2. januar, 2008 | Katja Lenart

Blogerji - Zloba

Intervju z blogerko Zlobo, ki na prvi pogled ni prav nič zlobna.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

V seriji blogerskih intervjujev se skrivata še dva intervjuja. Najprej vam predstavljamo blogerko Zlobo, ki ji je v resničnem življenju ime Sanja in je zelo prijetna dama. Beseda je med drugim tekla o kvaliteti blogov, iskrenosti, žlehtnobi, vzdevkih, negovanju ega in še marsičem.

“Zloba nima težav s skrivanjem svojega realnega življenja”.

Katja Lenart

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
93 x komentirano
  • smile je rekel/-la:

    luštna Zloba, pa lep blog. :)

  • Dajana je rekel/-la:

    @katja, zloba: Malo zlobno zoprno vprašanje… A to s cigareto je nekakšen image blogerja postal ali kaj? Kot sem opazila čisto vsi med intervjuji kadijo (razen Vlatke in Grisona, ona dva sta kadilca in zaradi vljudnosti nista kadila, pa Kašpar tudi ni mahal s cigareto…). Kot nekadilka in ženska, ki je bila od kadilcev terorizirana protestiram proti tej reklami za cigarete. :(

  • primarij je rekel/-la:

    Blogi so sicer nekaj rahlo stran mojega sveta, drugače se definiram. drugače oblikujem, ampak čutim neko izjemno kvaliteto in možnost. Včasih je bolje pisati; mnogokrat je bolj koristno, pustiti misli, da najde sama svoj izhod skozi labirint kanalov osebnostne strukture. To je mišljenje in takšna je oseba v eni izmed lastnih resnic. Je to intima ali zgolj struktura jezika ki se misli ko piše? Bloger nima drugega nasproti, ki komentira, ko posluša, ki vodi, ko sodi in zato ne pelje dialoga stran od sebe. Blog je monolog s sabo (torej tudi dialog?) in predstavljam si, da je težko združiti to intimo lastne moči z javnostjo življenja. Zloba, tvoji imeni sta lep primer možnosti sanj(a), ki se kot jing in jang mešata in sta eno, ker povsod si ti. Le občutek je drugi.

    s

  • Izmet Fekali je rekel/-la:

    @Dajana

    Pa iz vseh filmov (tudi starih) IZREZAT vse prizore, kjer ljudje kadijo! In dekolte je tudi preglobok!

    A se samo meni zdi, da ima punca čudne oči? Reptil?

  • Pitalić je rekel/-la:

    Praznično dežurstvo?

  • Morska je rekel/-la:

    Najprej dobronamerna kritika: Mal več komentiraj tudi sama, saj tudi drugim komentarji veliko pomenijo :P
    Zlobni smo vsi vsaj v določeni meri, če ne bi bili, bi zelo težko to zlobo v sebi spravljali v ravnovesje.
    Pa še trepljanje ega: Še vedno sem ponosna na potezo, ko sem te povabila na kavo. :)

  • coprnca je rekel/-la:

    @Dajana - a veš da sem to s cigareti tudi jaz opazila - se postavi eno zanimivo vprašanje - ali večina blogerjev kadi? in zakaj? … ne bi o moji teoriji, kakšni ljudje kadijo, ampak bi se znalo narediti zanimivo teorijo iz tega… mogoče enkrat na blogu :)

  • Dajana je rekel/-la:

    @Izmet???
    @Coprnica, po moje je to povsem marginalno vprašanje. Mene moti samo to, da se to izpostavlja pred kamero. Izgleda pa kot afnanje, poglejte, kaj si upam… Briga me, če je nekdo privat kadilec ali ne, takoj pa, ko se pojavi pred kamero, ni več edenizmedmnogih, ampak javna osebnost. Če sta kadilca Vlatka in Grison zdržala 17 minut brez cigarete iz nekega spoštovanja do drugih, bi lahko tudi drugi. Tudi ne vem, če bi raziskava na temo kaj prinesla, saj so se na Siolu že milijavženkrat zaradi tega kregali. Kadilci trdijo svoje, nekadilci svoje. Vedno je tako, ko sta skupaj dve nerazdružljivi strani. Sploh nisem za to, da se zdaj kadilce popolnoma prežene iz lokalov. Prej so vladali kadilci, zdaj pa nekadilci. Stanje se je samo obrnilo. Ni prišlo do nobenega kompromisa. Za obe strani bi moral biti prostor. Kazanje s cigareto pred kamero pa se mi zdi nekaj nedopustnega.

  • Dajana je rekel/-la:

    s…sem hotela reči nezdružljivi ne nerazdruživi… oprostite.

  • štulič je rekel/-la:

    Priznaj! Fatalna je! Sploh t’kole_le… On Tobacco Road…

  • Morska je rekel/-la:

    Glede na to, da je bilo snemanje opravljeno v privatnem prostoru in da je pač cigareta oziroma kajenje del intervjuvančevega pogovora in da sam intervju nima določenih nekih pravil obnašanja, se mi ne zdi sporno. Zatorej je odziv gledalca subjektiven… osebno se mi tisti čik “zlije” v dogajanje in potemtakem postane neopazen, bi se pa dalo uporabiti Zlobin komentar o reakcijah na njeno direktnost, ko pravi, da imajo nekateri to za nadutost, žlehtnobo in podobno… reakcije na pojav čika so kar podobne temu.

