5. oktober, 2007 | Nejc Jemec

Jelinčič in Krajnc

Zmago Jelinčič in Darko Krajnc na obisku v mladinskem centru.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Predsedniška kandidata Zmago Jelinčič in Darko Krajnc sta včeraj obiskala Mladinski kulturni center Pri rdeči ostrigi v Škofji Loki. Dan pred tem je to storil tudi Danilo Türk. Na POP TV namreč pripravljajo oddaje, v katerih bodo prikazovali, kako predsedniki obiščejo starostnike, mlade itn., ti pa jim postavljajo svoja vprašanja. Mladi v Ostrigi niso veliko spraševali, sta se pa kandidata vseeno precej razgovorila. Krajnc predvsem o študentskem delu, Jelinčič o Hrvaški in politiki nasploh. Pri njunih odgovorih se je vsaj po malem poznalo dejstvo, da skoraj ni bilo prisotnih kamer. Naša pač.

Darko Krajnc.

Darko Krajnc: “V državni upravi se študentsko delo veliko zlorablja …”

Zmago Jelinčič.

Zmago Jelinčič: “Ne vem, zakaj bi izgubljali čas s predstavitvijo. Mislim, da sem dovolj dobro poznan, veste, koliko je ura, kako delam, kaj delam, kakšni so moji nazori …”

Nejc Jemec

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
24 x komentirano
  • pijano je rekel/-la:

    PUŠNLA STA s d + G TURK je prava opcija

  • Sibirijski LoL je rekel/-la:

    “pripadnik ene take specijalne enote”

  • 007 je rekel/-la:

    Plemeniti! Ali še spiš ponoči v ženski spalni srajci????

  • G7 je rekel/-la:

    Sam bi kupil Vilo v Havani Zmago! Pa magari z unim denarjem, ki si ga dobil ko si državi, kot predstavnik drzave v tiskarni, drago prodal specimene ali pa z denarjem od ukradenih antikvitet naprimer.

  • Donvito je rekel/-la:

    ja kakor, da so ostali politiki nedolžni kajneda? med vsemi temi drekonjami in mešalci zraka, je največja in jasvetlejša in predvsem kar je najbolj pomembno tudi najbolj slovenska zvezda, ki sije za nas Slovence in za našo deželo Slovenijo, za kar se ostale ne bi dalo reči, saj je jasno razvidno kako klečeplazijo za Hrvati, Američani, Britanci.itd.itd….Zmago je edini z jajci z jajci, ki so polna dobrega semena, semena, ki lahko ponovno vzbudi nov slovenski rod in vzbudi v nas narodno samozavest.Vsi ostali kakor sem že rekel so drekači prve klase in pritajeni gayi, kateri imajo jajca samo zato, da jih dajo lizat psom pred katerim se klečeplazijo.

  • Drago je rekel/-la:

    Jelinčića v 16-ih letih Slovenije nobena vlada, ne leva ne desna, ni vzela v koalicijo! Zakaj? Ker mu ni verjeti in je dvoličnež. Paktiral je z vsemi, istočasno pa deloval pederastno. Izraz verjetno ni pravi, vendar ga on vedno uporablja. Vsi njegovi nasprotniki so pedri (?!), seveda samo takrat, ko jih ni zraven. Verjamejo mu samo manj obveščeni…NIKOLI ga ne bi volil!!!
    Krajnc je boljši, vendar bo moral še malo počakati. Ima polno drugega dela (vstop v DZ, stranka…)
    Po nogometno: 5:1 za Krajnca!

  • Dr. Rubolj je rekel/-la:

    Propagandni spot SNS?

    http://www.youtube.com/watch?v=ooKF-SBAFyQ

  • 007 je rekel/-la:

    Preberte knjigo o nastanku slo. denarja, kjer Plemeniti priznava,kako je nategnil mimo javnega razpisa neko komisijo da je pokasiral seveda preko svojega polbrata, na koncu se pa dela še norca iz tega. In to naj bi bil moj predsednik? Za kozlat. Upam, da bo prišlo do trenutka, ko ga bo nekdo po velikem g….

  • 1tastar je rekel/-la:

    Vsi veliki plemenitaši so na dvoru imeli dvornega norca, ki je veliko govoril in včasih povedal tudi kakšno resnico. Novi časi! Plebejci na vladi imajo plemenitega dvornega norca.

  • Donvito je rekel/-la:

    vidim da vse veste in da ste zares poučeni o vsemu…res zanimivo…zagotovo morate biti v sorodu z Brajdiči ali pa so vašim staršem podarili slovensko državljanstvo.Sram naj vas bo!

  • G7 je rekel/-la:

    No DonVito, nikar se tako vznemirjat, saj ti nobeden ne krati pravice da veruješ. Še Jelinčič sam bi se zagotovo bolj na izi odzval na vse trditve. Ni pa ostal neopažen tvoj talent za slavospeve, ki bi ga bil vesel vsak komunističen diktator od Tita do Kim Il Sunga: “Zmago je edini z jajci z jajci, ki so polna dobrega semena, semena, ki lahko ponovno vzbudi nov slovenski rod in vzbudi v nas narodno samozavest”, hahaha…če citiram samo delček tega masteripeca- celoto pa toplo priporočam v branje. Kaj vse ne obrodijo možgani. Vem, Gaussova krivulja mora biti vsepovsod, ampak včasih me še vedno fascinira :)

