12. junij, 2009 | Katja Lenart

Ne bom odstopil!

Gregor Golobič ostaja v slovenski politiki.
  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS

Prvak Zares-a in minister za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Gregor Golobič je sporočil, da ne bo zapustil političnega prizorišča. Kljub vseh zadnjim dogodkom sporoča, da namerava nadaljevati svojo politično pot.

Danes je povedal, da je odločitev sprejel, potem ko se je posvetoval z družino in sestavil “mozaik stališč” medijev, strank, znanih osebnosti in koalicijskih strank, o tem pa je tudi že obvestil premierja Boruta Pahorja in druge predsednike koalicijskih strank:

Še vprašanja novinarjev in Golobičevi odgovori:

Katja Lenart

 


  • DELICIOUS
  • Google
  • RSS
91 x komentirano
  • Skala je rekel/-la:

    “sestavil “mozaik stališč” medijev, strank, znanih osebnosti in koalicijskih strank,”
    Torej se ne odloča po svoji vesti ampak glede na koristi. Žalostno. Nima vesti. Dušebrižnik. Nima vesti. Žival. Nima vesti. Golazen

  • Skala je rekel/-la:

    Se oproščam. Nikogar nisem želel užaliti. To, da je golazen, žival in da nima vesti so moje laži. Se oproščam za napako.

  • uničevalec rdečuhov je rekel/-la:

    pREDLOG SLOVENSKIM SODRŽAVLJANOM: KAJ ČAKAMO; KRADIMO, LAGAJMO, GOLJUFAJMO, ZAVAJAJMO,; kažipot za takšno ravnanje je pred nami.Morala- kdo jo še upošteva.Gospodje sodniki: vsi lumpi, lopovi, barabe se vam bodo ob sodbah samo smejali.Naj živi moralno uničena slovenije tudi pozaslugi golobića!

  • tiib je rekel/-la:

    @Skala :-))

    Vedno sem ga imel za nadpovprečno inteligentnega, pa vidim, da je navaden bumbar. “Svojo odločitev bom sporočil v petek ob 12.30h”.. Raja naj nestrpno menca in se žre kaj se bo zgodilo!! Ha ha ha ha ha… Bučman! Še naš maček je prvi dan vedel, da takle Golobčič ne odstopi od korita za karsibodi. Korito je le korito, še posebej, če je polno.

    Mene prav nič ne moti, če je zamolčal, da je solastnik v Ultri, me pa moti, da je hinavsko in potuhnjeno želel pripojiti telekomunikacije pod svojo “oblast”.

  • Seba je rekel/-la:

    Kako Stalinistično je izbiral vprašanja novinarjev, potem pa potuhnjeno odšel. Upam, da bo mlada garda iz SD-ja pokazala, da jih je nekaj v hlačah ob interpelaciji.

  • jusuf je rekel/-la:

    Kmetavzer…bomo na volitva vidli, če bo tako samozavesten….še prej če bo preživel interpelacijo..
    Po eni strani pa sem vesel, da se je tako odločil…pravna država ne obstaja več…še manj pa moralna..bomo pa začeli lagat, krast, goljufat…pa da vidimo kdo bo zmagal…peščica gnilih politikov ali pa državljani…smrdljivci gnili iz Zares-a!!!!

  • Nikolovski je rekel/-la:

    :D to mi deli GG.

  • Rajko je rekel/-la:

    Zelo me presenečajo nadvse primitivna mnenja med temi komentarji.
    Me veseli, da vam je Golobič pokazal svoj sredinec in bo naprej opravljal svoje delo.
    Ne vem kdo drug bi po vsem tem še vedno žele ostati.

    Ponovno ste nemočni in ostajate na ravni majhnega človeka.

  • mercana je rekel/-la:

    “Konec je. Projekt Zares je mrtev. Upanje, želje in zaupanje, ki so ga vanj investirali mnogi je bilo nepovratno izdano. Nedolžnost je bila za vedno izgubljena. Projekt Zares lahko od sedaj naprej živi zgolj kot truplo, kot materialen izraz absolutne izdaje – in tega se vsi zavedajo, vključno s samim Gregorjem Golobičem.”

    Vec na: http://mercana.wordpress.com/2009/06/12/zares-konec-nekega-projekta/

    lp, M

  • 007 je rekel/-la:

    @jusuf

    se strinjam s tabo, vendar je pravna država crknila takoj že ob nastajanju, ko je Mesija s svojimi vojščaki švercal orožje. Še do dons nič od tega. Volilci mu še lepo slepo verjamejo in jim ni mar za šverc trgovcev s smrtjo. Važn, da je naš in da udriha po komunajzarjih.

  • Anica je rekel/-la:

    Mene pa veseli, da ni odstopil. Dober je, pameten in pogumen.

    Zdaj se bo razkrilo marsikaj in videli boste dragi fantje, da je zgodba o nezavarovanih kreditih delo mafijsko-bankirskih združb, ki so lepo izkoristile vašo etičnost. Oziroma, itak se požvižgate na etiko (če se ne bi, bi se vsaj dostojno pogovarjali); gre preprosto za to, da ga že od nekdaj ne marate.

  • Nikolovski je rekel/-la:

    zars mrtev? :D
    spoštovani… z vsem spoštovanjem bi Vam rad povedal da Zares ni samo Gregor Golobič. Za razliko od nekaterih drugih strank, naša stranka ni one man band. :D

  • luka je rekel/-la:

    interpelacija bo!!!

    golobič bo letel:) upam se staviti …odreklo se ga bo 50% SDja in 50% LDSa…ni možnosti, da obstane….

