25. december, 2007 | Katja Lenart

Blogerji - Simona

Klepet s Simono Rebolj ob predbožičnem snegu.
 • DELICIOUS
 • Google
 • RSS

Tale blogerski intervju mnogi že nestrpno čakajo. Simona Rebolj na blogovju dviguje prah s svojimi ostrimi komentarji, na svojem blogu pa tudi nima dlake na jeziku. Dobili sva se, ko je padal sneg in temnilo se je že, barva najinih rokavic se je ujemala, mraz je stiskal, jezik pa je tekel kot namazan.

“S slovenskim blogerjem ne bi šla z nobenim seksat, ker sem jih premal spoznala osebno.”

Katja Lenart

 


 • DELICIOUS
 • Google
 • RSS
52 x komentirano
 • nimiy je rekel/-la:

  not too bad… ha ha

 • Dajana je rekel/-la:

  Go Simona! :)

 • Jan je rekel/-la:

  A še bolj temno se Simone ni dalo posneti? Posnetki na VEST.SI so včasih prava tehnična katastrofa in žal tudi sama vsebina (Katja, fajn intervju si posnela!) ne more odpraviti občutka, da ste kot snemalci na trenutke totalni amaterji.

 • djubre je rekel/-la:

  Najbolj nadležno možno vprašanje.. Kdo je ta inta (vprašani).. To sem bil vprašan na enem natopu in sem razmišljal kakšnih dvajset sekund.. Kdo si ti?? Potem sem rekel svoje ime in priimek in koliko sem star.. Potem sem nehal.. Bila je nelagodna tišinica.. To hočem povedat, da človek ne more biti nekaj besed, da se ne more domisliti kdo pravzaprav je v nekaj sekundah.. Lišite to, prosim..

  Me je pa že zadnjič mučilo vprašanje, na koga zaboga, me Simona Rebolj spominja.. Ugotovil sem, da je to nekdo iz otroštva..:–))

 • nada je rekel/-la:

  Meni ni všeč njeno prostaško, vulgarno, prepotentno, egocentrično nastopaštvo v blogih,”čisti šund” neokusno zlorablja lepo slovensko besedo za izživljanje lastnih frustracij.Ne, simonarebolj ni nikakršna pridobitev kvalitetnega branja v slovenski hiši, je pa namenjena postati slavna za vsako ceno.

 • Nataša je rekel/-la:

  Meni pa so všeč ljudje, ki imajo izdelano mnenje, ki se ne obračajo po vetru, ki niso prijazni samo zato, ker je to menda nujno potrebno, ki izžarevajo zdrav razum in ki svoje mnenje podkrepijo tudi s kakšnim sočnim izrazom. Simona je po mojem mnenju zadnja, ki si želi postati slavna z bloganjem (vse to svaljkanje okrog nekakšne “slave” mi gre že resno na kozlanje. tisti, ki želi biti slaven, naj se preprosto sleče pred parlamentom in teka gor in dol in bo naslednji dan že v žuti štampi), ker ji tega ni treba.

 • majakrizaj je rekel/-la:

  No, vsak ima pravico izražanja na svoj način…….mene je njeno pisanje na rtv-blog fasciniralo…na siol.blogosu pa me je razočarala.Toliko o iskrenosti.

 • janez je rekel/-la:

  kr neki :)

 • AndrejZ je rekel/-la:

  Najprej se podpišem pod @nado. Za to, da bi lahko postala slavna uporablja vse možne načine, predvsem pa tega, da se z ničemer ne strinja, da ji je vse za nič itd… Po navadi je težava v tem, da še sama ne ve točno kaj bi hotela, zafrustrirana je s svojim izgledom, v življenju ni bila nikoli sposobna doseči začrtanega cilja, zavida tistim, ki so boljši od nje, čeprav ne bo tega nikoli priznala itd itd… Skuliraj se deklica.

  Pozdrav
  AZ

 • FidoDido je rekel/-la:

  Kot pravi sama: naj bo čim manj tistih, ki futrajo svoj ego… torej med prvimi: adijo Simona

 • Staš je rekel/-la:

  Haha, kot da sama ne futra ega.

