9. april, 2011 | Vest

Janša o strateških in organizacijskih spremembah

Strokovni svet SDS pripravlja program, s katerim naj bi Slovenija postala država blaginje ter prostor svobode, varnosti in pravičnosti.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Vir: SDS / YouTube

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
134 x komentirano
  • MEFISTO je rekel/-la:

    Tole bo pa za ANGIE in SAMEVRAGA pretežka tema, pa še ravno za vikend.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Ta zmešan kaplar misli, da smo prav vsi tako pozabljivi kot on in, da nam pamet ne seže dalje od domačega plota. Pa kako si upa reči, da ne ve kako smo prišli v tako stanje kot je danes. Štiri leta je svojo jajčasto črepinjo vlačil po predsedniškem mestu in danes se dela nevednega in sprašuje kako je moglo do česa takega priti. Države se ne uniči v enem letu, vendar opozicija je prepričana, da s tistim hipom, ko je njihov Jajčko zgubil na volitvah, s tistim hipom se je svet podrl- zanje seveda.Štiri leta so ga srali na vladi, kradli, šenkovali cerkvi, gojili tajkune kot domačo žival in mislili so , oziroma prav prepričani so bili, da bodo še v naslednih štirih letih postrgali, kar se bi še postrgati dalo, potem pa spizdili v tople kraje. Brigala je njih Slovenija, kaj malo jim je bilo za narod, šlo se jim je samo za oblast in denar. To je JANŠA in njegova vlada. Sedaj je pa hudo, ker niso mogli poskriti vsega pokradenega. Zato jim gre Kresalova tako na živce, ker jih enega za drugim praska na plano in razkriva njihove grehe. Janša bi jo najraje živo požrl, zato pošilja v ogenj razne Černače, Grimse, Gnojnebule in še pa še kretenov, ki se zaganjajo vanjo kot kavka v zmrznjen drek. Samo da tisti drek so oni sami. Sedaj bo vsak čas morala odpeketati njihova glavna zaveznica- Petrovčeva muza-Brezigarca. Na njeno mesto pa bo prišel človek, ki gotovo ne bo gladil Jajčkota po sijoči pleši, ampak ga bo za spremembo tudi kdaj na gobec. In kaj je ostalo od njegove vladavine? Ogromen puf in to v letih konjukture, okradene banke- Kramar je bil njegov človek. Od njega je Pahor zahteval, da vrne milijon €, pa se ni niti slučajno odločil, da bi vrnil denar, ki ga nikoli ni zaslužil. Jajčkotov človek. Krade kjer se da. Banke v rdečih številkah, Kramar pa si vzame nagrado za slabo vodenje. To se lahko zgodi samo pod Jajčkovo vlado. In potem se neki kretenasti Vizjak slini na TV, da je bil ta bančni ropar Pahorjev človek. Če je že nonstop pijan, naj si pa tako pomembne stvari vsaj zapiše. Saj tista njegova debilna glava res ne more prav veliko držati. V takem finančnem in organizacijskem razsulu, kot je Janša zapustil svoj stolček, pa ni niti v Jugi uspelo nikomur. Bil je največji pofel od človeka, ki so kdajkoli sedeli na predsedniškem mestu. Res se mora spraševati, kako mu je to uspelo. In iz takega dreka naj njegov naslednik v dveh letih naredi cvetoči vrt. Pa še svetovna recesija zraven. Moral bi biti najmanj čarovnik. Janša- spokaj -pa ne v Lepeno, da svinjaš eno najlepših dolin. Zate je še Dolenjska predobra. MARŠ!!!!!

    • konec je rekel/-la:

      naša udboDnevniška rdeča svinja je morala nestrpno zakruliti…ha,ha, ha, ha, ha, ha, a

    • Samvrag je rekel/-la:

      Bog kakšen je Jajčko na teh slikah. Kot da so tudi njega zalotili s prsti v marmeladi. Tako zbegano gleda, kot bi se mu v rit zaganjali vsi trije bulmastifi naenkrat. Že pogled nanj ti da vedeti, da se na takega človeka, ki s pol očesa škili prav preplašeno in se boji, da mu bo za njegove laži katera priletela, res ne moreš zanesti.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      SAMVRAG, se ti je razlil žolč?

      Zapravili ste vse možnosti, da bi nam taki bedaki, kot ste, lahko še kdaj vladali.

      Seveda, če slučajno ne računate z nadpovprečno samomorilnostjo Slovencev.

    • angie je rekel/-la:

      Doba lažnih prerokov je tragično obeležje krize…

      …pravi Bizjan, jaz pa se z njim strinjam. Tolko z moje strani, pa uživajte na soncu, kmalu nastopi ledeniška tema, ki jo simbolizira zgoraj uslikani osebek.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Tudi ta moli vsak večer k sv. Korleonu.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Jajčko namreč:

  • petrovc je rekel/-la:

    Strpno, realno, posteno!
    Janez bravo!
    Edini si, ki ne lazes, zavajas, slepomisis in se izvijas!
    Jasna in klena Kranska beseda!

    Pricakujem pa prav tako analizo, kot si jo podal za nazaj, tudi stratesko usmeritev za naprej!

  • petrovc je rekel/-la:

    LEPO JUTRO: cisto, sprano, devisko rosno!
    Jesenicani so zmagali v Hokeju!
    Poslusal sem modro besedo Janeza!
    Popil kavo in pojedel sladek buchtel!

    In predvsem nikjer nic umazanega!
    Ne v ozracju, ne na tej strani!

    Zivljenje je cudovita priloznost!

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Res je življenje je čudovita priložnost.

      Kaj pomaga, če nam to priložnost krojijo po nadvse čudnih krojih.

  • jebiveter je rekel/-la:

    Z veseljem se odpravljam preko Karavank v osrčje naše domovine, ne po poceni nakupih temveč, da preživim dan med našimi brati , da občutim našo v sloveniji že pozabljeno kulturo, upajoč, da se v prihodnosti ponovno združimo in zaživimo v najnaprednejši skupnosti, kar jih premore naš svet. ….

    • WHMH je rekel/-la:

      Ta vikend nimam časa, ti pa že sedaj zavidam to priložnost …

    • angie je rekel/-la:

      jebić, ostani na oni strani, hajmverovci te bodo že znali uporabiti.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      JEBIVETER, bojim se, da bo potem, komo zgradili svet po tvoji zamisli, hotel ANGIE, ki ni navajen delati,
      polizati smetano.

  • petrovc je rekel/-la:

    JEBIVETER;
    v OSRCJE nase dezele KRANSKE!
    Kjer smo imeli postave in zakone, ki so danes zapisani v USA ustavi! PREPISANI od nas!
    Kjer smo imeli grb CRNEGA PANTERJA, prvi grb v Evropi!!!!!