    če se ga ne odrečejo je to politični samomor za SD in LDS…nikoli več ne pridejo v vlado!
    Zares pa je itak že politično mrtev…imel bo sicer tam 4-5% volilcev na vsakih volitvah….vendar ga nihče ne bo želel v vlado…janša zihr ne..SD ali LDS pa itak ne bosta več na oblasti…..

    zapomnitei si mojo analizo!!!:)

  • rukar je rekel/-la:

    Naj vam sesa kri še naprej, tudi TUERK bo imel kaj od tega, da je moral vzeti ” reveža” v bran ! Človek ne ve kaj bi z deželo , kjer sta “otimaćina”in laž tako udomačena !

  • Egon je rekel/-la:

    Heeej dvoličneži nestrpni - kje ste pa bili, ko se je Grims debelo zlagal o avtorstvu zakona o RTV? Kje ste bili, ko se je JJ sprenevedal glede vprašanja o trgovini z orožjem in izmikal glede največjih/najboljših? Vidim, da sloni še vedno letajo po zraku…

    Torej so laži drugih (vsega zgražanja vredne) in so laži naših (ki so OK, ker so naši), ali kako?

    Sicer pa je vprašanje bilo o DELNICAH, kajne, in ne o lastništvu.

  • cvek je rekel/-la:

    Nikolovski, ne bodi preveč ponosen na Golobića in tvojo lažnjivo stranko, jaz se z njo nebi istovetil. Koliko svojih si pretihotapil preko Bugarske v evropsko Slovenijo ? Napravi mi to Ljubjano balkansko !

  • luka je rekel/-la:

    egon, nobena laž ni kul…janši naj že enkrat dokažejo tisto trgovino z orožjem, če jo lahko. odkrijejo naj njegov offshore računček…naj uporabijo veze…:)

    drugače pa komaj čakam reakcijo našega softiča!

  • Nikolovski je rekel/-la:

    Bruahahahahahahahahahaaha :D
    ta je dobra :) pa vsak dan ene 14-18 “bolgarov” dam v prtljažnik in via Trst :D
    hahahahahahahhahahahahahaaha

  • luka je rekel/-la:

    pahor podprl golobiča…..to bo še pestro…

  • Zbik je rekel/-la:

    Krasno! Zdaj vemo, pri čem smo.
    Toda, ali res?

    Namesto medijsko konstruirane stvarnosti, bo pomembna stvarnost po meri komisij in uradov. Res, da forma ni več važna, ampak vsebina. Niso pomebne Površine, ampak Vednost. Pa tudi vsebina ne, ampak personificiarani nosilec, označevalec. Zares falični označevalec je tu, ki bo drugim kurcem reprezentiral subjekt.

    Morda pa niso tako zelo kurje one od Pečaričke, ki bi rada več transparence, čeprav ne razume, da ne gre za eutropijo, ampak za eutrofijo, ki je podlaga prenažrtosti. In ne gre za Evropo, ampak za nas.

    Še nekaj. Kot pravi že double-oh-seven, ničesar ni konec, le nadaljuje se, kar se je počelo od vsega začetka. In če je že bila zgubljena nedolžnost in se to obžaluje, se je pomembneje vprašati, za “koga” se je pa ta nedožnost šparala - kdo je, ki naj bi jo konzumiral. Čeprav bi bilo po mojem bolje nadaljevanje Golobiča z drugimi sredstvi, bomo primorani v nadaljevanje z istimi sredstvi in z istim Golobičem. To ni konec sveta, je pa vložek večji, veliko večji. Ali bo tako velik, da odločitve ne bo potrebno prepuščati neodgovornim volivcem, ampak kakšni Komisiji ali Uradu?

  • ekka je rekel/-la:

    jusuf pravi:

    12. junij, 2009 ob 16:05
    Kmetavzer…bomo na volitva vidli, če bo tako samozavesten….še prej če bo preživel interpelacijo..
    Po eni strani pa sem vesel, da se je tako odločil…pravna država ne obstaja več…še manj pa moralna..bomo pa začeli lagat, krast, goljufat…pa da vidimo kdo bo zmagal…peščica gnilih politikov ali pa državljani…smrdljivci gnili iz Zares-a!!!!

    Kak nivo govora, jao. Kaj pa je napravil protipravnega?

  • konec je rekel/-la:

    TOOOOOO!
    Še ena potrditev !!
    BALKAN RULES!!!!!

    In tudi tokrat sem imel prav, ha, ha, ha, ha….

  • Grop je rekel/-la:

    No njegova volilno telo se je s to potezo skrčilo na trdorokce iz prejšnjega sistema (ki nasprotujejo vsakemu demokratičnemu razvoju Slovenije) in pa nekatere ki naivno verjamejo da se je zlagal (naredil napako) zato ker ga je v to prisilil Janša ali pa ker mu je ponagajala LDS.

    SDS ga bo skoraj 100% interpelirala, pri čemer bodo imeli relativno široko podporo ljudstva. Tudi desni in sredinski (kar jih je) tega nikoli ne bodo pozabili.
    Tko da se strinjam, da bo kredibilnost Golobiča in stranke = 0.

    Vsi tisti ki pa trdite da Zares ni samo Golobič, pa lahko samo rečem, da če bi bilo to res potem bi pač na to mesto nastavili koga drugega. Pa je Zares očitno samo in izključno Golobič, ki je očitno najbolje kar imate in premorete.

    Golobič lahko kar se mene tiče stranko preimenuje kar v SZSP (stranka zares socialistične politike) Lahko bi pa tud nehal jokat kako je SDS slaba ker sta si SZSP in SDS v nekaterih pogledih enaka.

