20. januar, 2009 | Črt Butul

Zares novi prostori

Pisarna Zares v Kopru, v kateri bo uradoval poslanec Franco Juri.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Mestni odbor Zares je v Kopru odprl novo poslansko pisarno, v katero bodo lahko člani, simpatizerji in občani prihajali na pogovore s primorskim poslancem Francom Jurijem in vodstvom koprskega Zares.

Barbaro Verdnik, predsednico mestnega odbora Zares smo povprašali kakšen je namen pisarne in kdaj se lahko “člani, simpatizerji in občani” zglasijo na razgovoru ter kakšni so bili zadnji pogovori o študentskih nastanitvah na obali.

Na otvoritvi pa je bil tudi Luka Juri, poslanec SD, o katerem krožijo govorice, da naj bi prestopil v stranko Zares.

Črt Butul

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
11 x komentirano
  • VAŠE TURKOČANSTVO je rekel/-la:

    SVINGERS D.O.O. HIBRID XAXAXA SEREŠ BALKANCI BI REKLI: ZBOGOM DUPE,PREĐOH NA USTA.

  • neemocije je rekel/-la:

    DVA ZARES “ZGLEDNA” IN “TOTALITARNO NESTRANKARSKA” NOVINARJA.

  • Simpatizer je rekel/-la:

    V Kopru je prepoznavnost stranke na visokem nivoju, predvsem zaradi aktivnosti predsednice mestnega odbora, kakor tudi zaradi prepoznavnega poslanca Franca Jurija. Mestni odbor stranke je iniciator opozoril na nečednosti v družbah Istra Benza, Interevrope in Luke. Prav tako je kritičen do županove samovolje pri vodenju mestne občine Koper, opozoril je na nezakonito ravnanje z odpadki podrtega luškega skladišča in še na nekatera lokalna vprašanja. Z novo pisarno si ustvarja boljše pogoje za delovanje in stike tako z volilci, kot z njenimi simpatizerji. Sam ob tej priliki izrekam iskrene čestitke ob novi pridobitvi in uspešno delo.

  • Zalko je rekel/-la:

    Lepo Koper , se pa vseeno kje kaj dela, sem pa mnenja, da bi v Kopru več naredili, če bi Barabiko poslali v pokoj.

  • neemocije je rekel/-la:

    glavno da je rdeče………………….

  • ANALITIK je rekel/-la:

    kOPER PA RES LAHKO ŽIVI SAMO OD PONOSA Z GARAČI JURI.

    O NAJBOLJ ZNANEM SVINGERJU PA NIČ, KRIVICA!

  • Bount je rekel/-la:

    Le zakaj so nekateri zgornji komentatorčki takšne skodoželjne zgage ?
    No, verjetno je to njihovo poslanstvo, to je da delajo “zgago.” Saj drugega itak ne znajo , ha .ha… Tudi taki morate obstajati, kajne komentatorčki?
    Osebno pozdravljam, da je stranka Zares odprla novo poslansko pisarno v Kopru z F.Jurijem na čelu
    in zakaj ne tudi z eventualnim prestopom Luka Jurijem.
    Kopru se s tem obetajo tudi boljši časi.

  • Mirjana je rekel/-la:

    neemocionalno bitje pa nekaj turškega,..kar pustite Franca in Barbaro delati…o penzionu bomo razmišljali kasneje.
    Morda sem malo več konkretnega pričakovala od mladega Luke,.. vsaj z dogajanjem na obali je dokaj na tekočem,..

  • Bount je rekel/-la:

    Da, tako neemocialna zgaga in turška zgaga, ter vse podobne zgage, če nimate nič kaj pametnega za povedati, tudi vaših bebavih, komentarjev ne potrebujemo.
    Kar je nekoč v družini nekoga bilo, nas prav popolnoma niš ne briga, še posebno ne, ker to ni nikomur nič škodilo, razen družini sami.