    MI BOMO NAREDILI VSE, DA SE Z BRATI GERMANI PONONO ZDRUZIMO!

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Tudi mene mika, da bi izkoristol lep dan, ki se nam obeta, za obisk nekdanje domovine, v kateri smo še živeli v miru ter zadovoljstvu.

      Predvsem pa bi se rad še enkrat prepričal, če jim gre kaj slabše kot nam, ker nimajo tako pametne in vsevedne oblasti.

      Jebiveter, če danes meni ne bo dano, se vsaj ti nadihaj svobode na “senčni” strani Alp!

    • Samvrag je rekel/-la:

      Naj me vrag, tile so padli iz Marsa, ali pa živijo tam. Pa kakšne klinčeve auslenderje gledamo med sabo, ko jim je Austrija domovina. Pa pojdite že gor med svoje brate in ne smradite naše domovine. In oni bi šli na referendume, po kaj vendar. Saj še volilne pravice nimate, če ste pa avstrijci. In kdaj so bili germani in slovani v žlahti. Ovca, pa ti si stvarno debil. Ko človek prebere tvojo kracarijo si resnično ne more zamisliti, da imaš še kako trohico zdrave pameti. GROZA!!!!

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Samvrag in ostali, s svojimi provokacijami in obnašanjem si pripeljal ljudi do stanja v katerem so.
      @Jebiveter, Petrovc in Mefisto, vem, da iz provokativnih razlogov imenujete deželo preko Karavank, prostor koder se da dihati, vendar ne pozabite, da narod onstran Karavank nič bolje ne ceni naše sredine, kot vi svoje sodeželane. Oni ne gledajo vas, kot Jebivetra ali Petrovca ali Mefista, ampak kot gamad pod Karavankami. In skozi leta so o nas dobili mišljenje kot ga imajo in kaj dosti ne poznajo razlik med nami.
      Poleg tega pa nimajo oni le dobre organizacije , kar v nas budi zavidanja, imajo tudi prezir in oholost in zavračanje.In eni in drugi imamo na eno pozitivno, deset negativnih lastnosti. In kar nam ostane je, da razne samevrage in ostali mrčes, ali prepošljemo dalje proti centru slovanstva, ali pa jih tukaj med seboj predelamo v” kurantno robo”.

    • jebiveter je rekel/-la:

      Spoštovani Rogerg, poznamo tudi take, ki so se pripravljeni odpovedati tudi lastnim načelom za pozicijo prvi med enakimi, pa če tudi je to v Blatnem dolu….

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Jebiveter, nerad pišem na odprti sceni tisto, kar bi ti moral povedati med štirimi očmi, vendar če boš še iskal, boš tudi našel. Kot je nedavno napisal Mefisto; kdor seje veter bo žel vihar.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      ROGERG, če upoštevam, kaj vse se vali preko meje na “senčno” stran ALP, se ne čudim, da včasih še nas gledajo grdo.

      Tudi mi ne ostanemo neprizadeti, ko moramo gledati, kdo vse nam kali mir in omejuje življenski prostor.

      Ima me , da bi v Pliberku kupil gradbeno zemljišče po 16 Evrov, izkoristil ugoden kredit za gradnjo, ki ga Avstrijci ponujajo Slovencem ter si preko noči priskrbel še gradbeno dovoljenje za miren dom v moji pradomovini.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      ROGERG, nerad moram kritizirati tvojo ugotovitev, da so nas SAMVRAG in ostali s svojimi provokacijami in obnašanjem pripeljali do stanja, v katerem smo.

      ANGIE, SAMVRAG in njuni somišljeniki so zaradi svoje naivnosti, nevednosti in otroške predrznosti neprecenljiv vir zabave.

      Zlepa ne najdeš na enem kupu toliko totalnih tepcev, ki se pred svetom ponesrečeno delajo celo za pametne.

      Ko bom emigriral v AVSTRIJO, jih bom vzel s seboj, saj bi bilo celo tam življenje brez teh klovnov dolgočasno.

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Mefisto, če gledaš stvari iz tega zornega kota, ti dam prav.In ti želim mnogo zabave še naprej.Sam nisem tip, ki bi se zabaval ob tem, ko letim v prepad. In še nekaj, taki trotli, kot so Miheljak in Štrajn in Žižek imajo “čitabe” in kar izjavijo velja za absolutno resnico pri trotlih. In ta najin narod, je narod trotlov. Ekspoziture zgoraj navedenih pa se tukaj prezentirajo kot Angiji, Samivragi.In ne pozabi, da plejada kretenov, ki so se do nedavnega udejstvovali na Vest.si, kot recimo Mimi, Pirančan, itd,pa so potem, ko so ugotovili, da nimajo kaj več zagovarjat, odšli začasno v ilegalo.Samo naj nastopi sedaj mandat Janša-stanje je katastrofalno- boš videl, ko bodo ti psi bevskali vsak iz svoje luknje.Mefisto, v svojem življenju sem prepotoval cel svet in tudi sporazumevati se mi ni bilo problem, pa ugotavljam, da takih butcev z eno besedo, kot živijo tukaj, jih ni nikoder. In Bog nam je dodelil enega najlepših koščkov sveta. In kot je to vedno po Murphyju, smo tudi najbolj verzirani v najbolj zavržnih stvareh. Npr.hlapčevstvu in še kaj bi se našlo. Mefisto, naj ti za konec podam zahvalo, da sem se lahko zabaval ob tvojih “schlagfertig” humorističnih komentarjih.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Komaj čakam, da se vrne Janez Janša!

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Prijatelji, se vam ne zdi, da bo naše domotožje prehud šok za ANGIE in SAMEGAVRAGA, ko se bosta zbudila iz kome?

    Domotožje po nekdanji domovini pa še Janez Janša!

    To bo preveč tudi za taka trdobučneža, kot sta primerka iz prvega odstavka.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Kadar je govora o Janši, se vedno spomnil, da je Janša skrivaj uvažal orožje, da bi preprečil narodovo pogubljenje, Kučan pa nas je istočasno razoroževal.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Ja Janša je skrivaj kupoval orožje in še bolj na skrivaj ga je desetkrat dražje prodajal Hrvatom in Bosancem. Samo kupil ga ni s svojim denarjem, pač pa našim, prodajal ga je pa tako, da je pozabil kje je denar za nakup dobil in da se cvenk ne bi izgubil, ga je vtaknil kar v svoj žep, ker je bil pač pri roki.

  • petrovc je rekel/-la:

    PRJATLI, posteni, verni, izkreni, delovni, umni, koreni, …..lep dan se kar traja!
    Ga cutite, ga obcutite na tej strani!
    Janezeva postena beseda je umila, osvezila, rano jutro, kot rosa osvezi trave po prejsnjem vrocem dnevu!

    Upi nase prihodnosti: WHMH, MEFISTO, JEBIVETER,,…..

