9. maj, 2009 | Denis Sarkić

Ne spuščaj volana!

Kazen zaradi spuščanja volana med vožnjo.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Ko vas kaznuje policist po vožnji, kjer ste za trenutek spustili volan oziroma krmilo vozila za nekaj sekund! Kdo bi vedel, kje so bile tiste sekunde??? In kdaj je policist v prekršku, če vozi službeno vozilo v enosmerni ulici brez signalnih luči?

Denis Sarkić

P.S.:
Komentar uredništva

P.P.S. (25. december 2009)

Bralcem se opravičujemo, ker je posnetek naš (bivši) novinar Denis Sarkić po lastni presoji umaknil. V uredništvu umika objavljenih posnetkov ne odobravamo in nam je zaradi te nevšečnosti nekoliko nerodno, a kot avtor posnetka ima Denis Sarkić do umika pravico, ki jo bomo spoštovali. Za radovedneže pa se kopija še vedno najde na YouTube.

-Jonas

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
676 x komentirano
  • AtaStane je rekel/-la:

    Škoda kar koli razglablat o tej kazni. Policisti so tu zaradi naše VARNOSTI. Če bi vsi normalno vozili se nihče nebi pritoževal nad njimi.

  • helena je rekel/-la:

    Kera krava… Jooooj, kera krava. Sarkič pa itak - kot da so kao neki kvazi novinarji itak nad vsem in nad vsemi. Adijo pamet. Joj so vas na faksu (no tisti ki ga imate) nafilal z nekim agotom, da če si novinar si pa car… Madooona no, dejte odrasti in naredite kaj na svoji profesionalnosti.

  • dd je rekel/-la:

    Sarkić umri prasica gnila od novinarja

  • ceneni je rekel/-la:

    Otročka moja sram vaju je lahko, kako sta si pred kamerami hotela vzeti pravico v svoje roke!!! Posnetek si nas je ogledalo kar nekaj deset ljudi v naši firmi pa vama moramo žal priznati, da smo se smejali samo vama Ajda in Denis in če bi kdo tukaj moral ostati brez službe sta to vidva.

    Olike vama manjka in poznavanje zakonov, zato pa tudi je tako, ker si vsak razlaga zakone kakor mu najbolje ustreza. V šolo otroka, v šolo pa olike se naučita.

    Vse čestitke policistu! Bravo!

  • rajko je rekel/-la:

    Elvis svaka čast….dodaten komentar je nepotreben

  • Silvo je rekel/-la:

    Glede na to, da se je “akcija” snemala je bila po vsej verjetnosti skrbno načrtovana. Kršitev pa očitno zelo očitna, da jo je policaj opazil. Policaj ga je edino polomil, da ni poklical “kiblo” za drugega novinarja, ki je snemal in motil po moji presoji čisto pravilen postopek.

    Vprašanje avtorjem prispevka:
    Kaj sta hotela dokazati?

    Zame sta izpadla popolna bedaka….

  • Rok je rekel/-la:

    Kdo bo dal za kuli? ti ko boš kazen plačala

  • Samo je rekel/-la:

    pa ne me… BEDAKA NOVINARSKA!! Sicer ne maram policajev, ampak jes vama v takem primeru sploh nebi napisu kazni, ampak bi vaju postrelu! Bednika! Pejta smešit svoje “novinarske riti” še kam drugam, ne sam po ljubi Sloveniji, mogoče bojo pa tam z vama držali…

  • Žan je rekel/-la:

    Sam imam na splošno zelo slabo mnenje o policistih, saj so me že nekajkrat kaznovali zaradi malenkosti, pri katerih bi pričakoval samo opozorilo, kljub temu, da sem bil z njimi prijazen. Ampak policist na posnetku je to slabo mnenje vsekakor popravil. Najprej je neumno kokoš, ki si pravi novinarka, samo opozoril in ji ne bi dal nobene kazni, če ne bi bila nesramna. In vsaka čast policistu, da je postopek odpeljal, kot ga je.

