17. november, 2008 | Urh Maček

Zalar neprimeren

Združeni ob Lipi sprave in CZNI proti kandidatu Alešu Zalarju.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Združeni ob Lipi sprave in Civilno združenje za nadzor nad institucijami (CZNI) so danes predstavili svoje pomisleke glede primernosti Aleša Zalarja za vodenje pravosodnega resorja. Predsednik CZNI Boris L. Kurent je v neprimernost kandidata podvomil v dveh točkah. Prvič ga moti, da je Zalar napovedal ureditev sodniških plač, ki ne bodo več vezane na javno upravo. Nadaljuje z dvomom o nadaljevanju pozitivnega dela dosedanjega ministra za pravosodje Lovra Šturma, s katerim je ministrski kandidat v sporu in nesoglasju.

Boris L. Kurent:

Stanislav Klep, ki je predsednik Združenja ob Lipi sprave, je izrazil strah, da bo prihajajočo vlado vodil Milan Kučan in ne Borut Pahor:

Urh Maček

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
28 x komentirano
  • luka je rekel/-la:

    kaj kučan je dejansko vrhovni slovenski freemason?

    :)

  • Vojko je rekel/-la:

    “Nadaljuje z dvomom o nadaljevanju pozitivnega dela dosedanjega ministra za pravosodje Lovra Šturma…”

    Kaj gre za tiskarškega škrata ali je to resnično tako povedano? Pozitivnega dela dosedanjega ministra…

    Ajej, boli glava! Čestitam vsem Slovenkam in Slovencem, ki so modro odgnali zatiralce demokratične družbe in uzurpatorje državnih aparatov.

  • sanja je rekel/-la:

    pa kaj tale lupa? A take tudi spustijo v vladne prostore?

  • unexpected je rekel/-la:

    Vojko pravi:
    17. november, 2008 ob 22:59

    “Kaj gre za tiskarškega škrata ali je to resnično tako povedano?”

    :) :) gre za več vrst čudnih škratov…

  • Klepar je rekel/-la:

    Stari, pejt ti klepat Spravo 2004, pa se fafajn mej tam dol.

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Ojej, Klep, kaj če bi ti raje ahtal vnuke? Ali pa praprapravnuke, kaj vem. Ali pa gojil kanarčke.

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Tale Kurent je pa vreden svojega imena. A nimajo kakšne osebe, mlajše od 135 let, ki ji ne zmanjka sape, še preden prebere en stavek?

  • unexpected je rekel/-la:

    klepar

    :) :) hvala za nasvet - sicer pa pride sprava ko pride… si morda avtoklepar ali le klepar? (resno me zanima)

  • medek je rekel/-la:

    Roka pod vodstvom bivše roke … vodil propagando … on je njen duh in tega se Mi bojimo.

    Kaj pa je zdaj to, paranoidni ostareli gargameli, ki še kar hlepijo po Atasmrku?

    A to jih je Jambrek iz bolnice spustil?

  • Luka je rekel/-la:

    @unexpected: “gre za več vrst čudnih škratov…” :)))))))

    @Carlos: “Ojej, Klep, kaj če bi ti raje ahtal vnuke? Ali pa praprapravnuke, kaj vem. Ali pa gojil kanarčke.”
    :)))))))))))

    Tile pa so komedija. Sodstvo je v totalni krizi, ima 4% zaupanja med prebivalci, mi se pa bojimo da bo Zalar kaj spremenil in uničil te fenomenalne rezultate viteza Šturma. :)))))))))))))

  • Mirjana je rekel/-la:

    Pravzaprav ne vem veliko o g. Zalarju. A prav dejstvo, da ga pozitivni?!? :(( :)))) *** …Šturm ni maral, mi vliva visoko dozo zaupanja!.
    jutro…

  • simpatikus komunalis je rekel/-la:

    Mislim,kak strah bi šele povzročil g.bivši predsednik,če bi bil bavčarjevih mer.??