  • MEFISTO je rekel/-la:

    KAKTUS, vsa dela na vrtu sobila končana že pred kakimi štirinajstimi dnevi.

    Zdaj vse raste in cveti.

    Le tebe in tvojih prijteljen RUKARJA, CVEKA in BRITVE ni, da bi skupaj strli tudi najtrše orehe!

  • petrovc je rekel/-la:

    MEFISTO: MOJE SRCE, MOJA DUSA, MOJ UM JE PREDANO KORENINAM, VASIM IN MOJIM!
    Mi bomo nakopicili, z JANEZEM, energijo in voljio spremeniti na boljse, postenejse, srecnejse case nasih sadov krvi!
    In nic nas ne more ustaviti, top nam je bilo polozeno v zibelko, nam in z nami JANEZU!

    • Samvrag je rekel/-la:

      Večni bluzič!!!!!

    • Samvrag je rekel/-la:

      Mefisto; MOJE SRCE ;MOJA DUŠA; MOJ UM (kje pa je?),, MOJA CIROTIČNA JETRA; MOJ PERFORIRAN ŽELODEC; MOJA ANGINA PECTORIS; VSI MOJI RAZŠIRJENI VENTRIKLI; MOJI HEMOROIDI,, MOJA NEPREVENTILIRANA PLJUČA,MOJI GNILI ZOBJE- MEFISTO- prav vse je predano KORENINAM, VAŠIM IN MOJIM! Oh, oh ,kako ganljivo . Človek bi se kar zjokal. Kakšna mehka dušica, samo še gosje perutničke ji še manjkajo, pa bi lahko poletela v večna lovišča!

  • petrovc je rekel/-la:

    TO SEM DOLZAN SVOJEMU OCETU!
    Ki decembra 1941 Gregorcicu ni dovilil pobiti Nemskih ujetnikov in s tem resil vas, da se je mati lahko vrnila iz Nemcije domov, sicer bi ostala v Nurenbergu! Kaksna usoda!
    Ki maja je 1945 odpeljal, namesto na strelisce, cez Karavanke v Avstrijo, dvoje ujetnikov, Nemskih, in ju spustil!

    Bil ponizan! Toda nacelen!

    Toda meni dal moznost ziveti! In dal mi je cisto, ubogo, duso!

    • Samvrag je rekel/-la:

      Ovca, vsaj ob vikendih nam prizanesi s svojo spakedranščino in pojdi v tebi tako opevano Austrijo. Jaz hodim tja samo pozimi smučat, če že ne zavijem v Švico. Tvoja zgodovina pa ne verjamem, da koga prav posebno zanima.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Nimaš prav SAVRAG!

      Mene zelo zanima, kaj ima pametnega povedati cenejeni PETROVC.

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Samvrag, s svojimi hochstaplerskimi izpadi o dolžini tvoje ladje ( ne kurca), o lokaciji tvojega smučanja dovolj nazorno poveš, da spadaš v zadnji gornji procent priviligiranih državljanov, te zafuane države. In kot tak, ki še nikoli ni delal, še manj mislil ali se bil o čemerkoli pripravljen z modrostjo odločati, torej, kot tak nimaš pravice, da se oglašaš in soliš pamet s svojo totalno nerazgledano, predvsem pa nekritično omejenostjo.

  • klldmoll je rekel/-la:

    HAHAHAHAHAHA, in kje ste bili pa vsa ta leta doslej ??????????????????????????????

    usi glih !

    http://www.youtube.com/watch?v=kYL69mTlTFU

  • petrovc je rekel/-la:

    klldmoll: vsa ta leta, leta unicenja nase kulture in korenin smo bili ali v opoziciji ali so nas pobijali!
    Vsa ta doba unicenja vrednot in morale od 1918 dalje je bila polna narodove naivnosti in:
    -zablod in Angleskih kupcij, stara YU
    -nasilja in prevar, nova YU
    -goljufij na volitvah in prevar, SLO!

    Dobili smo Avdijev hlev 2004 do 2008, toda dobili smo tudi zobotrebec za ociscenje!!!!

    Sedaj pa cakamo, da se BES naroda nakopici in da bomo Avdijev hlev ocistili do fundamenta s buldozerji in cunjamijem!

    Tvoji komentarji so korektni in posteni! Toda pogresam eno samo, eno samo vizijo, kako si ti predstavljas boljsi jutri!

    • klldmoll je rekel/-la:

      si ga ne - ŽAL !…

      ker v RS ne vidim nikjer, nobenih, ustreznih ljudi ! . . . . . . . . . . .

    • Samvrag je rekel/-la:

      Ovca- čisto enostavno- Kmalu bo velika noč in takra se zakolje jagne- enkrat bi naredili izjemo in bi zaklali kozla.M irne duše se lahko žrtvuješ in se pustiš zaklati v vsesplošno odrešenje zablodelega ljudstva, s katerim boste lahko združno peli večno hvalo v nebesih. Poglej kakšno plemenito dejanje, mi grašniki pa bi se te za vse večne čase znebili..

  • petrovc je rekel/-la:

    klldmol: se spomnis tistega pesnika, kaj je rekel:
    “…nekoga, nekoga, moras imeti rad….!”

    In bi skromno dodal;

    VERA

    V nekaj, v nekoga, moras, moras, verovati,
    sicer si samo odsev zarka na vodni gladini,
    sicr si samo hladna stena v pisu neurja,
    sicer si samo temna noc, v kateri jezdijo divje more.
    .
    Niti nisi vodna kaplja, ki obudi brstenje,
    niti nisi premik vetra skozi trave,
    ki oplode zivljenje,
    niti nisi jutro, ki prebudi vrisk radosti
    po dolgi noci cakanja!

    mihael

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Nekoga moraš imet rad, vendar to ne moreta biti kak ANGIE ali SAMVRAG, katerih duš si želi le Belcebub.

  • petrovc je rekel/-la:

    POPRAVEK za klldmolla:

    Oprosti, sem malo popravil, bilo je v dusku!

    VERA

    V nekaj, v nekoga moras, moras, verovati,
    nekomu moras, moras, odpreti srce, podariti srcno kri,
    nekje, nekje, morajo rojevati tvoje sanje,
    v koticku, skritem in drobnem, moras pestovati svoje upe!

    Sicer si samo odsev zarka na vodni gladini,
    sicer si hladen ko stena v pisu ledenega neurja,
    sicer si samo temna noc,
    na katerem hrbtu jezdijo more strahov,
    strahovi jutra..

    Brez vere, brez upanja, si manj kot vodna kaplja,
    sokovi, ki obude brstenje,
    brez vere, brez upanja, si manj kot lahen vetric,
    ki mlzi skozi suhe trave in oplodi zivljenje,
    brez upanja si kot dolga noc, brez konca in brez jutra,
    Vera, upanje, spominja vceraj, podarja danes in nosi v nedrih jutri

    MIhael.