 • Mocho je rekel/-la:

  Težaško ženšče…

 • Dejan Kaloh je rekel/-la:

  Na začetku sem bil navdušen nad njenim slogom pisanja (dobre besedne zveze, lucidno, poglobljeno, nekonvencionalno), a me je nato med vrsticami povsem razočarala. Ob več kot očitnem dejstvu, da se počuti (le zakaj - ker zna z besedami?!?) superiornejšo od vsega kar leze in gre. O njeni pregovorni primitivnosti pa nima smisla izgubljati besed…

 • Simona Rebolj je rekel/-la:

  Samo ta jeznim in zgroženim, ostali ne potrebujejo replike.

  @nada:
  Šunda imaš na blogih kot solate, pa se ne razburjaš prav nič. Veselica ti godi in šund te prav nič ne moti. Še najmanj te motijo tisti, ki skušajo s šundom postat opazni, samo da bi bili opazni oziroma tudi, da bi futrali klike Siolu na preverjeno šund prvo žogo. Ne moti te, ker itak nima vsebine in se ti ne zdi vredno razburjat. Simono pa bereš redno. Si ena mojih najbolj zvestih bralk in čutiš silno potrebo, da izražaš svoja ogorčenja. Kakšen človek pa si ti, da porabljaš svoj čas za tako branje? Moti te očitno moje besedišče. Brez veze. Midve bi se težko pogovarjali o literaturi in cenzuri in še težje o lepi slovenski besedi. Kaj pa kaj o vsebinah in poantah? Lahko ti samo namignem, kaj se meni zdi vrhunec zapisane vugarnosti in prostaškosti, kjer nobeno leporečje ne pomaga. Stara Zaveza, gospa nada. Tako vulgarna, sadistična in prostaška je, da je potrebovala masko - Novo Zavezo. Pa vesele božične praznike! In slavna mislim postat za vsako ceno??? Mislim, da nakladaš. Slaven za vsako ceno se postane drugače in bolj učinkovito, o čemer je napisala že Nataša. Jaz zaradi svojega pristopa kakšno priložnost kvečjem izgubim, kajti slaven in uspešen postaneš najlaže z leporečjem in šundom. In frustracije? Sigurno jih imam kot vsak človek. Menim, da vsak pišoči tudi puca svoje frustracije, še najbolj tisti, ki se trudijo, da ne bi tako izpadlo. Kako je pa kaj s tvojimi frustracijami? Nad mano jih že aktivno izživljaš, pa verjetno še kje drugje tudi.

  @majakrizaj:
  Bi lahko bila toliko poštena, če si že iskrena, da bi mi razkrila, v čem, zaboga, se razlikuje moje pisanje na blogosu od tistega na RTVju??? Če tudi ti misliš na izražanje, je na RTVju tako. Obstaja cenzura, ki so jo omehčali po umiku micine literarne zgodbe, pri čemer so ji umaknili blog, ker je njen lik preklinjal. In smo se razburili. Namreč lahko si vulgaren, da le komp ne zazna besed, ki naj bi bile vulgarne. Zdaj pa h komediji. Lahko tudi preklinjaš na RTVSlo, samo namesto določenih črk v besedi moraš vstavit zvezdice. Hahahaha … Potem je pa vse v redu. Toliko o iskrenostih. Da ne omenjam kakšne primitivizme vse lahko nasuješ, da jih le s kičasto priliznjenimini besedami.

  @AndrejZ:
  A ti si pa Fetalij oziroma njegov papagajski prijateljček. Od tod edino vidim, da kot očiten bralec mojih blogov operiraš z izgledom, sicer je to povsem nepotrebno. Kar tako malo za prazen drek, ker, kot je pojasnil nek teoo, se drugače nekateri ne znajo branit. Marsikaj bi lahko napisala o škandaloznosti leporečnega šunda, ki ga na primer prodaja Natalija Verboten. Ampak ob primitivizmu, ki se je odvil v medijih s poskusom sesuvanjem njenega kvazi aduta - jošk, me je pa postalo sram za vrhunec novinarskega primitivizma, slaboumja in plehkosti, česar noben napev o peki štrudla ne more doseči. Pa kdo si ti AndrejZ? Povej nam kaj o svojih ciljih, izgledu in zavidanju boljšim od sebe? Komu pa zavidam po tvojem? Povej! Jaz namreč nisem skoparila s komplimenti v svojih blogih, s kritikami pa tudi ne. Koga bi po tvojem mnenju morala tako prekleto cenit, pa ga ne … hehehehe … AndrejaZ?

  @FidoDido:
  Med futranjem ega na podlagi nečesa, v kar s trudom vlagaš, in futranjem ega zgolj zaradi futranja ega, pri čemer ti je za pot, sredstva in smisel vseeno, se prilagodiš po potrebi, je velika razlika. Popolno nasprotje.