  • Štrigon je rekel/-la:

    Ja kaj spet tele mumije domobranske nakladajo ?

  • unexpected je rekel/-la:

    …sam norčevati se znate namesto da bi prisluhnili modrovanju ostarelega viteza…

  • ddddd je rekel/-la:

    Kaj bi se sekirali za vsakega ministra lahko rečemo kar za vse, da so vsi slabi al pa pokvarjeni (sej se bo hmal sprijaznil). Ljudje imajo praviloma tako vlado kot si jo zaslužijo, in slovenci butast (da ne uporabim še kakšne hujše besede) narod kot smo si boljše valde sploh ne zaslužimo. Sam slovenski spomin je res kt od zlate ribice.

  • unexpected je rekel/-la:

    dddddd

    če se maš ti za butastega, to še ne pomeni da je ves narod… zato svoje izjave ne posplošuj na vse slovence…

  • Klepar je rekel/-la:

    @unexpected: Nasvet glede sprave 2004 (tetrisa, kakopak) sploh ni bil namenjen tebi - sicer bi to navedel - ampak stričku, sivolasemu domobranu, iz prispevka.

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Menda je bil celo partizan. Čudna so pota Gospodova.

  • 007 je rekel/-la:

    Ma, kdo je spustil v vladne prostore tega idiota starega. Naj da že enkrat mir in uživa penzijo še teh nekaj let, ki jih noče uživat v miru. Vrkne naj, še enkrat. Pa še neka ,,lipa sprave,,. Ma daj že nam enkrat mir s tvojimi neumnostmi, bik stari.

  • ddddd je rekel/-la:

    @unexpected, nimam se za butastga, je pa večina naroda butastega, a se tep ne zdi butasto, da voliš za ljudi k so mel že več kot preveč časa, da bi se izkazal, pa se niso, zdaj se pa kažejo v novi embalaži, da nekaj govorijo in drugo delajo, da voliš za politične potomce zločincov, in itak k voliš Pahorja voliš kučana, pa potrča komuniste skratka skratka, oziroma za tiste, ki ne znajo povedat nič drugega kot da je janša kriv za vse tut, če komu crkne avto. A se ti to ne zdi butasto? Pa kako se še kaže beda Slovencev, da je najbolj bran časopis v državi Slovenske novice, jaz tistega še pdpret nemorem, in kako naj ljudje, ki berejo trače, črno kroniko in take časopise razmišljajo, podprejo najbol glasne in verjamejo lažnivcem. Če se neka laž v medijih stalno ponavlja ji ljudje začnejo verjeti. Tako je pač moje mišljenje ustvarjam si svoje mnenje in ne sledim čredi. Še to tut ne trdim da je Janša vse naredil dobro nasprotno, naredil je ogromno napak in v zdravstvu se na žalost ni spremenilo praktično nič, a vseeno so se pod Janševo vlado zgodili premiki na bolje. Sedaj pa se vračamo nazaj v “dobre stare čase”

  • simpatikus komunalis je rekel/-la:

    ddddd -ti praviš, da mi volimo za politične potomce zločincev.Sej sem vedu,da je bil pahorjev in kučanov fotr domobranc.NA vodi sem čutil.Pa še to ddddd hvala bogu,da se vračamo v stare čase v teh nismo bili nič kAj SPROŠČENI.Edini,ki je bil in je še JE grims ko je skoz na spidu.Pa kAku je bil kej jj fotr jezn kje bil sine komunist.

  • unexpected je rekel/-la:

    klepar

    - vem kdaj pa kdaj sem prehiter - namreč nekaj dni prej sem imel celo predavanje o tisti spravi pa sem mislu da je blo men namenjen… :) :)

  • unexpected je rekel/-la:

    ddddddd

    “Tako je pač moje mišljenje ustvarjam si svoje mnenje in ne sledim čredi.”