    Imam pa še en komentar za “novinarja” Denisa Sarkića. V tem posnetku si dokazal, da si popolnoma neprimeren za novinarja, zelo nesramen, neumen in ne poznaš prometnih podpisov. Če bi imel vsaj trohico pameti v glavi, bi vedel, da vožnja motorja po dveh kolesih ne more biti prepovedana in da je napisano veljalo za osebna vozila. Ti pa si še kar naprej vztrajal, da to velja za motorna vozila. Bedak. Iskreno upam tudi, da sam ne upravljaš vozila z motorjem ali voziš kolesa, saj ne poznaš najosnovejših prometnih predpisov oziroma ne veš kdaj je cesta enosmerna.

    In pa še komentar za Jonasa Žnidaršiča: lepo od tebe, da si se opravičil v imenu teh dveh primitivnih novinarjev, ampak bi lahko to opravičilo vseeno lepše speljal, ne pa da izgleda kot en hec

  • dada je rekel/-la:

    Kje pa ste vi videli, da se je zapeljal v enosmerno!? A niste na koncu videli semaforja nad njim pa znak, ki označuje križišče s prednsotno cesto. Pri tem vest.si, ste lahko novinarji očitno vsi.

  • Slovenec je rekel/-la:

    Upam da je šla novinarka na odstrel! Sej ni čudno da je kakovoswt poročanja zanič ko pa imamo take glupe novinarje. Čestitam policaju k je bil profi!!!

  • Freeway je rekel/-la:

    Če bi jaz bil namesto policista, bi tisti frkli še drugo roko vstran odrezal.

    Policist ni bil nesramen in je lepo opravljal svoje delo. Frkla ga je morala že pred ustavitvijo, takrat, ko je ugotovil, da je spustila krmilo, provocirati. Takšnim je treba dati velike kazni! Iz uradnih oseb se norčuje, frkla ena.

    Kdo je zdaj večji cepec? Definitivno frkla!

  • Karmen je rekel/-la:

    Tukaj sem pa morala napisat komentar…zelo poredko mi gredo ljudje tako na živce, da bi najraje prekinila z gledanjem, ampak tukaj sem vztrajala…jaz bi dala obema novinarjema kazen še za motenje postopka. Nesramna, neprofesionalna, otročja novinarja. Čudi me da imata službo pri resni firmi…jaz bi vama že odpoved pisala.

    p.s. BLJAK

  • matejchika je rekel/-la:

    ni se predstavil?? ja saj mu piše na desni strani kombinezona.. ali je pa vsaj številka.. ja res je dolga, verjetno za “novinarko” predolga pa si revca ni mogla zapomnit..
    da dol padeš.. Jonas a si ti tut not padel…:P

  • Karmen je rekel/-la:

    Aja, pa še tako neumna je da se je dala javno osmešit…
    pardon..sta se dala javno osmešit.
    hahahahahahahahahahahahahahaha

  • katja je rekel/-la:

    ejjjjjjjjjj svaka vama čast !!!! carja sta, ženska ti še sploh!!!! folk se kleele neki oglaša pa neb meu nben jajc niti mu rečt.!!!!

  • Eva je rekel/-la:

    upam da mamo v sloveniji čim manj takih novinarjev. ker povprečno dober novinar zna situacijo, čeprav je naperjena proti njemu, obrnt z neotročjimi in dobrimi izjavami. tole tukaj me pa spominja na nezanimivo srednješolsko zmerjanje in slepo zaverovanost vase. oba ”novinarja”, pejta se še mal izobraževat, ker tole je res porazno. smilita se mi, res

  • matej je rekel/-la:

    neumna sta oba. polcaj je še dober da jih trpi.

  • Pararam je rekel/-la:

    Na vajino žalost so res vsi vidl, ja.