  • benč je rekel/-la:

    lepa blogerca

  • zloba je rekel/-la:

    Uf, Katja, sem upala, da boš pozabila na ta posnetek;)

    @Dajana … Sem, kar sem. S cigareto in ‘čudnimi’ očmi. Če to tebi izgleda kot afnanje, mi je vseeno. Debata s Katjo je bila sproščena (v ta kontekst pri meni sodi kajenje) in nikakor mišljena kot kaka huda promocija tobačne industrije.

    @Primarij, izbor vzdevka je bil sicer precej spontan, je pa dobil nek nov smisel predvsem v oziru na ime.

    @Morska … Vem, kar se komentarjev tiče, sem baje ignorantska pi***;) Se bom malo bolj potrudila. Sploh pri blogih, ki jih imam res rada. Tvojem, recimo;)

    @Coprnca, kake hude statistike o blogih pri nas še nisem zasledila, sploh pa ne o številu kadilcev in nekadilcev med blogerji. Mi je pa zanimivo, da sama raje berem ‘kadilske’ blogerje;)

  • feniks je rekel/-la:

    Pozor, posnetek vsebuje prizore kajenja pravega tobaka. Mlajšim od 70 let svetujemo ogled v prisotnosti staršev. Vsi ostali, ki vas bo posnetek zalotil nepripravljene pa se ravnajte po tem nasvetu: računalnik omogoča zaustavitev posnetka in umik s strani. Poiščite si bolj gledljive prizore na tv, recimo Black Hawk Down, ki nas je razveselil te dni.
    In zapomnite si; kadilci so apriori zlobni ljudje, znamenja človeškosti pa so zgolj navidezna.

    Odličen intervju Zloba. Nekatere stvari postanejo bolj jasne. Pri nekaterih zadevah mislim drugače, ampak še vedno največkrat zadaneš v črno.

  • Fish je rekel/-la:

    Dober intervju!

    Dajana, dej si en joint zvij no, te bo malo sprostilo.

  • feniks je rekel/-la:

    Feniks je sinonim za skromnost.

  • likard37 je rekel/-la:

    Prijetna tale Zloba, res! In dobri odgovori in vse skupaj. Se pa malo bojim, da si bom moral počasi izdelati čisto nov odnos do blogerjev in blogerstva. Virtualen svet mi je pač ustvaril nekakšno sliko blogosfere. Potem pa so prišli ti intervjuji in iznenada se je vse začelo podirati…Zloba ni zlobna…Šef ni siten……bogve kaj še sledi! lp

  • Dajana je rekel/-la:

    @Fish: ne smem, lahko padem v nezavest, ker ne znam inhalirat. ;)
    @zloba: Ja, no, sej si fejst punca. haha moj oče je bil strasten kadilec do svojega 35.leta. Potem pa se je v enem dnevu spremenil iz strastnega kadilca v strastnega nekadilca. :roll:

  • Dajana je rekel/-la:

    Uf feniks, tebe sem pa prezrla. Moram odgovoriti in to je zadnjič tukaj. Res se ne maram iti debat ala Simona Rebolj, če me ima še kdo kaj za vprašat, naj pride na moj blog. Res mi je žal, da sem tukaj posegla v osje gnezdo. Itak mi je seveda žal, da sem se sploh pojavila. :( :( Samo, da ne boš mislil, da se ne znam “zagovarjat”. Morala bi seveda hvaliti zlobo, kako je lepa in pametna (kar seveda je… in prezreti, da skoraj na vsakem intrevjuju kraljuje cigareta) in kako so najbrž tisti, ki kadijo pametnejši ali kaj??? Sploh pa, če si upajo kaditi pred kamero?
    1. Zgoraj nekje sem povedala, da mi je popolnoma vseeno, če je človek, kot privatna oseba kadilec ali ne. Kot privatna oseba. Saj razumeš stavek, ane?
    2. Kajenje pred kamero za intervju je AFNANJE, pa če se vsi, ki to tukaj zagovarjate, na glavo postavite. To ni noben pogum.
    3. Tisto s “pozor kadri vsebujejo prizore kajenja” … bla bla je še en argument kadilcev, ki so tako neškodljivi in tako simpatični in tako pametni in si toliko upajo. To je tisto: Afne guncam, delam se norca iz morale in jaz sem car, jaz lahko vse. Me zanima, če bi kadila, če bi jo intrevjujal kak Vodušek ali Sandi Čolnik ali whoever. Etablirali novinar. Jaz sem sicer tudi nudistka, pa ne bom kot javna oseba stala naga pred kamero. Tudi, če bi snemali na nudo plaži (zato pa to delajo rumeni mediji, pokažejo nekaj, kar delaš kot privatna oseba in ne bi nikoli naredil kot javna oseba). A kapiraš zdaj feniks? In tudi sem taka in taka in taka (pojma nimaš), ko sem privat, nekaj drugega pa je, če se ti kažeš javno, kot neki opinion leader, kar najbolj brani blogerji, kot je zloba, so.