    ..glej gospodič d. Lepo in prav da si ustvarjaš svoje mnenje, vendar premisli malo na podlagi česa si ga ustvarjaš… Namreč tvoje nabuloze o voljenju komunistov so rezultat odprtega in legaiziranega hujskaštva plavorumene struje - ki je tipična predstavnica deljenja nas slovencev, pri tem pa pozabljaš da so tisti ki po tvojem ne spadajo med komuniste ravno tako rasli v nam skupnem takrat sistemu. Tako da žal slediš čredi - le drugačne barve je :)

    pišeš: ” Še to tut ne trdim da je Janša vse naredil dobro nasprotno, naredil je ogromno napak in v zdravstvu se na žalost ni spremenilo praktično nič, a vseeno so se pod Janševo vlado zgodili premiki na bolje.”

    Premiki na bolje - pa vi niste normalni - a zdej boste mel pa še svoj besednjak al kaj - “premiki”. — fak ostudno.
    Sicer pa o premikih ne duha ne sluha: vse kar so nardil je bla neka malenkost glede javne uprave — vse ostalo so kompletno zamočili — kompletno!!!!

    Pišeš: “Sedaj pa se vračamo nazaj v “dobre stare čase”..”

    …ah in praviš da ne slediš čredi??? Poglej, jaz sem bil leta 2004 prav zadovoljen ko je rdeči zastavonoša prevzel vajeti, ker sem imel kratko malo poln kufer idiotskega LDS-ja… Vendar - kmalu se je pokazalo da je jancino gobezdanje zaradi katerega je zmagal takrat večji kot dejanja za katerimi stoji… IN TAKO SEM SE PONOVNO ODLOČIL ZA SPREMEMBO… In če pri tehle k so zdej ne bo šlo — ja ok pač se bom naslednjič odloču za neke tretje (če sploh - morda je zmanjkal opcij :))

    ..je pa res da ko je bil rdeči zastavonoša izvoljen 2004 so ljudje dali mir in so pustili da poskuša nekaj narediti - kar za janco ne moremo trditi saj vsak dan diskreditirajo novo nastalo vlado in jim mečejo polena pod noge še preden so začeli normalno delat…

    — in bodi prepričan da nikoli ne bom volil za nekoga ki deli slovence kot vrli rdeči pavliha - janca!!! nikoli več, 2004 sem zadnjo napako naredu…

    lp

  • ddddd je rekel/-la:

    ah @unexpected, ne jaz, ti ne vidiš ničesar ker si zaslepljen s tem kar natolcujejo mediji. Saj medijem ne moreš verjeti, ko je slovenija predsedovala evropski uniji so naši leičarskoodvisin strokovnjaki, trdili da to ni nič posebnega, in janša je bil zmeraj na tretji strani v slovenskih medijih, v tujih pa na prvi a ni zanimivo?

    Drugače pa imam pravico, da svojega besednjaka, kako ste čudin ta beseda premiki vam ni všeč samo zato ker je Janša napisal knjigo s takim naslovom.

    Če te pa zanima na podlagi česa si ustvarjam mnenje, ja berem pa gledam poročila, obiskujem spletne strani, kmalu ugotoviš kdo laže in mu pač ne verjameš več.

    Ko si pa napisal da se ni zgodilo nič, Zakaj imamo pa potem največjo gospodarsko rast in še mnogo drugega ampak se mi ne, da naštevat lahko si kje prebereš.

    Saj lahko si tudi pogledaš ministrsko ekipa a kje vidiš kakšnega res sposobnega: mlada, v politiki neizkušena katarina kresal bo notranja ministrica in kr takoj bo izbrisanim ugodil, ampak a sploh veš kolk dnarja bodo dobil za odškodnine, zaradi tega ker se niso pravočasno registrirali, lahko da komu delam krivico ampak več ali manj je tako, to je samo en primer jih je še ogromno, sam se mi ne da pisat, in imam tudi kaj pametnejšega za počet.