    Res čudno sam skoz nabija o tem kakoJanša laže, krade pa ne vem kaj še vse. Pol pa izvemo, da ma sam enake lastnosti kot pa Janša če ne celo slabše.
    Kaj ugotovimo? Da je lagal in kradel denar Slovencem s tem ko je premoženje “šparal” oz. pral v davčnih oazah.

    In ker nekateri pravjo da to ni vse, počakajmo do naslednjih volitev, ko bomo najbrž izvedeli za nadaljevanje afere. In spet se bomo vrteli okoli istih tem kot danes. Mater se bomo imel fino a?

  • konec je rekel/-la:

    balkanski golubić je le slika današnje družbe …………aroganten, hinavec, lažnivec, slepar…..

  • GOLOBJA KUGA je rekel/-la:

    Laž v ustavo zapisat!!

    Laž kot standard.

  • levi je rekel/-la:

    g. Grega Golobič ne prehitro!!! Ze zna zgodit, da ne uspe…

  • medek je rekel/-la:

    Janšisti pa vluft.

  • konec je rekel/-la:

    # medek pravi:
    12. junij, 2009 ob 18:09

    Janšisti pa vluft.

    to da janšistom dober predznak: borci za svobodo, demokracijo, pravno evropsko državo.
    medek, medek. kim te čaka…..

  • whatever je rekel/-la:

    Zares, njihov predsednik, člani in privrženci so KA-TA-STRO-FA

  • Gregor je rekel/-la:

    Tudi moje mnenje je, da ima Grop prav glede Zares-a in Golobičeve vloge v tej stranki. Njegova izjava, da bi odstop pomenil slabega oz napako, ki bi škodila drugim, nakazuje na to, da je on v stranki ključnega pomena. Stranka brez njega ne bi mogla obstajati? Če je tako, potem je Zares one-man-band. Če so sposobni jasno povedat, kar Golobiču pri tem gre, potem so.

    Cenim Lahovnikovo držo, zadeve ni želel niti komentirat - glede na to, da so vsi drugi vidni člani Zaresa dali podporo Golobiču, je evidentno kaj si o tem misli - če bi ga želel podpret, bi to že storil. Menda si on v Zaresu lahko to privošči, ker je težek dovolj glasov.

    Cenim tudi Nikolovskega. Fant je zagnan, pozitven. Za njega bi težko trdili, da vozi kaj v ozadju. Razen rap-a seveda :) Zdi se mi v redu, da si je upal povedat kar zares misli - da je bil edini iz Zaresa, ki je javno povedal, kar gre LDS-u v tej aferi in da ni takoj prevalil vse krivde na opozicijo, samo da bi s tem taktično izboljšal možnosti na volitvah (verjetno je vsem jasno, da odkriti spori med koalicijskimi strankami zmanjšujejo število glasov strankam takšne koalicije - zato je boljše, da se najde “zunanjega” sovražnika). Jasno je seveda, da gre tukaj za povračilo za NLB. To lahko vidi res čist vsak norec, ki ni strankarsko zaplankan.

    To, da bo vsaka opozicija na tem poskušala naredit čim več, je tudi jasno. Nora bi bila, če ne bi. Tisti, ki najde en takšen primer v celi Evropi, ko se opozicija ni obesila in poskušala pridobiti na trenjih znotraj koalicije, je car. Evo, da je res car tisti, ki tukaj linka en takšen primer. No, da, vidim…hehe…

    Tudi če bi bila situacija obrnjena, bi s tem poskušala levica proti desnici. To je pač sistem parlamentarne demokracije…

    Evo, v enem se strinjam z Golobičem, naredil je napako. Zamolčanje deleža novinarjem mu res ni mogoče šteti v +, tudi sam tega ni storil, napako je priznal. Torej storil je napako. To je priznal tudi sam. Torej je popolnoma imbecilno se prepirat ali napako je storil ali ne. V tem ni dileme, če je priznal sam. Napaka je bila storjena in pika. Osnovno logično sklepanje.

    Bolj me motijo druge stvari, o katerih se skoraj nič ne piše in še obrobne teme niso, čeprav bi morale biti v ospredju.
    Sporno je sporočilo, ki ga Golobič s tem daje. Politiki bi morali biti varuhi zakonitosti, kamor spada tudi plačevanje davkov. Zakaj plačujemo davke? Zakaj se ne preselimo, takoj ko bi nekje plačali manj dajatev? Ker se čutimo pripadni neki državi in smo na to ponosni, ker s tem dobrobit države postavimo pred lastnim okoriščenjem, za dobrobit vseh.

    To, da drugi politiko počno enako, ni izgovor. Če stojiš za svojimi izjavami, potem delaj tako kot govoriš, ne pa da si daješ “bonus” - aha, saj drugi so še hujši.
    Nič nisi boljši, če delaš podobno.
    Boljši si, če delaš drugače, če tega ne počneš!

    Politika je prva, ki bi morala dajati zgled, da se morajo plačevati davki v lastno blagajno - da je vidik države v tem pogledu pred vidikom posameznika - ker brez dajatev posameznikov ni države - če bi vsi tajili davke, da bi zasebno obogateli, država ne bi prejela nič. In to, razen v Saudski Arabiji, kjer država služi od nafte, nikjer drugje ne bi bilo v redu.