  • Človek je rekel/-la:

    Samo res, tudi sam ne razumem ljudi, ki jih povpraša nekdo za mnenje in so taki kot so in celo kadijo… Če se lahko brezdomci na ulici uredijo in oblečejo najlepšo obleko, kadar jih vpraša neka televizija za mnenje ali po občutkih, zakaj morate vi kaditi… Jaz bi to vse cenzuriral…

  • josip je rekel/-la:

    v kočo, dajana!

  • zloba je rekel/-la:

    @Feniks, črno imam rada.

    @Fish, ti že veš;) Hvala!

    @Likard, presenečenja so fajn stvar.

    @Dajana … Opinian leaderji? A daj no;))

    @Človek, zajebano, ane? Če me slučajno še kdaj kdo po mnenju vprašala, se bom zapakirala v rozasto majico, naredila si bom trajno in obiskala tečaj zborne slovenščine;-P

  • Drago2 je rekel/-la:

    Neverjetno belo pohištvo v kuhinji glede na to, kolk se tam kadi!!!

  • alan ford je rekel/-la:

    uf zloba, zgledaš še bolje kot zadnjič na nacionalki…in ne samo zgledaš, tudi sive celice so nadpovprečne :-)

  • Fra Blogabolo je rekel/-la:

    @Dajana

    “Aaiiiyaaiiiyaaiiiiiiiii!”


    Fra Blogagolo, Resna bratovščina,
    http://brothers.dontexist.net

  • Molen je rekel/-la:

    Če že, potem joint in tole.

  • JBTPTKŠNKZDRVJ je rekel/-la:

    …luštna Zlobica ; pa še zanimiva povrhu !… ;-)

  • mirko je rekel/-la:

    Lepo bi bilo na svetu, da so tudi resnične zlobe tako prijetne, dobrodušne in seveda pametne, kot je Sanja.Bravo Zloba.

  • Kašpar je rekel/-la:

    Čik je del imiđa. Škodljivo, neškodljivo … ni pomembno. Slash brez čika? Ma nemoj!

    To je pač življenje in na svetu so kadilci in nekadilci. Če so tudi kadilci, zakaj bi jih morali skrivati pred javnostjo kot notredamskega zvonarja?

    Kdor ne hodi v gostilne, naj bo tiho o (ne)zakajenosti - če Zloba kadi, vas lahko boli kurac, to je njen problem.

    Glede kajenja med blogerji pa se mi zdi, da je procent približno isti kot med celotno Slovenijo.

  • zloba je rekel/-la:

    @Drago, ne skrbi za pohištvo. Ker smo pri nas (razen kajenja) tako čistunski in nedolžni, nas belina naravnost obožuje. In mi njo;)

    @Alan Ford; Hvala. Tisto na nacionalki je bila služba, tole pa zabava. No, vsaj zame.

    @Kašpar; Globoko se priklanjam;) Dokler s svojo razvado ne ubijam kakega nestrpnega nekadilca, je to zgolj in le moja stvar.

    @Vsi prijazni … Da mi ne bo nerodno;-D

  • Pablo Neroda je rekel/-la:

    Pojdite na wikipedio čekirat fotografije v članku “lung cancer”. Tista črno-belo-zelena pljučka imajo res kulerski imiđ!

  • Mr Mojo je rekel/-la:

    Če ženska kadi, zakaj bi se morala zadrževat v času snemanja? Kadilci pač tudi obstajajo in z nekim debilnim zakonom se jih ne da kar tako deletat. Bil sem že velikokrat pred kamero (čeprav se nimam za baš zelo javno osebnost) in če se je smelo kaditi, sem kadil. Kaj bi moral ne kadit, da otroci ne bi videli? Ste prfuknjeni??
    Glede nudizma se ne strinjam z Dajano. Če nekdo kadi na ulici, lahko tudi pred kamero. Če bi te snemali nago med interviewjem bi bilo podobno kot če bi se naga sprehodila po Slovenski cesti. Mene sicer ne bi motilo, koga pa najbrž bi. Najbolj mi gre pa na kurac to, da ni več toleranca do stvari, ki vas motijo, kar je pa element normalnega civiliziranega sobivanja. Zadnje čase se pojavljajo neki kvazipolitično kvazikorektni idioti, ki ves čas samo gledajo kaj bi koga kje morda lahko motilo. Jebeš to. Dejte si mir in pustite folku živet.
    To s kajenjem in tem, da folk moti… pač tudi sam nisem hodil v lokale, kjer me je kaj motilo. Od klientele, muzike, jakosti muzike, postrežbe, karkoli je pač bilo. Sem zahteval za te lokale, da naj jih spremenijo tako, da bodo meni všeč? Ne. Pač naj bodo. S tem novim zakonom so pa lokale, ki so mi všeč, preprosto prepovedali. Ne samo to. Omejili so mi manevrski prostor za igranje, ne pustijo mi prižgati čika na odru. To je tako kot če bi nekdo moral teči 2 uri in mu ne bi pustili piti vode. Pa vse boli kurac za to. Da ne govorim o tem, da dosti moje publike kadi in da se je obisk prepolovil. Ne samo na naših koncertih, na koncertih na splošno. Klubi, v katerih se je včasih vrtel rock in blues se zdaj spreminjajo v neke pop-teen diskoteke za nakokano in načvakano mularijo. Fuck that. Še veliki nasprotnik kajenja chef je v svojem blogu za edini jazz klub v Ljubljani napisal, da je plac, kjer ga kajenje ne samo ne moti, ampak celo mora biti zakajen. Kaj je zdaj s takimi klubi? Vas bom vprašal, ko bodo na razoplago samo še Starbucksi pa McDonaldsi.