 • Simona je rekel/-la:

  Težko otroštvo pač

 • Rado je rekel/-la:

  Čemu dobivam maile s komentarji tega bloga???
  Saj jih nisem naročil.
  Ali pa me morebiti kdo sili, da se oglasim?
  Bolje, da ne!

 • Robert L. Tuva je rekel/-la:

  Rado: zanimivo, ker vidim, da je to tvoj prvi komentar. Sicer je nameščena možnost “obveščanje o nadaljnih komentarjih” (kvadratek-izbira spodaj pod komentatorskim oknom). Mogoče pa si le kaj pipal? (Ampak, da bi ti potrdilo, bi najbrž moral sploh objaviti komentar.) No, lahko se odjaviš od obveščanja o tem zapisu; v mailu imaš link na stran, kjer se lahko odkljukaš.

 • AndrejZ je rekel/-la:

  Morda tudi njega. Ne vem.

  1. Podal sem le subjektivno oceno. Očitno sem ti stopil na žulj.

  2. Fetalija sploh ne poznam. Niti on mi ne diši kaj preveč. Napumpan pajac pač.

  3. Zanimivo je videti blogerje, ki se dvigujejo nad oblake, češ, mi smo tisti, ki smo boga primli za jajca.

  4. Karakterno si zelo podobna eni (morda bivši?) slovenski medijski osebnosti. Tudi ona je mislila, da bo s pljuvanjem vseh povprek prišla do nečesa. Kdo ugane kdo je to?

 • Izmet Fekali je rekel/-la:

  Pejte se kam drugam kregat.

 • nimfa je rekel/-la:

  Kdo pa sploh pljuva? Oštro izraženo mnenje je pa ja fajn, še posebej ob vsej mlačnosti in previdnosti.

  Fekali, ti se pejt pa raj stiskat. ;)

 • Rado je rekel/-la:

  Robert L. Tuva,
  sej ni panike. Na eni drugi temi sem bil prijavljen. . . .

 • Z ničemer od navedenega se skoraj ne strinjam, ali drugače povedano: dvomim, da po kritični presoji ostane kaj, kar bi se ne moglo ne upreti. Drugače pa kar vroča roba.

 • Izmet Fekali je rekel/-la:

  @nimfa

  Pri tebi ni več placa. :(

 • Čarli je rekel/-la:

  pizda si bedna simona

 • nimfa je rekel/-la:

  Dj no dj, Fekali, ne ti zdaj zame izgovore iskat, za stiskanje se pa res vedno najdeta tako čas kot plac (o vsem ostalem pa itak niti razpravljat ne smem). ;)

 • crko je rekel/-la:

  SI-MONA LI-MONA

 • Simona Rebolj je rekel/-la:

  @AndrejZ:
  Ne veš. O čem pa potem pišeš? AndrejaZ ne morem niti poskusit cenit, ker ne piše komentarja pod linkom do svojega bloga in si lahko samo domišljam, kdo neki bi lahko bil.

  1. Nisi podal nikakršne ocene. Samo skopipastal si žaljive floskule brez vsebine, v stilu Verboten scene … meeee. Kje je kakšna ocena? Na kaj imaš pa repliko? Ja, seveda si mi stopil na žulj. Ob izpadih primitivizma me vedno popade žuljavost. Stupidno, vem.

  2. Očitno ga poznaš dovolj. In pljuvaš! To je to, kar meni navešaš. Jaz nikomur ne bi rekla zgolj napumpan pajac ali kaj podobnega. Tudi njemu nisem. To je pljuvanje. Podajanje mišljenja ima pa vsebino, na katero lahko daš repliko s svojo vsebino.

  3. Aja! Saj sem si mislila. Samo to te matra. Kaj si pa mislijo ti blogerji, da so, sej jst sm tut fajn, a nism al’ kva! Jah, tukaj očitno ne bomo izvedeli, AndrejZ.

  4. S pljuvanjem?! Pljuvaš zaenkrat ti, pa nek Čarli, pa nek Crko, vsi brez linkov, tako pogumni kot niso v nobeni kafani. Je pa iskreno. Tako retardirano in primitivno izpadejo, kot se morajo v reali zelo potrudit, da jim uspe prikrit. Tista slovenska medijska osebnost (koga pa imaš v mislih?), če sem prav dešifrirala, pa nikoli ni samo pljuvala in nikoli ni samo nekoga iz ogroženosti in zavisti mahnila na gobec. Obstajajo neke zelo premišljene vsebine, ki jih je sporočala in te vsebine imajo svoj zakaj. Izrazi pajac, smrduh, grduh, bednik brez argumentov in podobne pubertetniške brezvezarije pa samo govorijo nekaj o tistemu, ki jih uporablja. In to je samo pljunek, ki ga lahko mirno pohodiš in greš naprej.

