveta…..toliko opanoglavih nestrnih rdečih svinj pač ne premore nihče drug…..ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,

  • konec je rekel/-la:

    ves svet je sprejel z odobravanjem tole novico, tudi muslimanski in arabski svet, razen in ekstremistov in marginalcev …….prepričan sem, da so je % amerikanofobov na balkanu precej višji od ostalega sveta…..toliko opanoglavih nestrpnih rdečih svinj pač ne premore nihče drug…..ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha

    si že predstavljam te nestrpne indoktrinirane rdeče marginalce kako tulijo in cvilijo čez ameriko, zahod, evropo, demokracijo, razvitost, poštenost, PRAVIČNOST…….ha, ha, ha,ha ha, ha….opanoglava vzgoja jih je celo prepričala, da so napredni intelektualci, ki razmišljajos svojo glavo…..ha,ha, ha, ha, ha ..balkanske rdeče svinje pač……ha, ha, ha, ha

  • Zbik je rekel/-la:

    A bi kdo prosim odstranil to kvazi sliko..
    http://www.guardian.co.uk/world/2011/may/02/osama-bin-laden-photo-fake

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Očitno jih imaš na daljincu.

      Odstranili so sliko velikega humanista.

    • Peter Klepec je rekel/-la:

      A je bil na sliki Stalin? Ali morebiti celo sam presvitli Tito, da ne celo Kučan? Kajti nisem videl slike, vem pa kdo so bili veliki humanisti.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Všeč mi je tvoj komentar.

      Peter Klepec, le tako naprej!

  • petrovc je rekel/-la:

    MOJI LUBI KRANCI: do tega je moralo priti! Kajti, če bi se zločinec, ki je dvignil meč in pokončal življenja tisočim ali samo enemu, lahko svobodno sprehajal po svetu, bi bilo to prevelika skušnjava za nove in nove LATENTNE morilce tipa SAMVRAG, POŠEVNICA, SVARUN,…!!!
    Kajti končna sodba je tako in tako prepuščena in v rokah Stvarnika!
    Toda človeška obsodba in kazen je nujna že tu, v tem življenju, vsem morilcem, sicer se dviga napuh in potenca novim in novim posledičnim morilcem po principu, kaj mi pa morejo!
    In ker v naši državi nismo kaznovali zločincev, se porajajo zgoraj omenjeni osebki!
    In celo več, kričijo po krvi, pri tem pa, če braniš svoje dostojanstvo z razumom in besedo, oblatijo z izdajo in hlapčevstvom!
    Taki izrodki bi morali vedeti, da jih čaka človeška kazen, ko že b Boga ne verujejo!

    • konec je rekel/-la:

      te naše nestrpne rdeče svinje sedaj cvilijo in krulijo njihov bes, sovraštvo in amerikanoFOBIJO po raznih naših udboDnevniških forumih…..ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha—–only in slovenistan, kjer marginalci “vplivajo” na večinsko razmišljanje….ha, ha, ha, ha,

    • / je rekel/-la:

      LOLOLOLOLOL

      jejhata jejhata; nikar mi svojega Stvarnika ne omenjaj ker je bil uboga sirota tolikokrat posiljena s strani klerikalnih izmečkov, da se mi orenk smili. Kolikokrat je bil uporabljen za zločine, a hkrati je tako primeren ko morajo največji dvoličneži moralizirati
      Ne posiljuj ga še ti petrovc, siroto že dosti nateguje kompletna duhovščina in najhujši verski ekstremisti; nikar mu ne širi svete danke še ti….

      sicer pa ne vidim kdo kriči po krvi; jest nobenenu ne želim nič žalega; se pa strinjam da so bili povojni poboji edina pravilna kazen za ničvredne izdajalske izmečke - v maniri pristnega ljubljančana bom rekel “iskal so probleme in dobili po pički”, kje je tukaj problem?
      Saj je bil tudi Eichmann obsojen na smrt v Izraelu in tudi v nurnbergu jim niso ravno prizanašali. Samo pri nas imajo domobranske smeti status žrtve in ne status izmečkov kot si zaslužijo in kot bi bilo edino pravilno.

      Kar se pa bin ladna tiče-dol mi visi. Predlagam da se v Sahari (oziroma kjerkoli, da je daleč od civilistov) ustvari eno ogromno bojišče, kamor se naj povabi vse sorte verske skrajneže in se že enkrat fentajo med sabo.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Pri poševnici še zdaj ne morejo ne pozabiti in si ne odpustiti, da so nekoč bežali pred belčki, kolikor so jih nesle krive noge.