  • chef je rekel/-la:

    Sicer odličen intervju, ampak kajenje pa moti tudi mene.

    Tudi jaz sem imel med intervjujem pir v roki, a mi še na misel ni prišlo, da bi ga vmes cukal.

  • erzo je rekel/-la:

    itaaaak črna črna pljuča ti ti črna pljuča, mater jest mam še dušo črno zaradi čikov :(((((

  • Človek je rekel/-la:

    Zloba, no to so besede :D Ampak roza majico? Huh si tebe ne predstavljam v njej. :D

  • Dr.Drnovšek je rekel/-la:

    Zdolgočaseni in razvajeni Zloba?

    Si pa luštna (vzemi kot kompliment) in tudi (po intervjuju) sodeč dobra sogovornica za kofe ali dva.

  • nimiy je rekel/-la:

    awww… blog brez komentarja ni blog??? a nisem to nekje jaz trdil, potem sem pa dobil lekcijo o tem, da se na blogu da komentarje tudi onemogočiti, tako da to ni ravno bistveno?

    thumbs down!!!

  • nimiy je rekel/-la:

    ah, sh**, ne vem, zakaj te vedno zamenjujem z nimfo… vzamem nazaj…

  • Evs je rekel/-la:

    @Dajana Meni se pa zdi da so kadilci bolj terorizirani kot pa nekadilci. Večino mojih prijateljev in znancev kadi, pa se nikoli nisem počutila terorizirano. Mogoče se pa ti giblješ v napačni družbi…

  • Evs je rekel/-la:

    Aja, pa še to… O izrezanih prizorih iz filmov… To pa je nesmisel. Potem bi morali iz dokumentarcov tudi izrezati vse kar ljudem ne paše. Kajenje je pač del sedanjosti, del vsakdana… Sploh pa mislim, da je tako: kadilec ubija sebe, pa naj se. Bolj me motijo norci na cesti, ki ponavadi ubijejo nekoga drugega. Pa še vseeno “dobre in hitre” avtomobile povsod reklamirajo, še vedno gledamo dirke po televiziji… Vseh slabih stvari na svetu se pač ne da skriti, izrezati ali izbrisati!!!

  • zloba je rekel/-la:

    @Pablo Neroda; Že letim gledat to grozo;)

    @Mr. Mojo, hvala! (Tko, med nama … Nekaterim se nekaterih stvari pač ne da dopovedati:)

    @Chef, en pikec sva si pač različna:-P

    @Erzo … zajebano … :)

    @Človek; nikoli ne reci nikoli.

    @Dr.Drmovšek, vzamem kot kompliment. Sploh … od tebe:)

    @Nimiy, tudi meni se ne sanja, zakaj bi me kdo zamenjal z Nimfo;-P

    @Evs, seveda je nesmisel. Bilo je mišljeno kot šala. Se mi zdi.

  • Dajana je rekel/-la:

    Moram odgovoriti nekaterim ljudem, če me že naslavljajo. Najprej intervjuvanki:
    @Zloba: si simpatična, pametna, razgledana, ljudje te imajo radi in te radi berejo, ker poveš to, kar oni mislijo, torej si opinion leader. Opinion leader ni nekdo, o katerem pišejo v časopisu ali kakšen novinar ali politik, temveč nekdo, ki govori to, kar veliko ljudi misli in pač ne zna tako dobro povedati. Opinion leader je nekdo, ki pozna veliko ljudi ali ga pozna veliko ljudi. Za najbolj brane blogerje - tiste, ki imajo čez 500 obiska dnevno, že lahko to rečemo. Tukaj mi prihaja na misel politik Turk, ki rad hodi na tvoj blog. Vsekakor… če bi bila kakšna stranka pametna, bi te takoj najela za glasnogovornico in bi še daleč prišla… No, saj še boš! ;)
    @Kašpar: čik na intervjuju za javnost je nedopusten! Tako kot je nedopustno, če je nekdo pijan - enkrat je bil intervju na TV z Nikom Grafenauerjem, ki je bil pijan :(, če pije (hvala chef, se nisem spomnila boljšega primera), če ima zobotrebec v ustih (hihi Kašpar), če prehudo kvanta in preklinja itd No, nedopustno je seveda prehuda beseda… Butasto, zafnano, brez bontona. Jasno pa je, da nekdo, ki je star 18 let, vidi to drugače kot 30 letnik ali 60 letnik.
    @Mr.Mojo: Tudi jaz sem proti temu, da so vse skupaj samo obrnili - prej so bili preganjani nekadilci, zdaj pa so kadilci. A tega nisem kriva jaz, predvsem pa tukaj to ni tema pogovora. Sicer sem pa že vse skupaj zgoraj rekla. Napiši post o tem… ko bo Siol začel delat. :evil:
    @Evs: Ja, vse skupaj se je očitno obrnilo v bes proti kadilcem. Prej je bilo pa obratno. Bog var, da si je kakšen nekadilec upal piskniti proti cigareti, ki mu jo je drugi molel pod nos. Takoj si jih slišal, pa pravice, pa svoboda, pa ti vedno nergaš, pa…