    • klldmoll je rekel/-la:

      lepo !

    • Samvrag je rekel/-la:

      PetrOVCA- sedaj si pa že res v transu. V Polju imajo še eno prosto mesto, je bilo objavljeno na spletu in so rekli, da ga hranijo zate.

  • petrovc je rekel/-la:

    LEPO JUTRO: kot sem napisal zgoraj, lepo jutro!
    In lepo jutro se je prelevilo v lep dopoldan vse tja do 13:44, ko se je na teh straneh spet pojavil sari smrdun in fekalist SAMVRG!
    Laznivi levicar, ki trdi, da kupuje hise kot kislo zelje, da ima jahto vecjo kot 10m in sedaj se, da na popoldansko smucarijo hodi v Azijo!!!!

    Ta smrdljivi SAMVRAG, ki si Bozje besede razlaga , kot mu domet pametii daje in nam tolmaci idiotizme! Njegova pamet pa je res uboga, pa ga za to Bog ni blagoslovil, kajti njegov dusa je tezka in crna in bo preklet!

    In ta SAMVRAG nam prevaja iz Nemscine priimek in “Taler” kot KROZNIK!!!!
    Ubog po pmeti in poznavanju kulture Nemcev!
    Pravilni prevod je: Taler=Dolinec!!!! (Dolina)

    ITD ITD!!!!

    Bog je za SVARUNA, ubogega na umu in umazano tezkega na dusi rekel: “tvoje grehe bo pokorio devet tvojih rodov!”

    • Samvrag je rekel/-la:

      Kreten- kdo je kaj prevajal. A misliš, da znaš samo ti ta lajajoči jezik. Nemščine sem se pač moral učiti v šoli, vendar je to lajanje- ne jezik.

    • konec je rekel/-la:

      vsi vemo,da ti kruljenje bolje zveni……ha, ha, ha, …balkanska nevzgojena nestrpna rdeča svinja pač……ha, ha, ha,

  • petrovc je rekel/-la:

    JUTRI: jutr moramo priti KRANCI na volitve vsaj 40% volilnega telesa!!!
    In se drzavotvorno odlociti vsaj 70% od tistih, ki bodo volili!

    Po tem je bes naroda zrel za spremenbe!

  • petrovc je rekel/-la:

    SVARUN: Nana O. se je razpisala o tebi v clanku: “DREK V VRECAH!” Tam modruj dalje!

  • petrovc je rekel/-la:

    NAPAKA: zgoraj sem zamenjal, sicer brez skode, dva fekalista!

    SAMVRAG: Nana O. se je razpisala o tebi v clanku: “DREK V VRECAH!” Tam modruj dalje!

    • Samvrag je rekel/-la:

      Ovca- svoje samogovore prihrani zase in svojo zblojeno dušo. Preberi kar napišeš ali pa daj vsaj Mefu v korekcijo. Normalen človek takega sranja res ne bi mogel dati izpod peresa. SRAMOTA.!!!!!

  • petrovc je rekel/-la:

    SAMVRAG-BUMBAR: Volilni molk zahteva;
    1.Ne sme se pozivati volilce da grejo na volisca
    2.Zlasti pa se ne sme nagovarjati KAKJO naj volijo!

    IN KJE si nasel, da sem jaz pozival na volisca in pozuval, zlasti, kako naj se volilci odlocajo (JA/NE)

    Pisal sem statisticno kolikoprientov bi moralo volit in koliko procentov bi moralo biti pametnih!

  • dgfxsgs je rekel/-la:

    Tolk gnojnice, kot so na Janeza zlili v 23 letih niso na nikogar a on se jim ne da! KK jokca, ko ji kaj pikrega rečejo, če bi jo tako blatili kot Janšo bi se ji že davno odpeljalo…

    • Samvrag je rekel/-la:

      Spet neko novo smrdeče spakedralo se oglaša. Ime pa tako, da ima tvoja mati-če jo sploh imaš- gotovo čisto zavozlan jezik ali je pa nema.

  • petrovc je rekel/-la:

    dgfxsgs: res je! To je tudi eden, samo eden, od vzrokov, da ga ne damo!

    Samvrag: SLO Hydria je opremljala, pred leti, neko psihiatrijo v Moskvi! (Psihoterapevtski center DAR)
    In moj prjatu ima tam znanca, prestojnika!
    In trideset tvojih najbolj udarnih komentarjev je slo vceraj po el. posti, v oceno!

    • Samvrag je rekel/-la:

      Ovca, saj se mi smiliš v dno srca, vendar si neozdravljiv primerek. Ti si samo še za formalin za ogled študentom medicine.Mogoče se pa bodo iz tvojih defektno razvitih organov kaj naučili.

  • petrovc je rekel/-la:

    SAMVRAG: pocasi sem se navelical! Sizifovo delo je tebe uciti, kaj nauciti; je tebe vzgajati, te vzgojiti; je tebe uciti omike in kulure in te narediti cloveka!
    Si in bos ostal panslovan! SELo izpod Donave se je kot metanol zajedlo v vsako poro tvoje pameti!
    Naj se s teboj ukvarja narava!

    1. Studentje medicine nic ne gledajo in analizirajo formalina!! Tudi to ne ves, katera tekocina je v obliki raztopine v tistih steklenicah! Proizvodnja formalina iz metanola je povsem nekaj drugega!

    2. Omikanje je bilo pred stoletkem odraz spostovanja! Uporabljali so ga za carja ali za spostovanega oceta, glavo druzine! Ker midva nisva v nobenem takem odnosu, si tudi tu zgresil

    Kar pa se tice mnozine! Opazil sem, da dvojine ne obvladas, je pa takole:
    2.1 Jaz lahko pisem v mnozini, vsaj trije prijatelji s teh strani me cenijo! Vsaj trije! In to tudi izrazijo, so ze izrazili!
    In tudi jaz vsaj tri prijatelje cenim in sem ze izrazil to spostovanje!

    22 Ti pa nimas treh prijateljev, ki bi te pohvalili, spostovali, izrazili strinjanje s tvojimi nebluzami!
    No, ti pa rad pohvalis kakega ANGIJA, pa SAMVRAGA(povratno osebno) in FORESTINO!
    Ker povratna hvala ne steje, bi ti ostala samo se dva! Ker pa si panslovan, ne poznas dvojine, je to zate mnozina!
    Ergo ti pogojno priznavam delno ritolizenje v mnozini!

    Zelim ti spokojno noc in cele gate!

