8. maj, 2011 | Vest

V SDS zaskrbljeni nad poročilom UMARja

Šircelj in Turk iz SDS-a poudarjata, da je rešitev za Slovenijo v novih delovnih mestih.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Prezentacija direktorja Urada za makroekonomske analize in razvoj mag. Boštjana Vasleta predstavljena na zadnji vladni novinarski konferenci.

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
73 x komentirano
  • / je rekel/-la:

    Čudno da jih ni skrbelo ko je Umar pripravljal poročila v letih njihove vladavine, v letih ko so totalno zjebal konkretno gospodarsko konjukturo in iz nje iztržili NIČ…hmmmm, takrat je bilo osebje UMARja označeno s standardnimi SDSovskimi izrazi “udba, tranzicijska levica, …”, danes pa jim kar verjamejo čeprav gre za enake ljudi; zanimivo….

  • Samvrag je rekel/-la:

    Pa ravno ta prave primerke dajo na slike, da je najmanj štirinajst dni zasvinjana naslovnica. Ta tva partijska guruja v obdoblu, ko je bilo to potrebno, sta pripomogla k nazadovanju finančnega stanja Slovenije, samo skrila sta vse skupaj v recesijo- ne pozabite, da je Jajčkotova vlada pustila minus v proračunu, za ceste se je pa tako zapufala, da bodo pufe plačevali še naši pravnuki- vendar na zunaj je izgledalo vse OK in za pokazati je bilo nekaj. Recesija je pa vse prekrila. Nenehno napadanje sedanje vlade in metanje polen pod noge iz strani opozicije skupaj s tema dvema neandertalcema pa je stvari pripeljalo do stanja v kakršnem smo danes. Ne pozabite, da so kriminalni prevzemi in tajkuni nastajali pod Jajčkotom, v tem mandatu pa se je začelo vse rušiti, iz ropana podjetja so začela odpuščati, firme so propadale ena za drugo, svetovna kriza je vse še bolj pospešila. To isto bi se zgodilo Jajčkotu, če bi mu uspelo zmagati na volitvah. Sem pa prepričan, da mu od sedanje pozicije prav nihče ne bi tako nesramno nagajal, kvečjemu pomagal. Kajti tako pokvarjenih ljudi kot so v SDS- jih ni.

  • svarun je rekel/-la:

    5rOVCA mi še ni odgovoril zakaj se je prejšnja vlada in dvojec ( Janša-Bajuk ) , odločil se financirati izgradnjo slovenskega avtocestnega križa s posojili. Ni mi odgovori tudi kam je izginil BENCINSKI TOLAR , za kaj ga je že omenjeni dvojec preusmeril.Namesto odgovora se bodo tam z zaprtega oddelka vsule žaljivke.

    • zorge je rekel/-la:

      SDS pravi delovna mesta.Prav v času njihove vladavine, konkretno pod taktirko Bajuka je šla ena najboljših tovarn v stečaj IUV Vrhnika.Bila je edina v Evropi za usnje.600 delovnih mest čez noč,Bajuka bi bilo treba res zapreti.

    • svarun je rekel/-la:

      A to gobezdalo ( Šircelj ) je bil pa državni sekretar ? Bi lahko povedal za kaj so porabili BENCINSKI TOLAR.

      Mi smo bili že takrat zaskrbljeni , smo pa tudi danes,ker najslabše kar se Sloveniji zgodi je to,da Janševiki pridejo na oblast.

    • anton je rekel/-la:

      “Dvojec” je bil sanjska naveza! Za “lobije”, za USA, za… Brez dobička?! Le dividende hodita pobirat. Eden v “ameriko”, drugi po nitke za “pucanje zob”, v Avstralijo! In na polja za golf, seveda!
      Kje smo “slovenčki”, da ne kradem Svetlani? V riti!

    • Sils je rekel/-la:

      heh, še prej pa u kurcu, Xe Xe !

      http://www.youtube.com/watch?v=ZXqSEw3H_PI&feature=related

  • Samvrag je rekel/-la:

    Ta narod je tako zaslepljen in vpije, da kradejo rdeči. Svarun povej mi če je kdo od teh tajkunov v SD stranki. Mislim, da ni. Če pa so kdaj bili, so bili izrecno iz koristolubja in so danes prvi v cerkvi in ližejo rit Rodetu pa Jajčkotu. In tudi to iz koristolubja in ne iz prepričanja. Taki pokvarjenci nimajo nobenega prepričanja in njihov bog je le DENAR. Še svoje matere bi prodali in izdali za denar. Pokvarjeni so do amena. Pahor je bolje, da je v manjšinjski vladi, kot pa da se druži s takimi barabami.