    Pa lep dan vsem. :)

  • Dajana, ti si na intervjuju (”javno”) rekla, da svet nadzorujejo martinčki, preoblečeni v angleško kraljevo družino - kako se lahko pritožuješ nad enim nedolžnim cigaretom?
    Kar pa seveda ne spremeni mojega mnenja, da cigaret ne pritiče uglajenim & mladim damam.

  • Ne me *ebat je rekel/-la:

    Djana:
    Prosim preberi še enkrat del ki ga je napisal Mojo (ne vem zakaj se mi zdi da leti tudi nate):

    Glede nudizma se ne strinjam z Dajano. Če nekdo kadi na ulici, lahko tudi pred kamero. Če bi te snemali nago med interviewjem bi bilo podobno kot če bi se naga sprehodila po Slovenski cesti. Mene sicer ne bi motilo, koga pa najbrž bi. Najbolj mi gre pa na kurac to, da ni več toleranca do stvari, ki vas motijo, kar je pa element normalnega civiliziranega sobivanja. Zadnje čase se pojavljajo neki kvazipolitično kvazikorektni idioti, ki ves čas samo gledajo kaj bi koga kje morda lahko motilo. Jebeš to. Dejte si mir in pustite folku živet.

    Če ti ne morimo ko sončiš muco na plaži prosim da pustiš že te kadilce in enkrat boš morala dojeti: ni nam vsem vse všeč.
    Se opravičujem za offtopic
    Lp vsem

  • tiib je rekel/-la:

    Zanimiv intervju z zanimivo osebo (antidepilacijski del komentarja)
    Strastna kadilka…zelo slabo za zdravje! (depilacijski del komentarja)

    :-) :-)

  • Mr Mojo je rekel/-la:

    @Dajana:
    čik na intervjuju za javnost je nedopusten? Ni res. Nedopustno je to, da se vtikaš v ta čik. Kdaj je pa postalo kajenje med intervjujem nedopustno? WTF?
    Pa tudi ni res, da so bili prej nekadilci terorizirani s strani kadilcev. Vedno so imeli možnost imeti nekadilske lokale. Na osebni lastnini nihče nikomur ni smel ukazati, da mora biti prostor kadilski. Nekateri so tudi (uspešno) uveljavili to svojo pravico. Jaz svoje pravice zdaj ne morem. To je velika razlika.

  • Pitalić je rekel/-la:

    Jasno, da je lepa, sexy, oh in oh. Ampak poljubljati pepelnik…

  • Pitalić je rekel/-la:

    @vsem: In ne na vse pretege dokazovati, zakaj da imate prav. Enkrat je dovolj.

  • Matjaž Germ je rekel/-la:

    Aja Sanja
    Glede one izjave s komentarji, ko si rekla, da blog brez komentarjev nima smisla (se opravičujem če sem preveč izvenkontekstiral)? Ne strinjam se namreč, da šele debata da blogo vsebinski smisel? A se teb zdi, da maš med svojimi komentarji dostojen procent komentatorjev, ki majo tehtne argumente?

  • siruche™ je rekel/-la:

    Teta Zloba je fajn in ima prav. ;) Hidee hi, hidee ho!
    PS Treba je posnet intervju z blogerko, ki rada kadi tiste cigarete, ki ne spuščajo dima, pa bo volk sit in koza cela. Pa brez cenzure, prosim. ;) Srečno!

  • likard37 je rekel/-la:

    Spoštovani,

    (tisti, ki pizdite zaradi cigareta) ! Meni se zdite nekoliko smešni, ker :

    1. Ste po dolgem predahu zgrabili prvo možnost, da zopet premlevate že stokrat povedane stvari o kajenju.
    2. Ker ste zgrabili možnost ( Dajana for exampl) in s to brezvezno polemiko po dolgem času spet malo opozorili na svojo lejtli malo manj opaženo prisotnost
    3. Ker iz teh intervjujev , ki so po mojem nekje na meji igranja oz. zabave in ni smiselno v tem kontekstu špilati nekega nevem kakšnega kritika!

    Upam, da sem smel imet svoje skromno mnenje o vaši debati, ki pričakujem, da bo še izjemno dolga. Če bi se kdo imel le preveč jeziti, bi še pripomnil, da ne kadim! :)

  • likard37 je rekel/-la:

    3.ker iz teh intervjujev, ki so nekje na meji igranja oz. zabave nima smisla delati ne vem česa in v tem konteksto špilati nekaga strašnega kritika.