 • fsfsfsfs je rekel/-la:

  “S slovenskim blogerjem ne bi šla z nobenim seksat, ker sem jih premal spoznala osebno.”

  glupo pitanje, glup odgovor…

 • Simona Rebolj je rekel/-la:

  Vsem prizadetim priporočam še ogled Gartnerjevega bloga z naslovom Simona me je razočarala. Vsaj zelo se je potrudil. Zelo prozorno pričakovano glede na nepremostljiva nasprotja med nama, ampak me je nasmejal z izpadom. Prizadeti in ogorčeni pa boste uživali. Nada se je takoj popasla tam celo z zgodbico o zaljubljenosti v očeta in lažni tožbi za posilstvo. Nad temi fantaziranji sem bila pa že naravnost fascinirana. Ne gre zamudit takega špasa.

 • lidijah je rekel/-la:

  Prav je, da se čim več ljudi lahko izraža, tudi Simona R. naj ima to pravico. Saj se bo sčasoma (še bolj) zverzirala. Blogi so sijajna stvar za to, na njih si lahko da duška tudi kak ljubitelj prepirov. Eden se gre rad stulit na fuzbal tekmo, drugi pa se sprošča s komentirajem ta osornih piscev in pisk. Vse sorte je na tem svetu.
  Meni je čudno, kadar ženska javno razpravlja o fu..nju. Kot da ji nekaj manjka, če to počne (samo) intimno. Ali pa o je..nju. Potem si človek nehote predstavlja, kako jo v taksiju kot ovco od za..j po..ka naključni sopotnik.

 • Ana Jud je rekel/-la:

  Hehehe, človek uživa naokoli, po “smučkanju in muckanju” pa malo klikne po netu, (tudi) na Vest in najde zanimive intervjuje z blogerji. Fajn. Well done. Ampak: draga Simona Rebolj, včasih kliknem tudi tvoj page (skoz mi “frendi” pošiljajo linke …) in kaj posebej mi res nisi všeč (tudi po meni si nekaj “srala”, kot kupček levičkarjev, čisto brezveze, seveda …), ampak vsekakor imaš pravico izražati svoja stališča in tako je tudi prav. Osebno cenim ženske, ki si drznejo povedati veliko, čeprav se z marsikakšno (tvojo) tezo tudi ne strinjam. Skratka, kaj hočem povedati: piši naprej. Kaj te briga za nekaj puhlih mnenj zafrustrirancev oz. ljudi, ki visijo na internetu izključno zato, da izživljajo tisto, kar jim je v realnem življenju zaradi takšnih in drugačnih zavor onemogočeno. Nima smisla da se ukvarjaš z njimi in jim odgovarjaš.

  Veš kako se sicer reče? “Moj čas je denar, ki ima visok oportunitetni strošek. Zato vidim večje donose obsega v bolj produktivnih stvareh kot pa v komunikaciji z vami.”

  AndrejZ: Krasno. Expert za primerjalno karakteristiko. Ampak fuk z anonimnimi moškimi me je minil že v najstniških letih. Nekateri smo pač zgodaj začeli (in se hitro naveličali …) :) Kar vprašaj “šefe” …

  Ana

 • Kobrowsky je rekel/-la:

  Asena blogih sméka dit?

 • Simona Rebolj je rekel/-la:

  @lidijah:
  O, hvala lepa za pravico. V čem se bom še bolj zverzirala? Sklepam, da obstaja nek globoko premišljen in utemeljen nasvet? Ali pač ne? In meni se zdi čudno marsikaj, najmanj od vsega pa, da ženska javno razpravlja tudi o seksualnih zadevah. Kaj neki si zaradi tega radi predstavljajo šovinistični moški in njihove mentalitetne sužnje, ne doživljam za svoj oseben problem.

