2. februar, 2009 | Matic Lovšin

Film 10 dni

16-letnica pod vodstvom Mitje Okorna ustvarja mafijski film.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Bili smo na avdiciji za nov celovečerni film 10 dni, ki ga bo posnela Natalija Rodošek pod vodstvom režiserja Mitje Okorna. Polovica filma temelji ravno na resničnih dogodkih iz življenja Okorna, menda pa mu bodo dodali še malo ameriškega pridiha. Film bo akcijske narave, vendar se boste (kot pravi Natalija) ob njem tudi nasmejali, jokali ali zgrožali. Snemanja se bodo začela marca in trajala do junija, film pa bo na sporedu predvidoma avgusta.


“Vsi gremo na no bugget, da bomo lahko pokazali, da se da tudi brez denarja nekaj dobrega narest.”

Za konec pa še nekaj imitacij Luke Škovrlja, ki bo tudi zaigral v filmu:

Matic Lovšin

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
54 x komentirano
  • JBTPTKŠNKZDRVJ je rekel/-la:

    a o beli mafiji v RS ?

  • luka je rekel/-la:

    spet najbrž kar neki….

  • mula je rekel/-la:

    Mislim da Slovenija lahko proizvede bolšga čefurja, čefurju djte pa vlogo politika!

  • x je rekel/-la:

    super, okorn svoje neznanje prenaša na mlajše generacije..

  • čifurPajoSeNiObnesO je rekel/-la:

    Dej to je kr neki tale mudel k nonstop uponaša kao nekega šiptarja sploh ne zna govort k šiptar..U glavnem pravi pajo je izpadu…te mafijske prizore bi lahko lepše odfural kr neki je to kaj sem vidu zdele…Pa niso pravi obrazi za mafijski film to treba na ulici najt hude obraze…..

  • obup je rekel/-la:

    kr neki…bedno

  • opleteni jež je rekel/-la:

    okorn je tko pumembn sluvenc, d je nujno o njem posnet NADALJEVANKO
    njegova parterica tina g. bo brez šminke lahko igrala njegovo mamico
    režisrka pa lupco
    okorn, a več kva je to agft

  • matic je rekel/-la:

    opleteni jež..prvo se nauči pisat ;) poleg tega ni nadaljevanka,ampak film.kot drugo pa nikjer v filmu ne bo omenjen,kaj šele da bo igral.
    čifurpajoseniobneso…za prvič je vredu.če bi bil prisoten na avdiciji,bi videl da znajo vsi igrat.
    x…če maš kaj proti,ne glej ;)
    mula…lahko ti poskusiš ;)
    luka…ni kar nekaj.če bi bilo,se ne bi lotili tega ;)

    natalija ve,kaj vse jo čaka,saj ima za seboj že kar nekaj projektov (razni spoti in stand up komedije).
    poleg tega ima enkratno ekipo,ki tudi ve kaj dela in smo izkušeni glede tega (nekaj filmov,kjer smo predstavili svoje ideje in tudi pomagali pri pisanju scenarijev,je šlo na razne filmske festivale). če bi vsi razmišljali negativno,tako kot vi tukaj,se sploh ne bi spuščali v kaj takega,in bi se verjetno pridružili vam,ki samo negativno kritizirate vse skupaj.

  • LukaT je rekel/-la:

    Kako tipično slovenceljsko udrihanje po sposobnih ljudeh… In to od človečnjakov, ki najbrže nimajo sami ničesar za pokazat in zato zdravijo svoje frustracije preko imbecilnih anonimnih komentarjev. Bljak!

    Natalija, bravo! Sam bi dal polovico levega testisa, če bi bil pri tvojih letih tako ambiciozen. Le kreativo razvijaj sama, ker je Mićo nima kaj dosti. Mi je všeč, da posluša Jarmusheva navodila, a vseeno bi se lahko česa sam spomnil. Držim pesti za uspeh projekta!