  • zloba je rekel/-la:

    @Dajana, he, komaj čakam, da svoje ime zastavim za kako od slovenskih strank;) Imam pa že raje blog, svoje bralce in svoj - mir;)

    @Tiib, srčno upam, da moje bralce bolj zanima moja osebnost kot pa moje zdravje;)

    @Pitalić … Baje lahko sami izbiramo, koga bomo poljubljali:)

    @Matjaž Germ, ena od stvari, na katere sem precej ‘ponosna’ (hvaležna?), ko govorimo o mojem bloganju je nekaj zelo kvalitetnih komentatorjev, ki mi vedno znova dajejo misliti in večkrat - zapisu na blogu dajo povsem nov smisel. Seveda tudi pri meni prevladujejo površni in neargumentirani komentarji, a se z njimi preprosto ne ukvarjam. So pa tudi ti del bloga in prispevajo svoj delež h končnemu ‘izdelku. Poanto bloga vidim predvsem v odprti komunukaciji in kritiki, zato trdim, da blog brez komentarjev ni pravi blog in zato - komentarjev na blogu ne spreminjam, brišem ali kako drugače vanje posegam. Tudi to, da se ob nekem zapisu pojavi 30 in več komentatorjev, ki me pošiljajo v zelo temačne odprtine, nekaj pove o zapisu. Se motim?

    @Likard, pusti, nima smisla. Verjetno bi bilo naivno pričakovati, da se bo kdo (razen svetlih izjem, jasno) spotaknil ob kako bedarijo, ki sem jo med intervjujem izdavila (verjetno jih je bilo kar nekaj). Pomembno je to, kako izgledam in da - kadim. No ja …

  • [...] Lenart je naredila z blogerji na vesti intervju z zlobo. Kar pade v oči, je, da je zloba že peta po vrsti, ki kadi med intervjujem- za nimfo, [...]

  • Matjaž Germ je rekel/-la:

    Sanja. Ne, pomoje se ne motiš, se pa ob tem poraja vprašanje kompleksnosti pojma “blog”.
    Glede kajenja: Siruche, kje se da dobit čike, ki ne puščajo dima?? :)

  • majakrizaj je rekel/-la:

    Vsekakor je bil po moji skromni (nekadilski) oceni to eden izmed prijetnejših intervjujev. Zloba je odigrala svojo vlogo v luči kot jo je izbrala sama, torej, sprejmi ali pusti….dajana…prenehaj , prosim vse ljudi učit po svoji meri. Vsak človek ima pravico, da sebe predstaviti brez ali z , a razumeš?! Pa saj ne gre dim skozi monitor.

  • strojnik je rekel/-la:

    Jaz sem nehal, pa nisem nič bolj pameten ratal. Šit… :(
    Zakaj kdo začne svoje umetnije na blog dajat, pa mislim, da bi čisto vsak svojo varianto povedal… ;)
    O tem, da te vsak po svoje dojema, bi dodal. da te kar nekaj njih sploh ne dojame… ;)

    Še eno malenkost bi dodal: Pametne komentarje imamo praviloma vsi radi. Zlobini so še posebno dragoceni, saj so zelo redko videni… :)

  • Miha je rekel/-la:

    Ja, tudi meni je ta Zloba prvo samo padla v oči… Pol sem šel pa še blog brat …in…ne bi verjel, da se da tako “prek mreže” zaljubljat.. Zdej verjamem! ;-) Super! A te lahko enkrat povabim na kavo? Bova šla kam kjer se kadi! Jaz tud mislim, da je kajenje pač naša lastna izbira in - če koga kaj moti - naj pač gleda/bere/posluša kaj drugega! Mi, kadilci, pa si bomo oblizovali prste … in lizali pepelnike… ;-) Vse pohvale! Si dobila rednega/zvestega bralca”!

  • Miha je rekel/-la:

    Ja, tudi meni je ta Zloba prvo samo padla v oči… Pol sem šel pa še blog brat …in…ne bi verjel, da se da tako “prek mreže” zaljubljat.. Zdej verjamem! ;-) Super! A te lahko enkrat povabim na kavo? Bova šla kam kjer se kadi! Jaz tud mislim, da je kajenje pač naša lastna izbira in - če koga kaj moti - naj pač gleda/bere/posluša kaj drugega! Mi, kadilci, pa si bomo oblizovali prste … in lizali pepelnike… ;-) Vse pohvale! Si dobila rednega/zvestega bralca!

  • ludve je rekel/-la:

    Zloba je kulj, s čikcom al brez!!!
    Ne pa nekateri ki čik drže in ne kade!!!
    Obljubim da bom manj jubituja vključeval, res obljubim!

  • zloba je rekel/-la:

    U madonca, koliko enih komentarjev. Uboge moje kocine;)

    @Matjaž Germ - za debate o kompleksnosti blogov najverjetneje nisem najboljši sogovornik. Jaz sem zgolj amaterska uporabnica. Nekoč mi je nekdo celo zabrusil, da o blogih sploh ne smem debatirati, ker si ne znam svojega postaviti;)

    @majakrizaj. Hvala. Predvsem zato, ker (kot nekadilka) sploh opaziš karkoli drugega kot mojo grozno razvado. Kar pa se neskončnih debat, ki (po moje) s samim intervjujem nimajo prav velike zveze, tiče - nima smisla. Nekateri so prepričani, da bi se ljudje vedno in povsod morali strinjati. Če pa že to ne gre, potem moram imeti prav Jaz. Vedno in povsod.