    • Samvrag je rekel/-la:

      Cepec neumni, ali ti sploh veš, kje izvira Donava? Mater si zarukan. Seveda , saj še tega ne veš katera reka teče pod Savskim mostom. A si mogoče že kdaj slišal za. SCHWARTZWALD ?Bumbar! In študentje ne proučujejo formalina, pač pa organ, ki plava v njem. Drugič bumbar. Pojdi malo pogledati knjige iz kemije, mislim , da ti je že marsikaj izpuhtelo iz glave, če je sploh kdaj tam bilo.O omiki ne bi s tabo, si preveč zabit. Kot tretje- še kako dobro poznam dvojino, saj je hakelc našega jezika. Tvoji trije prijatelji te lahko cenijo, vendar ne verjamem, da so prav vedno zraven ko pišeš, sicer bi te že takoj opomnili na napake, ki jih pri pisanju delaš, če so res prijatelji. Ali so pa take neznalice kot ti. Vendar se mi zdi , da Mef vseeno bolje obvlada slovenščino. Ti si pa čista nula.Kot tretje, si pa res preberi kaj si pri tisti 22 napisal. Vse skupaj nima ne repa ne glave. Pa daj prebrati še tvojima dvema prijateljema, da se bosta lahko sama prepričala, da o slovenščini nimaš pojma.

  • petrovc je rekel/-la:

    SAMVRAG: si gledal ZF film planet opic” tudi tam so opice trdile, da so ljudje “defektni”!
    In tako panslovani trdijo, da je zahteva po tem, da si kruh zasluzis z delom fasizem, nacizem, ksenofobija,….
    Taki ste!

  • konec je rekel/-la:

    Nesporno je,da je SDS režim zavozil Slovenijo ,ki bo še najmanj deset let v sranju…

    • Samvrag je rekel/-la:

      Ja KONEC, sedaj si pa zadel žebljico na glavico. SDS JE ZASRAL SLOVENIJO ZA DVAJSET LET !! In veš sploh kdo vodi SDS? TVOJ JAJČKO !!!

    • Rogerg je rekel/-la:

      Kdorkoli se že skriva za tem fucknickom, mu naj Atena da modrost, da, če že ne zna ločiti dneva od noči, da bo vsaj znal priti do spoznanja, ki pravi, da butec bolj ljubi modrost, kot ona njega.

    • Rogerg je rekel/-la:

      Isto velja zate, Samvrag.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Tale zgoraj pa ni bil originalni KONEC, temveč nekakšen vrinjenec.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Rogerg- Konec je bivši policaj, Kako moreš od takega butca zahtevati, da loči stranke po kraticah. Sladke sanje.Preklinja pa tiste, katerim je še do nedavnega zvesto služil, saj sam pravi, da je bil Gorenjak- Gnojnabula njegov šef.

    • konec je rekel/-la:

      mefi, seveda , da nisem jaz, to je vedno ista udboDnevniška obupana balkanska rdeča svinja, ki ne ve, kako mi odgovarjat, , ker ji iz štaba ne pošiljajo odgovorov…idej pa itak nima…..ha,ha, ha, ha,…..pravi KONEC

    • Samvrag je rekel/-la:

      Konec-mona, s tvojim imenom se ne more prav nihče drugi oglašati kot ti sam. Stara praksa policajev- oni vendar ne morejo biti za nič krivi.

  • dado je rekel/-la:

    Petrovc, vraga tolčeš zastonj,
    on je kot mrtev konj,
    lahko ga biješ, a on na mestu leži,
    le muh vedno več okrog leti.

  • dado je rekel/-la:

    Z Janšo upamo mi, ki smo poštene nravi,
    da se, Bogdaj, kaj dobrega kmalu zgodi,
    vsi tisti pa, ki se Janše hudo bojite
    in ga za “grehe” lažno in krivično tožite,
    vedite, da zaman je ves trud vaš,
    saj noge kratke ima vsaka laž.

  • petrovc je rekel/-la:

    PRJATLI: KOT SMO REKL: 40%/70%/30% !!!!
    30% za bumbarje!

    DADO: se strinjam, kot pravi zel star Kranski pregovor:
    “Dopovedovati neumemu je kot metati bob ob steno!”

    SAMVRAG: s tem v osnovnem koncujem dialog s tabo! Naj se s tabo poigra narava in tvoj, veckrat omenjeni, s tvoje strani, tvoj prijatelj mefisto!!!

    TOLE pa v poduk SAMVRAGOVEM tolmacenjem:

    MOJI ZAPISI:
    1./ 09.04.2011 ob 19:40:
    “…..Si in bos ostal panslovan! SELo izpod Donave se je kot metanol zajedlo v vsako poro tvoje pameti!…….”

    2./ SAMVRAG zapisal (09.04. ob: 18:36): “……Ti si samo še za formalin za ogled študentom medicine.Mogoče se pa bodo iz tvojih defektno razvitih organov kaj naučili…..

    PETROVC, odgovoril: (09.04. ob 19:40)…”….. Studentje medicine nic ne gledajo in analizirajo formalina!!…..” IN GLEJ dalje spodaj!

    3. . Ob: 09.04. ob 19:40 “…Omikanje je bilo pred stoletjem odraz spostovanja! Uporabljali so ga za carja ali za spostovanega oceta, glavo druzine! Ker midva nisva v nobenem takem odnosu, si tudi tu zgresil……..”
    (omikanje, onikanje) Nacin nazivanja!

    4. 09.04. ob 19:40: “…Opazil sem, da dvojine ne obvladas,……”:

    5. 09.04. ob 5:18 “….In ta SAMVRAG nam prevaja iz Nemscine priimek “Taler” kot KROZNIK!!!!…”

    6. Clanek, kjer so mi brisali komentar!!!! Evidentno, s zaisom urednistva!

    SAMVRAGOVA TOLMACENJA::
    1./ 09.04.2011 ob 20:46:
    “. ……Cepec neumni, ali ti sploh veš, kje izvira Donava? Mater si zarukan. Seveda , saj še tega ne veš katera reka teče pod Savskim mostom. A si mogoče že kdaj slišal za. SCHWARTZWALD…”

    2./ 09.04. ob 20:46
    “…… ?Bumbar! In študentje ne proučujejo formalina….t”

    3.. “……O omiki ne bi s tabo, si preveč zabit…..”
    (Ta pa kar o oliki Niti OLIKANJA/OMIKANJA, ne loci od OLIKE! (Skloni, spregatve…)

    4. 09.04. ob:
    ” ……..Kot tretje- še kako dobro poznam dvojino, saj je hakelc našega jezika………..”

    Tolmacenje, Petrovc: dvojina ni jezikovni “hakelc”, dvojina v slovenscini je jezikovna specifika!
    “Hakelc” pa je jezikovna posebnost, ki nastopi samo v doloceni kombinaciji besed ali stanj!!!!
    Pa tudi Slovenscina ne uporablja za to besedo “hakelc” temvec “posebnost”

    5. 09.04. ob 16:19A “….. misliš, da znaš samo ti ta lajajoči jezik. Nemščine sem se pač moral učiti v šoli, vendar je to lajanje- ne jezik…….”