  • xy je rekel/-la:

    zdrizek

  • Donvito je rekel/-la:

    bo držalo, vendar pri meni je krivulja na maximumu za razliko od ostalih, ki je precej padajoča…predolgo ste živeli v temi, predolgo vas je oklepala tema votline v katero so vas zaprli po vsej verjetnosti vaši starši in slaba izobrazba..ne mislim žalit saj si niste sami krivi, in dolgo pot boste morali prehoditi, da ugledali bi luč dneva, dneva, ki ga bo obsijalo sonce Slovenstva, sonce, pod katerim bo živel svoboden slovenski narod. Vendar pazite vsi, ki ste navajeni živeti v temi, prvi pogled na svetlobo in z soncem obsijan dan zna biti precej neprijeten in boleč, zato nikar ne obupajte in venomer stremite k svobodi, znanju, sledite svojemu slovenskemu srcu za vse prihodnje rodove kakor tudi za tiste, ki so že davno tega zapustili ta svet to zemljo, Našo Slovensko zemnljo. In Dominus Vodiscum!

  • 1tastar je rekel/-la:

    Tako star pa nisem, da bi rabil takšne idiote na obisku.

  • G7 je rekel/-la:

    1tastar: Noro ne ? :)

  • xyz je rekel/-la:

    Jelinčič je en navaden komunist oz. nacionalsocialist, če smo natančnejši.

  • Podgurc je rekel/-la:

    Nova himna sns “Ladybird” se bo igrala na ustoličenju za predsednika
    http://www.youtube.com/watch?v=-3biidwkoSs

    denar, alko, orožje, kaos - štirje stebri njih stranke press

  • Drago je rekel/-la:

    @Podgurc: mi je pa že bolj všeč: Hej prijatelj, dvigni čašo, gremo v zidanco vince pit…(ali flašo?)

  • N. je rekel/-la:

    Seveda, kako smešno je da ljduje verjamemo in verujejo najbolj prozornemu človeku, ki je kradel, podtikal bombe in na boljišču je bil ves posran. Poglejte, kakšni so bili dokazi na sodišču in pogljete, kaj je njegov soborec napisal za sobotno prilogo. Taka reva je tale zmago, da res ne vem, kateri idiot mu verjame.

  • 007 je rekel/-la:

    Verjamejo mu ksenofobi,nacionalisti,delomrzneži in kriminalci, katerih je v SLO vedno več. Trenutno dogajanje okrog Ciganov je pisano na kožo tej kosmati revi. Njegovi glasovi v drugem krogu pa gredo Peterletu.

    Pa še to: če bi bil jaz namesto kateregakoli predsedniškega kandidata nikdar nebi pristal na skupne oddaje, intervjuje ali soočenja v družbi s Plemenitim. To bi mi bilo izpod časti, da sedim v isti sobi s takim človekom. Zahteval bi, da se odstani iz moje bližine. Za vse ostale kandidate lahko na nek način povem, da je vsak po svoje Plemenit, samo ta, ki se za takega protežira NE.
    Sicer pa vem, kaj boš Denis odgovoril, če sploh boš. Da v SLO veljajo demokratična načela in da na predsedniških volitvah nastopa lahko vsak, ki je pridobil zadostno število poslanskih glasovov ali kot vsak, ki zbere zadostno število podpisov. Tu bi morali spremenit Ustavo in točno določit, da tisti, ki je bil pravnomočno obsojen za klasično kaznivo dejanje (npr.vloma) ter zaradi tega odsedel nekaj let (premalo) na Dobu, ne more kandidirat na predsedniških oziroma kakršnihkoli volitvah. Povrh vsega je bil še obravnavan za druga kazniva dejanja za katera normalen človek odgovarja v SLO, on pa je vedno nedolžen (npr.bomba v Mariboru je prava farsa za sodni sistem) To je zame popolna diskvalifikacija instituta, ki se mu reče VOLITVE.

  • Drago je rekel/-la:

    007: podpišem!!!

  • korošc je rekel/-la:

    007 a zato ne bi sedel v isti sobi s plemenitim, ker bi te gladko nazaj zabijal :P Mislim, da če bi se z njim kregal, bi ti lepo zabijal s pravno korektnimi členi in zakoni :P

    glede zastopstva o Ciganih je pa sam lepo razložil v prvi oddaji :P Ciganov je namreč več vrst, tut Slovenčeki se bojda delimo na Korošce, Štajerce, Gorenjce, Dolenjce,…. :P in kar me žene k temu, da mu dam glas, je to da izpostavlja Korošce :P Navsezadnje je iz Koroške nastala slovenska država, kajne?! :P Mi smo jo večji del (ljubljanski bedaki) izgubili. briga politike za Koroško, čeprav se pa kot osebnosti vedno vračajo sem. obljubijo nekaj, se zgodi, a kaj ko čez leto, dve vse propade.

  • 007 je rekel/-la:

    @korošc
    a ni njegova ljubljena s Koroške? Kar pa se skupnega sedenja tiče je pa takole. On pozna samo 3 člene iz Kazenskega zakona in sicer 211-tatvina, 212-velika tatvina (vlom) in pa čl.217-goljufija. Pozna tudi bivši 133-člen KZ s katerim nateguje folk po Sloveniji, češ, da je bil politično preganjan.Sprašujem se, kdaj je UDBA svoje agente zapirala? Korošc, če ne verjameš, pa vzpostavi kontakt s spoštovanim gospodom dr.Ljubom Sircem pa ti bo on povedal, kdo ga je zasledoval ter pisal poročila za UDBO.

  • trip je rekel/-la:

    @007; drekac