  • pikica je rekel/-la:

    Jaz upam, da je bila to montaža, če ne pa…
    Moje mnenje je, da si tu absolutno vso kritiko zaslužita novinarja, ker sta zlorabljala svoj položaj, in grobo kršila novinarsko etiko, ter bonton (tega je v naši preljubi državici itak polno na vseh področjih in nivojih, ne samo v novinarstvu).
    Prispevek o smiselnosti ali nesmiselnosti tega zakona bi se dalo narediti na 1001 način drugače, kot pa tako.
    In tudi opravičilo v smislu vsi smo samo ljudje, po moje ni primerno, kaj pa če bi policist potegnil pištolo in ju oba ustrelil v koleno, a bi potem tudi bili tako prizanesljivi? Novinarja sta približno tako grdo kršila profesionalna in bontonska pravila. Vsi kdaj naredimo napako, ampak jo je potrebno na kulturen način priznati, nikakor pa s poniževanjem in zlorabo položaja skušati stvari obrniti sebi v prid. To nenazadnje novinarji učimo vse naše politike, gospodarstvenike itd.?
    Upam, da je to res bila samo dobra marketinška poteza, ki je odzrcalila obnašanje v naši družbi in ne resnična situacija.

  • miha je rekel/-la:

    budale čefurske.. kaj zdaj že vsak misli da je lahko novinar?

  • dusan je rekel/-la:

    tota baba je mela sreco da je naletela na tako potrpezljivega policaja. ker ce bi htel bi ji lahko se ene 3 kazni napisal ( motenje postopka, neprimerno obnasanje). ko je nekaj mahala z rokami pa bo jo lahko vkleno al pa ji peperspray stisno v oke not. vsaj jaz bi to naredo na njegovem mestu.

    pa se to ko komentirana zakon pa člene kaj kaj pomeni, izpadeta se bolj smesno. in tam ko pise voznja po dveh kolesih … sej sta spletna novinarja pa poiscita malo filmcke po youtube da to je mozno in tudi prepovedano.

    in ja tale zenska se je bolj osmesila kot policaj. policaj je deloval po zapisanem zakonu (in btw on ni pisal zakona). vrjetno sta vidva studentska novinarja, ki studirata novinarstvo in mislita da lahko vsem po glavi serjeta brez sankcij, ker bi naj kao veljala svoboda govora.

  • perox je rekel/-la:

    Policaj je že imel nek razlog, da te je ustavil.
    Vidva pa še ga potem provocirata, čestitam. Dokazujeta vajino pamet. Novinarji so itak vedno tečni, ampak to pa gre čez meje.
    Škoda, da še vama ni večje kazni dal, res škoda. Zaslužita si jo.

  • smith je rekel/-la:

    joooooj….. smili se mi tip od pi*ke (če ga seveda ima), da mora ta njen turbo gobec poslušat 24/7

  • bug je rekel/-la:

    hmm, ni vsakdo, ki nekaj napise in objavi na kak blog/news portal, novinar :)
    ta dva sta izpadla bolj kot animatorja.
    V bivsi Jugi si za take besede policaju dobil batine s pendrekom pa se noc zastonj v priporu. Pa se tedaj nihce ni bunil… A zaj pa zaradi take kazni, ki je sicer res bedna (kolko je tistih prekrskarjev ki vozijo prehitro po nasih vrhunsko vzdrzevanih cestah, trdimo, da je Slovenija policijska drzava. Rabimo bolj ostrejse, definitivno bolj izobrazene policaje. Ne pa da velja: Ce ti nebo sla sola, se vedno lahko gres za policaja. Policija bi se potem verjetno ukvarjala s pravimi problemi, ne pa da eni balavi babi in njeni prikolici pise kazen.
    Upam, da vama ne dajo mira, ko bos naslednjic res naredila prekrsek ki je omembe vreden. Tvoja prikolica ma zagotovo tezko nogo po ljubljanski obvoznici :D

  • Sanja je rekel/-la:

    Kakšna zlouporaba moči. Kje jih jemljejo, te butce!?

  • dd je rekel/-la:

    Sanja
    Koga s tem misliš novinare al policista…?