    @Strojnik, zlat si. Pa saj to veš. In ja, jaz pa vem, da sem grozna s temi svojimi (ne)komentarji. Pa že tako mi nekateri očitajo, da sem ‘odvisna’ od neta:)

    @Miha, tisti, ki me poznajo, vedo, da se da za kavo z mano vedno zmenit. Pa za pivo tudi:-D Ampak pepelnikov pa ne ližem. Še:)

    @Ludve, he, mene ni nujno dobro preveč resno jemat;)

  • Simona Rebolj je rekel/-la:

    Vse ima svoj razlog, če koga sploh zanima, kje se razlog skriva. Sanja je dobila rafal komentarjev na temo čikanja v intervjuju, kar je navidezno sprožila Dajana, čeprav nas je kadilo kar nekaj že prej. Jaz sem s takim komentarjem opravila v trenutku. Ker je povsem sprejemljivo, da nekdo pač vidi tako obnašanje kot nekaj negativnega. Tisti, ki kadi, ima lahko svoj argument, zakaj je raje kadil, namesto da ne bi kadil … lahko se mu fučka … lahko … kar koli. Je pa nenaklonjeno mnenje povsem sprejemljivo! Saj gre za kritiko na obnašanje pač. Kar se mi zdi najbolj patetično, je to, da čuti toliko komentatorjev, celo nekadilcev, neverjetno dolžnost, da brani ubogo Sanjo pred opombo. Ja, mejdun, tako uboga pa sigurno ni, četudi se je nick zloba umaknil Sanji. Hehehehehe … ob tem se mi pa res reži, ko se “sprašujem”, kje neki tiči razlog. Še ena mala psihoštudija za telebane in bistvo je očem nevidno nauki za otroke. Pravim tudi sebi. Za spremembo.

  • chef je rekel/-la:

    @Zloba: Ja, ampak manj, kot si upava priznati, haha.

  • feniks je rekel/-la:

    Našel sem rešitev; računalniško obdelan posnetek za nekadilce na katerem vlečeš eno veliko gerbero (roza, itak) in bi lahko takoj izbrali kaj bodo gledali, da jih oči ne bodo pekle.
    @Dajana jaz te čisto nič ne razumem. Ali lahko poveš malo bolj razumljivo in počasi?
    @Mr.Mojo moj poklon.
    Kar pa se tiče posledic kajenja; na svetu dnevno umre zaradi bolezni, lakote ali pa nasilno neprimerno več ljudi kot za posledicami kajenja. Nekateri tudi v imenu ohranitve našega standarda. Pa “nikom ništa”. Zdi se, da bi eno vrtanje po nosu nam zanimive osebe pred kamerami izzvalo neprimerno večji odziv od smrti nezanimivih. To pa je problem nas, ki se odzovemo na “pravo” stvar.

  • Miha je rekel/-la:

    Super! Zloba - potem pa samo povej kam in kdaj te lahko povabim - kaj bova pila, bova pa videla :-) Tud jaz sem ponavadi bolj za pivo…;-) Pepelnike bova uporabila za otresanje, lizala jih (tokrat) pa še ne bova … ;-) Samo bi mi resno polepšala življenje, če bi šla res… garantiram, da boš s tem dobila dovolj materiala za vsaj par blogov…;-)

  • aljazek je rekel/-la:

    Ko si še objavlala na eDju, sem te redno bral, zdaj pa sem že nekaj objav zadaj. SI moram ta vikend čas vzeti… Aja, pa na temle videu ti zgleda malce čez 20 let, pa še luštna si… Drugače pa blog imaš tudi zelo zanimiv…

    Lep pozdrav…Aljaž

  • nimfa je rekel/-la:

    Sam res, kaj je s tem zamenjevanjem?! Na Blogorolinem žuru Hirkani, Nimiy je ratal že pravi mojster… Upam, da bo zdaj lažje, Zloba je tista, ki v intervjuju na Vesti kadi, jaz pa sem tista, ki ne (Dajana, spet širiš lažne informacije). :P

  • Zrno je rekel/-la:

    Kot kadilec, ki mi cigareta nudi ob določenih priložnostih tudi nekakšen psihični support, lahko domnevam, da ta intervju s zelo simpatično Zlobo brez cigarete ne bi bil verjetno tko “šik” in vsebinsko tudi zelo dovršen, kot je bil s cigareto, saj le ta daje nam kadilcem tudi nekakšen svojevrsten feeling verodostojnosti. Kljub temu sem si tudi za letos postavil ha, ha, ha plan, da se skušam odvaditi te odvisnosti, kot za lansko leto, ko mi še kljub trudu ni uspelo.

  • zloba je rekel/-la:

    @Simona, vsak komentira to, kar hoče. Če so to cigareti, tudi prav. Ne bom pa se spuščala v neskončne debate o zatiranju kadilcev in nekadilcev. Kadim. Pika.

    @Chef, včasih je bolje - ne upati si preveč:)

    @Miha, prva taka priložnost bo 10. 1., ko se blogerji odpravljamo na krvodajalsko akcijo. Pridi zraven in pivo ti ne pobegne.