    Kdo piše zakone o plačevanju davkov? Politika! Kdo upravlja z denarjem, ki se steka z davki? Politika!
    Potem je politika tista ki mora pri tem dajati največji zgled, ne? A ga daje? Hm….Golobič v tem primeru vsekakor ne…

    To, da je pa poskušal na svoje ministrstvo prenesti resorje iste dejavnosti, kot je podjetje, v katerem je kapitalsko udeležen, je pa povsem druga zgodba. To sploh ni vredno komentiranja.
    Če mu sedaj, kljub tej aferi, uspe izvesti še to, potem res ne vem, kakšna država smo. Potem je enim očitno res dovoljeno vse…

    Če celo vrh politike, taiste politike, ki malim ljudem govori, plačujte davke, tega ne upošteva, je to sporočilo pozitivno?
    Povsem logično, je da sporočilo ni pozitvno.
    Vendar politično prepričanje zlahka zamegli še tako jasno logiko…

    Lep pozdrav vsem isto in drugače mislečim - samo dva milijona nas je - premalo, da bi se delili in s tem dolgoročno ne ogrožali lastne eksistence vseh…

  • luka je rekel/-la:

    fak…janša ni napovedal interpelacije….pussy…pfej…s tem je janša podprl golobiča in sedanjo vlado…

    usral si se, da bi golobič ne preživel interpelacije (kresalka se javno ponuja, da bo glasovala za interpelacijo, pol SDja bi glasovalo za interpelacijo)….zares bi izstopil iz vlade…vlada bi padla meli bi predčasne volitve…janša zmaga…ampak, si ne želi voditi države v času krize….dokazal si, da si politični kurčič in manipulator……….

    pfej, fuj, pfej…ta politka se mi je dokonca zagravžala….

  • Tom je rekel/-la:

    To kar se je dogajalo v času vladavine LDS
    To kar se je počenjalo v času Janševine
    To kar sedaj dogaja Golobič in ta vlada

    bi moral biti super poligon za narod,
    ki bi se moral iz tega kaj naučiti in
    biti počasi vedno bolj sposoben razmišljanja z
    lastno glavo… ter tako ustvarjati volilno telo
    vedno manj dojemljivo za takšne in drugačne
    ljubitelje političnih korit.

    + vedno manj dojemljivo za poneumljanje in dogme
    iz strani medijev, ki niso sposobni objektivnega
    kvalitetnega novinarstva, ampak nabijanja in prodaje
    ekscesov in show businessa.

    ————–
    Tako da je res, da trenutno govorimo o Goloboču,
    a vprašati bi se morali, kaj smo se Slovenci iz tega naučili!

  • nejc je rekel/-la:

    ponavadi interpelira Jelinčič, da kao Janša nima nič s tem

  • lala je rekel/-la:

    Žalosten dan za republiko Slovenijo!!!!!!!

    G. Pahor eno samo razočaranje ste VI in celotna vlada!!!!!!………za stranko zares nima smisla izgubljati besed!!!!!!

    MARŠŠŠŠŠŠŠŠŠ Z OBLASTI!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Auimbaue je rekel/-la:

    Nikolovski preveč bere Požareport. Priporočam mu naj ne bo tako gorečen zagovornik ene opcije, ker se bo opekel in zgubbil obraz. Za…resovci … a smo vam mi in LDS ali SDS krivi, da se je GG zlagal?

  • heh je rekel/-la:

    A je Damjana Murka tud vprašal kaj si misli glede odstopa? :P

  • PeternaVeter je rekel/-la:

    He he ,
    se bojim da Vam ne-bo nikol jasno.

    Prašićek prašićka ne bo nikoli zaj_ebal , tak da TO JE TO.

    bo pać teba mesarijo ofnat….)
    http://www.youtube.com/watch?v=bH_2UirZXw0

    Niko Lovec, boš Ti plac zrihto?

    lp

  • ProPolis je rekel/-la:

    Moraliziranje glede nekega sicer sploh ne nepomembnega podatka se mi zdi brez smisla. Laži in zamolčanj je v naši družbi vse polno. Naj se vsak tudi vpraša, kdaj se je nazadnje zlagal - svojemu otroku, ženi, sodelavcem, šefu, pivskim prijateljem … Kaj malega se zagotovo najde. Pri marsikomu najbrž celo kaj velikega. Nič ne de. Družba z lažmi nekaj lažje shaja.

    Kar pa bi si vseeno želel, da je odgovorjeno, pa je, kako se lahko tako rekoč poklicni politik in javni uslužbenec z le krajšo epizodo v malem, a propulzivnem gospodarstvu dokoplje do obsega premoženja, ki ga Golobiču pripisujejo mediji, denimo Finance. To me zanima,. ker bi tudi meni prav prišlo nekaj milijonov evrov. Bi nekaj bolje živel. Jaz znam z denarjem. Uspešni gospodarstveniki so pisali svoje življenjepise, svoje revepte uspeha, pa naj še Golobič izda, kakšna je bila pot do milijonov.

    Ljubo mi je, da ne bo pomote, da so bogati inteligentni, razgledani ljudje, ki so večino življenja delali v prid družbe, kakršen je recimo Golobič, ne pa neki primitivci v belih mercedesih. To je super. A naj za božjo voljo pove, kako…

    Sicer pa sem vesel, da je Golobič ostal v politiki. V njej je lahko z svojim znanjem in inteligenco zelo koristen.

  • tiib je rekel/-la:

    Hmm.. nekateri menijo, da samo Janševi kritizirajo Golobiča. Na zadnjih volitvah sem volil Zaresovega kandidata, ker mu zaupam. Ne zaupam pa več Golobiču. Pa ne zato, ker je prikril resnico o lastništvu. Zato, ker je hotel goljufati pri poslih.. Zato mu ne zaupam!!