  • Sika je rekel/-la:

    Vsaka čast policajo, da ima take živce. Iz enostavnega opozorila je Ajdi uspelo dobiti kar lepo kazen, dobra tehnika. Sam ne maram policistov, kar jih verjetno nobeden ne, sploh če ga ustavijo, vendar ta policist zgleda kar prijazen in z normalnim tonom in brez brezveznega sarkazma, bi se komot izognila kazni. Sicer pa kot verjetno sami vidite, iz takšnih brezveznih provokacij policisti izpadejo nesramni, brezsrčni, itd., ker ji je napisal kao brezvezno kazen, ker je samo za trenutek izpustila volan, vendar ponavadi osebe, ki so oškodovane izpustijo del v katerem žalijo policista in, tako si mislijo, dvigujejo svoj ego. V resnici pa samo padejo na nivo enega osnovnošolčka, ki se šele uči brati, saj se v posnetku vidi, da nobeden od “novinarjev” ni razumel preprostega stavka, ki jima 2x prebral policist. Poleg tega je pa le naredil eno napako, pozabil ji je še napisat

  • Sika je rekel/-la:

    kazen za nedostojno vedenje do uradnje osebe in g. Novinarju za motenje postopka.

  • Miha je rekel/-la:

    Čista novinarska nesramnost in aroganca.
    Tale smrklja je pa prava kura, pa ni blo videt, da je blond.
    Tukaj je pa policaj zmagal, ker je postopek izvedel mirno in profesionalno, pa še kazen za oviranje postopka bi lahko po mojem napisal.
    No pa še to mi povejte, kje je na koncu enosmerne ulice semafor?
    Kolikor sem jast vidu, je policaj obstal pri rdeči luči na semaforju!

  • dr.slo je rekel/-la:

    in to so kao “novinarji”?! kam gre ta svet…. ah ja…

  • katja je rekel/-la:

    Novinarka je res, da bi lahko bila malo manj arogantna, čeprav moramo se postaviti za sekundo v njeno kožo..verjamem, da vsakemu prekipi,…kr policaji so vse bolj puni sebe in napihujejo svoj ego malo bolj kot pa tisti, ki se jim ne upamo upreti.. Ona je ena redkih, ki se je postavila zase (čeprav malce pretiravala), ampak branila se je (al jo je kamerman, ni važno). Važno je, da se pri tem vidi na kakšne bizarne stvari policaji pišejo kazni in kam RES vodi ta svet.

    Meni bi bil prispevek OK, če se bi snemal od daleč in ne bi posegal v policajevo bližino, …v tem primeru bi se novinarka sama branila in bi morda zadeva bila izpeljana v drugo smer. Pa še nekaj,..do tam, kjer je nov. začela na nek način žaliti (kakšne lepe kulije imaste itd..) do tega trenutka sem bila 100% na njeni strani, še zdaj sem,…ampak ni bila potrebna takšna aroganca!

  • Sika je rekel/-la:

    Že res da je veliko policajev arogantnih in polnih samega sebe, kao da so neki več, vendar ji tale policaj, kot je prikazano na začetku ni želel napisati kazni in jo je hotel samo opozoriti na storjen prekršek. Kaj se pa zgodi še hočeš bit pameten pa vidimo v nadaljevanju,… :D

  • miha je rekel/-la:

    sarkic in brezrocna novinarka,.. bodita vesela da je bil policist toliko pri sebi oz potrpezljiv, ce bi namrec name naletela (pa da ne bo pomote meni na splosno policisti tudi niso najljubsi ljudje) bi prezivela zadnjih 10 minut v marici, ti sarkic pa bi bil pre delezen kaksenga strokovnega prijema ker si kjlub nenehnemu opozarjanju silil v cloveka in konec koncev oviral uradni postopek,.. novinarji my F*** ass bilkoti debilkoti bi prej rekel… da ne govorim o tem da ce bo zenska sla na sodnijo s pritozbo bo sodnik ko bo videl ta film sek aj dodal… pejta najprej mogoce se kaksno solo prej koncat,.. za zacetek bo osnovna cisto ok

  • hehec je rekel/-la:

    mah baba neumna, bi samo rekla da je kriva in bi ji dal opozorilo in bi bla u 5ih sekundah fertik. Tako kot se pa je obnašala do organa si zasluži malo aresta…

  • jaka64 je rekel/-la:

