29. december, 2007 | Črt Butul

Blogerji - Vlatka & Grison

Tokrat blogerski intervju s prerokinjo in učiteljem.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Zaradi velikega povpraševanja smo opravili še en intervju. Tokrat sta na vrsto prišla blogerja Vlatka in njen življenski sopotnik (ter krivec, da je Vlatka začela s pisanjem bloga) GRiSON. Izvedeli boste nekaj več o prerokinji, ki ima opravljene izpite za vsa vozila, ki jih je moč voziti po cesti in o učitelju mirnega značaja. Oba sta znana blogerja, predvsem Vlatka pa dosega rekordna števila komentarjev pod njenimi objavami, ki so, kot pravi sama, “brez dlake na jeziku”.

Črt Butul

P.S.: Dodajam posnetek Vlatkinega vozniškega dovoljenja.

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
44 x komentirano
  • Dajana je rekel/-la:

    Vauuuuu. Primorski naglas. haha Vlatka, sem mislila, da imaš kratke lase (kot na “tisti” sliki). Grison… simpatico. Ampak, Vlatka, kako hitro ti jezik brzi… :) :) :)

  • Nevenka je rekel/-la:

    No, pa sem si vaju ogledala :-) Saj sta taka kot sta.
    Saj večina ljudi se nič kaj hudo ne pretvarja. Mislim vsaj.
    Lepo, da so vaju predstavili.

  • zdravje je rekel/-la:

    Kako je hitro minilo tehle 17 minut intervjuja, fajn sta povedala :-) Nič treme, bravo! He, he, Vlatka, je služba že na vidiku?

  • smile je rekel/-la:

    Vozniške pa nismo videli :D mogoče pa jo bo Vlatka objavila na blogu. Drugače pa kar se tiče obiska zelo lepo, ampak z osveževanjem strani izgleda 130k, lahko tudi dnevno 1000x osvežim svoj blog. Srečno 2008 Vlatka in Grison , Pesjani so zakon

  • 1tastar je rekel/-la:

    Mogoče pa tudi Vlatkino vozniško najdeš na Googlu? En dober heker jo bo pa na policijski datoteki staknil. :(

  • PiPi je rekel/-la:

    Problem Vlatke je “vcasih” bil v tem, da je vedno hotela imela svoj zadnji prav, zato sem jo ze dolgo nazaj nehal spremljati. Ljudje, ki vedno verjamejo zgolj v svoj prav in ne dopuscajo svoj prav tudi drugim imajo na dolgi rok v vecini primerov samo dve moznosti v zivljenju, bodisi so nadpovprecno osamljeni ali na drugi strani obdani s svojimi verniki, ki so dejansko pripravljeni brezglavo kimati svojemu “resitelju”. Oboje je nevarno pocetje ;)

    .::PiPi::.

  • vlatka je rekel/-la:

    dajana,

    še bolj bi mi, pa bi bilo nevljudno do grisona, ki tako premišljeno poda svoje izjave ;)

  • vlatka je rekel/-la:

    nevenka,

    v resnici sva veliko lepša in simpatična ;)

  • vlatka je rekel/-la:

    zdravje,

    tako me firbec matra, pa ne morem gledati posnetka. Si lahko to predstavljaš? Grison pa “mrtvo hlden” :mrgreen:

  • vlatka je rekel/-la:

    smile,

    jo je Črt verjetno slabo posnel, zato je ni dal gori. Jo bom nekoč nalimala, če ti je do tega ;)

  • vlatka je rekel/-la:

    1tastar,

    moje je v mojem rucaku :D :D

  • vlatka je rekel/-la:

    PiPi,

    itak, da imam svoj zadnji prav. Pa ga še ti imej. ;)

  • chef je rekel/-la:

    Meni je pa smešno hvaljenje s številom komemtarjev. Vlatkin blog izpade kot en ornk smetarski forum, kar pa naj ne bi bil namen bloga.

    Sploh e pa nekaj najlažjega na svetu nabrat 150 komentarjev tudi pri najbolj bedastem prispevku.

  • Črt Butul je rekel/-la:

    Moja napaka med montiranjem. Bom dodal še vozniško dovoljenje.

  • JBTPTKŠNKZDRVJ je rekel/-la:

    vsem skupaj Srečno 2008,meni in vlatki pa še malo > denarja,čeprav “vidim”,da se bo grison ob takšnem predlogu zopet nekaj zmrdoval !… ;-)

  • vlatka je rekel/-la:

    chef,

    toliko foušarije v tako kratkem stavku še nisem videla, ne zasledila. Sorči, kolega.

    Ko boš malo manj fouš, pa se boš lahko tudi ti “kurčil” s komentarji.

