15. april, 2010 | Vest

Pomlad v znamenju velikanov sodobne elektronske glasbe

Festival pomladi, ki se je letos že znašel pod vprašajem, zaznamuje še bogatejši in boljši glasbeni ter avdiovizualni program kot kdajkoli doslej, pripravljen v sodelovanju z mnogimi partnerji.
 • DELICIOUS
 • Google
 • RSS

Letošnjo pomlad se bo zvrstila serija vrhunskih koncertnih gostovanj v Ljubljani in Novi Gorici, s katerimi se bomo sprehodili od klasikov elektronske glasbe do svežih eksperimentatorjev ter novo vzhajajočih zvezd.

Otvoritev festivala bodo tako danes, 15. aprila v Kinu Šiška, malo pred izidom novega albuma, zaznamovali kultni Mouse On Mars, 24. aprila pa bomo imeli na Mostovni v Novi Gorici priložnost slišati najbolj vroče Dance WhoMadeWho.

Tradicionalni open air, ki se je doslej odvijal po različnih lokacijah v Ljubljani , bodo letos organizirali skupaj s Klubom goriških študentov na festivalu Mesto mladih, v Vrtojbi pri Novi Gorici, kjer se bo 30. aprila zgodila ODISEJA 2010.

Več o programu in nastopajočih najdete na njihovi spletni strani, nekaj besed pa je za Vest povedal tudi glavni organizator Martin Bricelj:

Ajda Perme in Nina Bučuk

 


 • DELICIOUS
 • Google
 • RSS
3 x komentirano
 • [...] This post was mentioned on Twitter by Vest. Vest said: Pomlad v znamenju velikanov sodobne elektronske glasbe: Festival pomladi, ki se je letos že znašel pod vprašajem, … http://bit.ly/cXEVcl [...]

 • odiseja.transport je rekel/-la:

  ORGANIZIRAN PREVOZ LJUBLJANA -> VRTOJBA (ODISEJA 2010 OPEN AIR) -> LJUBLJANA:

  Odhod: LJUBLJANA (pred Tivolijem) proti VRTOJBI: 30.4. ob 17h
  Odhod: VRTOJBA proti LJUBLJANI: 1.5. ob 5h

  PRIJAVITE se tako, da na elektronski naslov ODISEJA.TRANSPORT@GMAIL.COM pošljete:
  IME IN PRIIMEK, E-NASLOV, TELEFONSKO ŠTEVILKO. Če prijavljate tudi prijateljico/prijatelja, navedite tudi njene/njegove podatke, saj bodo nadaljna obveščanja potekala preko elektronske pošte.

  CENA: 10 evrov na osebo

  Avtobus se pridno polni, zato pohitite s prijavami!!

 • mostovna.transport je rekel/-la:

  Koncert v okviru Festivala pomladi v Novi Gorici (Mostovna) 24.4. 2010 ob 20h:

  WHO MADE WHO, DID, DJ CHEEBA- AV SHOW, VALTERAP + PIPS, YANOOSH, Tetkine radosti: DJ BORKA + VJ REX, ELECTROSACHER

  Vstopnina v predprodaji: 8evrov (eventimova prodajna mesta), na dan dogodka 10evrov.

  !!!ORGANIZIRAN PREVOZ LJ-NG-LJ. CENA: 10 EVROV/OSEBO. DEKLETA IMAJO PREVOZ ZASTONJ!!!

  Ne glede na spol pa se je za prevoz potrebno prijaviti, in sicer na e-naslov: MOSTOVNA.TRANSPORT@YAHOO.COM. Napišite svoje ime in priimek, tel.št. in e-naslov.

  Be there!