4. julij, 2007 | Vest

Vesti na Vesti 00039 04-07-07

V današnjih Vesteh na Vesti: Pogovori Janeza D., ureditev letališča Cerkle ob Krki, Erjavec in Drnovšek o predsedniških kandidatih, Mate in Kirin podpisala protokol o Slovensko-Hrvaškem policijskem sodelovanju, Maribor dobil novega Jurčka, kapeličina Krivda spomina, trobilci v Celici, komentar ...
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS


V današnjih Vesteh na Vesti: Pogovori Janeza D., ureditev letališča Cerkle ob Krki, Erjavec in Drnovšek o predsedniških kandidatih, Mate in Kirin podpisala protokol o Slovensko-Hrvaškem policijskem sodelovanju, Maribor dobil novega Jurčka, kapeličina Krivda spomina, trobilci v Celici, komentar - Boštjan Pihler.

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
25 x komentirano
  • Podba je rekel/-la:

    Rjavec zagotavlja… ej a nas imajo res za take ovce?
    Glede na mobilno bolnišnico ter oklepnike lahko sklepam, da bo čez par let Cerklje ob Krki res vojaško letališče, ki ga bo uporabljal NATO. Rjavec pa bo z glupim pogledom gledal v kamere in jokal: “Spet so me nat.?il !”
    Beeee!

  • puba je rekel/-la:

    ….ni panike, lepo gor al dol, glavno da bo zalito-

  • Grega Fajdiga je rekel/-la:

    Joans, danes si se pa ekstra potrudil :-)

  • Mih@ je rekel/-la:

    Haha, zjoku zarad Godlerja :D
    Jonas vadi na dvoustičnem u-ju, hehe :)

    LOL kera reakcija na avizio :D
    Pa nova odjavna špica, super :)

    Jutri spet Godler?

  • Janez je rekel/-la:

    Drnovšku sploh ne paše, da je tako poln cinizma. Dvomim, da je to v sladu z idejami, ki jih v zadnjem času zagovarja. Če bi še vedno nastopal tako (z jajci) kot v času njegove borbe za Darfur bi verjetno do sedaj v državi že kaj konkretnega spremenu.

    PS: Jonas narod ceni tvoj trud!

  • rok je rekel/-la:

    Tile tipčki so genialci,…..to je Mladina današnjega časa.

  • neic je rekel/-la:

    Če to letališče ne bo NATO baza. Zakaj jo pa pol gradimo, glede na to da slovenija nima lastne letalske flote???

  • tina je rekel/-la:

    ahaha, keri ksihti! Ma ne more Godler tle konkurirat, no, žal…

    Spoštovani gospodje uredniki, ne bodite tako trdosrčni, no. Poglejte, kako se Jonas trudi! Neprestano vadi, obril se je, pa vse je naredil, da je pred kamerami zadržal solze in profesionalno speljal oddajo do konca! Kakšna požrtvovalnost! Upam, da boste kot dobri nadrejeni to znali ceniti in da bo Jonasov trud poplačan! Če že denarja ni in če ubožcu mladi ambiciozneži v zelje hodijo, se ga ob koncu meseca spomnite vsaj s kakšnim “delavec meseca” priznanjem, da si ga obesi zadaj na sceno. Sej pravijo, da je glavno, da nadrejeni odkrito pokažejo, da cenijo tvoj trud! :)

  • Pinoy je rekel/-la:

    Drnovšek je car…
    Godler je mal večji car…
    Jonas je pa itak največji Car :-))

  • arh je rekel/-la:

    Ja na momente s temi facami je podoben Janezu Podobniku, haha..

  • Rado je rekel/-la:

    Ha, ha,
    Jonas je vrhunsko odigral!!!
    Najbrž se pa v uredništvih res tako dogaja!

    :-)))))

  • Lance je rekel/-la:

    Beseda ministerrr prrrav paše ane Jonas? :)

  • zink je rekel/-la:

    Mamico vam nabijem Ehjavec, Rupel in ostali natolizniki!!! Cela propaganda med leti 2001-2003 pred NATO referendumom je eksplicitno poudarjala, da ne bo NIKAKRŠNIH baz v Sloveniji. To je bila edina varianta, da referendum sploh uspe in da bo ta prodana banda še naprej grela svoje riti za fajn plače. Pa jim je uspel nateg, ni kej!

    Evo, še citat našega dosmrtnega zunanjega ministra iz tistega obdobja:

    “Pa še ena netočna trditev, s katero nasprotniki našega vključevanja v Nato nastopajo v javnosti. Pravijo, Nato bo v Sloveniji postavljal svoje vojaške baze. Treba je vedeti, da na ozemlju treh novih članic, Češke, Poljske in Madžarske, Nato ni postavil svojih baz. Če bi bile vojaške baze v Sloveniji, bi bilo to zaradi varnosti naše države in bi najbrž o tem imeli kakšne razprave v parlamentu. Zaenkrat ni tukaj nikakršne obveznosti, oziroma nikakršnega načrta.”

    Če bo kdo tej prodani kvaziintelektualni duši Dimitriju Ruplu posthumno postavil spomenik ali napis nad kakim letališčem, ga bom šel osebno zminirat! Poln k mam tega narodnega zajedalca…

  • Tadej je rekel/-la:

    Bravo Vest, super ste se tole zmenil! In še ena res dobra oddaja!

