21. junij, 2007 | Vest

Vesti na Vesti 00031 21-06-07

V današnjih Vesteh na Vesti: Tanko o SD in paraSovi, konec partnerstva SDS-SD, Spomenkino razpoloženje, Petrovčičeva o aferah, denarju in seksu, opozicija predlaga zakon o integriteti, albanolog na delu, Marilyn Manson v Križankah, priprave na Festival Lent, komentar - ...
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS


V današnjih Vesteh na Vesti: Tanko o SD in paraSovi, konec partnerstva SDS-SD, Spomenkino razpoloženje, Petrovčičeva o aferah, denarju in seksu, opozicija predlaga zakon o integriteti, albanolog na delu, Marilyn Manson v Križankah, priprave na Festival Lent, komentar - Jožica Brodarič.

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
12 x komentirano
  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    “Vsa teža … pade na Pahorja.” Bolj ko mešaš drek, Tanko preljubi, bolj smrdi. Ah ja…

  • Dado je rekel/-la:

    Vidim da se je diskreditacija predsedniškega kandidata že začela. Prasci, čez pol leta se bomo utapljali v aferah kako ja SD komunistčen, kako je Pahor aferaš, kao je Janša lep (?????? kako se najdejo lepe punce okrog njega, karizma ali kaj???) pa še toliko je do volitev. KATASTROFA.

  • Mih@ je rekel/-la:

    Srbi te looool. Zakaj noben ne nardi tega avizota že enkrat :D

    Vroče pa je ja :(

  • arh je rekel/-la:

    Jonas pazi, da ne preideš iz komedianta v srboritneža … no, ja razen če ti je tako všeč in te boli k. za vse. ;)

  • Gr8_1 je rekel/-la:

    Vida je lepo povedala, me pa zanima še nekaj, OD KJE JIM HUDIČA ČAS ZA VSE AFERE? Kdo pa potem vodi državo??? In razmišlja kako bi se lahko kje kaj popravilo?? Če so nas oznanili kot nesproščene, lahko mi njih kot egoiste, ker rašujejo samo medsebojne spore.

  • dahvor je rekel/-la:

    AAA, je ta gspud, ki taprvi, o ugledu Slovenije skrbi, govori, je tudi iz Dolenjske, neverjetno, sem na drugi ekran nekaj gledal in sem bil prepričan, da j.j. govori-nastopa, pol pa slučajno moram s pogledom, čez ta ekran, pa sem pomislil, na zdej se ti je pa zmešalo, j.j.-u ma so lasi zrasli…pa sem bolje pogledal…uuuf…neke posteljne zgodb…Ženske izkušene vejo, da od Dedcev vse dobiš, dokler vrhunca ne doživi…ko ostari pa prdec, prdcu sledi…korist od visoke gospodarske rasti, pa bodo dobili tisti, ki so si do sedaj že vse vzeli oziroma dobili, ker so si domislili, da si nekaj več zaslužijo … ma to že tako dolgo laufa, da bi Slovencem ta malenkost morala bit že jasna … in veliki umi bi um lahko za, na Kitajsko hodit ampak Sri Lanka in še nekaj krrajev je za take izlete tudi primerno, no, stvar okusa, hodit za sprostitev in nove ideje, kako se obleč dobit … bravo maribor tristopedeset kulturnih prireditev si zdej morate ogledat, za 2 miljona eurov jih je pripravljenih plus prostovoljno delo in buffeti založeni…poletje bo, verjetno vroče, kar je vsekakor bolje, lepše od hladnega…edino za posteljne aktivnosti, morajo Starejši zdravnika osebnega vprašat, če se jih v vročini lahko grejo … in spet je Svet zzapustila ena Čudovita Gospa…neverjetno kako hitro mi zginevajo Krasni Ljudje…za možem zdaj še žena…vse od Otrok-Potomcev naprej odvistno je…zdaj je vse v njihovih rokah…kruto se sliši, še pol ure jo bomo oživljali, potem pa ne več, ti iz bolnice povejo…in so še bolj krute zgodbe naokoli … in fantje z majhno muco nogomet igrajo…tudi tam nekje okoli Dolenske, sem prebral…med dvema šolama, med odmorom.

  • dahvor je rekel/-la:

    …upam, da bo kakšno društvo, za Dobra Dela, na Dolensko malo Žog, velikih in malih, težkih in lahkih, ter takih, ki se odbijajo in rade skačejo in take, ki se nič ne odbijajo in nič ne skačejo…se k …na kupu prlepijo, ko dol padejo, poslalo, dostavilo, podarilo, da bodo Otroci imeli zabavo.

  • dahvor je rekel/-la:

    ,,,sej bi tam na une Veeelike zajtng pisal, samo delajo kot curameta danes, verjetno je gosod MM in gospod Rado tak Cirkus nardila, da glih ne paše v Domačo Gledališče, stadiona, da bi šotor z areno postavli, pa ni primernega, se je še zajtng Delo od stresa streslo…ne da se mi čakat…najmanj, pa da se zmenijo…ko bom pa radio študent, ko bo na borzi, prevzel, bom tega taprvega odpustil…jaz sem se ga navadu, samo ne verjamem, da se ga je še kdo drugi…ko bom kakšen travnik, dedoval, če bom, ni še sigurno, ga bom zastonj Cirkusopm v uporabo nosil…samo prostovoljne prispevke bom pobiral…od enih in drugih, od Artistov in od Obiskovalcev in od Prodajalcev in bom krasno, do konca Živel.

  • fifi je rekel/-la:

    Vsa čast Jožici, ampak nisem prepričan, da je njeno izvajanje sodilo v rubriko komentar. No ja, vseeno jo povabte še kdaj…

  • puba je rekel/-la:

    vsi skupaj bi si morali v tem vročinskem valu najprvo in čimprej malo ohladit pregrete možgane, magar v Savi ali pa Dravi, pol se pa v miru sprehodit po gozdu, se mal ustavt, ozret naokol, globok udahnit pa ne se bat, če bi vas ravno takrat čist slučajno kakšna sova pozdravla z uhuuu….tako se namreč tajni agentje sporazumevajo med seboj

  • Li je rekel/-la:

    Treba je shujšat, treba je gledat neuravnotežene medije in treba bo iti na volitve :)
    Oh, koliko še …?!

  • kakfirbec je rekel/-la:

    To, kar govori Tanko ( SD in Sovi pa tudi o drugih temah), je nedopustno in sramotno za eno pravo slovensko državo.
    Pošteno bi bilo, da se Tanko opraviči in odstopi kot poslanec. Pika.