    Pa če je kdo skos metal polena pod noge so to bli levičarji celo janševo vlado, sory sam če je tuki gdo slep si to ti.

  • sanja je rekel/-la:

    haha “kr takoj bo izbrisanim ugodil”
    To je pa reeeeees takoj!!!

  • unexpected je rekel/-la:

    dddddd (mimogrede je to tista črka d o kateri govori janca na prvi novinarski o patriji???) :) :) :)

    pišeš: “Saj medijem ne moreš verjeti, ko je slovenija predsedovala evropski uniji so naši leičarskoodvisin strokovnjaki, trdili da to ni nič posebnega, in janša je bil zmeraj na tretji strani v slovenskih medijih, v tujih pa na prvi a ni zanimivo?”

    — ja super - zgleda da mamo strokovnjaka o presojanju kaj spada na prvo stran časopisa in katera novica v ostale rubrike - sicer pa pokliči katerokoli časopisno podjetje in se malo pozanimaj…

    sicer mi pa lahko navedeš neke dokaze - in mi poveš kateri časopis (”"”kateri”"” tuj ugledni časopis je imel janco na 1. strani - pri katerem dogodku - in istočasno “”"kateri”"” slovenski ga je imel pod katero rubriko istočasno… če že pišeš nesmisle jih vsaj obrazloži…

    pišeš: “Drugače pa imam pravico, da svojega besednjaka, kako ste čudin ta beseda premiki vam ni všeč samo zato ker je Janša napisal knjigo s takim naslovom.”

    …hm… zgleda da tale beseda tiho penetrira v vse buče plavorumene struje, ki jo tako z veseljem poskušajo uporabljat za pozitivne stvari narejene v mandatu rdečega pavlihe… penetracija - poglej si video o zaslišanju širce namreč tanko govori z intonacijo jance… - penetracija je s tem dokazana… .) :)

    pišeš: “Zakaj imamo pa potem največjo gospodarsko rast in še mnogo drugega ampak se mi ne, da naštevat lahko si kje prebereš.”

    ne pripisuj zaslug gospodarske rasti (kot tudi padcev) nikomur (levih ne desnih) ker je v premosorazmerju z rastjo v ožjem in širšem okolju delovanja države…

    pišeš: “Pa če je kdo skos metal polena pod noge so to bli levičarji celo janševo vlado,…”

    ne, začeli so ko so začeli delat pomladniki iz politike pavlihovo pratiko…

    pišeš: “Saj lahko si tudi pogledaš ministrsko ekipa a kje vidiš kakšnega res sposobnega: mlada, v politiki neizkušena katarina kresal bo notranja ministrica..”

    res je neizkušena in mlada.. sicer pa ne vem zakaj ne bi malo zamenjal kadra - več se jih bo obrnl na položajih, več izkušenj bomo mel (velja za leve in desne) :) :)

    lp

  • ddddd je rekel/-la:

    @unexpected

    Ne ukvarjam se s tem kje je kakšen časopis kje točno kdaj objavil kar je točno pač objavil, nažalost se tudi približno ne spomnem kdaj. Več izkušen bomo imeli, ampak vsak bo najprej potreboval veliko časa da se bo vpeljal v delo. Jaz besede premiki ne uporabljam za to ker je tako naslov Janševi knjigi, ampak ker uporabljam ogromno različnih besed. Ja pomladniki so začel, pa daj no nimam te za debila. Govoriš kot, da bi imel oprane možgane, dej kdaj preberi še kakšen drug časopis kot Delo in Mladino.

    Tist ddddd je pa moj psevdonim že dalj časa.

    Še nekaj, ne sodi drugih po sebi, če si ti ovca to še ne pomeni, da sem jaz ovca.

    lp.

  • konec je rekel/-la:

    Kučanov ukaz udbomafiji je bil, da mora Zalar postati minister in tako je in bo izvedeno. Na kakršen koli način (legalno ali ne).
    Morala med mafijači nima prostora.