    Jonas: A se mi je sam zdel, al si oponašal Edija P. bolj pri začetku?
    Lp

  • Ejsi_Disi je rekel/-la:

    Joj, kolk sem se narežal.

  • dahvor je rekel/-la:

    Hm, kaj naj rečem, za Praznik 4. julij, je odlično, imenitno, že professionalno …
    Moram pa Potožit, joj G. Erjavec, v kakšno Družbo padel, nihče ti nič več ne verjame … moja izkušnja je, da si lahko dober, pošten, odkrit, nasmejan, sproščen … samo v enaki-taki Družbi, v vsaki malo Drugačni, te Vrline takoj zlorabijo in potem se ti še smejijo in, če so glih dobre volje ti socialno podporo dajo … v Taki Družbi je treba imet jajkca in jih pokazat, da niso klopotci in da se jih ne da, za vsako frtalo u ponu ubit…ali pa v širokem loku izognit…lahko se pa Človek po njihovo pokvari … in tako nadaljuje tradicijo, da nas lahko Hlapci kličejo … Veliko bazo napravi in Velike avijone prpeli, naj se Dolenci nagledajo sodobne tehnike, da se ne bodo s Cigani lovili, Medvedke preganjali in se bodo potem matematike in fizike začeli učit in Otroci bodo sanjali, da bodo Piloti, v N. Gorici bodo pa Otroci Sanje Krupie postat … in Slovenija bo velika…samo brez g. Jonasa tudi takrat ne bo šlo, da nam kaj dobrega in veselega pove … na primorskih novicah pa jokajo in prosijo…direktorco, da bi se ji ljubilo spregovoriti … Slovenija je že zdej zelo velika, raztegnjena med srednjim in atomskim vekom !!! ko so bli Mladi in jaz srednje Mlad, smo g. Erjaveca vsi poslušali, vsi vse verjeli, ene zle besede čez imeli in upanje gojili, ta bo za nas Pošteno skrbel…no kako se vse menja, vedno in samo zakon relativnega velja…lahko je tako ali pa tako, danes, ko Lune še samo pol je, se zdej zmišljujem, v kakšnih Sanjah naj ostanek dneva preživim.

  • dahvor je rekel/-la:

    …ostale Slovenije Otroci bodo pa Sanje, kmet, intelektualc in umetnik imeli, ter nov poklic Izvrčevalec Politike, ker se bo ta daleč proč kuhala, Slovenija ne bo še svojih kuharjev več rabila … in bo, vsi bomo samo še leteli, tastari pa doma sedeli in na spletu vse obdelali, to bomo opravlali, kako kdo leti, vse bomo o igralnivcah, letališčih, elektromagnetnih vlakih, avtocestah, kmetijstvu-bio, kulturi in umetnosti vedli…ker smo ves razvoj od ognišča preko č-bele tv v barvno padli, spremljali in tako danes vse, ma na prav vse razumemo…samo razumevanje se še ovrednoti in smo vsi bogati.

  • Urška je rekel/-la:

    A jebote, Jonas, delaj se norca s politikov, z vlade, z Godlerja, s samega sebe, briga me - slovenščino pa pusti tako, kot je! Mi imamo vlado in ne ulado in imamo vreme in ne ureme. Ne seri ga, prepameten si za tak nivo. Daj nam inteligentne finte, slovenščino pa pusti pri miru.

  • Borut je rekel/-la:

    Hudo res. :) Dobr tim jonas pa godler.

  • Boris je rekel/-la:

    mah… Godlerja so probal dat notr, pa so vidl, da so bili odzivi cudni… pa je spet Jonas priletel nazaj… zanimivo bi bilo, ce bi bili komentarji ful super, a bi potem dejansko obdrzali Godlerja?

  • Črni Gad je rekel/-la:

    Bilo je živahno in sproščeno….
    ”Ma kje si se najdu idiot jedan”

    AHAHAHAHA =D

  • sanja je rekel/-la:

    ploskam in navijam za Vest, Jonasa, Severja, Godlerja, Sarkiča… Bravo!!!

  • Glodalec je rekel/-la:

    Jonas je res čisti car (Godler se z njim žal ne more primerjat). Vso pohvalo tudi Janiju in celotni ekipi, da furate tole! Svaka čast!!!!!

  • Miha je rekel/-la:

    Bravo Jonas, vrhunsko…. Godlerja bomo pa že mi izžvižgali, tko, da se za službo ni bat;-))))
    Škoda samo, da nisi več “sidraš” - se mi zdi, da ti ta naziv dosti bolje pristoji…. Pa edini sidraš v SLO si bil, “voditeljev” (takih in drugačnih) pa je na tone… Torej moj glas za ” sidraša” :-)
    Drugače pa - kar tako naprej - kmalu bom z veseljem poslal tudi kaj o dogodkih izven prestolnice (iz periferije:-)) - samo še “mašino” si nabavim in se naučim montirat posnetke… ;-)
    Miha

  • Ando je rekel/-la:

    kera humanitarna organizacija je ta NATO