  • zoran je rekel/-la:

    Kaj za vraga je počel okorn na omiziju kak mesec nazaj na rtv slo z naslovom, ki se ga sicer ne spominjam prav dobro, je pa blo nekaj takega kot naši umetniki v tujini. Mislm, kako vezo ima pa okorn z umetnostjo, ne me jebat, paa da ne bo pomote, na tem omizju jih je blo ol malo ki bi jo imeli.

  • rok je rekel/-la:

    Obdrzi svoje zblojene slovenceljske teorije zase. Ne posplosuj in ne pljuvaj po svojem narodu. Ce ti pa posamezniki niso vsec, se pa osredotoci na njih, pa lep pozdrav.

  • LukaT je rekel/-la:

    rok, ne vem kje živiš, ampak te teorije lepo držijo v praksi. Ne posplošujem in ne pljuvam po narodu, temveč po posameznikih, ki spadajo v kategorijo slovenceljnev. Preberi par prvih komentarjev. Apriori zavračanje in pljuvanje.

  • Over&Out je rekel/-la:

    LukaT, se strinjam. Sicer pa močne afinitete do neke umetniške stvaritve niso nič slabega. Ponavadi je to znak da ljudje pozorno opazujejo in si ustvarjajo mnenje. Glede tega kaj je umetnost, pa bi raje slišal kakšno konkretno teorijo kot pa samo osebna mnenja. Zoran, a ti si merilo kvalitete? Kao…

  • zoran je rekel/-la:

    Nisem rekel da sm js umetnik, ampak, da je umetnik človek, ki dela čisto komercialo, je pa malo huda. Ti pa lahko naštejem nekaj pravih umetnikov, če hočeš.

  • zoran je rekel/-la:

    Aja, pa še nekaj, zmotilo me je predvsem to, da je gospod Okoren na tem omizju udrihal in to vedno počne po pravih umetnikih, čes da samo jamrajo, da ni denarja ipd., seveda njemu ni problem, posname pač en film, ki cilja na pretežno pobebavljeno mladino, ki so jim čefurski krimosi vzor in posname še par lepih spotov z lepimi fanti oz dekleti in kako reklamco, pa ma poln mošnjiček. Samo dragi moji, to ni umetnost, marveč čista komerciala.

  • luka je rekel/-la:

    no dragi ki ste komentirali slabozaigranega čefurja bi POREKEL TAKO čifurPajoSeNiObnesO PRVO KO PRVO NE IGRAM ŠIPTARJA TEMVEČ BOSANCA TAKO ALI TAKO PA BOM VS SVOJ TRUD KI GA PREMOREM VLOŽU V TO DA BO MOJA IZGOVORJAVA BOLJSA IN DA SI BOS Z NAJVEČJIM VESELJEM OGLEDAL FILM OSTALIM UMSKIM MALOPOSESTNIKOM KI PA SLABO KRITIZIRAJO FILM PA OVEM DA BOMO POSKRBELI DA SE BO TUDI V FULMU IN SICER NE Z TAKO GLOBOKO VSEBINO NEKAJ NASLO NPR STRELJANJE IN MRTVECI

  • luka je rekel/-la:

    MATIC hvala za vzpodbudne besede

  • matjaz je rekel/-la:

    Kaj je umetnost?….hmm zanimivo…za kokretno mnenje si vzami v roke SSKJ drugače pa smo vsi, tako rečeno umetniki, ki se izživljamo drug nad drugim, včasih tudi sami nad sabo pa se tega sploh ne zavedamo. V glavnem umetnost lahko komentira vsak posameznik iz enega preprostega razloga in to je, da jo vsak drugače vidi ali sprejema. kao ne :)

  • luka Š je rekel/-la:

    no tisti ki ste nas slabo komentirali pa se vam iskreno opravičujemo za to da boljse igramo od vas in da niste bili sprejeti v film. Morda boste celo vi kdaj sprejeti v kakšno reklamo za vložke ali pa za Calgon … kjer ni potrebno nikakršnega talenta še manj pa znanja za igro, poleg tega pa kot vemo niti ni potrebe po nevem kakšni lepoti sploh. Če pa še za reklame ne boste dovolj dobri pa nikar ne obupajte sam dandanes lahko prav vsak umski maloposestnik pride na tv - s pomočjo resničnostnih šovov.