    Glede obnašanja mladcev je bilo že veliko povedanega. Zanima pa me, če se morda kdo vpraša, kakšni zakoni se v Sloveniji sprejemajo, pa toliko brihtnih glav zeha in bere časopise v parlamentu, pa ne morejo niti takšnih nonsensov, kot se pojavljajo v zakonih preprečiti. V zakonu o CPP je ogromno cvetk in možnost kaznovanja zgolj po pričevanju uradne osebe, v postopku tudi ne pomaga, če trije trdijo nasprotno. Nadalje - zakon o obvezni dimnikarski službi, že trideset let poznamo obnovljivo energijo - kolektorji, toplotne črpalke, elektrika, pa uzakonijo zakon, po katerem mora vsak stanovanjski objekt plačevati pregled in čiščenje dimnih naprav. Ministrstvo za dom in družino vpisuje dediščino nepremičnine med stalne prihodke. Umre ti mama, adijo dokladi in štipendije otrok… skratka, tako, kot zdravniki, stomatologi in odvetniki tudi politiki ne odgovarjajo za svoje nedelo oz.napake.

  • boštjan je rekel/-la:

    Še nekdo naj reče, da gospod Sarkič ni presegel vse meje dobrega okusa! Prvič, policist je ukrepal kot mu veleva zakon in pravila službe.Še več, lahko bi poklical drugo patruljo in dal odstraniti Sarkiča, ker je več kot očitno oviral postopek, naduti smrklji pa bi z lahkoto, kot ji je povedal, napisal še kazen zaradi oviranja postopka. Jaz bi ji ga.

    Druga stvar pa je, da bi silni novinar Sarkič lahlo šel posnet znak pred semafor v križišču z Zrinjskega oz. ulico papeža Janeza Pavla II in Poljanske in bi videl da je promet v smeri, kamor je policist odpeljal dovoljen za avtobuse, taxi - je in intervencijska vozila, tudi ko ni potrebe po uporabi svetlobne in zvočne signalizacije.

    Spoštovani novinarji, pišete in snemate kar vam paše. Večkrat ste dokazali, da vaše objave niso popolne, oziroma so v takih primerih kot je ta, škodljive. Glede na to, kako se zgovarjate na neke kredibilnosti, verodostojnosti posnetkov in nevem kaj še vse, bi bil res že skrajni čas da delate kot bi bilo potrebno, ne pa da smetite z takimi objavami.

    Pa še to, nisem policist, sem pa v službi, ki veliko sodeluje z policijo in imam o njih zelo zelo malo slabega mnenja in izkušenj.

    Jaz osebno, bi vam na mestu policista “RAZBIL PIČKO” da bi si zapomnili za celo življenje

  • Klemzy je rekel/-la:

    Fak dj pička bot pametna jebote

  • Klemzy je rekel/-la:

    Fak dj pička kva si pametna jebote

  • jruklc je rekel/-la:

    lol, ftw. a ne veste da se lahko pritožite. zdj ste še policista oviral pri delu !!?

  • Tihy je rekel/-la:

    Zelo žalostno, da se policist spusti na tako raven, da ga “dirigira” stranka v postopku, še bolj pa me skrbi, da v Sloveniji (in tudi drugod po svetu) obstajajo takšni brezobrazni nekulturni novinarji, kateri ne poznajo osnov kulturnega obnašanja, kaj šele kaj drugega.
    Problem je bil v tem, da se je policist pustil stranki sprovocirati in ji je v postopku popolnoma podlegel, poleg tega pa je tu še drugi moteči člen “novinar”, ki kljub opozorilom policista, naj preneh motiti postopek, ker z njim nima postopka, ta še naprej krši določila ZJRM, in to kljub novinarski “inteligenci”, če temu lahko tako rečem.
    Pa pojdimo lepo po vrsti. Policist bi moral po tem, ko je stranki v postopku predočil prekršek in zahteval osebni dokument oz. VD in PD, na zahtevo stranke, da se ji mudi, stranko po pridobljenih osebnih podatkih pustiti svojo pot dalje, seveda z obrazložitvijo, da bo po pošti prejela Obvestilo o prekršku in plačilni nalog za storjen prekršek. Poleg mandatne kazni za storjen CPP prekršek bi policist moral zoper novinarko ukrepati tudi po Zakonu o javnem redu in miru glede nedostojnega vedenja do uradne osebe pri uradnem poslovanju, ter zoper “novinarja” glede neupoštevanja ukaza uradne osebe, saj je bil ta večkrat nedvoumno opozorjen, da moti postopek in da policist z njim nima postopka. Policistovo razlaganje, prebiranje oz. citiranje materialne določbe prekrška novinarki iz ZVCP-ja in ostalo pregovarjanje z obema nadebudnežema je bilo povsem odveč in nepotrebno. In če se je policist spustil v tak postopek, bi moral po končanem postopku vsaj sam upoštevati ZVCP v smislu vožnje z motornim kolesom po enosmerni v nasprotni smeri (zvočni signali in modre rotacijske luči). Komandir zagotovo ne bo ganjen ravnanja svojega policista, tako postopka ne, kot tudi ne vožnje v nasprotni smeri od dovoljene - po enosmerni. Če bi policist bolje poznal svoja pooblastila, bi lahko iz vidika metodičnosti oz. taktnosti in smotrnosti postopka, le-tega lahko izpeljal bistveno boljše, kot ga je, a kot je bilo videno iz posnetka, se je pustil “sprovocirati” oz. je nasedel “provokaciji”. Za oba novinarja (mogoče sta glede obnašanja bodoča, ne vem) pa me je globoko sram, da imamo takšne.