  @Ana Jud:
  Kakšno presenečenje! Zanimive linke ti pošiljajo “frendi” … hehe … Po tebi nisem srala, sem se pa posrala na košček tebe z enim tvojim dejanjem, ki se mi je zdelo kontradiktorno glede na sporočilo, kot sem ga dojela v kontekstu tvojega “projekta”. Ali mi je Ana Jud všeč? V nekaterih delih mozaika ja in mi je celo po naravi blizu, v parih ne, ampak to se mi niti ne zdi tako pomembno kot na primer zakaj in kako všeč - ne všeč. Zato se mi tudi strinjanja ali nestrinjanja ne zdijo zanimiva, ampak predvsem vzroki in nameni za strinjanje ali nestrinjanje. S takim načinom bi se seveda težko obdržala v kateri koli stranki ali kvazi neodvisni grupi, levični, desnični … “nevermind”. Tudi tale plejgraund v malem govori samo o tem. Kdo se kam zateče in zganja kar koli, da bi se le obdržal v nekem klančku in se vzpenjal po njem, revček … in kdo si upa bit, kar je, in mislit, kar misli. Redki, logično. In enako celo v svetu skorajšnje anonimnosti brez valute?! Ja, hudo je, res je še huje … hoho …

  Kakšen denar? Aja … verjetno tisti, ki ga itak odmetavam z blogom, kaj šele s komentarji. Prav imaš. Eksperimentu se izteka rok trajanja, kisla smetana je že plesniva, slabo pomolzena krava trpi.

  Lp

 • Rado je rekel/-la:

  He, he, Ana Jud in Simona Rebolj.
  Kakšen par!
  Kako že gre ta slovenski pregovor? Aha. Gliha vkup štriha.

  Kaj nekaj bluzi Ana o oportunitetnih stroških? Ali ni zgrešila naslova? Mi se tu zabavamo ti pa le služi še naprej evreke, Ana.
  Sicer pa imaš dva privrženca tu na Siolu (Pavel in Dejan Kaloh). Oba sta fundamentalna desničarja. :-) (zdaj ste že trije)
  LP

 • andrej je rekel/-la:

  čist fajn ženska, ki direkt in argumentirano pove kar misli, se ne obrača po vetru in predvsem ve kaj govori. Jaz se je spominim še z RTV-ja, tudi s s foruma. Za pogledat pa tudi ni slaba.

 • lidijah je rekel/-la:

  Po moje gre za hujša razočaranja v ljubezni. Odeta v poroženel videz intelektualne trdnosti. Svetujem nežne seanse v dvoje, brez predsodkov, da gre tudi pri dotičnemu moškemu brez dvoma za šovinista. Vera v izjemnost neznanca, ki sicer ni pograjc, je pa nežen in vztrajen ljubimec, ki želi osrečiti svojo intimno partnerko.

 • Kobrowsky je rekel/-la:

  Ačeme Si móna po pluva, bómmél kajvečo biska?
  Kajpa čejazsi Móno?

  Gartner, kókmaš zdaj novih dnévno?

 • Pitalić je rekel/-la:

  Da najlepša si ko spiš…

 • Rok je rekel/-la:

  Simona/Anomis z rtvslo.si?

 • Simona Rebolj je rekel/-la:

  @lidijah:
  Eh! Razočaranje v ljubezni je že en posplošen simptom tega in onega v človekovem življenju in posledičnega oblikovanja misli. V plašč trdnega intelektualizma se ne moreš odeti, ker tega ne ponujajo nikjer, kaj šele prodajajo. To je proces, ki ga vzpostavljaš (ali ne) v sebi ob črpanju virov iz okolice. Z lahkoto se pa vržeš v objem neznanca, še posebej če se predstavlja kot nežen, celo Vztrajen in trdi, da želi osrečit partnerko. Mi priporočaš? Kje se pa to dobi, zadene ali kupi? Aha! Vera. Še lažje je postat Veren. Magari v izjemnost nekoga, ki te prepričuje, da mu je tvoja sreča pomembnejša celo od svoje … hehehehe … Seveda sem se pustila tudi že razočarat v ljubezni, prav nič neverjetnega. In ne samo v ljubezni. Potem sem naprej šivala svoj plašč. In ga ljubim. Ker je moj … vključno s šivi, brez katerih ne bi mogel nastajat. Vsak dan si ogledujem kroj in barve. Manj poroženel se mi zdi od vere v človeka, ki se mu vržeš v objem, da bi si prihranil razočaranje nad spoznanjem, da boga odrešenika ni.

  @Kobrowsky:
  Čet i sim ono, boš lob olje. Sesp lača.

  @Pitaliću:
  Možno.

  @Rok:
  Živjo! Jap!