  • Grimo je rekel/-la:

    Zame je zaskrbljujoče če se nekomu dokaže da se je zlagal pa se reče neki takega kot je npr. to, da družba z lažmi lažje shaja, da vsi politiki lažejo… in se tega sploh ne problematizira ampak se to celo sprejema in opravičuje.
    Je pa drgač tud razlika, med lažjo in prelomljeno predvolilno obljubo. To poudarjam zato ker marsikdo potem ko ugotovi da predvolilne obljube niso izpolnjene, reče da politiki lažejo. Med “zavzemali se bomo” in pa “naredili bomo” je precejšnja razlika.

    Razlika je tud recimo kadar pol Slovenije govori (zato ker sumi) o tem da je Janša prodal Mercator Šrotu pa zato nima nobenga konkretnga dokaza. Če ga pa ma pa nč ne naredi za to da bi se glede tega kej spremenil. To pomen da relacije najbrž niso tako kristalno jasne da bi blo vse to lahko dokazat in zahtevat posledice.(odstop)

    Je pa tko da tistmu k se dokaže je kriv, dokler se mu ne dokaže je pa nedolžen. Četud je kriv.
    Golobič je dobil nezavarovan kredit in svoj denar je imel “shranjen” v davčni oazi. Verjetno ne brez razloga. Na vprašanje novinarjev se je zlagov in to so mu nedvoumno dokazal.

    Kaj mu bo zdaj t.i. “borba proti tajkunom” in t.i. “nova politika” ?
    Mogoče ma Grop prav ko je reku da bi se Zares mogla preimenovat.

  • tiib je rekel/-la:

    Kako je prišel do deleža v Ultri sprašuje nekdo nekaj postov pred menoj…

    Hm…le kako? A se ni nekaj govorilo, da želi telekomunikacije prenesti v svoj resor? Čudno, kakšne neverjetne govorice se širijo, a ne?

  • Simona Knavs je rekel/-la:

    Imela sem to srečo, da se slišala med delovnim dopoldnevom (na odobrenem privat izhodu = hči sem peljala k zobozdravniku, pa za 10 minut podaljšala predviden izhod, da se mi je uspelo srečati s sestrično na polurni kavi - pa me križajte, če se vam da) na valu 202, da je 15 minut pred tem g. Golobič povedal, kar je povedal. Moja reakcija je bila navijaška …toooo! yes in super!

    Zakaj?

    Zato, ker sem ena tistih človeških revežev, ki imamo izkušnjo, podobno njegovi … naredila sem napako, se zanjo opravičila, čeprav se mi zanjo ne bi bilo treba (ni bila kazensko preganjana), a sem namesto “opravičilo sprejeto ali vsaj na znanje”, dobila odgovor “sama si si kriva, kaj me briga to, da ti je zdaj žal”

    Sol posebne krpanove vrste na rano, ki je ne doživi, kdor ne prizna napake …

    pedagogi smo že davno ugotovili, da je učenje vzajemno odnosno doživljanje …

    teologi (slovenski smo lahko le katoliški) pa smo že davno brez upanja,

    *da bo veri kdaj dovoljeno biti kar je, verjetje, brez sramu pred kritiki religioznosti in vštric z dokazi našega časa

    ter

    *da bodo obsojeni tisti, ki so “našo stvar” tj. vero umazali do skrajne nerazpoznavnosti :)

    Danes sem doživela malo zmago: ob “delitvi podobnih vrednot” me boli k. za parcialne ekonomske vrednote g. GG (če parfraziram jr. Štefančiča v današnji Mladini). Ne zaradi sentimentalnosti vrednotnega sostališča, ampak zaradi precej trdnega preričanja, da je priznanje napake, opravičilo in zavedanje ter prevzetje posledic nekaj čemur po mojem skromne mnenju tudi Miheljak lahko očita moralno spornost, a je le krepost napram tistemu kar kolegi teologi pravijo “nosi svoj križ kot veš in znaš, saj se te bomo ognili vsi, ki nam greha še niso dokazali”

    Na dve priliki se spomnim, najprej na poularno o prvem metalcu kamenja, nato pa na tisto, da je naš gospod na zemlji razbil tržnico pred templjem (če seveda smo zmožni hkrati misliti njegovo trpljenje v puščavi)

    da smo daleč bolj papeški od papeža smo znova dokazali prav mi slovenceljni in levaki

    je kje kaj, kar nam še lahko pomaga - da - le naša vlada - če si jo seveda izvolimo

    p.s. bolj sem ponosna na rojake, ki so volili zver, kot na rojake, ki so doma patili neizhodnost sistema

    houk :)

  • Simona Knavs je rekel/-la:

    Še to … priznali bi lahko vsaj to, tokrat se zgodba ne zaključuje na vižo “minister Gregor pa nič”

    G. Gregor HVALA!

  • konec je rekel/-la:

    Simona Knavs

    kaj si sploh hotela povedati???

    lažite in kradite, samo potem opravičite se in vse je v redu…..
    ok

    BALKAN RULES!

    Odgovornosti pa nikjer…krivi so vedno drugi….ha, ha, ha.

  • kvikl cvikl je rekel/-la:

    Janša se lahko samo vsede,vrže trnek in počaka,da reka naplavi trupla..

  • janez je rekel/-la:

    Zapojmi vsi, desnica se veseli

  • MarkoNi je rekel/-la:

    Jaz pa do zadnje pike in vejice podpišem komentar Gregorja #31

  • ZARESić je rekel/-la:

    Danes je veseL dan za nas Balkance… NeMoŽe Nammm NiKooo NištaaAAA JAAAčččiii smOOO oD sudbiNEEEE… Golobić caR

  • Q_ je rekel/-la:

    @konec,

    nije žvaka za seljaka. Žvaku baca, papir jede.