    Tako ti čisto po mornarsko in javno tudi lahko povem.

    P.S.
    Če bi bili moji posti tako smetarski, jih ljudje ne bi brali.

  • vlatka je rekel/-la:

    Črt Butul,

    ti si prva liga. In imaš v sebi nekaj, iz česar lahko nastane nekaj velikega. Sem te začutila. :)

  • vlatka je rekel/-la:

    JBTPTKŠNKZDRVJ ,

    ne bo se, samo, da njemu ni treba v trgovino ;) ;) ;) , pa je ves “hepi” :) :)

  • chef je rekel/-la:

    A če kar po difoltu ne hvalim, sem pa foušljivec?

    Zakaj naj bi bil pa fouš? Zaradi tvojih prerokovalnih sposobnosti? Zaradi brezposelnosti? Ker imaš izpit za vse kategorije? Smešno. Morda ker folk po tvojem blogu smeti s komentarji? (seveda sem napisal, da blog izpade smetarsko in ne, da so smetarski izrecno tvoji posti, kot si očitno narobe razumela.)

    Bo imel PiPi kar prav…

    Sicer pa ne vem, zakaj se sploh oglašam. Blogi so pri nas itak v kurcu, da mi počasi že postaja nerodno.

  • smile je rekel/-la:

    vlatka: ne sej ni problem, ampak pač je Črt to omenil in nisem opazil potem na posnetku, postavi si boljši števec na blog. :)

  • Simona Rebolj je rekel/-la:

    Chef se zlahka kurči predvsem z vsebinsko polnimi prispevki. Ni začel na primer štancat blogov s parimi špas stavki, ker bi pogruntal, da resne teme in daljši blogi zanimajo malo ljudi. Vztrajal je v svoji kakovosti in pridobil veliko bralcev. Kar se komentarjev tiče, je pa itak jasno. Chef ne napiše vsakomur posebej svojega komentarja, da bi se jih le naštancalo čim več. Menim, da bloger njegovega nivoja pač ne more bit fouš blogerici kategorije Vlatka. Neprimerljivo v pristopu in poanti. Je pa lahko nergav, ko opazi te in one “fenomene”. In ja, Vlatka, ljudje radi konzumirajo smeti, zelo. Čudi me, da tega nisi nikoli prebrala v šalčki.

  • marko je rekel/-la:

    ah…spet me je prehitela simona…in nimam kej kokr se z njo strinjat..

  • Dajana je rekel/-la:

    @Simona: Vsi drugačni, vsi enakopravni. Ti imaš neko finto, na katero se “lepijo” ljudje, chef ima drugo, Fetalij ima tretjo, Irena, Iztok Gartner, Mojcas, blitz, tinamalina, Dejan Kaloh, griljc, Nataša, jessy, buba švabe, piroman, katarina, rado, hirkani, centrifuga, alcessa, klotilda, radirka, Lucija, morska deklica, sandra, HerrC itd itd pa imajo četrto… milijonto! Na začetku sem bila tudi jaz proti Vlatki, ker sem mislila, da ogroža druge, ker bodo imeli potem drugi manj prostora! Kakšna zmota! Vsi imamo vendar dovolj, OGROMNO prostora v tej državi internet! Vlatkin stil je to, kar potrebujemo ljudje. Najbrž ne vsi. Pa saj ne moremo biti vsi vsem všeč! Nekateri potrebujemo pogovor in samopotrditev. To pa dobimo pri Vlatki. Vlatka je naše ogledalo. Vlatka pove po resnici, kar “vidi” v nas. Se ne strinjate? OK. Kdo je pa rekel, da se morate??? Vsak je en delček mozaika. Nihče nikogar ne ogroža in vsak je pomemben. Začnite vendar sprejemati drugačne od sebe. Pa bo! ;)

  • Simona Rebolj je rekel/-la:

    @Dajana:
    Ne gre za ogrožanje, ker sploh ne gre za enake nivoje, poante in stremljenja, čeprav niti slučajno nimamo vsi ogromno prostora. Daleč od tega. Življenje je med drugim umeščanje v prostor in vzpostavljanje prioritet. In ja, me skrbi, da je Vlatkin stil to, kar tako zelo potrebuje tako veliko ljudi, da postaja prioriteta v nekem prostoru, torej zgled “uspeha”. In finta? Pri chefu nisem opazila nobene finte na primer. Vlatka je svoje finte predstavila kar sama, kar očitno ni slaba finta za povprečje. Se strinjam, da je Vlatka tudi naše ogledalo … Pa ne zato, ker bojda pove po resnici, kar vidi v tistih, ki bi bili radi opaženi in na hitro potolaženi.