  • Samvrag je rekel/-la:

    Ta avtocestni križ je ves tlakovan s pufi in ne z asfaltom. Zato pa se ceste tako hitro kvarijo. Samo avtocesta je tako obsežen projekt, da jo vsak opazi, pa tudi največ denarja se lahko pri njej pokrade. Zato je pa bil Bajuk tudi zraven, kajti ta baraba se je prislinil povsod tam ,kjer je dišalo po kešu. Pokvarjenec argentinski!

  • konec je rekel/-la:

    vse tri ( / , SAMVRAG, Svarun ) zveste kučanove rdeče svinje so morale zakruliti….ha, ha , ha, ha, ha, ,

    • Bric je rekel/-la:

      S tabo je res konec. Bit rdeča svinja ni žalitev. To je kompliment.
      Turk mi je pa bil že kot prfoks antipatičen. On se ful pali, da se mu v rit leze in na dušo piha. Vedno je imel kompleks Mejesa in Staneka. To sta bla res vrhunska prfoksa. So nekateri govoril, da so skripte od Turka dobre samo za podložit projektor. Ne predebele in ne pretanke.
      A je JJ tud rdeča svinja??
      Seveda, če si spodoben artikulirano odgovorit!

    • svarun je rekel/-la:

      konec : Kdaj si se nazadnje pogledal v ogledalo ? Pa nisi videl svojega svinjskega rilca ?

      Ko se boš naslednjič oglasil bomo zapisali : KONEC SPET KUHA SVOJO SVINJSKO GLAVO.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Si kar predstavljam kako nič se lahko študentje naučijo od tega runkelna Turka. Ni čudno, da so naše fakultete tako pod nivojem, če predavajo taki postranzasluškarji.

    • konec je rekel/-la:

      hronk, hronk, hronk….tišina, naše rdeče svinje se vzvišeno pogovarjajo…hronk, hronk, hronk……joj, kakšne visoke ideje….hronk, hronk, hronk……vse vedo, njihov svinjak, poln dreka, je res vse kar naše rdeče svinje vidijo….hrok, hornk, hronk…..ha, ha, ha, ha, ha,

    • svarun je rekel/-la:

      konec : a si ” farbenblind ” ,da vidiš vse rdeče ?

    • Samvrag je rekel/-la:

      Hrohk, hronk, hronk- poslušajte- Konec se predstavlja.

  • Sils je rekel/-la:

    pičke.

  • petrovc je rekel/-la:

    KONEC: SVARUN, SAMVRAG in POŠEVNICA so enojajčni trojčki! Ko je ANGIE v pijanem stanju natepaval močerada, so se iz enega jajčeca rodili SVARUN, SAMVRAG in POŠEVNICA! Tako imajo vsak po tretjino pameti že itak skromno umsko posestnega ANGIJA! Torej zanemarljiva teža in obseg!

    • konec je rekel/-la:

      petrovc, ne, so isti drek, ki ga je kučan pred leti POSRAL iz njegove stare udbovske kosmate rdeče RITI…..ha, ha, ha, ha, ha,

    • angie je rekel/-la:

      …zgoraj imate ogledalo civiliziranosti in ‘kultiviranosti’ tako imenovanih komentatorjev desne opcije.

      vsak dodatek je odveč.

    • konec je rekel/-la:

      na žalost ne bom dosegel vaših svinjarij, čeprav se bom potrudil……ampak vem, da vam je vam -rdečim svinjam- vaš drek popolnoma všeč……preberi si poste tvojih zorangotangov potem komentiraj……ha, ha, ha, ha,

    • Samvrag je rekel/-la:

      Konec- pa daj enkrat preberi svojo napisano, idiotsko kozlarijo. Pa poglej se kdaj v ogledalo, da boš videl, da ti nasproti stoji v ksiht rdeča svinja in to si ti. Ves kufrast v faco, neumen v glavo, zafrustriran in debilen. KONEC TO SI TI !!!!

    • konec je rekel/-la:

      ha, ha, ha, ha, vedno mi je všeč ko naše opranoglave rdeče svi nj popizdijo….ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,

  • Otorepc je rekel/-la:

    a so trojke že spet stopile v akcijo?

  • MEFISTO je rekel/-la:

    PETROVC; vidim, da ti je šlo delo dobro od rok.

    Uspel si sprovocirati SVARUNA, SAMEGAVRAGA in POŠEVNIKA, da se bodo še med seboj stolkli, da bi dokazali, da so močni kot biki.

    Pametni pa ravno tako.