  • luka je rekel/-la:

    vsi oranžovci in njihovi posredni ali neposredni podporniki…jebte se….komej čakam, da spizdim iz te slovenije….sem mlad, izobražen in z svojim podjetjem…niti centa davka ne bom več plačal tej banana republiki……………….. piss off…

  • Rock je rekel/-la:

    Kot, da je laž kaj takega. Lažemo, kombiniramo in prikrivamo itak vsi, čisto vsi in čisto povsod. Čistunski novinarčki predstavljajo laž kot največje zlo, kar sploh ni res.

    Laž je kul, v bistvu je bolje, če se v družbi laže in, da je laž sprejeta normalno. Edino tako se izničijo vsi naivneži, saj le tako nihče ne verjame 100% nikomur, kar je edino normalno.

    Nelagati in svetohlinsko obsojati laž, kot to počnejo danes novinarji, ni normalno. Normalno je lagati in se zavedati, da ti drugi pač lahko lažejo,…takrat laž ni več laž, saj ji ne verjameš, torej vidiš skoznjo do resnice.

    Če prepoznaš laž, poznaš resnico.

    Tisti, ki zahteva od ljudi, debilno 100% resnico, zanika resnico, laž je pravljična in zanimiva. Naredi življenje bolj polno in zanimivo. Laž je kul, seveda to moraš vedeti in bite beware of lie, potem si zmagovalec.

    Glupi čistunski novinarčki so pa pač samo glupe indoktrinirane reve.

    Golobič odlično! Čeprav se mi zdi, da si se čisto po nesreči znašel v tej godlji. Janševiki sedaj že sedlajo konje, sedaj te bodo gnali do onemoglosti, po moje boš to poslušal do konca svoje politične kariere.

    Janša je tako podobno jebal Drnovška, trajno in sistematično mu je in ga je utrujal.

    Ne pusti se mu, ne čakaj,…jaz bi se oborožil z orožarsko afero in bi dobesedno mlatil nazaj. Ukvarjaj se z Janšo tako, da ga dobesedno napadeš, če ne te bo on. Tako deluje, napada in takrat on vodi igro, svojo satansko igro.

    Oboroži se z dokazi in dokumentacijo in s spravi nanj, dobesedno, še za Drnovška in zase. Le tako boš lahko kaj naredil. Drugače ti boš delal on te bo pa nonstop pikal in drkalv živ mozeg, ti pane boš imel časa.

    FIGHT BACK! Z napadom, prek medijev. Napadi z njegovo igro.

  • medek je rekel/-la:

    @rock

    A za knapovski dodatek? :)

  • medek je rekel/-la:

    Tole delajo sovražniki oranžnih, to doživljam kot osebno grožnjo, in jutri bom pri šamanu tudi zares preklel morilce, potem jim pa le še mefisto lahko “pomaga”.

    http://24ur.com/novice/slovenija/sokantna-najdba-gre-za-medvedka-roznika.html

  • medek je rekel/-la:

    Princ Teme pazi se svetlobe.

  • lucko je rekel/-la:

    Prav zanimivo, tukaj vidim o tem, da bi moral odstopit razpravljat ljudi, ki sem jih jaz samo tukaj ujel vsaj na eni ce ne na vec lazeh. Se bodo ze spoznali tisti o katerih govorim sami ni jih ne bom nasteval…

  • Mimi je rekel/-la:

    Hm, škoda. Osebno sem razočarana - čeprav je blo to jasno za pričakovat.
    Najbrž pač že obstaja neka računica zadaj oz. bi res blo morda preveč na kocki z odstopom, ampak men je bl pomembna kredibilnost. Že tako nikomur in ničemur ne morem več zaupat. Zaupanje pridobivaš zlo dolg, zgubiš ga pa čez noč.
    Razočarana sem ne tolk zato, ker bi naivno verjela v nevemkakšno poštenost, pač pa ker se ni zgodil preboj (pa je bla idealna priložnost), ker se ni nič spremenilo; zdaj bi lohk Zares bil prvi, ki bi šel po novi poti, kar pač obljubljajo že s sloganom.
    Nekdo bi končno moral začeti, žal se to zdaj ni zgodilo.
    Ali je potem sploh mogoče pričakovati -od kogarkol- kake spremembe, novo politiko? :|
    Eh ja; ‘psi lajajo, karavana gre dalje.” :)

  • doajen je rekel/-la:

    Stalin za vse večne čase, zakaj pa ne? Nova politika!

  • Bimbo je rekel/-la:

    Gregor Visarijolovič, ha, ha

  • medek je rekel/-la:

    Mesar se seli na mesarsko.

  • ali je rekel/-la:

    zsmsjevici, psihoanalitiki vseh barv in ex kommiji se spoznajo na kapital

    /slavuj slavi slavoja/

  • Bimbo je rekel/-la:

    Popravek: Gregor Visarijolobič

  • JBTPTKŠNKZDRVJ je rekel/-la:

    NE GRE NA KOLENA ! _ _ _ :-)))

    http://www.youtube.com/watch?v=dHuGlPEVwR8

  • Gogo je rekel/-la:

    Res škoda, da smo 91 leta preskočili lustracijo. GG-ju in podobnim se niti ne bi bilo treba obtoževati.
    Oz. ne bi obstajali tisti, ki mu pri tem opravičevanju ploskajo.