    6. Samo par kolon nizje SAMVRAG trdi, dato ni res!!!!

    ITD ITD,……!

    Sicer bo panslovanski blefer spet trdil, da ni res! Prepuscam te tvojemu prijatelju mefu!
    S tabo samo se nujno!

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Če sem, dragi PETROVC, pravilno razmell “tvojega prijatelja Mefa”, kakor se zadnje čase med neomikanimi ljudmi pači ime velikega Mefista, prepuščač meni SAMEGAVRAGA, to zatohlo in gnijoče intelektualno močvirje.

      Le s čim sem se ti zameril, da mi ravno danes, ko bomo spet zmagali, odstopaš to sramoto.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      S SAMIMVRAGOM imava le precej sorodna stališča glede psov, v vsem drugem pa sobivava kot ogenj in voda.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Sicer pa bo danes lep dan, ki se bo končal še z lepšo zmago!

  • petrovc je rekel/-la:

    PRJATLI (po Venetsko in Gotsko: prjatli v orozju in v boju!)
    Ne pa prjatli za polno mizo!

    1. Kaksna bedarija je tale takopokozlani volilni molk!
    1.1 100% volilcev, z volilno pravico, ze teden dni ali celo leto, ve, bodo volili ali ne bodo sli volit!
    Prav tako vedo, kako bodo volili, tisti, ki bodo volili!!!
    Vse je zabetonirano in zacementirano!
    In koncno, vec ko bo referendumov in vec ko bo volitev, kot odraz DEMOKRACIJE, manj bom lahko govoril! KONTRAPUNKT totalni! Vsak instrument demokracije meni vzame DVA DNI pravice govoriti!
    SMRT DEMOKRACIJI!
    Morda me resi samo serija potresov, kajti potres tam nad 9. stopnjo podaljsa leto za 7 milisekud!
    In bom ostal pri absolutno enakem casu za govoriti!

    1.2 Kaj so volitve? Kaj so referendumi?
    Izvolimo poslance, da vodijo drzavo! In parlament izvoli vlado, da vlada in da izvoli predsednika, da vodi drzavno birokracijo!
    In cemu referendumi?
    SKRATKA SMO IZVOLILI tolpo banditov, ki smo jim dali mandat, da nam legalno kradejo, v senci takopokozlane demokracije!!
    Vladati in odlocati se pa moramo tako in tako spet sami! Na referendumih!
    SMRT DEMOKRACIJI!

    2. Poslusal sem vceraj zvecer, kar sem lahko, debato Finkielkrauta (nacionalno Francoz) Genetsko Nemski Jud! In nasega velikega slinastega misleca Zizka Slavoja!
    2.1 In mi je razsvetlil temo v mozganih, nas slinavec!
    “……za vso zlo zahodne druzbe, danes, je kriv NACIZEM!”
    Ohhhhh, Zizo, hvala ti, da bi tega ne vedel, bi se dalje taval v temi! Ti si sonce uma!
    2.2 In je potrdil Finkielkraut:
    ” ..ideja komunizma je konstantno iskanje in permanentno ustvarjanje nasprotnikov in za tem izkljucevanje iz druzbe….”
    Ni kaj to mi ze davno vemo!

    3. Pa glede kazni za krsitev molka!
    3.1 Doslej je ni placala niti ena priviligirana oseba ali organizacija ali medij! Placali pa smo podlozniki in se bomo placevali! Kazni v demokraciji so samo ena od oblik POBIRANJA DAVKOV in to najbolj uspesna oblika!
    Ker, recimo, nek ubogi petrovc napove koliko ljudi bo slo volit, IZPRIDI uspeh/neuspeh celotnega ZABUTANEGA ZLOvenskega naroda! Lepo vas prosim!
    3.2 Ker nek ubog petrovc se ne priveze s pasom, in ga policaj schtrafa na BENINSKI CRPALKI!
    Na bencinski crpalki me je zaschtrafal, medtem, ko je tankal bencin in sem ustavil poleg. Nic ni pomagalo, da sem pas odpel NA PROSTORU BENCINSKE CRPALKE!
    Trdil je: “Pas morate imeti pripet do izstopa iz avta, kajti ce nimate pripetega pasu, ogrozate SEBE in svoje ZDRAVJE!”
    Kaj je to? Nasilno pobiranje davkov!
    TOREJ, ce bom prisel v onesnazeno Ljubljano in dihal onesnazen zrak, bom placal kazen! In to kazen za vsak vzdih posebej! Kajti ogrozam sebe in svoje zdravje!

    Kam smo prisli!

    Naj zivi muslimanska demokracija!
    Tu se ve kdo je predsednk! Ce parlament kaj po svoje so naslednji dan najmanj na cesti, ce ne v ZONI!
    Za neko nepomenbno napako na ZOI Azije, sta odletela dva zupana v roku 12 ur!

    Sem pa dva dni nazaj, spet, poslusal o ZLOveniji na tukajsnji TV, vmes e govorila neka Rebecca iz parlamenta EU! In ZLOvenija je bila v spici oddaje! Vzor sramote in razkroja! In seveda Taler!
    Pa nic!

    • Samvrag je rekel/-la:

      Malo se spočij, pa sapo zajemi, da te ne bo razneslo.ZLO–si ti OVCA, mi smo pa SLOVENCI!Kar si napisal je vse ena sama kozlarija. Čisto tebi podobno. Nakracaš en stavek in brez da bi se podpisal vem kdo piše. Pojdi raje na zrak!

  • Samvrag je rekel/-la:

    In še to. Ni Taler, ampak THALER. Taler ali krožnik s svinjsko glavo boš pa ti, ko te bodo za veliko noč garnirali z jabolkom v gobcu.

  • binebone je rekel/-la:

    Sužnji! Zbudite se! Ali ne veste kdo nam piše usodo in določa davke, monetarno politiko itd.? Izgleda, da se vam ne sanja ničesar. Banka Lazard Freres, ki je nekoč financirala Hitlerja in Musolinija. Ta privat banka je danes ena od glavnih bank v družini mednarodne bančne oligrhije, ki centralnim bankam in vladam preko skupine Bilderberg na zasebnih srečanjih narekuje glavne smernice globalne finačne in denarne politike. Član upravnega odbora te banke pa je Vernon Jordan. Je pa tale škrič dosmrtni član newyoršwkga Sveta za zunajne odnose. Za to ne more v Sloveniji biti nikoli nekaj v smislu, da bo bolje. Vsak dan bo slabše. E, sužnji zbudte se. Mogoče se še ujame zadnji vagon v vlaku, ki je pravkar zapeljal v tunel. Ampak tudi tistim na vlaku ni rešitve. Nasproti jim pelje brzi vlak. Le kdo bo preživu?

