23. december, 2008 | Irena Kovačević

Plata 007

Denis se je pogovarjal z dj Aleksijem. Beatport ni dovolj!
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Tokrat se pogovarjamo z dj Aleksijem.

Glasba:

Nino Anthony - Punk Rock Electro (Angel Anx & Dj Aleksij Remix)
Izdano: 2006
Založba: Portamento Records
Država: US

DJ Aleksij & Klod Nights feat. Liz Melody - Spotlight (Original Mix) Spusti od 4:20
Izdano: 2008
Založba: Joe T. Vannelijea založba - Dreambeat
Država: Italija

DJ Chus & David Penn Present Soulground - Play House (Angel Anx & DJ Aleksij Remix) Spusti od – 2:28
Izdano: 2007
Založba: Caballero Recordings
Država: Nemčija

Angel Anx & DJ Aleksij - Fatal Song ( Spusti od 4:30)
Izdano: 2005 (kompilacija United Nations of House, poleg Kleinenberga)
Država: Uk
Založba: C2 Records
Angel Anx & DJ Aleksij - Dream Constelation (spusti od 3:40)

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
8 x komentirano
  • / je rekel/-la:

    Aleksij=SELJAČINA!

    nenormalno kako lahko človek pade. Priznam, da sm ga včasih z veseljem opazu na flajerju; zdej me je pa groza ko ga vidim gor. Sploh če kasnej vidim še tajmtejbl in ma kak hd termin….jojmene če tut drugi floor zanič, nimam kam pobegnit…

  • Opinion je rekel/-la:

    Še vedno se spreneveda, da se AG zapira.
    Glasbeno je za moje pojme on na psu.
    Btw Klod Nights ne pa Klod Rights.

  • lubrikant je rekel/-la:

    o okusih ne bi, tko da bom tist o seljačini preskoču…Aleksij je pač edn od treh slo dj-ejev ki od sukanja živi, pa si ga zdej vi probejte pofafat sami seb…

  • / je rekel/-la:

    Ja živi od sukanja…samo česa in zakaj? Vrti TOP 10 beatport in to je to kar naš vrli EX “slovenian prime house needle” premore po 10ih letih. Da tako musko vrtijo noobi še razumem, ne razumem pa kako si lahko to privošči nekdo ki je na sceni že 10 let+ in če ti v 10ih letih ne pokažeš nekega napredka, pol žal ampak v mojih očeh več kot do statusa seljačine/amaterja/večnega_nooba/pozerja/kekca/…[izberi eno ali več opcij] ne more pridet. A misliš da če bi v tem trenutku začenjal svojo DJ kariero da bi s takim vrtenjem kaj dosegu? NIČ, Aleksij dobi za vrtet izključno zato ker je pač že tok let na sceni, ne (več) zarad kvalitete svojih setov (tiste bruhovine ki ji on reče produkcija ne bom niti omenjal).
    A si ti slišu kak starejši set (vsaj 2000) in ga primerju s kakim današnjim??? Ko noč pa dan, včasih smo res lepo migal na njegove sete; kaj pa zdej? Nazadnje sm ga slišu v AG na Sanchezu in sm se spraševal kaj se je z njim zgodilo, ker tako MONOTONEGA NABIJANJA BREZ DRAJVA IN GROOVA, brez česarkoli v bistvu, še nisem slišal.
    Lahko rečem samo HVALA celotni ekipi kluba K4, da ga ne vozijo tako pogosto (oz. skoraj nikoli) še v tisti kotiček v Ljubljani, kjer kvaliteta še vedno nekaj pomeni (sej zato ga pa tam notr skor nikol ni)…

  • Buldog je rekel/-la:

    Ne bi tako hudo kazal s prstom :) Aleksij je poznavalec, kaj zadnje cajte dela, ne vem, se pa spominjam setov izpred let in sem bil zadovoljen. Pet smrkavcev, ki danes vrti, premalo gleda v zgodovino, se premalo ozirajo nazaj in izbirajo večkrat na prvo noto. No go!

    Fora ni v tem, da fant izbira prvih 10 iz beatporta al pa druzga portala, važno je, da zadene bistvo. Kdaj si boste nekateri to dopovedal?? Dj ni za to, da svira samemu sebi, ampak da zadene bistvo in vibe tistega večera in če so vsi natabletkani, pa naj bo cel večer clubbing overdose. Jebi ga. Je pa težko ustrečt vsem :) Važno je, da je večina zadovoljna in zadovoljena.

    In pri Aleksiju največkrat je tako. Still, you can’t eat the same thing every day ;)

  • peder je rekel/-la:

    lubrikant…..
    ponucu te bom k si bom teleskopsko palco v rit tlaču.

  • Lawler_ je rekel/-la:

    Aleksij je že uredu. Jast samo čakam de mine ta minimal in pride kakšn bolj deep, funky al pa progressive house. Pač ta, minimal mi nekak ne sede.

  • Nahel je rekel/-la:

    Revival starega housa je danes že močno opazen, tudi glavni protagonisti minimala Minus se bojda jeseni podajajo v organskost, melodijo in harmonijo.

    So pa lep primer romuni, ki redno gostujejo v K4 pod okriljem Jesus Loved You zasedbe, ki so v svoj repertoar združili celo Mulatu Astatke stil, ter novodobni house.

    Aleksij pa osebno prijeten stric, njegov navodobni stil pa mi ne diši najbolj.