  • Zbik je rekel/-la:

    @Gogo

    Čista bedarija. Desnica in nacionalisti niso mogli izvesti socialne revolucije (kaj drugega “lustracija” sploh je) ker so bili prešibki (maloštevilčni, premalo ekspertize, povezav, vzvodov efektivne oblasti). Če so hoteli uspešno odcepitev, so potrebovali enotnost, zato so to žrtvovali (oziroma prestavili) lustracijo na “kasnejši čas”. Po prvem strelu JLA je seveda levica takoj začutila “prave” korenine in govorjenje o lustraciji je po novo nastali enostnosti za odcepitev postalo perverzija, kot jo ti, Gogo, zdaj zdanjaš.

    Amak vseeno: Pogojno bi se strinjal, če bi lustrirali tudi vse, ki so bili pravnomočno obsojeni na zaporno kazen, vključno z JJ in ZJ-P.

  • konec je rekel/-la:

    # luka pravi:
    12. junij, 2009 ob 23:20

    vsi oranžovci in njihovi posredni ali neposredni podporniki…jebte se….komej čakam, da spizdim iz te slovenije….sem mlad, izobražen in z svojim podjetjem…niti centa davka ne bom več plačal tej banana republiki……………….. piss off…

    Tako je na žalost. Rdečuhi so še vedno podili (ali morili) tiste, ki drugačno mislijo naseljevali pa samo zveste balkanske rdečuhe.

  • madona je rekel/-la:

    TUDI JAZ NE PLAČAM NITI CENTA DAVKA

  • kaktus je rekel/-la:

    Za zastavljeno zgradbo so dobili od banke posojilo v višini 30 x tridesetkratnika, tako na ” TV” ODDAJI !
    Navaden državljan pa lahko dobi posojilo samo v višini 1/3 zastavljene vrednosti. Lahko obtožuje Golobič novinarje , da so” lagali”, da so garancije bile, samo poglejte v kakšnem razmerju !
    GOLOBIČ JE NOTORIČEN LAŽNJIVEC OBTOŽUJE PA ZOPET “SDS” IN JANŠO , NA TEJ TOČKI GA JE PA POPOLNOMA ZASRAL !

  • Gregor je rekel/-la:

    juhu, krasno, legenda, juhu

    ne morn verjet, dočakali smo

    po vsem kar se je zgodilo, po vsej milo rečeno pizdariji, v torek dobimo še bonus!

    evo link, povejo čist na koncu:
    http://24ur.com/novice/slovenija/vlada-nima-nic-z-afero-ultra.html

    PRENOS TELEKOMUNIKACIJ IZ LAHOVNIKOVEGA NA GOLOBIČEVO MINISTRSTVO

    evo, kak gre enim fajn:
    afera nastane
    Golobiča dobijo na laži
    Golobič NE odstopi kot minister
    Golobič ostane predsednik stranke
    Golobič ostane minister
    Golobič dobi telekomunikacije v svoje ministrstvo

    tak, za nagrado, za šenk, ker je tak pošten

    kje pa so sankcije za njegovo napako?
    a se samo meni zdi, da ni ne trohice sankcij?
    torej dosegel je svoje - TOREJ CELA AFERA NI IMELA PRAV NOBENEGA VPLIVA NA DOGAJANJE

    svoje bi dosegel v vsakem primeru - NIČ NE MOREMO, ČISTO NIČ

    a je to drugačna, boljša politika?

    po nazoru sem bolj liberalen, samo to ni več levica, to je daleč, daleč vstran od levice…

    če se tovrstne stvari v vladi, v javnosti, vsem na očeh dopuščajo, potem je čisto vseeno, kdo to počne, levica, desnica, srednji, zeleni, črni, beli, rdeči, oranžni, KDORKOLI

    TO ENOSTAVNO NI PRAV!

    RAZPIŽDJEN SEM!!!

  • konec je rekel/-la:

    PRENOS TELEKOMUNIKACIJ IZ LAHOVNIKOVEGA NA GOLOBIČEVO MINISTRSTVO
    ŠE ena UDBOMAFIJSKA ZMAGA.

  • medek je rekel/-la:

    Ko jih je vizjak prenašal kot brejc kufre je bilo pa vse v redu.
    Janšisti ste res sami debili.

  • medek je rekel/-la:

    Najboljše , da se še telekomunikacije preselijo na mesarsko k Princu teme, da bo imel svoj Prstan.

    Drni nikoli ni izbral besed kar tako, grosupelski vampir mu je bil stalno prisesan na žile in zdaj po Gibanju si je izbral Zares in Goloba. Kje je Jambrek, hudičev advokat?

    Ne, ne, Grimsovo ni zame.

  • medek je rekel/-la:

    . Opozoril je še, da “med mandatom Janeza Janše skoraj ni bilo odločitve v gospodarstvu, ki je ni odobril Borut Petek”.

    Ni bilo odločitve v gospodarstvu brez odobritve Boruta Petka

    Predsednik Zaresa tudi meni, da imajo različne politične opcije do podjetij in ljudi v njih “skrajno različen odnos”: “T.i. levosredinska stran je do tega indiferentna, medtem ko SDS to obravnava v kategorijah političnih nasprotnikov oz. sovražnikov.”

    O mariborski podjetniški družini Petek je tako povedal, da “so normalno poslovali z državo v času Drnovškovih in Ropove vlade, njihova klima je bila ves čas v pisarni predsednika vlade”. Prav tako pa “med mandatom Janeza Janše skoraj ni bilo odločitve v gospodarstvu, ki je ni odobril Borut Petek”. “Za zdaj ostaja dejstvo, da sem edini politik v Sloveniji, ki je svojo prijavo premoženjskega stanja Kosovi komisiji odprl za javnost. Vesel bom, če mi bo kdo sledil, in ne nasprotujem, da bi se to zakonsko uredilo,” je omenjeno možnost še komentiral Golobič.
    http://www.delo.si/clanek/82584

  • krucefiks je rekel/-la:

    Spomni me, katere konsekvence nosi?