      Zato bi jih najraje še enkrat pobili, če bi jim jih le kdo zvezal.

    • / je rekel/-la:

      jah mefiĆ, kaj pa vem kdo je bežal…vem pa kdo je mel jajca in reku “fuck off” okuatorju in kdo je rekel “na tukaj imaš mojo zemljo in mojo rit da obe nategneš po mili volji”.

    • Peter Klepec je rekel/-la:

      Nisem vedel, da se gnoj predstavlja tudi v obliki poševnice.
      Kar se pa danke tiče, boš pa ob sreči, ki jo premoreš, kmalu na vrsti pri Angitu. Če mu bo seveda vstal.

    • / je rekel/-la:

      največji gnoj se predstavlja v obliki klerikalnih veljakov, ki posiljujejo svoje ovce v rit na suho (tudi v dobesednem smislu) in imajo pri vsem tem jajca moralizirat in predavat o pravičnosti, moralni drži, načelih ipd. pri tem pa delajo vse popolnoma nasprotno.

      Kako že gre:”practice what you preach”….well they’ve got the preaching part nailed, how ’bout going after the pracitce….

    • Peter Klepec je rekel/-la:

      Ti poševni , pošvedrani gnoj se pogovarjaj po angleško s svojimi ignorantskimi trotli čez lužo. Tukaj pa mi govorimo slovensko in tistega, ki tega ne razume, za začetek podučimo z lepo slovensko izpeljanko MARŠ V PIZO MATERINO.

    • / je rekel/-la:

      oh kako ignorantski tepček si Klepec; mejdun. Ko se imaš za takšnega slovenista bi lahko vedel da je fraza “marš v pizdo materino” srbskega/hrvaškega izvora.

      ker pa verjamem da je izvor tvojega besa le nerazumevanje angleščine (kar je dokaj logično, glede na tvojo bebavost) naj prevedem še zate, otrok neumni:
      naj klerikalno govno prakticira to kar pridiga. ne pa da samo pridiga, prakticira pa nič oziroma prkticira ravno nasprotno kar zagovarja…..mir na svetu in vsi ljudje so božji otroci se pridiga, v resnici pa gre za “ubij krivovernika”. dvolična gnojnica pač, dokaj običajen pojav na konzervativni strani…

    • Peter Klepec je rekel/-la:

      Poševni, sem dejal izpeljanka, ne original.Tvoj prevod je pa Shakespearjeva verzija enostavnega teksta.
      Kar očitaš konzervativcem, pometi najprej pred svojim pragom.
      Otrok neumni, znati angleško ne pomeni biti učen , pač pa biti na liniji “up to date”, kar je isto kot biti debil.

  • laras835 je rekel/-la:

    Amerikanci lažejo kot naša SDS.

    • konec je rekel/-la:

      te naše nestrpne rdeče svinje sedaj cvilijo in krulijo njihov bes, sovraštvo in amerikanoFOBIJO po raznih naših udboDnevniških forumih…..ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha—–only in slovenistan, kjer marginalci “vplivajo” na večinsko razmišljanje….ha, ha, ha, ha,

    • Samvrag je rekel/-la:

      Oprosti, SDS laže mnogo bolj. In še nekontrolirano. SDS laže sama sebi,kajti kar je bilo pred časom za njih sveto, je danes bogoskrunjsko in to samo zato, ker to počenja druga stran, Možganski reveži.

    • Peter Klepec je rekel/-la:

      Samvrag, ali te nisem zadnjič dovolj nataknil v gobec, da ga zopet otresaš?

    • Samvrag je rekel/-la:

      Ti Klopotec pa že nehaj smradariti po svetu, neumen si tako, da se ti že kure smejejo, izrazoslovje pa je primerno tvoji pameti in šolanju.- osnovna šola plus dva meseca plesne-po diktatu drugih. IDIOT !!!!

    • svarun je rekel/-la:

      Kako sem že napisal , kakšne noge ima laž ? Poglejte si Janeza Janšo !!!

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Sta vidva, SAMVRAG IN SVARUN, že dognala, kdo izmed vaju je bolj nor?

    • Peter Klepec je rekel/-la:

      Samvrag in Svarun sta kot Dalijevi prividi. Slon na tankih nogah in štorklja-avion.

    • svarun je rekel/-la:

      klopotec : ku ku ku kukavičji… ( mefiČev ali 5rOVČIN ) , ku,ku,ku…

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Levičarski razumniki, kakršna sta SAMVRAG in Svarun, nas vodijo od zmage do zmage.