    LP

  • Mesko je rekel/-la:

    @Tihy: Že na začetku sporočila si zgrešil, saj policist ni bil pod nobenim vplivom novinarjev. Na koncu pa ni storil nobenega prekrska, saj je tam enosmerna cesta za taksije in avtobuse (vendar je dovoljeno tudi za intervencijska vozila … torej kako naj policisti kontrolirajo tisto cesto?).

    Generalni direktor mu je osebno čestitav za odlično izpeljan postopek :) Torej so vodilni zelo ponosni na svojega policaja :)

  • Tecumseh je rekel/-la:

    od kdaj imajo enosmerne ulice postavljene semaforje v nasprotni smeri vožnje?

  • S je rekel/-la:

    Smrklja naj si raje prebere, kaj bi lahko/moral policist narediti, če ne more identificirat osebe.
    Pa tisto z dvemi kolesi… potem ti je jasno zakaj vse to na cestah, če imamo take šoferje.

  • J je rekel/-la:

    te 2 mulca in debila kvazi novinarja sta nepismena in izivata.kazen lisice pa pretepst take revčke od kvazi novinarjev.

  • J je rekel/-la:

    pička je res blond in debilna..izpit naj ji vzame drugič…uni pizdici za kamero pa po buči…

  • Boštjan je rekel/-la:

    Čisto prav je, da jo je kaznoval. Jest bi še tega Denisa, ker se dela pametnega.

    G. Sarkić, glede na to da držite kamero, bi lahko pokazali malo intelegence.
    Vaš namen, je bil samo norčevanje, prav tako gospodične v postopku. Oba skupaj pa sta v sramoto najprej sama sebi, potem pa še vsem nam.

    IQ -100

  • keka je rekel/-la:

    Na koncu ko reče da je zapeljal kontra v enosmerno.??? Kako pa je potem tam na koncu “enosmerne” semafor? Daj no sam iz sebe si naredu kretena. Mislim da se boš mogo mal zamislit sam nad sabo Denis Sarkić.

  • lupus je rekel/-la:

    Kaka bedasta novinarja, nimata pojma o policijskih postopkih, kršitvah cestnoprometnih predpisov in še o obnašanju nimata pojma. Da sn js polcaj bi oba kaznoval in če bi blo treba še zaprl neki cajta. Mislim res debilna modela. Polcaj je bil prav faca, da ju je prenašu.

  • jaz osebno je rekel/-la:

    samo mislim no.sranot za slovenijo,za to pa je tako na cestah ko folk se lastnih ulic na poti od doma na siht nepozna.
    pa tocno tak kot je nekdo napisal lahko bi se se huje koncalo

  • Sergej je rekel/-la:

    Ka pa je z kamermanom narobe?! Kakšno enosmerno?? Če je še Lepo Vidno da je čaku na semaforju… Ja od kdaj so pa potem v enosmernih ulicah narobe postavljeni semaforji? Kak kreten?!?!