    LP od Luke, ki vas bo upam da zadovoljiv s svojim nastopom v filmu :D

  • matic je rekel/-la:

    luka…prav fajn si igral tega bosanca,res pa da ta video ni lih najbolj posrečen =)
    luka š. … dvomim da bodo sprejeti za reklamo za vložke in calgon ali kakšen reality show,kajti tut oni imajo svoj ugled =)
    luka t. … jarmush je pa itak razred zase.tako kot lynch =)
    js pravim,da se bomo meli še naprej super in da bo film zelo uspešen.se že veselim začetka snemanja :D

  • Over&Out je rekel/-la:

    Vsak lahko govori o umetnosti, temu je namenjena. Vendar si je ob kritiki katerega koli umetniškega dela je potrebno zastaviti dve vprašanji:
    1-Kaj se je umetnik namenil sporočiti?
    2-Do katere stopnje mu je to uspelo?
    Če je kritika le golo osebno mnenje, ki je podano s strani anonimneža, ima bolj malo teže.
    Poleg neke strokovnosti gre tu tudi za bonton.

    Jaz od filma ne pričakujem umetniškega presežka in mislim da je to realno. Ekipa ni niti osebnostno dovolj zrela, glede na to da gre za mlajšo ekipo. Si pa bom izdelek pogledal in se takrat odločil. Glede dosedanjega dela pa so zanimive statistike gledanosti, z obrtnega stališča pa tudi druga produkcija. Slava lahko stopi človeku v glavo, Zoki se strinjam s tabo. Je pa dobra popotnica za nadaljnje delo saj, do denarja za snemanje filmov ni ravno lahko priti.
    Glede umetnosti pa tole: Umetnost je vse kar sporoči nekaj, kar se ne da sporočiti, na noben drug način.
    Ekipi želim da bi bilo treba sklepati čim manj kompromisov in veliko sreče!

  • čifurPajoSeNiObnesO je rekel/-la:

    Pajo bosanci ne pečejo bureka…U glavnem ce snemate mafijski film ne morte imet igralcev,ki so primerni za filme kot so:Power rangers,harry potter,….Jaz vas cist podpiram pri tem,da ste se odlocl posnet muvie sam ce snemate dejte se potrudit ne pa kr neki sam da se nema….Ne mi sam rečt da bo neka južnjaška scena v filmu?Tem zlajdranim foram smo se smejal pred 4 leti s frendi..Ne vem zihr kr neki…Pajo ti bi lahko igral v filmu sreča na vrvici če bi se prej rodil :) Sam to bi se reku ce boste v filmu kaksno drogo dilal ne mi dilat trave k to mece slabo luc na njo…Hahaha!Pajo-burek-maker drž se čao!

    Burek pa-ram-pam-pa-ram-mmm!

  • luka š je rekel/-la:

    čifurPajoSeNiObnesO poglej predragi pac se dogaja da tudi slovenci prodajajo burek zakaj ga nebi bosanci potem moje ime ni pajo temveč luka in prosim če spoštujes ime ki so mi ga izbrali poleg tega pa zakaj bi bili ti igralci primerni za filme ki si jih nastel saj neves kdo so igralci ki bodo igrali in kako bodo odigrali ni pa mi jasno zakaj nebi smelo biti v filmu ljudi iz bivse jugoslavije. Itak pa ce te kaj moti se obrni stran. ne nebo nikakrsne trave pa tudi nebo kr neki in ce sem prav razumel nebo sam da se snema aja pa snema se napiše z s pa opravicujem se ce sem kaksno napako spregledal te bom kje drugic popravilaja pa glede trave se to se bomo mi odlocli kaj bomo dilali ce bomo sploh kaj dilali je pa tudi obžalovanja vredno to da ne vidis globljih svari v filmoh kot dilanje.