    @Aljaž, hejla:) Me veseli, da me edijevci še vedno prebirate. Tudi jaz še vedno brskam po vaših zapisih;)

    @Nimfa, ha, pri vseh stvareh, ki so nama skupne (od barve las do velikosti riti) bodo cigareti resnično končno razrešili misterij, katera je katera;)

    @Zrno, vidiš, nekateri pač dojamejo poanto.

  • siruche™ je rekel/-la:

    @Matjaž Germ me je vprašal: “Siruche, kje se da dobit čike, ki ne puščajo dima??” Ne da se jih dobit! Ta čik preprosto imaš ali nimaš (po imenu sodeč bi ga moral imeti; ni pa nujno). Odvisno od Narave. ;) Srečno!

  • None je rekel/-la:

    Nekaj je narobe z videom… lahko preverite?

  • tarzan je rekel/-la:

    Vuau, I think I am in love.

  • Miha je rekel/-la:

    Uf,… Nimam sreče… 10.1. 2008 od 14.30 dalje delam in žal ne bom mogel na krvodajalsko akcijo…. Morda pa kje kdaj drugič…. Saj usodi se menda ne da ubežat ;-) Pivo pa le spijte še zame….

  • Miha je rekel/-la:

    @tarzan - nisi edini…. pomoje si nas je Zloba nabrala (oboževalcev), da je preskrbljena do smrti ;-))

  • tarzan je rekel/-la:

    Miha, my love is bigger than yours.

  • Miha je rekel/-la:

    @tarzan - to bo treba pa dokazat ;-)))
    A se bova dvobojevala ?
    Ti izberi orožje… Blog??? Da bo tudi Zloba zadovoljna :-))

  • Katja Lenart je rekel/-la:

    video še enkart nalagamo…google ga sračka…bo kuj ;)

  • babun je rekel/-la:

    kje maš pa tisto rdeče karirasto krilce?

  • tarzan je rekel/-la:

    Miha, jaz sem že dokazal. Video sem ukradel, da ga bom le jaz gledal, vi se pa slinite!

  • Katja Lenart je rekel/-la:

    Je to že psihopatija? ;)

  • SiR je rekel/-la:

    Madoniš, a ne vidite, da je to še en kuščer, preoblečen v prikupno črnolaso možgansko armado. :). Čik je pa verjetno nekakšen prastari šamanski filter, da lahko kuščer vzdržuje takšno podobo, sicer bi mu od prečistga kisika kamuflaža prehitro korodirala :)

  • Simona Rebolj je rekel/-la:

    @zloba:
    Ja, vem, da vsak komentira, kar hoče. So what? in So do I! Nikjer nisem zapisala, da bi se ti morala spuščat v neskončno debato o kadilcih in nekadilcih, pač pa ravno obratno. Verjetno sem zato napisala, da sem s takim komentarjem opravila sama v trenutku, a ne! Podaš argument ali se ti fučka in ne rečeš nič. To sem zapisala, zelo nedvoumno. Nadalje pa sem komentirala plaz komentarjev, za katere menim, da s čikom nimajo nikakršne zveze. Kar sem pokomentirala. In sem komentirala. In zdaj še enkrat komentiram … hehehe …

  • rock je rekel/-la:

    Mah je luštna, samo ni kadilka. Se mi zdi, da kadi samo na tem intervjuju, ker misli, da je kul biti kadilski gverilski bloger. Ne zna hkrati govorit i kadit, ne ve kam cigaret dat medtem ko govori.
    Mogoče je pa samo živčna.

    Mater sem se zapičil :))

  • zloba je rekel/-la:

    @Tarzan, Miha; blog pisat, pa se bomo naprej pogovarjali:-P

    @SIR, kača, če smem;)

    @Simona Rebolj; pa ne da spet komentiraš?:)

    @Rock, zapičil? Kam že? Aja, v živčne ljudi. He, kdo bi vedel;)

  • tarzan je rekel/-la:

    Zloba, ni problem, koliko blogov? Ker vsaka tvoja beseda vliva upanje. Uf, kako prijetno je pri duši. :)

  • pet-in-g-seks je rekel/-la:

    zloba je ful kul (blogerka).

  • David je rekel/-la:

    Joj, deklica, tole pa je en intervju. Juhuhu … Saj se me sponiš - upam, polbrat od g. Fisha. :)

  • David je rekel/-la:

    ps: Manj kadit - škodi lepoti, Sanja. :) (pol)brat … :-)

  • zloba je rekel/-la:

    @Tarzan, eden bo dovolj za začetek.

    @Pet-in-g-sex; Če ti rečeš, ki si me pomagal ‘pokonci’ spravljati, bo že držalo. In seveda - hvala!

    @David, tebe se ne da pozabit, še ponoči ne:-D Pa ni mi jasno, kaj imate s temi čiki, enega samega sem skadila, pa tak rompompom? :)

  • [...] si samo nekaj dejstev: statistika obiska pri Hadu, pa novo rubriko Intervjuji z blogerji na Vest.si, rojstvo časopisa Blogorama, nagrada Viktor za posebne dosežke, ki jo je prejel [...]

  • Pitalić je rekel/-la:

    Pokaž joške.

  • Shursuara je rekel/-la:

    Tnx za tole kar si napisal.