8. marec, 2009 | Urh Maček

Koliba

  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Sonce posveti sramežljivo skozi palmove liste iz katerih je spletena koča, ki naključno stoji nekaj metrov od morja. Vonj soli se meša s sladkim zaspanim vonjem boginje tik ob meni. Dlačica stoji vsaka zase, ker je jutro še sveže. Vlažni lasje in nasmeh, ki spremlja prvi jutranji dotik. Srce mi začenja biti hitreje in butl med nogami se rahlo dotakne tvojega stegna, čisto malo, kot bi hotel poljubit del noge, ki se naprej in nazaj krivi proti mednožju, začetku človeka. Povišan utrip se čuti v tvoji sapi, hitrejšemu pozibavanju prstnega koša. Privitje, tesno z medenico ob medenici, kjer se počasi dokopljem do obraza, oči ki se še delajo, da so zaspane, ustnice, ki vabijo kot najbolj izviren jumbo plakat in skrivajo sladek jezik. Počasi se prevališ na hrbet, sledi dolg pogled in tvoja mehka dlan na mojem licu. Brez besed se nežno spleteva. Topla kri in vse večji pritisk na žile, možgani pa uživajo v pomankanju kisika. V trenutku želja po tvojih prsih. Vsako joško straži vzburjen sesek, na katerem čutim bitje srca, ko se ga dotaknem z mokrim jezikom. Vzburjena koža diši drugače, letim po njej in ne izpustim nobenega centimetra do mednožnega grala. Pri vlaženju klitorisa sem kot na avtorobotu, najraje bi zlezel v tvojo notranjost.

Prvi ja, tisti tih, sramežljiv. Ne morem več, kot bi vedela, da bom eksplodiral, mi ga stisneš pri korenu, me nežno pogledaš. Ustnice ga mehko poljubijo, kurac pa trza, ker hoče, da mu pride. Poigraš se z robom glavice in končaš na luknji. Prste okoli tiča mi zrežeš globoko v trdo meso in telo se počasi umiri. Slepo sledim tvoji roki, ki me pelje proti vulvi. Nekajkrat ga potegneš gor in dol po živo, rdečem nabreklem mesu in zdrs v tvojo globino, čutim te. Koliba se trese, spremlja glasne vzdihljaje čiste sreče in neskončnost sklenjenega kroga. S počasnim, nežnim nabijanjem podaljšujeva ekstazo. Užitek, prepovedan sad, orgazem s človekom s katerim sem se zbudil.

Šepetanje dela družbo jutru, ki si še ni pomelo oči. Kmalu zaspiva nazaj, tesno stisnjena, srečna. Sanjam o beli rjuhi, ki je ne potrebujem več, ker me greješ ….

Nadležen zvok me zbudi. Sirene, pa kaj za hudiča se dogaja? Končno se spomnim včerajšnjega večera, ko me je priklenila k radiatorju. Prodajal sem knjige, prišel v blok in pri prvih vratih, v prvem nadstropju, doživel neprijetno presenečenje. Stara ženica, ki je s prijaznim glasom odprla vrata, me je z metlo udarila po glavi, ter me napol zavestnega zvlekla k oknu, pod katerim je kraljeval star rebrasti radiator. Ukradla mi je ključe od avta in se še enkrat sredi noči vrnila po prometno dovoljenje. Glava me je bolela, da še premakniti nisem smel. Končno sem jo položil na topel radiator in zaspal.

Urh Maček

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
1 x komentirano