    • konec je rekel/-la:

      ko balkanska rdeča komunjazerska svinja nima idej, piše te neumnosti…cenena demagogija za demokratično nezrele ljubljankoviće…z udboDnevniško “vizijo”……ha, ha, ha, ha, ha,

  • uničevalec rdečuhov je rekel/-la:

    Slovenci živeči v Kanadi so našea JANEZA JANŠO povabili kot glavnega govorca na slavnostno vseslovensko prireditev,ki se je odvila sinoči v TORONTU ob počastitvi obletnice SLOVENSKE DRŽAVE.Iskrene čestitke gospod JANŠA.

    • Aljo je rekel/-la:

      U rit se zalet -ritolizec debilni.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Kreten , normalno da so ga povabili, saj so tam sami Dolenjski belčkarji, ki so rit stisnili v tujino, raje kot bi branili domovino. V Kanadi in Argentini ima itak svojo pomožno bazo volilcev, ki se ob volitvah izredno namnožijo in oddajo svoj glas za Jajčkota. Ti voluhar pa spravi se še ti v Kanado, da bo tu zrak čistejši.

    • konec je rekel/-la:

      gadafi, pa še vedno čaka na KGB-jevo pomoč ….ha, ha, ha, ha, ha,. ….lahko bi poslali vaju….ha, ha,ha, ha,

  • Aljo je rekel/-la:

    Na eni strani debili tipa Petrovc in Mefisto, na drugi pa prisesani komunajzerji tipa Samvrag, bogi navadni ljudje v Sloveniji. Nemčurji pa kar pokajte v Avstrijo ali pa še bolje na luno. Petrovc ti si pa za v norišnico.

  • petrovc je rekel/-la:

    ALJO: samogovor nasega vrlega kolega Alja:

    ” V prvi vrsti sami debili: Petrovc, Mefisto,…..
    v drugi vrsti sami prisesani komunajzerji: Samvrag, Svarun,…..
    v tretji vrsti sami Nemskutarji: Jebiveter, Konec,………..
    v cetrti vrsti, ahaa, nikogar, razen mene, ALJA, torej, v cetrti vrsti sami geniji in super pametni, ..
    v peti vrsti norisnica, Petrovc se je presedel iz prve vrste v peto,……..
    v sesti vrsti sami marsovci iz lune”

    Boga mi , Aljo, kapo dol!

  • uničevalec rdečuhov je rekel/-la:

    IMBECILNIIN RETARDIRANI samvrag-aliasMurgeljski hlapček:tvoja imbecilno boljševistična spletna retorika je popolnoma istovetna z retoriko in vulgarnim besednjakom najbolj zadrtih,zaostalih in isprijenih lažnih boljševikov,pardon hostnih skrivačev in drekojebcev.Čez dobro leto ali pa še poprej, te še rdeči pes ne bo povohal.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Voluhar smrdljivi, ali misliš, da te bodo vzeli v službo pri Jajčkotu, ko se tako na gobec mečeš?

    • Samvrag je rekel/-la:

      Izrazoslovje je pa prav takim podrepnikom slično! Jaz imam psa, ki na tren oka takega voluharčka pospravi.

    • asd je rekel/-la:

      kaj bi se zgodilo, če bi zaprl uničevalca rdečuhov in samega vraga skupaj v sobo za 1 uro?

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Mogoče bi prišel SAMVRAG iz sobe nekoliko pametnejši, čeprav se mi zdi brezupen primerek.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      SAMVRAG, nor gospodar, agresiven pes.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Kdo je bolj nor, ali ti ali jaz– ne bi sedaj otem. Pes pa ni agresiven, pač pa ima dovolj terierske krvi, da ga taki voluharji kot je tisti rdečkarski gift prav zamikajo in jim po hitrem postopku pregrizne vrat.

    • angie je rekel/-la:

      lepo si se avtoportretiral, unirdečuh, smo že pozabilia, da obstajaš.

      so te spustili s ketne?
      a nisi ti dežuren (in plačan) na požarščini, ne tukaj?

  • Samvrag je rekel/-la:

    Semolič že izbira nov avto, pravi, da Lexus ni dovolj dober zanj. Pa še jahto bo treba zamenjati.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    PETROVC, kdaj se mi boš javno in osebno opravičil, ker si me ponujal SAMEMUVRAGU in me s tem užali, kot me doslej še ni nihče.

    Upam, da je bil le lapsus lingvae!

    Čakam!

  • 007 je rekel/-la:

    In zmagali bomo, in zmagali bomo?? Z veliko večino. Malo morgen Mesija, katerega bolno glavo hitro zapusti vse kar mu ne paše. Si pa ta bolni tip bolesno želi spet prit na premiersko mesto in naj mu bo. Saj Slovenija je že itak tko v kurcu, da mora še prvega ministra imeti ob nastopu mandata v kazenskem postopku. Če odmislimo Italijo in Berlusconija bomo edini na svetu. Bravo poštena Slovenija. Šel sem že kozlat in v školjki našel Petrovca in Konca.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Pojdi k zdravniku, s tvojo glavo in želodcem je nekaj hudo narobe.

    Seveda bomo zmagali, razen če si ludje želijo, da bi jim šlo še naprej vsak dan slabše do bridkega konca.

    Partizanski vnuk, res ste glasni, vendar v bodoče vsega ne bo mogoče več reševati po partizansko.

    Saj veš, na kaj mislim?

    • Samvrag je rekel/-la:

      Tudi Virant ima za ženo vnukinjo prvoborca in stari se gotovo v grobu obrača, ko vidi in če sploh vidi-tako se pač reče- kaj počne njegov Mihec in kakega ritoliznika je poročila njegova vnukinja. Pa kar govori o partizanskih vnukih. Če starih partizanov ne bi bilo , bi tudi današnji superpolitiki ne imeli svojih pozicij, pa naj bodo to leve ali desne. Sicer bi bilo tako boljše, kajti Slovenci res ne znamo živeti složno in državotvorno. Verjetno je imel Cankar res prav- ZA HLAPCE ROJENI! Samo enkrat smo bili složni in to na dan osamosvojitve. Že drugi dan se je začelo nadmodravanje in hvalisanje, za kaj je kdo bolj zaslužen in kdo je bolj branil svojo domovino. In o tem je govora še danes -dvajset let po tisti vikendvojni. Še danes se vsa slovenska srenja krega. Tisti, ki so bolj pri koritu, pa vmes še kradejo, prodajajo in šenkujejo slovensko imovino, ki ob osamosvojitvi sploh ni bila tako mala. Imeli smo še pa še dobrih tovarn,pa cel kup raznorazne industrije. Vreča je bila kar dokaj polna, samo dobrega gospodarja bi rabili, ki bi znal s tem upravljat. Ne pa neki Peterleti, Bajuki z dolgimi prsti-(usnje.- Vrhnika, Paloma), Drnovški. Skratka sami brezvezniki. Peterle je vse pošenkal cerkvi, kar se je dalo, Bajuk nas je dobro okradel, zato se je kar malo vrgel v ilegalo, Drnovšek je prodal pol ceneje, kot je bilo vredno, kar je ostalo so pa prihrumeli prefrigani tajkunčki, ki so znali luknaste Drnovškove zakone obrniti v svje dobro. Potem pa so kar tekmovali, kdo se bo bolj zapufal in pokupil tovarne s tem pufom, jih ožel do amena, delavce zmetal na cesto, denar pa prekanaliziral na Kajmanske otoke, Tajsko, Tajvan in sploh tja, kjer roka pravice ni imela dostopa. Švica in njene banke so bile preblizu in so postale nevarne za te lumpe.Pod Janšem je bil namreč razvoj tajkunov izredno cvetoč in šlo je z njimi tudi tisto kar je bilo privezano. In danes smo kjer smo! Prišla je še recesija krasti ni bilo več kaj, gospoda pa še vedno požrta in to veno bolj. Potem pa vladaj če si čarovnik, drugače namreč ni mogoče. In namesto da bi v tako kriznih časih Slovenci stopili skupaj, in kaj naredili, raje poslušamo razne Semoliče, Kranjce, Čuše in Janše, ki jim je glavna preokupacija HUJSKAŠTVO! Ta hec bo za nas Slovence hudičevo drag, končali bomo pa tam kjer Grčija, Portugalska, Irska- raje še nižje. Bomo videli kateri vrag nas bo takrat vlekel iz dreka. Janša gotovo ne, kar je pokazal ze v svojem mandatu. Samo takrat so bili za gospodarstvo krasni pogoji.

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Samvrag, analiza je kar povedna,le še analizirati moraš bistvene postavke.

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Samvrag, da bi ne bilo napačnega tolmačenja. V dvajsetih letih, odkar je nastopil čas, da bi lahko pokazali kam spadamo, smo imeli in ene in druge trotle.Vendar eni trotli so se borili, da bi nekaj spravili skupaj, da bi drugi trotli lahko to isto zapravili. Ob tem so trotli, ki so spravjali skupaj, delali napake iz nepoznanvanja in nepokvarjenosti, drugi-zapravljivski trotli pa so delali napake planirano in vede.
      Kot sem že tisočkrat izustil pa je Janša naredil napako v 90 ko se je žrtvoval za folk, ki ga ni vreden in to isto npako dela sedaj, ko bo plačal napake zapravljivih barab

    • angie je rekel/-la:

      mefić,
      klerofašistični vnuki izdajalskih belčkov nimate v demokratični Evropi nobenih šans!
      Samo v Litvi in Estoniji, kjer so med vojno enako kolaborirali z nacisti kot vi v Sloveniji s fašisti, nacisti in mađaroni.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Rogerg- tvoj kalimero je pa res pravi kalimero in če ni še dovolj, ga narediš še ti bolj kalimerastega. Ja, ubogi Jajčko je bil surovo žrtvovan na oltar svojega naroda in kot Kristus tudi on ni bil pravilno razumljen. Na koncu koncev se nam bo začel še smiliti. Zakaj misliš, da je šel v Lepeno živet? Da je čimdlje iz Grosupljega, ker ga tam prav nihče ne mara, razen njegove Angelce in še ta ga samo takrat, ko so prižgani reflektorji. Sicer bi pa ona naredila prav vse samo, da pride pred kamere. Tako strašno bogaboječa gospa, pa gre v oddajo, kjer nastopata La Toya in tisti njen zmešani in vedno pijani partner, za katerega sem vedno mislil, da sta s pojočim Troho brata. Ne vem od kje mi to, verjetno ker sta oba enako prišvasana v glavi.

    • Rogerg je rekel/-la:

      @Samvrag, ko ti zmanjka argumentov, pričneš trositi razne piz……
      Poleg Angelce bi lahko naštel še Sv.Paula pri Korinčanih in “sveto prostitucijo” za Apolona.
      Prični razmišljati, da je 1in 1= 2, pa ti bodo tudi filozofske teme in temu odgovarajajoča politika, takoj bolj jasne.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      ANGIE, ti mama in ata nista nikoli nič povedala o tem, kako so se partizani bali nacistov in fašistov in kako so bili vedno pripravljeni na kolaboriranje z njimi.

      Tudi kako grdo delo so opravili namesto njih.

  • 007 je rekel/-la:

    @mefistek

    ampak res je še plac v jamah. sm vidu na Mesijini RTV.

    • Rogerg je rekel/-la:

      In ti misliš, da je ta plac še vedno rezerviran za že enkrat v jame zmetano stran.
      Ne pozabi; Enkrat teče zajec, drugič pa lovec.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Pred zajcem.?

    • MEFISTO je rekel/-la:

      007, še imaš po starem očetu doma kak pihalnik, ki se ga še drži nedolžna kri?

  • angie je rekel/-la:

    pogledam in se čudim:
    vrabca, čemu neki ima kalimero čez sto komentarjev, v anketi pa je spet skoraj pri dnu popularnosti!?

    pa vidim, petrovcu so spet popustile zavore in je auzglajznov, mefisto se lahko spet z užitkom koplje v njegovem spačenem pogledu.

    gliha vkup štriha.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Če bi PetrOVCA spregledal, in uvidel kako je nor in zmešan, mu ne bi kazalo drugega, kot da se sam nekam zakoplje. Ker je pa tako nor, da tega ne pogrutza, veselo živi naprej in še kar naprej sadi- ne rožice, ampak nebuloze.

    • Samvrag je rekel/-la:

      Očitno Jajčko ni tako priljubljen, kot sam sebe prepričuje.

    • MEFISTO je rekel/-la:

      Bre tvojih neumnih prebliskov, nori ANGIE, bi bil pa ta svet res preveč dolgočasen!

    • Rogerg je rekel/-la:

      Geniji od nekdaj niso bili razumljeni. Posebej geniji politike.In posebej politike na slovenskih tleh. To dejstvo vam je šlo doslej , Angie, Samvrag in ostali mrčes, na roko.Vendar kot se vsaka veselica enkrat konča, se bo tudi tale. In potem boste viseli ob cesti kot Spartakovi bojevniki v Starem Rimu. Rabite pamet dokler je čas in potrplenje, kajti na vidiku je že kaos brez razumevanja.

  • MEFISTO je rekel/-la:

    Zdaj, ko se jima ruši vse, v kar sta verjela, sta ANGIE in SAMVRAG na koncu z živci in je mogoče pričakovati tudi najhujše.

  • 007 je rekel/-la:

    @mefisto

    ne pihalnik, kramp mam. pa ni umazan od nedolžne krvi, ampak od IZDAJALSKE. je pa res, da malček včasih posmrdi po žegnani vodi, pa ne vem zakaj!!