      In po vsaki zmagi nas je manj ter smo bolj revni.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Zdaj lahko pričakujemo, da se bodo vedno bolj oglašali naši čistuni, zbrani okrog FDV in raznih asociacij tako imenovane civilne družbe, podprte od strank in ideologije čudaške levice in anarholiberalizma, ki vedno najdejo dobro besedo za razne moralne odklone.

    Zato je v naših medijih še vedno priljubljen izraz ekstremisti za zločince, za katere ves svet ve in govori, da so teroristi krvavih rok.

    Kot da s tem opravičujejo tudi nekdanje zločine, ki so se nekoč množično dogajali na naših tleh, da so zavladali tisti, ki to ne bi smeli ne po božji in ne po posvetni pravici.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Američani so velikega zločinca pokopali v skladu z islamskimi običaji, naš režim pa še vedno odreka svojim nedolžnim žrtvam pravico do groba, krščanskega pogreba in dobrega imena.

    • Zbik je rekel/-la:

      Ej Mefiste! Če bi naš “režim” DANES pobijal, bi jih tudi zelo krščansko pokopal. In eksekutirani bi bili z vsemi pravnimi, moralnimi in materialnimi podlagami.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Upam, da si me razumel, da gre za personalno in ideološko kontinuiteto nekdanjega režima, ki še ni rekel zadnje besede.

      Beri POŠEVNICO; SAMEGAVRAGA; BRIOCA, razuimnika SVARUNA in še nekatere druge, pa ti bo marsikaj bolj jasno.

      Če me spomin ne vara, se je tudi aktualni režim v samostojni Sloeveniji tudi že hudo spozabil.

    • Zbik je rekel/-la:

      Ne, nisem razumel!

      Oni trije omenjeni niti ne spadajo skupaj niti niso nevarni, dokler ne “zagusti”. Ko pa “zagusti”, ne le, da ni garancije zanje, ampak ni garancije za nobenega.

    • Peter Klepec je rekel/-la:

      Zbik, ne navajaj trditev, ki jih nismo videli dokazane v praksi. Režim, ki bo pobijal danes, še ni “vzel v šoli” pravil o dostojnem pokopu, zato ne prejudiciraj

  • binebone je rekel/-la:

    Popolni spomin. Nekaj v tem smislu. MONTAKO program. Pošiljenje ljudi v preteklost ali v bodočnost.
    Vrnili so se v leto 2001 in ga obudili. Prenesli v današnji čas in ga vrgli v morje. Tam ga bo pobral kapitan Nemo in ga zagrebel kje na dnu kakšnih školjčišč. Svetovna financ elita ima tak stroj “zvezdna vrata”. Poslali so tako ekipo na Mars kjer so poizkušali izklopiti mašinerijo, ki pazi na naš sončni sistem. V piramido jim ni uspelo vdreti od zunaj. Za to so se projecirali v samo notranjost piramide in izklopili naprave. Za to delo so imeli na raspolago štiri ure. Sledil bo Veliki pok!

  • Ibn Hasan je rekel/-la:

    Pahor se je veselil ob smrti …

    Le kako se lahko veseliš ob smrti nekoga, ki ti ni nikoli storil nič žalega ??? …

    BOLANO !!! …

    • MEFISTO je rekel/-la:

      IBRO, meni je naprimer žal za vsemi tistimi muslimani, ki jih je pobil Ladekov Bine.

    • Ibn Hasan je rekel/-la:

      Torej si na dnu duše vsekakor boljši od Pahorja, ha ha ha !

    • dingdong je rekel/-la:

      A za tiste, ki so jih pobili Američane pa ne ?

    • konec je rekel/-la:

      mefi, nestrpnih in opranoglavih ekstremistov/marginalcev ne boš spremenil…taki so in taki bodo ostali, naše balkansko kulturno okolje je pravo gnojišče za to drhal—–in konec

  • Forestina je rekel/-la:

    Osama je živ in ima lepo prifrknjen plastičen nos, oči dekorirane navzgor, tanke obrvi, obrito brado in kratke fru fru lase, fura mečko in uživa v luksuzu cijaškega agenta in savdskega dvorjana.

    Osama je tako kot Obama, piar služba banksterjev in vojnih lordov.

    Obraz za kozmetični firmo Nato.

    Vse te natege so višek, zabita svetovna elita je res zabita v poden, še lagati se jim ne da več na nivoju.

    Musomeli naj si ga pofafa, skupi teroristom Borčijem, ameriško kurbo.

