2. julij, 2007 | Vest

Vesti na Vesti 00037 02-07-07

V današnjih Vesteh na Vesti: LDS dobil predsednico, levica dobila dva predsedniška kandidata, umrl upokojeni ljubljanski nadškof Alojzij Šuštar, Kučan o Šuštarju, 7. parada ponosa v Ljubljani, vikend Ane Desetnice, komentar - Vuk Ćosić.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS


V današnjih Vesteh na Vesti: LDS dobil predsednico, levica dobila dva predsedniška kandidata, umrl upokojeni ljubljanski nadškof Alojzij Šuštar, Kučan o Šuštarju, 7. parada ponosa v Ljubljani, vikend Ane Desetnice, komentar - Vuk Ćosić.

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
8 x komentirano
  • tina je rekel/-la:

    hehe! super! tale vest se poleg novic razvija v pravo mini nadaljevanko! Občasni humoristični vložki, ki so posebni priboljšek samo za redne gledalce! Tale dodatna dimenzija mi je blazno všeč! Da skrita za vsem skupaj hkrati teče še neka druga zgodba. Začelo se je vse skupaj verjetno res čisto slučajno, daleč nazaj, ampak stvar se je razvila in njen potencial mi je zelo všeč!

  • Nikio je rekel/-la:

    Moj je tako lahek, da se ga slabo meče; vendar… če ga zaspinaš in je gladina vode mirna, odlično odskakuje.
    Good comment, Vuk :- )))

  • puba je rekel/-la:

    ….ako je preklar, potem tud poka zraven, če je pa tanizek, v tem primeru samo narahlo in nežno pihlja-

  • Mih@ je rekel/-la:

    Zakaj ima Kacin napisan Vetrovno bo? Mogoče preveč fižola? Kaj veze z vremenom? :D
    iPhone čakamo vsi…

    Drugač pa tko k je rekla tina, tole postaja serija :D Keep up the good work.

  • anita je rekel/-la:

    Se strinjam s tino -> “super! tale vest se poleg novic razvija v pravo mini nadaljevanko! Občasni humoristični vložki, ki so posebni priboljšek samo za redne gledalce!” … BRAVO !
    Mih@, to glede -Vetrovno bo- se pa tud jaz sprašujem :)
    Tisti avizo, ki je bil zadnjič, ko je Godler vodil je TABUJŠ, nej bo vsak daaaan noooo !

  • MIČO je rekel/-la:

    Jutri pa prosim obdelajte to zdravnisko mafijo: V Celjskem primeru bo zdaj uboga medicinska sestra oz. infomator na vratih vsega kriva, ki si ni upala motiti doktorja, kar ji je ze 100x zabical !

    // nekaj odlomkov iz internetnih foumov //
    Ko zdaj to berem in vidim,da se znova išče napaka,pri nižjem kadru,ja saj, a je še bilo kdaj drugač.Saj če pa se to zgodi ljudem v belem,pa podajo tolko diagnoz in pojasnil,da še tako tako podkovan beli plašč,razmišlja.No tolko o kao kolektivnem sodelovanju,očitno velja samo za bele plašče.A ni najlažje odpustit,sestro,ji okrog vretu obesit tablico,kjer piše,TI SI KRIVA,SAJ SI SAMO SESTRA.
    Zdaj pa se mi že res smilijo tile dohtarčki,še ponoči nimajo miru.

    Ravna tak način zagovarjanja zdravnika in tak način “tunkanja” podrejenega je dokazuje gnilobo našega zdravstvenega sistema ( pa če kakšnega zraven!!! ) in vso sprenevedanje v zvezi z njim !

    Grozljivo, hišniki, tajnice, šoferji, varnostniki itd so aparat, ki odgovarja svojim šefom: KO ZATAJIJO TI, MORA ODSTOPITI ŠEF!!!!!!
    Odstopiti bi mora ne le šef, ampak TUDI minister za zdravstvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    FUJ VAS BODI.

  • frontiersman je rekel/-la:

    Vuk, jaz se ne strinjam s tabo glede tega telefona. Moj tri leta star telefon je ful boljši od tega applovega sraja.
    Večkrat moram uporabit telefon z eno roko, za kar je soft tipkovnica dizaster. Da lahko uporabim glasovno klicanje? Aja, iPhone ga nima. Speed dial? iPhone ga nima! Punca mi včasih pošlje MMS. Naj dam SIM nazaj v moj w800i, da ga bom lahko pobral? Aja, v iPhonu ne morem menjat SIMa. Za jutranji alarm imam že več let pogruntan super komad. Žal ga v iPhonu ne morem nastavit, kakor tudi ne zvonjenja in zvoka za sporočilo. Ne da se mi več nadaljevat. Morda bi lahko tvegal besedo o izpadu dohodka pri mobilnih operaterjih, ker ne bo mogoče prodajat ringtonov za iPhone? Ali bo trg preprosto zignoriral bedasto škatlo brez funkcij, ki je pisana na kožo polljudem na drugi strani Atlantika?
    Ja, trg mobilne telefonije je zahteven. Moj Sony Ericsson ima več funkcij od iPhona, vmesnik je hiter in dober (dva klika do večine funkcij), pomnilnika ima po želji, je tudi majhen in sorazmerno hiter. Na trgu je veliko boljših, hitrejših, zmogljivejših, lepših in tanjših telefonov od mojega, a žal nobenega ne dela Apple.

  • Audee je rekel/-la:

    joj kaj vse se ne dogaja v tej SLO.
    Še tisti. katerim človek nekak zaupa in ji je naklonjen, te na koncu razočarajo.
    Prah pejte drugam dvigovat…