    In škodljivi paraziti, ločite že enkrat kdo je kaj naredil ali ni naredil, saj vaše klevetanje nima popolnoma nobene zveze ne z Francom Jurijem, ne z Luka Jurijem in zato vam drage zgage iskreno priporočam, da pogledate v lasten lonec, preden širite napačne informacije , ker vedite, da ste zelo izsledljivi in lahko za taka neresnična ogovarjanja v javnih medijih, tudi oškodninsko odgovarjate.
    Ne mislite, da ste, če ste anononimci in ste skrili vašo majhno, nojevsko glavico v pesek, tudi nevidni!

    Ubogi, bebavi noji, imajo pač premajhno glavico, narava jih ni ravno obdarila, kajne?

    Raje se osredodočimo na pomembne zadeve, ki jih ravno Juriji poudarjajo, na primer tudi na področju okoljevarstva?
    Včeraj je bila v LJ zelo konstruktivna in dobro obiskana konferenza na temo okoljevarstva in energije ter plinski terminali da ali ne, tako s strani medijev ( razen vest.si , ker je imela druge “bolj pomembne” zadeve )
    Vsi znani in cenjeni strokovnjaki in predstavitelji na tej konferenci, tega zelo aktualnega in perečega problema,so bili odlični in med njimi sta bila tudi F. Juri in L. Juri.
    Raje se drage komentatorske zgage a la turški in neemocialni , osredotočite na probleme, ki naj bi nas vse skupaj še kako zanimali!

    Samo kaj čmo, nekatere “zgage nebodigatreba” bolj zanima kaj je nekoč pri nekem sosedu bilo, pa čeprav nima to nobene zveze z današnjim časom in gornjim prispevkom Zares in prostori , ter situacijo v kateri se danes vsa naša politika nahaja!

  • Edi je rekel/-la:

    Če bi vsi politiki delali in živeli po načelih Franca Jurija, bi v tej državi bila bistveno drugačna situacija. Glede Barbare Verdnik, pa lahko rečem, da je svoje delo namenila stranki Zares in mestnemu odboru Koper. Njene novinarske izkušnje so dobrodošle pri iskanju virov za obravnavo kočljivih problemov, katere pestijo občane, njeno delo osvetljuje dostikrat javnosti zakrite pojave. Do sedaj nisem še slišal pravih argumentov o njeni spornosti, razen panfletov tistih, ki jim je stopila na žulj. V Kopru je stranka v zelo kratkem času predvsem z njenim delom in sodelovanjem s poslancem Francom Jurijem prišla med pomembne akterje na koprski politični sceni. Opaziti je tudi večjo zainteresiranost za samo stranko na celotni obali, kjer ne gre pozabiti, da je na volitvah dosegla lep volilni rezultat.

  • neemocije je rekel/-la:

    # Bount pravi:
    22. januar, 2009 ob 9:04

    ker vedite, da ste zelo izsledljivi in lahko za taka neresnična ogovarjanja v javnih medijih, tudi oškodninsko odgovarjate.
    Ne mislite, da ste, če ste anononimci in ste skrili vašo majhno, nojevsko glavico v pesek, tudi nevidni!

    Ubogi, bebavi noji, imajo pač premajhno glavico, narava jih ni ravno obdarila, kajne?

    HA, HA, HA, HA, - ŠE PRED KRATKIM ME JE SIN ENEGA VAŠEGA RDEČEGA SODNIKA “TERORIZIRAL” IN USTRAHOVAL S TAKIMI BUTASTIMI IZJAVAMI.

    TEŽAVA JE PAČ V TEM, KAKO JE BIL KDO VZGOJEN IN KAJ POJMUJE KOT PRAVNA , MODERNA DRŽAVA- DA PA RDEČUHI LAHKO DELATE VSE KAR ŽELITE IN TO NE DA BI VAM KDO STOPIL NA PRSTE JE ŽE VSEM OBČE ZNANO KOT TUDI DA IZSLEDITE “SOVRAŽNIKE” IN JIH POSKUŠATE UNIČITI NA VSAK NAČIN

    A VENDAR OSTAJATE KOMUNISTI LE NAVADNA DRHAL…….