  • Miha je rekel/-la:

    Ker debilni “novinar”. Pa ta ženska tud nima vse koleščke v glavi prav obrnjene… Oblečena je pa ko ena klošarka…

  • andree je rekel/-la:

    ma to sta dva debila iz fdv-ja 100%… vsaka čast policistu, da se je ves čas lahko vedel korektno in profesionalno! jaz bi ubolu v sekundi…

  • nesramno je tole je rekel/-la:

    policisti so tam za našo varnost. tejle deklici bi jaz napisala še eno kazen za žaljenje javne osebe, tipčku za oviranje postopka. mene zanima, če je tale deklica hčerka od šrota, glede na to, da je rekla, da je nedotakljiva in ji nič ne more.

    mene je kar sram. sem mlada in potem itak starejši delajo posplošitve na podlagi takih izpadov enih smrkavcev. saj kok pa je deklca stara?glih s faksa prismrkala, vede se pa še celo za manj let.

  • marko je rekel/-la:

    Sarkić, bosanac, kva si horu dokazat? Da si tazadno govedo med vampirji, ki se igrajo novinarje? Tisto smrkljo pa mal na udarniško delo pelte, nima pojma kaj je to živleje. Afna zguncana, neotesana. Zaradi takih avš samovšečnih je svet grd kot je.

  • markobarko je rekel/-la:

    dva kvazi novinarja, vsak tehta po pet dek senfa. kaj bi jim naredooooo!!

    Samo je treba met potrplenje, puberteta jima seka na vse strani. Aja, s to kao slovenščino pa hudooo mimooo sekata.
    Pa še pustil bi jih pri miru, če ne bi bila tako gobčna.
    Gremo dalje, dovolj časa zapravljenega za ta dva šmrkavca.

  • S.B. je rekel/-la:

    Elvis je to carsko izpeljal…. Lahko bi še kakšno kazen več napisal…
    Novinarja sta me totalno sprovocirala pa sem le posnetek gledala. Mislim, kaj pa mislita, da sta? Nedotakljiva itd? hahahaha….mal nazaj v šolo pa mal osnovno oliko obnovit!!!! Pa kdaj tut možgane vklopit- razen če je njun IQ morda na ravni sobne temperature, potem mi je vse rahlo bolj smiselno, še vedno pa ne opravičljivo. Srčno upam, da sta novinarja doživela vsaj degradacijo če že nista izgubila službe….

  • Matej je rekel/-la:

    Osebno bi se kot policaj vedel tako kot se je on sam. Po službi pa bi z najeto pomočjo oba vaša akterja prebutal najmanj do stopnje invalida.

  • Matej je rekel/-la:

    Tale bosanc Sarkić pa naj gre delat prispevke za PINK v materinem jeziku

  • Ljubljančan je rekel/-la:

    Osebno se z mularijo ki me zaparkira in potem obnaša na zgoraj podoben način pomerim s pestmi, neglede na spol. Za zaključek takim pič..am razbijem še ogledala na avtu

  • JJ je rekel/-la:

    sam si vaša dva kvazi idiot novinarja prou zaslužta de bi jih policaji jebal do onemoglost!!!
    pa smrklo bi vrjetn lohk dal mal na test prepovedanih substanc, se ji na deleč vid da je drogerašica!!!

  • JJ je rekel/-la:

    sam si vaša dva kvazi idiot novinarja prou zaslužta de bi jih policaji jebal do onemoglost!!!
    pa smrklo bi vrjetn lohk dal mal na test prepovedanih substanc, se ji na deleč vid da je drogerašica!!!1

  • JJ je rekel/-la:

    sam si vaša dva kvazi idiot novinarja prou zaslužta de bi jih policaji jebal do onemoglost!!!
    pa smrklo bi vrjetn lohk dal mal na test prepovedanih substanc, se ji na deleč vid da je drogerašica!!

  • JJ je rekel/-la:

    sam si vaša dva kvazi idiot novinarja prou zaslužta de bi jih policaji jebal do onemoglost!!!
    pa smrklo bi vrjetn lohk dal mal na test prepovedanih substanc, se ji na deleč vid da je drogerašica!