  • čifurPajoSeNiObnesO je rekel/-la:

    Dej ne nabijaj k nisem reko,da neb smelo bit folka z juge notr…Saj moj ded je bosnian ne vem kje si zasledu v mojem postu da mam prot kermu jugoviču?!Zdej se kr neki vleces z dreka po domac povedano z pravopisnimi forami k sm pozabu eno par črk napisat?!?Mudel pa dobr bod ti luka k jaz te ne poznam pa v muviju se ne predstavis tko da sem te poklicu po imenu pajo…Itak je pajo bla prva stvar k se mi je zgodila u glavi ko sm zagledu kao čifurja…Dej bod pajo al zakaj ne???To maš lohk umetniško ime pajo k se ti lih poda…Sej te ne zalm moj stric je pajo in ga klicem nonstop pajo…Dej jst vidim marsikej v filmih in vm kok bi naj zgledu mafijski film…Dobr no gledu sm vse mafijske filme in vem kok bi naj zadeva laufala…Tisto o travi pa sm reku zato k si folk dela cudne poglde na to cudovito rozo in neb zdej rad gledu v filmu kok bi ga dilal z plevelom…Bom si pogledu film kok bo vam ratal sam ne vem no…Jst sm hotu sam usmerit vaso energijo u pravo stran a veš.Ne me zdele pojest k jst nisem burek!Dej ajt no tisti napis nad tvojim filmckom pa sem spregledal,da si luka Škovrlja…Sej ni tok hudo ne se sekirat :))))

  • rok je rekel/-la:

    Luka.T
    Ja, negativni komentarji, sem prebral, res da niso argumentirano utemeljevali zakaj, ampak to je njihova pravica in njihovo mnenje, ki ga lahko ti vzemes kot relevantnega in konstruktivnega ali pa ga ignoriras. Ni pa nobene potrebe, da delas neko kategorijo(oz jo povzemas po ekscentricni ljudomrničarki) butastih Slovencev, kot da ima njihovo poreklo kakšno posebno vezo s tem, kar so oz da kaj podobnega ali pa kar istega ni moc najti pri kaksnem drugem ali pa kar vsakem narodu.

    Ce sem pa cisto iskren, tudi meni se tisti fant ne zdi nek strasen igralski talen. Vsaj njegovo oponasanje je bolj levo, se najbolj podobno slabemu oponasanju oponasevalcev iz Radia Ga Ga. Morda rabi se cas, jajca ocitno ima…

  • x je rekel/-la:

    takšen podcenjevalni odnos do filma me jezi - za film potrebuješ znanje in talent, ne samo ambicijo in napihnjen ego! v enem filmsko ozaveščenem okolju tovrstne osebke sploh ne bi jemali resno in sploh ne bi bilo tovrstnih prispevkov

  • zoran je rekel/-la:

    Po teh izjavah oziroma omentarjih, ki so jih večinoma dali igralci novega filma, lahko sklepamo natanko to, česar sem se najbolj bal, da je na pomolu še en okornov izdelek, ki cilja na pobebavljeno mladino, ki so ji čefurski krimosi vzor. Še več, v tem filmu bojo celo igrali pobebavljeni najstniki. In ha, film v 50% govori o okornovem resničnem življenju. No coment.

  • Nika je rekel/-la:

    Tipicno za slovence…Nevem zakaj nekateri gledate vse na črno…Pljuvate po stvareh, ko sploh se niso narejene…No comment res…

  • luka š je rekel/-la:

    ni pa mi jasno kaj se mas predragi zoran za bat tebe nebo nic stalo ce stvar nebo uspela poleg tega pa nevem kdo si ti da lahko sodiš kdo je kakor si nas poimeneoval pobebavljen ni mi jasno po čem sklepas da smo pobebavljeni če pa mislis s tem povedat da smo bebavi pa se krepko motis in mi ja zal zate da zivis v zmoti in da govori o okornovem zivljenju nic nevidim spornega pa tudi ce te to tako moti se lahko obrnes in gres stran oziroma ga ne gledas in se ubadas s tem

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    No ja, samo da Romana Končarja ni zraven.