 • Dajana je rekel/-la:

  @Simona: Po moje moraš ljudi (in Moške) jemati, take kot so. Nič od njih pričakovati. Ravno, ko si nehamo nekaj želeti, se nam želja izpolni. ;)

 • lidijah je rekel/-la:

  Dajana ima glede moških spet prav. Jaz pa ne mislim Vere v srečo, ampak Zaupanje v zakon spremembe. Ne bo vedno tako, kot je bilo, brez veze se je zapirati v oklep pred grožnjo, ki je minila.

 • Simona Rebolj je rekel/-la:

  @Dajana:
  Hvala za dobronamernost. Izbire itak ni. Ni pa treba ničesar sprejemat, pričakovat tudi ne, če nočeš. Glava ni odveč, da pretehtaš meje verjetnosti in možne poti. Moške sem najbolje spoznala preko druženja z njimi, brez vezanosti in s tem pogojenimi strategijami v odnosih … hehehe … Na partnerstvo že dolgo ne gledam kot na projekt. Z ljudmi se samo družim na tak ali drugačen način.

  @lidijah:
  Sigurno ima prav zate in za tebi podobne ženske. Bistvo je, da si začutila sorodnost, zato zlahka spregledaš, da tudi Dajana ni živela z moškimi samo lepih pravljic in bi ji torej marsikdo težko dal prav. Se pravi ne gre za imeti prav. In se strinjam … brez veze se je zapirat v oklep. Samo da ne mešaš oklepa z drugačnim načinom in pristopom, ki lahko koga zadovoljuje bolj od tvojih predstav - Kako bi moralo biti. Kje v resnici duši oklep, včasih ni tako enostavno spregledat.

  Lp obema

 • [...] na oba načina so izpadli bolj nehote kot hote. Špas okrog blogerske mene je z intervjujčičem pridobil pričakovane nove komedijantske razsežnosti in se je v izbruhu že izkričal v delčku [...]

 • [...] Naj na začetku izkoristimo priložnost in povemo, da nam je bilo pri zapisu “Mikrozvezda #1 - Chef” očitano spotikanje ob dotično zvezdniško podobo. V imenu celega podstrešja se na tem mestu opravičujemo in obljubljamo, da se kaj takega ne bo nikoli več ponovilo. Ravno zato o podobi Makrozvezde #1, Simone Rebolj ne bomo govorili. Nima smisla. Res! [...]

 • HuaHua je rekel/-la:

  Blogerji so najlepši ljudje na svetu.

 • mičopičo je rekel/-la:

  Za vse,ki pravite da je Simoni v bloganju važna samo slava in podobne stvari…si preberite ta dva njena zapisa..

  http://www.rtvslo.si/blog/anomis/depresija-res-ubija/2041

  http://www.rtvslo.si/blog/anomis/nebojse-si/2524

  Iz mojega komentrja je šla napisat nov blog o tej temi..ne rečem,da me je pozdravla z tema blogoma..je pa prispevala vsaj nekaj malega za mojo spremembo..tako,da sem dosti odnesel z njega pisanja…

  občasno sma se oglašala tudi prek privat sporočil,da sem ji sporočil kaj se dogaja kaj z mano..vedno mi je replirala z dolgimi in zanimivi sporočili..

  hočem samo povedati,da si je vzela svoj čas za osebo,ki je niti ne pozna..tako,da še enkrat hvala Simona…zdaj se trenutno počutim čist kul pa tudi že nekaj časa sem brez antidepresivov…

  Lp,
  Mitja

 • Simona Rebolj je rekel/-la:

  @Mitja:

  Čestitke in vse dobro še naprej!

  Lp

 • anonimi je rekel/-la:

  “S slovenskim blogerjem ne bi šla z nobenim seksat, ker sem jih premal spoznala osebno.”

  kira izjava:))). res si bedna do daske. sej ti bi komu nastavla od njih-sam te noben noče napičit.

  in prav ima

 • abrakadabra je rekel/-la:

  Simona, sam to a ne ti tud sam svoj ego futraš,al kva!Majčken sem razočaran in užaljen zarad tega tvojga razmišljanja,besedičenja.Ajd živjo!

 • seba je rekel/-la:

  blah…se ne cudm zakaj je tolk tezka na blogih, verjetn ker jo noben tip ne pogleda, totalno neprivlacna

 • sailor565 je rekel/-la:

  Boljše strani, na kateri bi te spoznal, nisem mogel najti :)
  Lep pozdrav!
  Sailor