  • Ogorčena je rekel/-la:

    Česa takega pa še ne! O vseh slaboumnih komentarjih obeh kvazinovinarjev ne bi zgubljala besed. Izpostavila pa bi, da je ZVCP zanju kar nekakšna “knjiga pravljic”, tako da nas lahko resno skrbi, kam gre slovensko novinarstvo, če si privošči takšen kader, ki omalovažuje temeljne zakone oz. akte. Za piko na i pa je podan še komentar, da se je policist peljal po enosmerni cesti. Za koga pa je potem v isti smeri postavljen semafor?! Očitno jima manjka tudi osnovnega znanja CPP, če si prometno ureditev razlagata, kot je razvidno s posnetka.

    Obema “novinarjema” torej poleg splošne razgledanosti in olike manjka tudi inteligenca, kajti na osnovi vprašanj, ki sta jih zastavljala policaju, si le težko predstavljam, kako delata v svojem poklicu. To, slednje, bi bilo retorično vprašanje za njunega delodajalca. Ima res toliko denarja, da plačuje “takšne novinarje”?
    In za konec le še to, da je pričujoči posnetek le še eden izmed številnih primerov, ki dokazujejo, da policaji resnično potrebujejo benificiran delovni staž.

  • Davidof je rekel/-la:

    škoda da imamo take konje za novinarje. ups orostite konji

  • Davidof je rekel/-la:

    škoda da imamo take konje za novinarje. ups orostite konji.

  • Tirnanog je rekel/-la:

    Mislm podn od podna. Sarkić, sram te je lahko, tale otrok ženski, ki se je obnašala pa kot da je boga za jajca prijela, pa marš še enkrat izpit delat, oz ji ga vzet za vsaj 3 leta.
    Jonas, vam in Vest(i) se pa vidi da vam je Zares zrihtal denar, barve ste prave, opravičuješ pa svoje ljudi enako, kot je g. Turk opravičeval g. Golobiča, češ da je stroril napako zaradi katere bi moral odletet kokr je dolg in širok.
    Oba novinarja si ne zaslužita naziva novinar in bi jima bilo treba prepovedat pisat, sicer pa sej lahko za Vest, vas itak nihče resno ne jemlje…

  • Marko je rekel/-la:

    OMG, da je nekdo tko zabit pa otročji kot sta ta dva novinarja, pa sej to ne moreš verjet. Ta policist pa res ma dobre živce. Men bi se že 100x zmešalo, če bi se moru ubadat s takim bedastim folkom.

    Kaj ste dejansko mislila, da bo ta video hit in da vaju bodo vsi podprli al kaj? hehe jadno

  • š a v e l je rekel/-la:

    varuh reda in miru je res malce “bolj papeški od papeška”, če je temu tako, kot se tukaj prikazuje.
    a medalja za potrpežljivost pa mu ne bi smela uiti.

  • mojca je rekel/-la:

    Videa ni več???? Jaz pa čisto ganjena od Jonasovih besed, kako ga ne bodo brisali, ker se tako baje ne potvarja zgodovine.

  • mojca je rekel/-la:

    Zakaj ni več videa? Jaz pa čisto ganjena od Jonasovih besed, kako ga ne bodo brisali, ker se tako baje ne potvarja zgodovine.

  • Izmet Fekali je rekel/-la:

    Ne vem, zakaj ga je Denis snel. Ga povprašam ob priliki.

    -Jonas

    • marjan je rekel/-la:

      Mesec in pol brez prilike? Ob vsej tehnologiji? Ga Vest nima v svojem arhivu ali kaj takega?

  • doctor je rekel/-la:

    pomojem da ga je odpustil, pa ne zato ker je tak debil, ampak zato, ker je ukradel posnetek :))))

    Izmet Fekali a sta še oba pri vas zaposlena?

  • Sandi je rekel/-la:

    Haha ta Ajda bi bla za posexat, k se tok dere ;) za ženo jo pa ne bi meu k je preveč tečna…s policaji se pa da včasih kej zment, sam morš bit prjazn pa pametnejši…tej novinarji pa to zihr niso :)