  • Forestina je rekel/-la:

    intermezzo:

    GRITtv: Vandana Shiva: The Truth About Warren Buffett

    http://www.dailymotion.com/video/xihd6b_grittv-vandana-shiva-the-truth-about-warren-buffett_news

  • Bric je rekel/-la:

    Osama bin Laden je bil zadnje čase bolj “Osamljen i gladan”.

    • Peter Klepec je rekel/-la:

      Gladen je bolj poetsko naravnano kot gladan, kar boš kmalu ti.

    • Bric je rekel/-la:

      Klepc:
      Mi v službi ljudem “preproste pameti” pravimo Klepec.

    • Peter Klepec je rekel/-la:

      Torej sam nisi kader sestaviti nekega “umotvora”, sklicevati se moraš na “službene ” ljudi. Da niso to državna uprava, ali celo predsedniški kabinet?. Glede na toponosne izdelke, ki jih produciraš sicer, se ne bi čudil.

    • Peter Klepec je rekel/-la:

      Ampak, če jih imenujete klepce z veliko začetnico, so očitno vredni vsega spoštovanja. Kar za neklepce, ki jih obdajajo, ne velja.

  • Bric je rekel/-la:

    Laris Gaiser je strokovnjak za: al kaido, ekonomijo, geopolitiko, kuhanje, volilne napovedi, znamke,…
    Uf

  • Forestina je rekel/-la:

    intermezzo:

    ZDA in zločini proti človeštvu

    Ellsberg: Wikileaks Logs Show Clear US War Crimes in Iraq—Manning Was Reportedly Motivated By Conscience

    http://www.ellsberg.net/

  • Forestina je rekel/-la:

    še en intermezzo: Arhiv :)

    http://www.globalresearch.ca/articles/MAD503A.html

    Bush administration clears US troops in slaying of Calipari and wounding of Sgrena

    • Forestina je rekel/-la:

      Following the theft of grenades from an Argentine military garrison in 2006, Dreyfus remarked “If a supermarket can keep control of the amount of peas it has in stock, surely a military organization could and should be able to do the same with equal if not greater efficiency with its weapons. The key words are logistics, control, security.

  • Forestina je rekel/-la:

    Besede, ki motijo vladarje Teme.

    The more films I saw, specifically local independent films, the more I wanted to see. The deeper I got, the more responsibility I felt, the stronger the need to do something, to share that which I found beautiful.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Najpomembneje je, da na oni svet ni odšel nedolžen.

  • jebiveter je rekel/-la:

    izsposojen blog danes zopet aktualen….

    Blog: Žlehtn
    dan živega mrtveca
    umira…

    poginila v raju
    četrtega v maju

    svinja je usrana
    v marmor dana

    še…

    mrtva se oglaša
    nam ne prizanaša

    posle mene, jaz!
    njen zadnji ukaz

    danes…

    že trideset let
    se cmeri prolet

    odkar kralj gnije
    ne teknejo pomije

    toda…

    zaljubljenim v mit
    obraz ostane skrit

    da zagrabiš resnico
    rabiš močno desnico

    vedi…

    le dobra prevara
    veliko tatov očara

    ne podleži tatici
    zamahni po levici

    smrt…

    bledi kult diktatorja
    morilca in likvidatorja

    ideje katere zastopa
    zažgati brez pokopa

    prihaja…

    čas prave demokracije
    brez rdeče aristokracije

    prinesel bo pluralizem
    izbrisal jugo šovinizem.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Spomnil si me.

      Na današnji dan naj bi za nekatere prehitro, za druge pa prepozno umrl tovarišTito.

    • svarun je rekel/-la:

      mefiĆ . ti se na žalost še nisi !!!!

  • svarun je rekel/-la:

    Škoda ,ker niso z Vatikanom pšočistili. Tam je leglo vse zlobe in terorizma nad drugače mislečimi.
    FUJ RKC, ampak tudi z vami bo enkrat KONEC !!!!

    • MEFISTO je rekel/-la:

      SVARUN, pojdi k spovedi in se spovej svojih grehov.

      Samo Bog in pamet te lahko še rešita, da te žena ne bo zapustila in da otroci ne bodo poiskali drugega očeta, ki bo imel vaj malo pameti.

    • svarun je rekel/-la:

      mefiĆ : nastavi rit tudi tistemu ” hitlerjungovcu Ratzingerju ” , ne samo 5rOVCI , Ppa boš zveličan !!! Jebem ti boga tvojega.

