17. maj, 2007 | Denis Sarkić

O Sovi še vlada

Vlada je po objavi dokumentov, danes pojasnila svoja stališča.
 • DELICIOUS
 • Google
 • RSS

Vlada je po včerajšnji objavi dokumentov, ki naj bi dokazovali financiranje prihoda Drnovškovega zdravilca v Ljubljano in Podbregarjevem zanikanju, da bi se pod naročilo za nakup letalske karte podpisal, svoja stališča pojasnila na tiskovni konferenci. Janez Janša na novinarska vprašanja danes ni želel odgovarjati. Pred novinarji je po podpisu sporazuma med strankami iz Državnega zbora “pobegnil” brez besed. Bolj zgovoren je zato moral biti tiskovni predstavnik Valentin Hajdinjak, ki je na vprašanja novinarjev odgovarjal po seji vlade.

Valentin Hajdinjak: “Minister je govoril v pogojniku. Naj bi. Rekel pa je tudi, da je veliko dokumentacije uničene.”

Video: Denis Sarkić

 


 • DELICIOUS
 • Google
 • RSS
2 x komentirano
 • Marko50 je rekel/-la:

  Tu ni samo sklepanje, naslovi vodijo v sektarsko gibanje guruja “Joga v vsakdanjem zivljenju”, ki je razmrezeno gibanje v Sloveniji.
  Z malo spretnosti, se najde ta organizacija preko naslovnika maila shantida.veena@web.de z dne 17.06.2007 tudi v spletu http://www.ayurvedaacademy.org/team.htm.

  email kopija: http://193.2.236.95/dato3.nsf/OC/0705161749271/$file/sova.pdf

  Tudi to ne velja, da bi to bila karta za zdravilca gosoda Drnovska. Ta in ta oseba ni zdravilec, temvec je guru, ki obljublja ljubezen, sreco in mir, ter se bavi z manipulacijo podzavest, s tehnikami kot so meditacija, hipnoza, NLP in joga.

  Gospod D. bi lahko pravtako obiskal v Sloveniji univerzitetno diplomiranega psihologa, zakaj mora priti iz tujine nek guru, ki se mazasko bavi z manipulacijo?
  LP

 • [...] Forgery or the real thing? By now you are probably already tired from the brouhaha about the supposed use of SOVA’s black-ops fund to pay for a plane ticket for an Indian quack who supposedly came to cure The Prez. The former director of SOVA Iztok Podbregar (who - curiously enough - is now the national security advisor to the Prez) claims that the signature on the above document, releasing the funds necesary, is not his. Furthermore, he claims that the document is a forgery, a combination of at least three different documents. While I admit that it is somewhat convenient for Podbregar to become Drnovšek’s national security advisor just as Janša came to power, there are some other “conveniencies” present that must not be overlooked: [...]