  • Dajana je rekel/-la:

    Simona: finta je ravno v tem, da ne more biti enakih nivojev. Saj vendar vsakdo lahko piše blog, tudi delavec, kmet, upokojenec, policaj, predsednik države, jasnovidka. In če ni nobenih pravil, koliko in kdaj lahko kdo kje komentira, potem se moraš enostavno sprijazniti s tem, da pač obstajajo tudi taki blogerji kot je vlatka. Jaz tudi nisem mogla verjeti, ko mi je pokazalo, kaj je na mojem blogu bilo najbolj klikano. Posti, ki se meni sploh ne zdijo vredni tako velikega ogleda. Pa kaj morem zato? Sprejmem pač to kot dejstvo, na katero ne morem imeti nobenega vpliva. Če se boš ti sekirala zaradi tega, ker je vlatka tako popularna oz. kakšne “metode” ima za pridobitev svoje popularnosti… je prav vseeno. Vlatka bi bila popularna tudi, če ne bi vsakemu posebej odgovarjala. Tukaj ne moreš nič. Lahko se še naprej razburjaš zaradi tega. Ali pa se sprijazniš s tem. ;)

  • chef je rekel/-la:

    Oh, vedno mi je žal, če kaj zinem.

    Vlatki vsekakor privoščim vse komentarje, da ne bo zdaj mislila, da imam kaj proti njej. Imamo pač različne prioritete - problem je le v tem, da je marsikdo zgrešil poanto bloga.

  • rabarbara je rekel/-la:

    Chefov blog je blog in to dober blog. Vlatkin blog pa bolj spominja na forum.
    Največ komentarjev pa je itak njenih. Skratka, to dvoje je popolnoma
    neprimerljivo. Je pa na spletu dovolj mesta za oboje, hvala bogu.

  • commonsense je rekel/-la:

    hej , vidva, lepo vaju je bilo videti skupaj.griso je bil malo manj zgovoren, najbrž ste ga zvlekli naravnost od kopanja jam v zmrznjeno zemljo :)
    zanimivo, da sta edinole vidva od vseh interviewancev (če se ne motim) pogruntala in omenila te blogerske “krožke”, čeprav je to precej očitno in je pravzaprav ene vrste gonilo tega bloganja. vesel sem, da sem tudi v vajinem, še najbolj,ker se lahko sproščeno hecamo, in to brez zamer( pred časom je vlatka tudi za gospo commonsense ugotovila, da je gotovo ljubosumnica, pa se nisva nič skregala, ne z gospo, ne z vlatko , hehe ).pa še veliko novega izvem, od pasje vasi do sosedovih mačk :)

  • vlatka je rekel/-la:

    simona,

    sem pa vseeno imela boljše mnenje o tebi. Zdaj pa vidim, da bom morala kar verjeti Iztoku Gartnerju.

  • vlatka je rekel/-la:

    chef,

    “kakor komu drago”, bi rekla čivka ;)

  • vlatka je rekel/-la:

    dajana,

    hvala. Enostavno ti lahko rečem samo: HVALA.

    P.S.
    Sem si ogledala tudi tvoj video posnetek. Zakaj nisi v resnici povedala, kaj misliš? Zakaj se tako malo ceniš?

    Pa prav luštno dekle si. In sploh ni potrebe, da si zakompleksana. V sebi imaš toliko tega, da bi lahko “razturara” ves blog. Te vidim “skozi”. Le samozvesti ti manjka. (Nekateri tukaj jo imajo prveč in se petelinijo, v resnici so pa ene prazne škatle. A v tebi je ogromno ljubezni, potrpežlivosti, znanja..)

    In nekaj kar premore le peščica: milino imaš. Veliko miline.

  • vlatka je rekel/-la:

    simona,

    ti povem tako na kratko: jaz sem človek. Človek iz življenja. Ti si pa misli.

  • vlatka je rekel/-la:

    dajana,

    jaz sem od vedno popularna. Pa veš zakaj? Ker si znam vedno vzeti pet minut časa za vsakega človeka.

    In ne glede na to, v kateri službi sem bila, so me imeli ljudje radi. (Pustimo tistih par foušnežev…) In zakaj so me imeli radi? Ker sem PREPROSTA. KER ZNAM POSLUŠATI.

    Bistvo ni v temu koliko govoriš, temveč v temu, koliko znaš poslušati. IN JAZ ZNAM PSLUŠATI.

    In ker znam poslušati, zmorem tudi vsakemu odgovoriti.

  • vlatka je rekel/-la:

    chef,

    jaz nič ne mislim, jaz samo komentiram ;)

  • vlatka je rekel/-la:

    rabarbara,

    naš Gal ne obvlada matematike, ve pa sigurno koliko je ena in ena. In toliko komentarjev kolikor dobim, na toliko tudi odgovorim.