  • / je rekel/-la:

    LOL, kako so takoj sveti trije izmečki planili v en glas z nekimi ubogimi žaljivkami….vsaj vem da so komentarji ostalih na mestu in zadeli bistvo :-)

  • Samvrag je rekel/-la:

    Sem malo prebrskal komentarje v MMC-ju o teh dveh sila zaslužnih kretenih. Ogromno resnic je tam povedanih in to takih, ki so nam vsem jasne in so bile izrečene na TV pred publiko- O Turku in mahinacijah z Merkatorjem, Tam je seveda zastopal Janšo, saj je na njegov ukaz začel prodajo . O Bajuku in Janši, ki sta še v prvem letu krize trdila, da te sploh ni . Zanju krize ni niti danes, saj imata dovolj nam pokradenega denarja. Konec si pa itak upa kruliti le na Vesti, ker drugam nima več vstopa zaradi njegovega izbranega leporečja. Ta kreten od Turka trdi, da nas stane ta vlada vsak mesec 200-milijonov. A Jajčko bi pa delal zastonj?. Ha,ha, če bi on vodil vlado, bi toliko zapravili vsak dan!!!!Kdo je brezglavo gradil s pufi. Seveda, ker je računal, da bodo pufe plačevali zanamci. Saj jih tudi bodo. Zapufal se je za veliko več, kot so porabili za avtoceste, razliko so si pa kar delili. Poznamo to. Jajčkotov zlagani proračun pa so morali potrditi, ker sicer ne bi pustil Hrvatov v NATO. Naš narod pa to pozablja in še vedno misli, da jih bo ta lažnjiva baraba popeljala v deveta nebesa. Tupoglavci.

  • petrovc je rekel/-la:

    O, gOSPOD bOG, daj nam lakoto, ta tako in tako BO, kugo nam daj, pa vojno in vse štiri jezdece APOKALIPSE, nam daj, se strinjamo!!!!!

    SAMO PRED ANALIZAMI, VSEH VRST, TOPOGLAVEGA ko macola bukovega, SAMVRAGA NAS OBVARJI, prosimo te, prosimo te, prosimo te!!!!!!

  • petrovc je rekel/-la:

    TOPOUMNIM: kar nekaj, na levi strani, vas je, ki podcenjujoče ocenjujete g. KONCA!!!! Ker ste prezabiti, da bi razumeli!!!

    KONEC si je izbral namenoma način komuniciranja in vas z njim permanentno jebe, ki je pisan na vašo butasto kožo, provocira vas, da niti ne veste, kje ste!!!!
    KONEC vas INTILIGENTNO zajebava na celi črti!!!!!

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: avtocestni križ je bil zgrajen, da bi bil ti na njem pribit!!! Si pa pribito, pijano, zvrnjen v grabnu zraven avtocestnega križa!
    Bencinski tolar je izginil iz auspuha v ozračje in zaradi vdihovanja svinčenih izpuhov, je tudi med tvojimi nogami svinec! Mehak in k tlom štrleč!

    • svarun je rekel/-la:

      5rOVCA : A si pobegnil z zaprtega oddelka in sedaj pristal v grabnu , pijan kot zmeraj.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    SVARUN, ti je je že kdo povedal, da si navaden idiot.?

    Za to čislano in pogosto lastnost na levici ti zavidata tudi SAMVRAG ter POŠEVNIK.

  • Zmajček je rekel/-la:

    Ta SDS samo sklicuje neke novinarske konference in vsak po svoje laže in prodaja lansko meglo in obljublja blaginjo v raju…Ljudje imajo dosti teh obljub in teh starih politikov naj si bi levi ali desni vsi so zreli za goli otok….saj so vsi v 20 letih državo pripeljali na bankrot…Nove obljube stari obrazi in spet lopovi na politični sceni….

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Danes sem slišal, da volivci SDS ne podpirajo pokojninske reforme.

    Torej bo pokojninska reforma padla z nadpolovično večino volivcev.

    • Toni je rekel/-la:

      KHM mef upam,da bodo volilci SDS ČEZ ne tako dolgo, tudi proti ko bo moral SDS UGRIZNITI V TO KISLO JABOLKO???
      Ampak verjemi takrat bo to jabolko zelo kislo.
      Jaz bom za pok.reformo.

    • angie je rekel/-la:

      Toni, jaz tudi!

      Bom tudi za zakon, ki bo stopil na prste črnuharjem, (mefist, tistim, ki služijo na črno, da se ne boš čutil osebno prizadetega!), kar zadeva arhive pa sprejemam argumente, ki jih o tem dajejo kompetentni (direktor arhiva in šef sove).

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Nisem kakšen poseben častilec imena in dela SLS ter Kanglerja.

    Kljub temu pa se mi vsiljuje misel, da je levica začela s pogromom nad Kanglerjem, da bi si na volitvah povrnila mariborski proletarski bazen.