  • rizibizi je rekel/-la:

    Saj v tem je pri slovencih problem,ker vsi mislijo da gre za zavist in ne poslušajo kritik…Tisti keri pa bo skuzil da so kritike pomembne pa bo posnel taki film da bo glava pekla…

  • Vito(mir) je rekel/-la:

    Pozdravljeni,

    ljudje, ki pljuvajo po drugih ljudeh, kateri hočejo nekaj narediti, so ponavadi tisti ljudje, ki v svojem “skromnem” življenju niso naredili še ničesar (ali pa so bili zelo zelo blizu temu), kar bi jih pravzaprav veselilo (delajo samo to kar se od njih pričakuje). Takole na grdi način jemati voljo nekomu, ki hoče nekaj delat, se nekako izražat, je čisti absurd. Zelo pogumno se mi zdi, da se nekdo, ki je star 16 let, spravi delat neko tako veliko stvar. Veseli bi lahko bili, da imamo v Sloveniji tako ambiciozne mlade ljudi, ki hočejo nekaj ustvarit. Pri šestnajstih letih sem sam bil zelo ustvarjalen ampak še velik mladič, se pravi sem se šele učil. Sedaj pri 25ih se lahko pohvalim z marsikaterim uspehom in marsikaterim neuspehom. Kajti na neuspehih se učimo. Če bo ta film neuspeh bo to odlična šola za mlade ustvarjalce z naslovom: “Tako se ne sme delati.” Verjamem pa, da ta film ne bo neuspeh, saj se bo film delal z srcem in če ga bodo ustvarjalci imeli radi ga bo publika imela prav tako rada.
    Španske limonade bi lahko tudi uvrstili med komercialo ampak jih ljudje gledajo (NE VEM ZAKAJ!) vendar me to ne moti. Film sam po sebi ne more biti všeč vsem. Luka alias Pajo ne zameri zlobnim komentarjem, nekateri si niti “be” ne upajo povedati pred kamero. Verjamem pa da boš na teh likih še gradil in jih izboljšal.
    Kar se pa dilanja travice tiče in o tem kako lepo bi bilo, če bi bila legalizirana pa bo slovenska javnost izvedela konec tega, v začetku drugega, leta. Ptička mi je povedala, da se nekaj pripravlja v Prekmurski vodah… “Pih, pih!”

    LP Vito(mir)

  • ... je rekel/-la:

    čifurPajoSeNiObnesO

    ti veš kako govorijo šiptarji, ker si sam …
    ne kritiziraj če pojma nimaš pojma nimaš…
    saj vsi vidimo da si smešn…

  • ... je rekel/-la:

    čifurPajoSeNiObnesO

    vsi vidimo da si NERD ki si nima kaj začet in vse dni preživi za računalnikom in objavlja svoje nepomembne opazke in misli da je z njimi smešen. Bedasto si izpal, kot vrjetno že 87 krat prej v svojem lajfu. Če bi se nam rad zasmilil si najdi boljši način.
    Pa lepo živi svoj bedn lajf dalje NERD.

    P.S. ne glede kaj boš pisal, si že pokazal da si “smešen” tako da se ne trudi spet.

