26. december, 2009 | Denis H.

Glasno v 2010

  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Počasi se poslavljamo od starega leta in spodobi se, da se poslovimo naglas, tako kot smo ga nekako tudi pričeli. Malce sem se razgledal po ponudbi v prestolnici in bližnji okolici, kdo nastopa, kaj ponujajo, zakaj se zbirajo in kako mislijo poiskati tisto točko posebnosti, ki jo vsak posameznik nekako pričakuje. No in tako sem nekako naletel na objavo dogodka z naslovom - Novoletna XXL Pokovka 2010…to novo leto bo drugače…
23 slovenskih DJev na kupu. Veztax, Alex Long, Dojaja, Psiho, Rayden ter Trajkovski & Matias Chrepz, Symann, Benjamin Begovic, Schrauff, Da Disco Don, Lux, J_re, Qualias Dead, Aleksij, Torul, Martelli, Dulash Der DJ, Bownr, Pan, Agent Mushroom, Gee in poleg vsega pravijo, da pripravljajo celo posebno presenečenje, za katerega mi pa na žalost ni uspelo ugotoviti, kdo je. Fante poznam, večino jih spremljam že od samih začetkov, predvsem pa mi je dobrodošla razgibanost zvrsti, ki bodo predstavljene na petih prizoriščih in to kar v centru Ljubljane.

Nekako se mi že sama ideja druženja z domačimi izvajalci zdi imenitna, ker vem, da imamo veliko dobrega, a le malo znanega. Zato jih je potrebno vedno podpirati, tudi takrat, ko so najboljša izbira. Razmišljal sem, koga od njih bi bilo najbolje predstaviti, vendar sem ugotovil, da so vsi ravno tam kjer morajo biti in ne bi bilo pošteno izpostavljati nikogar.
Zato se bom, ker je to moje zadnje tipkanje v letošnjem letu, rajši zahvalil vsem , ki spremljate moje pisanje in moj pogled na svet, pa naj gre za neko predstavitev prihajajočega dogodka pri nas, ali pa oris nekih osebnih čustev, ki jih poizkušam prikazati skozi izbiro glasbenika ali same glasbe.
Včasih daljše in bolj poglobljene, drugič bolj impulzivne in časovno omejene. Ampak vedno iz srca. Zato nam vsem skupaj želim, da bo novo leto še bolj muzikalično, naj v naših srcih in glavah, takrat ko nam je najtežje in najlepše, zaigra zvok, ki prinese veliko dobrega in buri našo domišljijo, da ustvarimo vedno več in vedno bolje.

Srečno in zdravo leto 2010!

Več o novoletni zabavi pa na organizatorjevi strani.

Veztax Pulse festival 2009014


Vir: Youtube, avtor: pooby81


Synaptic playing above the Portoros pt.01


Vir: Youtube, avtor: synapticchill

Alex Long feat KCentric - My heart beat so fast - A.F.U. Limited


Vir: Youtube, avtor: TheDiskodon


Alex Long - Pallapso - 1605


Vir: Youtube, avtor: TheDiskodon

Symann @ dOP, Klub K4, 24.6.2009


Vir: Youtube, avtor: synapticchill

Še enkrat srečno in močno leto želim,
denis h.

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Komenitiranje tega prispevka ni dovoljeno.