    V Ljubljani imamo župansko družino, ki pred očmi celotne Slovenije nesramno bogati, pa se nič ne zgodi, v Mariboru pa z vsemi policijskimi silami preganjajo župana, ki je pravi revček v primerjavi s šefom ljubljanskega pašaluka.

    To ima za plačilo ultra pragmatični predsednik SLS-a, ki je prostovoljno pripeljal stranko v koalicijo in z njo ni nikoli odhajal, kot kakšen DESUS ali ZARES.

    • Sils je rekel/-la:

      pa še res je !..

    • Samvrag je rekel/-la:

      Daj no Mef- nega ne seri. Kako pride navaden policaj do take haciende, kaj.? S trdim in poštenim delom?.Težko bi verjel takim nakladanjem. Če je pa še zraven Vogrinčev Tona, ki je Kangli skoz nekaj prodajal, vendar ne svojega pač pa od žene, pa vemo kje smo. Tona itak nima nobene lastnine, ker se boji, da bi mu jo lahko kdaj zasegli.Tu pa lahko napišem HA,HA,HA….

    • angie je rekel/-la:

      MEFIĆ -SPECIALNO ZATE!!!

      Zadnja premiera v sezoni 2010 / 11
      Klaus Mann - Žanina Mirčevska
      MEFISTO
      Režija: Eduard Miler
      V sredo, 25. maja 2011, bo v Slovenskem mladinskem gledališču premiera MEFISTA,
      ki bo obenem otvoritvena predstava 5. gledališkega festivala PRELET.

      GLEJ, DA NE BOŠ ZATAJIL!

    • MEFISTO je rekel/-la:

      ANGIE, ni se še rodil, ki bi lahko odigral MEFISTA!

    • angie je rekel/-la:

      ojej, revček napihnjeni,

      ničkoliko jih je že bilo, med njim slavni nemški igralec Brandauer..

  • Sils je rekel/-la:

    Pahor socialne demokrate poziva, naj dvignejo glavo …

    HA HA HA HA, a iz peska ?

    http://www.youtube.com/watch?v=a7gU5cQ6XV4

  • Toni je rekel/-la:

    kORITARJA

  • Forestina je rekel/-la:

    proračuni tega sveta se stekajo k trgovcem z orožjem

    http://therealnews.com/t2/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=74&jumival=6736

    Students and Teachers Fight Education Cuts in North Carolina

  • angie je rekel/-la:

    ata Janša se v današnjem Delu ponuja za mesijo in pogreva stare zamere (ujetega ptiča tožbe)

    • allcide je rekel/-la:

      ne, hvala !…

    • Samvrag je rekel/-la:

      Jajčko bi rad marsikaj, vendar sem skoraj prepričan, da mu tokrat ne bo uspelo. Med narodom se mnenje o njegovem karakterju hitro spreminja. Počasi jim le spomin leze v tista štiri leta, ko je bila bolj strahovlada kot pa vlada, v leta, ko se je šenkovalo cerkvi tudi tisto, kar nikoli ni bilo njeno, v leta, ko so poganjali tajkuni kot gobe po dežju in še laganja je bilo toliko, da če bi Jajčkotu za vsako laž zrasla samo ena kocina na njegovem aerodromu za muhe, bi imel danes beatel frizuro.

    • svarun je rekel/-la:

      Samvrag : Kaj pa SOVA, SOVEEEE , ki pristajajo tam na letališču JJ in seveda Lavrih,ki je pregledal to častno četo skupaj s ” herrrr FLICKOM ” , pa SKB banka,ki je zelo blizu Tavčarjeve , pa v toliko urah ni bilo mimo nobenega ” matejevega-policaja ” …

    • angie je rekel/-la:

      drži, fantje,
      izobraženi Slovenci še nismo pozabili avtokracije polizdelkov, ki nam je vladala med 2004-08!

    • konec je rekel/-la:

      izobraženi……………..ha, ha, ha, ha, ha, samo na balkanu je sinonim za izobraženost ideološka opranoglavost…….ha, ha, ha, ha, ha,

  • MEFISTO je rekel/-la:

    To vlado bi še SVARUN bolje vodil, čeprav je poznan kot popoln bedak.

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: če boš tako grdo govoril, te pošljem v javni WC na tromostovju, da ga lastnoročno očistiš!
    V zahvalo pa dobiš direktorjev čevelj št.:45 v del, kjer se konča hrbtenjača, spodaj!

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Za danes imam dovolj SVARUNA.

    Jutri bomo spet iskali njegov IQ i ga merili, če ga bomo našli.

  • svarun je rekel/-la:

    mefiĆ o IQ-uju govori , do danes pa o tem še slišal ni. Zato ga pri njem ni zaznati.