  • ... je rekel/-la:

    x

    al kaj pri p*** si ne delaj se pametnega, daješ vtis pametnjakoviča ki nima vseh papirjev in blage veze o filmu. in sicer : shut the fuck up ( ker si vsem očitno zabit, najbrž rabiš prevod : zapri gobec )
    hvala

  • Vito(mir) je rekel/-la:

    hehe :)

  • čifurPajoSeNiObnesO je rekel/-la:

    Dej ti tri pikice tkole ti bom reku,da sm jaz izpadu “smesen” tuki s tremi posti in sploh “smesen”nisem hotel bit v tem primeru.Ti pa si hotel bit”smesen”v muviju pa ti nekako ni ratal….Kaj ti naj recem,da je prispevek d”best in da je pajo igral ful dobr prodajalca burekov?!Da ne more človk več povedat kaj se mu ne zdi kul je pa tudi višek vsega…

    Vito(mir)
    Dej povej mi kaj vec o tem kaj se pripravlja v prekmurskih vodah?Sm drugac od tam doma skoraj… :)

  • zoran je rekel/-la:

    luka š pravi:

    4. februar, 2009 ob 15:50
    ni pa mi jasno kaj se mas predragi zoran za bat tebe nebo nic stalo ce stvar nebo uspela poleg tega pa nevem kdo si ti da lahko sodiš kdo je kakor si nas poimeneoval pobebavljen ni mi jasno po čem sklepas da smo pobebavljeni če pa mislis s tem povedat da smo bebavi pa se krepko motis in mi ja zal zate da zivis v zmoti in da govori o okornovem zivljenju nic nevidim spornega pa tudi ce te to tako moti se lahko obrnes in gres stran oziroma ga ne gledas in se ubadas s tem

    Priznam, da ni fer da pljuvam po izdelkih, ki še niso narejeni, ampak gospod okorn pljuva po resnično dobrih izdelkih in to od vekomaj in to me blazno moti, sam pa še ni naredil absolutno nič gledljivega. Da ste bebavi pa sklepam po vaših izjavah, vzemi si čas in si jih preberi, sej niste dveh stavkov, ki bi imeli rep in glavo, spravt skupi. To, da je napumpal eno najstnico, da snema film o njem, pa kdo je on, da morajo snemat filme o njem, to je pa skrajno sprevrženo. Zakaj ga sam ne posname, zato ker bi to izpadlo kot hudo beden egotrip. In res, prav skoraj prepričan sem, da bo film uspešen, saj so tud telenovele uspešne, če veš kaj hočem rečt, če ne veš ti lahko pomagam, bebotov bo vedno dovolj na tem svetu.

  • ,,, je rekel/-la:

    to ni bil movie ti ” smešn” to je avdicija in mene spoh nisi mogel vidat…
    lahko poveš, sam ne kritiziraj po nepotrebnem…
    ni vredno izgubljat besed zaradi takšnih nepotrebnih…

  • žan r. je rekel/-la:

    zoran

    vidim da si zelo nadarjen za pisanje svojih nadvse zanimivih izjav ki imajo rep in glavo. Izraz bebav najbrž uporabljaš ker te je fotr celo življenje tako klical in zdaj z njim želiš izpast odrasel.
    vidimo da si na nečem in pišeš besede ki so nepomenske ( nimajo pomena v jeziku ) tako da te ne razumemo kaj blebetaš. glej zoran ne govori norij ker tako si samo EN ki ga nihče ne jemlje resno in nihče ne ve zanj. saj razumemo da bi zdaj rad bil nekje nekaj in zato zdaj tukaj izjavljaš zanimivosti. ampak spet… ni ti ratalo, spet si pozabljen ADIJO.
    postavi se na realna tla. pač želimo ti dobro da se ne bi več osmešil pred drugimi.

    in zdaj ko to bereš vemo da si nam nadvse hvaležen da ti je nekdo povedal kako je na stvari in ti svetoval.
    ni zakaj
    saj ne želimo da bi bilo takšnih vedno dovolj na tem svetu.

  • NosoroG je rekel/-la:

    Najboljsi mafijski film posnet z malo keša je Gomorra!Svetovno znan in zakon film!

  • zoran je rekel/-la:

    Vsak ki v svojo bližini prenaša oz celo sodeluje z okornom je bebo.