    • Peter Klepec je rekel/-la:

      Kako boš jebal boga, Svarun, še svoje žene več ne moreš.

    • svarun je rekel/-la:

      klopotec : jebi si m…r

    • Peter Klepec je rekel/-la:

      Ti Svarun pa idi v pizdo materino, kot kengurujev mladič.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      PETER KLEPEC, po čem sodiš, da SVARUN ne more?

      Otroke so mu res delali inkasantii, ker se je žena bala, da se bodo vrgli po SVARUNU, pa še uživala je pri tem.

  • pasji fritzl je rekel/-la:

    OBLETNICA TITEKA, kot ARTUKOVIĆ-a, dva rablja, v različnih uniformah, oba je se je treba

    spomniti, saj imata skupni drevored (88 drevesc= enako 88 let ) , domžalski in še kateri !

    Prvi še vedno skače po eni nogi po Sloveniji zato so zaslužni predvsem norci iz vrst

    ve/ge/teranov in po zaslugi ideoloških naslednikov ! Pravo razočaranje pa je TUERK, človek

    prejšnjega stoletja !

  • svarun je rekel/-la:

    Klopotec : a si iz 5rOVČEVIH ali mefiĆevih jajc ?

    Kateri kukavici sta te omenjena eden ali drugi podtaknila ?

    • Peter Klepec je rekel/-la:

      Več, kot , da te pošljem še enkrat v pizdo materino, s tabo nimam namena komunicirati.

    • svarun je rekel/-la:

      klopotec . Saj te nisem nič vprašal, ne vem , kaj si se sploh oglašal.Še naprej se obdeluj z zakoncema 5rOVCO in mefiĆem,ti kukavičnik.

    • Bric je rekel/-la:

      Klepec se rima na Cepc.
      Za to bi se našla še kaka druga razlaga.
      Tako, od danes naprej je Klepec-Cepec.
      Tako v vednost.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      SVARUN je skromen človek.

      Po pameti sodeč.

  • pasji fritzl je rekel/-la:

    Mefisto, najvišja stopnja zaupanja med ljudožercema tipa angie in svarun nastopi takrat, ko

    si ga vzajemno cuzata !

    • svarun je rekel/-la:

      pasji fritzl : spet pomota. Poročila sta se 5rOvca in mefiĆ , nočeta pa obelodaniti kdaj in kje , kateri farški peder je ta zakon POŽEGNAL. Tako,da se take stvari kot jih omenjaš , dogajajo v njuni zakonski postelji , ali pa še kje drugje.Mogoče celo v tisti ustanovi , kjer ste na zaprtem oddelku ” ENAKOMISLEČI ” , tako se je 5rOVCI zapisalo.

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: ti si krona vsake norišnice, ki kaj da nase!

    • svarun je rekel/-la:

      5rOVCA : Ne bodi tako skromen , to si pa vendar TI. Bodi tam kjer si. Jaz pa takih ustanov , kjer ste zbrani ENAKOMISLEČI nisem še videl.Takole bi rekel zate : TI SI KRONANI OSEL.

  • Forestina je rekel/-la:

    tudi 24 ur preseneti

    http://24ur.com/novice/svet/kot-da-bi-na-bushev-ranc-prileteli-iraski-komandosi.html

    Kot da bi na Bushev ranč prileteli iraški komandosi …

    Lahko se tudi vprašamo, kako bi se odzvali, če bi iraški komandosi pristali na ranču Georga Busha, ga ubili in odvrgli v Atlantiku. Nesporno njegovi zločini prekašajo bin Ladnove in on ni “osumljenec”, ampak nesporno “odločevalec”, ki je dal ukaz za izvršitev “največjega mednarodnega zločina, ki se ne loči le od drugih vojnih zločinov, temveč akumulira tudi samo zlo” (navaja nürnberške procese), za kar so nacistične zločince obešali: za stotisoče žrtev, milijone beguncev, uničenje večjega dela države, bridkega sektaškega nasilja, ki se je razširilo nad preostalo regijo.

  • pasji fritzl je rekel/-la:

    En sam SVARUN + 99 BIKOV = 100 GOVEDI !

    • svarun je rekel/-la:

      pasji iztrebek se je pridružil tistim ,ki ne znajo izračunati ,koliko ptencialnih norcev je to , če NORCE na desto rukar , rogerg , konec , mefiĆ , 5rOVCA, jebiveter,dado, cvek…ki so si danes na zaprtem oddelku umobolnice domišljali,da so na Trojanh. Torej ,koliko norcev je bilo tam zbranih ?