    P.S.
    Dokler boš gojila zamero do drugih in jim bila zavista, toliko časa boš živela brez svojega življenja.

    Pa razmisli kaj ti želim povedati.

  • vlatka je rekel/-la:

    commonnsense,

    hvala.

    grison je bil morda manj zgovoren, ker smo ga potegnili iz vodoravnega stanja, ker ga je bolel križ. Pa snemanja ni vajen ;) . Ampak sedaj je tudi on zvezda, se ti ne zdi? Sicer je pa on moja zvezda od prvega trenutka, ko sva se srečala.

    Gospa commonsense zagotovo razume to razmerje: zakaj biti ali ne biti ljubosumen. ;)

    Commonsense, zakaj bi bile kakšne zamere, če se pa tako fino razumemo? Hja, no, le tebe je malo manj zraven, pa bi si te želeli več :)

  • Simona Rebolj je rekel/-la:

    @Dajana:

    GRiSON pravi:
    30.12.2007 ob 05:18
    Danes je uspešen samo eden od blogerjev, to je Vlatka. To pa zaradi preprostega razloga, ker veliko časa presedi za računalnikom in »vsakemu« komentira, ki se oglasi na njen post. Had ti očitno nisi tak. Stvar pa je veliko bolj enostavna, kot si misliš, ne ignoriraj blogerja :D .

    Evo, Dajana, to je del komentarja partnerja Grisona, med drugim baje učitelja, ki pove vse o tem in še marsikaj več naokrog. Objavljen je na blogu Iz volkovega brloga - zapis: Deset nasvetov, kako postati blogerska zvezda. Komentar priča o tem, kdo se propagira kot edinstveno uspešen in na kakšen način.

    Kar se mojega komentarja tiče, Dajana, pa nima veze moje sekiranje, ki ne obstaja kot omembe vredno, niti obstoj tega in onega nivoja v vsakem primeru. Valda, da mi je vse to jasno. Razlika med nama je samo v tem, da jaz pač ne bom Vlatki pela hvalospevov v imenu enakopravnosti. Zakaj ne? Ker obstajajo blogerji, ki se trudijo z vsebino in poanto, obstajajo celo zanimivi in si marsikdaj ne upajo bit kritični do bučkarjev, ker so takoj zasuti z očitki, da so navadni nevoščljivci in naj bodo tiho, ker se itak ve, kdo je edini in edinstveno uspešen, in to na horuk…. hehehehehehehe …, pa še 18 minut intervjuja dobijo z dodatnim posnetkom. No, v takih primerih jaz z veseljem pustim kakšen začinjen komentarček. To je pa tudi vse.

    @Vlatka:
    Iztoku Gartnerju boš verjela, ker si do zdaj mislila, da sem boljša???? In komu neki je treba tebi kar koli verjet po vetru, ko imaš vendar svojo šalčko, ki izpričuje resnico? Boljše mnenje sem imela o tebi, Vlatka … hehe … Presenečaš. In ja, vem, da si človek iz življenja … hoho … to mi je še kako jasno, saj zato se pa oglasim. Kakor na blogu, tako na cesti.

    Se globoko opravičujem, ker nisem tega komentarja razdelila na dva dela, tebi in Dajani posebej. Boš že nadoknadila (poskusi se mi nasmejat).

  • Santos je rekel/-la:

    Draga Vlatka in GRiSON sta me pa presenetila, sedaj sem vaju spoznala še v sliki.
    Lep dan obema :)

  • 1tastar je rekel/-la:

    chef se pa pokaže v najgrši luči in neobrit, pol pa komentarje šteje

  • 1tastar je rekel/-la:

    A ji je policaj en list o deteljice odtrgal, namesto ene kazenske točke?

  • PiPi je rekel/-la:

    http://vlatka.blog.siol.net/2008/01/01/bog-hvala-ti/#comment-22133

    Skratka to je to, smo ze na tanki liniji … dragi moji verniki ;)

    .::PiPi::.

  • vlatka je rekel/-la:

    Simona,

    ja, a veš, da si me nasmejala? Prisrčno nasmejala :) :)

  • vlatka je rekel/-la:

    Pa še to, Simona,

    grison je napisal, ne vem kje sicer, a verjetno zato, ker jaz tudi na cesti imam čas za vsakega, ki me pozdravi ;)

  • vlatka je rekel/-la:

    1tastar,

    nisem vedela, da bo to snemal. En list mi je pa res odpadel, a če verjameš ali ne, to deteljico imam od 1979 leta. Torej en list ni niti taka zguba ;) , razen titega prekrška zaradi pasu, ki sem ga potem, ja, ko mi je odpadel list, morala plačati ;)