  • Nika je rekel/-la:

    Zoran, ne nakladaj brezveze…

  • matic je rekel/-la:

    NosoroG… si se vprašal zakaj? :)) Zato ker so sami mafijci igrali. Poleg tega so pa zdaj skoraj vsi glavni igralci zaprti :D

  • Petrovc je rekel/-la:

    Zoran (iz drugega veta): dze s bolan, pa ja sam ti bosanac, volim luk i cetkam handzar!

    slovenska kultura: Preserna je finansiral Smole
    Cankarja, pijanega, pa nemski industrijalec in nekaj malega Kugy.
    Ergo: naj se veleume novodone SLo kulture, po letu 1900 finansirajo mogotci, davkoplacevalci jih tako
    ne rabimo! Kmalu se za sol in vodo ne bomo imeli, kot sem ze zapisal oktobra 2008. Ne pa za
    neke bedarije v polomljeni ljubljanscini s pridihom se bolj polomljene jugoslovanscine.
    Delova anketa: 27% slovencev sodobna kultura ne zanima
    26% slovencev zanima samo kino, Ameriski! To pa ni kultura, to je slaboumnost malo
    od seksualno netradicionalno usmerjenih, malo pa od zidov. Kino je toliko kultura, kot
    je sah sport.
    3% slovencev ne ve kaj je kultura, torej jih ne zanima.
    Ostali hodijo v gledalisce, dramo, koncerte,… AMPAK, med njimi je 30% bleferjev,
    purgarjev, kmetov z gnojnimi skornji, ki bi radi bili fini!
    Ergo: kultura sama je povzrocila, da nikogar ne zanima, ker nima kaj povedati! Ker ob njej nikomer ne
    vzdrhte custva in spomini in poezija v krvi in srcu.

    Hibridi: ob tem pa se razni kvazi mesetarji in agitatorji napajajo iz kulturnega zaklja, poleg se kakega.
    Ergo: ko slisim za slo kulturo, mi je zal, da nimam revolverja.

  • winerburek je rekel/-la:

    Dobr si zabluzo s tem da ko slisis za slo kulturu bi rabu revolver hahaha

  • matic je rekel/-la:

    zoran,ne bit preveč pameten,ker ne veš ozadja zgodbe in zakaj smo se lotili tega ;)

  • zoran je rekel/-la:

    matic pravi:

    9. februar, 2009 ob 18:01
    zoran,ne bit preveč pameten,ker ne veš ozadja zgodbe in zakaj smo se lotili tega ;)

    Ker ste beboti, želnji biti vsaj malo slavni, ker vas starši ne marajo.

  • avon je rekel/-la:

    Očitno se je ženski zmešalo, no-buget film z mafijsko vsebino poleg tega pa še akcijski. Če gre že snemat no buget film, kar je več kot pohvalno, naj gre snemat film z dobro zgodbo in dobrimi dialogi v slogu, če malce pretiravam, Woodja Allena. Potem bi se dalo še nekaj spraviti ven iz tega, zakaj gre silit v žanr v katerem so več kot potrebna sredstva, ne vem, mogoče kvarni vpliv Okorna. Poleg tega zelo ne-življenski film, kajti mafijski film deluje dobro v okolju, kjer so vse niti življenja precej prepletene z mafijo recimo kot to prikazuje italijanki film Gomora. Ta tematika ne sodi v to okolje.
    Škoda, da se je filma lotila s tako zgrešeno tematiko.

  • N je rekel/-la:

    ah daj avon no kaj pa komentiraš…
    Stvar še sploh ni narejena…sicer pa nevem zakaj potem klikaš to, če ti ni kul!

  • Marshall je rekel/-la:

    Kaj je zdaj s totim filmom? Niso rekli da naj bi to začeli že snemat? Pa ni duha in ne sluha!
    Gremo Slovenij, da vidimo če smo lahko sploh WNB Amerika (ker itak hočemo nekaj takiga bit:S)

  • Gal And je rekel/-la:

    Hm

  • dan je rekel/-la:

    beed