  • madona je rekel/-la:

    MEDEK,NEGLEDE,DA SI LEVAK,ME SKRBI ZATE, ZA TVOJE FIZIČNO, PREDVSEM PA MENTALNO ZDRAVJE.MEDEK, POČASI,DA TE KAJ NE STISNE. ŽELIM TI VSE DOBRO.

  • Grop je rekel/-la:

    “Ni bilo odločitve v gospodarstvu brez odobritve Boruta Petka”

    Dost nespametno razmišljanje!
    Levičarjem bi bilo všeč če bi najprej eden od t.i. Janšistov odstopil. Pol šele bi morda odstopil kašen Kučanist. (Golobič). Vi boste skoz govoril da Petka niso doletele nobene konsekvence (ki sploh ni bil minister), mi pa da Golobiča niso. To je bla odlična priložnost, da bi pokazal, da ste v kakšnem pogledu res boljši od Janše. Pa ste tko kot večkrat doslej spet plunil sebi v skledo.

    T.i. levosredinska stran je do tega indiferentna, medtem ko SDS to obravnava v kategorijah političnih nasprotnikov oz. sovražnikov.”
    —> Koga tle kdo farba res ne vem??? Zato že odkar smo dobili novo vlado sistematično pometajo z Janševimi kadri. Tle se je g. Golobiču mal zareklu. SDS in levosredinsko stran med seboj zamenjaj pa bo takoj bolj logično.

  • medek je rekel/-la:

    Madona zadrta janšistka :)

    Zlo se spravlja nad medvede.

  • medek je rekel/-la:

    Sekajo se glave, tako in drugače.

  • Grop je rekel/-la:

    Kako že?

    Sancta simplicita al nekaj takega !!

  • Bount je rekel/-la:

    Skala, bolje , da se opravičiš, kot pa da plačaš visoko kazen za žaljivo obrekovanje!
    Si pa bolj kala, kot skala , kajne!

  • žblj je rekel/-la:

    Men gre na kurac ta cajtg kr kakšni novinari so pa to k če bi postavl pravo vprašanje vsega tega sranja ne bi blo.

    Pa kaka mona je GG se je vsarl pa kr neki opravičval,

    PRAVA KOS-LOVSKA SODBA
    ker on je pomislil na svojo firmo ko je govoril da pratično nima delnic
    …in en teden so zamahovali nad njim
    in ga tepli po senci.

  • nevemnevem je rekel/-la:

    Q: 46. Konec.: Kdo je kradel in kdo je lagal v primeru Gregor Golobič? Je čisto prav zares zavajal ali pa t.i. sporna lastnina morda le ni bila ustrezen odgovor, glede na dano vprašanje?..Kaj je zamolčati in kaj je se lagati..

    77:Strast je to, g. Grop, strast, tisti, ki ima več strasti, bo zmagal! Dajmo naši!

    Sam to je pa res ena smešna kao-afera. Kakšne so že pravne konsekvence, ki jih njegovo dejanje nosi? Ali pravo določa kazen za dogodek, ki je predmet tozadevne afere? Ampak prehod telekomunikacij na visoko šolstvo? Hm. Čeprav nekaj logike je: telekomunikacije so svetla prihodnost, njihov razvoj je pomemben za skupnost, Gregor Golobič pa očitno dobro pozna to področje. Bi GregorGolobič rad ljudi oropal dela, kruha in dostojanstva? lepo vas prosim. “Nismo največji in ne najmočnejši, lahko pa smo najboljši”, kdo je že rekel nekaj takega, aja, Blair. Svašta. Potemtakem bi interpelacija morala slediti takrat, Golobič pa bi danes moral tožiti cajtng za obrekovanje. in pol pa še Janšo, zarad govora na rts po volitvah. ZaRes je čas za novo politiko.

  • medek je rekel/-la:

    Saj ni res pa je …

    Veliko ljudi, ki osebno poznajo gospo Hribar bolje od mene, mi je dejalo, da se z njo ne splača prepirati, saj gre za osebo, ki se s prepiri in sovraštvom hrani. Osebno mislim, da je pravzaprav vseeno, zaleglo zagotovo ne bo nič, mogoče pa bo kak novinar le kdaj zbral pogum in jo povprašal, kdaj bo pometla pred svojim pragom?

    Janez Janša

    http://www.vest.si/2009/06/14/janez-vrnil-spomenki/

  • justme je rekel/-la:

    pojma nimaš nevemnevem

  • MEFISTO je rekel/-la:

    MEDEK, ti je že kdo povedal, da ti že kritično kaplja na glavo?

    Vidiš, jaz sem ti!

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Mefisto, a to je tista kitajska tortura, s katero so med zajtrkom in čuftami mučili Ivana Janeza?

  • MEFISTO je rekel/-la:

    CARLOS, misliš na vojađški zapor, kamor ga je poslal največji demokrat vseh časov, MILAN KUČAN?

  • Carlos Contreras je rekel/-la:

    Ja, Mefistek, še zdaj točim bridke solze spričo hudega trpljenja našega Ivana - čufte, tortice iz Hotela Union, vodna tortura … Smrk, smrk.

  • secko je rekel/-la:

    Kaj morate vedeti o slovenski politiki
    http://friends.s5.net/mazzini/slonadom/dom45.htm